Löydä suosituimmat eSports-pelit 2024

Tämä eSports-vedonlyöntiopas kertoo kaiken vedonlyöjien tarvitsevan tietää aiheesta, parhaat eSports-vedonlyöntisivustot ja paljon muuta. Ei ole epäilystäkään siitä, että eSports on yksi aloista, joka on jatkanut menestymistä myös pandemian aikana. Statistan viimeisimmät ennusteet osoittavat, että vuoden 2021 eSports-markkinoiden koon arvioidaan olevan hieman yli 1,08 miljardia dollaria, mikä on lähes 50 % kasvua vuoteen 2020 verrattuna.

Myös eSports-vedonlyöntiala on kasvanut eksponentiaalisesti. Kun kaikki perinteiset live-ottelut keskeytettiin pandemian huipulla, eSportsista tuli fanien suosikki, koska siinä on inhimillinen kosketus, toisin kuin virtuaaliurheilu, joka oli siihen mennessä ainoa vaihtoehto.

Kaikki mitä sinun tulee tietää eSports-vedonlyönnin historiastaeSports-vedonlyöntityypitParhaat Esports-vedonlyöntivinkit voittamiseenVastuullista pelaamista
CS:GO

Tästä CS: GO -vedonlyöntioppaasta vedonlyöjät voivat löytää kaiken, mitä he tarvitsevat ensimmäisen persoonan räiskintävideopelien vedonlyönnistä. Olipa kyse pelaamisesta ja säännöistä tai vedonlyöntimarkkinoista ja kertoimista, tämä sivu kertoo kaiken. Ei ole epäilystäkään siitä, että eSports-vedonlyönti valtaa vallan.

Näytä lisää
Dota 2

Dota 2 on yksi niistä videopeleistä, jolla on paljon seuraajia. Nykyään (vuodesta 2021 lähtien) miljoonat pelaajat ympäri maailmaa ovat yhteydessä toisiinsa saadakseen oikeudenmukaisen osuutensa pelistä. Itse asiassa vähintään 10 miljoonaa ihmistä pelaa tätä peliä joka kuukausi. Pelissä on runsaasti turnauksia ja liigoja, joissa pelaajat voivat kilpailla.

Näytä lisää
League of Legends

League of Legends (LoL) on tullut yksi pelihistorian suosituimmista peleistä, ja miljoonat pelaavat tuntikausia joka päivä. Se on moninpeli online Battle Arena (MOBA), jonka Riot Games julkaisi vuonna 2009. Se integroitiin eSportiksi World Cyber Gamesiin neljä vuotta sitten.

Näytä lisää
Valorant

Nykyään esports vedonlyönti on suositumpaa kuin koskaan ennen. Valorant on yksi tämän hetken suosituimmista First Person Shooter -esports peleistä. Paneudumme tässä oppaassamme e-urheilu vedonlyöntiin, johon Valorant tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

Näytä lisää
Mortal Kombat

Mortal Kombatista on tullut suosittu eSports-peli, joka houkuttelee suuren fanikunnan ja ammattilaispelaajia, jotka kilpailevat turnauksissa maailmanlaajuisesti. eSports-vedonlyönnistä kiinnostuneiden on tärkeää löytää luotettavat ja hyvämaineiset vedonlyöntisivustot, jotka tarjoavat Mortal Kombat -markkinoita. eSportRankerilla olemme erikoistuneet arvioimaan ja suosittelemaan parhaita eSports-vedonlyöntisivustoja Mortal Kombatin avulla, mikä takaa turvallisen ja nautinnollisen vedonlyöntikokemuksen. Asiantuntemuksemme iGaming-alalla antaa meille mahdollisuuden tarjota arvokkaita näkemyksiä ja suosituksia harrastajille, jotka haluavat panostaa Mortal Kombat -otteluissa. Tutustu suositeltujen eSports-vedonlyöntisivustojemme Toplistaan ​​Mortal Kombatin avulla ja paranna vedonlyöntikokemustasi jo tänään.

Näytä lisää
Call of Duty

Viime vuosina battle royale -pelit ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi eSports-vedonlyöntiyhteisössä. Hyvä esimerkki tästä on FPS Call of Duty: Warzone. Se on ilmainen pelata ja saatavilla useilla alustoilla. Tämä sisältää versiot nykyisen sukupolven PlayStation- ja Xbox-konsoleista sekä PC-tietokoneista. CoD: Warzone on osa 2019 Modern Warfare -osaa sen sijaan, että se olisi yksittäinen nimike. Se julkaistiin Modern Warfare -sisältöpäivitysten toisen kauden aikana. Tämä tarkoittaa, että suuri vakiintunut CoD-pelaajakanta pääsi siihen käsiksi.

Näytä lisää
StarCraft 2

StarCraft II (SC II) on suosittu kaikkialla maailmassa, ja se haastaa pelaajat käyttämään reaaliaikaista strategiaa voittaakseen kilpailijat joissakin maailman suosituimmista e-urheiluturnauksista. Vuonna 2010 julkaistusta julkaisustaan lähtien SC II:lla on edelleen valtavasti seuraajia. Vaikka huippupelit, kuten Dota 2 ja League of Legends, ovat saavuttaneet kärkisijoituksia esports-kilpailuissa, StarCraft II houkuttelee edelleen valtavasti katsojia.

Näytä lisää
Rainbow Six Siege

Ubisoftin useita vuosia sitten julkaisema Tom Clancy's Rainbow Six Siege on tällä hetkellä korkea-arvoisten e-urheilupelien kategoriassa. Useimmat ihmiset kutsuvat tätä ensimmäisen persoonan ammuntapeliä (FPS), jonka Ubisoft Montreal julkaisi vuonna 2015, nimellä R6. Aluksi se oli saatavilla Xbox Onelle, Microsoft Windowsille ja PlayStation 4:lle. Muutamaa vuotta myöhemmin, joulukuussa 2020, julkaistiin päivitetty Rainbow Six -versio, joka pelattiin Xbox Series X/S:llä ja PlayStation 5:llä, mikä teki tämän pelin saataville useammille FPS-versioille. faneja ympäri maailmaa.

Näytä lisää

Age of Empires

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kaikki mitä sinun tulee tietää eSports-vedonlyönnin historiasta

eSportsin alkuperä voidaan ajoittaa vuoteen 1971 tapahtumassa, jolloin poikkitieteelliset opiskelijat osallistuivat vanhaan Spacewar-peliin. Vaikka se ei sinänsä ollut eSport, se tasoitti tietä ensimmäiselle kilpailevalle pelitapahtumalle, vuoden 1980 Space Invaders Championshipille.

Mutta vedonlyönnissä eSports-vedonlyönnistä tuli todellisuutta vasta viime vuosikymmenen alussa. Tämä oli aikaan, jolloin kilpailullinen videopeliskene alkoi isännöidä online-moninpeliturnauksia. Joten vedonlyönti olisi voinut olla esillä uhkapelielämässä aiemmin.

Silti pelättiin, että suurin osa eSportista nauttivista pelaajista oli alle 18-vuotiaita, mikä tarkoittaa, että he eivät saaneet pelata uhkapelejä. Lisäksi? Videopelit olivat erittäin sääntelemättömiä, joten otteluiden takilaukseen liittyi ongelmia.

Mutta popularisoinnin myötä eSports joukkueet, asiat saivat toisenlaisen käänteen. Ensinnäkin eSports kasvoi suositummaksi ja houkutteli jopa aikuisia, joilla oli laillinen lupa lyödä vetoa. Sitten tuli valtavat sponsorisopimukset ja valtava katsojamäärä, jotka nostivat kilpailevan videopelin uudelle tasolle.

Live-vedonlyönti esportissa on tullut erittäin suosittu tapa esports-vedonlyöjien keskuudessa. Se on erittäin jännittävä tapa panostaa.

Esports on kilpailevaa ajanvietettä, jossa ammattilaispelaajilla on sopimukset ja isot palkat, aivan kuten perinteiset ammattilaisurheilijat. On paljon huipputurnauksia, jotka houkuttelevat miljoonia dollareita palkintorahoja.

Vedonvälittäjät ovat toisaalta hyödyntäneet eSports-vedonvälittäjien aikakauden jatkuvasti kasvavaa kysyntää. Operaattorit kiirehtivät tarjoamaan pelaajille uusimmat eSports-markkinat täydentämään virtuaalisia pelejä, joista puuttuu inhimillinen kosketus.

Kaikista syistä vedonlyönti esportissa on yksi nopeimmin kasvavista luokista koko online-uhkapelialalla.

Viimeaikaisten lukujen mukaan online-videopelien vedonlyöntimarkkinat koon odotetaan saavuttavan huimat 205 miljardia dollaria vuoteen 2027 mennessä. Mielenkiintoista on, että eSports-vedonlyöjien määrä oli yli 6,5 miljoonaa vuonna 2020. Tietenkin videopelien vedonlyöjien määrä on noussut nyt, kun eSports on urheiluvedonlyönnin uusin lapsi. maailman.

eSports-vedonlyöntityypit

eSports-vedonlyönnistä kiinnostuneiden pelaajien perusasiat ovat online-videopelivedonlyönnin eri muotojen ymmärtäminen.

Esports kasvaa ensi vauhtia. Mutta sitten saatavilla olevat pelit määräytyvät genren suosion perusteella nykyisessä videopelimaailmassa. Alla on luettelo suosittuja eSports-genrejä vedonlyöjät voivat lyödä vetoa suosituimmista eSports-peleistä ja kunkin genren suurimmista kilpailuista.

MOBA eSports

MOBA, joka tunnetaan myös moninpelinä online taisteluareenapeleinä, on strategiavideopeli. Suosituimpia MOBA-pelejä ovat League of Legends (LOL) ja DOTA 2. Merkittävimpiä MOBA-tapahtumia ovat The International, DOTA 2:n suurin turnaus ja League of Legends World Championship.

FPS eSports -pelit

Ensimmäisen persoonan räiskintäpelit sisältävät taistelun ensimmäisen persoonan näkökulmasta. FPS-kategorian suosituimpia eSports-pelejä ovat Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield V, Valorant, Call of Duty ja Rainbow Six Siege. Suurimpia FPS eSports -turnauksia ovat CS: GO Major Championships ja Siege's Six Invitational.

Battle Royale eSports

Battle Royale -videopeleissä on monta pelaajaa viimeisen miehen ottelussa. Tunnetuimpia battle royale -pelejä ovat Fortnite ja Apex Legends. Suurimpien turnausten osalta on kuitenkin olemassa Fortnite World Cup ja Apex Legends Global Series.

Urheilusimulaatiovideopelit

Kuten nimestä voi päätellä, nämä jäljittelevät oikeita urheilulajeja, kuten jalkapalloa, koripalloa, jääkiekkoa jne. Suosituimpia eSports-pelejä urheilusimulaatiolajissa ovat FIFA21, Madden, NBA2K, eFootball (entinen PES) jne.

RTS eSports

RTS eSports, joka tunnetaan myös nimellä reaaliaikainen strategiapeli, on myös suosittu. Tämän kategorian parhaita pelejä ovat StarCraft ja WarCraft. Mitä tulee turnauksiin, suurin on WCS Global Finals.

Parhaat Esports-vedonlyöntivinkit voittamiseen

Tässä kohtauksessa uusille pelaajille on muutamia vinkkejä, jotka auttavat heitä pääsemään alkuun.

Ensimmäinen puheenaihe koskee vedonvälittäjän valintaa. Ensinnäkin kaikilla urheiluvedonlyöntisivustoilla ei ole eSports-vedonlyöntimarkkinoita. Joten löydettyään muutaman esport-vedonvälittäjän, pelaajien on tarkistettava, onko heillä se videopeli, josta he haluavat panostaa. Muita huomioita ovat lisenssit ja määräykset, pankkivaihtoehdot, sivuston käytettävyys ja promootiot.

Toinen vinkki; vedonlyöjien tulee tutustua niiden eSports-pelien sääntöihin ja pelaamiseen, joista he haluavat panostaa. Monet vedonlyöjät tekevät sen virheen panostaessaan peleihin, joita he tuskin ymmärtävät. Säännöt ja määräykset, vedonlyöntimarkkinat ja vedonlyöntikertoimet pitäisi olla vedonlyöjien ulottuvilla.

Kolmanneksi pelaajien tulee seurata viimeisintä kehitystä eSports-pelissä, jossa he lyövät vetoa. Ota selvää, mitkä ovat tämän hetken parhaat joukkueet League of Legendsissä, Fortnitessa, Rainbow Six Siegessä, CS: GO:ssa tai muissa peleissä. Tietysti myös joukkueiden viime aikojen juoksulla on merkitystä.

Lopuksi, kun kyse on urheilusimulaatiopeleistä, älä lyö sokeasti vetoa sen joukkueen perusteella, jossa ammattipelaaja pelaa. eSportsissa kyse ei ole pelaajan todellisessa maailmassa käyttämän joukkueen mahtavuudesta. Sen sijaan FIFA- tai PES-pelin tulos eSportsissa määräytyy ammattilaispelaajan taitotason mukaan.

Vastuullista pelaamista

Esports-vedonlyönnissä verkossa on kaikkea hauskaa, olipa pelaaja eSports-harrastaja tai vain rento urheiluvedonlyönnin harrastaja. Vastuullisen pelaamisen pitäisi kuitenkin pysyä perustavanlaatuisena aina. Kuten videopelit, myös eSports-vedonlyönti voi olla koukuttavaa. Pelaajien tulee aina noudattaa vastuullisen pelaamisen sääntöjä.

Ensimmäisenä vastuullisten uhkapelisääntöjen luettelossa pelivedot eivät saa korvata koulua tai työtä. Seuraava olennainen asia, jonka pelaajien tulee muistaa, on asettaa budjetti videopelivedonlyönnille ja noudattaa sitä tiukasti. Tärkeää on, että heidän pitäisi tietää, milloin lopettaa; älä koskaan yritä jahtaa tappioita.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen