Kaikki hyvä tietää aiheesta: Arbitrage Betting

Kokeneet vedonlyöjät etsivät aina tekniikoita ja muita tapoja, joilla he voivat tehdä vedonlyönnistä mahdollisimman riskittömän ja taatakseen voittonsa. Yksi näistä tekniikoista on arbitraasivedonlyönti, joka on tulossa varsin suosituksi esports-vedonlyönnissä. Arbitraasin esports-vedonlyönti on melko yksinkertaista. On kuitenkin hieman hankalaa käyttää arbitraasivedonlyöntiä tehokkaasti, varsinkin jos olet aloittelija.

Jos haluat päästä mukaan esportsin arbitraasivedonlyöntiin, olet oikeassa paikassa. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää esports-arbitraasi-vedonlyönnistä.

Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
BonusJopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Sähköisen urheilun maailma voi olla hyvin hämmentävä niille, jotka eivät ole tottuneet siihen. Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää, että se on myös erittäin jännittävää ja mielenkiintoista. Sama asia voidaan sanoa nettikasinoista.

BonusJopa 600 dollaria
Show less...Näytä lisää
 • Suuri peli
Show less...
Näytä lisää
 • Suuri peli

22Bet on ollut toiminnassa vuodesta 2017. Sen omistaa TECHSOLUTIONS NV, Curacaolainen organisaatio. Curacaon uhkapelilisenssin ansiosta, joka on voimassa 23. marraskuuta 2023 asti, useimmat online-pelaajat pitävät sitä turvallisena, koska Curacaon hallitusta arvostetaan korkeasti verkkopelaamisessa.

BonusHanki 100 € talletusbonuksesi
Show less...Näytä lisää
 • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
 • Suuri valikoima urheilulajeja
 • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset
Show less...
Näytä lisää
 • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
 • Suuri valikoima urheilulajeja
 • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset

Loot.bet on poikkeuksellinen e-urheilun tarjoaja, jota suositellaan sen luotettavuuden ja erinomaisen palvelun vuoksi. Pitkäaikaisena ESports -vaihtoehtona tämä palveluntarjoaja on ansainnut hyvän maineen pelaajien keskuudessa sen perustamisesta lähtien vuonna 2016 . Huippuosaamiselle ja parhaan mahdollisen e-urheilukokemuksen tarjoamiseen sitoutuneena Loot.bet on tullut pelaajien paras valinta maailmanlaajuisesti.

Mitä Arbitrage Esports -vedonlyönti on?

Mitä Arbitrage Esports -vedonlyönti on?

Arbitraasi esports-vedonlyönti on yksi tuottoisimmista vedonlyöntitekniikoista. Kokeneet pelaajat käyttävät arbitraasia vedonlyönti esport-tapahtumissa varmistaakseen voittonsa ja varmistaakseen, että heidän panoksensa on sataprosenttisesti riskitön.

Mikä on arbitraasi

Ensinnäkin yritetään määritellä termi arbitraasi. Arbitraasilla tarkoitetaan sitä, että ihmiset käyttävät hyväkseen hintaeroja eri markkinoilla. Tuotteiden hinta ei ole sama kaikkialla maailmassa. Samalla tuotteella on eri hinnat eri markkinoilla, kuten Aasian tai Australian markkinoilla.

Oletetaan esimerkiksi, että tietyn valmiin tuotteen arvo on 50 dollaria Kiinan markkinoilla ja saman tuotteen arvo on 200 dollaria Yhdysvaltain markkinoilla. Tätä hintaeroa voi hyödyntää ostamalla sitä halvemmilta markkinoilta ja myymällä kalliilla markkinoilla.

Mitä Arbitrage Esports -vedonlyönti on?
Kaikki Arbitrage Esports -vedonlyönnistä

Kaikki Arbitrage Esports -vedonlyönnistä

Esports-arbitraasi-vedonlyönti on tekniikka, jossa pelaajat käyttävät hyväkseen eri kertoimet eri online-vedonlyöntisivustoilla voiton takaamiseksi tuloksesta riippumatta.

Vedonvälittäjillä on yleensä samanlaiset kertoimet esports-tapahtumiin. Jos esimerkiksi suosittu joukkue kohtaa altavastaajan, kaikki vedonvälittäjät ajattelevat, että heikomman joukkueen mahdollisuudet voittaa. Joskus vedonvälittäjät ovat kuitenkin eri mieltä keskenään esports-tapahtuman tuloksista, mikä luo arbitraasimahdollisuuden.

Oletetaan esimerkiksi, että vedonvälittäjä A katsoo, että joukkue A voittaa vähemmän todennäköisemmin ja että joukkue A voittaa kertoimella 2,04. Toisaalta vedonvälittäjä B uskoo, että Joukkueen B on vähemmän todennäköistä voittaa samassa tapahtumassa, ja sen kertoimella on 2,08, että joukkue A voittaa.

Jos panostat 100 dollaria molempiin tuloksiin, sinulle taataan yli 200 dollarin tuotto, jossa yli 200 dollarin saama summa on voittosi.

Kaikki Arbitrage Esports -vedonlyönnistä
Kuinka käyttää Esports Arbitrage -vedonlyöntiä?

Kuinka käyttää Esports Arbitrage -vedonlyöntiä?

Käyttääksesi arbitraasivedonlyöntiä, sinun on ensin löydettävä kaksi online esports vedonvälittäjät jotka ovat eri mieltä tietyn tuloksen kanssa.

Oletetaan esimerkiksi, että joukkueiden A ja B välillä on meneillään esports-ottelu. Vedonlyönti A:n kertoimella on 2,09 joukkueelle A ja 1,90 joukkueelle B. Saman tapahtuman vedonlyönti B:llä on kerroin 1,88 joukkueelle A ja 2,11. joukkueelle B. Molemmat vedonvälittäjät ovat eri mieltä siitä, kumpi voittaa.

Kun löydät tällaiset kertoimet, valitse tulos, jolla on korkeimmat kertoimet molemmilta vedonvälittäjiltä, ja aseta vedonlyönti niille. Tässä tapauksessa lyöt vetoa Joukkue A:sta vedonlyönnin A kertoimella 2,09. Voit myös lyödä vetoa joukkueesta B vedonvälittäjä B:ssä kertoimella 2,11.

Tässä esimerkissä on selvää, että jos asetat $100 panoksen molempiin tuloksiin, saat $209 tai $211 vastineeksi. Joten saat joko 9 dollarin tai 11 dollarin taatun tuoton.

Saatat ihmetellä, onko olemassa tapa käyttää arbitraasi-esports-vedonlyöntiä ja saada sama tuotto sen sijaan, että yksi olisi 9 dollaria ja toinen 11 dollaria. No, on olemassa tapa, ja sitä varten sinun on opittava joitain myöhemmissä osissa selitettyjä laskelmia.

Kuinka käyttää Esports Arbitrage -vedonlyöntiä?
Esports Arbitrage -vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Esports Arbitrage -vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Ennen kuin selitämme, mitä laskelmia sinun tulee käyttää arbitraasivedonlyönnissä, tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit saada parempia tuloksia kokeilessasi arbitraasi-esports-vedonlyöntiä.

 • Valitse vedot, joissa on vain kaksi mahdollista tulosta: Asiat voivat mennä liian monimutkaiseksi, jos yrität käyttää arbitraasivetoa vedoissa, joissa on enemmän kuin kaksi tulosta. Useimmissa tapauksissa arbitraasi ei ole mahdollista useammalla kuin kahdella tuloksella. Joten, ellet ole asiantuntija, sinun ei pitäisi kokeilla arbitraasivedonlyöntiä vedoissa, joissa on enemmän kuin kaksi tulosta.
 • Tarkista laskelmasi: Kun käytät arbitraasivedonlyöntiä, teet useita laskelmia. Jos jokin näistä laskelmista on väärä tai niissä on virhe, arbitraasi ei ehkä toimi. Saatat myös menettää paljon rahojasi. On hyvä idea aina tarkistaa kaikki laskelmasi ja varmistaa, että virheitä ei ole nolla.
 • Opi vaihtamaan Bookamekrsiä nopeasti: Vedonvälittäjät päivittävät kertoimiaan jatkuvasti, etkä koskaan tiedä, milloin arbitraasimahdollisuus ilmaantuu. Sinun pitäisi pystyä vaihtamaan vedonvälittäjästä toiseen nopeasti ja tehokkaasti.
Esports Arbitrage -vedonlyöntivinkkejä ja temppuja
Arbitraasivedon laskeminen

Arbitraasivedon laskeminen

On kaksi pääasiaa, jotka sinun on laskettava käyttäessäsi arbitraasi-esports-vedonlyöntiä. Ensimmäinen asia on arbitraasiprosentti, joka määrittää, ovatko kertoimet sovellettavissa arbitraasivedonlyöntiin. Seuraava asia on panostettu summa, joka on summa, joka sinun on panostettava kustakin tuloksesta samanlaisen voiton takaamiseksi.

Arbitraasin prosenttilaskenta

Tarkistaaksesi, sallivatko kertoimet arbitraasin, sinun on otettava molempien vedonvälittäjien korkeimmat kertoimet, jaettava ne yhdellä, laskettava ne yhteen ja jaettava sitten summa 100:lla. Jos vastaus on alle 100, sinulla on arbitraasi. Tätä lukua kutsutaan arbitraasiprosentiksi.

Yllä olevan esimerkin laskelmat ovat seuraavat:

(1/2,09 + 1/2,11) x 100 = 95,24.

Arbitraasin panoksen laskenta

Voit laskea panoksen samanlaisen tuoton saamiseksi jakamalla kertoimet 1:llä, kertomalla sen 100:lla, kertomalla sen sitten kokonaispanossummallasi ja kertomalla sen sitten arbitraasiprosentilla.

Jos sinulla on yhteensä 200 dollaria panostaa yllä olevassa esimerkissä, laskelmasi ovat seuraavat:

 • ((1/2,09) x 100) x 200) / 95,24 = 100,48
 • ((1/2,11) x 100) x 200) / 95,24 = 99,52

Joten sinun on panostettava 100,48 dollaria tulokseen kertoimella 2,09 ja 99,52 dollaria vedolla, jonka kerroin on 2,11. Tällä tavalla saat noin 10 dollarin taatun tuoton.

Arbitraasivedon laskeminen
Esports Arbitrage -vedonlyönti askel askeleelta

Esports Arbitrage -vedonlyönti askel askeleelta

Auttaaksemme sinua ymmärtämään paremmin, kuinka voit käyttää arbitraasivedonlyöntiä esports-tapahtumissa itse, tässä on vaiheittainen opas esports-arbitraasi-vedonlyöntiin.

 • Vaihe 1: Etsi kaksi vedonvälittäjää, jotka ovat eri mieltä tietyn esports-tapahtuman tuloksesta. Varmista, että vedolla on vain kaksi tulosta.
 • Vaihe 2: Valitse tulos molemmilta vedonvälittäjiltä korkeimmalla kertoimella. Varmista, että tulos ei ole sama, tai muuten se tarkoittaisi, että molemmat vedonvälittäjät ovat samaa mieltä siitä.
 • Vaihe 3: Laske arbitraasin kokonaisprosenttiosuus ja varmista, että se on alle 100. Jos se on yli 100, arbitraasi ei ole mahdollista.
 • Vaihe 4: Päätä, kuinka paljon kokonaisrahaa haluat käyttää arbitraasivetoon.
 • Vaihe 5: Käytä panostamasi kokonaissummaa, molempien tulosten kertoimia ja yllä mainittua kaavaa laskeaksesi summa, jonka sinun on panostettava kussakin vedossa.
 • Vaihe 6: Odota vedon päättymistä ja nauti voitoistasi.
Esports Arbitrage -vedonlyönti askel askeleelta

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close