Parhaat vedonlyöntisivustot PUBG 2024

Jokainen, joka on kiinnostunut e-urheilusta, tietää PUBG: Battlegroundsin. PUBG Corporationin kehittämä peli on battle royale -genre, jossa kilpailijat taistelevat kuolemaan. Pelissä on jopa 100 pelaajaa, jotka yrittävät tappaa toisensa. Lukuisat ominaisuudet tekevät pelistä haastavan ja jännittävän. Peli on parannus Brendan Greenen, lempinimeltään 'PlayerUnknown', luomiin modeihin. ja saanut inspiraationsa Battle Royale -elokuvasta.

Tämä tekee siitä todentuntuisen, ja olemassa olevien ideoiden pohjalta rakentaminen tekee siitä erittäin hienostuneen. PUBG:n ensimmäinen julkaisu oli erityisesti Microsoft Windowsille. Tämä tapahtui maaliskuussa 2017 Twitchin varhaisen pääsyn mallin kautta.

Parhaat vedonlyöntisivustot PUBG 2024
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Kaikki PUBG esportsin pelaamisesta

Ensimmäinen täysi julkaisu tapahtui joulukuussa 2017, ja Xbox Game Preview ja Xbox One julkaistiin myöhemmin samassa kuussa. Täysi julkaisu tapahtui vuonna 2018. Samana vuonna julkaistiin ilmainen PUBG-versio iOS- ja Android-mobiililaitteille PlayStation 4 -portin ohella. Vuonna 2020 julkaistiin tehokkaampi versio stadia-suoratoistoon.

Sen täyden julkaisun jälkeen PUBG:tä myytiin yli 50 miljoonaa kopiota kesäkuuhun 2018 mennessä. Nykyään PUBG:ssä on rekisteröitynyt yli 400 miljoonaa pelaajaa. Se saavuttaa usein yli 3 miljoonan samanaikaisen pelaajan huiput. Mobiiliversio tallensi yli miljardi latausta maaliskuuhun 2021 mennessä, mikä tuo yli 6,2 miljardia dollaria.

Pelin kulku

Pelin alussa pelaajat pudotetaan saarelle, jossa on kartta. Täällä he lähtivät heti etsimään aseita puolustaakseen itseään ja hyökätäkseen kilpailijoita vastaan. Niiden on pysyttävä kartan sisällä kaikissa kohdissa. Pelin edetessä turva-alueen koko pienenee edelleen.

Pelaajan on pyrittävä olemaan turvallisessa paikassa koko ajan vähentääkseen kohtalokkaiden hyökkäysten mahdollisuuksia. Nopea ajattelu ja vastaukset ovat välttämättömiä taitoja voittamiseen. Arvostelijat ovat ylistäneet pelien kykyä majoittaa hitaan taitotason pelaajia, mutta samalla ne ovat haasteita kehittyneille taidoille.

The battle royale -genre velkaa suuren osan suosiostaan PUBG:lle. Se suosi genreä niin paljon, että heti ensimmäisen julkaisunsa jälkeen Epic siirtyi luomaan Battle Royale -mallin pelistään Fortnitesta. Sen vaikutus johti myös kloonien luomiseen Kiinassa epävirallisessa ominaisuudessa. Pelin menestys on palkittu useilla ehdokkuudella Vuoden peli -kategoriassa.

Peli on voittanut palkintoja, kuten vuoden mobiilipelin (PUBG Mobile) 36. Joystick Awardsissa, vuoden esportspelin vuoden 2018 SXSW Gaming Awardsissa, parhaan moninpelin The Game Awards 2017 -tapahtumassa ja monia muita palkintoja. Jotkut maat, kuten Gujarat (Intia), Irak, Nepal, Jordania ja Indonesian Acehin maakunta, kokivat, että ihmiset pelaavat sitä liikaa.

Kuinka lyödä vetoa PUBG: Battlegroundsista

PUBG:n suosio tekee siitä jo suussa sulavan vedonlyöntivälineen. Online-vedonlyöntisivustot ja vedonlyöjät rakastavat sitä yhtä lailla. Se on helppo panostaa, varsinkin jos olet tavallinen urheiluvedonlyöjä. Vaikka olisit aloittelija, pääset käsiksi PUBG: Battleground vedonlyönti on helppoa. Sinun tarvitsee vain saada seuraavat asiat oikein:

Opi peli

Tämä sanotaan kaikissa peleissä, mutta on hauskaa kuinka monet ihmiset jättävät sen huomiotta. PUBG-vedonlyönti edellyttää, että tiedät enemmän kuin vain pelin tavoitteen. Sinun on ymmärrettävä pelin sisäinen toiminta ja kuinka ne vaikuttavat lopputulokseen. Mitkä ovat tappavimmat aseet? Millä kierroksilla useimmat pelaajat tapetaan? Kuinka kauan kartta kestää?

Näiden asioiden tietäminen auttaa sinua tekemään enemmän kuin vain suoria PUBG-vetoja. Voit oppia pelin pelaamalla tai varaamalla aikaa muiden katsomiseen. Kilpailuja seuraamalla voit myös tunnistaa parhaat pelaajat, mikä on olennaista tietoa vedonlyönnissä.

Valitse oikea esport-vedonlyöntisivusto

Vedonlyöntisivustot tarjoavat suunnilleen samat kertoimet. Ne ovat kuitenkin muita tekijöitä, jotka määrittävät, onko sivusto sinulle hyvä. Onko se lisensoitu maassasi? Mitä valuuttoja he hyväksyvät? Onko transaktiomaksuja? Vaikka on mahdollista pelata online-esport-vedonvälittäjillä, joilla ei ole lisensoitua maassasi, vapautat pelaajasuojan etuoikeutesi, kun teet niin.

Miksi PUBG: Battlegrounds on suosittu?

Useimmat PUBG-pelaajat eivät pysähdy edes ajattelemaan, miksi he rakastavat peliä niin paljon. He todennäköisesti katsovat sinua tyhjään ja ihmettelevät, miksi kysyt tyhmän kysymyksen, jos kysyt heiltä. Onko se retorista? Heille peli oli vain luotu rakastettavaksi. Mutta tässä on mitä niillä, jotka vaivautuvat vastaamaan, on sanottava:

Jännitystä

Monilla verkkofoorumeilla pelaajat sanovat, että PUBG:n tuoma jännitys on vertaansa vailla. Riski ja adrenaliinipursu, joka liittyy selviytymiseen vähenevässä tilassa ja hellittämättömissä hyökkäyksissä, aiheuttaa riippuvuutta. Se vaatii paljon taitoa selviytyäkseen.

Mitä vähemmän olet pelissä, sitä riskialttiimmaksi se tulee - hauska, vai mitä? Myös vastustajien pudottaminen tuo suurta tyydytystä. Se on kuin pako todellisesta elämästä, mahdollisuus purkaa tilanteita, joita tavallisesti pidättelet.

Yhdellä foorumilla pelaajat ovat yhtä mieltä siitä, että Brendan Greene, pelin luova mieli. "Tiedä jotain, mitä muut eivät ole edes alkaneet käsittää." Hänen aikaisempi kokemuksensa alalla on auttanut luomaan Battle Royale -tilan, joka on vertaansa vailla.

Upeita ominaisuuksia

PUBG:ssä on erinomaiset ominaisuudet ensimmäisestä tasosta alkaen, kaikki laadultaan upeita. Uusia ominaisuuksia on avattavissa kaikilla tasoilla aseista palkintoihin. Uusien ominaisuuksien lisääminen jokaiseen päivitykseen tarkoittaa, että pelaajat voivat saada "uuden" pelin joka kerta kun he pelaavat.

Jos monissa muissa peleissä on vain tekstikeskusteluja, PUG antaa pelaajille mahdollisuuden keskustella muiden kanssa. Tämä tekee pelikokemuksesta entistä todenmukaisemman. Pelissä on myös huijauksenestoominaisuus, joka parantaa reilua peliä.

Mukaan mahtuu erilaisia taitotasoja

Peliä arvioivat kriitikot sanovat, että se sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin ammattilaiselle. Se, kuinka se on onnistunut yhdistämään yksinkertaisuuden ja hienostuneisuuden, pitää PUBG:n pään ja olkapäät monien muiden pelien yläpuolella.

Saatavuus verkossa

Tämä on olennainen vaatimus jokaisessa videopelissä nykyään. Sen pitäisi olla helppoa pelata sekä LAN-verkossa että maailmanlaajuisesti. PUBG:llä ei ole viivettä vakaisiin yhteyksiin nähden. Suuren maantieteellisen etäisyyden erottamat pelaajat voivat pelata toisiaan vastaan huolehtimatta palvelimiensa erosta. Tämä saatavuus tekee PUBG:sta sosiaalisen pelin, joka voi tuoda pelaajat yhteen maailmanlaajuisesti ilman joidenkin pelien aiheuttamaa turhautumista.

Vedonlyönti PUBG:stä

Vedonlyöntihulluus on lisännyt esports-pelien suosiota. PUBG on yksi parhaista peleistä lukuisia esports-vedonlyöntisivustoja. Koska monet ihmiset löytävät sen vedonlyöntisivustoilta, joukkoon osallistuvien ihmisten määrä kasvaa pelaajien ja seuraajien myötä.

Mobiiliyhteensopivuus

PUBG näyttää tietävän hyvin selvästi matkapuhelimen merkityksen nykyään. He osoittivat tämän julkaisemalla erittäin reagoivan mobiiliversion pelistä. He tekivät siitä ilmaispelin. Tällä versiolla oli nyt yli miljardi latausta maaliskuuhun 2021 mennessä. Ja nämä luvut eivät lopu. Mobiiliversion avulla ihmiset voivat pelata tien päällä tai missä tahansa asennossa ollessaan kotona.

Stadia malli

PUBG menestyi jo hyvin PC-, Xbox- ja PlayStation 4 -yhteensopivien versioiden kanssa. Sitten he paransivat ja julkaisivat toisen version Stadia-suoratoistoa varten vuonna 2020. Tämä antoi pelille uuden ulottuvuuden. Vaikka koronavirukseen liittyvät lukitukset haittasivat maailmaa tuolloin ensisijaisesti, jännitys PUBG-fanien keskuudessa oli silti suurta.

Ajatus henkilökohtaisista turnauksista, kun lukitukset puretaan, antoi heille jotain odotettavaa ja jännittävää synkkänä aikana. Monet lähtivät harjoituksiin terävöittämään taitojaan kilpailuvalmiudessa, jos ja kun se taas oli mahdollista.

Kaikki PUBG: Battlegrounds -turnauksista

PUBG: Battlegroundsilla on maailmanlaajuinen kilpailu, joka tunnetaan nimellä PUBG Global Championship. Tämä vastaa maailmanmestaruutta. Se järjestetään vuosittain ja kokoaa yhteen 32 joukkuetta ympäri maailmaa. Se on myös suosittu eSport-vedonlyöntitapahtuma verkossa, koska se asettaa parhaat pelaajat vastakkain. Mestaruus on yleensä PUBG-kilpailuvuoden päätös.

Isännöinti

Joka vuosi valitaan eri isäntä. Isäntä vastaa kaikista organisatorisista toimista pelaajien saapumisesta majoitukseen ja varsinaiseen pelaamiseen. Korea isännöi vuoden 2021 PUBG:n maailmanmestaruus. Se pidetään Paradise Cityssä, Incheonissa. Tämä on yksi Korean parhaista hotelleista.

27 joukkuetta asuu hotellissa kuukauden mittaisen tapahtuman ajan. Tapahtumapaikalla on myös online-muutos, johon mahtuu viisi kiinalaista joukkuetta, jotka eivät pystyneet muodostamaan yhteyttä muihin matkustusviisumiongelmien vuoksi.

Isännöitsijöitä ovat Steven Pierce (Toffees, USA), James Carrol (Kaelaris, Iso-Britannia ja John Robert Sargent (JoRoSaR, UK). Mukana on myös seitsemän kommentoijaa ja seitsemän analyytikkoa eri puolilta maailmaa. isännät ja kommentaattorit kymmeneltä muulta kieleltä ja alueelta – koreasta, venäjästä, kiinasta, Aasiasta, vietnamilaisesta, thaimaalaisesta, turkista, eurooppalaisesta, Latinalaisesta Amerikasta ja isännöi Koreasta.

Muoto

Maailmanmestaruuskilpailuihin osallistuu 32 joukkuetta. vaikkakin turnaus on kutsullinen, etuoikeus laajennetaan joukkueille, jotka ovat menestyneet läpi vuoden. Jos sinusta tulee alueesi kilpailun paras joukkue, saat automaattisen kutsun.

Aasian/Tyynenmeren (APAC), Euroopan ja Amerikan maat karsiutuvat voittamalla Continental-sarjan omilla alueillaan. PUBG-kesän Mestarien liigan voittajat saavat myös kolikkopelin. Joukkueet sijoitetaan karsintaosuudestaan riippuen.

Sijoituspäätös (pistesääntö)

Maailmanmestaruuskilpailuissa kilpailu alkaa Rank Decision -kierroksella. Tämän tarkoituksena on antaa joukkueille kilpailevat paikat (1-32). Joukkueet on jaettu neljään kahdeksan hengen ryhmään. Ryhmän joukkueet pelaavat keskenään round-robin-muodossa. Ensimmäisellä kilpailuviikolla pelataan päivittäin kuusi ottelua.

Tämän kierroksen 16 parasta joukkuetta pääsee alkuun First Weekly Survival -turnauksessa. Joukkueet sijoilla 17-31 putoavat jonotuslistalle ensimmäiselle viikoittaiselle selviytymiselle. 32. joukkue jää paitsi viikoittaisesta selviytymisestä ja menee Bottom-16 -vaiheeseen.

Weekly Survival (WWCD-sääntö)

Arkipäivisin 16 parasta pelataan 16 ottelua. Tarkoituksena on saada '16 kana-illallisen voittajaa'. Kun se voittaa pelin, joukkue pääsee viikoittaiseen finaaliin ja poistuu viikoittaisesta selviytymisestä. Seuraava joukkue ottaa paikkansa jonotuslistalla. Tämä jatkuu, kunnes viikoittaisissa finaaleissa on 16 joukkuetta.

Pohja 16 (pistesääntö)

Joukkueet, jotka eivät pääse viikoittaiseen finaaliin, sekä joukkue #32 pelaavat tässä vaiheessa löytääkseen osallistujia toiseen viikoittaiseen selviytymiseen. Kun numerot 17-31 löytyy, kierros päättyy ja alin joukkue putoaa toiseen Bottom 16:een.

Viikoittaiset finaalit (pistesääntö)

Tässä vaiheessa pelataan kymmenen ottelua. Tavoitteena on löytää joukkueet 1-16 tulevaan Weekly Survivaliin. Yhdeksän eniten pisteitä viikoittaisissa finaaleissa kerännyt joukkuetta pääsee Grand Finaaleihin. Jos sama joukkue voittaa peräkkäiset viikoittaiset finaalit, karsintapaikkojen kokonaismäärä kokonaispisteillä kasvaa.

Grand Survival (WWCD-sääntö)

Tähän kierrokseen osallistuvat joukkueet, jotka ovat pistelokin sijalla 13-31. Jokainen ottelun voittaja pääsee finaaliin. Kokonaispistemäärässä 32. joukkue poistuu kilpailusta. Tällä kierroksella pelataan neljä ottelua.

Finaalit (pistesääntö)

Tällä viimeisellä kierroksella pelataan 15 ottelua. Eniten pisteitä kerännyt joukkue on turnauksen mestari.

PUBG-esports-lähetykset

Ottelut lähetetään suorana PUBG:n virallisilla YouTube- ja Twitch-kanavilla.

Palkinnot

Kilpailussa on 2 000 000 dollarin palkintopotti. Jokainen viikoittainen voittaja saa 30 000 dollaria. Kokonaisvoittaja saa 600 000 dollaria. Toinen sija 290 000 dollaria, kolmas 150 000 dollaria ja neljäs 120 000 dollaria. Muut joukkueet saavat palkintoja laskevassa suhteessa. Palkinnot voivat vaihdella mestaruudesta toiseen.

Parhaat PUBG-vedonlyöntivälittäjät

PUBG-vedonlyöntisivustojen segmentissä mainitaan, että sinun tulee valita oikea tarjoaja ennen vedonlyöntiä. Mutta ketkä ovat todellisia mahtavia palveluntarjoajia, jotka tarjoavat jo PUBG: Battlegrounds -vedonlyöntiä. Tähän kysymykseen saat parhaiten vastauksen kokeilemalla esports-vedonlyöntejä, lukemalla arvosteluja ja kuuntelemalla, mitä pelaajilla on sanottavana.

 • 1xBet on jatkuvasti tehnyt itselleen mainetta johtavana toimittajana. Alun perin vain kasinopelejä tarjonnut 1X-brändi on uskaltautunut urheiluun ja nyt e-urheiluun. Se on loistava kasino, jossa on mukavia tervetuliaistarjouksia, hyvät kertoimet ja yleinen helppokäyttöisyys.
 • 22 Bet on toinen loistava palveluntarjoaja, jota kannattaa kokeilla. Kuten 1X, sillä on upeita tervetulotarjouksia ja jatkuvia tarjouksia. Tapahtumat ovat nopeita ja ilmaisia useimmilla maksutavat. Sillä on myös monia markkinoita, joista valita. Se on nimetty yhdeksi edistyneimmistä palveluntarjoajista viime vuosina.
 • 888 Casino on ollut markkinoilla jonkin aikaa ja on aina ollut johtaja. Sillä on helposti navigoitava verkkosivusto, se on erittäin reagoiva ja siinä on monitasoinen suojaus. Sillä on myös monia vedonlyöntimarkkinoita, ja se on saatavilla monissa osissa maailmaa.

Kun esports-vedonlyönti jatkuu, palveluntarjoajat parantavat edelleen ja uusia tulee lisää. Parannukset, kuten esport-vedonlyöntisovellukset, tekevät vedonlyönnistä entistä paremman. Palaa tänne saadaksesi tietoa uusista tapahtumista videopelien vedonlyöntimaailmassa.

Parhaat PUBG: Battlegroundsin vedonlyöntijoukkueet

Merkittäviä on ollut monia PUBG-tiimit niin nyt kuin ennenkin. Jotkut ovat hajonneet ja toiset ovat edelleen elossa. Ei yllättävää, kun otetaan huomioon pelin suosio. PUBG-vedonlyönnin hyödyksi tämä luettelo keskittyy joukkueisiin, jotka ovat edelleen aktiivisia.

1218

Tulikasta, Kle1nistä, TTCUX:sta ja Marmeladista koostuva joukkue on IVY-maihin perustettu e-urheilu. He nousivat parrasvaloihin 2020 Spring Split Europen finaalissa. He ovat myös sijoittuneet kolmanneksi PMPL-EMEA-mestaruuskilpailuissa ja sijoittuneet toiseksi PUBG Mobile Pro League -kauden 1/2021: CIS-finaalissa.

Hullu klaani

Mad Clan on A-tason PUBG-ammattijoukkue Koreasta. Se tunnettiin aiemmin nimellä FarmPC E-sports. He pelaavat PC-kategoriassa. Tiimin jäsenet ovat Lee Sung-Do 'DAEVA', No Tae-Young 'EEND', Kim Dong-Jun 'Lash' ja Yu Jae-Won '2Tap'. Ha "Muker" Young-jin valmentaa heitä. Tiimi on yksi vuoden 2021 PUBG Global Championships -kilpailun osallistujista, jota PUBG:n esports-vedonlyönnin harrastajien tulisi kiinnittää huomiota.

Team Weibo

Vuoden 2021 Peacekeeper Elite Leaguen nykyiset haltijat ovat ilo jokaiselle e-urheilun harrastajalle. Tiimi on nimennyt ELG Gamingista nykyiseen nimeensä kiinalaisen mikrobloggaajan Weibon ostettua. He voittivat Nova E-sportsin ja voittivat 2019 PMCO Berlinin. He ovat myös tällä hetkellä Peacemaker Elite Leaguen omistajia. Nykyiset pelaajat ovat Z9, General, Ming, Beizhai ja Broncho.

Hyökkäys kaikkialla

Tämä on thaimaalainen joukkue, jonka muodostavat Thanachit 'Jayers' Sonsuwon, Thanachot 'Gems' Sonsuwon, Nattapol 'J4nku2of' Laorngoen, Waritnan 'Glooms' Bangkerdrit, Chanwut 'Boblee' Tangon ja Sakun 'SvitticharoTT'. Heitä valmentaa Nitipon "nitipon" Klinkajorn. Joukkue on myös tärkeä pelaaja PUBG-mestaruuskilpailuissa.

Hyvät ja huonot puolet

PUBG: Battle Ground on yksi suosituimmista esports-peleistä, ja siinä on paljon ammattilaisia. Mutta sillä on myös muutamia haittoja. Tässä on se, mikä tässä pelissä on hyvää ja ei niin rakastettavaa:

Plussat

 • Mobiilisovellus - Ilmaiset lataukset ja a loistava mobiilivedonlyöntikokemus ovat keränneet yli miljardi latausta.
 • Saatavuus monissa esports vedonvälittäjissä. Jotkut jopa esittelevät eSport-vedonlyöntisovelluksia.
 • Mahtavia ominaisuuksia, kuten grafiikka, huijauksen esto ja äänikeskustelu.
 • Tehokkaasti pelattavissa verkossa
 • Pelaajat voivat voittaa rahaa PUBG-kilpailuissa
 • Stadia-suoratoistotila fyysisiin kilpailuihin
 • PUBG sopii kaikentasoisille pelaajille ja tarjoaa hyvän haasteen jokaiselle kategorialle. Pelin vaativa luonne auttaa pelaajia parantamaan henkistä ja fyysistä terävyyttään.
 • Yhteensopiva useiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa
 • Säännölliset päivitykset, jotka sisältävät uusia ja jännittävämpiä ominaisuuksia

Haittoja

 • Erittäin koukuttava – PUBG:n hämmästyttävä luonne tarkoittaa, että monet pelaajat voivat jäädä siihen koukkuun, etenkin nuoremmat. Sama voi tapahtua niille, jotka vetoavat PUBG:hen.
 • Riittämättömät kilpailut - Vaikka PUBG-kilpailuja on jo monia, pelaajien valtava määrä tarkoittaa, että heitä ei palvella riittävästi.

PUBG-vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

PUBG: Battlegrounds -vedonlyönnin kertoimet eivät eroa merkittävästi muiden urheilulajien kertoimista. PUBG-kertoimet määräytyvät pääasiassa sen alueen mukaan, josta pelaat. Kertoimet ilmaistaan murtolukuina, desimaalilukuina tai +/-. Riippumatta siitä, miltä kertoimet näyttävät, pelissä todennäköisesti voittamasi summa on aina sama.

Esimerkiksi, jos murtokerroin on 2/1, se tarkoittaa, että saat 2 dollaria, kun panostat 1 dollarin. Tuotto on sama, jos asetat $ 2,00 parittoman vedon. Amerikkalaiset kertoimet ovat hieman hämmentävämpiä, jos et ole tottunut niihin. Suosikkijoukkueen kertoimella on -2, kun taas altavastaajan kertoimella on +2. Kuten kaikissa muissakin vedonlyöntityyppi, mitä suurempi kerroin PUBG:ssä, sitä riskialttiimpi on panos.

PUBG: Battlegroundsin vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Vältä tuntemattomia kilpailuja

Toisin kuin jalkapallon kaltaiset valtavirtajoukkueet, joita on vaikea perustaa, kuka tahansa voi luoda PUBG-joukkueen. Siksi voit lyödä vetoa kilpailussa, jossa kaikki joukkueet on leimattu ammattilaisiksi, mutta harvat heistä ovat. Vältä vetoa kilpailuihin, joissa sinulla ei ole aavistustakaan, mitkä joukkueet pelaavat.

Toisaalta, mene aina suuriin turnauksiin, kuten PUBG Global Championshipiin. Nämä turnaukset ovat esillä parhailla vedonlyöntisivustoilla. Yrittäessään popularisoida esport-vedonlyöntiä nämä talot tarjoavat upeita tarjouksia, joita voit hyödyntää.

Valitse riskialttiita vetoja, panosta alhaalla

Yksi tarkoitus online-esport-vedonlyönti on lisätä jännitystä. PUBG:n jännitys kasvaa, kun otat riskialttiimpia vetoja. PUBG-vedot, kuten kartan kesto, eivät riipu suuresti pelaajien taidoista, mutta niillä on hyvä tuotto. Kuitenkin, kun asetat tällaisia vetoja, ole aina varovainen panostamasta alhaisina, koska sen toteutumisen mahdollisuudet ovat minimaaliset.

Lyö vetoa livepeleistä

Etsi verkkosivusto, joka tarjoaa live-pelejä, ja pelaa sillä. Pelaajan taitotasosta huolimatta on päiviä, jolloin pelit kulkevat haluamallaan tavalla, ja toisinaan mikään ei napsauta. Pubg-live-vedonlyönnissä vedonlyöntipäätöksen tekeminen riippuu tunnetun taidon lisäksi myös päivän suorituksista.

Muista vedonlyöntisäännöt

Vaikka e-urheiluvedonlyönti on uutta, se on uhkapeliä. Se tuo mukanaan kaikki perinteiseen rahapelaamiseen liittyvät riskit. Muista lyödä vetoa raittiina, lyödä vetoa huvin vuoksi, omaa budjettia äläkä tavoittele voittoja/tappioita.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen