Uutiset

Viimeisimmät vedonlyöntiuutiset StarCraft II:sta
2022-09-15

Viimeisimmät vedonlyöntiuutiset StarCraft II:sta

TeamLiquid StarLeague9 -kilpailu StarCraft II:lle julkistettiin kesäkuussa 2022. Nämä tapahtumat alkavat 29. heinäkuuta ja kestävät 4. syyskuuta asti. Ne järjestetään verkossa ja offline-tilassa klo Team Liquidn koulutustilaa. Ensimmäisen online-turnauksen jälkeen 12 parasta kilpailijaa lennätetään Hollantiin osallistumaan offline-tilassa Team Liquidin harjoituskeskukseen.

PUBG:n uusin yhteisöhoitopaketti
2022-09-08

PUBG:n uusin yhteisöhoitopaketti

PUBG on yksi tunnetuimmista esport-vedonlyöntipeleistä tällä hetkellä, ja siellä on paljon esport-vedonlyöntisivustoja, joissa pelaajat voivat lyödä vetoa pelistä. Se, että joukkue takana PUBG tekee jatkuvasti muutoksia pelin parantamiseksi, mikä on yksi syy siihen, miksi se on kerännyt niin valtavan seuraajan.

N1 Bet and Partners tarjoavat ainutlaatuisia tarjouksia
2022-09-01

N1 Bet and Partners tarjoavat ainutlaatuisia tarjouksia

N1 Partners Group, N1 Betin emoyhtiö, julkisti uuden Mystery Drops -kampanjansa voittajan. Tarjoaa mahdollisuuden voittaa tuottoisan potin, tarjous tarjoaa pelaajille kaksinkertaisen hauskanpidon Slot Hunteria pelatessaan. 

Casumo Esports uudistaa bonustarjouksensa
2022-08-25

Casumo Esports uudistaa bonustarjouksensa

Casumo Services Limitedin omistama ja ylläpitämä Casumo Esports on yksi suosituimmista eSport-vedonlyöntisivustoista. Yksi tärkeimmistä syistä sen hyväksymiseen on se, että se tarjoaa vaikuttavan valikoiman eSports-vedonlyöntimarkkinoita. Lisäksi vedonlyöntitarjoajalla on lisensointi useilla lainkäyttöalueilla, joten se ei ole vain vedonlyöjien saatavilla kaikista maailman kolkista, vaan myös luotettava eSports pelisivusto

Team Spirit hankkii upean Sniperin
2022-08-18

Team Spirit hankkii upean Sniperin

Heidän kauttaan Dota 2 divisioona, Team Spirit on kokenut valtavan suosion. Huippusijoitukset useissa kilpailuissa, joissa he voittivat tunnettuja urheilijoita, ovat lisänneet heidän mainettaan. Fanit katselivat Team Spiritin nousun voittoa yhdessä jännittävimmistä todistajista, The International 10 -turnauksista. 

DreamHack 2022 -tapahtuman osallistujailmoitus
2022-08-11

DreamHack 2022 -tapahtuman osallistujailmoitus

Twin Galaxiesin ja Guinnessin ennätysten kirjan mukaan DreamHack on suurin LAN-juhla ja tietokonefestivaali maailmanlaajuisesti. Tapahtumassa on maailman nopein ja eniten internetliikennettä. Harrastajat voivat ennakoida useita merkittäviä tulevia tapahtumia online-urheiluvedonlyönnillä. Nämä turnaukset suoratoistavat eri alustoilla.

Vedonlyöjien opas: Tulevat Rocket League -tapahtumat 2022
2022-08-04

Vedonlyöjien opas: Tulevat Rocket League -tapahtumat 2022

eSports-peliteollisuus on ollut erottuva vetovoima jo vuosia. Ja vaikka räiskintäpelejä on kaikenlaisia, useimmista eSports-pelaajista tulee hieman häkkiä yleisistä peleistä ja ennakoitavista pelitiloista. Rakettiliiga pelaajat ovat niin onnekkaita. Tämä eSports-peli erottuu genreessään tarjoamalla vankan vetovoiman kiehtovan konseptinsa ansiosta. Nopeasti eteenpäin, Rocket League tarjoaa vaikuttavan luettelon kilpailutapahtumista.

Pahat nerot antavat lähes varmoja vetoja
2022-07-28

Pahat nerot antavat lähes varmoja vetoja

Evil Geniuses on esports-joukkue Pohjois-Amerikassa. Tämä esports-tiimi on yksi maailman vanhimmista esports-franchising-yhtiöistä. Se perustettiin Victoriassa, British Columbiassa, vuonna 1999. Joukkueessa on kokoelma pelaajia ja joukkueita eri genreistä.

Pyjamassa olevat ninjat hallitsevat edelleen eSportissa
2022-07-21

Pyjamassa olevat ninjat hallitsevat edelleen eSportissa

ZETA-divisioona varmisti finaalin Valorant Champions Tour Masters Reykjavik -pudotuspelikolikkopeli ja ratkaiseva kaksi-yksi-voitto Ninjoista Pyjamasissa. Molemmat joukkueet pääsivät pudotusotteluun yksi-yksi-ennätyksellä lohkovaiheessa, voittaen Fnaticin ja hävinneet DRX:lle.

Valorant ravistelee markkinoita uusilla julkaisuilla
2022-07-14

Valorant ravistelee markkinoita uusilla julkaisuilla

Valorant on Riot Gamesin luoma lippulaiva First-Person Shooter. Riotin epätavallinen striimareita käyttävä markkinointisuunnitelma on jo tehnyt useita Twitch-ennätyksiä. Suosio johtuu sekä pelin omaperäisyydestä että Riotin ainutlaatuisesta markkinointitekniikasta, joka on tehnyt Valorantin valinnan online-urheiluvedonlyöntiin.

Tulevat CS: GO -tapahtumat
2022-07-07

Tulevat CS: GO -tapahtumat

Miljoonat fanit seuraavat e-urheilua päivittäin kaikkialla maailmassa. Field Level Media julkaisee sarjan yleiskatsauksia paljastaakseen faneille suosituimmat nimikkeet, joukkueet ja persoonallisuudet. Pelit kattavat eri formaatteja, kilpailutyyppejä ja aikatauluja.

Melbet esittelee erilaisia palkintoja
2022-06-23

Melbet esittelee erilaisia palkintoja

Vedonvälittäjä Melbetin verkkosivusto on yksi uskomattomimmista paikoista urheiluvedonlyönnin harrastajille. Pelaajat voivat pelata hyvillä kertoimilla ja nostaa rahaa nopeasti. Melbet on erittäin käyttäjäystävällinen verkkosivusto. Nopean rekisteröintiprosessin jälkeen käyttäjät voivat aloittaa vedonlyönnin heti. Ensimmäinen talletus ei myöskään ole liian pieni, 1 €.

Pixel.bet Matka eSports Prominenceen
2022-06-16

Pixel.bet Matka eSports Prominenceen

Joskus tammikuun 2018 alussa Pixel.bet teki väitteensä tunnetuksi eSports-vedonlyönnissä julkistettuaan erillisen eSports-vedonlyöntisivuston. Pixel.bet kohdistui alkuvuosinaan vain Euroopan markkinoille ja toimi Curacaon pelilisenssillä. Tämä tarkoitti, että vedonlyöntitarjoaja ei ollut saatavilla Isossa-Britanniassa, koska sillä ei tuolloin ollut UK Gambling Commissionin myöntämää lisenssiä.

Parimatch jättää Venäjän, laajenee Intiassa
2022-06-09

Parimatch jättää Venäjän, laajenee Intiassa

Parimatch on yksi parhaista luotettavista esport-vedonlyöntisivustoista, joissa vedonlyöjät voivat aina lyödä vetoa suosikkilajeistaan, turnauksistaan tai jalkapalloseurastaan. Parimatch tarjoaa live-vedonlyöntiä, jatkuvia urheiluuutisia ja mestaruuskilpailujen sijoituksia. Vedonlyönnin tarjoaja tarjoaa myös yksityiskohtaisia tilastoja ja päivittäisiä analyyseja. Punterit voivat lyödä vetoa yli kahdestakymmenestä urheilulajista yli 50 maasta. Nämä tapahtumat kattavat yli kaksisataa liigaa, joissa on yli 500 päivittäistä urheilutapahtumaa.

Toimittajan valinnat Zulabetin uusimmasta arvostelusta
2022-06-02

Toimittajan valinnat Zulabetin uusimmasta arvostelusta

Zulabet on yksi uudimmista online-vedonlyöntialustoista, joka on herättänyt paljon kiinnostusta viime aikoina. Sen takana oleva yritys, Maltix Limited, on täytynyt tehdä paljon menestyäkseen erittäin kilpaillulla rahapelialalla, varsinkin liittyessään siihen niin myöhään. Tämä arvostelu korostaa joitain uusia ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita Zulabet on viime aikoina ottanut käyttöön saadakseen vedonlyöntisivuston erottumaan alalla.

Dafabet markkinajohtajana eSports-vedonlyönnissä
2022-05-26

Dafabet markkinajohtajana eSports-vedonlyönnissä

Dafabet, yksi parhaista urheiluvedonlyöntimerkeistä, tunnetaan nykyään hallitsevasta asemastaan eSports-vedonlyönnissä. Yritys on johtava eSports-vedonlyöntimarkkinoiden tarjoaja kaikissa kilpailluissa eSports-kilpailuissa ja -turnauksissa.

Prev1 / 3Next