Pelaa League of Legends verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022

League of Legends (LoL) on tullut yksi pelihistorian suosituimmista peleistä, ja miljoonat pelaavat tuntikausia joka päivä. Se on moninpeli online Battle Arena (MOBA), jonka Riot Games julkaisi vuonna 2009. Se integroitiin eSportiksi World Cyber Gamesiin neljä vuotta sitten.

Peli yhdistää nopeatempoisen toiminnan ja strategian, joita et ehkä löydä mistään muualta. Tämän lisäksi mukana tulee joukko muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen monille pelaajille. Muita pelin hauskoja elementtejä ovat mahdollisuus liittyä oleskelutilaan ja katsella suoratoistosisältöä, kuten elokuvia ja esityksiä pelatessaan. LoL:a pidetään itse asiassa maailman suosituimpana MOBA:na.

Kuinka League of Legends eSport toimii

Kuinka League of Legends eSport toimii

League of Legends, tai LoL, lyhennettynä, on moninpeli online-taisteluareenan videopeli, jonka julkaisija Riot Pelit. Se julkaistiin virallisesti 27. lokakuuta 2009. Peliä pelataan joko yksinpelaajana (soolona) tai kahdessa viiden pelaajan joukkueessa.

Peli perustuu kahden viiden pelaajan joukkueen jatkuvaan online-taisteluun, jossa pelaajat aloittavat "aloittelijoina" ja pyrkivät saavuttamaan täysivaltaisia mestareita käyttämällä kokemuspisteitä tai XP:tä, kuten sitä kutsutaan pelin sisällä.

Pelaaja saa kokemusta tappamalla vastajoukkueen kätyreitä, joita kutsutaan "lihaksi", pelin alussa ja tappaa sen jälkeen pelaajia. Kokemuspisteet myönnetään pelaajalle, joka on viimeksi tappanut. Pelin voittaa joukkue, joka tappaa vastustajan kenraalin.

Pelin tärkeitä elementtejä

League of Legends on peli, joka pyörii kullan, kokemuksen ja tasojen keräämisen ympärillä. Peli käyttää näitä kolmea tekijää määrittämään, kuinka hyvin pärjäät. Kulta on näistä tilastoista yleisin, ja tasot ovat toiseksi yleisin tilasto, kun taas kokemusta ei käytetä niin paljon. Joukkueesi kultasumma määrittää, kuinka monta kertaa voit ostaa tuotteita, kun taas tasosi määrittää, mitä tuotteita voit ostaa kustakin joukkuekaupasta.

Kultaa ansaitaan tappamalla hirviöitä tai kätyreitä, jotka löytyvät kartan jokaiselta kaistalta. Kokemuspisteitä ansaitset seisomalla lähellä viidakkoasi tai tappamalla vihollisen mestareita millä tahansa kartan kaistalla, kun taas tasojen nostaminen antaa sinulle pysyviä tilastotehosteita, jotka pysyvät kuoleman jälkeenkin.

Kuinka League of Legends eSport toimii
Vedonlyönti League of Legendsistä

Vedonlyönti League of Legendsistä

League of Legends -vedonlyönti on yksi yleisimmistä ja suosituimmista tavoista pitää hauskaa esports-vedonlyönnissä. Vedonlyöntiin on tarjolla monia ammattiliigoja, kuten LPL, LCS ja CBLoL.

Mistä etsiä LoL-vetoja

League of Legends on suosittu peli, ja niitä on monia tapoja panostaa tässä pelissä. League of Legendsin tunnetuimmat vedonlyöntisivustot ovat Betway, Bet365 ja Unibet. Nämä sivustot tarjoavat kertoimet kaikkeen tulevasta kartasta tiettyjen otteluiden voittajiin.

Mutta voit löytää League of Legends -vetoja myös muilta pelisivustoilta, itse asiassa satoja. Lue online-arvostelut eri vedonlyöntisivustoista tietääksesi, mitkä niistä sopivat vedonlyöntitarpeisiisi.

Vedonlyöntityypit League of Legendsissä

On paljon erilaisia vetoja League of Legendsissä. Näihin kuuluvat yleisimmät vaihtoehdot, kuten kuka voittaa, kuka kuolee ensin ja kuka on seuraava mestari. On myös enemmän markkinarakovetoja tietyillä ehdoilla, kuten "kuka kuolee viimeisenä" tai "onko lohikäärme missä tahansa vaiheessa tämän pelin aikana"

Vedonlyönti League of Legendsistä
Miksi LoL on niin suosittu?

Miksi LoL on niin suosittu?

League of Legends on ollut jatkuvasti yleisösuosikki sen julkaisusta vuonna 2009. Se on yksi suosituimmista peleistä, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Peli sisältää syvällistä tarinaa, karismaattisia hahmoja ja kauniita visuaaleja yhdistettynä kilpailevaan peliin, joka pitää pelaajat palaamassa. Ei ole ihme, että niin monet ihmiset kokeilevat käsiään tässä valtavassa nimikkeessä joka päivä.

League of Legends -verkkoyhteisö

League of Legends on yksi eSportsin historian menestyneimmistä peleistä, ja sillä on yli 100 miljoonaa kuukausittaista pelaajaa. Peli itsessään on kehittynyt ajan myötä, mutta myös tätä peliä ympäröivä yhteisö on muuttunut.

League of Legendsin verkkoyhteis√∂√§ hallitsivat aikoinaan milleniaalit, p√§√§asiassa valkoiset 18‚Äď35-vuotiaat miehet. Ajan my√∂t√§ siit√§ kehittyi monipuolinen pelaajakunta, joka koostui ihmisist√§ kaikilta el√§m√§naloilta ja eri roduista.

Nykyään ihmiset etsivät jotain muutakin kuin pelkkää pelien pelaamista; he etsivät tapoja pitää yhteyttä muihin pelaajiin. Kun pelaaja tulee League of Legendsiin, hän tietää, että hänet toivotetaan tervetulleeksi yhteisöön, joka antaa heille mahdollisuuden kilpailla ja pitää hauskaa. Tämä ei ainoastaan auta heitä olemaan yhteydessä muihin, vaan se auttaa heitä myös vahvistamaan omaa identiteettiään.

League of Legendsin pelaaminen verkossa

Jos haluat pelata League of Legendsiä, sinun on ladattava League of Legends -sovellus laitteellesi ja luotava tili Riot Gamesille. Tarvitset pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen, älytelevision tai mobiililaitteen, joka tukee sovellusta.

Sitten avaat sovelluksen laitteessasi ja valitset päänäytöstä "rekisteröidy" luodaksesi tilin. Jos haluat pelata muiden ihmisten kanssa, varmista, että internetyhteytesi on riittävän nopea moninpeleihin.

Miksi LoL on niin suosittu?
Big League of Legends -pelaajia

Big League of Legends -pelaajia

League of Legends on massiivinen moninpeli, joka vaatii erilaisia taitoja, kuten strategiaa, ryhmätyötä, taitoa ja refleksejä. Pelin alusta lähtien supertähtiä on tullut ja mennä.

Jotkut nimet ovat kuitenkin synonyymejä tälle pelille. Yksi tämän pelin tunnetuimmista pelaajista on Lee "Faker" Sang-Hyeok. Hän on voittanut lukuisia kilpailuja ja ollut huippupelaaja viisi vuotta peräkkäin. Muita huippupelaajia ovat mm

 • Bjergsen
 • Karsa
 • pk (el√§kkeell√§)
 • Perkz
 • The Shy
 • Alokas
 • Rekkles
 • Uzi
 • Caps
 • Vizicsacsi

Miksi pelaajat rakastavat peliä?

League of Legends on ainutlaatuinen esimerkki siitä, kuinka muotoilu kehittyy vastaamaan pelaajiensa muuttuviin tarpeisiin. Peli pysyy tekniikan kehityksen ja markkinoiden trendien mukana säilyttäen samalla jatkuvasti kasvavan kilpailutilanteen. Tämä tekee erittäin viihdyttävästä kokemuksesta alusta loppuun.

Toinen syy siihen, miksi pelaajat rakastavat League of Legendsiä, on se, että se on moninpeli. Tämäntyyppinen peli antaa pelaajille mahdollisuuden työskennellä yhdessä joukkuetoveriensa kanssa menestyäkseen. Tällä tavalla heillä on paljon opittavaa toisiltaan ja seurusteltavaa. Kaikissa videopeleissä ei ole tämän tason sosiaalista näkökulmaa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, pelaajat rakastavat League of Legendsiä sen kilpailullisen luonteen vuoksi. Tässä pelissä joukkueet kilpailevat keskenään eri muodoissa. Se on strategiapeli, jossa pelaajat taistelevat voitosta. Lopullisena tavoitteena on tuhota vastustajan joukkueen yhteys tai tukikohta. Kyllä, jokaisen pelin kauneus piilee kilpailemisessa.

Big League of Legends -pelaajia
Onko League of Legends World Cupia?

Onko League of Legends World Cupia?

Vastaus on kyllä. Se tunnetaan nimellä League of Legends -maailmanmestaruus, ja se järjestetään joka vuosi. Tapahtumalla ei ole kiinteää alkamispäivää ja -paikkaa, mutta se järjestetään yleensä Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa syys- tai lokakuussa. Turnauksen avajaisista vuonna 2011 lähtien turnaukseen osallistuvien joukkueiden määrä on kasvanut tasaisesti.

Ensimm√§isess√§ League of Legends -maailmanmestaruuskilpailussa (2011) oli kahdeksan joukkuetta, kun taas vuosien 2012 ja 2013 versioissa 12 ja 14 joukkuetta taisteli halutusta tittelist√§. Vuosina 2014-2016 turnaukseen osallistui yhteens√§ 16 joukkuetta. Vuosina 2017‚Äď2019 t√§m√§ m√§√§r√§ nousisi 24:√§√§n. Vuosina 2020 ja 2021 osallistujam√§√§r√§ kuitenkin putosi kahdella.

Katsojamäärän perusteella miljoonat fanit ympäri maailmaa ovat virittäytyneet katsomaan sitä League of Legends -maailmanmestaruus. Vuonna 2018 tapahtumaa seurasi lähes 100 miljoonaa ihmistä. Tämä on osoitus siitä, kuinka suosittu ja näkyvä mestaruus on. Kun tarkastellaan palkintopottia, se tekee turnauksesta vielä suuremman. Jokainen neljästä parhaasta joukkueesta saa kohtuullisen osuutensa palkinnosta, joka on yleensä huomattava summa rahaa.

Kuinka joukkueet ovat pärjänneet

Yhteensä kahdeksan joukkuetta on voittanut mestaruuden sen vuoden 2011 aloituksesta lähtien. Kuitenkin vain kaksi joukkuetta on käsitellyt mestaruutta useammin kuin kerran. Näitä ovat T1, joka voitti tittelin vuosina 2013, 2015 ja 2016, ja Gen.G, joka voitti tittelin vuosina 2014 ja 2017. Muita mestareiksi kruunattuja joukkueita ovat Fnatic (2011), DWG KIA (2020), Invictus Gaming (2018), J Team (2012), FunPlus Phoenix (2019) ja Edward Gaming (2021).

Onko League of Legends World Cupia?
Vedonlyönti LoL-maailmanmestaruudesta

Vedonlyönti LoL-maailmanmestaruudesta

League of Legends World Championship on valtava mahdollisuus ihmisille, jotka rakastan vedonlyöntiä eSportsissa. Monet ihmiset lyövät vetoa suosikkijoukkueistaan voittaakseen. Tämä johtuu monista eSport-vedonlyöntisivustoista, joiden avulla vedonlyöjät voivat rekisteröityä ja lyödä vetoa. Tässä turnauksessa vedonlyöjien valittavana on laaja valikoima vetoja, mukaan lukien muun muassa turnauksen voittaja ja yksittäisten otteluiden voittaja.

Suosituimmat alueet League of Legends -maailmanmestaruuskilpailuissa

Tehdään matka muistikaistaa pitkin ja katsotaan maita tai maanosia, jotka ovat voittaneet League of Legends -maailmanmestaruuden. Näitä ovat Etelä-Korea, Kiina, Pohjois-Amerikka, Eurooppa ja Itä-Aasia (Hongkong, Taiwan, Macao ja Kaakkois-Aasia).

Toistaiseksi (vuodesta 2021) Etelä-Korea on turnauksen menestynein maa, sillä se on voittanut arvostetun tittelin huimat kuusi kertaa vuosina 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ja 2020. Mutta se ei ole vielä kaikki, joukkueina tästä maasta ovat olleet myös kakkossijalla viisi kertaa, vuosina 2012, 2015, 2016, 2017 ja 2021.

Kiina on vaatinut titteliä kolmesti, vuosina 2018, 2019 ja 2021, ja maa on sijoittunut toiseksi kolmella kaudella, mukaan lukien 2013, 2014 ja 2020. Eurooppa ja Itä-Aasia on kumpikin kruunattu mestareiksi kerran, kun taas Pohjois-Amerikka ei ole vielä voittanut titteliä. Jälkimmäinen on kuitenkin nauttinut neljän parhaan joukosta vuosina 2011 (kaksi joukkuetta) ja 2018 (yksi joukkue).

Vedonlyönti LoL-maailmanmestaruudesta
Vedonlyönti League of Legendsistä palveluntarjoajilla

Vedonlyönti League of Legendsistä palveluntarjoajilla

Esport-vedonlyöntisivustot sopivat erinomaisesti ihmisille, jotka nauttivat vedonlyönnistä kilpailevissa videopeleissä. Näiden sivustojen avulla voit lyödä vetoa joukkueista, pelaajista, tapahtumista, otteluiden tuloksista jne. On olemassa satoja eSport-vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluita ja ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että lol esport -vedonlyöntialustan löytäminen ei ole iso juttu.

Vedonlyöjänä sinun on kuitenkin löydettävä sellainen, jolla on huippuluokan palvelu ja kohtuulliset kertoimet. Jos sinulla ei ole aavistustakaan käyttämästäsi online-vedonlyöntialustasta, on parasta olla lyömättä vetoa tietystä ottelusta, koska jotkut verkkosivustot vain ottavat rahasi antamatta sinulle mitään vastineeksi. Voit kutsua heitä huijauksiksi!

Kun lyöt vetoa League of Legendsistä millä tahansa palveluntarjoajalla, saatat haluta tarkistaa, onko sivusto:

 • On luotettava asiakastukij√§rjestelm√§
 • On luotettavat maksutavat
 • Tarkastetaan s√§√§nn√∂llisesti oikeudenmukaisuuden vuoksi
 • Maksaa voittajille ilman hyv√§√§ syyt√§ pid√§tt√§m√§tt√§ heid√§n rahojaan
 • On leve√§ valikoima eSport-pelej√§ ly√∂d√§ vetoa League of Legendsin lis√§ksi
 • On helppok√§ytt√∂inen

Joitakin parhaita sivustoja League of Legends -vedonlyöntiin ovat:

 • 1xBet
 • 22 Bet
 • Betway
 • MelBet
 • Betsafe
 • Casumo
 • Unibet
 • TonyBet
Vedonlyönti League of Legendsistä palveluntarjoajilla
Seuraa parhaita League of Legends -joukkueita ja vedä tarkasti

Seuraa parhaita League of Legends -joukkueita ja vedä tarkasti

League of Legends esports -vedonlyönti voi olla sekä hauskaa että kannattavaa. Tämän pelin suosion kasvaessa jatkuvasti, vedonlyönnistä on tullut monien ihmisten suosikki. League of Legendsissä on monia tapoja lyödä vetoa, mutta jokaisen pelaajan tulee astella varovasti välttääkseen rahojen menettämisen.

Näin tehdessään heidän on otettava huomioon monia eri tekijöitä ennen vetojen asettamista, mukaan lukien pelaajien suorituskykyhistoria, joukkueen suoritustiedot ja muut tekijät, joita on vaikeampi ennustaa tarkasti vedonlyöntihetkellä.

Parhaiden League of Legends -joukkueiden suorituksen seuraaminen ja vedonlyönti näistä joukkueista voi kuitenkin olla yksi parhaista lähestymistavoista tässä suhteessa.

Viimeaikainen lomake

Vaikka tässä lajissa on joukkueita, joilla on suuri historia, älä mene lankaan ajattelemalla, että joukkueen menneisyys ratkaisee aina ottelun lopputuloksen. Joukkue voi olla puolustava mestari, mutta sillä voi olla kolme tai neljä tappiota peräkkäin tietyssä turnauksessa.

Tästä syystä kannattaa tarkistaa viimeisimmät voitot ennen niiden panostamista. Joukkue voi voittaa tietyn määrän pelejä peräkkäin, ja olisi erittäin houkuttelevaa lyödä vetoa niistä, mutta kaikkien joukkueiden viimeaikaiset voitot eivät ole panostamisen arvoisia. Joten odota mitä tahansa, kun olet asettanut vetosi lol esportsiin.

Tarkista Head-to-Head-tietue

Vastakkaisten ennätysten katsominen ennen League of Legends -ottelun vedonlyöntiä on ehdottoman tärkeää vedon onnistumisen kannalta. Heidän muotonsa on erinomainen indikaattori joukkueen suorituksesta vastustajaansa vastaan ja on täydellinen tapa määrittää, kumpi joukkue voittaa ottelun.

Esimerkiksi, jos joukkue A on pelannut joukkuetta B vastaan viisi kertaa ja on hävinnyt vain yhden pelin viidestä, se tarkoittaa, että joukkueen A voittoprosentti on 80%, kun taas vastustaja on onnistunut vain 20%. Jos kaksi joukkuetta kohtaavat League of Legends -ottelussa, joukkueella A on suuremmat mahdollisuudet voittaa kuin joukkueella B. Mutta jälleen kerran, sinun on oltava varovainen, koska paljon on saattanut muuttua. Järkytys on erittäin mahdollista tällaisissa tapauksissa.

Seuraa parhaita League of Legends -joukkueita ja vedä tarkasti
Tarkista vedonvälittäjien kertoimet

Tarkista vedonvälittäjien kertoimet

Vedonvälittäjien kertoimet League of Legends -ottelussa voivat olla osoitus siitä, mikä joukkue voittaa. Monet ihmiset eivät kuitenkaan ymmärrä näiden kertoimien merkitystä. Mikään vedonvälittäjä ei tietenkään anna vahvemmalle joukkueelle korkeita kertoimia ja päinvastoin. Tarkistamalla nämä kertoimet voit varmistaa, että et lyö sokeasti vetoa etkä laita rahojasi johonkin, mikä ei välttämättä toimi sinulle.

Merkittäviä joukkueita League of Legendsissä

monet eri joukkueita osallistua League of Legendsiin, mutta nämä ovat eräitä pelin historian menestyneimmistä. Nämä sisältävät:

 • Damwon
 • KIA
 • TSM
 • Team Liquid
 • T1 Esports
 • Gen.G
 • Royal √Ąl√§ koskaan anna periksi
 • Invictus Gaming
 • G2 Esports
 • FunPlus Phoenix
 • Pilvi 9

Joten jos aiot lyödä vetoa tässä eSportissa, näitä nimiä kannattaa ehkä kokeilla.

Tarkista vedonvälittäjien kertoimet
League of Legendsin plussat ja miinukset

League of Legendsin plussat ja miinukset

Yli 100 miljoonalla aktiivisella pelaajalla, miljoonista katsojista ja vedonlyöjistä puhumattakaan, on turvallista olettaa, että League of Legends kantaa mukanaan sekä vehnää että akanoita. Se ei ole vain uramahdollisuus monille pelaajille, vaan se myös houkuttelee ihmisiä vastuuttomaan vedonlyöntiin riippuvuutta aiheuttavan luonteensa ansiosta.

Plussat

 • Se on mahdollisuus jokaiselle, joka haluaa olla kilpailukykyinen pelaaja ja saada palkkaa videopelien pelaamisesta. Muita mahdollisuuksia on, kuten valmennus, casting ja sis√§ll√∂n tuottaminen eSport-tapahtumiin.
 • Peliss√§ on paljon turnauksia pelata, katsella ja panostaa
 • Peli on helppo oppia ja pelata, mik√§ tekee siit√§ sopivan aloittelijoille
 • Suosionsa vuoksi League of Legends on saatavilla sadoilla pelialustoilla, mik√§ tarkoittaa, ett√§ kenell√§k√§√§n pelaajalla tai vedonly√∂j√§ll√§ ei ole vaikeuksia l√∂yt√§√§ sit√§.
 • Ottelut ovat lyhyit√§, joten ihmisten on helppo katsoa tylsistym√§tt√§.
 • Se on moninpelivideopeli, mik√§ tarkoittaa, ett√§ sen avulla voit tuoda yst√§v√§si mukaan.

Haittoja

 • Se on eritt√§in kilpailukykyist√§. Monet pelaajat lopettavat, koska he eiv√§t kest√§ intensiivisen pelaamisen aiheuttamaa painetta.
 • Ensikertalaiset pelaajat voivat kamppailla pelin hallitsemisen kanssa. He saattavat tarvita jonkin aikaa p√§√§st√§kseen k√§siksi pelin monimutkaisuuteen.
League of Legendsin plussat ja miinukset
League of Legends -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

League of Legends -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

League of Legends on suosittu peli eSportsin maailmassa. Sen suosio on aina ollut nousussa, ja tämän pelin ammattilaisjoukkueiden suosio. Sellaisenaan ei ole yllättävää, että miljoonat ihmiset ovat valmiita lyömään vetoa tästä pelistä. Tietenkin pelaajat lyövät vetoa erilaisista vedonlyönnistä eri syistä, mutta jos etsit tietoa siitä, mitä kertoimilla tapahtuu, sinun on tiedettävä, mitä alustaa tarkastella.

Erilaiset urheilukirjat, erilaiset kertoimet

Muutama vuosi sitten se oli mahdollista löytää parhaat kertoimet missä tahansa pelissä, jonka haluat suosikkiesportsbookissasi. Nyt on kuitenkin niin monia vaihtoehtoja, että parhaiden kertoimien tarjoavan online-urheiluvedonlyönnin löytäminen voi olla vaikeaa, jos et tiedä mitä etsiä. Tietyt tekijät määräävät, millä sivustolla on paremmat kertoimet kuin muilla. Näitä ovat aiempi suorituskyky ja suosio vedonlyöjien keskuudessa.

Suorita oma tutkimus verkossa saadaksesi selville, mitä muut vedonlyöjät sanovat siitä, mistä löytää parhaat League of Legends -kertoimet. Voit myös katsoa esimerkiksi viittä erilaista urheiluvedonlyöntiä saadaksesi selville, millä niistä on parhaat kertoimet. Huomaa, että kertoimet voivat muuttua, joten jos löydät mielestäsi parhaat kertoimet tiettynä ajankohtana, sinun ei pitäisi tuhlata aikaa. He voivat muuttua sekunnin murto-osassa, älä tee siitä virhettä.

League of Legends -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen
League of Legends vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

League of Legends vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita lyömään vetoa League of Legendsistä, mutta he eivät tiedä, miten se tehdään, ja siksi he häviävät jatkuvasti. Jos aiot lyödä vetoa tästä pelistä ja voittaa vedonvälittäjät heidän omassa pelissä (vaikkakaan ei ole takeita siitä, että teet aina), tässä on muutamia tärkeimpiä asioita, jotka tulee pitää mielessä ennen vetojen asettamista.

Etsi vedonly√∂ntialustaa, jolla on parhaat kertoimet. Kuten edellisess√§ osiossa selitettiin, eri vedonv√§litt√§jill√§ on muita kertoimia; miksi et etsi sit√§, jolla on paras? N√§in tehdess√§si sinun on kuitenkin oltava varma, ett√§ esport-vedonly√∂ntisivusto on aito. √Ąl√§ unohda ajatella kahdesti, kun sopimus on liian hyv√§.

Suorita perusteellinen analyysi pelaavista joukkueista ja valitse joukkue, jolla on hyvät mahdollisuudet voittaa. Tarkista seikat, kuten joukkueen viimeaikainen muoto, keskinäiset ennätykset ja pelaajat, jotka pelaavat.

√Ąl√§ tavoittele tappioita. Jos h√§vi√§t vedon, olisi parasta lopettaa vedonly√∂nti, kunnes l√∂yd√§t toisen ottelun, jossa sinulla on mahdollisuus. Pysy budjetissasi!

League of Legends vedonlyöntivinkkejä ja temppuja