Parhaat vedonlyöntisivustot Rainbow Six Siege 2024

Ubisoftin useita vuosia sitten julkaisema Tom Clancy's Rainbow Six Siege on tällä hetkellä korkea-arvoisten e-urheilupelien kategoriassa. Useimmat ihmiset kutsuvat tätä ensimmäisen persoonan ammuntapeliä (FPS), jonka Ubisoft Montreal julkaisi vuonna 2015, nimellä R6. Aluksi se oli saatavilla Xbox Onelle, Microsoft Windowsille ja PlayStation 4:lle. Muutamaa vuotta myöhemmin, joulukuussa 2020, julkaistiin päivitetty Rainbow Six -versio, joka pelattiin Xbox Series X/S:llä ja PlayStation 5:llä, mikä teki tämän pelin saataville useammille FPS-versioille. faneja ympäri maailmaa.

On huomionarvoista, että Rainbow Six korvasi Tom Clancyn Rainbow 6: Patriotsin, joka peruttiin vuonna 2014 teknisten ongelmien vuoksi. Ubisoft päätti, että oli parasta, jos Rainbow Six -pelisarja antaisi pelaajille mahdollisuuden matkia joitain maailman tunnettuja terrorismin vastaisia toimijoita. Rainbow Six Siegen luonut tiimi keskittyi yksityiskohtiin tuottamaan uskottavimpia piirityskohtauksia.

Parhaat vedonlyöntisivustot Rainbow Six Siege 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kuinka pelata Rainbow 6 Siege esportsia?

Tämä vaati huipputason videopelien kehitystaitoja ja laajaa tutkimusta todellisten sotilasoperaatioiden ymmärtämiseksi. R6:n kehittäjien oli jopa otettava neuvoja voimakkailta terrorismin vastaisilta yksiköiltä eri puolilta maailmaa.

R6 eSport -vedonlyöntiä suunnittelevien pelaajien tulisi oppia kuinka tämä kiitettyä peli toimii. Se hyödyntää Ubisoftin RealBlast-tekniikkaa, joka mahdollistaa tuhoisan ympäristön tarjoamisen.

Tämä tarkoittaa, että järjestelmä on dynaaminen ja rohkaisee pelaajia tekemään yhteistyötä ja pysymään valppaana hallitakseen ympäristöään. Lisäksi saatavilla olevat kartat ovat vaikuttavan monipuolisia, ja niissä on erottuvia ominaisuuksia, kuten sijainti, kellonaika, mittakaava ja muotoilu. Erityisesti jokainen niistä tarjoaa uuden haasteen, joka kannustaa pelaajia kehittämään uusia taktiikoita.

Rainbow Six Siege sisältää kahdenlaisia operaattoreita – hyökkääjät ja puolustajat. Edellisen tehtävänä on rikkoa, selvittää ja hallita tavoitetta. Toisaalta puolustajan tehtävänä on pidätellä tavoite ja tehdä kaikkensa estääkseen hyökkääjiä murtamasta sisäänkäyntien läpi.

Pelaaja päättää roolin, jota hän haluaa pelata käytettävissä olevissa pelitiloissa, mukaan lukien panttivangi, suojattu alue, pommi, tilanteet ja taktinen realismi. He voivat myös muokata aseita ja varusteita sen mukaan, mikä heidän mielestään sopii heille. Jokaisella operaattorilla on oikeus seuraaviin:

 • Kaksi vempainta: R6:lla on niitä 36 tätä viestiä kirjoitettaessa.
 • Toissijainen ase: Tässä pelissä on saatavilla yli 70 ainutlaatuista toissijaista asetta.
 • 1-3 ensisijaista asetta: Pelaajat voivat mukauttaa niitä käyttämällä liite skinejä, ase skinejä tai hurmaa.

R6-vedonlyönti 2024 : kaikki mitä sinun tulee tietää

Rainbow Six Siege -vedonlyönti on helppoa. Panostajat voivat lyödä vetoa ollessaan mukavasti kotonaan tai missä tahansa muussa sopivaksi katsomassa paikassa. Heidän pitäisi kuitenkin ensin löytää paras eSport-vedonlyöntisivusto, rekisteröityä vedonlyöjäksi ja vahvistaa heidän tilinsä. Vedonlyöntialusta voi pyytää vahvistusasiakirjoja, kuten viranomaisen myöntämää henkilötodistusta, joka vahvistaa, että vedonlyöjä on saavuttanut lainkäyttöalueellaan pelaajalta vaaditun laillisen iän.

Ennen kuin lyö vetoa R6:lle, vedonlyöjän tulee myös valita talletus-/nostotapa rahapelitiliensä rahoittamiseksi ja rahan siirtämiseksi pois niiltä. Sitten on myös järkevää tutkia videopelivedonlyöntiä ymmärtääksesi R6-vedonlyöntien perusteet ja parhaat käytännöt. Joitakin tutustumisen arvoisia yksityiskohtia ovat R6-vedonlyöntivaihtoehdot ja turnaukset.

Kun vedon Rainbow Six Siege -pelistä, taitavat vedonlyöjät analysoivat ensin saatavilla olevat ottelut ennen kuin panostavat rahansa. Nähdäksesi ne, sinun tulee mennä valitsemansa online-esports-vedonvälittäjien esports-keskukseen ja klikata "Rainbow Six Siege". Ensikertalaisia kehotetaan panostamaan pieniä summia, mieluiten 10–20 dollaria. Tämä antaa heille mahdollisuuden olla varmuudella, koska he eivät ehkä ymmärrä, ovatko todennäköisyydet heidän edukseen vai eivät.

Miksi R6 on suosittu pelata ja vedota?

R6 on yksi ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä, jolla on maailman merkittävin pelaajakunta. Tutustu joihinkin tekijöihin, jotka selittävät sen huiman suosion kukoistavalla pelialalla.

Internet-yhteisö

Rainbow Six Siege tarjoaa laajan, monipuolisen Internet-yhteisön, minkä ansiosta se on arvokas kilpailija muille videopeleille, kuten CS: MENE ja League of Legends. Sen jäsenet ovat usein vuorovaikutuksessa eri alustojen tai foorumien kautta, joissa he keskustelevat tästä pelistä, mukaan lukien sen fantastisista ominaisuuksista ja puutteista.

Koska Rainbow Six Siegen verkkoyhteisö on yhtenäinen, on tavallista löytää R6:n rakastajia jakamassa vinkkejä siitä vedonlyöntiin. Jotkut puhuvat luotettavimmista vedonvälittäjistä maailmanlaajuisesti ja arvokkaista strategioista heidän palvelujensa hyödyntämiseksi. Toiset opettavat kavereilleen Rainbow 6 Siege -pelaamisen suosituksia ja kieltoja.

Pelaa Rainbow Six Siegeä verkossa

Jotain muuta, mikä on lisännyt tämän pelin suosiota, on sen erinomainen pelattavuus verkossa. Kuka tahansa voi nauttia tämän pelin pelaamisesta, kunhan hän täyttää suositellut R6-järjestelmävaatimukset, mukaan lukien:

 • Käyttöjärjestelmä: 64-bittinen versio (Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10)
 • RAM: 8 Gt
 • Prosessori: Intel Core i5-2500K @ 3,3 GHz
 • DirectX: 11
 • Tuetut ohjaimet: Täytyy olla yhteensopiva X-Inputin kanssa
 • Kovalevy: 85,5 Gt
 • Ääni: DirectX-yhteensopiva kortti, jossa on uusimmat ajurit
 • Näytönohjain: AMD Radeon HD7970 tai Nvidia GeForce GTX 670

Onneksi osa näistä R6-asennusvaatimuksista on neuvoteltavissa. Esimerkiksi pelaaja voi saada 6 Gt RAM-muistia 8 Gt RAMin sijaan.

Big Rainbow Six Siege -pelaajat, joista kannattaa panostaa

Ei ole yllättävää, että joidenkin Rainbow 6 -harrastajien rakkaus tähän peliin on saanut inspiraationsa sen parhaista pelaajista ja heidän saavutuksistaan. Esimerkiksi Psycho, jonka oikea nimi on Gustavo Rigal, on pelannut tätä e-urheilua pitkään.

Tämä brasilialainen ESL-pelaaja tuli toiseksi Six Invitational 2020 -tapahtumassa ikonisen R6-joukkueen Ninjas in Pyjamas jäsenenä, joka voitti turnauksen vuonna 2021. Rigal on tällä hetkellä (vuodesta 2021) joukkueen pelin sisäinen johtaja. Lukemattomat R6-fanit pelaavat sitä yrittääkseen olla yhtä hyviä kuin hän, ja muita merkittäviä pelaajia, kuten Troy "kanadalainen" Jaroslawski, Jeremy "HysteRiX" Mao Xuan Tan, Njr, JRDN ja Muzi.

Miksi R6-pelaajat rakastavat peliä?

Suurin osa Rainbow Six Siege -pelaajista ei voi saada siitä tarpeekseen joidenkin sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta, jotka nostavat rimaa jokaiselle nykyajan pelaajalle. Esimerkiksi tässä nopeatempoisessa videopelissä on kiehtova valikoima operaattoreita, joiden taitojen ja laitteiden yhdistelmä antaa heille mahdollisuuden erottua joukosta.

R6:lla menestyäkseen pyrkivien pelaajien on oltava huippuluokan strategisia suunnittelijoita. Heillä tulee myös olla poikkeukselliset kriittiset ajattelutaidot ja heillä tulee olla vaivattomasti flow-tilaan pääseminen. Lisäksi Rainbow Six Siege -pelissä on arvaamattomuus, joka edellyttää pelaajien olevan koko ajan valppaana – tyytyväisyyteen ei ole varaa.

Kuinka pelata Rainbow Six Siegeä?

Rainbow Six Siegestä on tullut laajalti suosittu e-urheilu, koska sitä on helppo pelata ja hallita. Kiinnostuneet pelaajat voivat aloittaa tutustumalla lukemattomiin verkossa saatavilla oleviin R6-aloitusoppaisiin. Tämän FPS:n perusteiden tuntemisen jälkeen heidän pitäisi rakentaa parhaat puitteet tälle pelille.

Mutta huipputason pelaaminen vaatii paljon enemmän. Pelaajia kehotetaan kokeilemaan eri operaattoreita, pelitiloja ja vempaimia, kunnes he löytävät heille täydellisesti sopivan pelityylin. Uusien tulokkaiden ei pitäisi pelätä kohtaamaan muita omalla tasollaan olevia toimijoita vastaan ja ponnistelemaan noustakseen eri tasoille.

Suurin Rainbow 6 esports -pelaajat ja -joukkueet

Big Rainbow Six Siege pelaajia ja joukkueita on myös ollut merkittävä rooli tämän pelin suosion lisäämisessä maailmanlaajuisesti. Monet ihmiset seuraavat R6-turnauksia nähdäkseen heidän suorituksensa ja nähdäkseen, kuka voittaa. Alla on joitain R6:n parhaista joukkueista ja useita heidän taitavimpia pelaajiaan.

 • Ninjat pyjamassa: Psycho, Muzi, Kamikaze, Pino ja JULIO
 • Team Liquid: NESKWGA, psk1, Paluh, muringa ja Xs3xyCake
 • TSM FTX: Beaulo, Merc, Chala, Geo ja Achieved
 • MIBR: Faallz, LuKid, FelipoX, reduct ja Rappz
 • Team oNe Esports: Neskin, Levy, Lagonis, Alem4o ja KDS
 • Giants Gaming: HysteRIX, Lunar, SpeakEasy, jrdn ja Ysaera
 • FURIA Esports: Lenda, Highs, R4re, Miracle ja Fntzy

Kaikki Rainbow Six Siege -mestaruuskilpailuista

Siellä järjestetään Rainbow Six Siege -maailmancup, jossa 45 maajoukkuetta kilpailee todistaakseen olevansa parhaita pelaamaan tätä räiskintäpeliä. Osallistuvien joukkueiden tulee olla yhden kansallisuuden kansalaisia, ja jokaisella heidän pelaajallaan on oltava edustamansa lainkäyttöalueen kansalaisuus. Valitettavasti vain kaksikymmentä heistä pääsee finaaliin, ja voittaja vie kotinsa Rainbow Six World Cup pokaali ja vaikuttava miljoona dollaria (joka voi muuttua milloin tahansa)!

Erityisesti Ubisoft järjesti R6-maailmancupin kesällä 2021. Koska tämä tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan, se oli iso asia koko Rainbow Six -yhteisölle ja loistava lisä tähän esports-ekosysteemiin.

Se tarjosi lahjakkaimmille Rainbow Six Siege -pelaajille täydellisen tilaisuuden nauttia tästä räiskintäpelistä ja samalla esitellä sen hallintaansa. Lisäksi useimmat R6-fanit tarttuivat tähän tilaisuuteen osoittaakseen loputonta tukeaan suosikkijoukkueilleen ja jakaakseen muiden samaa puolta tukevien kanssa.

Ubisoft kutsui ensimmäiset neljätoista joukkuetta osallistumaan Six Invitational 2021 -mestaruuden finaaliin. Nämä olivat Meksikosta, Australiasta, Brasiliasta, Espanjasta, Venäjältä, Etelä-Koreasta, Kanadasta, Ranskasta, Saksasta, Kiinan Taipeista, Iso-Britanniasta, Japanista, Italiasta ja Yhdysvalloista. Loput 31 joutuivat kamppailemaan päästäkseen 20 joukkueen joukkoon viimeisessä vaiheessa.

Six Invitational 2021 -kilpailuun osallistuneet joukkueet

Valitettavasti Virtus.pro ja Wildcard Gaming eivät päässeet Pariisiin tähän R6-turnaukseen Covid-19-pandemian vuoksi. Tapahtumaan osallistui 18 joukkuetta Kuusi kutsua 2021 olivat: Ninjat in Pyjamas, Team Liquid, Oxygen Esports, FaZe Clan, Parabellum Esports, Spacestation Gaming, Giants Gaming, G2 Esports, Team oNe Esports, MIBR, Team Empire, Mkers, DarkZero Esports, CYCLOPS9, urheilijapelit, EsCloud9 , BDS Esports ja TSM FTX.

Näiden Rainbow Six Siege -joukkueiden oli noudatettava erilaisia sääntöjä pysyäkseen kelvollisina tähän maailmanlaajuiseen turnaukseen. He saivat esimerkiksi vaihtaa R6-pelaajia vain ennen ottelun alkua. Lisäksi heitä kiellettiin ryhtymästä mihinkään toimintaan, joka antaisi heille epäoikeudenmukaisen etulyöntiaseman kilpailijoihinsa nähden, mukaan lukien virheiden tai bugien käyttö. Kielletyistä toimista kiinni jääneet kärsivät tappioita tai heidät hylätään.

Kuka voitti vuoden 2021 R6-maailmancupin?

Brasilia voitti Six Invitational 2021 -mestaruuden, ja Ninjas In Pyjamas nousi ensimmäisen paikan. Tämä joukkue voitti saman maan Team Liquidin 3-2 viimeisessä vaiheessa. Muut brasilialaiset joukkueet, jotka tekivät matkan Pariisiin tätä kilpailua varten, olivat:

 • FaZe-klaani
 • FURIA
 • Team one
 • MIBR

Six Invitational 2021 -kilpailun aikana palkittuja parhaiten suoriutuneita pelaajia olivat Paluh, NESKWGA, Beaulo, Pino ja JoyStiCK.

Rainbow Six Siege -turnausten vedonlyönti

Rainbow 6 World Cup -vedonlyönti toimii samalla tavalla kuin jalkapallo- tai muiden e-urheilun pelejä. Puntereiden tulee ensin valita tukijoukkue. Sen ei tarvitse olla heidän suosikkinsa, varsinkin jos kertoimet osoittavat, että se on altavastaaja ja raha on mukana. Seuraava asia on luoda uhkapelistrategia, joka kattaa summan, jonka he haluavat panostaa, priorisoitavat R6-vedon tyypit ja tutkittavat esports-vedonlyöntisovellukset.

On myös järkevää tutustua useimpien urheiluvedonlyöntien tarjoamiin R6-vedonlyöntimarkkinoihin. Yksi niistä on suora voittaja, jonka avulla pelaajat voivat lyödä vetoa joukkueesta, jonka he uskovat kävelevän pois R6-maailmancupin pokaalin ja rahapalkinnon kanssa.

Toinen R6-markkina on turnauksen finalisti, joka tarjoaa kertoimia siitä, pääseekö tietty joukkue finaaliin vai ei. Aluevoittaja on myös tutkimisen arvoinen. Sen avulla vedonlyöjät voivat panostaa tietyllä alueella, kuten Aasiassa, Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa, olevissa joukkueissa.

Löydä täydelliset R6-vedonvälittäjät

Luotettavan Rainbow Six Siege -palveluntarjoajan valitseminen on pakollista, kun lyödään vetoa tästä FPS:stä. Jotkut ensikertalaiset törmäävät erilaisiin ongelmiin löytääkseen parhaat, mutta se ei ole monimutkaista. Ensimmäinen askel on käydä läpi niiden esports-vedonlyöntisivustojen ominaisuudet, jotka haluat löytää.

On viisasta etsiä esimerkiksi antelias tarjouksia, huipputason asiakastukea ja suoratoistoa. Arvokkaiden esports-vedonlyöntisovellusten pitäisi tarjota myös monia maksutapoja käyttömukavuuden vuoksi. Näihin pitäisi kuulua universaaleja, kuten PayPal, Bitcoin, Neteller ja Skrill.

Jotkut markkinoiden parhaimmiksi arvioituista esports-vedonvälittäjistä ovat Betsson, BetWay, 10bet, Betwinner, Casumo, ComeOn, 22BET ja Bet365. Näissä on erilaisia ominaisuuksia. Tästä syystä pelaajien ei pitäisi odottaa samoja rekisteröintiprosesseja, talletus-/nostojärjestelmiä tai tukimenetelmiä. Tarjotut bonukset vaihtelevat myös tyypin ja palkinnon osalta. R6-verkkovedonvälittäjä, johon pelaaja tyytyy, riippuu tarpeista, joita he aikovat tyydyttää, tai kokemuksista, joita he kaipaavat.

Pelaajien pitäisi tietää, että R6 ei ole yhtä suosittu kuin alan titaanit, kuten League of Legends ja Dota 2, vaikka se yrittääkin saada kiinni. Siksi sitä tarjoavat esports-vedonlyöntisovellukset voivat olla rajoitettuja, koska sen markkinat ovat pienemmät.

Seuraa parhaita Rainbow 6 -joukkueita lyödäksesi vetoa tarkasti

Ei ole epäilystäkään siitä, että Rainbow Six Siege sisältää kukoistavan esports-skenen. Voittavien vedonlyöjien tulee seurata R6-joukkueiden parhaita joukkueita suoritusten perusteella. Jotkut näistä ovat seuraavat:

Team Liquid

Voitettuaan yli miljoona dollaria, Team Liquid on ylpeä siitä, että hän on yksi hyvämaineisista johtajista esports-elämässä nykyään. Tämän joukkueen poikkeuksellisilla pelaajilla on valtava kokemus paitsi R6:sta myös muista tunnetuista esports-peleistä, kuten CS: GO ja Fortnite. Lisäksi sillä on monia voittoja vyönsä alla, mukaan lukien 450 000 dollarin palkinto, jonka se voitti vuoden 2021 Six Invitationalissa toisella sijalla.

BDS Esport

BDS on Genevessä sijaitseva eSports, joka on pussittanut yli 500 000 dollaria pelaamalla R6:ta. Yksi tämän joukkueen parhaista Rainbow Six Siege -pelaajista on Elemzje, jonka suorituskyky on ollut huomattava huolimatta siitä, että hän on vain vähän altistunut monille R6-taktiikoille. Toinen on Shaiiko, legendaarinen ranskalainen pelaaja, joka on osoittanut kadehdittavaa huippuosaamista e-urheilun pelaamisessa hyperfocus- ja ylivertaisen tietoisuutensa ansiosta.

Ninjat pyjamassa (NiP)

Nipistää sai huikean miljoonan dollarin noustuaan vuoden 2021 Six Invitationalin lopulliseksi voittajaksi. Vuonna 2020 se sijoittui toiseksi samassa turnauksessa; joten tämä oli vaikuttava parannus. Tämä joukkue on hallinnut esports-alaa vuosia, toimien siinä yli kaksi vuosikymmentä. Se on myös kilpaillut Counter-Strike: Global Offensivessa pitkään.

Team Empire

Team Empire on johtava R6-tiimi, jolla on maine menestyvän kaikissa e-urheilulajeissa, mukaan lukien Call of Duty, StarCraft II ja League of Legends. Sen erinomaisten R6-soittimien luettelossa ovat JoyStiCK, ShepparD, Scyther ja Always. Tämä joukkue varmisti ensimmäisen paikan Six Major Raleighissa 2019.

Team oNe eSports

Tämä brasilialainen esports-organisaatio on saavuttanut mainetta R6:n ja muiden pelien, kuten Counter-Striken, League of Legendsin ja Free Firen, pelaamisesta. Sen aktiivisia Rainbow Six Siege -pelaajia ovat Lagonis, Neskin, KDS, Levy ja Alem4o.

Team SoloMid (TSM)

TSM on toinen loistava esiintyjä Rainbow Six Siegessa. Tämän yhdysvaltalaisen esports-organisaation pelaajat ovat myös osoittaneet erinomaisia taitojaan pelata muita jännittäviä pelejä, kuten Apex Legends, League of Legends, Magic: The Gathering Arena ja Battlegrounds Mobile India. Beaulo, Merc, Chala ja Geometrics ovat joitakin tämän R6-joukkueen merkittävimmistä pelaajista.

Jättiläisten pelaaminen

Jättiläiset tarjoaa kaksi sateenkaari 6 -joukkuetta – espanjalaisen ja singaporelaisen joukkueen. Jotkut tämän ammattimaisen esports-organisaation vahvoista jäsenistä ovat SpeakEasy ja HysteRiX. Erityisesti Giantsilla on myös joukkueita, jotka kilpailevat Call of Dutyssa, CS: GO:ssa, Fortnitessa, League of Legendsissä ja Rocket Leaguessa. Valitettavasti huolimatta siitä, että se oli hyvämaineinen R6-joukkue, se hävisi vuoden 2020 Six Invitationalissa.

Plussat ja miinukset R6-vedonlyönnistä verkossa

Vaikka se lensi tutkan alle, kun se esiteltiin ensimmäisen kerran maailmalle vuonna 2015, Rainbow Six Siege on saanut lukemattomia myönteisiä arvosteluja sekä pelaajilta että esports-faneilta.

Plussat:

 • Erilaisia pelaajaluokkia: R6:lla on monia operaattoreita, joista pelaajat voivat valita, riippuen heidän suosituimmasta pelityylistään. Esimerkkejä hyökkääjien joukossa olevista ovat Hibana, Thermite, Zero, Kali, Ace, Blackbeard, Thatcher, Nomad, Gridlock, Zofia ja Maverick. Tämän online-taktisen räiskintäpelin puolustajien luettelossa on mukana toimijat, kuten Aruni, Smoke, Wamai, Melusi, Jäger, Warden, Clash ja Alibi.
 • Tavalliset laajennuspaketit: R6:n kehitystyön takana oleva tiimi julkaisee uusia laajennuspaketteja kolmen kuukauden välein. Niissä on lisäsisältöä ja arvokkaita pelipäivityksiä tarjotakseen Rainbow 6 -harrastajille merkittäviä pelikokemuksia.
 • Kilpailullinen kohtaus: R6:lla on huomattavan kilpailukykyinen luonne, joka on kasvanut vähitellen. Vahvat joukkueet yrittävät jatkuvasti parantaa itseään lisätäkseen mahdollisuuksiaan voittaa vastustajansa. Mikä vielä parempaa, on mahdollista vaihtaa rooleja tai pelata tyylejä ja saada kilpailijat kiinni.

Haittoja:

 • Joskus Ubisoft-palvelimet ovat alhaalla. Monet pelaajat ovat valittaneet yhteyden katkeamisesta R6:sta äkillisesti. Muut ovat myös tunnustaneet, etteivät he ole löytäneet otteluita. Erityisesti Ubisoft on tehnyt kaikkensa ratkaistakseen nämä ongelmat ja tarjotakseen tyydyttävämpiä pelikokemuksia.

Rainbow 6 -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Opi erottamaan R6 vedonlyöntikertoimet on välttämätöntä vedonlyöjille, jotka aikovat lyödä vetoa tästä taktisesta ampujavideopelistä. Tämä antaa heille mahdollisuuden laskea mahdolliset voittonsa ja tietää, kannattaako heidän pitää kiinni tietyltä esports-vedonlyöntisivustolta vai ei. Yleensä useimmat vedonvälittäjät näyttävät ne desimaalilukuina, murtolukuina tai rahalinjan R6-kertoimina.

Rainbow 6 Siegen desimaalikertoimien suosio on kasvussa niiden helppouden ansiosta. Vetäjän on kerrottava ne panoksellaan saadakseen selville voittonsa. Jos esimerkiksi R6-vedon kertoimella on 1,65, heidän tulee laskea voittonsa seuraavasti, olettaen, että he panostavat 30 puntaa:

30 puntaa x 1,65 = 49,5 puntaa (heidän voittonsa on 19,5 puntaa, kun alkuperäinen panos on vähennetty 49,5 punnasta).

Desimaalikertoimina myös murto-osien kertoimet ovat melko vaivatonta ymmärtää. Esimerkiksi, jos R6-joukkueen kertoimet, joista haluat lyödä vetoa, on 7/4, se tarkoittaa, että jokaista panostamaasi 4 puntaa kohden saat 7 puntaa, jolloin voitto on 3 puntaa.

Moneyline-kertoimet ovat erittäin suosittuja US R6 -vedonlyöntialustojen keskuudessa. Nämä esitetään suhteessa -100:aan. Heidän laskelmiensa perusteella tietylle vedonlyöntivaihtoehdolle annettu tarkka symboli ja numero riippuvat siitä, uskooko vedonvälittäjä tietyn R6-joukkueen voittavan vai häviävän. Yleensä plusmerkki osoittaa altavastaajan ottelussa, kun taas negatiivinen merkki osoittaa voittajan.

R6-vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Jokainen vedonlyöjä voi onnistua panostamaan Rainbow Six Siege -pelissä kokemuksensa tasosta riippumatta. Tämä on helposti saavutettavissa, jos he hallitsevat useita käytännön R6-vedonlyöntivinkkejä ja temppuja. Yksi niistä on selvittää kuinka online-vedonvälittäjät toimivat osana vetoa edeltävää tutkimustaan. Tämä tekee uhkapelitilin luomisesta ja panostuksen asettamisesta helppoa – säästää aikaa ja antaa heidän keskittyä tiettyyn R6-otteluun.

Toinen asia, jonka innokkaiden esports-vedonlyöjien tulisi tehdä, on oppia erilaisista R6-joukkueista ja niiden historiasta. Se auttaa heitä tietämään, kenelle lyödä vetoa lisätäkseen todennäköisyyttään saada kunnollinen voitto. Pohjimmiltaan joukkueen menneisyys ei ole ainoa huomioitava tekijä valittaessa puolta online-Rainbow 6 Siege -vedonlyönnissä.

Puntereiden on myös otettava kertoimet huomioon. Siksi on suositeltavaa tukea selkeää suosikkia sen sijaan, että toivoisi altavastaajan menestyvän paremmin alhaisista mahdollisuuksista huolimatta.

Älykkyyttä suositellaan myös R6-vedonlyönnissä. Pelaajien tulee pyrkiä tekemään parhaat liikkeet ainutlaatuisten tilanteidensa perusteella. Jos esimerkiksi vedonlyöjä on juuri astunut esports-vedonlyöntiin, hänen tulee välttää monimutkaisia vedonlyöntejä, kunnes he ymmärtävät täysin, miten kaikki toimii. Lisäksi yhden tai kahden vedon voittaminen ei saisi tehdä yhdestä liian itsevarmaksi asettamaan erittäin riskialttiita panoksia.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Zhang Wei, joka tunnetaan Esports-areenalla paremmin nimellä "DragonMaster", on luonut markkinaraon ajatusjohtajana online-kasinoiden ja Esportsin risteyksessä. Hän on sekä strategi että visionääri tällä alalla, jolla on erehtymätön suuntausvaisto yhdistettynä tarkkaan yksityiskohtiin.

Send email
More posts by Zhang Wei