Panosta: Six Invitational 2024

Ubisoftin Six Invitational tekee itselleen mainetta maailmanlaajuisissa esports-turnauksissa. Vuosittaiset Rainbow Six Siege -ammattimaiset esports-verkkoturnaukset keräävät yhteen maailman parhaista pelilahjoista. Montrealissa, jossa Ubisoft työskentelee pelin kehittämiseksi, sijaitseva turnaus isännöi joukkueita, jotka kilpailevat maailmancupin kaltaisissa mestaruuskilpailuissa.

Vuonna 2021 tapahtumanjärjestäjät siirsivät kilpailun Ranskan rajasulkujen vuoksi. Meneillään olevan pandemian vuoksi vuonna 2022 järjestettävän Pariisissa kilpailun pelaajat tapaavat Palais Brongniartissa. Turvallisuussyistä tilaisuudessa ei ole yleisöä paikalla. Ensimmäisenä suurena tapahtumana vuoden 2020 jälkeen Rainbow Six -järjestäjät odottavat vahvaa katsojamäärää verkossa.

Tietoja Six InvitationalistaRainbow Six SiegeR6 pelitilatSuosioMissä ja miten lyödä vetoa Six Invitationalista?
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tietoja Six Invitationalista

Kokoontuu 19 joukkuetta kilpailemaan kaksinkertaiseen eliminointiin, alueiden väliseen turnaukseen. Tapahtuman järjestäjät lisäsivät turnausotteluiden määrää. Joukkueet on jaettu kahteen ryhmään sijoituksen mukaan. Osallistujat pelaavat yhteensä 81 ottelua, jotka on jaettu lavalla neljän alueen kesken. Jokaisesta lohkosta 8 parasta jatkaa pudotuspeleihin.

Turnauksen pelaajat saavat tukea maailmanlaajuisilta Rainbow Six Siege -faneilta ja yhteisöiltä ympäri maailmaa. Yhteisöt osallistuvat Battle Passiin, joka auttaa saavuttamaan 3 000 000 dollarin maksimipalkintopotin. Palkintorahat jaetaan prosentteina. Ensimmäisen sijan joukkueet voittavat miljoona dollaria eli 33,3 prosenttia palkintopotista. Toinen sija voittaa 450 000 dollaria eli 15 prosenttia. Kolmas sija voittaa 240 000 dollaria eli 8 prosenttia. Yhdeksännentoista ja kahdeskymmenes sijainneet joukkueet voittavat 30 000 dollaria eli 1 prosentin palkintopotista.

LAN-pohjaisessa tietokonejärjestelmässä kilpailevat joukkueet ovat tiukkojen hygieniavaatimusten alaisia. Six Invitational tekee yhteistyötä ACEPS:n, terveys- ja turvallisuusviraston ja ISMA:n, lääketieteellisen avun viraston kanssa varmistaakseen pelaajien turvallisuuden. Ranskan hallitus työskentelee myös yhteistyössä tapahtumajärjestäjien kanssa turvallisen, valvotun ympäristön toteuttamiseksi, joka noudattaa paikallisten viranomaisten ja terveysvirastojen antamia ohjeita.

Rainbow Six Siege

Ensimmäisen persoonan ammuntapeli Rainbow Six Siege peli mahdollistaa eri operaattoreiden osallistumisen esport-liigaa kohti. Pelaajat ohjaavat virtuaalisia operaattoreita eri kansallisuuksilla, vempaimilla ja aseilla. Epäsymmetrisen rakenteen ansiosta joukkueet eivät välttämättä saa yhtäläisiä kykyjä. Terrorismin vastaisia yksiköitä kutsutaan pelissä FBI SWAT:iksi ja ne pelastavat amerikkalaisia panttivankeja.

Puolustajiin ja hyökkääjiin kuuluvat myös saksalainen GSG-9, brittiläinen SAS, ranskalainen GIGN ja venäläinen Spetsnaz. Jokainen yksikkö sisältää käyttäjille. Pelaajat voivat palkata operaattorin, jolla on mahdollisuus valita varusteet ja kyvyt. Uusien operaattoreiden valinta tapahtuu kierroksen alussa. Pelin sisäisten ostosten avulla pelaajat voivat ostaa krediittejä kosmeettisiin tuotteisiin, operaattorien nopeampaan hankkimiseen tai aseihin.

Kierroksen alun jälkeen hyökkääjät valitsevat syntypisteitä hyökkäykseen ja puolustajat päättävät myös puolustusstrategiasta. Lyhyen valmisteluajan kuluessa hyökkääjät ohjaavat droneita karttatutkimusta varten ja etsivät opposition toimijoita, kokoonpanoja, kohteita ja ansoja. Kartat mahdollistavat lähitaistelun, sallien uudelleensyntymisen vasta kierroksen päätyttyä.

Pelaajat, joiden hahmot kuolevat pelin aikana, voivat käyttää tukitilaa päästäkseen drone- ja turvakameroihin ja kertoa joukkueelleen vihollisen toiminnasta ja sijainnista. Satunnaiset ottelut kestävät neljä minuuttia ja ranking-ottelut kolme minuuttia. Ryhmätyö on välttämätöntä R6-pelaajille voittaakseen vastustajajoukkueen. Kommunikoimalla jokaisen joukkueen pelaajan kanssa joukkueen jäsen voi hyödyntää täysin kykyjään ja saavuttaa tavoitteen.

Katsojatilassa pelaaja voi tarkkailla ottelun eri kulmia. Itse asiassa peli keskittyy voimakkaasti ympäristön tuhoamiseen. Pelaajat tuhoavat rakenteita räjähteillä tai luodeilla. Tuhottuaan ympäristön joukkue voi saada vihollisen edun. Pelaajat, jotka käyttävät luovuutta ja strategiaa pelissä, pystyvät paremmin navigoimaan järjestelmässä. Pelin ominaisuuksiin kuuluu tunkeutumisjärjestelmä, joka vahingoittaa vihollista vähemmän, kun luodit kulkevat rakenteiden läpi.

Puolustavat joukkueet voivat vahvistaa seiniä ja käyttää suojakilpiä. Vihollinen voi kuitenkin rikkoa tai tuhota nämä suojat räjähteillä ja muilla laitteilla. Puolustajat käyttävät ansoja, mukaan lukien piikkilankoja kaikkialla kartoissa. Pelaajat voivat ryntää ikkunoiden läpi, tuhota kerroksia ja väijyttää vastustajajoukkuetta. Kranaatit ja panokset ovat arvokkaita tuhoamistyökaluja, joita on rajoitetusti kullakin kierroksella.

R6 pelitilat

Alussa pelaajilla on 11 karttaa ja 5 tilaa, joista valita ennen julkaisua. Ladattava lisäsisältö sisältää yhteensä 20 pelattavaa karttaa. Pelitilat sisältävät seuraavat ominaisuudet:

 • Panttivanki: Hyökkääjät ottavat puolustajat panttivankeiksi moninpelitilassa. Puolustajat pyrkivät estämään hyökkääjien pelit eliminoimalla jokaisen vastustajan vastustajan tai puolustamalla panttivankeja pelin aikana. Jos panttivanki kuolee, hyökkäävä joukkue voittaa kierroksen.
 • Pommi: Pommitilassa hyökkääjien on löydettävä ja purettava yksi kahdesta pommista. Voiton saavuttamiseksi puolustajat ovat vastuussa hyökkääjien tappamisesta tai pommin hävittäjän tuhoamisesta. Vaikka puolustajat tappaisivat kaikki hyökkääjät, heidän on tuhottava defuser, jos se on jo istutettu.
 • Alue: Suojatun alueen tilassa puolustajat suojelevat biologisesti vaarallista konttihuonetta, kun hyökkääjät yrittävät taistella kontin sisällä ja varmistaa sen. Tilan lopussa hyökkääjät saavat joko biovaarasäiliön tai kaikki yhden joukkueen pelaajat tapetaan pelissä.
 • Taktinen: Tässä tilassa pelaajat voivat merkitä vastustajia ja nähdä joukkuetovereita seinien läpi. Tiimityöskentelyä ja realismia painottaen se poistaa heads-up-näytön ominaisuudet.
 • Koulutus: Yksinpeleissä tai moninpeleissä jopa viisi pelaajaa toimii puolustajina tai hyökkääjinä ja taistelee tekoälyohjattujen vastustajien aaltoja vastaan eri tiloissa, kuten Hostage, Bomb ja Elimination.
 • Taudin puhkeaminen: Operation Chimera esitteli rajoitetun ajan kolmen pelaajan joukkueita toisiaan vastaan. Yksi ryhmä on tekoälyn hallitsema ihmisen mutaatio, joka on saastunut muukalaisella loisella. Tässä tilassa pelaajien on voitettava vaikeudet, kuten ystävällinen tulipalo tilan kahdesta vaikeampaa.

Suosio

Pelin suosiosta todistaa se, että Kuusi kutsukilpailua esportsissa on yksi Internetin suosituimmista hakutermeistä, ja miljoonia panostaa esport-turnauksiin. Katsojien, tulojen ja vedonlyöntien suosiossa Six Invitational on korkealla. Koska peli on ollut vedonlyöntikentällä vuosia, turnaus on kilpailukykyinen joidenkin markkinoiden tärkeimpien esports-turnausten kanssa.

Luovat pelitilat ja tiimiyhteistyö ovat alusta lähtien valloittaneet pelaajien sydämet ympäri maailmaa. Vain kahdessa vuodessa ensimmäinen Six Invitational -tapahtuma Montrealissa, Kanadassa vuonna 2017 auttoi lisäämään pelin suosiota. 100 000 dollarin palkintopotti riitti ruokkimaan pelin menestystä. Seuraavana vuonna palkintopotti oli vielä suurempi, 500 000 dollaria, ja nelinkertaistui vuoteen 2019 mennessä 2 miljoonaan dollariin. Vuoden 2022 turnauksen kokonaispotti on 3 miljoonaa dollaria, ja tapahtuman onnekas voittaja pääsee kotiin miljoonan palkintorahoilla.

Kuusi Invitationalin voittajajoukkuetta ja suurimmat hetket

Järjestäjät odottavat ylivoimaisesti, että vuoden 2022 turnaus tulee olemaan yksi parhaat e-urheiluturnaukset. Kiinnostusta ruokkivat pelin kasvava suosio ja miljoonia palkintorahoja. Jotkut suosituimmista joukkueista ovat SSG, Penta, G2, cTm ja Elevate, jotka ovat mestareita. Elevate ja cTm itse asiassa voittivat 2017 Invitationals -kilpailut, kun taas G2 ja Empire onnistuvat jatkuvasti päihittämään kilpailijansa parhaissa esports-turnauksissa.

Missä ja miten lyödä vetoa Six Invitationalista?

Esport-turnausten vedonlyönnistä oppiminen on hankalaa. Vedonlyöjien on löydettävä hyvämaineinen online-esports-vedonlyöntisivustot suotuisilla Six Invitational -vedonlyöntikertoimilla. Verkosta etsiminen ja nykyisten vedonvälittäjien arvostelujen lukeminen voi auttaa uusia vedonlyöjiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä panostaakseen.

Jotkut suosituimmista vedonlyöntialusoista tarjoavat seuraavat:

 • Nopeat vedot
 • Erilaisia maksuvaihtoehtoja
 • Suotuisat kertoimet
 • Loistava asiakaspalvelu
 • Runsaat bonukset
 • Helppokäyttöiset verkkosivut
 • Yksinkertaiset käyttöliittymät
 • Luettelo esports-turnauksista

Kun pelaaja valitsee online-esports-vedonlyöntisivustot lyödäkseen vetoa suurissa esports-turnauksissa, hän voi tarkastella vedonlyöntivaihtoehtoja ja kertoimia valitakseen vedonlyöntityypin. Kun olet valinnut tietyn ottelun, tilastojen tutkiminen auttaa valita parhaat joukkueet. On aika asettaa veto. Ottelun tai turnauksen päätyttyä vedonvälittäjä ilmoittaa vedonlyöntitilin haltijalle, jos hän on voittanut.

Six Invitational on yksi maailman suurimmista esports-turnauksista. 3 miljoonan dollarin palkintopotilla turnaus on paras mainos Ubisoftin Six Siege -pelille. Pelin suosio jatkaa kasvuaan maailmanlaajuisen fanikunnan ansiosta, joka kirjautuu verkkoon pelatakseen ja katsellakseen ammattilaisia suosittujen otteluiden aikana. Vain muutamassa vuodessa Invitational on kasvanut yhdeksi verkon suosituimmista tapahtumista, ja se houkuttelee katsojia eri puolilta maailmaa nauttimaan joukkueiden tappamisesta tai joutumisesta tapetuksi älypelissä.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

5 parasta esports-vedonlyöntiturnausta 2022
2022-12-08

5 parasta esports-vedonlyöntiturnausta 2022

Esports laajenee, ja vedonlyöntimarkkinoille tulee lisää kilpailuja ja pelejä. Ei ole yllättävää nähdä e-urheiluvedonlyönnin suosion kasvavan, kun otetaan huomioon, kuinka suosittuja urheilukilpailuista on tullut viime vuosina.