Parhaat vedonlyöntisivustot Valorant 2024

Nykyään esports vedonlyönti on suositumpaa kuin koskaan ennen. Valorant on yksi tämän hetken suosituimmista First Person Shooter -esports peleistä. Paneudumme tässä oppaassamme e-urheilu vedonlyöntiin, johon Valorant tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

Kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä pelistä ja vedonlyönnistä siihen liittyen. Valorant on noussut nopeasti esports pelaajien suosioon ja kilpailee pelaajien huomiosta CS:GO:n ja Fortniten kaltaisten pelien kanssa. Toistaiseksi edellä mainitut jättipelit ovat vielä ykkösiä FPS-peleissä, mutta Valorantin suosio on kuitenkin ylittänyt kaikki odotukset.

Annamme sinulle tässä infopaketissa parhaat neuvot ja vinkit Valorant vedonlyöntiin, ja käsittelemme esports vedonlyöntiä myös yleisesti. Sivustoltamme löydät myös muiden pelien esittelyitä! Ennen kaikkea keskitymme vedonlyöntiin tässä pelissä ja vinkkaamme mielenkiintoisemmat Valorant-turnaukset vuodelle 2023.

Lisäksi esittelemme sinulle parhaat Valorant vedonlyöntiyhtiöt. Sivuiltamme löytyvät vedonlyöntisivustot ovat turvallisia ja asiakasystävällisiä bookkereita, joilta saat myös parhaat kertoimet ja vedonlyöntibonukset!

Parhaat vedonlyöntisivustot Valorant 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Millaista on esports vedonlyönti Valorant-pelissä?

Lähdetään aluksi liikkeelle Valorant-pelin taustoista. Pelin valmistaja on huippusuosituista peleistä tuttu Riot Games. Tämä videopelijätti on yksi suurimmasta ja tunnetuimmista videopelivalmistajista maailmassa.

Yhtiön studioiden uumenissa on syntynyt muun muassa taisteluareenamoninpeli League of Legends. Valorant näki päivänvalon kesäkuussa vuonna 2020 ja alkoi välittömästi kerätä suosiota esports-piireissä. Pelin kehitys oli aloittettu kuitenkin jo vuonna 2014. Valorant nousi nopeasti kohteeksi esports vedonlyöntiin.

Valorant on 5v5-pohjainen taktinen FPS-peli, joka tarkoittaa kahden viiden hengen joukkueen pelaamista toisiaan vastaan. Peli on saatavilla Microsoft Windows-käyttöjärjestelmälle. Tämä ilmaiseksi pelattava peli perustuu Unrealin nelosmoottoriin, joka on tämän hetken paras videopeleihin tarjolla oleva 3D-pelimoottori. Tarjolla on siis grafiikan ja immersioon näkökulmasta loistava kolikkopeli.

Pelin kulku

Sivuiltamme löydät monet oppaat esports vedonlyöntiin. Tässä luvussa keskitymme esittelemään Valorantin erikoispiirteitä pelinä. Valorantissa pelaajat toimivat joko hyökkääjän tai puolustajan roolissa. Pelin tavoitteet riippuvat pelattavasta moodista.

Tällä hetkellä Valorant tarjoaa peräti 7 erilaista pelimoodia:

 • Unrated: Hyökkäävän joukkueen on onnistuttava pommin (Spike) räjäytyksessä. Kyseessä on Bo25 (paras 25:stä)-ottelu. Jossa ensimmäinen joukkue, joka voittaa 13 kierrosta on voittaja.
 • Spike Rush: Tarkoittaa Bo7-ottelua, jossa kaikilla hyökkäävillä pelaajilla on pommi. Ainostaan yksi pommi voidaan kuitenkin aktivoida per kierros.
 • Competitive: Tässä moodissa joukkueet pelaavat vuorotellen hyökkäävää ja puolustavaa roolia. Voittaja ratkaistaan voittoon perustuvan ranking-järjestelmän avulla. Sijoituksia aletaan esittää viiden pelin jälkeen.
 • Deathmatch: Tässä moodissa 14 pelaajaa osallistuu yhdeksän minuuttia kestävään taisteluun. Voittaakseen tässä tilassa pelaajien on saatava 40 tappoa.
 • Snowball Fight: Team Deathmatch-tila, jossa pelaajat tarvitsevat 50 tappoa voittaakseen.
 • Escalation: Voittaakseen tässä tilassa joukkueen tulee käydä läpi kaikki 12 tasoa. Voitto tulee myös, jos joukkue pystyy olemaan vastustajaa korkeammalla tasolla 10 minuutin ajan.
 • Replication: Tässä moodissa joukkueelle jaetaan satunnaisesti valittuja rooleja. Joukkueet pelaavat Bo9-taktiikalla.

Valorant esports vedonlyönti

Valorant vedonlyönti tarjoaa runsaasti erilaisia e urheilu betsausvaihtoehtoja. Suurin osa tarjolla olevista vaihtoehdoista ovat melko samanlaisia mitä CS:GO vedonlyönti tarjoaa. Olemme seuraavassa listanneet joitakin suosituimpia vaihtoehtoja:

 • Outright winner: Koko turnauksen voittajan veikkaaminen.
 • Match Winner: Ottelun voittajan veikkaaminen.
 • Map winner: Vedonlyönti kartan voittavasta joukkueesta.
 • First Blood: Vedonlyönti ensimmäisen tapon saavasta joukkueesta.
 • Spike Plant: Veikkaa onnistuvatko hyökkääjät purkamaan pommin.
 • Spike Defuse: Vedonlyönti siitä onnistuvatko puolustajat purkamaan pommin.
 • Selected characters: Joillakin sivustoilla voit lyödä vetoa joukkueen valitsemien hahmojen puolesta.
 • Totals: Jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat yli/alivetoja joistakin pelin sisäisistä tilastoista, kuten pommin purkujen määrästä ja tapoista.
 • Aces: Vedonlyönti siitä onnistuuko yksi pelaaja pudottamana kaikki vastustajat yhdellä pudotuksella.
 • Team Ace: Voit lyödä vetoa myös siitä, onnistuuko joukkueen jokainen pelaaja eliminoimaan yhden pelaajan vastustajan joukkueesta.

Yleisesti ottaen esports vedonlyönti toimii hyvin samalla lailla kuin muukin vedonlyönti. Ensin sinun tulee valita ottelu, josta haluat lyödä vetoa. Tämän jälkeen tutustu vedonlyöntisivuston tarjoamiin erilaisiin vaihtoehtoihin, valitse kertoimet ja aseta panos!

Yllä olemme esitelleet Vedonlyöntivaihtoehdot Valorant peliin. Esports vedonlyönnissä on lajikohtaisia eroja, mutta perusperiaatteet ovat samat.

Esports vedonlyönti on mahdollista ennakkovedonlyöntinä ja live-vedonlyöntinä. Sinun kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin sivuiltamme löytyvien vedonlyöntitoimistojen avulla!

Valorant skins-vedonlyönti

Skin vedonlyönti tarkoitta pelin sisäisten esineiden käyttämistä vedonlyöntipanoksina. Valorant vedonlyönti tapahtuu oikealla rahalla, eikä skin vedonlyönti ole juurikaan mahdollista. Suosittelemmekin vedonlyöntiä oikealla rahalla, joillakin sivustoltamme löytyvillä bookkereilla.

Miksi Valorant on suosittu?

Vaikka Valorant on melko uusi peli e urheilu skenessä, on siitä tullut nopeasti suosittu esports fanien keskuudessa. Myös vedonlyöjät ovat nopeasti sisäistäneet Valorantin mahdollisuudet. Monet CS:GO-betsaajat ovat aloittaneet lyödä vetoa myös Valorant otteluissa ja turnauksissa.

Vedonlyönnin näkökulmasta Valorant tarjoaakin erittäin paljon veikattavaa. Tämä vaikuttaa luonnollisesti pelin suosioon vedonlyöntikohteena. Valorant vedonlyöntisivustot ovatkin yleistyneet räjähdysmäisesti parin viimeisen vuoden aikana.

Valorant ei edellenkään kilpaile kaikista suosituimpien esports pelien kanssa, ja jääkin CS:GO:n ja huippupeli League of Legendsin varjoon. Myös esimerkiksi Dota 2 puskee suosiossaan Valorantin ohi. Valorant on kuitenkin ohittanut suosiossa jo COD: Modern Warfaren ja Overwatchin. Valorantin suosio ei ole osoittanut mitään hiipumista. Myös Suomessa Valorant on suosituimpia vedonlyöntikohtaita e-urheilussa.

Suosio on tarkan suunnittelun tulos

Ei ole sattumaa, että Valorant on saavuttanut nopeasti esports fanien sydämet. Elektroninen urheilu on lisännyt suosiotaan huimasti viimeisten vuosien aikana. Suurimmat esports turnaukset vetävät pelkästään paikan päälle jo kymmeniätuhansia faneja.

Valorant on tietoisesti suunniteltu esports yhteensopivaksi, jota tietystikään kaikki tietokonepelit eivät ole. Pelin koodaaminen aloitettiin jo reilu viisi vuotta ennen julkaisua. Valorant on siis viimeisen päälle optimoitu peli. Seuraavaksi esittelemme tekijöitä Valorantin suosion taustalla.

Valorantin pelaaminen on ilmaista

Varmasti yksi syy Valorantin suosion salaisuudeksi on sen maksuttomuus. Pelin ilmaisuus ei ole mikään yllätys, koska muutkin suositut esports pelit tänä päivänä ovat siirtyneet maksuttomiksi. Kuten muutkin parhaat esports pelit, myös Valorant on verkosta ladattavissa ja pelattavissa netissä. Voit pelata Valorant-peliä yksin tai joukkueessa.

Tunnetut esport vaikuttajat

Suurilla ja tunnetuilla esports vaikuttajilla on myös vaikutuksensa eri pelien suosioon. Valorantilla on monien merkittävien esports pelaajien tuki puolellaan. Tämä on vaikuttanut myös pelin vedonlyönnin suosioon. Ammattimaisia Valorant joukkeita on monia ympäri maailmaa, ja esports vedonlyönti -sivustot seuraavat parhaita joukkueita ja pelaaja herkeämättä.

Tunnettuja Valorant pelaajia

Kuten alussa mainitsimme: Valorant on hyvin samanlainen esports peli kuin CS: GO. Tämä on mahdollistanut monien CS: GO:n huippupelaajien siirtymisen pelaamaan Valorantia. Joitakin suuria CS: GO tähtipelaajia, jotka ovat siirtyneet tai siirtymässä Valorantiin ovat Tyson "TenZ" Ngo, Oscar "mixwell" Cañellas Colocho ja Tyler "Skadoodle" Latham.

Huippupelaajia ei siirry kuitenkaan pelkästään CS:GO:sta vaan myös esimerkiksi Fortnitestä on siirtynyt pelaajia tämän uuden pelin pariin. Fornitestä loikkaavia ammattipelaajia ovat muun muassa Harrison "psalm" Chang, Pontus "Zyppan" Eek, Jake 'POACH" Brumleve ja Aleksander "zeek" Zygmunt.

Sekä satunnaispelaajat, että monet ammattipelaajat ovat ottaneet Valorantin omakseen. Riot Games tietää mikä viehättä gamereita ja onkin onnistunut jokaisessa pelissään täyttämään vaativien pelaajien odotukset. Valorant sopii tähän jatkumoon täydellisesti. Tässä esports pelissä mekaniikka, talousjärjestelmä, yksilöpeli ja moninpeli ovat viimeisen päälle hiottuja. Riot Games on tunnettu responsiivisyydestään pelaajayhteisöjä kohtaan. Pelaajien toiveita kuunnellaan ja Valorantia päivitetään jatkuvasti.

Suurimmat Valorant esports turnaukset

Vedonlyönnin näkökulmasta erittäin positiivinen asia on Valorant otteluiden ja turnauksien suuri määrä ympäri vuoden. Aktiivinen turnaus pelaaminen tarkoittaa jatkuvalla syötöllä tarjottavia vedonlyöntikohteita peliin.

Esports turnauksien rakenne riippuu monesta asiasta, joista keskeisin on turnauksen koko. Turnauspäivät kestävät yleensä 7-8 tuntia. Ottelun pituus on noin 15-30 minuutin välillä. Lyhyissä turnauksissa yleensä pudotus tapahtuu yhden eliminoinnin periaatteella. Suurimmissa esport turnauksissa rakenne on monipuolisempi, sisältäen sekä runkosarjan ottelut että karsintakierrokset ja pudotuspelit.

Nopeimmillaan vedonlyönti tapahtuu vedonlyöntisivustoilla, joilla niin maksut kuin tunnistautuminen tapahtuvat Trustlyn tai muun maksunvälittäjän avulla. Myös nettilompakot. kute Skrill ja Neteller tarjovat nopeita talletuksia ja kotiutuksia. Vedonlyöntikohteita on runsaasti tarjolla niin naisten kuin miestenkin sarjoissa.

Ammattilaiskilpailutasot ovat:

 • A-taso
 • B-taso
 • C-taso
 • S-taso

Käydään seuraavaksi läpi tärkeimmät Valorant turnaukset!

Valorant Champions

Riot Gamesin järjestämä Valorant Champions on arvostetuin Valorant-turnaus, joka starttaa vuonna 2023 Sao Paolossa Brasiliassa. Turnaus kisataan 13.2-25.4.2023

Ignition Series

Valorant Ignition -sarja koostuu useista turnauksista; esimerkiksi Epulze Royal SEA Cup, Rise of Valour, FTW Summer Showdown, GGTech Invitational 2 - LAS, Cyber Games Arena Pacific Open, WePlay! VALORANT Invitational ja BLAST Twitch Invitational. Seuraava turnaus pidetään 3.-26.7.2023.

First Strike

First Strike on ensimmäinen suuri Valorant turnaus, joka kisattiin loka-joulukuussa 2020. Tässä turnauksessa valittiin Valorant pelin alueelliset mestarit. First Strike -turnausta pidetään edelleen yhtenä parhaimpana ikinä kisattuna Valorant turnauksena.

Muita tunnettuja Valorant esports turnauksia

Edellä mainittujen lisäksi tunnettuja Valorant turnauksia ovat muun muassa Arena of Valor International Championship, Zotac Cup Valorant, Champions Tour Europe, Rivals Women's Cup, Champions Tour -turnaukset, Oseania Tour, Valorant Masters Cup ja Charge Gaming Valorant Cup.

Parhaat esports vedonlyönti-sivustot tarjoavat mahdollisuuden katsoa suoria striimauksia Valorant turnauksista ja otteluista. Tämä mahdollistaa samanaikaisesti vedonlyönnin ja otteluiden seuraamisen. Löydät näiltä sivuiltamme parhaat vedonlyöntisivustot niin otteluiden katselemista kuin betsaamista varten.

Valorantin historiasta

Riot Games tietää kuinka tehdä esports hittipelejä, onhan League of Legends tämän vallankumouksellisen peliyhtiön tuotteita. Valorantin suunnittelu aloitettiin vuonna 2014. Alusta lähtien tavoitteena oli suunnitella peli, joka pystyisi haastamaan CS: GO:n ja muut FPS- esports pelit. Valorant on ollut markkinoilla vasta hetken, mutta tämä Windows-käyttöjärjestelmällä pelattava peli on lunastanut kaikki sille asetetut odotukset.

Lopuksi

Valorant on ollut markkinoilla vasta kesäkuusta 2020 lähtien. Kyseessä on siis vielä varsin uusi esports peli. Suuria turnauksia on ollut vain kourallinen. Valorant vedonlyönti onkin varsin tuore ilmiö. Pelin huima suosio alusta lähtien on ollut pienoinen yllätys esports piireissä. Vaikuttaa että Riot Games on oikeasti onnistunut julkaisemaan pelin, joka tulee varmasti lähivuosina haastamaan myös CS: GO:n suosiossaan.

On kuitenkin helppo ymmärtää, miksi peli on ollut vedonlyöjien suosiossa alusta lähtien. Pelissä on useita moodeja, jotka mahdollistavat erittäin laajan esports kohdevalikoiman vedonlyöntiin. Pelin suosioon ei voi olla vaikuttamatta myös se tosiasia, että hyvin monet CS: GO ammattilaiset ovat hypänneet Valorantin pariin. Esports ammattilaiset eivät tuosta vaan vaihda peliä. Kuitenkin monet Valorant joukkueet koostuvat entisestä CS: GO-ammattilaisista.

Myös Fortnite-ammattilaisista monet ovat "loikanneet" Valorant-leiriin. Nämä vanhan liiton e urheilu ammattilaiset näkevät pelissä vahvaa potentiaalia. Toki myös monet tulevaisuuden esports ammattilaiset aloittavat uransa tällä pelillä. Jo tässä vaiheessa peli on tuonut uusia kykyjä areenoille. Valorant pelin suosio heijastuu suoraan vedonlyöntimahdollisuuksiin. Voitollinen esports vedonlyönti perustuu pitkän tähtäimen strategiseen betsaukseen. Mitä paremmat tulevaisuuden näkymät pelissä on, sitä parempi asia on vedonlyönnin kannalta.

Esports vedonlyönti tämän pelin parissa tulee lisääntymään. Olit sitten vasta aloitteleva esports betsaaja tai kokenut konkari, Valorantia ei kannata sivuuttaa. Valorant ei ole ollut kovin pitkään vielä markkinoilla. Sinulla onkin vielä hyvät mahdollisuudet hypätä Valorant vedonlyöntiin mukaan ensimmäisten joukossa.

Aivan kuin Valorant joukkueet, myös pelin ympärillä pyörivä vedonlyönti kehittyy jatkuvasti. Näitä sivuja seuraamalla löydät parhaat vedonlyöntisivustot Valorant-peliä ja muita esports pelejä varten. Kannattaa käydä tutustumassa ja aloittaa esports vedonlyönti!

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Onko Valorant parempi peli kuin CS: GO?

Kysymykseen onko Valorant parempi peli kuin CS: GO ei ole helppoa vastausta. Vanhan viisauden mukaan makuasioista ei pitäisi kiistellä. On hyvin mahdollista, että Valorant tulee nousemaan CS: GO:n tasolla esports-pelinä. Tulevaisuus tulee näyttämään miten kisassa käy.

Voinko pelata Valorantia Macilla?

Tässä vaiheessa Valorant ei vielä ole Mac-yhteesopiva peli. Tämä turhauttaa suuresti monia Mac-käyttäjiä, sillä laitteiden puolesta kyllä vääntöä riittäisi. Tässä vaiheessa ei ole vielä mitään tietoa, missä vaiheessa Valorantia voi pelata Macilla.

Voinko pelata peliä ohjaimella?

Valorant peliä voit pelata konsoliohjaimella. Tätä ei kuitenkaan suositella, sillä ohjaimella pelaaminen ei ole ihanteellisin tapa pelata FPS-pelejä. Valorant on suunniteltu pelattavaksi hiirellä ja näppäimistöllä.

Mistä löydän parhaat esports vedonlyönti sivustot?

Olemme keränneet näille sivuille parhaimpia vedonlyöntikohteita tarjoavia bookkereita. Kaikki sivuiltamme löytyvät vedonlyöntitoimistot tarjoavat runsaasti betsattavaa ja ovat erittäin luotettavia toimijoita, jotka toimivat esimerkiksi Maltan MGA-lisenssin alaisuudessa.

Lisäksi sivuilta löytyvät vedonlyöntitoimistot tarjoavat parhaat kertoimet ja runsaasti vedonlyöntibonuksia.