Pelaa Valorant verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022

Valorant esports-vedonlyönti on yksi merkittävimmistä tapahtumista esports-vedonlyönnissä. Tästä oppaasta saat selville kaiken, mitä sinun tulee tietää vedonlyönnistä tässä suhteellisen uudessa pelissä, joka kilpailee Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) ja Fortniten kaltaisten kanssa sekä esports-elämässä että vedonlyöntialalla.

Vuoden 2020 julkaisun jälkeen Valorantista tuli nopeasti e-urheilun suosikki, ja hetkessä se alkoi esiintyä vedonlyöntisivustoilla. Tällä hetkellä se on yksi suosituimmista e-urheilulajeista, joissa vedonlyöjät lyövät vetoa.

Pelaa Valorant verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022
Kaikki mitä sinun tulee tietää Valorantista

Kaikki mitä sinun tulee tietää Valorantista

Valorant on amerikkalaisen kehittäjän ja julkaisijan uusin videopeli Riot Games. Tämä on sama videopelimoguli online-moninpelitaisteluareenan pelisarjan takana, League of Legends.

Ensinnäkin Valorant on 5v5-hahmopohjainen taktinen FPS-sankarivideopeli, joka on saatavilla Microsoft Windowsissa. Ilmaiseksi pelattava peli perustuu Unreal Engine 4:ään, joka on paras reaaliaikainen 3D-luontimoottori, jossa on erinomainen grafiikka ja ääni äärimmäisen uppoutumisen takaamiseksi. Pelin kehitys alkoi vuonna 2014, mutta se julkaistiin virallisesti 2.6.2020.

Valorantin pelattavuus

Valorantissa pelaajat ottavat agenttien roolin hyökkäyksessä tai puolustuksessa. Pelin tarkoitus riippuu tilasta. Tällä hetkellä tässä FPS:ssä on seitsemän tilaa:

 • Luokittelematon: Hyökkäävän joukkueen on räjäytettävä pommi (Piikki). Tämä on Bo25-ottelu, joten ensimmäinen joukkue, joka voittaa 13 kierrosta, saa kruunun.
 • Spike Rush: Tämä on Bo7-ottelu, jossa kaikilla hyökkäyspelaajilla on piikki, mutta vain yksi piikki voidaan aktivoida kullakin kierroksella.
 • Kilpaileva: Joukkueet pelaavat vuorotellen puolustuksessa ja hyökkäyksessä, ja voittoon perustuva sijoitusjärjestelmä, kun pelaajat saavat sijoituksia viiden pelin jälkeen.
 • Deathmatch: 14 pelaajaa osallistuu yhdeksän minuutin taisteluun. Voittaakseen tässä tilassa pelaajien on saatava 40 tappoa.
 • Snowball Fight: Team Deathmatch -tila, jossa pelaajat tarvitsevat 50 tappoa voittaakseen.
 • Eskalointi: Voittaakseen tässä tilassa joukkueen tulee käydä läpi kaikki 12 tasoa tai olla vastustajaa korkeammalla tasolla 10 minuutissa.
 • Replikointi: Koko joukkue pelaa satunnaisesti valittuna agenttina Bo9-ottelussa.
Kaikki mitä sinun tulee tietää Valorantista
Vedonlyönti Valorant esportsista

Vedonlyönti Valorant esportsista

Valorant-vedonlyönnissä on paljon vaihtoehtoja ja se on melko samanlainen CS: GO vedonlyönti markkinoilla. Alla on suosituimmat vaihtoehdot:

 • Suora voittaja: Ennusta, mikä joukkue voittaa turnauksen.
 • Ottelun voittaja: Ennusta joukkue, joka voittaa ottelun.
 • Kartan voittaja: Ennusta joukkue, joka voittaa kartan.
 • Ensimmäinen veri: Ennusta joukkue, joka saa ensimmäisen tappamisen.
 • Piikkilaitos: Ennusta, räjäyttävätkö hyökkääjät pommin (Piikki).
 • Spike defuse: Ennusta, purkavatko puolustajat onnistuneesti pommin (Spike).
 • Valitut hahmot: Joillakin sivustoilla pelaajat voivat lyödä vetoa joukkueen valitsemista hahmoista.
 • Kokonaissummat: Joillakin vedonvälittäjillä on yli/ali-markkinoita erilaisissa pelin sisäisissä tilastoissa, kuten tappoissa, piikkikasveissa, purkauksissa, ässäissä ja muissa.
 • Ässä: Ennusta, putoaako yksittäinen pelaaja kaikki vastustajat yksin yhdellä kierroksella.
 • Joukkueen ässä: Ennusta, eliminoiko jokainen pelaaja yhden pelaajan toisesta joukkueesta.

Muistaakseni Valorant-vedonlyönnin vedonlyöjät voivat valita vedonlyönnin ennen ottelun alkua tai kun peli on käynnissä (live-vedonlyönti).

Vedonlyönti Valorant esportsista
Miksi Valorant on suosittu?

Miksi Valorant on suosittu?

Vaikka Valorant on melko uusi esports-skenessä, se on fanien suosikki, joka houkuttelee jopa CS: GO- ja Fortnite-harrastajia. Active Playerin tilastot osoittavat, että Valorantilla on ollut 12 miljoonaa aktiivista pelaajaa vuoden 2021 aikana.

Aktiivipelaajien huippu oli 15 miljoonaa. Vaikka Valorant on edelleen Apex Legendsin, League of Legendsin ja CS: GO:n varjoon, se on jo ohittanut Overwatchin ja COD: Modern Warfaren, joilla on vastaavasti seitsemän miljoonaa ja 10 miljoonaa aktiivista käyttäjää.

Joten mikä kannustaa tämän videopelin räjähdysmäiseen suosion kasvuun?

Valorantin pelaaminen verkossa

Yksi syy, miksi Valorant on tulossa suositummaksi päivä päivältä, on se, että se on ilmainen peli. Tämä oli odotettavissa nyt, kun kaikki muut suuret pelit eSportsissa ovat siirtyneet F2P:hen. Ilmaisen pelin lisäksi Valorantia voi pelata verkossa, joten FPS-pelin fanit kaikkialta maailmasta voivat taistella siitä joko yksin tai joukkueina etänä.

Internet-yhteisö

Laaja online-yhteisö foorumeista sosiaaliseen mediaan tekee Valorantista suositun. Tällaisilla alustoilla pelaajat ympäri maailmaa voivat olla vuorovaikutuksessa. Jotkut suurimmista Valorant-yhteisöistä ovat Discordissa, YouTubessa, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Vaikuttajat

Kolmas syy Valorantin suosioon ovat vaikuttajat. Ei ole epäilystäkään siitä, että Valorant tulee olemaan hallitseva voima kohtauksissa ja parhailla eSport-vedonlyöntisivustoilla. Se nauttii sydämellisesti tervetuloa alalla, ja sillä on joidenkin merkittävimpien eSports-pelaajien tuki. Entinen CS: GO -ammattilainen ja striimaaja Shroud ja Ninja, ammattipelaaja, YouTuber ja Twitch-striimaaja, ovat ylistäneet Valorantia.

Valorantin suurimmat pelaajat

Kuten aiemmin mainittiin, Valorant on samanlainen kuin CS: GO. Monet CS: GO -pelaajat ovat siirtymässä Valorantille. Tämä sisältää ammattilaispelaajat. Eräitä suuria nimiä, jotka ovat siirtyneet CS: GO:sta Valorantiin, ovat Tyson "TenZ" Ngo, Oscar "mixwell" Cañellas Colocho ja Tyler "Skadoodle" Latham.

Eikä se ole vain CS: GO. Myös Fortniten pelaajat ovat mukana pelissä. Täällä taas useat Fortnitea kannattavat pelaajat, mukaan lukien Harrison "psalm" Chang, Pontus "Zyppan" Eek, Jake 'POACH" Brumleve ja Aleksander "zeek" Zygmunt, ovat jättäneet Fortniten Valorantin hyväksi.

Sekä satunnaiset pelaajat että ammattilaispelaajat rakastavat Valorantia, koska Riot Games rakentuu kaiken, pelin mekaniikasta, talousjärjestelmästä ja yksilöllisen pelin ja tiimityön yhdistelmästä.

Miksi Valorant on suosittu?
Valorant esports turnaukset

Valorant esports turnaukset

Parasta Valorantissa on sen suuri määrä turnauksia ja kilpailuja ympäri vuoden. Tämä on myös hyvä uutinen vedonlyöjille, sillä heillä on verkossa Valorant-vedonlyöntimarkkinat ympäri vuoden. Mielenkiintoista on, että on sekä miesten että naisten kilpailuja, jotka leikkaavat A-tason, B-tason, C-tason ja S-tason tapahtumia.

Joten mitkä ovat parhaita Valorant esports -kilpailuja, joissa voit panostaa?

Rohkeat mestarit

Riot Gamesin järjestämä Valorant Champions on arvostetuin Valorant-turnaus. Vuoden 2021 Valorant Champions oli avausturnaus ja keräsi 1 000 000 dollaria palkintorahoja. Tänä vuonna Riot Games todennäköisesti isännöi tapahtumaa.

Ignition-sarja

Valorant Ignition -sarja koostuu useista turnauksista; esimerkiksi Epulze Royal SEA Cup, Rise of Valour, FTW Summer Showdown, GGTech Invitational 2 - LAS, Cyber Games Arena Pacific Open, WePlay! VALORANT Invitational ja BLAST Twitch Invitational.

Ensimmäinen isku

Tämä turnaus oli ensimmäinen suuri Valorant-kilpailu. Tehtävänä oli kruunata ensimmäisen persoonan räiskintäpelin alueelliset mestarit. Tämä on myös yksi parhaista Valorant-otteluista.

Yllä olevat ovat suurimpia Valorant-turnauksia. Muita arvokkaita mainintoja ovat mm Arena of Valor International Championship, Zotac Cup Valorant, Champions Tour Europe, Rivals Women's Cup, Champions Tour Turkki, Oseania Tour, Valorant Masters Cup ja Charge Gaming Valorant Cup.

Valorant esports turnaukset
Rohkeat vedonlyöntisivustot

Rohkeat vedonlyöntisivustot

Rohkeat vedonlyöntisivustot ovat yhä suositumpia nyt, kun operaattorit ymmärtävät, kuinka suuri tämä peli on. Esports vedonvälittäjät ryntäävät lisäämään Valorantin ruokalistalle. Valitettavasti ei kaikki esports-vedonlyöntisivustot kannattaa tsekata. Joten miten vedonlyöjät löytävät parhaan Valorant esports -vedonlyöntisovelluksen?

Ensimmäinen asia on pelata lisensoidulla vedonlyöntisivustolla. Varmista ennen rekisteröitymistä, että sivustolla on voimassa oleva lisenssi. Tarkista seuraavaksi Valorant-vedonlyöntimarkkinoiden saatavuus. Joillakin sivustoilla on runsaasti markkinoita ympäri vuoden, kun taas toiset kattavat vain muutamia huipputason tapahtumia. Toinen näkökohta on pankkivaihtoehdot.

Pelaajien tulee varmistaa, että ne ovat saatavilla tallettaa ja nostotavat sekä valuutat suosivat niitä. Rohkeat bonukset ovat myös tutustumisen arvoisia. Kuten muissakin esport-peleissä, vedonvälittäjillä on runsaasti tarjouksia ja bonuksia, joita vedonlyöjät voivat lunastaa.

Niille, jotka eivät ole varmoja, mitkä ovat parhaat Valorant esports -vedonlyöntisivustot liittyäkseen, Valorant-vedonlyöntiasiantuntijat ovat tehneet raskaan työn. He suosittelevat Betwinner, 22BET, Betsson, William Hill, Leo Vegas 10Bet ja ComeOn.

Rohkeat vedonlyöntisivustot
Parhaat Valorant-joukkueet

Parhaat Valorant-joukkueet

Valorantista tulee epäilemättä suuri. CS: GO:n ja Fortniten syksyä ohjaava videopeli houkuttelee jopa suuret e-urheilujoukkueet. Valorantin esports-skenelle on jo liittynyt useita huippujoukkueita. Nyt on tärkeää tietää parhaat joukkueet, joista voit lyödä vetoa. Alla voit löytää suurimmat joukkueet.

Acend

Ehdottomasti Valorantin paras joukkue on suurimman turnauksen, Valorant Championsin, voittaja. Paras joukkue panostaa Valorantissa on Acend, eurooppalainen esports-asu. Vaikka joukkueella ei ollut niin hyvä vuosi muissa tapahtumissa vuonna 2021, he yllättivät kaikki voittamalla Valorant Champions 2021 -mestaruuden, tyrmäten Team Secretin, Team Liquidin ja Gambit Esportsin kaltaiset. Todennäköisesti Acend laajentaa määräävää asemaansa vuonna 2022.

Gambit Esports

Tunnettiin aiemmin nimellä Gambit Gaming, Gambit Esports on toiseksi paras Valorant-klaani. Venäjän esports-joukkue on ollut hallitseva koko vuoden ja menestynyt hyvin Valorant Champions 2021 -kilpailussa. Gambit tyrmäsi X10 CRITin ja KRU Esportsin, mutta putosi Acendille finaalissa. Vuonna 2022 Gambitin odotetaan olevan vahvempi.

Muita hyviä lyöntitiimejä ovat Team Secret, Cloud9 Blue, Fnatic, KRU Esports, Team Liquid, Sentinels, 100 Thieves, G2 Esports, Team Vitality, TENSTAR, LDN UTD ja BIG.

Parhaat Valorant-joukkueet
Valorant-vedonlyönnin plussat ja miinukset

Valorant-vedonlyönnin plussat ja miinukset

Kuten kolikon molemmilla puolilla, Valorant esports -vedonlyönnillä on etuja ja haittoja. Alla on tämän pelin vedonlyönnin hyvät ja huonot puolet.

Plussat

 • Vedonlyöntisivustojen saatavuus: Vaikka Valorant-vedonlyönnillä oli aluksi hyvin vähän esports-vedonlyöntitoimistoja, Valorant-vedonlyöntisivustoja on nykyään paljon.
 • Vedonlyönti on hauskaa: Valorant-faneille heidän suosikkijoukkueidensa vedonlyönti voi lisätä adrenaliinia katsottaessa live-lähetyksiä.
 • Valorant-vedonlyöntibonukset: Vedonvälittäjät tarjoavat upeita bonuksia eSports-vedonlyöntifaneille, mukaan lukien Valorant-vedonlyöjille.
 • Paljon turnauksia: Nyt kun tämä peli on häiritsevä voima eSportsissa, se tarjoaa monia turnauksia. Vedonlyöjät voivat olla varmoja, että Valorant-markkinoita on ympäri vuoden.

Haittoja

 • Riittävien tietojen puute: Monissa alemman tason tapahtumissa voi olla vaikea löytää tärkeitä tietoja, kuten joukkueen muoto, h2h ja niin edelleen.
 • Valorant-vedot ovat koukuttavia: Valorant-vedonlyönti voi aiheuttaa riippuvuutta, aivan kuten itse pelin pelaaminen. Pelaajien tulee pelata vastuullisesti ollakseen turvassa.
Valorant-vedonlyönnin plussat ja miinukset
Loistavat vedonlyöntikertoimet

Loistavat vedonlyöntikertoimet

Ennen kuin he ryhtyvät Valorant-vedonlyöntiin, pelaajien on ymmärrettävä, miten kertoimet toimivat. Hyvä asia on, että Valorant-kertoimet toimivat samalla tavalla kuin kertoimet muita esport-pelejä vedonlyöntipaikalla. Periaatteessa on olemassa kolme kerroinmuotoa.

 1. Desimaalikertoimet: Tämä tunnetaan myös nimellä European odds, ja tämä on suosituin Valorant-kertoimen muoto. Voit laskea voiton kertomalla desimaalikertoimet panoksella
 2. Murtokertoimet: Tämä, joka tunnetaan myös nimellä British tai UK odds, on vanhin kerroinmuoto. Kuten nimestä voi päätellä, se on esitetty murto-osina; on osoittaja ja nimittäjä. Joillakin Valorant-vedonlyöntisivustoilla on murto-osat. Osoittaja (vasemmalla) ilmaisee kuinka paljon on voitettu, kun taas nimittäjä (oikealla) on panos
 3. Raharaja: Tunnetaan myös nimellä American odds, tässä kertoimet esitetään joko negatiivisina (suosikit) tai positiivisina (alisteiset). Suosikkikertoimet (-) osoittavat panostettavan summan 100 dollarin voittoon. Underdog odds (+) näyttää voittosumman jokaisesta $100 vedosta. Pelaajat saavat panoksensa takaisin.

Joillakin sivustoilla on vain yksi näistä kerroinmuodoista, mutta paras esport-vedonlyöntisivusto antaa pelaajille mahdollisuuden käyttää haluamaansa kerroinmuotoa.

Loistavat vedonlyöntikertoimet
Vinkkejä ja temppuja

Vinkkejä ja temppuja

On olemassa muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa pelaajia tekemään parempia vedonlyöntipäätöksiä Valorantissa.

 1. Ensinnäkin, muista seurata Valorant-kilpailuja, jotta olet tietoinen niiden tapahtumapaikasta, pelimuodoista ja osallistuvista joukkueista. On myös tärkeää ymmärtää parhaat joukkueet, joista voit lyödä vetoa.
 2. Toiseksi, tarkista, mitä Valorant esport -vedonlyöntiasiantuntijat sanovat. Vaikka tällaiset Varorant-ennusteet eivät ehkä ole 100 %, ne voivat auttaa paljon.
 3. Viimeiseksi, ole kiinnostunut kertoimista. Mitä suurempi kertoimet, sitä pienempi todennäköisyys ja päinvastoin. Vedonvälittäjät analysoivat joukkueet perusteellisesti, joten he ovat aina oikeassa useimmissa tapauksissa.
Vinkkejä ja temppuja