Suosituimmat eSports-vedonlyönnit maassa Ruotsi

Tästä oppaasta saat selville Ruotsin parhaat esports-vedonlyöntisivustot sekä vedonlyöntilait ja -määräykset. Tutustu myös suosituimpiin e-urheilulajeihin, joissa vedonlyöjät lyövät vetoa, kuinka päästä vedonlyöntiin oikealla rahalla ja paljon muuta.

Esports-vedonlyönti on menestynyt Ruotsissa nyt, kun se on olennainen osa ruotsalaista kulttuuria. Aiemmin vedonlyöjät keskittyivät pääasiassa reaaliajassa pelattuihin tavallisiin urheilulajeihin. Näitä ovat jalkapallo, koripallo, rugby, moottoriurheilu, hevosurheilu ja jääkiekko, vain muutamia mainitakseni. Myös virtuaaliurheilu oli suosittua. Mutta lohkon uusin lapsi on eSports-vedonlyönti.

Suosituimmat eSports-vedonlyönnit maassa Ruotsi
Ruotsin parhaat esports-vedonvälittäjät 2023

Ruotsin parhaat esports-vedonvälittäjät 2023

Nykyään monet vedonlyöntioperaattorit ovat perustaneet myymälän Skandinavian maahan. Joihinkin pitää luottaa, mutta toisia ei pidä ottaa huomioon. Niille, jotka eivät ole varmoja, mitkä ovat Ruotsin parhaat eSports-vedonlyöntisivustot, tämä artikkeli kertoo kaiken.

Tiukan testausmenettelyn jälkeen asiantuntijat ovat listanneet kaikki parhaat eSports-vedonvälittäjät. Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun on analysoitu useita tekijöitä, mukaan lukien lisensointi, saatavilla olevat eSports-vedonlyöntimarkkinat, pankkivaihtoehdot, tuki sekä bonukset ja tarjoukset.

Ruotsin parhaat esports-vedonvälittäjät 2023
Parhaat e-urheilupelit Ruotsissa

Parhaat e-urheilupelit Ruotsissa

Ruotsi on yksi suurimmista eSportsin ja siihen liittyvien tuotteiden kuluttajista. Maalla on faneja kaikesta suosittuja pelejä eSports-tilassa.

Ruotsin eSports-skenen suosituin videopelilaji on ensimmäisen persoonan ammuntapeli (FPS). Tämän genren pelit eivät ole suosittuja vain Ruotsissa, vaan maailmanlaajuisesti.

Vuoden 2016 raportin mukaan FPS-pelien osuus videopelien myynnistä oli yli 27 prosenttia. Mielenkiintoista on, että kolmasosa pelaajista ympäri maailmaa harrastaa FPS-pelejä. CS: GO on suosituin eSports-peli Ruotsissa. Maassa on myös Valorantin, Apex Legendsin, Rainbow Six Siegen, Call of Dutyn ja Overwatchin faneja.

Toinen suosittu genre Ruotsissa on moninpeli online taisteluareena (MOBA). Nämä ovat pelejä, joissa kaksi joukkuetta asetetaan ennalta määrätylle taistelukentälle. Smite, League of Legends, ja Dota 2, kaikki ammuntapelit, ovat suosituimpia MOBA-pelejä Ruotsissa.

Ruotsissa on myös urheilusimulaatiopelien faneja. Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat urheilupelejä, jotka jäljittelevät tosielämän urheilua. Toistaiseksi hyvin. FIFA on Ruotsin suosituin urheilusimulaatiopeli. Pelaajat pitävät myös Konamin PES:stä (eFootball), NBA2K:sta ja Madden NFL:stä.

Muita arvokkaita mainintoja ovat Hearthstone, nopeatempoinen strategiakorttipeli, ja Fortnite, battle royale.

Parhaat e-urheilupelit Ruotsissa
Maksutavat Ruotsissa

Maksutavat Ruotsissa

Esportsbooks tarjoaa Ruotsissa sekä ilmaista rahaa että oikean rahan esport-vedonlyöntiä. Päästäkseen oikean rahan vedonlyöntiin pelaajien on rahoitettava tilinsä oikealla rahalla.

Valuutat

Aluksi eSports-vedonlyöntisivustot antavat pelaajille mahdollisuuden käyttää fiat-rahavaluuttoja tai kryptovedonlyönti. Ruotsin kruunu, Ruotsin virallinen valuutta, on suosituin. Useita muita kansainvälisiä valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollaria, euroa, Kanadan dollaria, Norjan kruunua ja Englannin puntaa, tuetaan kuitenkin. Mitä tulee kryptoon, esports-panijat voivat käyttää Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia ja Tetheriä valituilla esports-vedonlyöntisivustoilla.

Talletus- ja kotiutustavat

Ruotsin esports-vedonlyöntisivustot tekevät yhteistyötä kaikkien suosittuja verkkomaksutapoja maassa saumattoman pankkitoiminnan helpottamiseksi. Käytettävissä olevat talletus- ja kotiutustavat sisältävät luotto-/pankkikortit, eWalletit, kupongit ja pankkisiirrot.

Trustly on suosituin verkkomaksutapa. Tämän rahansiirtopalvelun avulla käyttäjät voivat maksaa suoraan pankkitililtään. Muita vaihtoehtoja ovat MasterCard, Visa, Skrill, PayPal, Neteller, Zimpler ja Paysafecard.

Tiedoksi, esports-vedonlyöntisivustot niillä on vedonvälittäjän asettama tai maksutavan rajoittama minimi- ja enimmäistalletus- ja kotiutusraja. Kaupan läpimenoaika riippuu operaattorista.

Maksutavat Ruotsissa
Esport-vedonlyönnin historia Ruotsissa

Esport-vedonlyönnin historia Ruotsissa

On vaikea määrittää, milloin eSports syntyi Ruotsissa, koska monet ruotsalaiset alkoivat kilpailla pelaamisessa, mutta satunnaisesti jo 1980-luvun lopulla. 1990-luvun alussa eSports alkoi kuitenkin vakiinnuttaa itsensä aidosti kilpailevana urheilulajina Ruotsissa.

Esportsin ja vedonlyönnin syntyminen

1990-luvulla Quake oli yksi suosituimmista peleistä kilpailutasolla. Oskar "LakermaN" Ljungström oli Quake-kilpailujen kärkimies Ruotsista. Vuosien kuluessa monet muut ruotsalaiset pelaajat osallistuivat eSportsiin. Valitettavasti yksikään heistä ei ollut yhtä hallitseva kuin "LakermaN" ennen 2000-luvun alkua, jolloin Emil "HeatoN" Christensenistä, nyt eSports-päällikkönä, tuli iso pelaaja, mutta tällä kertaa Valven Counter-Strikessa.

Toisaalta online-urheiluvedonlyönti voidaan jäljittää vuoteen 2013 asti, jolloin CS: GO:n skin-vedonlyönti (skin gambling) syntyi. Skinit ovat kosmeettisia esineitä, jotka lisäävät pelaajien aseiden esteettistä vetovoimaa. Skinsistä tuli hetkessä harmaa talous, ja harvinaiset skinit houkuttelivat korkeampia hintoja.

Skinien yleistyessä ruotsalaiset CS: GO- ja Dota 2 -pelaajat alkoivat uhkapeli skinit toivoen voittaa parempia.

Kun skin-vedonlyönnistä tuli suosittua, vedonvälittäjät tarttuivat hetkeen ja alkoivat tarjota eSports-vedonlyöntimarkkinoita.

Esport-vedonlyönnin historia Ruotsissa
Esports nykyään Ruotsissa

Esports nykyään Ruotsissa

Nykyään Ruotsi on yksi suurimmista eSports- ja eSports-vedonlyöntikeskuksista. Statistan tuoreet tiedot osoittavat, että vuonna 2019 Ruotsissa oli yli 400 aktiivista kilpailuammattipelaajaa. Toinen vuoden 2018 raportti osoitti, että Ruotsissa oli yli 4,2 miljoonaa pelaajaa ja peliala työllisti yli 8 000 henkilöä. Mielenkiintoista on, että Ruotsi on neljännellä sijalla maailman eniten ansaitsevien maiden luettelossa. Counter-Strike: Global Offensivessa se on ensimmäisellä sijalla.

Heti kun vedonvälittäjät alkoivat tarjota eSports-vedonlyöntimarkkinoita, laaja ruotsalainen yleisö siirtyi näille vedonlyöntisivustoille. Monet vedonlyöntialustat lisäsivät eSportin portfolioonsa. Lisäksi syntyi myös vain eSports-vedonlyöntisivustoja.

Esports-vedonlyöntisivustot Ruotsissa tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita, jotka kattavat suosittuja pelejä, mukaan lukien Dota 2, Hearthstone, Smite, Fortnite, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Call of Duty ja Madden. muutama.

eSports-vedonlyönnin alkuvaiheessa vedonvälittäjillä oli markkinoita vain huipputason eSports-tapahtumille. Mutta nyt, kun satoja eSports-otteluita tapahtuu päivittäin, ruotsalaisilla vedonlyöjillä on pelejä, joista voi lyödä vetoa ympäri vuoden. Lisäksi? Ruotsalaisilla eSports-vedonvälittäjillä on laajat markkinat ja korkeat kertoimet, jotka houkuttelevat vedonlyöjiä.

Esports nykyään Ruotsissa
Esports-vedonlyönnin tulevaisuus Ruotsissa

Esports-vedonlyönnin tulevaisuus Ruotsissa

Mikä on eSports-vedonlyönnin tulevaisuus Ruotsissa? Esteitä on useita, mutta loppujen lopuksi eSports on tullut jäädäkseen.

eSports-vedonlyönti kukoistaa varmasti Ruotsissa, koska se on juurtunut syvälle maan kulttuuriin. Elektroninen urheilu on edelleen houkutellut massoja viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana, nuorista vanhoihin. Koska urheiluvedonlyönti on Ruotsissa laillista ja sillä on paljon faneja, myös eSports-vedonlyönti seuraa perässä.

Toinen syy eSports-vedonlyöntiin on se, että eSports-vedonlyöntisivustoja on nykyään paljon, toisin kuin aikaisemmin. eSports-vedonlyöntisivustojen määrä Ruotsissa kasvaa päivä päivältä, kun operaattorit ovat innokkaita hyödyntämään näitä vedonlyöntimarkkinoita.

Tuottoiset bonukset ja promootiot vauhdittavat myös Ruotsin eSports-vedonlyöntialan kasvua. Pysyäkseen kilpailukykyisenä vedonvälittäjät räätälöivät erilaisia bonuksia sekä uusille pelaajille että olemassa oleville pelaajille. On olemassa eSports ei talletusbonuksia, talletusbonukset, lataa bonukset, cashback jne.

Esports-vedonlyönnin tulevaisuus Ruotsissa
Ruotsin esport-lainsäädäntö

Ruotsin esport-lainsäädäntö

Ruotsin hallitus on vuodesta 1934 lähtien säätänyt tiukasti rahapelialaa. Jo ennen verkkorahapelien tuloa viranomaiset olivat pysyneet pelinsä kärjessä rahapelien säätelyssä niin, että vain valtion omistamat monopolit hallitsivat koko alaa.

Mielenkiintoista on, että EU:n ja Ruotsin välillä on ollut vastakkainasettelua, kun EU on väittänyt, että Ruotsin hallitus monopolisoi rahapelit rikkoo kansainvälisiä kauppasopimuksia.

eSports-kelpoisuuslaki (ikä)

Kuten kaikissa muissakin maissa, Ruotsissa on rahapelien ikäraja. Vaikka eSports-kilpailuihin osallistujat voivat olla alle 18-vuotiaita, kaikkien esports-vedonlyöntien on oltava yli 18-vuotiaita. Mutta tarinan käänteessä hallitus on mennyt eteenpäin asettaakseen joitain rajoituksia eSports-vedonlyönnille.

Uudessa siirrossa vedonvälittäjien ei ole tarkoitus tarjota vedonlyöntimarkkinoita eSportsissa, joissa on alle 18-vuotiaita osallistujia. Viranomaisten mukaan uuden lain tarkoituksena on suojella nuoria pelaajia pahoilta, kuten sopupeliltä, joka voi vahingoittaa heidän tulevaa uraansa.

Jo, Ruotsin peliviranomainen (SGA) määrää rangaistuksia eSports-vedonlyöntisivustoille, jotka eivät noudata tätä uutta lakia. Nykyisellään eSports-fanit joutuvat unohtamaan vedonlyönnin Battle Royale -peleistä, kuten Fortnite- ja Dota 2 -turnauksista, jotka houkuttelevat alle 18-vuotiaita pelaajia.

Ehdottomasti tämä laki vaikuttaa eSports-vedonlyöntialaan ja eSportsiin yleensä. Vedonvälittäjät ovat joutuneet luopumaan useista vedonlyöntimarkkinoista noudattaakseen lakia. Tämän seurauksena eSports-joukkueet joutuvat karttamaan alaikäisiä pelaajia nyt, kun sponsorointi ja tulot ovat alkaneet hiipua. Tapahtuman järjestäjät seuraavat myös esimerkkiä ja asettavat rajoituksia alaikärajalle, jonka ammattilaispelaajien tulee olla osallistuakseen tapahtumiinsa.

Ruotsin esport-lainsäädäntö
Vedonlyönti toimii Ruotsissa

Vedonlyönti toimii Ruotsissa

Ruotsi saattaa väittää, että eSports ei ole varsinainen urheilulaji, mutta ainakin se kuuluu vedonlyöntikategoriaan uhkapelien suhteen. Vuosien varrella Ruotsin online-uhkapelimaailma on kehittynyt, ja useat teot ovat muuttaneet maisemaa.

Merkittävin vedonlyöntilaki Ruotsissa on vuoden 2018 uhkapelilaki ("laki"). Tämä laki tekee kaiken rahapelaamisen laittomaksi, jos operaattorilla ei ole ruotsalaista toimilupaa ja palvelut on suunnattu ruotsalaisille pelaajille. Tässä laissa on useita vedonlyöntiin liittyviä lakeja. Yksi näkyvimmistä on säännökset ja yleiset neuvot joidenkin vedonlyöntimuotojen rajoituksista ja kielloista sopupelien estämiseksi urheilun sisällä.

Mutta loppujen lopuksi nämä säännöt koskevat ruotsalaisia operaattoreita. Mutta muiden kansainvälisten eSports-vedonlyöntisivustojen ei tarvitse noudattaa näitä sääntöjä, vaikka ne hyväksyvätkin ruotsalaiset vedonlyöjät.

Vedonlyönti toimii Ruotsissa
Ovatko esports-vedonlyöntisivustot laillisia Ruotsissa?

Ovatko esports-vedonlyöntisivustot laillisia Ruotsissa?

eSports-vedonlyönti on Ruotsissa suosittua. Mutta suuri kysymys on, salliiko hallitus vedonlyönnin sähköisessä urheilussa?

Totuus on, että ruotsalaiset pelaajat voivat vapaasti liittyä ja lyödä vetoa offshore eSports -vedonlyöntisivustoilla. Mutta sitten heidän vastuullaan on varmistaa, että vedonlyöntisivusto, jolla he pelaavat, on uskottava. Sen tulee olla tunnettujen vedonlyöntialan sääntelyviranomaisten lisensoima ja säännelty.

Onko esports urheilua?

Vaikka Ruotsi on a eSportsin huippumaa, se joutui vasta äskettäin kiistelyyn; keskustelu, joka nosti kulmiaan siitä, tukeeko Ruotsin hallitus eSportsia.

Ruotsi kieltäytyi äskettäin tunnustamasta eSportsia oikeaksi urheilulajiksi, ja mikä vielä pahempaa, se peruutti The Internationalin, joka oli tarkoitus isännöidä Tukholmassa. Tässä tapauksessa Ruotsin urheiluliitto kielsi eSportsilta lähtöliiton jäsenyyden. Seurauksena oli, että kansainväliset eSports-ammattilaiset eivät saa viisumia osallistuakseen tapahtumaan, joten Dota 2:n suurin turnaus jouduttiin siirtämään muualle.

Kaikki sanottu ja tehty, olipa eSports urheilua tai ei, vedonlyöjät lyövät vetoa suosikkijoukkueistaan eri peleissä, turnauksia ja kilpailuja.

Ovatko esports-vedonlyöntisivustot laillisia Ruotsissa?
UKK

UKK

Tässä osiossa on joitakin yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Onko esport-vedonlyönti Ruotsissa turvallista?

Joo. Vedonlyönti eSports-peleistä Ruotsissa on turvallista, jos pelaajat rekisteröityvät ja lyövät vetoa lisensoiduilla ja säännellyillä eSports-vedonlyöntisivustoilla. Lisenssi näkyy usein sivun alalaidassa tai Tietoja meistä -osiossa. Joillakin vedonlyöntisivustoilla pelaajat voivat myös tarkistaa lisenssin voimassaolon.

Onko eSports-vedonlyönti reilua

Joo. Esports-vedonlyönti on reilua, kunhan pelaajat lyövät vetoa laillisilla sivustoilla. Vaikka sopupelissä saattaa olla porsaanreikiä, Esports Integrity Commission tai ESIC tekee ylitöitä varmistaakseen, että kaikki eSports-turnaukset ja -kilpailut ovat reiluja.

Mikä on suosituin peli eSports-vedonlyönnissä

Tilastojen mukaan Counter-Strike: Global Offensive on vedonlyöntivolyymin perusteella suosituin eSport. Sitä seuraavat Dota 2, League of Legends, FIFA21 ja Rainbow Six Siege.

Mikä on Ruotsin paras eSports-joukkue

Ruotsissa on monia eSports-joukkueita. Menestynein joukkueasu on Alliance, joka on voittanut $4 849 167, jota seuraa Fnatic $ 4 416 508:lla. Muita tunnettuja nimiä ovat Ninjat pyjamasissa, Begrip Gaming, Lemondogs ja GODSENT.

UKK