Esports-vedonlyöntiopas: Fantasiavedonlyönti aloittelijoille

Fantasiavedonlyönti on kasvanut räjähdysmäisesti online-uhkapeleissä sen innostavan ja nopeatempoisen luonteen ansiosta, sekä se, että urheilun harrastajilla, joilla on näkemys pelaajatilastoista ja urheilusta yleensä, on luontainen taito joukkueen perusasioissa. valinta – ja tässä fantasiassa on pohjimmiltaan kyse.

Lyhyesti sanottuna fantasiaurheiluvedonlyöntiä voidaan kuvata online-taitopeliksi, jossa vedonlyöjä rakentaa virtuaalisen joukkueen pelaajista, joka kerää pisteitä tiettyjen lajiin liittyvien tilastojen perusteella.

Haluatko kokeilla sitä? Tässä on kaikki perusasiat, kuten fantasiapelaaminen, luotettavan urheiluvedonlyönnin valitseminen, suosittuja urheilulajeja, joissa voit lyödä vetoa, sekä vinkkejä, temppuja ja strategioita voittopotentiaalisi lisäämiseen.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Fantasiaurheilu selitetty

Olemme tarjonneet perusselityksen fantasiavedonlyönnistä aiemmin, ja tosiasia on, että se on todella yksinkertainen. Taitopelinä olisi hyvä ymmärtää urheilulaji, johon lyöt vetoa, mutta jopa aloittelijat voivat kokeilla sitä oppimalla joitakin asiaankuuluvia taktiikoita, mukauttamalla niitä ja improvisoimalla vivahteita. pelistä.

Fantasiavedonlyönti vaatii vain pelaajajoukkueen kokoamisen tiettyjen valintakriteerien perusteella. Pelaajasi ansaitsevat sitten pisteitä virtuaalijoukkueellesi heidän suorituksensa perusteella todellisissa live-peleissä, ja jos pisteiden kokonaismäärä on suurin, olet voittaja.

Helppoa, eikö?

Kanssa perinteinen urheiluvedonlyönti, vedonlyöjät lyövät vetoa urheilutapahtumien tuloksista, mutta fantasiavedonlyönnissä lyöt vetoa muiden vedonlyöjien kanssa, jotka ovat myös luoneet fantasiajoukkueita, ja voittaja on se, jonka joukkue on muita parempi.

Ota muistiin:

Vaikka fantasiavedonlyöntiä pidetään taitopelinä, siinä on myös sattuman osio. Vedonlyöjille – riippumatta heidän asiantuntemuksensa tai pätevyydestään – ei koskaan taata voittoa. Jopa parhaiden, parhaimmiksi arvioitujen pelaajien kanssa joukkueet voivat ja häviävät ottelun, turnauksen, kauden jne. Joitakin loukkaantumisia sattuu, ja nämä valitettavat, odottamattomat tapahtumat vaikuttavat negatiivisesti kertoimiin, mutta ne ovat olennainen osa ja lisäävät usein pelien odotus ja jännitys.

Kuinka pelata fantasiaurheiluvedonlyöntiä

Kuten aiemmin mainittiin, fantasiaurheiluvedonlyönnissä on useita tapoja lyödä vetoa, mutta valitsemasi vedon tyyppi riippuu urheilulajista ja siitä, osallistutko sarjaan koko kauden ajan vai valitsetko panoksen päivittäisissä fantasiaurheilulajeissa.

Säännöt joukkueiden luomiseen vaihtelevat myös lajikohtaisesti, mutta useimmiten sinulle annetaan budjetti tai palkkakatto, jonka avulla voit valita pelaajia (joissakin on hintalappu) joukkueeseesi. Myös pisteet ja pisteytysjärjestelmät vaihtelevat. Esimerkiksi se, miten joukkueesi ansaitsee pisteitä jalkapallossa, eroaa siitä, miten he ansaitsevat pisteitä pesäpallossa tai jalkapallossa. Jalkapallossa laajan vastaanottimen asemassa oleva pelaaja kerää pisteitä jaardien, touchdownien jne. perusteella, kun taas jalkapalloilija sijoittui maaleista, rangaistuspotkuista jne.

Fantasia liigat

Tiedät jo, että fantasialiigat sisältävät yleensä pelaamisen toista fantasiajoukkuetta vastaan. Jalkapallossa voittaja kruunataan, jos hänen joukkueensa tekee eniten pisteitä avauskokoonpanostaan, joten tavoitteena on valita kokoonpano, joka tuottaa parhaat kokonaistilastot, mikä johtaa enemmän pisteisiin, ja lopulta palkintopotin voittaja. .

Jotkut liigat eivät kuitenkaan jaa 100 % palkintopotista. Sen sijaan voittajat saavat siitä tietyn prosenttiosuuden, ja toiseksi tulleille myönnetään pienempiä summia.

Fantasiaurheiluvedonlyöjät voivat myös valita pelaavansa vain yhtä vastustajaa vastaan. Heidän panoksensa olisivat yhtä suuret ja voittaja (joka lähtee vastustajan panoksesta pois) määräytyy sen mukaan, kenen joukkue tekee eniten pisteitä.

Päivittäinen fantasiaurheilu

Päivittäiset fantasiaurheilut jakavat klassisten fantasiasarjojen kuukausien mittaiset koko kauden muodot pienempiin, vauhdikkaampiin osiin, joista voit valita tarkat suosikkipelaajasi joka päivä tai viikko. Siihen ei liity kovaa sitoutumista, joten et ole juuttunut esimerkiksi huonoon pelaajavalikoimaan (kuukausiin ja kuukausiin), jotka eivät tuota tuloksia tai voita rahaa.

Päivittäisessä fantasiaurheilussa loukkaantumiset ja huonot vedot ja kaupat eivät ole ongelma, kuten kauden mittaisessa versiossa.

Urheiluhullut fanit ja fantasiaurheilusta kiinnostuneet voivat odottaa jatkuvaa hauskanpitoa ja viihdettä samalla kun he valitsevat valitsemansa tarkan avauskokoonpanon tai joukkueen. On myös enemmän mahdollisuuksia voittaa, koska kilpailut jatkuvat jatkuvasti päivittäisten ja viikoittaisten kierrätysten kanssa.

Palkkakatto, joka rajoittaa valintaasi tietyn tason, on edelleen voimassa, mutta se ei välttämättä estä kontrolliasi. Muista, että kalleimmat pelaajat eivät aina ole parhaita – tämä pätee erityisesti päivittäisessä fantasiaurheilussa.

Tässä on vaiheet fantasiavedonlyönnin aloittamiseen:

1. Etsi hyvämaineinen vedonlyönti. Valitse luotettava fantasiasivusto tai urheiluvedonlyönti (tästä lisää hieman).

2. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään. Luo tili, jos olet uusi, tai kirjaudu sisään.

3. Valitse fantasialaji. Siirry päivittäiseen fantasiaurheilutarjontaan ja valitse se, johon olet luottavaisin. Sinulla pitäisi olla melkoinen tieto lajista sekä näkemyksiä pelaajista, joukkueista ja pelaamisesta.

4. Valitse pelityyppi. Valitse vedonlyönti- tai pelityyppisi (käsittelemme tätä seuraavassa osiossa).

Päivittäisen fantasiapelityypin ja liigan koon valitseminen

Ilmaiset rullapelit

Tästä suosittelemme, että aloitat fantasiavedonlyöntimatkasi. Riski on olematon, koska sen pelaaminen on ilmaista, joten talletusta tai vedonlyöntiä ei vaadita ja sen avulla voit voittaa oikeaa rahaa pelikassasi lisäämiseksi. Sinulla on myös edelleen mahdollisuus valita haluamasi pelityyppi: Head-to-Head (H2H), Double Up (50/50) tai takuupotti (GPP).

Head-to-Head ja Double Up

Nämä pelityypit tarjoavat sinulle noin 50 % mahdollisuuden joko voittaa tietyn määrän käteistä tai kirjaimellisesti tuplata rahasi. H2H-peleissä pelaat yhtä vastustajaa vastaan, kun taas 50/50 pelit edellyttävät, että voit voittaa puolet kentästä. Tällaisten tyyppien kääntöpuolena on, että sinun ei tarvitse rakentaa parasta joukkuetta voittaaksesi – sen sijaan voit luoda monipuolisemman joukkueen turvallisilla vaihtoehdoilla.

Taattu palkintopotti

Nämä pelit ovat hieman vaikeampia, mutta etupuolena on, että osallistumismaksut ovat alhaiset ja jos valitsemasi joukkue menestyy hyvin, palkinnot ovat yleensä suuria. GPP-turnauksessa kohtaat monia muita vedonlyöjiä, joten tietosi ja käsityksesi pelaajista jne. on oltava poikkeuksellisen hyvä.

Kuinka valita paras fantasiavedonlyöntisivusto

Fantasiaurheiluvedonlyöntiä ei luokitella perinteiseksi uhkapelaamiseksi, koska se nähdään enemmän taitopelinä kuin onnen- tai sattumanpelinä. Mutta vaikka valitsemasi fantasialajin taito on ehdottomasti tärkeää, tulos ei ole koskaan yksiselitteinen, koska olet pohjimmiltaan lyömässä vetoa todellisesta pelistä, johon et voi vaikuttaa. Ellet pelaa ilmaista fantasiapeliä, minkä tahansa vedon asettaminen pelin tuloksiin tarkoittaa, että siihen liittyy aina tietty riski.

Ennen kuin hyppäämme fantasiasivuston valintaan, meidän on korostettava vastuullisen pelaamisen tärkeyttä. Ennen kuin pelaat fantasiaa oikealla rahalla, aseta realistinen budjetti äläkä koskaan ylitä sitä.

Kriteerit valittaessa eSports-sivustoa tai vedonlyöntiä

Paras online-vedonlyöntisivusto vaihtelee henkilökohtaisesti riippuen tietyistä peleistä tai turnauksista ja kilpailuista, joista he haluavat lyödä vetoa – monille jopa tarjotut vedonlyöntityypit ovat huomionarvoisia. Tässä ovat hyvien eSports-sivustojen tärkeimmät ominaisuudet:

Luotettu lisenssi

Varmista, että valitsemasi urheiluvedonlyönti on lisensoinut hyvämaineinen uhkapeliviranomainen. Laillinen lisenssi tarkoittaa, että sivustoa valvotaan jatkuvasti ja se takaa, että vedonvälittäjä toimii oikeudenmukaisesti ja turvallisesti.

maksutavat

Siirry maksuvaihtoehtoihin ja varmista, että olet valinnut talletus- ja kotiutustavat ovat tuettuja.

Vapaapeli

Tämä on erityisen tärkeää uusille vedonlyöjille. Ilmaisen fantasiaurheilun pelaaminen on yhtä jännittävää, mutta se on riskitöntä ja loistava tapa saada oikea käsitys pelistä ennen oikean rahan panostamista.

Tarjoukset ja bonukset

Monet eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat uusille asiakkaille tarjouksia ja bonuksia aloittaakseen pelikassansa. Käteisbonus tarkoittaa, että vedonlyöjien tarvitsee vain huolehtia ensimmäisen talletuksensa tekemisestä myöhemmässä vaiheessa.

Asiakaspalvelu

Jos jokin menee pieleen, on tärkeää, että sinulla on puhelinpalvelu, neuvontapuhelin tai sosiaalisen median läsnäolo, joka palvelee vedonlyöjiä 24/7.

Käyttäjäkokemus

Urheiluvedonlyönnissä, jonka valitset fantasiaurheiluun, tulee olla fantastinen käyttöliittymä, ja siinä tulee käyttää vain alan johtavien toimittajien parasta ohjelmistoa.

Suosittuja fantasiaurheilulajeja, joista voit panostaa

Jalkapallo

Amerikkalainen jalkapallo (ja erityisesti NFL) hallitsee fantasiaa Yhdysvalloissa. Tunnetulla virtuaaliliigalla on yli 35 miljoonan ihmisen fanikunta, mikä vastaa noin 78 prosenttia maan fantasiapelaajista.

Jalkapallo

Jalkapallo on Ison-Britannian johtava fantasialaji, jossa on noin 8 miljoonaa aktiivista fantasiapelaajaa. Fanikunta kasvaa jatkuvasti urheilun maailmanlaajuisen suosion ansiosta. Valioliiga – maailman suurin jalkapalloliiga – omistaa virallisen fantasiapelinsä, Fantasy Premier Leaguen (FPL).

Kriketti

Intiassa, fantasiakriketti sijoittuu huipulle huikealla yli 100 miljoonan pelaajan seuraajalla. IPL ja Twenty20 Cricket Championship ovat ensisijaiset virtuaaliset painopisteet, ja asiantuntijat uskovat, että seuraavat hyppäävät noin 400 miljoonaan seuraavan vuosikymmenen aikana.

Koripallo

Koripallo on päivittäisten fantasiaurheilun tulostaulukon kärjessä. Koripallofanaatikot eivät voi saada tarpeekseen toiminnasta, joten on järkevää, että myös sen eSports-läsnäolo on valtava. Yhdysvalloissa on tällä hetkellä aktiivisimmat käyttäjät, ja NBA:n eri joukkueiden väliset yhteenotot ovat pääasiallinen fantasia.

Fantasiavedonlyöntivinkkejä ja temppuja menestykseen

Vedonlyönti oikealla rahalla? Anna itsellesi etua fantasiaurheiluareenalla näillä voittostrategioilla:

Pidä kirjaa pelaajista

Sinulla pitäisi olla todella hyvä käsitys jokaisen pelaajan ylä- ja alamäestä, ja ainoa tapa pysyä näiden tilastojen kärjessä on seurata livepelejä. Pelaajan tyypillisen suorituskyvyn ymmärtäminen auttaa sinua ennustamaan hänen kykynsä tulevissa peleissä.

Tunne urheilu

Tämä kulkee käsi kädessä jokaisen pelaajan suoritusten tuntemisen kanssa. Erotuaksesi ja hyödyntääksesi fantasiamahdollisuuksia, sinun on oltava urheilun fani tai sinulla on oltava hyvä käsitys pelistä.

Ole strategia

Ottaa vedonlyöntistrategian tarkoittaa pelaajien suorituskyvyn ymmärtämistä ja erinomaista käsitystä lajista yleisesti. Huono strategia ilman ajatuksia voi pilata fantasiakauden ennen kuin se edes alkaa. Parhaiden pelaajien luonnostelu ei tarkoita, että heidän kaikkien on oltava kärkisijoilla. Kyse on tasapainosta – ja sinun tulee aina harkita osan budjetistasi (palkkakatto, josta puhuimme aiemmin) säästämistä kauden puolivälissä jne.

Aloita halvemmilla liigoilla

Soitimme suosituin liigalaji, johon vedota fantasiassa, mutta muista, että ne ovat myös kalliimpia pelata. Jos olet uusi fantasiavedonlyönnissä, aloita halvemmista liigoista säästääksesi rahaa (kunnes olet valmis nostamaan panoksiasi) ja tutustuaksesi paremmin asioiden toimintaan.

Pidä aina hauskaa

Tietysti, hieman kilpailua on hienoa, mutta loppujen lopuksi missä tahansa urheilussa, olipa kyseessä todellinen tai virtuaalinen, osallistuminen (ja jopa katsominen) on tarkoitus olla hauskaa. Tiedä myös rajasi ja harjoittele vastuullista pelaamista.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mitä on fantasiavedonlyönti?

Fantasiavedonlyönti on online-taitopeli, jossa vedonlyöjä muodostaa virtuaalisen joukkueen pelaajista, jotka keräävät pisteitä tiettyjen lajiin liittyvien tilastojen perusteella.

Mistä fantasialajista on helpoin panostaa?

Helpoin fantasialaji on se, jonka tunnet parhaiten, koska pystyt tekemään parempia päätöksiä ja menestysstrategiaasi motivoi ymmärryksesi pelistä.

Voitko pelata fantasiaurheiluvedonlyöntiä ilmaiseksi?

Kyllä, voit pelata fantasiaurheiluvedonlyöntiä ilmaiseksi monilla tunnetuilla ja luotettavilla eSports-vedonlyöntisivustoilla. Ilmainen pelaaminen vähentää riskiä rahan menettämisestä ja tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua peliin paremmin.

Onko fantasiavedonlyönti uhkapelimuoto?

Fantasiaurheiluvedonlyöntiä ei pidetä laillisesti perinteisenä rahapelinä, koska niitä pidetään taitopeleinä. Vedonlyöjät asettavat kuitenkin oikean rahan panoksia, joten tämä on vähän harmaa alue.