Panosta: Arena of Valor International Championship 2024

Arena of Valor, aiemmin Strike of Kings, on TiMi Studio Groupin kehittämä online-videopeli. Se on saatavilla iOS-, Android- ja Nintendo Switch -laitteille. Se on Aasian suosituimpien pelien joukossa, koska se esiintyy lähes kaikissa alueen suurimmissa eSports-tapahtumissa.

Arena of Valor International Championship on Arena of Valorin tunnetuin tapahtuma. Tämä turnaus on järjestetty vuosittain viimeisten viiden vuoden aikana AIC-franchisingin alla. VSPN:n, Level Infiniten ja Garenan järjestämä kuudes iteraatio alkoi 16. kesäkuuta 2022 ja päättyy 10. heinäkuuta 2022. Poolipalkinto vaihtelee tyypillisesti vuosittain, ja vuoden 2022 tapahtumassa on korkein poolipalkinto 2 miljoonaa dollaria. Tähän mennessä kaikki Arena of Valor International Championship -tapahtumat on järjestetty verkossa.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Kaikki mitä sinun tulee tietää Arena of Valor International Championshipistä

Arena of Valor, aiemmin Strike of Kings, on TiMi Studio Groupin kehittämä online-videopeli. Se on saatavilla iOS-, Android- ja Nintendo Switch -laitteille. Se on Aasian suosituimpien pelien joukossa, koska se esiintyy lähes kaikissa alueen suurimmissa eSports-tapahtumissa.

AoV-peli

Arena of Valor on moninpeli, jossa on taisteluareena. Jokainen pelaaja valitsee hahmon, jota hän ohjaa taistelukentällä. Pelin hahmoja kutsutaan sankariksi, joilla jokaisella on ainutlaatuiset kyvyt.

Mitä enemmän pelaaja käyttää sankaria, sitä enemmän kykyjä sankari saa. Pelaajat voivat ansaita kokemusta ja kultaa useilla tavoilla, mukaan lukien tappamalla hirviöitä ja kätyreitä, tuhoamalla rakenteita ja kukistamalla muita pelaajia.

Kultaa voidaan sitten käyttää erikoisten peliesineiden ostamiseen, jotka antavat pelaajalle ylivertaisia kykyjä, jotka ovat hyödyllisiä taisteluareenalla. Lisäksi kulta voi auttaa pelaajia ostamaan lisää sankareita. Toisaalta ansaittu kokemus voi avata ja lisätä kykyjä tehdä sankarista tehokkaampi.

Pelitilat

Arena of Valorissa on useita pelitiloja, joista suosituin on 5v5, jota kutsutaan yleisesti Grand Battleksi. Pelaajien päätavoitteena tässä tilassa on tuhota vihollisen tornit ja turvata useita tehtäviä, kuten Dark Slayerin tappaminen ja vastustajan ytimen tuhoaminen. Grand Battle -ottelut kestävät yleensä 12-18 minuuttia.

Black City Arena, joka on 1v1-tila, on toinen suosittu pelimuoto gameonissa. Siinä on vain yksi kaista, torni, ydin punaiselle ja siniselle, kaksi harjaa vaakasuuntaisen taistelukentän sivuilla ja HP-potti.

Shadow Duel pelataan myös yleisesti. Tätä 3v3-tilaa pelataan Flatland Battlefieldillä ja siinä on pienempi kartta. Siinä on vain yksi torni, ja jokaisella joukkueella on ydintukikohta. Pelit ovat nopeampia, ja jokainen kestää 4-6 minuuttia.

Muita merkittäviä pelitiloja ovat Abyssal Clash, Hook Wars, Football Fever, Death Match, Gladiator's Summit, Mayhem Mode ja Duo Race.

Arena of Valor International Championship Vedonlyöntikertoimet

Pelaajat, jotka haluavat lyödä vetoa Arena of Valor International Championship -turnauksista, ovat enimmäkseen innokkaita tutkimaan pelin tarjoamia kertoimia erilaiset eSports-vedonlyöntisivustot. Ihannetapauksessa Arena of Valor -vedonlyöntikertoimet vaihtelevat yleensä useiden tekijöiden, kuten vedon tyypin ja valitun eSports-vedonlyöntisivuston, mukaan. Useimmat eSports-vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat yleensä laajan valikoiman vetotyyppejä käytännössä kaikkiin tapahtuman otteluihin.

Ottelun voittaja on yksi niistä suosituimmat vetotyypit parhaassa Arena of Valor International Championship -turnauksessa. Sees-pelaajat ennustavat, mikä joukkue voittaa tietyn ottelun. Vedon lopputulos voi olla joko voitto tai tappio.

Suosikkijoukkueen voittokertoimet ovat yleensä huomattavasti pienemmät. Toinen asiaan liittyvä vedonlyöntityyppi on tapahtuman voittaja. Tätä varten vedonlyöjät lyövät vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa mestaruuden.

Tasoitusvetotyypeissä suosikkijoukkueelle on asetettu voittorajoituksia, mikä tekee vedoista tasaisempia. Tuloksena on, että kertoimet myös lähentyvät, mikä toimii parhaiten vedonlyöjille, jotka haluavat lyödä vetoa altavastaajan voittamisesta.

Yli/ali-vedon tyyppi edellyttää, että pelaajat lyövät vetoa siitä, tekeekö joukkue enemmän vai vähemmän pisteitä kuin tietty määrä. Ihannetapauksessa tämä veto antaa pelaajille vapauden ennustaa pisteet laajemmalla alueella.

Muita Arena of Valor International Championshipin vetotyyppejä ovat oikea pistemäärä, ensimmäinen veri, kokonaistappaukset, karttatasoitus ja kartan voittaja.

Miksi Arena of Valor International Championship on suosittu puntereiden keskuudessa?

Vedonlyöntimarkkinoiden monimuotoisuus on epäilemättä yksi tärkeimmistä syistä, miksi Arena of Valor International Championship on suosittu vedonlyöjien keskuudessa. Useimmat arvostetuimmat online-eSport-vedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita lähes kaikille tapahtumassa oleville otteluille, mikä tekee pelistä rakastavien vedonlyöjien lyömisen helpoksi suosikkipelaajat ja -joukkueet.

Toinen syy on se, että useimmat eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat houkuttelevia kertoimia (matalat marginaalit) useimmille Arena of Valor -otteluille. Kertoimet ovat tavallista houkuttelevampia ja houkuttelevat enemmän pelaajia vastaaville sivustoille. Mahdolliset summat, jotka vedonlyöjät voivat voittaa panostamalla turnaukseen, kasvavat parantuneilla kertoimilla.

Vedonlyönti Arena of Valor International Championship -liigoista on myös suhteellisen helppoa. Useimmat eSports-vedonlyönnin tarjoajien tarjoamat vedonlyöntityypit ovat helppoja ymmärtää ja sijoittaa. Tämä tekee niistä sopivia jopa vedonlyöjille, joilla ei ole vedonlyöntikokemusta. Useimmat vedonvälittäjät tarjoavat myös live-vedonlyöntimarkkinoita turnaus.

Siitä on hyötyä, koska sen avulla pelaajat voivat analysoida otteluita ja asettaa live-vetoja luotettavan reaaliaikaisen tiedon perusteella. Lisäksi kaikki pelit ajoitetaan yleensä hyvin ennen turnausta, mikä tekee pelaajien helpoksi seurata kaikkia pelejä livenä.

AoV:n kansainvälisen mestaruuden voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

Monet Arena of Valor -joukkueet ovat esiintyneet kuudessa Arena of Valor International Championshipin tähän mennessä pidetyssä iteraatiossa, ja useimmilla niistä on joka vuosi eri pelaajat.

Useat joukkueet ja pelaajat ovat kuitenkin eronneet kilpailussa vaikuttavilla suorituksillaan. Tässä ovat suuret Arena of Valor International Championship -turnaukset viime vuosina, heidän vaikuttavista suorituksistaan päätellen.

Burrium United E-Sports

Burriam United eSports on vuoden 2021 Arena of Valor International Championship -tittelin haltija. Joukkue voitti 40 % miljoonan dollarin palkintopotista, ja 20 % meni ensimmäiselle kakkoselle V Gamingille. Hong Kong Attitude oli toinen ja voitti 15 % palkintopotista.

Burriam United eSports on thaimaalainen ammattimainen eSports-organisaatio. Aktiivisia pelaajia, jotka voittivat mestaruuden vuonna 2021, olivat Satittirat Chetnarong, Anurak Saengjan, Pakinai Srivijarn ja Weerapat Rungchaeng.

Joukkueen suoritus oli niin vaikuttava, että suurin osa sen pelaajista palkittiin. Pelaajatunnuksistaan tunnistettu NuNu voitti finaalin MVP-palkinnon ja parhaan keskipitkän kokoonpanon, Overfly voitti parhaan kokoonpanon Dark Slayer -palkinnon ja Difoxn voitti parhaan kokoonpanon Abyssal Dragon -palkinnon.

MAD-tiimi

MAD Team voitti Arena of Valor International Championshipin neljännen iteroinnin, joka järjestettiin vuonna 2020. Tämä ammattimainen eSports-tiimi sijaitsee Taiwanissa. Erinomaisen suorituksensa jälkeen joukkueelle myönnettiin 40 % palkintopotista, joka oli 200 000 dollaria.

Joitakin vaikuttavia suorituksia tehneen yksikön pelaajia olivat pelaaja 03.22, joka oli finaalin MVP ja paras kokoonpano Abyssal Dragon, sekä KuKu, joka oli paras kokoonpanotuen voittaja.

Team Flash

Vuoden 2019 Arena of Valor International Championshipissä pelasi 12 joukkuetta, joista Team Flash nousi mestariksi. Joukkue voitti 200 000 dollaria 500 000 dollarin palkintopotista. Kaksi Team Flash -pelaajaa, jotka erottuivat eniten tuossa tapahtumassa, olivat XB, joka voitti finaalin MVP-palkinnon, ja ADC, joka voitti parhaan kokoonpanon viidakon palkinnon.

J joukkue

J Team voitti Arena of Valor Internationalin mestaruuden vuonna 2018 ja ansaitsi 250 000 dollaria palkintopotista. Turnauksen MVP-palkinto meni J Teamin pelaajalle käyttäjätunnuksella Neil.

Liikkuu edelleen tulituksen alla

Still Moving Under Gunfire -tiimi oli kaikkien aikojen ensimmäinen joukkue, joka voitti Arena of Valor Internationalin mestaruuden. Joukkue voitti turnauksen ensimmäisen iteroinnin, joka oli vuonna 2017 kilpaillessaan 11 muun kansainvälisen ammattilaisjoukkueen kanssa. Voittajajoukkueen palkintoraha oli 200 000 dollaria.

Missä lyödä vetoa Arena of Valorin kansainvälisestä mestaruudesta

Sopivan eSports-vedonlyöntisivuston löytäminen suurimpien Arena of Valor International Championship -turnausten vetoa varten voi olla haastavaa, koska eSports-vedonlyöjien käytettävissä on runsaasti vaihtoehtoja. Jotkut videopelien vedonlyöntisivustot eivät ole niin hyviä ja voivat johtaa huonoon vedonlyöntikokemukseen.

Tarkasteltaessa eSports-turnausten ja vedonlyöntialustojen luetteloa, sopivimman egaming-vedonlyöntialustan löytäminen voi olla varsin työlästä. Yksi tehokkaimmista ratkaisuista on vierailla erityisellä eSports-vedonlyöntisivustolla. Tällaisilla sivustoilla on yleensä kaikki tarpeelliset tiedot, joita tarvitaan sopivien eSports-vedonlyöntisivustojen valitsemiseen mieltymysten perusteella, mukaan lukien suosituimmat ehdotukset.

Kuinka asetat vetosi AoV IC:lle

Vedonlyöntiprosessi on suhteellisen helppoa, kun olet valinnut eSports-vedonlyöntisivuston. Vedonlyöjien tulee ensin rekisteröityä ja kirjautua sisään vedonlyöntisivustolle ja rahoittaa vedonlyöntitilinsä. Sen jälkeen heidän on valittava vetotyyppi ja vedonlyöntimarkkinat. Valinta voi perustua useisiin tekijöihin, mukaan lukien kertoimet ja mahdolliset tulokset.

Lisäksi vedonlyöjien on myös päätettävä rahasummasta, jonka he haluavat panostaa jokaisesta vedosta. Vaiheittainen vedonlyöntiprosessi voi vaihdella eri eSports-vedonlyöntisivustoilla, mutta se vaatii yleensä vain muutaman napsautuksen. On huomattava, että kaikki vedot on asetettava ajoissa, yleensä ennen vastaavien otteluiden alkua.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen