Parhaat vedonlyöntisivustot Overwatch 2024

Overwatch on suosittu videopeli, joka julkaistiin 3. toukokuuta 2016. Blizzard Entertainment ja Iron Galaxy kehittivät tämän ammuntapelin. Tätä peliä voi pelata sellaisilla alustoilla kuin PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows ja Nintendo Switch. Overwatch eSports on ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, joka antaa tilaa moninpelivaihtoehdoille. Tämä eSports-peli jakaa pelaajat kahteen joukkueeseen, joissa kummassakin on kuusi pelaajaa.

Ensinnäkin pelaajien tulee valita hahmonsa suuresta joukosta. Näitä hahmoja kutsutaan sankareiksi ja niillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Haasteena tässä on käyttää rajallinen aika kartalla määritettyjen tavoitteiden saavuttamiseen. Ainoa maksu, jonka kohtaat pelissä, on valinnaisten kosmeettisten tuotteiden ostaminen.

Parhaat vedonlyöntisivustot Overwatch 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Overwatch-vedonlyönti 2024 : kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Blizzard Entertainment on saanut eniten kiitosta Overwatchin kehittäjänä ja julkaisijana, vaikka monet ihmiset ovat antaneet peliin suuren panoksen. Overwatchin menestyksen suunnittelijoita ovat Jeremy Craig, Michael Elliott ja Scott Mercer.

Muita merkittäviä mainintoja ovat säveltäjä Derek Duke, kun taas Michael Chu ja Alyssa Wong olivat kirjoittajia. On myös syytä huomauttaa, että Mike Elliott ja John LeFleur tekivät hienoa työtä ohjelmointiosastolla. Jeff Kaplan, Chris Metzen ja Aaron Keller ohjasivat myös tämän moninpelin.

Tämä tiimi on varmistanut, että tälle pelille tulee jatkoa julkaisemalla Overwatch 2. Se on jatkoa alkuperäiselle julkaisulle. Se julkistettiin vuonna 2019. Peli päivittää alkuperäistä projektia uusilla sankarilla, edistyneillä pelitiloilla ja uusilla kartoilla. He ilmoittivat, että peli myydään erillisenä nimikkeenä, joka sisältää uuden pelaajan vs. ympäristön.

Kaikki Overwatch esportsin vedonlyönnistä

Peli on ansainnut useita arvostettuja palkintoja julkaisunsa jälkeen. Näitä ovat muun muassa British Academy Games Award for Multiplayer vuonna 2017, Game Award for the Year of the Year 2016, Pelipalkinto parhaalle e-urheilupelille vuonna 2018, BAFTA Games Award Evolving Game -pelistä vuonna 2018 ja Teen Choice -palkinnon valintavideopelistä.

Vedonlyönti Overwatchista on helppoa jopa ensikertalaisille pelaajille. Mikä parasta, tämä peli on helposti saavutettavissa ja sillä on suorat vedonlyöntimarkkinat. Useita parhaita eSports-vedonlyöntialustoja kansi Overwatch uhkapeli. Suosituilta sivustoilta löytyviä pelejä ovat kuitenkin Overwatch League ja World Cup -ottelut. Pelaajat ovat varmoja maailmanluokan vedonlyöntipalveluista sekä runsaista promootioista ja bonuksista.

Jotkut Overwatch eSports -tapahtumia kattavat vedonlyöntisivustot ovat BetOnline, BetWay, 888 Sport, William Hill, ArcaneBet, Leo Vegas, Betsson, Bwin, Nitrogen ja Bet365. Kun kirjaudut sisään vedonlyöntitilillesi, sinun tulee etsiä OW-osio eSports. Jotkut tästä osiosta löytyvät markkinat ovat ottelun voittaja, tasoitus ja suora voittaja.

Ottelun voittaja on suoraviivainen markkinapaikka, jossa lyöt vetoa suoraan voittavista overwatch parhaista joukkueista. Sanamuoto voi vaihdella eri sivustoilla ja se voi olla hämmentävää uusille pelaajille. Joissakin vaihtoehdoissa on 'päästä toiseen', kun taas toisissa käytetään termiä 'Moneyline', mutta termi 'ottelun voittaja' on yleisin.

Tasoituksella lyöt vetoa siitä, voittaako pelin puoli, jolla on tasoitusetu tai -haitta. Useimmat urheiluvedonlyönnit eivät kuitenkaan tarjoa näitä markkinoita. Suora voittaja on vedonlyöntitilanne, jossa lyöt vetoa potentiaaliselle voittajalle turnauksissa. Markkinat eivät keskity yksittäisiin otteluihin.

Miksi Overwatch on suosittu pelaaminen?

Tällä hetkellä Overwatchin suosiosta on ristiriitaisia mielipiteitä. Jotkut uskovat, että peli voi pian menettää maineensa, kun taas jotkut ennustavat menestyvää tulevaisuutta. Aktiivisten pelaajien määrän lasku saattaa johtua siitä, miksi jotkut ihmiset suhtautuvat edelleen skeptisesti pelin suosioon. Vuonna 2020 tämä peli houkutteli noin 10 miljoonaa joka kuukausi. Peli saa myös tuhansia suoratoistoja suosittujen sisällöntuottajien ansiosta.

Seuratuin Overwatch esports joukkueet ovat San Francisco Shock, Shanghai Dragons, Dallas Fuel, New York Excelsior, Guangzhou Charge ja Etelä-Korean Seoul-dynastia.

Internet-yhteisö

OW on suosittu Internet-yhteisön keskuudessa, ja se saa useita suoratoistoja päivittäin. Kuuluisilla sisällöntuottajilla on ollut valtava panos pelin verkkomenestykseen. Pelin julkaisun jälkeen se sai yli 2500 suoratoistoa, mikä on säilynyt vuoteen 2020 asti. Tämä osoittaa, että peli on edelleen suosittu streamaajien keskuudessa.

Overwatch Esportsin pelaaminen verkossa

Suosituimmat eSports tarjoavat online-turnauksia, jotka ovat yleisön saatavilla. Osallistuaksesi online-Overwatch-turnauksiin sinun on täytettävä tietyt tiettyjä turnauksia koskevat vaatimukset. OW-turnaukset ovat erittäin kilpailukykyisiä, koska ne houkuttelevat pelaajia maailmanlaajuisesti, joista suurin osa valitaan maailman parhaiden joukosta. Suosittuja eSports-pelaajia maailmanlaajuisesti ovat JJonak, Gamsu, Sinatraa, Jake, Profit, Neko ja Jeff Wilpon.

Ensinnäkin kaikki, joilla on vakaa internet, voivat osallistua näihin online-turnauksiin. Overwatch esports -pelaaminen voi olla tuottoisa uravaihtoehto pelaajille, jotka kilpailevat huipputasolla. Voit olla pelikehittäjä, YouTuber luomassa sisältöä eSportsissa, osallistumassa kilpailuihin tai liittyä eSports-tiimiin.

Isot Overwatch-pelaajat, joista kannattaa panostaa

Eri tapahtumiin osallistuu useita eSport-pelaajia ympäri maailmaa. Näiden urheilijoiden sijoitus voi olla turnaukset ja liigat voitti ja myös ansaitut palkintorahat. Jotkut suuret nimet sisältävät;

Faker: Tämä on 25-vuotias eteläkorealainen T1-pelaaja, joka kilpailee ammattimaisessa League of Legendsissä. Faker on pelannut joukkueessaan vuodesta 2013 mid-lanerina ja häntä pidetään kaikkien aikojen parhaana League of Legends -pelaajana. Hän on myös ilmaissut kiinnostuksensa pelata Overwatchia, missä hänkin olisi loistava veto.

Super: Tämä nuorukainen, joka tunnetaan virallisesti nimellä Matthew De Lisi, aiheuttaa aaltoja OW-teollisuudessa. Hän on monipuolinen ja silti super erityisillä hahmoilla. Erityisesti Super on ollut Overwatch League -mestari kahdesti. Hän on myös ollut vaiheen 2 voittaja, maailmancupin mestari, roolitähti, toukokuun lähitaisteluturnauksen voittaja ja toiseksi sijoittunut MVP. Äskettäin hän voitti 1,5 miljoonaa dollaria Overwatch Leaguen finaalissa edustaessaan San Francisco Shockia, tämän pelin suurta joukkuetta.

Ele: Kokenut pelaaja, joka on kilpaillut vuodesta 2017. Hän on pelannut Lontoon Spitfire -joukkueessa ja voittanut suuria voittoja, kuten Overwatch Leaguen kauden pudotuspelit ja APC Premier vuonna 2017. Hän tuli myös toiseksi vuoden 2020 Overwatch League Grand -finaalissa ja voitti kotiin 750 000 dollaria.

Miksi pelaajat rakastavat Overwatchia?

Pelaajat rakastavat eSportsia helpon pääsyn ja pelaamisen mukavuuden vuoksi. Sama pätee Overwatchiin. Overwatch-ammattipelaajana oleminen voi olla hyvä urapolku hyvällä tulonlähteellä. Voit myös saada itsellesi hyviä stipendimahdollisuuksia huippuopistoissa, joissa on Overwatch-tiimejä.

Colleget, joissa on OW-tiimejä, ovat Maryville University, Akron University, Northwood University ja Harrisburg University, monien muiden joukossa. Eri korkeakouluissa on apurahaohjelmia eri aikoina, joten on hyvä olla valppaana.

eSport-toimintaan osallistuminen on hyödyllistä terveydelle, erityisesti aivojen toiminnan parantamiselle.

Kuinka pelata Overwatch esportsia?

Overwatchin pelaaminen on melko samanlaista kuin muut eSports. Ensin sinun on valittava haluamasi peli. Seuraava askel on valita alusta, joka antaa sinulle hyvän pelikokemuksen.

Tutki peliä ja kaikkia siihen liittyviä näkökohtia. Voit luottaa YouTuben opetusohjelmiin ja Twitch-streameihin oppiaksesi parhaista. Jos mahdollista, voit harkita kokeneen valmentajan palkkaamista parantamaan taitojasi.

Voit myös harkita pelivarusteesi hankkimista tai päivittämistä parantaaksesi kilpailuetuasi. Kun olet täyttänyt nämä vaatimukset, voit aloittaa joukkueen tai liittyä siihen ja osallistua turnauksiin.

Overwatch suurimmat kirjoittajat

Monilla ihmisillä on ollut suuri panos eSportsiin. Jotkut ovat auttaneet suunnittelemaan pelejä, ja toiset ovat aloittaneet ja omistaneet joukkueet. On syytä huomata, että Overwatch-pro-pelaajalla on myös ollut merkittävä vaikutus pelin nykytilanteeseen.

Joihinkin legendaarisiin tiiminomistajiin kuuluu Jack Etienne, joka perusti Cloud9:n. Cloud9:n tiedetään kasvattavan pelaajia, ja sillä on joitain parhaita nimiä pelaajaystävällisen ympäristönsä ansiosta. Matthew on toinen erittäin tunnustettu persoona eSport-alalla, sillä hän on ollut 100 Thievesin osaomistaja. Hän on myös entinen Call of Dutyn ammattilaispelaaja.

Kaikki Overwatch Leaguesta

Joka vuosi järjestetään Overwatch World Cup, ns Overwatch League. Tämän vuotuisen kilpailun takana on Blizzard Entertainment, joka on pelin kehitysyhtiö. Tämä kansainvälinen tapahtuma houkuttelee joukkueita ympäri maailmaa. Tämä kilpailu avattiin vuonna 2016.

Etelä-Korealla on sen perustamisesta lähtien ollut eniten titteleitä, kolme vuonna 2021. Vuonna 2016 tässä eSports-tapahtumassa oli 16 osallistujaa, 32 vuonna 2017, 24 vuonna 2018 ja 10 vuonna 2019. Tämä kansainvälinen tapahtuma on isännöity Yhdysvalloissa. Yhdysvallat, Australia, Kiina, Puola, Thaimaa ja Etelä-Korea.

Vuosien varrella Overwatch on tehnyt yhteistyötä joidenkin tunnettujen lähetysalustojen kanssa parantaakseen maailmanlaajuista kattavuuttaan. Yksi suosittu kanava on Twitch-alusta, jolla on monia suoratoistokanavia. Overwatch on myös tehnyt yhteistyötä Disneyn kanssa varmistaakseen, että se kasvattaa fanikuntaansa maailmanlaajuisesti. Käytetyt kielet live-vedonlyönti lähetykset ovat englantia, koreaa, venäjää, ranskaa, japania, saksaa, kiinaa ja thaimaa erilaisten fanien tarpeisiin.

Turnauksessa on ollut eri formaatteja vuosien varrella. Tuoreessa numerossa alkuvaiheessa määritettiin joukkueet, jotka pääsivät lohkovaiheisiin. Viisi parasta joukkuetta pääsee suoraan lohkovaiheisiin.

Mikä on eSports World Cup?

eSport World Cup on a ammatillinen kilpailu elektroniikkaurheiluun liittyen. Maailmanlaajuisena turnauksena urheilulaji houkuttelee parhaimmillaan olevia joukkueita maailmanlaajuisesti, joten sillä on valtava fanikunta. Monet maailmancup-turnaukset järjestetään eri eSportsille.

Joissakin näistä kansainvälisistä turnauksista on useita urheiluaktiviteetteja, jotka on rajoitettu yhteen painokseen. Esimerkiksi Electronic eSports World Convention (ESWC) isännöi pelejä, kuten Call of Duty ja Counter-Strike: Global Offensive. Toiset, kuten Overwatch World Cup, sisältävät yhden eSports-tapahtuman

Parhaat maat OW eSports -kentässä

Overwatch eSportsissa aktiivisesti mukana olevia maita ovat Yhdysvallat, Saksa, Venäjä, Etelä-Korea ja Kiina. Kuten odotettiin, sijoitukset saadaan analysoimalla maan kilpailukykyisten pelaajien määrää. Vuodesta 2020 lähtien eSports-tilastot osoittivat, että Yhdysvalloissa oli yli 4 300 aktiivista pro joukkueet. Seurasi Saksa 973:lla, Etelä-Korea 890:lla ja Brasilia 852:lla.

Overwatch World Cupissa Etelä-Korea on listan kärjessä kolmella tittelillä, kun taas USA:lla on yksi ja se on tällä hetkellä maailmanmestari

Overwatch eSports World Cup -vedonlyönti

Aivan kuten vedonlyönti urheilussa, online Overwatch esports -turnausten vedonlyönnissä on kyse onnesta. Useat suosituimmat urheiluvedot kattavat Overwatch World Cup -tapahtumia. Overwatch eSports -tapahtumille on tarjolla monia markkinoita.

Koska eSports-kentässä on paljon epävarmuutta, vedonlyöntikertoimia ei tarjota ennen kuin tapahtuma lähestyy. Markkinat, joita löydät useimmilta johtavilta esports-vedonlyöntisivustoilta, ovat:

 • Päästä toiseen voittaja.
 • Turnauksen lopullinen voittaja.
 • Johtava maalintekijä.

Kun lyöt vedonlyöntiä näissä OW-tapahtumissa, muista aina, että häviäminen on mahdollista. Tästä syystä useimmat vedonlyöntitoimistot varoittavat pelaajia aina panostamaan vastuullisesti. Aina kun kohtaat haasteita eSports-vedonlyönnissä, sinun tulee käydä läpi sivuston usein kysytyt kysymykset ja pyytää apua asiakaspalvelun yhteystiedot. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä heidän chat-asiakastukeen saadaksesi ratkaisun.

Löydä täydelliset Overwatch-vedonvälittäjät

OW-tapahtumista on tulossa yhä enemmän tuottoisa markkina eSports-faneille. Overwatchin pelaajia rohkaistaan kuitenkin pelaamaan lisensoiduilla ja rekisteröidyillä kasinoilla. Useat esport-vedonvälittäjät kattavat Overwatchin vedonlyöntivaihtoehdot. Näitä tarjoajia ovat 888 Casino, Spinamba ja Bet Master.

Aloittelijoille online-urheiluvedonlyönnissä tulee olla perusvinkkejä varmistaakseen, että heillä on mahdollisuus voittaa vedonlyöntinsä. Näitä tärkeitä vinkkejä ovat: Tunne peli. Kun aloitat vetoa Overwatchissa, sinun tulee varmistaa, että sinulla on perustiedot pelistä. Paremmalla ymmärryksellä sinulla on etu voittaa.

Toinen etsittävä asia on tietoa eSports-vedonlyöntisovellusten markkinoista. Eri palveluntarjoajilla on erilaiset markkinat. Jotkut ovat samoja, mutta ero tulee brändäyksestä. Varmista, että tunnet markkinat hyvin ennen kuin ryhdyt mihinkään.

Tunne mukana oleva joukkue ja pelaajat kussakin. Tämä on välttämätöntä, koska löydät markkinoita, joissa on mukana yksittäisiä toimijoita. Lopuksi, varmista, että hallitset uhkapelivarojasi hyvin. Panosta sillä, mitä sinulla on varaa hävitä saadaksesi sujuvan vedonlyöntikokemuksen Overwatchilla.

Parhaat Overwatchin vedonlyöntijoukkueet

Shanghain lohikäärme

Tämä on kiinalainen Professional Overwatch -tiimi. Joukkue perustettiin vuonna 2017, ja se osallistuu Overwatch Leagueen, johon kuuluu joukkueita Kiinasta, Kanadasta, Isosta-Britanniasta, Ranskasta ja Yhdysvalloista. Shanghai Dragons on viimeisin liigan mestari Moon Byung-Chulin johdolla, joka on heidän nykyinen valmentajansa.

Atlanta Reign

Tämä on ammattimainen Overwatch esports -puoli Atlantasta, Georgiasta. Tämä joukkue perustettiin vuonna 2018 ja kilpailee Overwatch Leaguessa. Sen omistaa Atlanta Esports Ventures ja se on liigan länsialueen jäsen. Tällä hetkellä niitä hallinnoi Brad Sajani ja niitä sponsoroi Cox Communications. Brad on johtanut joukkueen kolmeen peräkkäiseen pudotuspeleihin ja yhteen finaaliin vuonna 2021, missä se sijoittui toiseksi.

Dallas polttoaine

Tämä on toinen merkittävä Overwatch-tiimi, joka perustettiin 3. helmikuuta 2016. Se aloitti nimellä Team EnVyUs, ennen kuin se nimettiin uudelleen Dallas Fueliksi vuonna 2017. Tiimin omistavat Mike Rufail ja Kenneth Hersh. Se osallistuu Overwatch Leagueen ja käyttää Esports Stadium Arlingtonia.

On syytä huomata, että Envy Gaming on heidän emoryhmänsä ja Yun Hee-won on päävalmentaja. Jack in the Box, amerikkalainen pikaruokaravintola, sponsoroi heidän toimintaansa.

Los Angelesin gladiaattorit

Tämä amerikkalainen Overwatch eSports -tiimi sijaitsee Kaliforniassa. He osallistuvat Overwatch Leagueen jäsenenä liigan lännen alueelta. Tämän esports-joukkueen omistavat Stan ja Josh Kroenke, jotka omistavat Kroenke Sports & Entertainmentin. Joukkue on ollut toiminnassa vuodesta 2017, ja se on onnistunut pääsemään kauden pudotuspeleihin neljästi ensimmäisen valmentajansa David Pein johdolla.

New York Excelsior

Tämä on Jeff Wilponin omistama Overwatchin huippu-ammattitiimi. Joukkueen historia ulottuu vuoteen 2017, jolloin se perustettiin ja aloitti kilpailun Overwatch Leaguessa. Liigan itäisen alueen joukkuetta sponsoroi T-Mobile ja he käyttävät mustaa, sinistä ja punaista virallisina väreinä.

Soul-dynastia

Tämä Overwatch esports -tiimi on kotoisin Etelä-Korea. Joukkue perustettiin vuonna 2017 ja sitä sponsoroi Net Gear. Heidän menestynein valmentajansa oli Dong-gun, joka ohjasi heidät ensimmäisen kauden pudotuspeleihin.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Yhteensopiva useiden pelilaitteiden ja alustojen kanssa
 • Vedonlyöntitoimistot rakastavat sitä
 • Lupaa hienoa kilpailua runsain palkinnoin
 • Hieno visuaalinen käsittely. Overwatch auttaa pelaajaa parantamaan visuaalisia kykyjään.
 • Parantaa visuaalista ja käsien koordinaatiota. Overwatchiin osallistuminen saa kätesi toimimaan yhdessä harmonisesti, koska käsittelet näkemääsi ja suoritat käsillä.
 • Pelaajat kehittävät ongelmanratkaisukykyään.
 • Pelaajat ovat kiinnostuneita luonnontieteistä, tekniikasta, matematiikasta ja tekniikasta.
 • Overwatchiin osallistuminen auttaa sinua olemaan yhteydessä muihin pelaajiin, jotka osallistuvat sosiaaliseen elämääsi.

Haittoja

 • Pelaajat ovat vaarassa saada pelihäiriöitä. Liiallinen osallistuminen eSport-vedonlyöntiin aiheuttaa riippuvuutta. Tämä voi olla haitallista, erityisesti sääntelemättömässä ympäristössä, jossa lapset voivat olla mukana.
 • Edistyneen tason kilpailijat voivat osallistua suorituskykyä parantavien lääkkeiden käyttöön, joilla on vakavia sivuvaikutuksia.
 • Voi altistaa pelaajat visuaalisille ongelmille. Pitkiä tunteja näytöllä voi olla haitallista näköllesi.
 • Nämä haitat eivät ole ainutlaatuisia Overwatch-peleissä, vaan ne tulevat yleisestä eSports-pelaamisesta tai uhkapelaamisesta.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Overwatchin vedonlyöntikertoimista

Uutena eSportsina Overwatch on kerännyt monia faneja ja tehnyt tiensä vedonlyönnissä. Esport-vedonlyöntisovellukset ovat tarjonneet käyttäjille monia vedonlyöntivaihtoehtoja. Niihin kuuluvat raharaja, kokonaissummat ja leviämät. Alla on yksityiskohdat yllä olevista esports-kertoimista:

Moneyline-vedot

Tämä yksinkertainen vedonlyöntivaihtoehto edellyttää ottelun voittajan ennustamista. Overwatch-vedonlyöntikertoimet raharajavedoissa näytetään amerikkalaisissa kertoimissa. Ne ovat numeroiden muodossa, joilla on joko negatiivinen tai positiivinen merkki. Joukkueella, jolla on negatiivinen kerroin, on suuri mahdollisuus voittaa peli, kun taas altavastaajilla on positiivinen kerroin.

Levittyy

Nämä ovat kertoimia, jotka keskittyvät pelissä ansaittuihin pisteisiin. Tuloksella ei tässä ole suurta merkitystä. Overwatch-vedolla on karttojen leviäminen, ja jokainen joukkue voi saada joko positiivisen tai negatiivisen tasoituksen. Positiivinen tasoitus tarkoittaa, että joukkue voi aloittaa 1,5 tai 2,5 karttaa edellä, mikä tarkoittaa, että tarvitset yhden voiton tai kaksi karttaa voittaaksesi vedon.

Kaikki yhteensä

Nämä vedot kattavat kaiken kokonaismäärän. Overwatch esports -vedonlyöntisivusto asettaa numeron, jonka yli tai alle voit lyödä vetoa. Jos lyöt vetoa yli 3,5 kartan tuloksesta, mikä tahansa tämän summan ylittävä tulos on myönteinen.

Vedonlyöntitemppuja ja vinkkejä

Tunne sankarisi

Overwatch on räiskintäpeli, jossa pelaajat valitsevat sankareita pelattavaksi. Sankarilla on ainutlaatuisia vahvuuksia ja yhtä lailla heikkouksia. Saadaksesi hyvän esports-vedonlyöntikokemuksen tässä pelissä, ota huomioon eri hahmojen ymmärtäminen. Tiedon avulla teet hyvän päätöksen siitä, mihin joukkueeseen sijoittaat rahasi.

Ymmärrä erilaisia vedonlyöntisivustoja

Sinun tulisi vierailla eri vedonlyöntialustoilla, jotka tarjoavat Overwatch-vedonlyöntejä, ja arvioida niiden palveluita. Ota mielellään huomioon kertoimien vaihtelua ja markkinoita saatavilla. Etsi paras alusta ennen vedon asettamista. Älä myöskään koskaan ole tyytyväinen yhteen vedonlyöntialustaan. Etsi aina muutoksia ja päivityksiä löytääksesi ne, jotka sopivat sinulle.

Ole osa peliä

Voit olla aktiivisesti mukana pelissä katsomalla tai pelaamalla. Tällä tavalla opit joitain pelin perusteita, jotka auttavat sinua vedonlyönnissä verkossa. Voit punnita ja nähdä pelin suosikit ja päättää, mikä niistä on sopivin.

Ymmärrä kertoimet

Tämä on perusvaatimus eSports-vedonlyönnissä. Ymmärrä, kuinka kertoimet ja luvut toimivat Overwatchissa. Sokea pelaaminen johtaa yleensä tappioihin.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim