Parhaat vedonlyöntisivustot Fortnite 2024

Fortnite on yksi suosituimmista online-videopeleistä tällä hetkellä. Noin 350 miljoonalla rekisteröityneellä pelaajalla ja yli 10 miljoonalla kirjautumisella päivittäin, joten Epic Gamesin luoma peli on todellinen hitti alalla. Tämä suosio on laajentunut myös vedonlyöntialalle. Monien eSports-vedonlyöntisivustojen joukossa on se. On kuitenkin edelleen kysymyksiä siitä, pitäisikö Fortnite sisällyttää eSports-pelien luetteloon.

Tässä artikkelissa tarkastellaan peliä yksityiskohtaisesti. Artikkelin tavoitteena on tarjota lisää mekaniikkaa ihmisille, jotka aikovat lyödä vetoa Fortnitesta. Suositun esportin pelaajat voivat myös hyötyä paljon. Epic Games julkaisi Fortniten ensimmäisen kerran vuonna 2017. Tämä tapahtui useiden viivästysten jälkeen, jotka johtuivat pääasiassa tarpeesta kehittää Epicin aiempia pelejä. Peli julkaistiin maksullisena pelinä. Suunnitelmana oli tehdä siitä ilmainen pelaaminen vuonna 2019. Fortnite on saatavilla kolmessa versiossa: Save the World, Battle Royale ja Creative.

Parhaat vedonlyöntisivustot Fortnite 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite versiot

Fortnite: Pelasta maailma

Se oli ensimmäinen julkaistu nimike. Se on hybridi-tornipuolustusampujien selviytymispeli, johon mahtuu jopa neljä pelaajaa. Tehtävänä on taistella zombeilta näyttäviä olentoja vastaan puolustaakseen pelaajien aluetta ja esineitä. Pelaajat voivat rakentaa linnoituksia ja voittaa nämä olennot ansoilla.

Fortnite: Battle Royale

Se julkaistiin myös vuonna 2017. Save the World -julkaisun julkaisun aikoihin Player Unknown Battlegroundsista tuli myös laajalti suosittu pelipiireissä. Epic siirtyi nopeasti rakentamaan Battle Royale -tilan aikaisempaan peliinsä.

Tässä tilassa jopa 100 pelaajaa taistelee, kunnes vain yksi voittaja on jäljellä. Kun se julkaistiin ilmaisena pelinä syyskuussa 2017, yli 10 miljoonaa pelaajaa omaksui Battle Royalen kahdessa viikossa. Se on edelleen Fortniten menestynein malli. Miljoonat pelaajat pelaavat tätä tilaa myös Fortniten kilpailukykyisenä.

Fortnite: Luova

Julkaistu joulukuussa 2018. Tämä tila antoi pelaajille entistä enemmän vapautta. He voivat luoda omia taisteluareenoita ja maailmoja. Yksityisillä saarilla pelaajat voivat tavata ystäviä ja käydä kilpailuja, kuten kilpa-ajoa. Se alkoi ostettuna pelinä ennen siirtymistä free-to-play-malliin.

Save the World on tuettu macOS:ssä, Windowsissa, Xbox Onessa ja PlayStation 4:ssä. Battle Royale ja Save the World ovat tuettuja kaikissa näissä sekä Androidissa, iOS:ssä ja Nintendo Switchissä.

Vedonlyönti Fortnitessa

Huippuesporttina, Fortnite on saatavilla monien esport-vedonlyöntisivustojen luetteloissa. Ensimmäinen askel on siis löytää sinulle sopiva vedonlyöntisivusto. Sopivuuden määräävät saatavuus maassasi, vedonlyöntimarkkinat ja kilpailut, kertoimet ja transaktiokustannukset sekä muut tekijät. Jotkut pelaajat pitävät myös online-urheiluvedonlyöntisovelluksen saatavuutta soveltuvuustekijänä.

Panoksesi määräytyvät sen tilan mukaan, jolla vedät. Suosituin vedonlyöntitapa on Battle Royale. Se on suosittu suuremman arvaamattomuuden ja siihen osallistuvien ihmisten vuoksi. Numeroiden vuoksi sitä tarjotaan monissa vedonlyöntitoimistoissa, ja sillä on usein paremmat Fortnite-kertoimet. Sinunkin pitäisi mennä siihen!

Pelaajien valitseminen

Valitse seuraavaksi pelaajasi viisaasti. Yksinkertaisin veto on 1X2, jossa valitset voittajan.

Pelaajien valintaa ohjaa kertoimien leviämisen ymmärtäminen. Kertoimet osoittavat, kummalla pelaajalla on paremmat taidot. Jos pelaajien A ja B ero on -1,5 (+130) ja +1,5 (-158), se tarkoittaa, että pelaaja yksi on taitavampi.

Nyt vedonlyönti pelaajasta yksi (paras kolmesta) tarkoittaa, että hänen on voitettava vähintään kaksi peliä, jotta vetosi voittaisi. Vedonlyönti pelaajasta kaksi tarkoittaa, että hänen tulee joko voittaa tai hävitä alle 1,5 kartalla. Pelaajan kakkosen leviäminen antaa pelaajalle teknisesti vapauden hävitä kaksi ottelua ja panoksesi voittaa silti.

Muita suosittuja vetoja ovat Map Duration Bet, Total Towers Destroyed, First/Second Map Winner, Total Rounds ja Round Handicaps. Sinun tulisi siirtyä monimutkaisempiin vetoihin, kun ymmärrät pelejä ja pelaajia paremmin.

Miksi Fortnite on suosittu?

Jos 300 miljoonaa ihmistä rakastaa peliä, siinä täytyy olla jotain erityistä. Yleensä nämä eivät ole edes monimutkaisia asioita. Yksinkertaiset asiat, kuten grafiikka ja mobiilituki, voivat edistää pelin suosiota. Joten mitä erikoista Fortnitessa on?

Useita versioita/tiloja

Pelin kolme tilaa tarjoavat erilaisia makuja omaaville pelaajille valikoiman. Luonnollisesti ihmiset rakastavat vaihtoehtoja. Jos haluat erikoissaaresi ja täydellisen vapauden, Creative on sinulle sopiva tila. Tappaa kilpailijoita, kunnes olet viimeinen mies?

Pelaa Battle Royalea. Pelasta maailma on loistava tiimeille, jotka haluavat tehdä hyvää eliminoimalla zombeja.
Jotkut ihmiset rakastavat vaihtaa eri tilojen välillä aika ajoin. Tämä toimii hyvin estämään pelin muuttumasta yksitoikkoiseksi.

Tuettu eri laitteilla

Erittäin vahva kohta nykyaikaisessa pelaamisessa. Nykyään useimmat ihmiset käyttävät Internetiä mobiililaitteiden kautta. Myös etätyön suosio kasvaa, mikä tarkoittaa, että ihmiset liikkuvat paljon. Nämä ihmiset haluavat käyttää suosikkipelejään mistä tahansa ja millä tahansa laitteilla, jotka he ottavat mukanaan.

Fortnite on toiminut erinomaisesti tällä rintamalla. Sen alkuperäinen versio tukee neljää käyttöjärjestelmää. Kaksi seuraavaa tilaa lisäsivät kaksi uutta, ja ne on äskettäin julkaistu Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -konsoleille.

Säännölliset kilpailut

Fortnite-harrastajat järjestävät säännöllisesti kilpailuja ympäri maailmaa. Nämä turnauksia pidetään verkossa useimmissa tapauksissa. Tämä mahdollistaa pelaajien pelaamisen lähes mistä päin maailmaa tahansa. Joissakin näistä kilpailuista on myös hyviä palkintorahoja.

Kun esportista on tulossa valtavirtaa kaikkialla maailmassa, nämä kilpailut tarjoavat hyvän maaperän Fortnitelle kukoistaa. Peli on menestynyt huolimatta joidenkin tahojen väitteistä, että se ei ole esport. Jotkut kokevat, että siinä on monia taukoja esim. piilossa, mikä vie pois "urheilullisen" aspektin. Se on kuitenkin kerta toisensa jälkeen kestänyt tämän kritiikin. Tämä on osoitus siitä, kuinka jännittävä peli se on.

Vedonlyönti sisällyttäminen

Kuten monet muutkin urheilulajit, vedonlyöjät ovat kiinnostuneita Fortnitesta. Yllä löytää paras esport-vedonlyöntisivusto, he haluavat tietää, kuinka pelit, joista he vetoavat, edistyvät. Vakavat vedonlyöjät vievät aikaa tutkiakseen, miten eri joukkueet ja pelaajat pelaavat, ennen kuin laittavat heille rahaa. Pelkästään tämä on ansainnut Fortnitelle monia seuraajia.

Päivityksiä ja korjauksia

Hyvän pelin on oltava dynaaminen. Fortnite on todistanut tämän tuottamalla kolme pelitilaa. Battle Royale oli erityisen ajankohtainen ja viisas reaktio kilpailuun. Vielä nykyäänkin voit pelata Pelastakaa maailma -pelin uusimpia versioita. Epic on tehnyt hyvää työtä tehdäkseen säännöllisiä päivityksiä ja nopeita virheenkorjauksia jokaiselle pelimallille.

Ilmainen peli ja varhainen pääsy

Early Access -julkaisu on hyvä temppu ihmisten tuomiseksi peliin, mutta heidän säilyttäminen vaatii enemmän. Epic on käyttänyt molempia kortteja erinomaisesti. Monet ihmiset liittyivät Save the World -ohjelmaan hyödyntääkseen Early Access -vaihtoehtoa. Jotkut säilyivät, vaikka se meni premiumiin. Epic tarjosi sitten uusimman tilansa ilmaiseksi pelattavaksi peliksi. Tämä on kannustin ihmisille, jotka eivät ole liittyneet peliin, ja palkkio niille, jotka ovat pysyneet uskollisina aiemmille pelimuodoille.

Onko olemassa Fortnite-turnausta?

Kyllä, siellä on a Fortnite World Cup, ja paljon jännittävää asiaa sen ympärillä.

Mikä on Fortnite World Cup?

Tämä on vuosittainen tapahtuma, jonka Epic esitteli Fortniten kolmannen version julkaisun jälkeen. Avajaisturnaus järjestettiin 26.–28. heinäkuuta 2019. Sitä isännöitiin 23, 771 Arthur Ashe Stadiumilla New Yorkissa, joka on maailman suurin tennisstadion. MM-kisat kokosivat yhteen pelaajat ja joukkueet eri kategorioissa, nimittäin:

 • Soolot (28. heinäkuuta): 3 miljoonan dollarin käteispalkinto voittajalle, 50 000 dollaria jokaiselle osallistujalle. Voitti Kyle Giersdorf, 16-vuotias amerikkalainen käyttämällä online-lempinimeä Bugha.
 • Duot (27. heinäkuuta): 3 miljoonaa dollaria voittajalle, 100 000 dollaria jokaiselle duolle. Emil Bergquist Pedersen eli Nyhrox ja David 'Aqua' Wang jakoivat pääpalkinnon.
 • Creative Cup: 3 miljoonan dollarin palkintopotti voittajille. Voitti Faze Cizzorzin johtama "Fish Fam"
 • Pro-Am (26. heinäkuuta): 1 miljoona dollaria voittajille valitsemaansa hyväntekeväisyysjärjestöön. 3 miljoonan dollarin pooli lopuille, myös valituille hyväntekeväisyysjärjestöille. Voittivat Airwaks (Streamer) ja RL Grime (musiikin tuottaja).

Pätevyys

Käytiin karsintaprosessi, jossa valittiin noin 200 pelaajaa/joukkuetta osallistumaan MM-kisoihin. Päästäkseen mukaan pelaajat ja joukkueet pelasivat muita vastaan verkkoalueellaan. Joka viikko tietyn alueen soolo- ja duojoukkueet pelasivat jopa kymmenen ottelua luokkansa vastustajien kanssa. Tapahtumat järjestettiin verkossa, ja niistä poimittiin noin 3000 eniten pisteitä saanutta joukkuetta/pelaajaa.

3000 osallistui sitten sunnuntaitapahtumaan, jossa 20 parasta joukkuetta/pelaajaa pääsi MM-kisoihin. Yli 40 miljoonaa osallistujaa osallistui pätevöintiprosessiin maailmanlaajuisesti.
Fortnite Creative Cupissa oli samanlainen karsintaprosessi. Tämä tehtiin kuitenkin viidessä kahden viikon jaksossa huhti-kesäkuussa 2019.

Pelaajat osallistuivat luovaan haasteeseen joka aktiivinen viikko. Täytetty haaste lähetettiin sitten Epicille, joka puolestaan valitsi tuomariston avulla kolme parasta maailmancupiin. Jokainen pätevyys ansaitsi 5 000 dollaria.

Pro-Am-joukkueet valittiin eeppisesti. Jokaisella joukkueella oli streameri (pro) ja julkkis (am).

Varsinainen maailmancup

MM-kisoissa sekä duo- että soololuokka pelasivat kuusi ottelua. Muut sarjat pelasivat viisi ottelua/tapahtumaa.

Fortnite World Cupin toisen osakilpailun oli määrä seurata huhtikuussa 2020. Se kuitenkin peruttiin, koska maailma joutui tiukkaan koronaviruksen puhkeamisen seurauksena. Myös vuoden 2021 painos epäonnistui samasta syystä. Epic kuitenkin järjestää edelleen erilaisia Fortnite-kilpailuja verkossa.

Fortnite World Cup -vedonlyönti

Voit lyödä vetoa sekä MM-kisoista että karsintatapahtumista. Tämä riippuu suurelta osin vedonvälittäjästäsi. Jotkut vedonvälittäjät kattavat kaikki tapahtumat, kun taas toiset tarjoavat kertoimia vain tietyissä Fortnite esports -peleissä. Vaikka vedonlyönti varsinaisessa MM-kisoissa on yleisin käytäntö, karsinnoista vedonlyönti antaa sinulle suuren edun. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua eri kategorioiden joukkueisiin ja pelaajiin. Tällä tavalla saat tietoa siitä, kuinka panostat pelien huippuvaiheessa.

Kun panostat karsinnoista, on tärkeää panostaa pienellä panoksella. Valtava määrä pelaajia yrittää saada kolikkopeliä tarkoittaa, että jopa suurelta osin amatööripelaajat ovat etusijalla. Käytä tätä tasoa pelkästään osallistujien tutustumiseen.
Onneksi parhaiden pelaajien joukossa on yleensä johdonmukaisuutta. Esimerkiksi Airwaks ja Grime ovat voittaneet yhdessä useamman kuin yhden Fortnite-kilpailun.

Vedonlyönti Fortnitesta palveluntarjoajilla

Kuten aiemmin mainittiin, on useita tekijöitä, joiden pitäisi ohjata sinua milloin vedonlyöntipalveluntarjoajan valinta lyödä vetoa. Vedonlyönti sähköisessä urheilussa on vielä suhteellisen uutta. Siksi se ei ole vielä saavuttanut joitakin urheiluvedonlyöntejä. Mutta luku on jo tarpeeksi suuri, jotta sinulla on valinnanvaraa.

Edellä mainittujen tekijöiden lisäksi sinun tulee myös tarkastella, kuinka vedonlyönti esittää kertoimet. Pelaa aina kertoimilla, jotka ymmärrät. Lisää kerrointyypeistä käsitellään hieman alla.

Kannattaa myös tutkia ennen vedonlyöntiä. Seuraavassa osiossa käsitellään vinkkejä parhaista Fortniten joukkueista.

Vedonlyönnin esportissa ei kuitenkaan pitäisi olla vaikeaa. Se on melko samanlainen kuin kaikki muutkin urheiluvedonlyöntimuodot. Jotkut vedonvälittäjät sisällyttävät nyt in-play-vedonlyöntiä markkinoilleen. Pian tulee todennäköisesti virtuaalipelejä, kuten on tapahtunut perinteisen urheilun kanssa. Jatka lukemista täältä saadaksesi päivityksiä ja katsomalla vedonlyöntisivustoja, jotka lisäävät uusia Fortnite-markkinoita. Muista myös hyödyntää niitä vedonlyöntisivustojen tarjoamia tarjouksia, jotka haluavat popularisoida esports-vedonlyöntiä.

Joihinkin johtaviin kasinoihin, joihin kannattaa tutustua, kuuluvat usein 888Betting, BetWinner, BetMaster, 22Bet, MegaPari ja 1Xslots.

Merkittävät Fortnite-tiimit

Sen lähes neljän vuoden olemassaolon aikana monet pelaajat ovat pyrkineet menemään Fortniten ammattilaiseksi sekä soolot ja joukkueet. Useimmat heistä ovat johdonmukaisia päästäkseen huipulle ja ovat usein turvallisia vetoja pelatessaan.

Näiden pelaajien tunteminen parantaa mahdollisuuksiasi tehdä järkeviä vetoja suurissa kilpailuissa. Sinun tulee kuitenkin aina muistaa, että ammattilaiset kohtaavat ammattilaisia ja vedonlyönti on ehdottoman sattuman peli. Tässä on joitain pelin parhaista:

Bugha

Ensimmäinen maininta menee Fortnite World Cup - Solo -kategorian voittajalle. Nyt 18-vuotias amerikkalainen nuori vei koko 3 miljoonan dollarin palkintopotin kotiin ja on edelleen puolustava mestari. Hänellä oli 59 pistettä turnauksessa, jossa toiseksi sijoittui 33.

Hän on osallistunut useisiin kilpailuihin aikanaan No Clout -tiimin kanssa ja osana nykyistä Sentinel e-sportsia. Hän on niin hyvä, että Epic, Fortniten kehittäjät, antoi hänelle pelin sisäisen skinin, joka näyttää häneltä heinäkuussa 2021. Kuten arvata saattaa, hän pelaa Battle Royalea!

Vartijat

Bugha ei ole Sentinelsin ainoa iso nimi. Joukkueessa on pelaajia, joilla on kolme suurta titteliä joukkueen perustamisen jälkeen vuonna 2018. He ovat voittaneet maailmancupin ja Pro-Amin lyhyen pelin aikana. Heitä johtaa Dylan Sprouse "Daequan", ja heillä on pelaajia, kuten Tyler Blevins "Ninja", Dennis Lepre "Cloak" ja Jacob "Knapman"

Joukkueen salaisuus

Joukkueen salaisuus on eurooppalainen Fortnite-jätti, jonka pääkonttori sijaitsee Berliinissä, Saksassa. Se on mielenkiintoisella tavalla vanhempi kuin Fortnite itse, koska se perustettiin vuonna 2015. Sitä johtavat Maksym Koshkyn 'Maxaxi' ja Victor Trifonov 'Vitrus Pro'. He ovat edistyneet tasaisesti Fortnite-kilpailuissa nousten 21. sijasta kuudenneksi las Polaris LAN Pro -sarjassa. Tämä on lupaava joukkue, jota jokaisen vedonlyöjän tulee pitää silmällä.

Faze-klaani

Tämä on yksi katsotuimmista Fortnite-tiimeistä, jonka YouTube-videoissa on yli 800 miljoonaa katselukertaa. Propelaajien Cloakin, Team Captainin ja FaZen perustamassa joukkueessa on mielenkiintoisia kykyjä. Ninja, Dakotaz ja CouRage ovat osa tätä tallia.

Pilvi yhdeksän

Pilvi yhdeksän on suosittu ja menestynyt Yhdysvaltain Fortnite-tiimi. He ovat olleet mahtavia Twitchissä ja ovat Fortnite-turnausten varhaisimpia kilpailijoita. Ryhmään kuuluivat Camachokiee, Brandon Alvarad 'Patito', Tyler Blevins 'Ninja', Timothy Miller 'Bizzle' ja TSM_Myth on voittanut 87% Fortnite-kilpailuista, joihin he ovat osallistuneet.

Hyvät ja huonot puolet

Tarkastellessaan, miksi Fortnite on niin suosittu, tämän osion pitäisi olla vain yhteenveto siitä, mistä on keskusteltu - plus hyvin vähän lisäyksiä. Ja maininta haitoista (jotka ovat yllättävän vähän).

Plussat

 • Variety - Pelit tarjoavat pelaajille kolme tilaa valita
 • Säännölliset päivitykset - Pelaajien huolenaiheita kuunnellaan ja niihin reagoidaan ajoissa sekä upeita lisäyksiä
 • Useita kilpailuja - On kilpailuja, joissa pelaajat voivat ansaita oikeaa rahaa. Epic on jatkanut osan pitämistä verkossa jopa sulkujakson aikana.
 • Yhteensopivuus - Fortnite-pelejä voi käyttää useilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä. He ovat pysyneet ajan tasalla niinkin uusista julkaisuista kuin PlayStation 5.
 • Free-to-play – Pelin Creative-tila on ilmainen pelata ja tarjoaa pelaajille paljon luovaa vapautta

Haittoja

 • Fortniten alkutila ei ole yhteensopiva joidenkin käyttöjärjestelmien, kuten Android ja iOS, kanssa
 • Fortnite: Battle Royale on syrjäyttänyt muut tilat. Tämän seurauksena Epic näyttää keskittyvän siihen enemmän kuin muut tilat, mikä heikentää niitä, jotka pitävät näistä tiloista
 • Jotkut pelimuodot edellyttävät pelaajien rahaa pelaamiseen

Fortniten vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Vedonlyöntikertoimet esitellään eri tavalla eri maissa. On suositeltavaa lyödä vetoa maassasi käytetyillä kertoimilla tai sellaisilla kertoimilla, jotka ymmärrät hyvin. Kertoimet näkyvät kolmella päätavalla

American Odds

Nämä kertoimet tunnetaan myös rahalinjan kertoimina, ja ne näkyvät tavallisina numeroina, joiden edessä on + ja - -merkit. Miinusmerkit annetaan pelaajille/joukkueille, joiden katsotaan voittavan todennäköisemmin. Esimerkiksi joukkue, jonka kertoimella on -100, on suosikki, kun taas +100 on heikompi.

Murtolukukertoimet

Tunnetaan myös nimellä British tai Traditional Odds. Murtoluvun ensimmäinen osa on, kuinka paljon voitat sijoittamaasi rahaa vastaan, mikä on toinen osa. 10/1-tilaukset tarkoittavat, että voitat 10 dollaria, jos panostat 1 dollarin.

Desimaalikertoimet

Näitä Euroopassa suosittuja kertoimia kutsutaan myös digitaalisiksi, eurooppalaisiksi tai mannermaisille kertoimille. Ne on helppo ymmärtää, koska kerrot kertoimen panoksesi kanssa saadaksesi lopullisen summan, jonka saat, jos vetosi voittaa. Jos panostat 5 dollaria kertoimella 2,00, saat 10 dollaria, jos voitat, panoksesi mukaan lukien.

Sinun on myös ymmärrettävä kertoimet, kuten pinottu ja kertymävedot. Nämä ovat uusia esports- ja Fortnite-vedonlyönnissä, mutta ovat pian suosittuja monissa vedonlyöntitoimistoissa.

Fortniten vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Vedonlyönti Fortnite esportissa ei eroa kovinkaan paljon vedonlyönti muissa urheilulajeissa. Siksi on epärehellistä sanoa, että on olemassa vankka vedonlyöntistrategia, joka voi taata voiton. Se on sattuman kysymys. Onneksi toisin kuin muissa urheilulajeissa, Fortnitessa on yleensä jopa kuuden ottelun kilpailuja, joten saat enemmän mahdollisuuksia.

Vinkki 1: Seuraa aina trendejä

Kuuden pelin kilpailussa saatat haluta välttää ensimmäistä tai kahta peliä. Hallitsevat pelaajat luovat pian trendin ja jatkavat voittoa myöhemmillä kierroksilla. Näillä kierroksilla on helpompi tehdä oikeita arvauksia.

Vinkki 2: Valitse tietyt markkinat

Älä aseta vetoja kaikkialla; on yksi tai muutama markkina ja erikoistua niihin. Voit esimerkiksi erikoistua suoran voittajan vetoihin ja kierrosten kestoon. Tämä tekee sinusta johdonmukaisen tutkimuksessasi, jossa näet trendit tarkemmin.

Vinkki 3: seuraa kilpailuja

Usein sanotaan, että todelliset fanit eivät aseta älykkäimpiä vetoja. Voittaminen vaatii kuitenkin hieman työtä. Pidä kilpailukalenteri ja tarkkaile joukkueita heidän pelaaessaan.

Lopuksi sinun on noudatettava säännöllisiä vedonlyöntiohjeita, jotka koskevat kaikkia urheilulajeja. Älä lyö vetoa emotionaalisesti. Ole kiinteä budjetti. Pelaa mieluummin huviksesi kuin ansaitaksesi.

Tee Fortniten vedonlyönnistä jotain nautittavaa ja jotain, joka saa sinut rakastamaan peliä (enemmän).

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Zhang Wei, joka tunnetaan Esports-areenalla paremmin nimellä "DragonMaster", on luonut markkinaraon ajatusjohtajana online-kasinoiden ja Esportsin risteyksessä. Hän on sekä strategi että visionääri tällä alalla, jolla on erehtymätön suuntausvaisto yhdistettynä tarkkaan yksityiskohtiin.

Send email
More posts by Zhang Wei

Tuoreimmat uutiset

Jännittäviä risteyksiä ja tapahtumia Palworld-kokemuksen parantamiseksi
2024-02-16

Jännittäviä risteyksiä ja tapahtumia Palworld-kokemuksen parantamiseksi

Koska Palworld hallitsee maailmanlaajuisesti videopeliteollisuutta, fanit ovat innoissaan siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan tälle olentoja vangitseva askartelu-selviytymispelille. Tässä artikkelissa tutkimme hauskoja mahdollisuuksia risteykseen ja tapahtumiin, jotka voisivat tapahtua Palworldissä.