Mobile Esports -vedonlyöntiopas

Matkapuhelin on muuttanut elämäämme monin tavoin. Vaikka useimmat ihmiset pitävät sitä itsestäänselvyytenä, meillä olisi erittäin rajoitettuja tehtäviä, joita voimme tehdä, jos menetämme matkapuhelimemme. Tästä syystä melkein jokaisella on nykyään matkapuhelin.

Yksi näkyvimmistä muutoksista, joita matkapuhelimet ovat luoneet, on peliala. Mobiilipelaaminen ja mobiili e-urheilu yleistyvät kovaa vauhtia, mikä on saanut yhä useammat siirtymään mobiilivedonlyöntiin. Tässä on näkemyksemme kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää mobiilivedonlyönnistä.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Mikä on Mobile Esports?

Esports on videopelien kilpailumuoto. Taitavat pelaajat ympäri maailmaa kokoontuvat yhteen ja kilpailevat suurten yritysten järjestämässä kilpailussa.

Esimerkiksi DPC-turnaussarja on tarkoitettu suositulle pelille Dota 2. Tämä ekosysteemi, jossa pelaajat kilpailevat keskenään suuria turnauksia ja kilpailuja kutsutaan esportiksi.

Koska esports on pohjimmiltaan videopelejä, kilpailijat käyttävät elektronisia laitteita kilpaillakseen esports-tapahtumissa. Nämä laitteet voivat sisältää tietokoneita tai pelikonsoleita.

Mitä tulee mobiiliesporttiin, se on yksinkertaisesti mobiilipelien esports-skene. Mobiilipeliturnauksissa ja mobiilipelin kilpailuissa kaikkien kilpailijoiden on käytettävä puhelinta tietokoneen tai videopelikonsolin sijaan.

Yksinkertaisesti sanottuna mobiilipelien esportit ovat esport-videopelejä, joita pelataan mobiililaitteella, kuten PUBG Mobile ja Call of Duty Mobile.

Ero mobiili- ja tavallisten esports-pelien välillä

Vaikka on totta, että monet mobiilipelit perustuvat PC-peleihin ja näyttävät paljon samanlaisilta kuin PC-versiot, mobiiliesports-pelit eroavat tavallisista esports-peleistä monella tapaa.

Ensinnäkin puhutaan visuaalisuudesta. Koska matkapuhelimissa ei ole paljon tehoa vaativien PC-pelien käsittelemiseen, esports-mobiilipeleissä on paljon huonompi grafiikka. Vaikka vertaisimmekin tavallista viiden vuoden takaista esports-peliä viimeisimpään mobiiliurheilupeliin, ero olisi heti havaittavissa.

Toiseksi on mekaniikka. Mobiili-e-urheilupeleissä on erilainen mekaniikka ampumisen, liikkeen jne. suhteen. Aseiden luodin pudotus ja rekyyli normaalisti PUBG ovat aivan liian korkeat mobiiliversioon verrattuna.

Toinen suuri ero mobiilikilpailupeleissä on se, että mobiilit esports-pelit on suunniteltu ohjattavaksi kosketusnäytöllä. Toisaalta tavallisia pelejä ohjataan joko ohjaimella tai hiiren ja näppäimistön yhdistelmällä.

Parhaat mobiilipelit, joista voit panostaa

Siellä on paljon mobiiliesports-pelejä. Tässä on joitain parhaista mobiiliesports-peleistä, joista voit lyödä vetoa.

Hearthstone

Hearthstone on ylivoimaisesti yksi suosituimmista mobiili e-urheilupeleistä. Ei vain sitä, vaan se on myös yksi vanhimmista mobiili e-urheilupeleistä, joka julkaistiin vuonna 2014.

Hearthstone on Blizzardin kehittämä korttipeli. Syy siihen, miksi Hearthstonella on niin massiivinen ja menestyksekäs kilpailutilanne, on se, että Blizzard kehittää pelejä e-urheilua ajatellen.

PUBG Mobile

Seuraavana on PUBG Mobile. Suurin osa mobiilivideopelien esports-skenen luomisesta voidaan antaa PUBG Mobilelle. Useimmat ihmiset pitävät PUBG Mobilen esportsia ensimmäisenä todellisena mobiiliesport-pelinä.

PUBG Mobile on pohjimmiltaan mobiiliversio suositusta esports-pelistä PlayerUnknown's Battlegrounds. PUBG Mobilen on kehittänyt Tencent Games, ja se lanseerattiin maaliskuussa 2018. Siitä lähtien se on houkutellut pelaajia parhaaseen kilpailukykyiseen mobiilipelien maailmaan.

Garena Free Fire

Todennäköisesti yksi ainoista peleistä, joka vastaa tai ylittää PUBG Mobilen suosion, on Garena Free Fire. Garena Free Fire lanseerattiin jo vuonna 2017, ja sen suosio kasvoi käytännössä räjähdysmäisesti. Garena Free Fire -kilpailujen katsojamäärät ylittävät säännöllisesti yli 2 miljoonaa katsojahuippua.

Free Fire muistuttaa melko paljon PUBG Mobilea, mutta se sisältää paljon ominaisuuksia, jotka houkuttelevat mobiilipelaajia. Toinen yhteinen asia Free Firen ja PUBG Mobilen välillä on, että molemmat pelit ovat suosituimpia Keski- ja Itä-Aasiassa, erityisesti Intiassa ja Kiinassa.

Call of Duty Mobile

Battle Royale -pelit julkaistiin vasemmalle ja oikealle mobiililaitteille, joten ensimmäisen persoonan räiskintäpelille tarvittiin kipeästi perinteisiä tiloja, kuten deathmatches. Tässä kohtaa Call of Duty Mobile tulee peliin.

Call of Duty Mobile on tällä hetkellä yksi suosituimmista mobiililaitteille suunnatuista ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä. Sillä on myös valtava esports-skene.

Näissä peleissä näet eniten toimintaa mobiiliesportissa. Joten sinun tulee valita jokin näistä peleistä vedonlyöntiä varten.

Vaikka kaikki nämä pelit ovat erinomaisia vaihtoehtoja, yhden pelin valitseminen vedonlyöntiä varten on asia, joka sinun on päätettävä itse. Valitse peli, josta tiedät eniten ja olet pelannut sitä.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Mobile Esports -vedonlyönnistä

Esports-vedonlyöntikertoimet mobiilissa esports-vedonlyönti on tapa edustaa tuloksen todennäköisyyttä. Oletetaan esimerkiksi, että käynnissä on esports-ottelu PUBG-mobiilisovellukselle. Jos tietty joukkue on pelissä erittäin hyvä ja sen katsotaan voittavan ottelun todennäköisimmin, kyseisen joukkueen voiton todennäköisyys on korkea.

Kuitenkin, jos tuloksen toteutumisen todennäköisyys on suurempi, myös tuotto, jonka saat vedonlyönnistä ja vedon voittamisesta, on suhteellisen pieni.

Esports-mobiilivedonlyönnissä kertoimet esitetään kolmella päätavalla: desimaaliluku, murtoluku ja amerikkalainen. Desimaalimuodossa kertoimet esitetään numerolla ja desimaaliluvulla, kuten 2,5 tai 4,6. Murtolukumuodossa kertoimet esitetään murtolukuna, kuten 1/5 tai 2/4. Lopuksi amerikkalaiset kertoimet esitetään joko positiivisella merkillä numerolla tai negatiivisella merkillä numerolla, kuten +150 tai -200.

Kaikki erilaiset kertoimet kertovat erilaista tietoa ottelusta. Tavallisten kertoimien välillä ei kuitenkaan ole eroa online-esport-vedonlyönti ja mobiilivedonlyönti.

Miksi Mobile Esports Betting on suosittu?

Mobiilipelaaminen on tehnyt jotain, mitä muut pelimuodot eivät ole koskaan onnistuneet tekemään tehokkaasti, eli houkuttelemaan suuren määrän pelaajia yleisöstä, joka ei ollut kiinnostunut pelaamisesta ja joka ei koskaan koskenut videopelikonsoliin tai pelitietokoneeseen. Miten mobiilipelaaminen teki sen?

No, suurin syy tähän on se, että ihmiset eivät halua käyttää rahaa videopelikonsoleihin tai pelitietokoneisiin. He käyttävät kuitenkin rahaa matkapuhelimeen, koska se tekee paljon enemmän kuin mitä tietokone tai pelikonsoli pystyy. Kun henkilö, joka ei ole koskaan pelannut kilpailupeliä, kokeilee esports-peliä matkapuhelimellasi, hän jää heti koukkuun.

Tämä mobiiliesportin suosion kasvu on itse asiassa se, mikä aiheutti mobiilivedonlyönnin lisääntymisen. Mobiili-e-urheilun parissa on paljon ihmisiä. Toinen syy siihen, miksi mobiilivedonlyönti on niin suosittua, on jännitys.

Esports-skenelle tulevat uudet pelaajat tekevät asioita, joita kukaan ei ole koskaan ennen nähnyt. Tämä tekee mobiiliesportista erittäin jännittävän. Se tekee mobiilivedonlyönnistä entistä jännittävämpää, koska rahasi ovat pelissä.

Mobiili vs tavallinen Esports-vedonlyönti

Aivan kuten mobiiliesportin ja tavallisen esportin välillä on useita eroja, myös mobiiliesportin vedonlyönti on erilaista kuin vedonlyönti tavallisesta e-urheilusta. Ero ei kuitenkaan itse asiassa ole vedonlyöntiprosessissa.

Kuten tavallisissa e-urheilulajeissa, sinun on vedonlyönnin tekeminen mobiiliesportissa mentävä vedonvälittäjään, tarkistettava mobiilin esports-tapahtuman tuloksen todennäköisyys ja asetettava sitten veto. Ero alkaa kuitenkin syntyä itse peleissä, koska mobiilipelaaminen on paljon erilaista kuin tavallinen pelaaminen.

Suurin ero on ennustettavuus. Mobiili e-urheiluvedonlyönti voi olla paljon arvaamattomampaa kuin tavallisten e-urheilupelien vedonlyönti. Yksi syy tähän on se, että mobiili e-urheilu on tällä hetkellä alkuvaiheessa normaaliin e-urheiluun verrattuna. Upeita pelaajia ilmaantuu ympäri maailmaa, etkä koskaan tiedä, milloin altavastaaja voi voittaa joitain esports-skenen parhaita pelaajia.

Toiseksi mobiiliesportit käyttävät langattomia yhteyksiä yhdistääkseen kaikki pelaajat toisiinsa. Vaikka yhteydet ovat korkealaatuisia, langattomat yhteydet eivät ole koskaan luotettavia. Tulokset voivat muuttua langattomien yhteyksien epävakauden vuoksi. Pelaaja saattaa saada pingedun, kun taas toinen saattaa hävitä viiveen takia. Vaikka tämä ei ole yleistä, se on yleisempää kuin tavallinen e-urheilu.

Esports-vedonlyönti mobiilissa

Jotta voit lyödä vetoa e-urheilusta mobiililaitteella, sinun on ensin löydettävä vedonvälittäjät, joilla on mobiilivedonlyöntisovelluksia. Sen jälkeen sinun on varmistettava, että ne ovat laillisia ja turvallisia. Voit tehdä sen katsomalla heidän arvostelujaan.

Kun olet löytänyt vedonlyöntisovelluksen, lataa sovellus ja rekisteröidy vedonvälittäjään. Kun olet rekisteröitynyt, sinun on tehtävä joitakin talletuksia käyttämällä talletusmenetelmiä saatavilla vedonvälittäjästä. Sen jälkeen ei enää tarvitse tehdä kuin etsiä haluamasi esports-tapahtuma ja lyödä vetoa lopputuloksesta juuri tekemäsi talletuksella. Muista katsoa kertoimet ennen vedon asettamista.

Vedonlyönti mobiililaitteella on hienoa, koska vedonvälittäjät ajattelevat yleensä paljon, kun he kehittävät vedonlyöntisovellusta. Koska sovelluksia kehitetään nykyaikana ja verkkosivustot kehitettiin kauan sitten, tulet huomaamaan, että useimmilla vedonvälittäjillä on sovelluksia, jotka ovat paljon käyttäjäystävällisempiä kuin heidän verkkosivustonsa.

Vedonlyönti matkapuhelimella on myös paljon mukavampaa. Voit tehdä sen jopa sängyssäsi. Kaikki riippuu kuitenkin henkilökohtaisista mieltymyksistä.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen