Parhaat vedonlyöntisivustot Hearthstone 2024

Hearthstone on Blizzard Entertainmentin kehittämä ja julkaisema hyvän vastaanoton saanut esports-peli. Vaikka tämä digitaalinen keräilykorttipeli (CCG) julkaistiin vasta vuonna 2014, se on kiinnittänyt yli 100 miljoonan esports-vedonlyöjän huomion maailmanlaajuisesti. Epäilemättä yksi Hearthstonen kiehtovimmista ominaisuuksista on, että se lainaa hahmonsa ja esineensä World of Warcraftista. Tämä massiivinen monen pelaajan online-roolipeli (MMORPG), jonka myös Blizzard Entertainment julkaisi lähes kaksi vuosikymmentä sitten, on avoimen maailman suunnittelu.

Sen avulla pelaajat voivat osallistua lukuisiin jännittäviin toimiin, kuten tehtävien suorittamiseen ja hirviöiden taisteluun. Kuten sen kehittäjät toivoivat, se on saavuttanut uskomattoman kaupallisen menestyksen, mikä on luonut perustan kahdeksan suuren laajennuspaketin luomiselle.

Parhaat vedonlyöntisivustot Hearthstone 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hearthstone kortit

Kortit ovat Hearthstonen pelin ytimessä. Tyypillisesti tässä esportissa on seuraavat neljä tyyppiä:

 • Minion-kortit
 • Loitsu kortit
 • Sankarikortit
 • Asekortit

Jokainen kortti on ainutlaatuinen, ja se edustaa kykyjä, tehosteita ja hahmoja, joita pelaajat voivat omistaa otteluiden aikana. Esimerkiksi loitsukortit laukaisevat tietyn kertaluonteisen vaikutuksen, ja pelaajat voivat käyttää niitä tuhotakseen vastustajansa tai tämän kätyrinsä.

Hearthstone-peli

Hearthstonen houkutteleva puoli on sen yksinkertainen pelattavuus, ja sitä voi pelata sekä PC- että Mac-tietokoneilla. Android/iPhone-käyttäjät voivat myös ladata tämän esportin mobiiliversiot ja pelata sitä elämänsä ajan.

Hearthstone on kahden pelaajan kilpailukykyinen esport, joka sisältää 1vs1-ottelut. Kummassakin on kaksi vastustajaa, jotka osallistuvat taisteluun ja pelaavat vuorotellen korttiaan. Pelaajat voivat vapaasti kutsua "kätyjöitä", jotka voivat osallistua otteluihin heidän puolestaan, mikä tarkoittaa, että taistelu voi käydä tietokoneohjatun osallistujan ja ihmispelaajan tai kahden ihmisvastustajan välillä.

Hearthstonessa pelaajat valitsevat "sankarin" Warcraft-perinteestä edustamaan heitä. Jotkut käytettävissä olevista pelitiloista ovat:

 • Yksin Seikkailut
 • Arena
 • Kaksintaistelut
 • Taistelualueet
 • Tavernan tappelu

Vedonlyönti Hearthstonesta

Hearthstone on luokiteltu yhdeksi parhaista esport-peleistä vedonlyönnissä, mikä selittää, miksi monet vedonlyöjät ovat ryhtyneet siihen. Kun joku haluaa panostaa siihen, hänen on etsittävä hyvämaineinen Hearthstone-vedonlyöntisivusto. Yhden suosiman alustan pitäisi tarjota erinomaiset kertoimet ja upeat bonukset tämän pelin vedonlyöjille.

Mutta onnistunut vedonlyönti Hearthstonesta vaatii muutakin kuin vain valinnan paras esport-vedonlyöntisivusto. Punters on myös vastuussa siitä, miten se toimii tai mitä heiltä odotetaan. Yleensä he voivat lyödä vetoa henkilöistä, jotka todennäköisesti voittavat ottelut, ja muista tekijöistä, kuten pelaajien rooleista ja korteista. Lisäksi vedonlyöjien tulisi tutustua saatavilla oleviin Hearthstone esport -vetoihin. Nämä sisältävät:

 • Ottelun voittaja
 • Käännä vedot
 • Erikoisvedot
 • Oikean rahan vedot
 • Tasoitusvedot

Vedonlyöjän on ymmärrettävä, mitä kukin näistä vedoista tarkoittaa ennen niiden asettamista. Esimerkiksi ottelun voittaja sopii niille, jotka aikovat lyödä vetoa pelaajasta, jonka he uskovat voittavan tietyn ottelun. Toisaalta erikoisvedot ovat tarkempia. Vedonlyöjä voi lyödä vetoa esimerkiksi pelaajasta, joka todennäköisesti päättää tietyn ottelun aikana ensimmäisenä, tai korteista, joita pelaajat käyttävät ottelun edetessä.

Miksi Hearthstone on suosittu?

Jotkut ihmiset eivät ymmärrä, miksi Hearthstone on yksi tämän päivän suosituimmista e-urheilulajeista. Totuus on, että tälle on monia syitä selittää. Nämä sisältävät:

Hearthstonen Internet-yhteisö

Hearthstone on saavuttanut miljoonien rekisteröityneiden pelaajien suosion, jotka viettävät tuntikausia sen pelaamiseen. Suurin osa heistä on vuorovaikutuksessa ikätovereidensa kanssa eri foorumeilla ja sosiaalisen median verkkosivustoilla. Joitakin aiheita, joista he keskustelevat, ovat tulevat turnaukset ja vinkkejä tästä digitaalisesta korttipelistä nauttimiseen, joka auttaa aloittelijoita aloittamaan Hearthstonen peli- ja vedonlyöntimatkansa.

Hearthstonen pelaaminen verkossa

Tämä on jotain muuta, joka on saanut Hearthstonen suosion kasvamaan vähitellen vuosien varrella. Pelaajien ei tarvitse täyttää monimutkaisia vaatimuksia nauttiakseen tästä pelistä. Niiden on hankittava vain laitteet, joilla on suositellut prosessori- ja käyttöjärjestelmävaatimukset. Nämä sisältävät AMD® Athlon™ 64 X2 tai Intel® Pentium® D ja Windows 7, Windows 8, tai Windows 10.

Big Hearthstonen pelaajat

Toinen elementti, joka on lisännyt tämän CCG:n suosiota, on sen aloittelijaystävällisyys, joka avaa ovet amatööreille muuttua suuriksi Hearthstone-pelaajiksi. On syytä huomata, että Blizzard Entertainment vaatii kaikkien pelaajien tutkimisen "Uusien pelaajien sijoitukset" ennen kuin liityt oikeaan järjestykseen. Tämän ansiosta he voivat pelata muita kokemattomia pelaajia vastaan ja saada ilmaisia paketteja pelin edetessä.

Miksi Hearthstonen pelaajat pitävät siitä?

Hearthstonen pelaajat pitävät sitä kiehtovana kaikkien sen mukanaan tuomien uskomattomien etujen vuoksi. Ensinnäkin tämä peli sisältää uskomattomia visuaalisia ominaisuuksia, puhumattakaan ylivoimaisesta äänisuunnittelusta. Jännittävän pelin ansiosta pelaajat odottavat fantastista aikaa aina kun he saapuvat pelihuoneisiinsa.

Kuinka pelata Hearthstonea

Jotkut esport-pelaajat vetoavat Hearthstoneen, koska sen oppiminen ei ole vaativaa. Yksi strategioista, jolla he voivat hioa pelitaitojaan, on parantaa järjestystä keskittymällä peliin. Tämä antaa heille mahdollisuuden tarkkailla kätyriensä oikeaa järjestystä ja parantaa heidän kokemustensa laatua.

Suurimmat Hearthstonen pelaajat ja joukkueet

Kuten odotettiin, monet Hearthstone-harrastajat pitävät tästä pelistä joidenkin sen tuottavimpien pelaajien vaikutuksesta, kuten:

 • Santo Kenta (kunnia)
 • Wataru Ishibashi (posesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (bloodyface)
 • Simone Liguori (leta)
 • Enzo Flock (Warma)

Monet vedonlyöjät seuraavat myös suosittua Hearthstonea joukkueet, joista panostaa niitä kilpailujen aikana. Esimerkkejä ovat:

 • Team Liquid
 • Nova eSports
 • Joukkue SoloMid
 • Pilvi 9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Joukkueen salaisuus
 • Spacestation Gaming
 • Dallasin valtakunta
 • Toveri Gaming

Onko Hearthstonen mestaruutta?

Joo. Hearthstonen maailmanmestaruuskilpailut järjestetään vuosittain, ja se on valtava tarjous tämän korttipelin koko yhteisölle. Kahdeksan merkittävää Hearthstone-pelaajaa kilpailee ennalta määrätystä rahapalkintopotista tämän kilpailun aikana. Nämä ovat Euroopasta, Aasian ja Tyynenmeren alueelta, Amerikasta ja Kiinasta.

Ensimmäinen Hearthstone-turnaus järjestettiin vuonna 2013, kuukausia ennen kuin tämä peli edes julkaistiin virallisesti. Blizzard valitsi kahdeksan arvostettua Hearthstonen pelaajaa, jotka osallistuivat tähän kilpailuun. Artosis (Daniel Ray Stemkoski), yksi näkyvimmistä e-urheilun pelaajista, voitti tämän kilpailun ja ansaitsi halutun "Tulen suurmestari" otsikko.

Seurasi lisää turnauksia, joista viimeisin oli Hearthstone 2021 World Championship, joka järjestetään 18.-19. joulukuuta. Japanilainen Wataru Ishibashi, joka tunnetaan myös nimellä "posesi", voitti ja vei kotiin uskomattoman 200 000 dollarin palkinnon. Posesi voitti glorion (Sato Kenta) 3-2 viimeisessä ottelussa, mutta jälkimmäinen sai myös 100 000 dollarin palkinnon.

Hearthstonen MM-vedonlyönti

Hearthstonen esport-vedonlyönnin harrastajat voivat vierailla Hearthstone Esportsin YouTube-kanavalla suoratoistaakseen Hearthstonen maailmanmestaruusotteluita. Se yksinkertaistaa vedonlyöntiprosessia varustamalla heille tarkat tiedot pelaajista ja turnauksesta. Käytettävissä olevat kielet ovat:

 • Englanti
 • japanilainen
 • Mandariini
 • espanja (LATAM)
 • Korealainen
 • portugali (LATAM)

Blizzard Battle.net- ja YouTube-tilinsä on yhdistettävä, jotta he voivat katsella Hearthstonen maailmanmestaruusotteluita ja saada erilaisia palkintoja. On suositeltavaa, että he oppivat ensin kelpoisuussäännöt noudattaakseen niitä ja nauttiakseen vaivattomasta katselusta.

Vedonlyönti Hearthstonesta palveluntarjoajilla

Hearthstone-vedonlyönti on paljon tyydyttävämpää, kun vedonlyöjä valitsee huippuluokan esports-vedonlyöntisovelluksen. Erityisesti tämä ei ole aina helppoa, lähinnä uusille esports-vedonlyönnin harrastajille. Mitä tekijöitä näiden pelaajien tulisi varoa? Tutustu joihinkin niistä alla.

Kertoimet

Eri palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia kertoimia Hearthstone-vedonlyöjille. Unohtumattomista vedonlyöntikokemuksista kiinnostuneiden pelaajien on valittava alustat, joilla on edulliset kertoimet, koska ne johtavat korkeampiin voittoihin.

Kampanjat

Bonukset rikastuttaa vedonlyöjien vedonlyöntikokemuksia. Siksi Hearthstonessa vedonlyöjien tulisi tyytyä esport-vedonlyöntisivustoihin, jotka tarjoavat tuottoisia tarjouksia, jotta he voivat lyödä vetoa useammista otteluista, joukkueista tai pelaajista.

Maksutavat

The parhaat esport-vedonlyöntisivustot hyväksyä erilaisia turvallisia maksutavat helpottaa luotettavia nostoja ja talletuksia. Sen tarjoamien vaihtoehtojen pitäisi myös tukea monia valuuttoja, jotta käteisen tallettaminen ja nostaminen olisi helpompaa Hearthstonen vedonlyöjille maailmanlaajuisesti.

Vahvaa asiakaspalvelua

Upea Hearthstone-vedonlyöntialusta priorisoi vedonlyöjien tarpeet, ja se käyttää luotettavia asiakastuen asiantuntijoita auttamaan vastaamaan niihin. Näiden ammattilaisten tulee olla monikielisiä, ystävällisiä, kärsivällisiä ja tavoitettavissa koko päivän ja yön.

Nykyään markkinoiden parhaita Hearthstone-palveluntarjoajia ovat 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo ja Betwinner. Vaikka näillä alustoilla ei ole samoja ominaisuuksia, niillä on maine loistavien esports-vedonlyöntikokemusten tarjoajana.

Seuraa parhaita Hearthstonen joukkueita ja vedä tarkasti

Kuten suositellaan, Hearthstone-vedonlyöjien tulisi etsiä Internetistä kaikki arvokkaat tiedot tästä CCG:stä voidakseen tehdä tarkimmat vedot. Tämä sisältää tämän pelin korkea-arvoiset joukkueet, kuten seuraavat:

 • Team Liquid: Tämä Hearthstone-tiimi perustettiin vuonna 2000 Alankomaissa. Nykyään se on ylpeä kuulumisesta parhaiden e-urheiluorganisaatioiden liigaan, jossa pelaajat ovat erikoistuneet Hearthstoneen ja muihin peleihin, kuten League of Legendsiin, Dota 2:een, Heroes of the Stormiin, Apex Legendsiin ja Valorantiin.
 • Pilvi 9: Tämä pelitiimi perustettiin Pohjois-Amerikassa. Sen mukana tulee ammattilaispelaajia, jotka tunnetaan poikkeuksellisista taidoistaan Hearthstonessa ja muissa suosituissa esporteissa, kuten Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Smite ja League of Legends.
 • Toveri Gaming: Vedonlyöjien tulisi myös pitää silmällä Comrade Gamingia, Iso-Britanniassa toimivaa pelitiimiä, jonka Hearthstone-pelaajat ovat kotoisin eri puolilta Eurooppaa.
 • Joukkue SoloMid: Jotkut esports-fanit tuntevat tämän joukkueen nimellä TSM, joka sijaitsee Yhdysvalloissa, ja se tarjoaa erittäin lahjakkaita pelaajia Hearthstonessa ja pitkän listan muita pelejä, mukaan lukien Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends ja Magic: The Gathering Arena.

Erityisesti nämä eivät ole ainoita erinomaisia Hearthstone-joukkueita. Pelaajien tulisi myös tutkia muita, kuten Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers ja Team Archon.

Hyvät ja huonot puolet

Katso alta Hearthstonen parhaat edut ja haitat.

Plussat

 • Korkealaatuinen: Hearthstone on kiistatta parhaiden keräilykorttipelien joukossa. Sen yleinen muotoilu on houkutteleva, puhumattakaan siitä, että se on mainstream-ystävällinen, kiillotettu vaihtoehto, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista viihdettä sekä pelaajille että faneille.
 • Esteettömyys: Hearthstone-harrastajien ei tarvitse maksaa mitään soittaakseen sen, koska se on ilmainen. Sitten tämä peli on saatavilla Microsoft Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmissä Android-älypuhelimien lisäksi, mikä tarkoittaa, että pelaajan laite ei ole lopullinen päättäjä siitä, nauttivatko he Hearthstonesta vai eivät. Lisäksi sitä tarjoavat lukuisat esports-vedonlyöntisovellukset, mikä antaa pelaajille monia vaihtoehtoja harkita, kun he haluavat lyödä vetoa siitä.
 • Elävä yhteisö: Hearthstonella on laaja, monipuolinen ja innokas yhteisö, johon pelaajat ja fanit voivat liittyä keskustelemaan ja oppimaan lisää siitä. Kaikki ovat tervetulleita kokemustasostaan tai keräilykorttipeleistä tiedosta huolimatta. Useimmat Hearthstone-perheen jäsenet ovat tavoitettavissa YouTuben, Twitchin, Facebookin, Redditin ja Twitterin kaltaisten alustojen kautta.
 • Yksinkertaisuus: Monet pelaajat ovat tunnustaneet, että heillä on ollut helppo ymmärtää Hearthstone ja miten se toimii. Jotkut heistä ovat aloittelijoita, jotka ovat juuri liittyneet esports-maailmaan, kun taas toiset ovat ammattilaisia, joilla on laaja tietämys näistä peleistä, mukaan lukien Warcraft-sarja.

Con

 • Pelaajien on yskittävä muutama dollari avatakseen uusimmat Hearthstone-laajennukset.

Hearthstonen vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Kaikkien Hearthstone-vedonlyöjien tulee ymmärtää tämän CCG:n kertoimet ennen panostuksensa asettamista. Yleensä vedonvälittäjät laskevat ne, mutta eivät samalla tavalla. Tästä syystä yhden sivuston tarjoamat tuotteet voivat poiketa toisesta. Onneksi ne toimivat samalla tavalla kuin mikä tahansa muu urheilulaji, joten jos jollain on kokemusta vedonlyönnistä jälkimmäisestä, hän voi ymmärtää niitä vaivattomasti.

Suosituimmat Hearthstone-kertoimet ovat desimaalikertoimet niiden yksinkertaisuuden ansiosta. Niiden avulla on melko helppoa laskea mahdolliset tuotot panoksiensa perusteella. Jos esimerkiksi oletetaan, että Hearthstonen pelaajan Y kertoimella on 3,22 ja vedonlyöjä panostaa 10 dollarilla, hän todennäköisesti saa 32,2 dollaria (3,22 x 10), jos hän voittaa.

Useimmat yhdysvaltalaiset vedonvälittäjät tarjoavat rahalinjan kertoimia, joita kutsutaan myös amerikkalaisilla kertoimilla. Nämä esitetään positiivisilla (+) tai miinusmerkeillä (-) etuliitteinä. Negatiiviset (-) kertoimet (suosikit) osoittavat summan, joka täytyy panostaa saadakseen 100 dollaria, kun taas positiiviset (+) kertovat summan, joka ansaitaan jokaisesta panoksesta $100:sta, ja ne jaetaan yleensä altavastaajille.

Pelaajat voivat myös löytää vedonvälittäjiä murto-osien kertoimilla. Niiden lukeminen on helppoa. Jos ne ovat esimerkiksi ¼, ne ovat epäsuotuisia, koska pelaajat ansaitsevat 1 dollarin jokaista sijoittamaansa 4 dollaria kohden. Yleensä ylin numero edustaa voittoa, kun taas alin numero ilmaisee panoksen määrää.

Hearthstone-vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Vierailua Hearthstonen vedonlyöntisivustolla valmistautumattomana ei suositella, koska vedonlyöjä voi tehdä monia vääriä liikkeitä ja menettää koko pelikassansa. Yksi vinkeistä, joka heidän tulee aina pitää mielessä, on, että tämän pelin tuntemus antaa heille mahdollisuuden asettaa voittopanoksia. Siksi vedonlyöjien tulisi ymmärtää kaikki Hearthstone-näkökohdat, mukaan lukien kortit, laajennuspaketit, turnaukset ja luokat.

Jälleen, Hearthstonen pelaajia kehotetaan olemaan valikoivia ja objektiivisia panostaessaan tähän korttipeliin. Useimmissa tapauksissa panostaminen pelaajalle siksi, että hän pitää heistä, on väärä strategia. Sen sijaan vedonlyöjien tulisi lyödä vetoa vain otteluista ja pelaajista, joihin he ovat vähintäänkin varmoja. Vedonlyönti jokaisesta ottelusta tai turnauksesta voittojen maksimoimiseksi on myös huono idea.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim