Parhaat vedonlyöntisivustot Dota 2 2024

Dota 2 on yksi niistä videopeleistä, jolla on paljon seuraajia. Nykyään (vuodesta 2021 lähtien) miljoonat pelaajat ympäri maailmaa ovat yhteydessä toisiinsa saadakseen oikeudenmukaisen osuutensa pelistä. Itse asiassa vähintään 10 miljoonaa ihmistä pelaa tätä peliä joka kuukausi. Pelissä on runsaasti turnauksia ja liigoja, joissa pelaajat voivat kilpailla.

Vaikka Valve isännöi korkeimman tason kilpailuja, peli tukee myös monia amatööri- ja ammattiturnauksia ympäri maailmaa. Lukuisten turnauskuppien lisäksi he tukevat runkosarjaa jokaiselle alueelle. Mutta mikä Dota 2 tarkalleen on, ja mistä siinä on kyse?

Parhaat vedonlyöntisivustot Dota 2 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dota 2 -vedonlyönti 2024 : kaikki mitä sinun tulee tietää

Dota 2 on tuote Valve Corporation, tunnettu yritys eSportsin maailmassa. Tämä moninpelin online-taisteluareena on itsenäinen jatko-osa Dotalle, yhteisön luomalle Warcraft III -modille.

Dota 2:n pelattavuus pyörii kehittyneiden resurssipohjaisten yksiköiden ympärillä, joita kutsutaan sankareiksi ja jotka taistelevat pelaajien hallitsemia vastakkaisia yksiköitä vastaan, tyypillisesti erilaisissa yhdistelmissä ja tietokoneohjattua vihollisjoukkuetta tai toista ihmispelaajaa vastaan.

Pelin kulku

Dota 2 -ottelussa on kaksi viiden pelaajan puolta, ja pelin tavoitteena on tuhota vastustajan muinainen. Muinainen on suuri rakenne vastustajien tukikohdassa, ja pelaajien täytyy hyökätä ja taistella sen läpi ennen kuin he voivat tuhota sen.

Ensimmäisenä Muinaisen saavuttavan joukkueen on tuhottava se voittaakseen pelin. Pelin voi voittaa myös, kun aikaperusteiset "viidakko"-tavoitteet on suoritettu.

Huomaa, että Dota 2 on peli, jossa yhden henkilön on lähes mahdotonta voittaa yksin. Voittajaksi pääseminen vaatii taitoa, ajoitusta ja tiimityötä. Pelin suosio katsojaurheilulajina johtuu sen taktisesta syvyydestä, jokaisen pelaajan kykyjen käytöstä ja jatkuvasta edestakaisista vuorottelusta, joka luo arvaamattomuutta jokaisessa ottelussa.

Dota 2:n genre

Kuten aiemmin mainittiin, Dota 2 on MOBA (multiplayer online battle arena) -videopeli. MOBA-genreistä on tullut yksi suosituimpia genrejä PC-peleissä nykyään, joista miljoonat ihmiset ympäri maailmaa nauttivat.

Valittavana on yli 100 sankaria, ja tämä videopeli tarjoaa monia pelityylejä pelaajille, jotka haluavat hallita taistelukenttää ja etsiä kilpailukykyistä moninpeliä suosikkigenressään. Sankarit voidaan avata ja ostaa pelin sisäisellä valuutalla tai oikealla rahalla.

Vedonlyönti Dota 2:sta

Dota on yksi maailman suosituimmista e-urheilulajeista. Miljoonat ihmiset katsovat livelähetyksiä ja pelaavat peliä, joten ei ole ihme, että ihmiset kaikkialta maailmasta ovat kiinnostuneita lyömään vetoa Dota 2 -otteluista. Monet vedonlyöjät eivät kuitenkaan osaa lyödä vetoa tästä pelistä. Ensimmäinen askel on oppia perusasiat siitä, miksi haluat sijoittaa rahasi otteluihin.

Missä lyödä vetoa Dota 2:sta

On olemassa monia urheiluvedonlyöntejä, joissa voit lyödä vetoa Dota 2:sta paras online-urheiluvedonlyönti, sinun on otettava huomioon tarpeesi ja mieltymyksesi. Tekijät, kuten kuinka usein pelaat ja millaiset vedot haluat asettaa, voivat kaikki vaikuttaa päätökseesi.

Jotkut ihmiset saattavat haluta valita online-urheiluvedonlyönnin, jossa on erinomainen käyttöliittymä, kun taas toiset saattavat olla kiinnostuneempia siitä, kuinka monta vetoa he voivat tehdä päivässä.

Kuinka lyödä vetoa Dota 2:sta

Dota 2:ssa on monia erilaisia tapoja asettaa panoksesi. Voit joko valita voittajat oman strategiasi perusteella tai voit käyttää Bet The Favorites -bottia, älykästä robottia, joka kerää automaattisesti käyttäjien mieltymyksiä, valitsee joukkueen, ja asettaa vedon sen mukaisesti. Sinun tarvitsee vain antaa sille tilitietosi ja antaa botin hoitaa loput.

Miksi Dota on suosittu?

Dota 2 on yksi niistä suosituimmat e-urheilupelit maailmassa. Siitä on tullut olennainen osa alaa, ja miljoonat fanit ovat virittäytymässä vakavaan kilpailuun näytöllä. Julkaisunsa jälkeen tästä pelistä on tullut yksi suosituimmista eSports-peleistä maailmassa.

Sen suosio on kasvanut ajan myötä, ja se on nyt yksi Valven kaikkien aikojen pelatuimmista peleistä. Nykyään (vuodesta 2021 lähtien) on monia Dota 2 -turnauksia, joissa pelaajat lukitsevat sarvet. Tässä pelissä pelaajat ottavat kutsutun sankarin roolin, joka taistelee vastustajia vastaan käyttämällä erilaisia kartalle asetettuja yksiköitä ja rakennuksia saadakseen aluetta. Päätavoitteena on tuhota vastustajan joukkueen päärakennus.

Internet-yhteisö

Dota 2 -verkkoyhteisö koostuu erilaisista ihmisistä ammattilais- ja amatööripelaajista faneihin. He tulevat kaikkialta maailmasta, ja heillä on erilaisia taustoja, kiinnostuksen kohteita ja pelitasoja. T

Hänen ansiostaan yhteisössä on monenlaisia vuorovaikutuksia, jotka voivat tuoda uusia näkökulmia siihen, miten ihmiset ajattelevat pelistä. Yhteisö ei myöskään ole homogeeninen, ja siinä on näkyviä eroja iässä, sukupuolella, rodussa, seksuaalisessa suuntautumisessa jne.

Kuinka kilpailukykyistä Dota 2:ta pelataan?

Peliala on muuttunut dramaattisesti muutaman viime vuoden aikana, ja yksi merkittävimmistä muutoksista on ollut internetin ja kohtuuhintaisten pelitietokoneiden ansiota. Internetin ansiosta sinun ei enää tarvitse vierailla fyysisellä pelialueella pelataksesi Dota 2:ta. Tämä tekee pelistä suositun.

Jos sinulla ei ole pelitietokonetta, ei ole mitään hätää, sillä voit pelata peliä pilvessä. Voit käyttää älytelevisiota, tietokonetta tai mobiililaitetta, kuten tablettia tai älypuhelinta. Varmista vain, että laitteessasi on tarpeeksi RAM-muistia, jotta peli toimii sujuvasti. Lisäksi tarvitset luotettavan Internet-yhteyden. Ja älä unohda hallita hiirtä ja näppäimistöä.

Syitä, miksi Dota 2 -vedonlyönti on jännittävää:

Tiesitkö, että Dota 2 on Steamin pelatuin peli? No, se on totta. Pelaajat rakastavat tätä peliä monista syistä:

 • Yksinkertainen pelattavuus: Pelin yksinkertainen pelattavuus vetoaa pelaajiin, koska he voivat pelata kilpailullisesti tai rennosti. Useimmat pelaajat eivät halua jotain, jonka hallitseminen vie paljon aikaa ja aivoja.
 • Kilpailullinen kohtaus: Dota 2:n kilpailutilanne on jotain, josta pelaajat pitävät, koska se on erittäin intensiivistä ja hauskaa katsella. Lisäksi joka vuosi järjestetään paljon turnauksia, joissa voittajat saavat valtavia palkintoja.
 • Helppo päästä sisään: Dota 2:ssa ei ole piilokuluja tai maksumuureja, jotka ovat tehneet siitä niin pelaajien saatavilla kaikilla elämänaloilla.
 • Palkinnot: Dota 2 on saavuttanut suosiota eSports-fanien keskuudessa viime vuosina kansainvälisten turnausten valtavien palkintopottiensa ansiosta.

Onko DOTA 2 mestaruutta?

Dota 2 World Cup, joka tunnetaan myös nimellä Kansainvälinen, on vuosittainen kansainvälinen turnaus, johon osallistuu 18 maajoukkuetta. Se on yksi suosituimmista vuosittaisista eSports-tapahtumista maailmassa.

Dota Major Championships on toinen suosittu Dota 2 esport -tapahtuma, johon vedonlyöjät nauttivat vetojen asettamisesta.

Ensimmäiset Dota 2 World Cup järjestettiin vuonna 2011, ja sen järjesti amerikkalainen ohjelmistotuotteita suunnitteleva ja pelien oikeudet omistava Valve Corporation.

Neitsytfinaalit pidettiin Gamescomilla Kölnissä, Saksassa. Dota 2 World Cupista on tullut valtava menestys sen alusta lähtien. Se houkuttelee miljoonia katsojia ympäri maailmaa.

Maailman parhaat Dota 2 -turnausmaat

Mietitkö, mitkä Dota 2 World Cupin huippumaat ovat? Itse asiassa tämä voi olla melko hämmentävä kysymys, koska joukkueita on yhteensä 18 eri maista ympäri maailmaa.

Valve Corporation kuitenkin määrittää sijoituksen otettuaan huomioon useita tekijöitä, kuten turnauksen osallistujamäärän, jaetut palkintorahat ja joukkueen historian. Tällaisten tekijöiden perusteella joitakin turnauksen parhaista maista (tai alueista) ovat seuraavat:

 • Kiina
 • Etelä-Amerikka
 • Pohjois-Amerikka
 • Länsi-Eurooppa
 • Itä-Eurooppa
 • Kaakkois-Aasia

Onko The International iso turnaus?

Dota 2 World Cup on kaksi viikkoa kestävä turnaus, joka järjestetään joka vuosi eri maassa. World Cup tarjoaa miljoonien dollarien palkintopotin ja houkuttelee maailman huippuammattijoukkueita ja -pelaajia kaikkialta maailmasta.

Turnaus on yksi niistä arvostetuimmat e-urheilukilpailut ja maailman katsotuimmat eSport-kohtaamiset. Kilpailun avajaisista on kulunut vasta kymmenen vuotta.

Silti turnauksen suosiota ei voi aliarvioida, jos turnauksen aikana jaettavat palkinnot ovat mitä tahansa.

Dota 2 World Cupin vedonlyönnistä on tullut suositumpaa ihmisten keskuudessa, jotka etsivät korkeatuottoisia, matalan riskin vetoja, jotka tarjoavat paremmat mahdollisuudet voittaa ilman liiallista rahan riskiä, toisin kuin perinteinen urheiluvedonlyönti.

Dota 2 World Cup -vedonlyöntivinkkejä

Jos sinulla on vaikeuksia päättää vedonlyönnistä, tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua:

 • Tarkista useiden vedonvälittäjien kertoimet nähdäksesi, kenellä on parhaat tarjoukset
 • Tee yksityiskohtainen analyysi kunkin joukkueen suorituksesta (muoto, vastakkain jne.) ennen kuin asetat vedon
 • Pelaa vastuullisesti ja panosta vain, mitä sinulla on varaa menettää
 • Katso live-lähetyksiä saadaksesi tietää, miten ottelut etenevät, jotta voit muuttaa vetojasi

Parhaat Dota 2 vedonlyöntijoukkueet

Tässä esports-pelissä pelaajat voidaan luokitella heidän taitotasonsa ja sijoituksensa mukaan. Yksi tärkeimmistä sijoituksen näkökohdista on määrittää, ketkä ovat Dota 2:n historian taitavimmat pelaajat.

Paras Dota 2 pelaajia ja joukkueita kaikkien aikojen keskusteluista keskustellaan usein, mutta jotkut merkittävät nimet pääsevät melkein aina ihmisten luetteloon. Seuraavia pelaajia pidetään laajalti yhtenä urheilun historian parhaista.

 • Dendi
 • Arteezy
 • Sumail "Suma1L" Hassan
 • Clement "Puppey" Ivanov
 • Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi
 • Syed Sumail Hassan
 • Johan "N0tail" Sundstein
 • Ihme-
 • Pentu
 • Peter Dager (PPD)

Parhaat joukkueet Dota 2 World Cupissa

Tässä voittajat turnauksen alusta lähtien.

 • 2011 - Natus Vincere
 • 2021 - Invictus Gaming
 • 2013 - Allianssi
 • 2014 - Newbee
 • 2015 - Pahat nerot
 • 2016- Wings Gaming
 • 2017 - Team Liquid
 • 2018 - OG
 • 2019 - OG
 • 2021 - Joukkueen henki

Kuten näet, Joukkue OG on ainoa joukkue, joka on onnistunut voittamaan turnauksen kahdesti. Myös vuoden 2020 painos peruttiin Covid 19 -pandemian vuoksi.

Ja vaikka jotkut joukkueet eivät ehkä ole voittaneet turnausta, ne ovat olleet jatkuva uhka voittajille, ja he ovat antaneet heille paljon rahaa jokaisessa versiossa. Joitakin merkittäviä nimiä tässä suhteessa ovat TNC Predator, Virtus.Pro, ja Vici Gaming, mainitakseni vain muutamia.

Turnauksen parhaita pelaajia ovat muun muassa Jesse "JerAx" Vainikka, Topias "Topson" Miika Taavitsainen, Syed Sumail "SumaiL" Hassan, N0tail ja Puppey, muutamia mainitakseni.

Löydä täydelliset Dota 2 vedonvälittäjät

Mitä tulee esports-vedonlyöntiin verkossa, on monia tekijöitä, jotka meidän tulee ottaa huomioon ennen kuin päätämme sivustosta. Näitä tekijöitä ovat: luottamus ja turvallisuus, tuetut kielet, talletus- ja kotiutustavat sekä helppokäyttöisyys verrattuna muihin markkinoiden sivustoihin. Voit myös löytää joitain sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia vetoja liittyessäsi heidän verkkosivustoonsa.

He eivät ehkä tarjoa tätä jokaiseen peliin, mutta he tekevät niin usein, kun on suuri tapahtuma, kuten Kansainvälinen. Kuten minkä tahansa uhkapelin kohdalla, on tärkeää tutkia, mitkä dota-vedonlyöntisivustot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Jotkut suosituimmista sivustoista, jotka lyövät vetoa Dota 2:ssa, ovat seuraavat:

 • Unibet: Ehkä paras, jos heidän suoratoistovaihtoehtonsa on mitä tahansa. Sivusto tarjoaa myös live-tilastoja.
 • Bet365: Paljon vedonlyöntivaihtoehtoja ja loistavat kertoimet.
 • Palmerbet: Täältä löydät useita Dota 2 -vaihtoehtoja päivittäin
 • Betstar: Antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa Dota 2 multis
 • PlayUp: Erittäin mobiiliystävällinen ja yksi parhaista alustoista aloittelijoille
 • Sportbet: Ilmeinen valinta kaikille Dota 2 -harrastajille

Muita kunniamainintoja ovat Landbrokes, Neds ja Pickebet.

Mitkä ovat Dota 2:n parhaat joukkueet?

Dota 2 -vedonlyönnin tulevaisuus näyttää valoisalta, ja monilla joukkueilla on potentiaalia voittaa turnauksia tulevina vuosina. On kuitenkin vielä vaikea ennustaa, mitkä joukkueet selviävät voittajista.

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa joukkuetta, jolle panostaa, joten on tärkeää tutkia kunkin joukkueen ominaisuuksia perusteellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Sinun tulisi esimerkiksi analysoida taitotasoa ja joukkueen historiaa sekä viimeaikaisia kokoonpanomuutoksia. Tällaisten tekijöiden perusteella joitakin parhaista Dota 2 esport -tiimeistä, joista voi vedota, ovat TNC Predator, Virtus Pro, Evil Geniuses ja Team Secret.

TNC Predator

TNC Predator ei ole yllätys missään luettelossa parhaista Dota 2 -joukkueista, joista voi vedota. Se on Kaakkois-Aasian loistava tähti, ja se on esiintynyt jatkuvasti korkealla tasolla jo jonkin aikaa. Ja kyllä, kukaan ei voi epäillä sitä tosiasiaa, että Kim Gabbi on peto viidakossa.

Kuitenkin jopa alan parhailla esiintyjillä on huono päivä, ja siksi on tärkeää tarkistaa joukkueen suorituskyky varmistaaksesi, että se on hyvällä streaalilla ennen vedon asettamista.

Virtus.Pro

Virtus.Pro oli ensimmäinen joukkue, joka voitti The International 9:n (TI 9). Täysin uudella listalla, jossa on sekä kokeneita että nuoria pelaajia, Virtus.Pro toivoo tuovansa kotiin uuden voiton vedonlyöntiharrastajille lähitulevaisuudessa. Minkä tahansa Dota 2 -kilpailun voittaminen on täysin realistinen odotus niin hyvämaineiselle joukkueelle.

Pahat nerot

Vaikka Dota 2:lla ei ehkä ole ollut helppoa Pohjois-Amerikassa viime aikoina, se ei ole salaisuus. Huolimatta useimpien alueen joukkueiden huonosta suorituksesta, on kuitenkin yksi joukkue, jonka suorituskyky on ollut siellä parhaiden joukossa.

Sitä kutsutaan Pahat nerot. Itse asiassa joukkueella on aina ollut kaikki mitä tarvitsee selviytyäkseen Euroopan voimalaitoksista. Pahat neroilla on joitain parhaita kykyjä, joten he ovat usein valintasi esport-vedonlyönnissä.

Joukkueen salaisuus

Joukkueen salaisuus on yksi maailman vakiintuneimmista eSports-organisaatioista. Ne sijaitsevat Euroopassa ja ovat olleet olemassa vuodesta 2014. Heitä pidetään usein yhtenä maailman parhaista joukkueista, varsinkin kun on kyse Dota 2:sta. Team Secret on perustamisestaan lähtien ollut yksi kansainvälisen näyttämön hallitsevista asuista. .

Dota 2:n hyvät ja huonot puolet

Dota 2:n kokoisessa pelissä on sekä etuja että haittoja.

Plussat

 • Keskittyy strategiaan ja tiimityöhön: Dota 2 on monimutkainen peli, ja se vaatii pelaajien työskentelevän yhdessä muiden joukkueen jäsenten kanssa voittaakseen vastustajan. Tämä on edullista yrityksille, jotka etsivät työntekijöitä, jotka pystyvät hoitamaan monimutkaisia tehtäviä ja keskittymään työhönsä pelkän tilausten noudattamisen sijaan.
 • Crossover-yleisö: Dota 2:lla on kansainvälinen yleisö, mikä tekee siitä ihanteellisen mainostajille kohdistaa mainoksia eri alueille ja väestötietoihin.
 • Monipuolinen yhteisö: Pelin verkkoyhteisö on monipuolinen, ja se vaihtelee satunnaisista pelaajista korkean profiilin turnauksiin osallistuviin ammattilaisiin.
 • Suuret palkintopotit: Dota 2 -turnaukset, kuten The International, ovat tarjonneet suuria palkintoja voittajille. Monet ihmiset valitsisivat ammattimaisen Dota 2 -pelaamisen toivoen voivansa tällaisia palkintoja.
 • Peli on helppo oppia ja pelata.

Haittoja

 • Myrkyllinen peliyhteisö, joka yrittää jatkuvasti pilata muiden pelaajien hauskanpitoa. Tämä on asia, josta monet Dota 2 -harrastajat ovat valittaneet, mutta toivotaan, että ongelma korjataan ennemmin tai myöhemmin
 • Vaikka peli suunniteltiin yksinkertaisuutta ajatellen, se voi olla pelottavaa ensikertalaisille, koska sillä on paljon tietoa kerralla.

Dota 2 -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Dota 2 vedonlyöntikertoimet voi olla murto- tai desimaaliluku. Kuten nimestä voi päätellä, murto-osien kertoimet ilmaistaan murtolukuna, kun taas desimaalikertoimet ilmaistaan desimaaleina. On suositeltavaa ymmärtää, mitä nämä ilmaisut tarkoittavat, ennen kuin asetat vedon.

Huomaa, että kertoimet voivat muuttua milloin tahansa niiden edustaman ottelun vallitsevien olosuhteiden mukaan. Ja se voi myös muuttua dramaattisesti, varsinkin live-vedot.

Kun haluat lyödä vetoa Dota 2:sta, edessäsi on useita erilaisia vedonlyöntityyppejä, jotka ovat saatavilla.

Suosituin tyyppi on suora veto, jossa lyöt vetoa siitä, että joukkue voittaa tai häviää ilman panosta. Tämäntyyppistä vedonlyöntiä voivat käyttää urheiluvedonlyönti tai ennustajat data-analytiikkaan. Seuraava suosittu tyyppi ovat pelin sisäiset vedot, jotka tapahtuvat ottelun aikana ja luodaan tyypillisesti pelin sisäisen puoluejärjestelmän kautta.

Kolmas tyyppi on laatikkoveto, jonka avulla pelaajat voivat ennustaa tietyn pelin sisäisen tapahtuman lopputuloksen, kuten onko se yli/alle 200 tappoa ottelussa.

DOTA 2 vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Se on erittäin kilpailukykyinen urheilulaji, ja on ratkaisevan tärkeää tietää parhaat tavat maksimoida panoksesi. On olemassa paljon Dota 2 esport -vedonlyöntivinkkejä, temppuja ja strategioita, joilla voit saada etulyöntiaseman pelissä. Ja vaikka vedonlyönnissä ei ole taattua voittoa, voit korottaa pienentää talon etua ja olla mahdollisuus. Tässä on joitain temppuja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua matkallasi Dota 2 -vedonlyöjänä.

Lyö vetoa päälläsi

se, että olet emotionaalisesti kiintynyt tiettyyn joukkueeseen, ei tarkoita, että sinun pitäisi lyödä vetoa siitä. Parasta on tarkastella tekijöitä, jotka todennäköisesti vaikuttavat pelin lopputulokseen, ja ottaa se huomioon panoksia asetettaessa.

Analysoi kilpailevia joukkueita

Yksi hyvä asia online-urheiluvedonlyönnissä on, että onni ei ole kriittisin tekijä tulosten määrittämisessä. Jokaisen kilpailevan joukkueen asianmukainen analyysi auttaisi sinua tekemään tietoisia ennusteita. Tarkista esimerkiksi joukkueen viimeaikainen muoto, keitä se kohtaa ja pöydän sijainti ja käytä tällaisia mittareita vetosi asettamiseen.

Etsi markkinoiden parhaat kertoimet

Vedonvälittäjät tarjoavat yleensä eri kertoimet koska he kilpailevat. Yhden tai kahden osuminen parhailla kertoimilla voi olla viisasta, varsinkin jos haluat maksimoida voitot (jos niitä tulee).

Pelaa budjetilla: Yksi virhe, jonka monet Dota 2 -vedonlyöjät tekevät, on käyttää enemmän rahaa vedonlyöntiin, jonka heillä on varaa hävitä. Tämä saa sinut vain turhautumaan.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Zhang Wei, joka tunnetaan Esports-areenalla paremmin nimellä "DragonMaster", on luonut markkinaraon ajatusjohtajana online-kasinoiden ja Esportsin risteyksessä. Hän on sekä strategi että visionääri tällä alalla, jolla on erehtymätön suuntausvaisto yhdistettynä tarkkaan yksityiskohtiin.

Send email
More posts by Zhang Wei