Parhaat vedonlyöntisivustot Arena of Valor 2024

Jokainen pelaaja etsii parasta kokemusta, ja he näyttävät etsivän tätä melkein jokaisesta eSport-pelistä. Strategioista ja seikkailuista taisteluurheiluun ja kaikkeen muuhun – nykyään (vuodesta 2022 lähtien) on monia eSportseja. Jotkut eSport-pelit ovat kuitenkin osoittautuneet saaneensa enemmän seuraajia kuin toiset ajan myötä.

Seurauksena on, että jotkut pelit ovat ansainneet referenssiaseman, ja tämä on arvo, jolla kuka tahansa mainitsee luottavaisesti Arena of Valorin. Kuten Dota 2 ja League of Legends - vain muutamia mainitakseni, tämä peli on korkean profiilin asiantuntemuksen ja teknologian tuote. Katso tästä viestistä tietoa tästä pelistä.

Parhaat vedonlyöntisivustot Arena of Valor 2024
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Mikä on Arena of Valor?

Lyhennettynä nimellä AoV, Arena os Valor on moninpeli online-taisteluareena, joka on suunniteltu mobiilipelaamiseen. Peli on niin samanlainen kuin League of Legends, että saatat ajatella sen olevan jälkimmäisen versio. Se myös lainaa muutaman Dota 2 näkökohtia. Tämän pelin avulla pelaat käytännössä tähtien kanssa. Kyllä, sinulla on kaikki tarvittava osoittaaksesi konsolin hallintasi.

Mistä pelissä on kyse?

AoV:n ja Tencentin avulla pelin kehittäjät tekivät lisämailin varmistaakseen, että olet keskellä viidakkoa, jonka ainoa tapa on sota. Vastustajasi on varustettu raakimmilla iskuilla, mikä tarkoittaa, että sinun on pelastettava henkesi entistä tarmokkaammin ja aggressiivisemmin.

Nyt kun avaat pelin, olet aivan taistelukeskuksessa, jossa sinun täytyy hallita kaikkea. AoV on peli, joka sisältää strategian ja vihollisten täydellisen hävittämisen. Sellaisenaan olkapäilläsi on valtava paine, joten sinun on tehtävä lujasti töitä voittaaksesi pelin. Iskuja tapahtuu koko pelin ajan, ja sinun on oltava viisas kuin käärme ja tarpeeksi vahva pysyäksesi hengissä kaiken lopussa.

Tehosta pelaajiasi

Voit pyytää pelaajiltasi tietoa heidän hyökkäys- ja puolustusvoimastaan sekä heidän suosikkipaikoistaan. Tällä tavalla voit välttää vaaralliset kohtaukset mustelmattomasti ja nautit pelistä. Jos et tiedä, AoV:n soturit kehittyvät, mikä tarkoittaa, että voit vahvistaa pelaajiasi.

Voit antaa sotureillesi lisää voimia kaataa vihollisesi ja neuvottelemalla esteitä. On myös mahdollista varastaa vihollisesi sotureita tai muokata sotureitasi mieleiseksesi. Varmuuden vuoksi älä koskaan yritä edetä vastustajan alueelle ilman liittolaista puolellasi; se olisi kallis virhe, koska vihollisesi ampuvat kaikista suunnista.

Vedonlyönti Arena of Valorista

AoV:n menestys on ilmeinen, ja se näkyy nyt esports-vedonlyönnissä olevien esportsbookien määrässä. Ei ole yllättävää, että useimmat urheiluvedonlyöntisivustot tuijottavat AoV-pelaajia, ja jokainen pyrkii tarjoamaan parhaat kertoimet. Monet joukkueet lukitsevat sarvet saadakseen osuuden pelin palkintopoteista, joten pelaajilla ei ole pulaa vaihtoehdoista, joista valita.

Missä lyödä vetoa Arena of Valorista

Sadoilta tunnetuilta vedonlyöntisivustoilta voit valita muutaman luotettavimman. Ja vaikka et ehkä näe suosikkiasi e-urheiluvedonvälittäjääsi täällä, se ei tarkoita, etteikö se olisi hyvä. klo EsportRanker, löydät luettelon luotettavista ja turvallisista vedonlyöntisivustoista, jotka tarjoavat Arena of Valor -vedonlyöntiä.

Nopea panostus Arena of Valor -pelistä

Vedonlyönti AoV:stä:

 • Ilmoittaudu mukaan urheiluvedonlyöntiin
 • Vahvista vedonlyöntitilisi
 • Talleta rahaa tilille
 • Valitse eSport-ottelu, johon haluat panostaa, ja vedon tyyppi
 • Valitse panoksesi ja vahvista veto (kierroksen voittaja, ensimmäinen torni, tulosveto jne.)

Miksi Arena of Valor on suosittu?

AoV on kerännyt vähintään 200 miljoonaa pelaajaa (vuodesta 2022) ja on yksi eniten pelatut e-urheilut. Se, että osallistuvien pelaajien määrä kasvaa kuukausittain, on myös totta. Mutta miksi tämä peli on niin suosittu? No, ensimmäinen syy on, että se on helposti saatavilla. AoV on yksinomaan mobiili MOBA, mikä tarkoittaa, että jokainen, jolla on älypuhelin, olipa kyseessä Android tai iPhone, voi osallistua ja aloittaa kokemuksen.

Toinen syy on voitettavat valtavat palkintopotit. Esimerkiksi eSportsin MM-kisat ovat jakaneet vähintään 500 000 dollaria sen ensimmäisestä versiostaan vuonna 2018. Se on suuri vetovoima AoV-pelaajille, jotka haluavat kokeilla onneaan.

Entä sankarivalinta? Peli sisältää laajan valikoiman ampujia ja maageja salamurhaajiin ja sotureisiin. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat valita, mitä haluavat. Joukkue- tai yksinpelit, peli tarjoaa ne kaikki.

Internet-yhteisö

AoV kokoaa yhteen ihmisiä kaikilta elämänaloilta, mukaan lukien pelaajat, pelaajat, fanit ja muut. Nämä ihmiset leviävät ympäri maailmaa, ja Aasian osuus on suurin. Useimmat turnaukset järjestetään Aasian maissa, kuten Taiwanissa, Vietnamissa ja Kiina, se tulee esiin vahvasti Aasian johtajina muiden perässä.

Pohjois-Amerikka ja Eurooppa ovat tasapuolisesti edustettuina. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, mistä olet kotoisin; tunnet olosi aina kotoisaksi, kun tulet osaksi tätä Internet-yhteisöä. Peli mahdollistaa eeppisiä joukkuepelejä, joten pelaajat pitävät siitä, että AoV on sosiaalinen peli.

Pelaa Arena of Valor verkossa

AoV on ihanteellisesti 5v5- tai 3v3-peli, mikä tarkoittaa, että voit liittyä joko viiden tai kolmena. Pelin tavoitteena on tuhota vastustajan kristalli, ydin tai tukikohta. Tietenkin peleissä on erilaisia tiloja, kuten Ranked Match ja Grand Battle. Haluatko pelata AoV:tä? peli on saatavilla monilla eSport-vedonlyöntisivustoilla; sinulle sopivan löytämisen pitäisi olla ongelmallista.

Suuret pelaajat Arena of Valorissa

Jos jokin urheilulaji on koonnut yhteen joukon erittäin lahjakkaita pelaajia, se on Arena of Valor. Sellaisenaan parhaan valitseminen tästä valtavasta poolista voi olla suuri tehtävä, koska jokaisella on omat mieltymyksensä. Kuitenkin, riippumatta käyttämistäsi kriteereistä, seuraavat nimet ovat aina olleet synonyymejä AoV:lle.

 • Peng Yunfei
 • Youqi Cai
 • Lin Heng
 • Li Daheng
 • Chen Zhengzheng
 • Zhang Cong
 • Jiang Tao
 • Luo Siyuan
 • Fan Yang
 • Zhong Letian

Pelin suurimmat joukkueet

Helpoin tapa tunnistaa kaikkien turnausten parhaat joukkueet on katsomalla heidän saavutuksiaan. Tämän perusteella tässä on joitain nimiä, jotka hallitsevat AoV-esport-maailmaa määrittelemättömässä järjestyksessä.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal Älä koskaan anna periksi
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • sankari JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • eStar Gaming
 • Qiao Gu Reapers

Onko Arena of Valor -mestaruutta?

AoV on nopeasti kasvava mobiilipeli. Näin ollen se tosiasia, että sen turnaus lista kasvaa jatkuvasti on jotain, mitä odotetaan. Nyt Arena of Valor World Cup on vuosittainen tapahtuma, joka avataan vuonna 2018. Se on iso tapahtuma, joka tarjoaa pelaajille suuren rahapalkinnon, josta kilpailla, ja palkintopotti saavutti kaikkien aikojen ennätyksen vuonna 2022 (10 000 000 dollaria). Sen verran iso turnaus on. Älä unohda, että vuoden 2020 versio peruttiin Corona-pandemian vuoksi, mutta koska vuoden 2022 turnauksessa on kaksinkertainen palkintopotti, pelaajat eivät kadu yhtään.

AoV:n MM-karsinnat

Päästyäkseen AoV:n suurimmalle näyttämölle osallistujien tulee ensin menestyä alueellisissa liigoissaan, jotka ovat pääasiassa Aasiassa, vaikka odotetaankin, että Amerikka ja Eurooppa rekisteröivät läsnäolonsa ennemmin tai myöhemmin,

 • AoV Star League
 • Japanin Toryumon Cupin areena
 • Garena Challenger -sarja

AoV:n maailmancupin menestyneimmistä teestä ovat Hongkong, Vietnam ja Korea.

Vedonlyönti Arena of Valorista palveluntarjoajilla

Kuten aiemmin luit, kymmenet vedonvälittäjät tarjoavat upeita AoV-vedonlyöntikertoimia ja -markkinoita. Sinun pitäisi löytää pari niitä hieman tutkimalla. Jos etsit AoV:n vetoa, seuraavat vedonvälittäjät eivät petä sinua. Bonuksista ja käyttöliittymästä kertoimiin ja moniin muihin – seuraavissa esportsbookeissa on ne kaikki.

 • Lootbet
 • Kilpailu
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Kilpailu
 • Bovada
 • Huippu
 • 1xBet
 • Buff.be

Seuraa parhaita Arena of Valor -joukkueita ja vedä tarkasti

Esport-vedonlyönnissä ei ole mitään varmaa vetoa. Vedonlyönnin alusta lähtien altavastaajien on tiedetty aiheuttavan häiriöitä, eikä ole enää uutinen, kun heikko puoli voittaa parittoman suosikin. Vahvemmat joukkueet kuitenkin voittaa useammin kuin heikommat joukkueet. Siksi mahdollisuutesi välttää tappioita paranevat, kun seuraat parhaita joukkueita ja panostat sen mukaisesti. Onneksi voit kysyä Internetistä minkä tahansa AoV-tiimin vahvuudesta, ja kaikki tosiasiat tulevat näkyviin.

Jos etsit seurattavia ja vetoavia joukkueita, joitain merkittäviä ryhmiä ovat aiemmin tässä viestissä luetellut sekä seuraavat:

Team Liquid

Tämä on helppo valinta kaikille vedonlyöjille, kun otetaan huomioon sen saavutukset eSportsin maailmassa. Dota 2:n onnistuneiden ajojen jälkeen Team Liquid pääsi Arena of Valorille, ja se on jo panostajien suosikki.

Nova eSports

Nova Esports useita joukkueita, joiden tiedetään aiheuttavan ongelmia monissa peleissä, mukaan lukien Clash Royale, PUBG ja tietysti AoV. Tällaisen joukkueen huomiotta jättäminen olisi virhe kenelle tahansa pelaajalle.

SK Gaming

Kysy keneltä tahansa AoV-panijalta, niin he sanovat SK Gaming on voima, jonka kanssa on otettava huomioon. Sk Gamingin vaikutus eSport-pelaamisen maailmaan on dokumentoitu hyvin, sillä se on menestynyt Smitessä, LoL:ssa, CS: GO:ssa, Smitessa, Rainbow Sixissä ja monissa muissa eSporteissa. Ja nyt he ovat laajentaneet saman vaikutuksen AoV:hen; sinulla ei ole varaa lopettaa niiden seuraamista.

Hyvät ja huonot puolet

Riippumatta siitä, kuinka hyvä esport-peli on, siinä täytyy olla hyviä ja negatiivisia puolia, eikä Arena of Valor ole poikkeus.

Plussat

 • Mobiiliystävällinen. Arena of Valor on suunniteltu mobiililaitettasi ajatellen, ja peli on tarkoitettu pelattavaksi yksinomaan mobiililaitteilla. Tämä tuo mukavuutta pelaajille, koska heidän ei tarvitse istua silmiään kiinnitettynä pöytätietokoneisiin nauttiakseen kokemuksesta.
 • Suuret palkinnot. AoV esittelee turnauksia, joissa pelaajat voivat taistella käteispalkinnoista. Esimerkiksi AoV World Cup 2022 sisältää huikeat 10 000 000 dollaria, jonka odotetaan houkuttelevan poikkeuksellisia kykyjä kaikkialta maailmasta.
 • Sosiaalinen puoli. Monet pelit eivät ole yhtä sosiaalisia kuin AoV. Vaikka on olemassa yksinpelivaihtoehto, monet ihmiset valitsevat joukkuepelivaihtoehdon, koska sen avulla he voivat seurustella muiden pelaajien kanssa, kun he työskentelevät yhdessä voittaakseen yhteisen vihollisen.

Haittoja

 • Peli voi olla kallis: Kaikki eivät ole tyytyväisiä vähimmäissummaan, jonka he tarvitsevat AoV:n liittymiseksi. Voit kuitenkin pelata peliä vapaassa tilassa, jos uskot sen olevan este. Sinun tarvitsee vain kamppailla muutaman mainoksen kanssa, jotka voivat ponnahtaa esiin toiminnan aikana. Mutta on olemassa myös halvempia vaihtoehtoja niille, jotka eivät halua pelata AoV:tä.
 • Peli voi aiheuttaa riippuvuutta
 • Se on erittäin kilpailukykyinen peli. Sinun on oltava parhaimmillasi voittaaksesi (tietysti myös joukkuetovereidesi on oltava huippukunnossa).

Arena of Valor -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Jotta voit lyödä vetoa AoV:stä, sinun on ensin ymmärrettävä kertoimet. Loppujen lopuksi se määrää, kuinka paljon voit voittaa. Jos haluat ymmärtää kertoimet, kiitos Jumalalle, koska useimmat vedonlyöntialustavat auttavat sinua. AoV-kertoimet esitetään eri muodoissa vedonvälittäjästä riippuen, ja tämä voi olla murto- tai desimaalikerroin. On suositeltavaa ymmärtää, mitä formaatit tarkoittavat, koska et koskaan tiedä, mitä löydät suosikkivedonlyönnistäsi.

Sinun on ymmärrettävä, että erittäin korkeat kertoimet tarkoittavat, että tulos on epätodennäköinen ja päinvastoin. Näin ollen kertoimet voivat antaa sinulle käsityksen siitä, mihin panostat. Tämän sanottuasi sinun on myös ymmärrettävä, että vedonvälittäjät tarjoavat aina kertoimet heidän edukseen. Tämä tunnetaan talon etunä, eli kirjalla on yliotto kaikissa esitetyissä kertoimissa. Kotiedun lisäksi muita tekijöitä, jotka vaikuttavat kertoimella, ovat joukkueen nykyinen muoto ja keskinäinen suorituskyky.

Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Onko sinulla tarvetta Arena of Valor eSport -vedonlyöntiin? Jos näin on, sinun on valittava paras eSport-vedonlyöntisivusto. Tämän lisäksi tässä on joitain vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sinua uudessa hankkeessasi.

 • Etsi parhaat vedot: Yksi tapa tehdä paras panos on tutkia tiimejä ja ymmärtää, miten ne toimivat. Kun tiedät altavastaajat ja parittomat suosikit, voit ennustaa tietyllä tarkkuudella (ei kuitenkaan aina) minkä tahansa ottelun lopputuloksen.
 • Hanki parhaat kertoimet: Vedonvälittäjillä on erilaiset kertoimet, ja jotkut tarjoavat hieman korkeampia kertoimia; tarpeetonta sanoa, että parhaat kertoimet ovat oikea tapa.
 • Nappaa bonukset: Tarjoaako vedonvälittäjä bonuksia? Se on jotain, josta et halua jäädä paitsi. Käytä bonuksia panostaaksesi ilman liiallista rahaa.
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen