Pelaa World of Tanks verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022

World of Tanks (WoT) on Kyproksella toimivan videopeliyhtiön Wargamingin huippuluokan luomus. Jälkimmäinen ilmoitti kehityksestään vuonna 2009 väittäen, että sen budjetti oli suurempi kuin minkään muun pelialan tuolloin. Tämä peli julkaistiin seuraavan vuoden elokuussa useiden onnistuneiden beta-testien jälkeen.

Joulukuuhun 2013 mennessä World of Tanksilla oli yli 70 miljoonaa rekisteröityä pelaajaa maailmanlaajuisesti. On kiistatonta, että tämän pelin käyttäjäkunta on kasvanut valtavasti sen jälkeen. On huomattava, että kaikki eivät pelaa WoT:lla tylsyyden poistamiseksi. Siellä on myös eSports-alaosasto, jossa taitavat pelaajat ja joukkueet kilpailevat keskenään erilaisista palkintopoteista.

Pelaa World of Tanks verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022
Mitä odottaa World of Tanksilta?

Mitä odottaa World of Tanksilta?

World of Tanksin pelaaminen pelkkää hauskanpitoa tai kilpailua varten vaatii pelaajilta valtavasti tietoa siitä. Tämä legendaarinen massiivinen moninpeli (MMO) verkossa tarjoaa satoja taisteluajoneuvoja 1900-luvulta, mukaan lukien veturitykistö, panssarivaunut (kevyt, raskaat ja keskikokoiset) ja panssarivaunujen metsästäjät.

Nämä panssaroidut autot ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, kuten Britanniasta, Ranskasta, Japanista, Puolasta, Saksasta, Kiinasta ja Yhdysvalloista. Lisäksi ne ovat kaikki muokattavissa, eikä niissä ole samanlaisia suorituksia, rooleja tai vahvuuksia taistelukentällä. Tavoitteidensa mukaan pelaaja päättää ajoneuvonsa tarvitsemat lisälaitteet.

Players vs. Player (PvP) -peli on World of Tanksin ensisijainen pelitila. Siksi jokainen pelaaja valitsee yhden taisteluajoneuvon käytettäväksi. Kun he laskeutuvat satunnaiselle taistelukentälle, he ovat vastuussa sen liikkeestä ja ampumisesta. He voivat myös hyödyntää puhe- tai kirjoitettua chat-ominaisuutta kommunikoidakseen muiden pelaajien kanssa, liittoutuneiden tai muiden pelaajien kanssa, milloin heille sopii.

WoT-pelaajat voivat osallistua erilaisiin taisteluihin tässä pelissä. Päätyypit ovat seuraavat:

 • Satunnaisia taisteluita
 • Joukkueen taistelut
 • Pankkiyhtiöiden taistelut
 • Erikoisia taisteluita
 • Joukkueen harjoitustaistelut
 • Vahvuustaistelut
Mitä odottaa World of Tanksilta?
Vedonlyönti World of Tanksista

Vedonlyönti World of Tanksista

Lukemattomat taitavat World of Tanks -vedonlyöjät voivat vahvistaa, että panostaminen tässä pelissä on ohimenevää! Yksi tärkeimmistä syistä tähän on se, että monet esport-vedonlyöntisivustot tarjoavat sitä, joista useimmat tarjoavat edullisia ominaisuuksia, kuten loistavia kertoimia eri WoT-turnauksissa, useita talletus/nostotavatja asiakastukitiimien huomioiminen.

Lisäksi World of Tanks eSport -vedonlyönti on yksinkertaista, varsinkin kun vedonlyöjä on tunnistanut vedonvälittäjän, jonka näkökohdat vastaavat heidän ainutlaatuisia vaatimuksiaan. Tässä on mitä heidän pitäisi tehdä:

 • Vieraile vedonlyöntisivuston eSports-osiossa
 • Napsauta "World of Tanks (WoT)"
 • Valitse markkinat
 • Syötä panossumma
 • Vahvista veto

World of Tanks -vedonlyöntivalmistelut

Vaikka panostaminen World of Tanksissa on yksinkertaista, vedonlyöjien tulisi valmistautua siihen, jos he haluavat saada siitä kaiken irti. Mutta kuinka he voivat tehdä tämän? Ensinnäkin voit tutkia saatavilla olevia suosittuja markkinoita, kuten:

 • Haitat
 • Ensimmäinen veri
 • Kartan voittaja
 • Ottelun voittaja/Moneyline-vedot
 • Tukikohta vangittu
 • Kokonaispisteet

Vedonlyöntisivuston turvallisuutta on myös taitava arvioida, kun hän valmistautuu aloittamaan World of Tanks -vedonlyöntihankkeensa. Totuus on, että vaikka turvallisia, laillisia WoT-vedonlyöntisivustoja on valtava määrä, on olemassa myös muutamia epävarmoja. Ja pelaajien on vältettävä niitä hinnalla millä hyvänsä.

Vedonlyönti World of Tanksista
Miksi WoT on suosittu?

Miksi WoT on suosittu?

World of Tanks on yksi niistä suosituimmat esport-pelit paikalla tänään. Tämä voi johtua seuraavista tekijöistä.

Internet-yhteisö

World of Tanksilla on valtava yhteisö, jossa on yli 160 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Vaikka useimmat heistä eivät ole koskaan tavanneet henkilökohtaisesti, he viettävät paljon aikaa verkossa keskustelemalla tästä pelistä. Joitakin yleisiä aiheita, joita he kommentoivat, ovat aiemmat ja tulevat turnaukset, vedonlyönti- ja pelivinkit sekä taitavimmat pelaajat, joita kannattaa varoa.

Pelaa World of Tanksia verkossa

WoT:n yksinkertaisuus ja saavutettavuus ovat muita elementtejä, joiden ansiosta se on saavuttanut monien eSportsin ystävien suosion maailmanlaajuisesti. Tämä nimike on saatavilla useille alustoille, mukaan lukien Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox 360 ja macOS.

Big World of Tanks -pelaajat

On myös turvallista sanoa, että legendaarisilla World of Tanks -pelaajilla on ollut valtava rooli tämän pelin fandomin parantamisessa. Jotkut näistä ovat Tyrannosaurus_Riggx ja LuNaTic_-Lore, joka innostaa pelaajia pelaamaan tätä peliä useammin parantaakseen taitojaan.

Miksi pelaajat rakastavat World of Tanksia

Tietäminen, miksi pelaajat eivät vieläkään saa tarpeekseen World of Tanksista, on avainasemassa sen kasvavan suosion ymmärtämisessä. Kyllä, tämä nimike julkaistiin alun perin yli kymmenen vuotta sitten, mutta se tuntuu edelleen tuoreelta säännöllisten päivitystensä ansiosta. WoT:n mekaniikka on myös monipuolinen, ja siinä on vaikuttava visuaalinen ilme. Useimmat pelaajat pitävät myös siitä, että Wargaming ottaa huomioon heidän panoksensa julkaiseessaan uusimpia versioitaan.

Kuinka pelata WoT: tä

Tämä voi olla toinen syy, joka selittää World of Tanksin mainetta. Tämän pelin pelaamisen oppiminen on ohimenemistä. Ja niin kauan kuin pelaaja hallitsee pelitemppunsa, he ovat hyviä! Esimerkiksi pelaajien tulisi antaa joukkuetovereilleen tilaa optimaalisen suorituskyvyn edistämiseksi. Pysäköintiä liittolaisen taakse ei suositella, koska se minimoi aseiden määrän taistelussa. Lisäksi pelaajien tulee navigoida kuumalla taistelualueella varovasti.

Suurin World of Tanks -joukkue ja pelaaja

Lisäksi World of Tanks tunnetaan laajalti, koska vedonlyöjillä on pitkä lista joukkueista ja pelaajista, joita pohditaan, kun tulee panostaa siihen paras esport-vedonlyöntisivusto. He voivat jopa asettaa useita vetoja tai tutkia eri markkinoita, jos he ovat hämmentyneitä tarjolla olevista monista valinnoista. Tämä epäilemättä lisää jännitystä useimpien pelaajien odotellessa tuloksia.

Miksi WoT on suosittu?
Onko olemassa World of Tanks -turnausta, josta lyödä vetoa?

Onko olemassa World of Tanks -turnausta, josta lyödä vetoa?

Joo. On olemassa erilaisia WoT-mestaruuskilpailuja, joiden avulla erilaiset e-urheilun ammattilaisjoukkueet voivat kilpailla toisiaan vastaan. Näihin tapahtumiin voi liittyä erilaisia ehtoja, jotka ohjaavat kaikkien osallistuvien osapuolten toimintaa.

Yleensä World of Tanks turnauksia Saatavilla kolmessa muodossa – Taistelut, Haasteet ja Klaaniturnaukset. Kilpailusta riippuen joukkueissa voi olla kolmesta viiteentoista eSport-urheilijaa. Useimmat näistä organisaatioista tuovat myös päteviä "varapelaajia" niiden tilalle, jotka eivät ehkä pääse lavalle esimerkiksi viisumiongelmien vuoksi.

Viimeisin maailmanlaajuinen World of Tanks -turnaus oli vuoden 2022 World of Tanks Championship International, tämän pelin ensimmäinen 15VS15-tapahtuma. Parhaat joukkueet siihen osallistuivat Euroopasta, Kiinasta, Aasian ja Tyynenmeren alueelta, Pohjois-Amerikasta ja Itsenäisten valtioiden yhteisöstä. Palkintopotti oli 130 000 euroa, joka on tarpeeksi suuri pakottamaan nämä joukkueet tarjoamaan parhaansa.

World of Tanks -finaalit on yksi arvostetuimmista tapahtumista WoT-pelaajien keskuudessa. Se on myös loistava tilaisuus lyödä vetoa e-urheilusta.

Epäilemättä nämä maailmanlaajuiset World of Tanks -turnaukset ovat valtava juttu, erityisesti eSports-yhteisön jäsenille. Ne tarjoavat urheilijoille tilaisuuden esitellä hulluja WoT-taitojaan, haastaa vastustajansa, rakentaa itselleen nimeä ja tasoittaa optimistisesti tietä uralla etenemiseen.

Onko olemassa World of Tanks -turnausta, josta lyödä vetoa?
Vedonlyönti World of Tanksista palveluntarjoajilla

Vedonlyönti World of Tanksista palveluntarjoajilla

Kuka tahansa World of Tanks -harrastaja voi lyödä vetoa tämän päivän parhaista eSports-palveluntarjoajista, mukaan lukien 22BET, Betwinner ja Megapari. Vedonlyöjien tulisi rekisteröityä näille vedonlyöntisivustoille vasta varmistuttuaan, että ne sopivat erilaisiin vedonlyöntitarpeisiinsa. Mutta mikä on sopivin tapa tehdä tämä? No, niiden ominaisuuksien arvioiminen on aina listan kärjessä.

Arvostetun WoT-vedonvälittäjän mukana tulee intuitiivinen sivusto, ja sen avulla pelaajat voivat lyödä vetoa mobiililaitteella. Tällä tavalla he voivat lyödä vetoa tästä suositusta eSportista ollessaan liikkeellä, töissä tai jopa jakaessaan aterian ystäviensä kanssa.

Lisäksi se tarjoaa kohtuulliset World of Tanks -kertoimet, jotka lisäävät vedonlyöjien menestymisen mahdollisuuksia heidän kokemustasostaan riippumatta. Tämä motivoi heitä ja antaa heille mahdollisuuden edetä ammatillisella rahapeliurallaan.

Läpinäkyvyys on toinen tärkeä ominaisuus, jota kannattaa varoa World of Tanksin tarjoavassa eSports-vedonlyöntisovelluksessa. Sen pitäisi tarjota kattavat sääntelykäytännöt, joiden avulla pankkimiehet tietävät, mitä kannattaa ja kiellot nauttia kaikista sen palveluista. Heillä on myös rehellisiä, monikielisiä asiakaspalveluasiantuntijoita, jotka ohjaavat vedonlyöjiä ja auttavat heitä saamaan kaiken irti WoT-vedonlyönnistä.

Vedonlyönti World of Tanksista palveluntarjoajilla
Seuraa parhaita WoT-tiimejä ja vedä tarkasti

Seuraa parhaita WoT-tiimejä ja vedä tarkasti

Tieto parhaiten arvostetuista World of Tanks -joukkueista on aina kätevää panostaessa tähän peliin. Sen avulla vedonlyöjät voivat tunnistaa altavastaajat ja suosikit ja toivottavasti valita kannattavimmat vedonlyöntimarkkinat.

Nämä ovat joitain tämän päivän parhaat WoT-joukkueet.

Natus Vincere

NAVI perustettiin vuonna 2009. Siinä on joukkueita ja eSports-urheilijoita, jotka kilpailevat paitsi World of Tanksissa myös Dota 2:ssa, FIFA:ssa, Apex Legendsissä, League of Legendsissä, Paladinsissa, Valorantissa ja Fortnitessa. Tämä joukkue voitti ensimmäisen sijan 2014 ja 2016 Wargaming.net League of World of Tanksissa.

Tornado energia

Tässä on toinen korkeasti arvostettu World of Tanks -joukkue, joka on pelannut useita otteluita vuosien varrella. Se selvisi voittajana 2017 WoT Grand Finalsissa kävellen kotiin huimilla 150 000 dollarilla, joka jaettiin WoT:n kesken

aktiivinen lista silloin.

HellRaisers

HellRaisers tunnetaan myös melko ilmiömäisestä World of Tanks -joukkueestaan, joka on kilpaillut muita vastaan useita turnauksia. Se on allekirjoittanut lahjakkaita WoT-pelaajia, kuten Vladislav "Neskwi" Kanaev, Andrei "lolwo" Dzenisenka ja Vladimir "DYADOR" Drutskiy.

Muita erinomaisia World of Tanks -tiimejä, joita kannattaa seurata tällä hetkellä, ovat:

 • Team Dignitas
 • Virtus. pro
 • Nostaa
 • RoX
 • PENTA Sports
 • Ei niin vakavaa
 • Hups - Kova
Seuraa parhaita WoT-tiimejä ja vedä tarkasti
World of Tanksin plussat ja miinukset

World of Tanksin plussat ja miinukset

World of Tanks -pelaajien tulisi ymmärtää sen edut ja puutteet saadakseen vihjeen siitä, mitä odottaa. Tässä ovat plussat seuraavasti.

 • Helppo ja edullinen: WoT-pelaajien ei tarvitse käydä erityistä koulutusta nauttiakseen tästä pelistä, koska se ei ole hardcore-simulaattori. Vielä kätevämpää on, että heidän ei tarvitse maksaa senttiäkään tehdäkseen sen, koska sen pelaaminen on täysin ilmaista. Tämä tekee siitä sopivan amatööri- ja kokeneille pelaajille budjetilla tai muuten.

 • Lukemattomat taisteluajoneuvot: World of Tanks sisältää monia panssaroituja ajoneuvoja, joita pelaajat voivat avata ja hyödyntää taistelun aikana. Kaikki nämä saatavilla olevat koneet ovat päivitettävissä, joten he voivat kokeilla, tunnistaa vahvuutensa ja lopulta toteuttaa täyden potentiaalinsa pelaajina.

 • Mystery: World of Tanks on arvoitus, jonka tarkoituksena on tyydyttää jännitystä rakastavien pelaajien tarpeet. Jokainen taistelu tässä pelissä etenee eri tavalla, vaikka pelaajat käyttävätkin samanlaisia, samalla tavalla räätälöityjä koneita. Tämä tarkoittaa, että aina on jotain ainutlaatuista odotettavissa, mikä lisää tarjottua jännitystä.

Haittoja

 • Yksi World of Tanksin suurimmista haitoista on, että pelaajien on maksettava sen premium-ominaisuuksista. Siksi ne, jotka eivät voi, jäävät ilman tämän tittelin innostavimmat kokemukset.
World of Tanksin plussat ja miinukset
World of Tanksin vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

World of Tanksin vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

World of Tanks -kertoimien lukemisen oppimisen pitäisi olla kaikkien sitä suunnittelevien pelaajien prioriteetti panostaa tähän esporttiin elleivät he halua varautua epäonnistumiseen.

Tyypillisesti eri vedonlyöntisivustot tarjoavat WoT-kertoimet jäsenilleen, ja ne voivat vaihdella vedonvälittäjästä toiseen. Niiden ymmärtäminen on helppoa, kunhan ymmärtää nykyään saatavilla olevat suositut muodot. Näitä ovat muun muassa seuraavat.

 • Desimaalikertoimet: Monet World of Tanks -vedonlyöntisivustot käyttävät desimaalikertoimia, koska useimmat vedonlyöjät voivat mukavasti lukea ja käyttää niitä mahdollisten voittojensa laskemiseen. Heidän tarvitsee vain kertoa ne omilla panoksillaan.
 • Murtokertoimet: Murto-osat WoT-kertoimet ovat melko yleisiä esports-vedonvälittäjien keskuudessa Isossa-Britanniassa. Kuten yllä olevat desimaalikertoimet, ne ovat myös yksinkertaisia. Ylin numero edustaa mahdollisia voittoja, kun taas alin numero näyttää panoksen summan. Esimerkiksi vedonvälittäjä voi tarjota 10/1 kertoimia tietylle World of Tanks -joukkueelle. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät voivat voittaa 10 dollaria jokaista panostamansa dollaria kohden.
 • Amerikkalaiset kertoimet: WoT-vetäjät saattavat löytää amerikkalaisia kertoimia vedonlyöntialustoilla Yhdysvalloissa. Näillä on joko positiivisia tai negatiivisia lukuja. Edellinen osoittaa summan, jonka he voisivat noutaa panostaessaan 100 dollaria. Toisaalta jälkimmäinen näyttää summan, jonka heidän on lyötävä, jos he toivovat saavansa 100 dollaria.
World of Tanksin vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen
World of Tanks vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

World of Tanks vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

World of Tanks on suosittu vaihtoehto sekä kokeneille että aloittelevat vedonlyöjät. Nämä osapuolet voivat hyödyntää erilaisia strategioita varmistaakseen, että vedonlyöntiyrityksensä kantavat hedelmää. Yksi niistä on suosikkijoukkueen tai -pelaajan suoritusten seuraaminen. Tämä voi tapahtua analysoimalla viimeisen kymmenen tai useamman kilpailun tuloksia, joihin se on osallistunut.

Punterit voivat myös katsella suosikki WoT-pelaajiaan YouTuben ja Twitchin kaltaisilla alustoilla mitatakseen taitojaan ja päättääkseen, onko viisasta lyödä vetoa heistä. Olettaen, että vedonlyöjä haluaa panostaa WoT-turnauksiin, hänen tulee odottaa kilpailujen viimeisiä vaiheita – karsintavaiheet ovat arvaamattomia, ja on helppo lyödä vetoa World of Tanks -joukkueista tai pelaajista, jotka saattavat putoaa odotettua aikaisemmin.

World of Tanks vedonlyöntivinkkejä ja temppuja