Parhaat vedonlyöntisivustot Warcraft 2024

Peli julkaistiin alun perin vuonna 2002 nimellä "Warcraft 3: Reign of Chaos", ja sen kehitti Blizzard ja julkaistiin Microsoft Windowsille osana jo kuuluisaa Warcraft-videopelisarjaa. Mutta vasta sen laajennuspaketin "The Frozen Throne" julkaisussa muutama vuosi myöhemmin vuonna 2003 Warcraft 3:sta tuli olennainen osa eSports-skeniä.

Siitä tulisi jatkuva läsnäolo useilla erilaisilla eSports-festivaaleilla, kuten Electronic Sports World Cup, World Cyber Games ja World Series of Video Games, muutamia mainitakseni. Se olisi erityisen suosittu Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Vaikka sen suosio hiipui hieman vuonna 2010 useiden muiden eSports-pelien käyttöönoton vuoksi, se säilytti vahvan seuraajansa, joka on kasvanut viime vuosina.

Warcraft 3 sijoittuu useita vuosia Warcraft II:n tapahtumien jälkeen ja seuraa tarinaa Burning Legionin yrityksestä valloittaa Azerothin kuvitteellinen maailma kaatuneen paladiini Arthas Menethilin johtaman Undead-armeijan avulla. Se seuraa Human Alliancea, Orcish Hordea ja Night Haltiaa, kun he työskentelevät yhdessä pysäyttääkseen heidät ennen kuin he turmelevat maailmanpuun.

Warcraft 3 on reaaliaikainen strategiapeli, joka sijoittuu fantasiamaailmaan. Reaaliaikainen strategia tai RTS on alalaji strategiset videopelit jossa kaikki pelaajat voivat pelata yhtä aikaa "reaaliajassa" vuorottelun sijaan.

Reaaliaikaisessa strategiapelissä, kuten Warcraftissa, jokainen pelaaja sijoittaa rakennuksia ja ohjaa yksiköitä osittaisen hallinnan alla varmistaakseen sijaintinsa kartalla ja/tai tuhotakseen vastustajansa resursseja. Perinteisessä RTS-pelissä on mahdollista rakentaa lisää yksiköitä ja rakennuksia, vaikka tätä yleensä rajoittaa tarve käyttää kerättyjä resursseja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Warcraftin kaltainen RTS-peli sisältää resurssien keräämisen, perustan rakentamisen, pelin sisäisen teknologian kehittämisen ja epäsuoran yksikön ohjauksen.

Parhaat vedonlyöntisivustot Warcraft 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vedonlyönti Warcraftista

Pelin suosion kasvaessa ja eSports-vedonlyöntikentän kehittyessä oli väistämätöntä, että vedonvälittäjät, urheiluvedonlyönnit ja wow eSports -vedonlyöntisivustot alkaisivat sisällyttää Warcraft 3:n vedonlyöntitarjoukseensa.

Kun olet päättänyt lyödä vetoa Warcraftista, sinun on löydettävä oikea eSports-vedonlyöntisivusto sille vedolle, jonka aiot asettaa. eSports-vedonlyönti on nyt saatavilla yhä useammalla online-uhkapelisivustolla perinteisistä vedonvälittäjistä erikoistuneisiin eSports-vedonlyöntisivustoihin.

Videopelien vedonlyönti saattaa tuntua erilaiselta kuin perinteinen urheiluvedonlyönti, mutta kun totut eSportsiin, huomaat, että eSports-toimintaan veto on aivan sama kuin jalkapallon, koripallon tai hevoskilpailujen vedonlyönti.

Joten miten teet eSports-vedon ja kuinka voitat vedon? Se on sama kuin perinteisen vedon tekeminen ja voittaminen. Valitse sinua kiinnostava eSport-vedonlyöntimarkkina ja tutustu eSportsin kertoimet varmistaaksesi, että se sopii sinulle.

eSports-vedonlyönnin suuri etu on, että se on vuorovaikutteisempi yhteisöjen, live-suoratoiston, tilastojen, sosiaalisen median ja muiden parhaiden eSports-vedonvälittäjien kanssa, mikä tekee videopelien vedonlyönnistä niin mahtavan vedonlyöntikokemuksen.

Miksi Warcraft on suosittu?

Warcraft 3 oli valtava menestys, ja se hahmotteli online-moninpelit uudelleen julkaisunsa jälkeen. Peliä myytiin miljoonia kappaleita, mikä loi kulttistatuksen ja erittäin uskollisen fanikunnan. Kun peli tuli eSportsin kilpailualueeseen, se synnytti joukon suosittuja turnauksia ja tähtipelaajia.

Koska e-urheiluvedonlyöntimarkkinoilla on niin monia näkyviä pelejä, Warcraft 3 on jäänyt vedonvälittäjien huomiotta, vaikka ammattiturnauksen tapahtumia järjestetään edelleen lähes joka vuosi eri puolilla maailmaa.

Blizzard sen sijaan osaa herättää henkiin vanhan klassikon. Warcraft 3:n suosion hiipuessa Blizzard päätti puhaltaa peliin uutta elämää. Warcraft 3: Reforged, visuaalisesti parannettu ja päivitetty versio klassisesta pelistä, julkaistiin vuonna 2020.

Internet-yhteisö

Peli oli erityisen suosittu Kiinassa, Etelä-Koreassa, Saksassa, Ruotsissa ja Japanissa. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa katsoivat turnauksia, kuten Electronic Sports World Cupin, World Cyber Gamesin, World eSports Gamesin, International eSports Festivalin ja World Series of Video Games -turnauksia. Ja peli ei rajoittunut vain ammattikilpailuihin; sillä oli satoja tuhansia käyttäjiä erilaisilla amatöörikilpailuareenoilla, kuten Battle.net.

Warcraft Online pelaaminen

Warcraft 3:n pelaajat sijoitetaan kartalle, ja heidän on kerättävä resursseja, kuten kultaa ja puutavaraa, kehittääkseen tukikohtaansa ja rakentaakseen riittävän suuren armeijan voittaakseen vastustajansa.

Ja se on vasta pelin alkua. Pelin voittamiseksi pelaajan on puolustettava tukikohtaansa ja samalla tuhottava vihollisen tukikohta. Monien uusien ominaisuuksiensa joukossa Reign of Chaos esitteli kaksi uutta rotua: Night Elves ja Undead kulkevat alkuperäisten örkkien ja ihmisten rinnalla, mikä nosti rotujen määrän neljään.

Warcraft 3 on yksi harvoista peleistä, jotka sisältävät sankareita armeijayksiköissä, toisin kuin Dota, League of Legends tai Starcraft 2, joissa joko ohjaat mestaria tai keskityt puhtaasti tukikohdan rakentamiseen. Jokaisella Warcraft 3 -kilpailulla on ainutlaatuinen sankari, ja jokainen sankari luokitellaan heidän ydintilansa - voiman, ketteryyden ja älykkyyden - perusteella.

Joitakin kunkin rodun parhaita sankareita ovat Mountain King for the Humans, Orc's Tauren Chieftain, myöhään pelin suosikki Death Knight from the Undead ja Demon Hunter of the Elven rotu, jolla on epäilemättä pelin huonoimmat sankarit. .

Suuret Warcraft-pelaajat

Warcraft 3 oli todennäköisesti ensimmäinen tietokonepeli historiassa, joka synnytti eSports-legendoja. Warcraft 3:n kilpailevalla tasa-arvoskenellä oli paljon tunnettuja nimiä.

Li "Sky" Xiaofeng

Li Xiaofeng oli kiinalainen Warcraft 3 -mestari, joka mullisti tavan, jolla ihmiskunta esitetään pelissä. Hän voitti World Cyber Games -kilpailun Kiinan punaisella pelipaidalla vuosina 2005 ja 2006. Tätä kilpailua pidettiin kansainvälisen Warcraft 3 -pelien huipuna, ja Li:n voitto siinä kaksi vuotta peräkkäin toi hänelle paikan World Cyber Games -hallissa. .

Yoan "ToD" Merlo

Yoan Merlo on jälleen yksi tunnettu pelaaja, joka on voittanut World eSports Gamesin, Blizzard Worldwide Invitationalin ja Cyberathlete Professional Leaguen. Hän suoriutui ihailtavasti myös World Cyber Gamesissa, joissa hän voitti hopeaa ja pronssia ja hänet valittiin vuoden 2007 parhaaksi Warcraft 3 -pelaajaksi.

Wang "Infi" Xuwen

Peliä pelatessaan Wang Xuwen tunnettiin lukuisista hyökkäävistä ja puolustavista torneista. Hän voitti useita turnauksia, mukaan lukien International eSports Festival vuonna 2007, KODE5 Moskovassa, World eSports Games vuonna 2008, World Cyber Games vuonna 2009 ja Warcraft 3 Champions League Season XIV joukkueen World Elite kanssa.

Onko olemassa Warcraft-turnausta tai liigaa?

Ehkä suurin ja odotetuin Warcraft-turnaus on ESL Pro Tour, tai se, joka joskus tunnetaan nimellä DreamHack auki.

Dreamhack alkoi 1990-luvun alussa pienestä luokkatovereiden ja ystävien kokoontumisesta Malungin ala-asteen kellarissa Ruotsi. Se siirrettiin koulun ruokalaan vuonna 1994, ja siitä tuli yksi suurimmista alueellisista demotekniikka- ja pelitapahtumista tuolloin. Tämä oli myös ensimmäinen tapahtuma, joka nimettiin DreamHackiksi.

Vuonna 1997 Arena Kupolenilla Borlängessä järjestetystä tapahtumasta tuli Ruotsin suurin LAN-juhla ja Skandinavian kolmanneksi suurin juhla tuolloin. Lisäksi DreamHack 2001 ja sitä seuranneet tapahtumat järjestettiin Elmia-messukeskuksessa Jönköpingissä, jossa se on pysynyt siitä lähtien.

15. marraskuuta 2012 DreamHack ilmoitti yhteistyöstä Major League Gamingin (MLG) ja Electronic Sports Leaguen (ESL) kanssa tukeakseen Pohjois-Amerikan ja Euroopan eSports-skenien kasvua ja kehitystä. Nämä yhteistyöt sisälsivät yleisiä ranking-sijoituksia, yhtenäisiä kilpailurakenteita ja muita ominaisuuksia.

ESL ilmoitti 30.9.2020 päättäneensä sulautua DreamHackiin. Kaksi yritystä toimivat yhtenä, mutta molempia tuotemerkkejä johdetaan itsenäisesti. ESL Pro Tour 2020 on maailman ensimmäinen Warcraft 3 -ammattimainen kiertue. ESL yhteistyössä DreamHackin kanssa järjestää, sponsoroi ja isännöi tapahtumaa.

Ei ole yllättävää, että maailman kärjessä kilpailijoiden paras maa on Etelä-Korea. Kun kalifornialainen e-urheiluyritys Gen.G avasi Gen.G Elite Esports Academyn Soulissa vuonna 2019, he menivät niin pitkälle, että he sanoivat, että "Etelä-Koreaa pidetään edelleen eSportsin mekkana" ja että "tämä siellä on suurin osa lahjakkuudesta"

Etelä-Korea on aina ollut kilpailullisen videopelin määritelmä. Online-pelaaminen päätyi nousuun Etelä-Koreassa aikaisemmin ja nopeammin kuin missään muualla maailmassa. Kun kansakunta esitteli ensimmäisen kerran nopean internetin 1990-luvun lopulla, 24 tunnin pelikahviloiden määrä, joka tunnetaan nimellä PC bangs, lisääntyi.

Nämä kiehtovat, usein maanalaiset paikat kehittyivät pelikulttuurin keskeisiksi keskuksiksi ja lopulta isännöivät epävirallisia turnauksia. Vuoteen 2000 mennessä Etelä-Korean kaapelikanavat olivat ensimmäiset maailmassa lähettäneet online-pelikilpailuja.

Opetusministeriön tuoreen tutkimuksen mukaan eSports on nyt viidenneksi yleisin tulevaisuuden työpaikka Etelä Korealainen opiskelijat, jäljessä vain urheilijat, lääkärit, opettajat ja digitaalisen sisällön luojat. Vuonna 2022 eSports sisällytetään jopa Aasian kisoihin.

Huippupelaajat, mm League of LegendsLee Sang-hyeok, koodinimi Faker, saavuttaa saman tason mainetta ja omaisuutta kuin K-pop-idolit. Miljoonat ihmiset virittyvät katsomaan heidän pelaamistaan reaaliajassa Internetissä. Ennen pandemiaa fanit ahtautuivat eSports-areenoille, jotka näyttivät rock-konsertin ja paini-stadionin risteydeltä.

Huippupelaaja on, ei yllättävää, korealaista syntyperää. Jang 'Moon' Jae Ho on viisinkertainen Warcraft 3:n maailmanmestari, entinen legendaarinen Night Elf -pelaaja Warcraft 3:ssa ja Zerg-pelaaja Starcraft II -pelissä. Hän on voittanut kolme televisioitua Etelä-Korean kansallista liigaa sekä neljä kautta MBCGamen maailmansodan.

Moon nähtiin usein Warcraft 3:ssa käyttävän strategioita, joista tuli standardi monille Night Elf -pelaajille ja joita kutsuttiin "5th Raceksi". Hän on osallistunut Warcraft 3 -pelaajiin ja voittanut niitä eniten televisioiduissa Warcraft 3 -peleissä.

Kun Starcraft II julkaistiin, hän kilpaili suurissa tapahtumissa sekä Starcraft II:sta että Warcraft 3:sta, mutta lopulta Moon siirtyi Starcraft II:een täysipäiväisesti liittyessään Fnatic tammikuussa 2012.

Moon esiintyy dokumenttielokuvassa "Beyond the Game" yhtenä Warcraft 3 -pelaajista.

Vedonlyönti Warcraftista palveluntarjoajilla

Warcraft 3 -vedonlyöntisivustot ovat nykyään käytännössä neliapiloita, mutta netistä löytyy vedonlyöntiä. Äskettäin julkaistu Warcraft 3: Reforged sekä vuosikymmeniä viljelty omistautunut fanikunta sekä World of Warcraft- ja Heroes of the Storm -vedonlyöntien menestys ovat kaikki auttaneet Warcraft 3 -vedonlyöntikohtausta.

On olemassa lukuisia urheiluvedonlyöntejä, joissa voit lyödä vetoa Warcraft 3:sta. Sinun on otettava huomioon tarpeesi ja mieltymyksesi etsiessäsi parasta online-vedonlyöntiä. Tekijät, kuten kuinka usein pelaat ja minkä tyyppiset vedot haluat asettaa, voivat kaikki vaikuttaa päätökseesi. Jotkut ihmiset saattavat mieluummin käyttää online-vedonlyöntiä, jossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, kun taas toiset saattavat olla enemmän huolissaan siitä, kuinka monta vetoa he voivat asettaa päivässä.

Vedonlyöntiä varten sinun tulee ensin rekisteröityä hyvämaineiselle vedonvälittäjälle. Vähentääksesi riskejäsi, sinun tulee ensin tutustua vedonvälittäjän Warcraft 3:n vedonlyöntiin koskeviin sääntöihin.

Parhaat Warcraft 3 -vedonlyöntisivustot ovat seuraavat:

  • 1xBet
  • Välimies
  • 10 bet
  • Parimatch
  • Betsson

Muista, että vain koska sivusto tarjoaa eSportin, se ei välttämättä tarkoita, että se tarjoaa vetoa kaikissa otteluissa. Jälleen, koska jotkin online-urheiluvedonlyönnit kastelevat varpaansa veteen vain videopelien suhteen, ne voivat keskittyä vain suuriin tapahtumiin, kuten kansainvälisiin cupeihin, mutta jättää huomiotta pienempien tapahtumien ottelut.

Ota huomioon, että sinun ei pidä rajoittua vain yhteen vedonlyöntiin. Mitä tulee Warcraft 3 -vedonlyöntiin, kaikkia vedonvälittäjiä ei ole luotu tasa-arvoisiksi. Jotkut voivat tarjota vain muutamia markkinoita, kun taas toiset voivat tarjota laajemman valikoiman.

Mikä tärkeintä, kaikki esport-vedonvälittäjät eivät ole yhtä ahkeria tai päteviä hinnoittelemaan markkinoitaan kuin muut. Joten ennen kuin asetat vedon, mieti kaikkia vaihtoehtojasi. Saatat pian huomata, että sinulla on hyvä käsitys siitä, millä vedonvälittäjillä on palkitsevinta lyödä vetoa.

Jotta voit lyödä vetoa Warcraft 3:sta, nämä ovat tärkeimmät asiat: pelin oppiminen ja kaikkien asiaankuuluvien nykymuodon tarkastelu pelaajia ja joukkueita.

Näiden asioiden pitäminen mielessä tarjoaa suurta tukea, koska ne ovat yhteydessä toisiinsa. On myös hyvä pitää silmällä henkilökunnan liikkeitä, sillä pienetkin muutokset voivat vaikuttaa suuresti Warcraft 3 -ottelun kokonaistulokseen.

Kiinnitä huomiota nykyisiin peleihin, sillä niillä voi olla vaikutusta tuleviin peleihin, jos haluat ansaita enemmän rahaa panostaessasi Warcraft 3 -peleihin.

Seuraa parhaita Warcraft-tiimejä ja vedä tarkasti

Jotkut väittävät, että Warcraft 3 oli ensimmäinen peli, joka loi ensimmäiset eSports-legendat. Tämä voi johtua siitä, että Warcraft 3 on erittäin 1 vs 1 eSport, ja vain jotkin kartat ja turnaukset edellyttävät 2 vastaan 2.

ESL Pro Tour 2021 on online-turnaus, jossa pelaajat on jaettu kolmelle alueelle: Amerikkaan, Aasiaan ja Eurooppaan.

Säännöllinen kilpailupolku alueesta riippumatta on ilmoittautua avoimeen karsintaan ja sitten saada paikka suljetussa karsinnassa. Osallistu sitten suljettuun karsintaotteluun ja anna Challengerille paikka. Parhaat pelaajat kutsutaan Challengeriin; he eivät kilpaile karsinnoissa.

Jos haluat seurata parhaita Warcraft 3 -pelaajia ja pystyä panostamaan tarkasti, tässä on joitain huippupelaajia, joita kannattaa pitää silmällä.

Amerikan mantereelta sinun on katsottava Oregonista kotoisin olevaa Victor 'Hitman' Liniä. Hän on aktiivinen Orc-pelaaja ja pelaa tällä hetkellä DuSt Gamingissa ja Zero Effortissa. Myös Oregonista kotoisin oleva Abdulaziz "CrunCher" Abed on aktiivinen ihmispelaaja. Hän on tällä hetkellä osa DuSt Gamingia.

Aasian Warcraft 3:n taistelukentällä Lai "Colorful" Yongyun on ammattimainen kiinalainen Night Elf -pelaaja. Tietenkin Jang "Moon" Jae Ho on legendaarinen korealainen Night Elf -pelaaja, joka pelaa tällä hetkellä DRX:ssä. Guo "eer0" Zixiang pelasi örkejä ollessaan ZDR:ssä, mutta nyt pelaa Undeadiä ja häntä valmentaa WFZ.

Eom "FoCuS" Hyo Sub, Park "Lyn" Joon ja Jeon "Soin" Jin Hwan ovat kaikki Korean örkkien ammattipelaajia. Moon "Chaemiko" Chae Young, jota ei pidä sekoittaa Jang "Moon" Jae Hoon, on ammattikorealainen ihmispelaaja, joka on tällä hetkellä liigassa RAPTOR Gamingin kanssa.

Xu "Fortitude" Yuxing, jota kutsutaan myös suloisella nimimerkillä "Romantic", on kiinalainen ammattipelaaja, joka on erikoistunut ihmisrotuun.

Pelin eurooppalaisella puolella lautaa johtaa tunnettu Dmitry "Happy" Kostin, paras Venäjältä koskaan kotoisin oleva Warcraft 3 -pelaaja, joka keskittyy Undead-kilpailuun. Andriy "Foggy" Koren on Ukrainasta ja on erikoistunut Night Elf -kilpailuun.

Sergey "HawK" Shcherbakov on toinen venäläinen pelaaja, mutta hän on erikoistunut ihmisrotuun. Daniel "XlorD" Spenst on ammattimainen saksalainen Undead-pelaaja, joka edustaa tällä hetkellä hiiriurheilua. Toinen venäläinen pelaaja, Ilja "JohnnyCage" Yashenkov, on aktiivinen venäläinen ihmispelaaja, joka pelaa tällä hetkellä Thunder Ducksissa.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

Warcraft 3: Reforged parantaa joitakin alkuperäisen pelin piirteitä jättäen samalla pelin ytimen ennalleen, mikä on hyvä asia. Reforged parantaa suurimmaksi osaksi visuaalista ilmettä. Rakenteet, NPC:t, hirviöt ja suurin osa yksiköistä on parannettu alkuperäisiin peleihin verrattuna.

Reforgedin yksinpelikampanjat pitävät sinut kiireisenä tuntikausia, sillä niissä on laajennettuja tarinoita eri rotujen näkökulmista. Lisäksi alkuperäisen Warcraft 3:n ja The Frozen Throne -laajennuksen tehtävät sisältyvät Reforgediin.

Haittoja

Reforgedin julkistaminen lupasi merkittävän graafisen uudistuksen, ja vaikka Reforged parantaa visuaalista sisältöä, jäykät animaatiot lisäävät visuaalista halpaa. Joissakin pintakuvioissa ja kartoissa on outoa epäselvyyttä, mikä saa ne näyttämään pienemmältä kuin ne ovat.

Koska et voi luoda erityisiä näppäinsidoksia, sinun täytyy mennä pelitiedostoihisi ja muokata niitä DOC- tai TXT-tiedostossa luodaksesi kokemuksen uudelleen. Kaiken lisäksi Reforgedin käyttäjäsopimus on kirjoitettu uudelleen siten, että Blizzard omistaa kaikki mukautetut pelit. Reforged ei tarjoa paljon uutta veteraaneille nautittavaksi, ja se poistaa ominaisuuksia, joihin pelaajat ovat tottuneet.

Warcraft-vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Nykyään, online esports vedonvälittäjä Tarjoa pelaajille neljä erilaista Warcraft 3 -vetoa. Esimerkkejä ovat vedot otteluiden voittajien vedonlyöntimarkkinoilta, tasoitusmarkkinoilta, futuurien tai suorien voittajien markkinoilta ja erikoistarjouksilta.

Ottelun voittajien markkinat ovat yksinkertaisin vedonlyöntimarkkinoiden tyyppi. Pelaajat valitsevat, kumpi joukkueista voittaa pelin lopussa. Tasoitusvedonlyönti asettaa yhden joukkueen (yleensä suosikit) epäedulliseen pistemäärään (esimerkiksi -0,5, -1 tai 1,5), ja vedon voittamiseksi joukkueen on tehtävä yksi maali enemmän kuin tasoitus.

Yllä mainittujen markkinoiden lisäksi Warcraft 3 -vedonlyöjät voivat lyödä vetoa futuurien tai suorien voittajien markkinoille, joissa he voivat ennakoida tietyn turnauksen voittajan ennen sen alkamista, sekä erikoistarjousmarkkinoilla. Erikoismarkkinat ovat erityisen jännittäviä, koska ne sisältävät vetoja, kuten oikea pistemäärä tai tappojen määrä (yli/alle), jotka vain todellinen Warcraft 3 -fani pystyy ennustamaan oikein.

Warcraft vinkkejä ja temppuja

Se on väistämättä onnenpeli, kuten kaikki vedonlyönti; Kuitenkin vedonlyöjillä, jotka tietävät eniten kilpailevista pelaajista ja joukkueista, on aina paremmat mahdollisuudet asettaa voittoveto. Muista seuraavat Warcraft 3 -vedonlyöntivinkit ennen kuin asetat vetosi eSportista.

Ennen kuin asetat vetoja, sinun tulee tuntea kaikki parhaat Warcraft 3 -pelaajat ja -joukkueet. Tarkista joukkueiden ja pelaajien tulokset auttaaksesi sinua asettamaan vetoja. Jos molemmat joukkueet ovat taistelleet aiemmin, se antaa sinulle käsityksen siitä, miten tämä uusin ottelu etenee. Tämäntyyppisiä tietoja monet vedonlyöjät käyttävät auttamaan heitä valitsemaan parhaan joukkueen a erilaisia eSportseja ja perinteiset urheilulajit.

Esimerkiksi, jos joku pelaajista on voittanut viimeiset kymmenen peliä keskenään, pelaaja, joka on hävinnyt nämä kymmenen peliä, ei todennäköisesti voi voittaa yhdennentoista ottelun. Ennen kuin valitset voittajan joukkueturnauksessa, sinun tulee tutkia kunkin joukkueen pelaajat. Miten kukin lista koostuu? Tarkista kunkin pelaajan edelliset ottelu- ja kilpailutulokset saadaksesi paremman käsityksen siitä, mikä joukkue on vahvin.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Zhang Wei, joka tunnetaan Esports-areenalla paremmin nimellä "DragonMaster", on luonut markkinaraon ajatusjohtajana online-kasinoiden ja Esportsin risteyksessä. Hän on sekä strategi että visionääri tällä alalla, jolla on erehtymätön suuntausvaisto yhdistettynä tarkkaan yksityiskohtiin.

Send email
More posts by Zhang Wei