Panosta: DreamHack Tournaments 2024

DreamHack on ruotsalainen viihdeyritys. Yritys on erikoistunut kilpaileviin pelitapahtumiin, ja sen omistaa Modern Times Group (MTG), digitaalista viihdettä valmistava yritys, jonka pääkonttori on Tukholmassa. Guinnessin ennätysten kirjan ja Twin Galaxiesin mukaan se on maailman suurin LAN-juhla- ja tietojenkäsittelyfestivaali. Se (tämä turnaus) tarjoaa maailman nopeimman Internet-yhteyden ja sillä on myös eniten tuotettu liikenne.

1990-luvun alussa DreamHack alkoi vaatimattomasta ystävien ja ikätovereiden tapaamisesta Malungin koulun kellarissa. Pian sen jälkeen se muutti kahvilaan. Täällä se muuttui yhdeksi ajanjakson suurimmista esports-turnauksista.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Turnauksessa tarjolla olevat pelit

DreamHack on sittemmin tehnyt yhteistyötä Major League Gamingin (MLG) ja Electronic Sports Leaguen (ESL) kanssa marraskuussa 2012 auttaakseen saavuttamaan kasvun ja laajentumisen Pohjois-Amerikan ja Euroopan pelimarkkinoilla. Näissä yhteistyössä on muun muassa yleismaailmallisia sijoituksia ja yhtenäisiä kilpailukehyksiä.

DreamHack esport -liigat houkuttelevat huippupelaajia ympäri maailmaa, ja niiden kumulatiivinen palkintopotti on yli 300 000 dollaria. Internetissä on saatavilla satoja erillisiä videostreameja turnauksesta. Suurin osa niistä koskee pelikilpailuja. Näitä pelitapahtumia on järjestetty Tukholmassa ja Jönköpingissä (Ruotsi), Toursissa (Ranska), Bukarestissa ja Clujissa (molemmat Romania), Valenciassa ja Sevillassa (Espanja), Lontoossa (Englanti) ja Leipzigissä (Saksa).

Fortnite

Fortnite on pohjimmiltaan avoimessa kilpailussa. Kaikki pelaajat ovat tervetulleita osallistumaan kilpailupäivien ajan ja katsomaan, pääsevätkö he rankingin kärkeen. Se on loistava tapa tuoda ihmiset yhteen spontaaneja kilpailuja varten. On myös mahdollisuus olla pariksi ammattipelaajan kanssa; näin ollen jokaiseen osallistujaan kohdistuu paljon painetta.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Mitä tulee tähän peliin DreamHack'sDreamHackin turnauksissa, Ruotsi on dominoinut kilpailua. Pyjama-ninjat ovat voittaneet kuusi kertaa, mukaan lukien DreamHack Masters Malmo vuonna 2016 ja Astro Open Valenciassa vuonna 2012 Fnatic on voittanut kuusi DreamHack-turnausta, mukaan lukien DreamHack Tours vuosina 2015 ja 2012, DreamHack Bucharest ja DreamHack Summer 2015.

Dota 2

DreamLeague, joka tunnettiin aiemmin nimellä Dota All-Stars ennen kuin se nimettiin uudelleen DreamHackiksi, on nyt ehkä arvostetuin Dota 2 turnaus maailmanlaajuisesti. Vaikka aasialaiset joukkueet hallitsevat maailmanlaajuisesti, DreamHack-kilpailut antavat myös eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset joukkueet kilpailla huippupalkinnoista.

StarCraft 2

Vaikka se julkaistiin vuonna 2010, StarCraft 2 siitä tuli pian suosittu peli DreamHack-turnauksissa. Naama (suomi) voitti DreamHack Winterin avajaiskilpailun seuraavana vuonna avajaisten jälkeen. Pelistä on tullut vakiona kesän ja talven DreamHack-kilpailuissa. Se on myös mukana DreamHack Open -turnauksissa uuden menestyksensä ansiosta.

Myrskyn sankarit

Myrskyn sankarit sisältää päähenkilöitä muista Blizzard-brändeistä, mukaan lukien Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings ja Overwatch. Vuoden 2015 julkaisunsa jälkeen se teki DreamHack-ensi-iltansa DreamHack Bukarestissa. European TeamLiquid voitti PGL Spring Champions of the Storm 2015 -kilpailun. Tämän pelin suosio DreamHackissa on jatkuvasti kasvanut. BeGeniuses ESC sai yli 5 000 dollaria palkintorahaa DreamHack Tours 2017 -kilpailun voittamisesta.

Muita pelejä DreamHack-turnauksessa

Legend of Leaguet, Super Smash Bros., Smite, Street Fighter V, Heroes of Newerth ja Mortal Kombat XL ovat osaltaan edistäneet DreamHack-piirin menestystä. Huolimatta siitä, että niillä ei ole samaa taloudellista tukea kuin Dota 2:n kaltaisilla peleillä, ja ne eivät osallistu yhtä näkyvästi kuin muut pelit, nämä pelit ovat edelleen merkittäviä osia DreamHack'sDreamHackin menestyksessä, sillä ne jatkavat hitaasti kasvattavan suosiotaan.

Miksi DreamHack-turnaukset ovat suosittuja?

Esport-turnauksissa on laaja valikoima genrejä ja pelejä. Siksi siellä on paljon nähtävää ja tehtävää, sillä monet pelit erottuvat joukosta. Vaikka taistelupelien elpyminen on myös kiehtovaa, yksi peli (Halo) on ollut nopeassa nousussa. He (DreamHack) ovat muuttaneet alaa ja olleet edelläkävijöitä videopelit ja e-urheilu kehitystä kaikkialla maailmassa yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Nämä kehitystyöt on saavutettu rakentamalla alusta, jonka avulla pelaajat voivat muuttua tyhjästä supertähdeksi. Samalla ne antavat katsojille mahdollisuuden kokea parhaat pelitarinat. Tämän seurauksena DreamHack on kasvanut näkyväksi ja suositummaksi maailmanlaajuisesti.

DreamHack Summer 2017 oli valtava menestys, ja sen pääpalkinto oli yli 100 000 dollaria. Tapahtuma jaettiin kahteen ryhmään, joissa kussakin oli neljä joukkuetta. 50 000 dollarin ykköspalkinnon voittaja määritettiin pudotuspelivaiheessa.

DreamHack on yksi videopelien tunnetuimmista nimistä. Se johtuu siitä, että hän on ollut yksi ensimmäisistä ja tuotteliaimmista esports-tapahtumien järjestäjistä. He ovat mukana useissa peleissä, joten heidän aikataulujaan kannattaa aina pitää silmällä kunkin vuoden aikana. Useimmille pelaajille DreamHackiin pääsy on iso juttu. Monet heistä kuitenkin putoavat, jos he eivät pysty säilyttämään esports-fanien huomiota odotetusti.

Miksi tämä turnaus on suosittu vedonlyönti

DreamHack on ruotsalainen LAN (Local Area Network), joka kokoaa yhteen pelaajia kaikilta elämänaloilta. Muutama päivä kilpailun läpi riittää ratkaisemaan, kuka on suurin. Tämän tapahtuman ainutlaatuisuus on, että se on BYOC (Bring Your Own Computer) -tapahtuma. Sen on oltava kaikissa suolansa arvoisten esport-turnausten luettelossa.

Suurin osa näistä esport-turnauksista on webcast-lähetys, jota katsojat voivat seurata eri alustoilla. Saatavilla on useita erinomaisia vaihtoehtoja, jotka ovat erityisesti tiettyjä pelejä. Näin ollen vedonlyönnin yhteydessä esimerkiksi League of Legendsissä vedonlyöjät voivat ennakoida, mitkä osapuolet voittavat ensimmäiset pelinsä.

Käyttäjät, jotka lyövät vetoa Counter-Strike: Global Offensiveen, voivat ennustaa, mikä joukkue voittaa ensimmäisenä kymmenen tappoa. Monet vedonlyöntisivustot antavat myös mahdollisuuden lyödä vedonlyöntejä, kuten esimerkiksi siitä, mikä joukkue tuhoaa ensimmäisenä ensimmäisen tornin, lohikäärmeen tai estäjän ja niin edelleen. On myös panoksia oikealle pisteelle ja jopa suorittamiseen kuluvalle ajalle. Näin ollen on olemassa lukuisia tapoja panostaa videopeleihin.

Voittaneet joukkueet ja suurimmat hetket DreamHack-turnauksissa

DreamHack Summer

Vuonna 2002 ensimmäinen DreamHack Summer -tapahtuma järjestettiin Jönköpingissä, Ruotsissa. Ennen kahden isännöimistä parhaat esport-turnaukset vuosittain (mukaan lukien DreamHack Summer kesäkuussa), DreamHackilla oli ollut sekä yleinen että talvipainos lähes vuosikymmenen ajan. Ensimmäinen DreamHack Summer sisälsi kaikkien aikojen ensimmäisen Counter-Strike-mestaruuden.

Kilpailussa oli mukana 32 joukkuetta, ja Ninjat in Pyjamas sijoittuivat ensimmäiselle sijalle, jota seurasivat Devine esports ja backstab. Ninjat pyjamasissa on kunnianosoitus useimmista henkilön voittamista titteistä, joita on viisi vuosina 2002, 2006, 2012, 2013 ja 2014. Fnatic ja SK Gaming, joilla molemmilla on kaksi voittoa, ovat kaksi muuta hallitsevaa joukkuetta aiemmin.

Winter DreamHack

DreamHack Winter, kuten DreamHack Summer, tapahtuu yleensä vuosittain Jönköpingissä, Ruotsissa. Se sisältää joitakin tärkeimmistä esport-mestaruuskilpailuista League of Legendsissä, Counter-Strikessä, Dota 2:ssa, Overwatchissa ja Hearthstonessa. Vuonna 2010 Mousesports ja Natus Vincere olivat kilpailujen ensimmäiset voittajat. Gambit Esports voitti tittelin vuonna 2016, ennen Renegadesia ja GODSENTiä. Kaksi vuotta myöhemmin ENCE voitti pokaalin ja forZe (venäläinen CSGO) -tiimi voitti viimeisimmän DreamHack Winterin.

DreamHack auki

DreamHack Open pidettiin alun perin vuonna 2012, ja siitä tuli nopeasti DreamHack'sDreamHackin suurin e-urheilutapahtuma, jossa oli seitsemän suurta festivaaleja eri puolilla Eurooppaa. Turnauksen kokonaispalkintorahat ovat 350 000 dollaria, ja se on avoin sekä amatööri- että ammattipelaajille. Ninjat pyjamassa voitti ensimmäisen DreamHack Openin, joka pidettiin Valenciassa.

Bukarest jatkoi tapahtumien isäntänä seuraavina vuosina. Malmö, Montreal, Atlanta ja Lontoo Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat äskettäin päässeet DreamHack Mastersia isännöineiden kaupunkien luetteloon. DreamHack Masters Las Vegas vuonna 2017 on edelleen epäilemättä suurin tapahtuma tähän mennessä. Virtus.Pro voitti turnauksen edellä SK Gaming, Pohjoinen ja Astralis, ansaitsemalla 250 000 puntaa.

Gambit Esports oli jo voittanut DreamHack Austinin, joten Envy voi viedä DreamHack Atlantan kotiin. Pilvi 9 voitti mestaruuden kotiyleisönsä edessä Denverissä, kun taas FlipSid3 Tactics voitti tittelin Leipzigissä. DreamHack Malmo 2017 voitti G2, kun taas DreamHack Montreal voitti North.

Missä ja miten lyödä vetoa DreamHack-turnauksista

Sinä pystyt löytää joitain parhaista online-esport-vedonlyöntisivustoista vedonlyöntiin esport-turnauksista täällä. Nämä sivustot tarjoavat uskomattomia kertoimia DreamHack-turnauksissa. Pelaajan on kuitenkin aina yritettävä verrata tällä hetkellä tarjolla olevia kertoimia niille markkinoille, joilla hän haluaa panostaa, ja valita markkinoitavin vaihtoehto.

On tarpeen tehdä lisätutkimuksia joukkueista tai pelaajista. Arvokkaat tiedot joukkueen nykymuodosta ja avainpelaajista voivat auttaa sinua löytämään edullisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Yritä olla tietoinen kaikista vaihteluista, jotka vaikuttavat yleiseen suorituskykyyn. Nämä voivat olla asioita, kuten uusi sopimus tai avainpelaajien vetäytyminen.

Matchwinner on kenties suosituin vedonlyöntisivustolla saatavilla oleva Esport-vedonlyöntityyppi. Lyö vetoa tietyn turnausottelun tuloksesta League of Legendsistä Counter-Strike Global Offensiveen. Käyttäjät voivat myös lyödä vetoa siitä, mikä joukkue tai pelaaja voittaa tietyn painoksen. Useimmat näistä vedonlyöntisivustoista antavat mahdollisuuden tehdä tämän hyvissä ajoin ennen turnausta. Siksi, jos sinulla on reilu käsitys siitä, kenen uskot voittavan suuria esport-turnauksia, kuten DreamHack Masters, aseta vetosi ajoissa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

DreamHack 2022 -tapahtuman osallistujailmoitus
2022-08-11

DreamHack 2022 -tapahtuman osallistujailmoitus

Twin Galaxiesin ja Guinnessin ennätysten kirjan mukaan DreamHack on suurin LAN-juhla ja tietokonefestivaali maailmanlaajuisesti. Tapahtumassa on maailman nopein ja eniten internetliikennettä. Harrastajat voivat ennakoida useita merkittäviä tulevia tapahtumia online-urheiluvedonlyönnillä. Nämä turnaukset suoratoistavat eri alustoilla.