Parhaat vedonlyöntisivustot Apex Legends 2024

Apex Legends on Respawn Entertainmentin ilmainen moninpeli. Siinä on ainutlaatuinen ote Battle Royale -genrestä. Pelaajat aloittavat rajoitetulla määrällä terveyttä ja ammuksia, ja heidän on ryöstettävä aseita ja tarvikkeita kaatuneilta vihollisilta. Apex Legendsistä on tullut yksi viime aikojen suurimmista peleistä.

Peli julkaistiin helmikuussa 2019. Sittemmin se on kerännyt yli 100 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti. Se on tällä hetkellä ykkönen Battle Royale -peli Apple Storessa ja Google Playssa. Pelin kehittämiseen kului Respawn Entertainmentin (Titanfallin takana oleva studio) kehittäjäryhmältä kuusi kuukautta. Heidän piti luoda uusi pelimoottori, suunnitella hahmoja ja karttoja sekä rakentaa yhteisö pelin ympärille.

Parhaat vedonlyöntisivustot Apex Legends 2024
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Tietoja Apex Legends esportista

Apex Legends on toimintapeli, jossa pelaajat kilpailevat kolmen hengen joukkueissa. Jokainen joukkue koostuu viidestä hahmosta, jotka on varustettu ainutlaatuisilla aseilla ja kyvyillä. Tavoitteena on eliminoida kaikki vastustajat samalla kun varo tuhoamasta itseäsi. Tämä tarkoittaa, että tavoitteena on voittaa niin paljon kuin mahdollista pelatessasi selviytymisesi puolesta.

Peliä pelataan useilla kartoilla, joiden koko vaihtelee. Kartan asettelu vaikuttaa siihen, miten taistelut etenevät. Tarkemmin sanottuna voit odottaa enemmän mahdollisuuksia lyödä vihollisia, kun kartta on pienempi, jossa on enemmän kuristuspisteitä ja vähemmän suojapaikkoja.

Internet-yhteisö

Pelaajat voivat luoda klaaneja ja liittyä niihin. Klaanit toimivat kuten killat muissa peleissä, ja ne auttavat pelaajia löytämään toisensa ja kommunikoimaan. Jos pelaajat estetään palvelimilta, he voivat siirtyä nopeasti toiselle palvelimelle. Vakaa Internet-yhteys on välttämätön, jotta voit nauttia upeasta online-pelaamisesta.

Miksi Apex Legends on suosittu?

Apex Legendsistä on tullut historian nopeimmin kasvava peli. Se mikä tekee siitä niin menestyneen, on sen yksinkertaisuus. Mikrotransaktioita tai ryöstölaatikoita ei ole. Pelaajat voivat valita hahmonsa ja joukkueensa ennen taisteluun hyppäämistä. Ja koska pelaaminen on ilmaista, pelaajien ei tarvitse huolehtia oikean rahan käyttämisestä.

Pelin kulku on helppo ymmärtää. Se on räiskintäpeli, joka käyttää strategiaa voittaakseen sen sijaan, että ampuisi ensin ja selviytyisi myöhemmin. Tässä pelissä sinut palkitaan vihollisesi tuntemisesta. Saat pisteitä vihollisten tappamisesta ja strategioiden kutsumisesta joukkuetovereille.

Pelaajat, jotka haluavat enemmän syvyyttä, voivat ostaa esineitä oikealla rahalla, joita kutsutaan "pakkauksiksi", ja hankkia uusia aseita, lisälaitteita, tunnuksia ja muita kosmeettisia esineitä.

Apex Legendsin pelaaminen verkossa

Voit nyt pelata Apex Legendsiä verkossa ilman, että sinun tarvitsee ladata tai asentaa mitään. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia virusten tai haittaohjelmien asentamisesta. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, jos haluat pelata peliä verkossa, on varmistaa, että sinulla on Internet-yhteys. Voit käyttää mitä tahansa Wi-Fi-verkkoa tai mobiilidatapakettiasi.

Siirry sitten eteenpäin ja avaa Google Chrome -selain tai mikä tahansa haluamasi selain tietokoneellasi/kannettavallasi.

Kun se on avattu, etsi "Google Apex Legends". Napsauta sitä ja valitse "Pelit". Nyt olet valmis pelaamaan Apex Legendsiä verkossa. Pelin käyttöliittymä tarjoaa sinulle pelivaihtoehtoja, kuten joukkueiden muodostamisen, klaaneihin liittymisen ja kilpailuun pääsemisen.

Vedonlyönti Apex Legendsistä

On monia tapoja pelata Apex Legendsiä yksinotteluista joukkuetaisteluihin. Samoin on myös useita vedonlyöntivaihtoehtoja pelaajien saatavilla.

Osallistuaksesi vedonlyöntiin sinun tulee ensin rekisteröityä online-uhkapelisivustolle esportsille. Tämän jälkeen voit lyödä vetoa erilaisista peleistä tai tapahtumista.

Voit valita live-kertoimista, prop-vedoista tai futuurivedoista. Nyrkkisääntönä on, että jos haluat lyödä vetoa siitä, että jotain tapahtuu juuri nyt, sinun on käytettävä live-kertoimia. Jos kuitenkin aiot tehdä ennusteita tulevista tapahtumista, sinun tulee käyttää prop-vetoja ja futuurivetoja.

Kuinka se toimii

Suurin ero näiden kahden vetotyypin välillä on niiden ajoitus. Live-kertoimet asetetaan samaan aikaan kuin tapahtuma tapahtuu.

Jos esimerkiksi lyöt vetoa Apexin tuloksesta, asetat vetosi katsoessasi ottelua. Toisaalta prop Apex-vedot perustuvat tämänhetkisiin tilastoihin ja trendeihin. Ne vaativat yleensä enemmän tutkimusta kuin mahdollisuuden asettaminen live-peliin.

Parhaat Apex-pelaajat ja -joukkueet

Apex Legendsin kausien kymmenen ja yksitoista julkaisun myötä pelaajien määrä on jatkanut kasvuaan. Luvun odotetaan kasvavan 12. kautta odotellessa. Miljoonan joukossa on jo tuttuja pelaajia, joista seuraavassa muutama pelaajatunnusnumeroineen:

Yhdysvallat

 • Ryan Boyd - Reptar
 • Bryan McCarthy -iShiny

Ruotsi

 • Simon Bellini - Vaifit
 • John Håkansson-hAKIS

Chile

 • Tomás Concha-Wolf

Pelaajat ovat myös muodostaneet joukkueita kilpailemaan toisiaan vastaan ammatillisesti. Alla on luettelo parhaista joukkueista sekä turnausten lukumäärä, joissa he ovat päässeet:

 • Team Liquid - 2117 turnaukset
 • Fnatic-988-turnaukset
 • Evil Geniuses - 906 turnausta
 • Natus Vincere - 571 turnausta
 • Virtus.pro- 566 Turnaukset

Miksi pelaajat rakastavat peliä?

Apex Legends on vauhdikas moninpeli, jossa jopa viisikymmentä pelaajaa pudotetaan yhdessä kartalle. Pelin tavoitteena on, että jokainen pelaaja on viimeisenä seisomassa. Hauskinta on, että pelaajat voivat valita hahmojen välillä kuudessa eri luokassa. Jokaisella luokalla on omat aseet ja kyvyt.

Voitaksesi taisteluita sinun on myös avattava uusia varusteita. Kaikki nämä tekijät tuovat pelaajille uskomattoman jännityksen. Ne tarjoavat myös lukuisia vaihtoehtoja vedonlyönnin harrastajille. Se, että se on suhteellisen uusi peli, tekee siitä myös villityksen jännittävän.

Onko olemassa Apex Legends -turnausta, josta voit lyödä vetoa?

Tällä hetkellä ei ole suunnitteilla virallista Apex Legends World Cupia. Fanit ovat kuitenkin alkaneet järjestää epävirallisia turnauksia ympäri maailmaa. Jotkut näistä tapahtumista ovat houkutelleet jopa kymmeniä tuhansia osallistujia.

Olisi hienoa nähdä virallinen kilpailu, jossa on valtava pelaajakunta. On useita syitä, miksi MM-kisat voivat olla hyvä idea. Se voisi esimerkiksi rohkaista useampia pelaajia liittymään peliin. Se voisi myös tuoda otsikkoon uutta huomiota ja lisätä sen suosiota.

Kysymys jää siitä, järjestetäänkö MM-kisat vai ei. Vaikka olisikin, kuinka suuri se on? Houkutteleeko se saman määrän pelaajia kuin Fortniten turnaus?

Yksi suurimmista turnauksista on Apex Legends Global Series Championship. Kilpailun palkintopotti on 1 000 000 dollaria. Joukkueet valitaan mestaruuteen perustuen heidän aikaisempaan suoritukseensa kumulatiivisissa ALGS-pisteissä, Winter Circuit -pudotuspeleissä ja osallistumisen perusteella Championshipin viimeisen mahdollisuuden verkkokilpailuihin.

EA ilmoitti lisää tapahtuman joukkorahoituksesta 18. toukokuuta 2021. Skin-paketit osallistuvat palkintopottiin, ja ne voivat nostaa enintään 2 000 000 dollaria kaikilla alueilla. Pohjois-Amerikka ja Etelä-Amerikka ovat SM-kisojen parhaat alueet.

Vedonlyönti Apex Legendsistä online-esports-vedonlyöntitoimistoissa

Apex Legends -vedonlyönti ei eroa muista e-urheilulajeista tai e-urheilusta yleensä. Auttaisi, jos ymmärtäisit Pelin perussäännöt ja valitsisit sopivimman Apex esports -vedonvälittäjän. Palveluntarjoajan soveltuvuus vaihtelee pelaajittain. Esimerkiksi yhdysvaltalaisille pelaajille sopiva esportsbook ei välttämättä sovi Afrikan pelaajille.

Hyvän palveluntarjoajan pitäisi olla saatavilla omalla kielelläsi. Heidän verkkosivustonsa tulisi olla erittäin reagoiva ja helppo navigoida. Maksutapojen tulee olla käteviä vedonlyöjälle, ja maksutapahtumien tulee olla alhaisia, ellei niitä ole ollenkaan. Asiakastuen tulee olla huippuluokkaa.

Myös voimassa oleva toimilupa on tärkeä. Ja tietysti laajat Apex Legends -vedonlyöntimarkkinat ovat välttämättömiä.
Joitakin merkittäviä Apex-vedonlyöntitarjoajia, jotka on listattu kasinoluokan tuotemerkin alla, ovat Bet365, Betfair, GVC, Paddy Power, Sportsbet, William Hill, 888sport ja Ladbrokes.

Seuraa parhaita Apex Legends -joukkueita ja vedä tarkasti

Jotta voit lyödä vetoa pelistä online-vedonlyöntivälittäjällä, sinun on tehtävä se tunne joukkueet ja aiemman suorituksensa tehdäkseen ennusteen.

Mihin merkittäviin joukkueisiin kannattaa panostaa tässä esportissa?

Apex Legends on tullut erittäin suosituksi julkaisunsa jälkeen. Tällä hetkellä ympäri maailmaa on yli 50 virallista Apex-tiimiä. Joitakin niistä sponsoroivat peliyhtiöt tai -brändit, kun taas toiset ovat itsenäisiä ryhmiä, jotka pelaavat yhdessä.

Voit tunnistaa nämä joukkueet nopeasti niiden nimien, logojen ja ainutlaatuisten univormujen ja värien perusteella. Nämä joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan muut turnauksissa ja haasteotteluissa. Tässä on kolme parasta Apex Legends -joukkuetta:

Rogue (Eurooppa)

Rogue on yksi Euroopan menestyneimmistä Apex Legends -joukkueista. Joukkue perustettiin vuonna 2016, kun kolme ystävää päätti perustaa e-urheiluorganisaation. Sittemmin he ovat voittaneet useita suuria titteleitä, mukaan lukien ESL One New York 2018 Major Championship ja North American Challenger Series 2019 Season 1 Championship.

Team Secret (Kiina/Aasia)

Joukkueen salaisuus on toinen kiinalainen Apex Legends -tiimi, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Se aloitti APEX League -joukkueena vuonna 2015. Vuonna 2017 siitä tuli osa Overwatch League -liigaa, jossa se kilpaili vuoteen 2019 asti.

Luminosity Gaming (Pohjois-Amerikka)

Luminosity Gaming on toinen näkyvä Pohjois-Amerikan Apex Legends -joukkue. He ovat saavuttaneet monia saavutuksia viime vuosina. He olivat esimerkiksi ensimmäinen NA-joukkue, joka pääsi finaaliin vuonna 2018.

Yleensä nämä esports joukkueet harrastivat muita e-urheilulajeja ennen Apexin julkaisua. He olivat Pelin varhaisia omaksujia ja ovat laajentaneet valta-asemaansa Apex Legends -sfääriin.

Hyvät ja huonot puolet

Apex Legendin pelattavuus on erittäin nopeatempoista, mikä tekee pelistä paljon nautinnollisempaa kuin monet muut. Tämä on yksi Apex Legendsin merkittävimmistä eduista verrattuna Fortnite. Liikkut jatkuvasti ja yrität löytää muita pelaajia tai vain pakenet heiltä.

Telttailua ei ole, koska sinun on liikuttava nopeasti selviytyäksesi. Tämä lisää peliin strategiaelementin, mikä tekee siitä entistä paremman. Lisäksi pelissä on monia erilaisia aseita, kuten haulikot, rynnäkkökiväärit, tarkkuuskiväärit, raketinheittimet jne.

Kaikki nämä aseet tuntuvat upeilta ammuttaessa ja näyttävät myös upeilta. On myös monia erilaisia ajoneuvoja, kuten tankkeja, ilmatyynypyöriä ja suihkukoneita. Kaikki nämä asiat muodostavat jännittäviä otteluita. Jokainen ottelu kestää noin 10 minuuttia, ja jokaisen pelin jälkeen saat palkinnon nimeltä Battle Stars.

Joka kerta kun ansaitset kolme taistelutähteä, avaat pelin sisäisen profiilisi hahmoskin, jossa voit valita kuudesta hahmosta, mukaan lukien Tracer, Winston, Genji, Torbjorn, Hanzo ja Pharah. Kaiken kaikkiaan pelattavuus on uskomatonta.

Plussat

 • Nautinnollista pelattavuutta
 • Nopeaa toimintaa
 • Hienoa grafiikkaa
 • Paljon pelaajia
 • Ilmainen pelata

Haittoja

 • Rajoitettu aseiden valikoima
 • Ei offline-tilaa
 • Räätälöintimahdollisuuksien puute
 • Satunnaiset ryöstöpudotukset voivat olla ärsyttäviä

Apex Legends -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Kuinka paljon minun pitäisi panostaa Apex Legendsiin? Kertoimet muuttuvat aina, ja voi olla vaikeaa selvittää, mitä ne tarkoittavat. Mitä -1,5% tai +1,5% tarkoittaa? Kuinka lasken voittoni?
Voit käyttää kahta erilaisia kertoimia panoksillesi: American Odds ja Decimal Odds.

American Odds on Pohjois-Amerikan yleisimmin käytetty vedonlyönti. Se on myös helpoin ymmärtää. Tämän tyyppisillä kertoimilla saat käsityksen siitä, kuinka monta pistettä tarvitset voittaaksesi, mutta et tarkalleen kuinka paljon rahaa olet voittanut, kun voitat.

Jos asetat 10 sentin vedon 5/2, se tarkoittaisi, että ansaitset 40 senttiä, mikä vastaa 5 pistettä, jos voitat. Voittaisit neljä kertaa niin paljon kuin panostit, mikä tarkoittaa, että saat 20 senttiä (yhteensä 50 senttiä).

Desimaalikertoimet ovat tarkempia kuin amerikkalaiset kertoimet. Ne antavat sinulle tarkan rahasumman, jonka saat, jos voitat, mukaan lukien penniä ja jopa senttejä. Oletetaan siis, että lyöt vetoa Apexista kahden desimaalin kertoimella. Tämä tarkoittaa, että voit voittaa missä tahansa 0,01–100,00 dollaria lopullisesta pisteestäsi riippuen. Jos häviät, menetät vain 1,00 dollaria.

Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

On vaikea ennustaa, kuinka Apex Legends -vedonlyönti muuttuu tulevina kuukausina.

Turnaukset ottavat varmasti käyttöön uusia formaatteja, pelaajat kehittävät uusia strategioita ja pelintekijät julkaisevat mukautetun aulan toiminnon, joka muuttaa kohtauksen täysin.
Tässä on uhkapeliideoita, joita voit käyttää juuri nyt auttaaksesi sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen alkuun, kun apex legends lyö vetoa:

 • Kokeile pelata peliä itse: Kun pelaat peliä, sinulla on kaikki Pelin vinkit ja temput käden ulottuvilla. Ennustat pelin lopputuloksen tehokkaasti, etenkin livenä parhaiten, ottaen huomioon, miten ottelu etenee.
 • Kun valitset vedonlyöntipalvelua, ota aikaa: Älä valitse ensimmäistä erinomaista palvelua sen perusteella, mitä olet nähnyt mainoksissa. Lisäksi vertaamalla suosituimpien tarjouksia online-esport-vedonlyönti yritykset, vedonvälittäjien testiraporttien lukeminen ja eri vedonlyöntifoorumien kommenttien katsominen voivat kaikki auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

The Rise and Infamy of Destroyer2009: Sukellus Apex Legendsin pahamaineisimpaan hakkeriin
2024-03-22

The Rise and Infamy of Destroyer2009: Sukellus Apex Legendsin pahamaineisimpaan hakkeriin

Destroyer2009:n tarina alkaa vuonna joulukuuta 2023, ja heidän läsnäolostaan ​​Apex Legendsissä on tulossa merkittävä huolenaihe. Aluksi tämä henkilö keskittyi huijausten käyttämiseen arvostetuissa aulassa ja sai mainetta häiritsevästä pelistään. Kun heidän toimintansa laajenivat, Destroyer2009:stä tuli huomattava hahmo yhteisössä, varsinkin sen jälkeen, kun hän oli kohdistanut kohteensa korkean profiilin pelaajiin, kuten ImperialHal ja HisWattson Helmikuu 2024.

Apex Legends -kausi 20: Breakout - Uudet ominaisuudet, Legend-päivitykset ja suorituskykytila
2024-02-13

Apex Legends -kausi 20: Breakout - Uudet ominaisuudet, Legend-päivitykset ja suorituskykytila

Apex Legends on palannut viidennen vuoden taisteluillaan Outlandsissa, ja kausi 20, Breakout, tuo jännittäviä pelimuutoksia kaikille ikonisille legendoille. Tämä kausi esittelee joukon päivityksiä, kuten legendaarisia päivityksiä, uudelleen muokattuja askartelu- ja panssarijärjestelmiä, paremmuusjärjestyksen palauttamisen ja paljon muuta.