Panosta: Apex Legends Global Series 2024

Apex Legends on huippuluokan eSports-peli, jonka on kehittänyt Respawn Entertainment ja julkaissut Electronic Arts. Tämä ilmainen peli on tällä hetkellä saatavilla PlayStation-, Xbox- ja Microsoft Windows -käyttöjärjestelmille. Pelistä mobiiliversio, Apex Legends Mobile, on saatavilla myös Androidille ja iOS:lle. Mobiiliversio ei kuitenkaan tue cross-platform-peliä.

Electronic Arts kuvailee Apex Legends Global Seriesia kilpailukykyiseksi ekosysteemiksi, joka tukee kaikkia pelin huipputiimejä ja pyrkiviä haastajia maailmanlaajuisesti, mikä kumuloituu ALGS Championshipiin.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kaikki Apex Legends Global Series -sarjasta

Pelaajien kilpailumatka alkaa Challenger Circuitilla, joka sisältää kilpailut Pro-liigaan pääsemiseksi. ALGS Pro Leaguessa pelaa runkosarjassa 40 huippujoukkuetta, joista parhaiten suoriutuvia joukkueita osallistuu Apex Legends Global Series Championshipiin.

Tietoja Apex Legendsistä

Työskentele Apex Legends peli alkoi jo vuonna 2016. Se pidettiin kuitenkin salassa vain muutama viikko ennen sen julkaisua vuonna 2019. Peli sai lukuisia myönteisiä arvosteluja, mikä auttoi sitä nousemaan nopeasti näkymään.

Ensimmäisen julkaisun jälkeisen viikon loppuun mennessä yli 25 miljoonaa pelaajaa oli jo pelannut peliä. Se on tällä hetkellä luokiteltu yhdeksi eniten pelatut videopelit kaikkien aikojen pelaajamäärän suhteen.

Pelin kulku

Pelaajat aloittavat muodostamalla itsensä ryhmiksi, joissa kussakin on kaksi tai kolme pelaajaa. Jokaisen pelaajan on sitten valittava käytettävä hahmo. Pelin legendoina tunnetuilla hahmoilla on erilaisia kykyjä. Seuraava vaihe on pelitilan valitseminen kahdesta käytettävissä olevasta vaihtoehdosta.

Ensimmäinen pelitila on nimeltään Battle Royale. Se tukee jopa 20 kolmen pelaajan joukkuetta tai 30 kahden pelaajan joukkuetta. Pelin ympäristö on saarella, jossa pelaajien on etsittävä tarvikkeita ja aseita ja yritettävä voittaa muut joukkueet.

Pelialue, saari, pienenee jatkuvasti pelin edetessä ja pakottaa kaikki pelaajat jatkamaan liikkumistaan, jotta he eivät joutuisi pelialueen ulkopuolelle. Muutto pois leikkialueelta on kohtalokasta hahmolle. Viimeinen hengissä oleva joukkue voittaa kierroksen.

Toinen tila on nimeltään Arenas. Pelaajien on muodostettava kolmen pelaajan joukkueet pelatakseen moodia, mikä tarkoittaa, että enintään kuusi pelaajaa voi pelata yhdellä kierroksella. Joukkueen on taisteltava toisen joukkueen kanssa sarjassa voittajan selvittämiseksi. Joukkue voittaa, kun saa vähintään kolme pistettä ja johtaa kahdella.

Apex Legends Global Series Championship -vedonlyöntikertoimet

Jokainen vedonlyöjä voi vedonlyöntikokemuksestaan riippumatta lyödä vetoa Apex Legends Global Series -sarjasta online-turnauksia. Pelin ja joukkueen suoritusten tuntemus voi kuitenkin olla lisäetu, koska se auttaa vedonlyöjiä tekemään tietoisempia vedonlyöntipäätöksiä.

Kaikilla otteluilla on erilaiset kertoimet, joihin vaikuttavat monet tekijät, mukaan lukien käytetty eSports-vedonlyöntisivusto. Alla on korostettu joitakin suosituimmista vetotyypeistä, jotka tarjoavat parhaat kertoimet.

Suorat vedot

Suorat vedot ovat yksinkertaisimpia, ja ne sopivat myös uusille pelaajille. Niihin liittyy vetoa siitä, mikä joukkue voittaa mestaruuden tai ketkä pelaajat saavat tietyt palkinnot. Suoravetojen kertoimet ovat yleensä toivottavia, varsinkin heikompien joukkueiden kohdalla. Vedonlyöjien on kuitenkin odotettava tapahtuman loppuun, jotta he saavat tietää vetojensa kohtalon.

Ottelun voittajavedot

Ottelun voittajavedot ovat myös yksinkertaisia. Punterit lyövät vetoa joukkueesta, joka voittaa tietyn ottelun. Tällaisten vetojen kertoimet vaihtelevat yleensä joukkueen voiton todennäköisyyden mukaan, ja kertoimet ovat tasaisemmat otteluissa, joissa molemmat joukkueet ovat voittosuosikkeja.

Ensimmäiset verivedot

Apex Legends Global Series -turnauksiin vedonlyövien vedonlyöjien ensimmäiset vedot, jotka tunnetaan myös nimellä first kill -vedot, sisältävät panoksen asettamisen siitä, kumpi pelaaja saa ensimmäisen tapponsa ottelussa. Vetotyyppi sopii paremmin kokeneille Apex Legends -vetäjälle, joka tuntee kaikkien tietyn ottelun pelaajien pelityylit.

Miksi Apex Legends Global Series -turnaukset ovat suosittuja vedonlyönnissä?

Apex Legends Global Series -liigat ovat uskomattoman suosittuja, erityisesti eSports-kilpailun pelaajien keskuudessa. Ilmeisin syy on se, että turnaukset tarjoavat lukuisia vedonlyöntimarkkinoita, jotka tarjoavat vedonlyöjille mahdollisuuden panostaa. Suurimpien Apex Legends Global Series -turnausten suosio varmistaa, että useimmat johtavat eSports-vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat turnauksilleen monia vedonlyöntimarkkinoita.

Toinen tärkein syy parhaiden Apex Legends Global Series -turnausten suosioon on se, että vedonlyöntimarkkinoilla on yleensä houkuttelevat kertoimet. Vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat yleensä parhaat mahdolliset kertoimet houkutellakseen lisää pelaajia alustoilleen, kun eSports-vedonlyöntiteollisuudesta on tullut erittäin kilpailukykyinen. Ihannetapauksessa paremmat kertoimet tarkoittavat suurempia mahdollisia voittoja.

Bonukset ja pelikannustimet ovat toinen strategia, jota eSports-vedonlyöntipalveluntarjoajat käyttävät pysyäkseen pinnalla erittäin kilpailukykyisellä eSports-vedonlyöntialalla. Suurin osa online-eSport-vedonlyöntisivustot sisältävät yleensä houkuttelevia bonuksia Apex Legends Global Series -mestaruuskilpailuihin, mikä tekee turnauksista entistä suositumpia tarjouksia hyödyntävien pelaajien keskuudessa.

Major Apex Legends Global Series -turnaukset ovat myös suosittuja pelaajien keskuudessa jännityksen ja viihteen vuoksi. Tämä koskee erityisesti live-videopelivedonlyöntiä halukkaita pelaajia. He voivat nauttia kaikesta turnausten tarjoamasta viihteestä samalla kun he keräävät kaikki tarvittavat tiedot live-vedonlyöntiin.

Apex Legends Global Series -voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

Ensimmäinen Apex Legends Global Series järjestettiin vuonna 2021, ja siihen osallistui 60 maailman parasta joukkuetta, jotka kilpailevat Apex Legends Global Seriesin suurimmasta 2,58 miljoonan dollarin palkintopotista. Kaikki joukkueet ja pelaajat esittivät uskomattomia suorituksia, mutta muutama erottui muiden joukosta.

Voittajajoukkueet

Vuoden 2021 Apex Legends Global Seriesin voittajajoukkue oli SCARZ. Se on japanilainen pro eSports -järjestö, joka perustettiin vuonna 2012 ja joka on kilpaillut eSports-turnausten ja -tapahtumien luettelossa.

Aktiiviset pelaajat, jotka voittivat sarjan, olivat puolustava pelaaja nimeltä Mande, Recon-pelaaja nimeltä Taisheen ja hyökkäävä pelaaja nimeltä RPR. Taisheen voitti hämmästyttävällä tavalla Apex Predator Award -palkinnon jakaen sen Danillan, Fire Beaver -joukkueen pelaajan kanssa.

Pohjois-Amerikan mestaruuskilpailun versio päättyi Kungarna NA:n voittamiseen ja sai 265 591 dollarin rahapalkinnon. Pohjois-Amerikan joukkue koostui pelaajista Vein, Onmuu ja Scuwry. Pilvi 9 sijoittui vaikuttavalle toiselle sijalle ja palkittiin $132,875 käteisellä. Tuolloin aktiivisia pelaajia olivat Zach Mazer, Paris Gouzoulis ja McKenzie Beckwith.

Vuoden 2021 APAC South ALGS -mestaruuskilpailun voittajajoukkue oli Wolfpack Arctic. Turnaus oli vähemmän kilpailukykyinen ja sen palkintopotti oli suhteellisen pienempi, ja voittajajoukkue vei kotiin 68 100 dollaria. Siitä huolimatta Indonesiassa toimiva franchising yllätti kaikki voittamalla turnauksen, sillä se oli suhteellisen uusi joukkue, joka perustettiin maaliskuussa 2020.

Etelä-Amerikan ALGS-mestaruuden voitti Paradox Esports -joukkue, joka palkittiin 42 000 dollarilla. Muita tämän mestaruuden parhaiten suoriutuneita joukkueita olivat Fenix I, joka sai 21 000 dollaria, ja Dynamics, jolle myönnettiin 12 000 dollaria.

2022 Apex Legends Global Series Championship

Vuoden 2022 Apex Legends Global Series Championship -turnaus ajoitettiin 7. heinäkuuta - 10. heinäkuuta. Mestaruus oli jaettu kolmeen vaiheeseen, ja voittajajoukkueet etenivät ryhmävaiheesta sarjavaiheeseen ja sitten finaaliin.

Lohkovaiheeseen osallistui 40 joukkuetta kymmeneen lohkoon. Kaikki joukkueet etenivät sarjaan, kymmenen parasta joukkuetta aloitti voittajien sarjassa ja kymmenen viimeistä häviäjien sarjassa.

Vuoden 2022 Apex Legends Global Series Championshipin palkintopotti on 2 miljoonaa dollaria, ja voittajat saavat 500 000 dollaria. Toiseksi sijoittunut joukkue saa 300 000 dollaria ja 3. 200 000 dollaria. Lisäksi eniten eliminoinut pelaaja, Apex Predator, palkitaan 3 000 dollarilla.

Missä lyödä vetoa Apex Legends Global Series -sarjasta?

Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa Apex Legends Global Series -sarjasta useimmilla eSports-vedonlyöntisivustoilla. Kuitenkin sadat eSports-vedonlyöntisivustot tarjoavat Apex of Legends -vedonlyöntimarkkinoita, mikä tekee useimpien pelaajien haastavana valita paras eSports-vedonlyöntisivusto.

Joitakin parhaita vaihtoehtoja löytyy arvostetuilta eSports-vedonlyöntisivustoilta. Olennaista on varmistaa, että valittu eSports-vedonlyöntisivusto tarjoaa Apex Legends Global Series -vedonlyöntimarkkinat.

Seuraava askel sopivan vedonlyöntisivuston valitsemisen jälkeen on tallettaa varoja vedonlyöntitilille. Talletussumma riippuu siitä, mitä vedonlyöjä aikoo panostaa, mutta se ei saa olla pienempi kuin vedonlyönnin tarjoajan asettama minimitalletusraja. Useimmat vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat lukuisia maksutapoja, jotka tekevät talletusprosessista helppoa ja kätevää.

Apex Legends Global Series -vedonlyöntiprosessi

Vedonlyönti alkaa siitä, että vedonlyöjät valitsevat sopivat vedonlyöntimarkkinat käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Asetukset, kertoimet ja vedonlyöntistrategiat vaikuttavat ensisijaisesti valintoihin. Yleensä useimmat vedonlyöntisivustot antavat vedonlyöjien tehdä kertyneitä panoksia, mikä parantaa kertoimia ja lisää potentiaalista voittosummaa.

Vedonlyöjät voivat sitten päättää panoksensa rahamäärästä jokaisessa vedossa ja noudattaa vedonlyöntipalveluntarjoajan asianmukaista menettelyä vedon asettamiseksi.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

5 parasta esports-vedonlyöntiturnausta 2022
2022-12-08

5 parasta esports-vedonlyöntiturnausta 2022

Esports laajenee, ja vedonlyöntimarkkinoille tulee lisää kilpailuja ja pelejä. Ei ole yllättävää nähdä e-urheiluvedonlyönnin suosion kasvavan, kun otetaan huomioon, kuinka suosittuja urheilukilpailuista on tullut viime vuosina.