Pelaa Rocket League verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022

Rocket League on ajoneuvojalkapallovideopeli, joka julkaistiin vuonna 2015. Peli suunniteltiin alun perin PlayStation 4- ja Microsoft Windows -peleihin. Muutama kuukausi julkaisun jälkeen julkaistiin myös portit Nintendo Switchille ja Xbox Onelle. Peli on hyvin samankaltainen edeltäjänsä Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Carsin kanssa, vaikkakin muutamalla eroavaisuudella.

Pelaajat pääsevät ohjaamaan rakettikäyttöisiä autoja, joilla he voivat lyödä isoa palloa ja yrittää tehdä maalin samalla tavalla kuin jalkapallopelissä. Ajoneuvot voivat hypätä, kun rakettivoima on aktivoitu iskemään palloa ollessaan vielä ilmassa. Kentän sisällä on merkittyjä tiloja, joissa pelaajat voivat ohittaa autonsa saadakseen nopeutta. Nopeuslisäyksiä käytetään lisäämään autojen suorituskykyä varsin merkittävästi, ja ne voivat antaa pelaajalle lukuisia etuja pelaamisessa.

Pelin kehitys

Pelin kehitys

Rocket League julkaistiin muunnelmana Supersonic Acrobatic RPBC:stä. Psyonix kehitti taisteluautoja. Yksi Psyonixin tavoitteista oli saada epätodelliset autot tuntumaan hauskoilta ajaa realistisuudesta tinkimättä.

Battle-Carsin kehittämisen jälkeen Psyonix yritti myydä pelin julkaisijalle jalkapallopelinä rakettikäyttöisillä autoilla, mutta he eivät saaneet kiinnostusta kaikilta julkaisijoilta. Sitten he päättivät julkaista pelin itse PlayStation Networkissa ilman markkinointia.

Peliä on ladattu yli kaksi miljoonaa kertaa. Studio jätti sen kuitenkin hetkeksi aikaa työstämään muita projekteja. Muut hankkeet auttoivat tuottamaan varoja, jotka myöhemmin sijoitettiin Battle-Carsiin, jotta se onnistuisi. Battle-Cars-projektista peräisin oleva Rocket League -kehitys alkoi vuonna 2013 ja maksoi noin kaksi miljoonaa dollaria. Jotkut Battle-Carsin muuttamisesta Rocket Leagueksi tehdyt säädöt sisälsivät kehysnopeuden lisäämisen 30:stä 60:een, jotta se sopisi uudempaan laitteistoon.

Rocket League eSport

Julkaisun jälkeen Rakettiliiga, siitä tuli suhteellisen suosittu useilla suoratoistoalustoilla, mukaan lukien Twitch. Ensimmäinen Rocket League Championship -sarja pelattiin vuonna 2016, ja sen rahapalkinto oli 55 000 dollaria. Se tienasi yli miljoona dollaria tuloja pelin sisäisten kosmeettisten tuotteiden ja laatikoiden myynnistä. Varoja käytettiin pääasiassa muiden kilpailutapahtumien rahoittamiseen, minkä seurauksena pelin suosio eSportina kasvoi.

Pelin kehitys
Vedonlyönti Rocket Leaguesta

Vedonlyönti Rocket Leaguesta

Pelaajat voivat myös törmätä muiden pelaajien autoihin ja tuhota ne. Kolaroituneiden autojen ilmaantuminen kestää hetken. Pelaaja voi myös suorittaa lukuisia nopeita väistöjä, kuten pyöriä tiettyihin suuntiin ja tehdä lyhyitä hyppyjä välttääkseen törmäystä saadakseen paremman paikannusedun. Kaikki ottelut kestävät yleensä viisi minuuttia. Jos molemmat joukkueet tekevät tasan viiden minuutin kuluttua, seuraavan maalin ensimmäinen joukkue voittaa. Pelejä voidaan pelata yksi vastaan neljä neljä vastaan.

Vedonlyönti Rocket Leaguesta on suhteellisen samanlaista vedonlyönti muissa eSport-peleissä. Pelaajien on aloitettava etsimällä sopiva pelisivusto. Pelin suosion vuoksi Rocket League -peliä tarjoavan pelisivuston löytäminen eSports-vedonlyöntimarkkinoilta ei ole niin vaikeaa, kuten monet hyvämaineiset kasinot tekevät.

Pelaajien tulee kuitenkin ottaa huomioon myös saatavilla olevien tapahtumien määrä. Mitä enemmän Rocket League -tapahtumia vedonlyöntisivusto tarjoaa, sitä enemmän vedonlyöntimahdollisuuksia pelaajalla on. Löytettyään hyvämaineisen vedonlyöntisivuston, joka tarjoaa Rocket League -vedonlyöntimarkkinoita, vedonlyöjien on talletettava varoja vedonlyöntitileilleen ja asetettava asiaankuuluvat vedot. Vetotyypit voivat vaihdella tarjottujen markkinoiden mukaan.

Yleisimmät vedot perustuvat yleensä voittavaan joukkueeseen, maalin tekemiseen pelaajaan ja maalien määrään. Vedot voidaan myös yhdistää. Vedot voivat koskea myös yksittäisiä otteluita tai koko tapahtumaa. Vedon asettamisprosessi saattaa vaihdella hieman eri vedonlyöntisivustoilla, mutta periaatteet pysyvät samoina.

Vedonlyönti Rocket Leaguesta on yleensä varsin hauskaa pelin luonteen vuoksi. Pelaajat saavat nauttia pelistä riippumatta pelin tuloksesta. Jokainen ottelu kestää yleensä vain viisi minuuttia, joten vedonlyöjät eivät odota liian kauan tietääkseen vedonlyöntiensä tulokset.

Vedonlyönti Rocket Leaguesta
Miksi Rocket League on suosittu?

Miksi Rocket League on suosittu?

Rocket League on yksi suosituimmista ilmaisista peleistä, jotka ovat saatavilla PS4:llä ja monilla muilla alustoilla. On melko suosittua, että sillä on aktiivinen verkkoyhteisö, joka on vuorovaikutuksessa pelkästään pelistä ja sen ongelmista. Steam Charts arvioi, että pelissä on edelleen yli 150 000 aktiivista käyttäjää. Määrä yleensä kasvaa suurten tapahtumien aikana.

Myös eSports-kilpailut ovat merkittävästi lisänneet pelin suosiota. Jotkut eSports-kilpailuista ovat Major League Gaming ja ESL. Psyonixilla on myös Rocket League Championship -sarja, joka auttaa ylläpitämään pelin suosiota.

eSportin pelaaminen verkossa

Rocket League luotiin yleensä ystävien kanssa pelattavaksi. Helpoin tapa saada tämä tapahtumaan on pelaaminen verkossa, vaikka on mahdollista pelata myös offline-tilassa pelikonsolilla. Pelaajat voivat muodostaa yhteyden ja kilpailla verkossa kaikilla alustoilla, joilla Rocket League on saatavilla. Pelaajilla on mahdollisuus poistaa käytöstä eri alustojen välinen peli. Pelaajat voivat muodostaa yhteyden muihin samanlaisella alustalla oleviin pelaajiin vain, kun alustojen välinen peli on poistettu käytöstä.

Sujuvan pelin takaamiseksi pelaajat tarvitsevat vakaan Internet-yhteyden. Peli mahdollistaa jopa kahdeksan eri pelaajan yhteyden. Kuitenkin vain neljä eri pelaajaa voi jakaa näytön kerrallaan.

Miksi Rocket League on suosittu?
Isot eSports-pelaajat

Isot eSports-pelaajat

Useita esport-pelaajia ovat tehneet itselleen mainetta menestyessään eSportsissa. Näitä arvioidaan yleensä sen rahan perusteella, mitä he tienaavat suosituissa peleissä, mukaan lukien Rocket League. Useimmat heistä ovat myös vastuussa joidenkin sellaisten pelien popularisoinnista, joissa he yleensä voittavat.

Johan Sundstein on voittanut yli 7,2 miljoonaa dollaria eSportsista, mikä tekee hänestä kaikkien aikojen eniten ansaitsevan eSportsissa. Seuraava pelaaja on Kyle Giersdorf, jolla on yli 3,2 miljoonaa dollaria voittoja. Muita merkittäviä nimiä ovat Peter Rasmussen, Ian Porter, Lee Sang-Hyeok, Feg ja Joona Sotala.

Miksi pelaajat rakastavat Rocket Leaguea?

Yksi tärkeimmistä syistä Rocket Leaguen suosion takana on pelin rehellisyys. Tämä tarkoittaa, että peli ei käytä algoritmeja määrittämään pelaajien menestystä. Pelaajien tarvitsee vain luottaa fysiikan lakiin ilman satunnaistamista. Pelissä ei myöskään ole pay-to-win -elementtiä. Kaikki pelin sisäiset tapahtumat ovat vain kosmeettisia, joita pelaajat käyttävät vain saadakseen autonsa näyttämään esteettisemmältä.

Toinen ilmeinen syy on, että peli on varsin viihdyttävä. Pelin grafiikka ja kilpailuluonne ovat tärkeimmät tekijät siihen, kuinka hauskaa se on. Pelin cross-platform-nimi on myös varsin houkutteleva monille pelaajille.

Kuinka pelata Rocket League

Rocket Leaguen pelaaminen on suhteellisen helppoa. Kestää vain muutaman minuutin, ennen kuin uusi pelaaja ymmärtää pelin ja pelaa sen. Asiantuntijaksi tuleminen vaatii kuitenkin paljon harjoittelua, koska joitain liikkeitä voi olla vaikea oppia.

Ensisijainen oppimiskäyrä sisältää pelin ohjaimien tuntemisen. Tämän jälkeen pelaajat voivat alkaa oppia joitain sijoittelupelejä ja temppuja parantaakseen voittomahdollisuuksia. Pelissä on harjoitustila, joka sisältää opetusohjelman, joka auttaa pelaajia oppimaan ja parantamaan peliä.

Perusopetusohjelmat opettavat kaiken koskien autojen hallintaa, väistelyjä ja hyppyjä sekä tehosteiden käyttöä. Edistyneet opetusohjelmat tarjoavat tietoa monimutkaisista liikkeistä, kuten kaksoishyppyistä, rakettien lentämisestä ja etukäännösten tekemisestä.

Rocket Leaguen suurimmat pelaajat ja joukkueet

Luettelo suurimmat pelaajat ja joukkueet Rocket League -sarja vaihtelee puolustavista mestareista kuumiin tulokkaisiin. Paras pelaaja on M0nkey M00n, joka pelaa joukkueen BDS:ssä. Hän on tällä hetkellä kolmatta vuotta ammattimaisessa Rocket League -pelaamisessa. 18-vuotias tunnetaan johdonmukaisesta joukkueensa johtamisesta voittoon.

NRG-joukkueessa pelaava Jstn on myös listattu parhaiden joukkoon. Menestyksensä lisäksi hänet tunnetaan siitä, että hän teki pelin kuuluisimman maalin. Hänen pelityylinsä on nopea, räikeä ja erittäin luova. Muita merkittäviä nimiä ovat Team Envyn Turbopolsa, Team BDS:n Extra ja Team Roguen Firstkiller.

Isot eSports-pelaajat
Onko Rocket Leaguen mestaruutta?

Onko Rocket Leaguen mestaruutta?

eSportsin MM-kisat tunnetaan tällä hetkellä nimellä Electronic Sports World Convention (ESWC). Tämä kansainvälinen kilpailu sisältää useita eSportseja, joita järjestetään vuosittain. Tyypillisesti kansalliset karsintatapahtumat järjestetään yleensä joukkueiden kesken ympäri maailmaa.

Vain karsinnan voittajat saavat oikeuden edustaa maitaan mestaruussarjassa. Tapahtuman suosio on kasvanut asteittain, mutta tasaisesti. Se houkuttelee tällä hetkellä satoja tuhansia online-katsojia eri puolilta maailmaa.

ESWC:n loi ranskalainen Ligarena-niminen yritys. Yritys tunnettiin aiemmin pienten LAN-tapahtumien järjestämisestä vain Ranskassa. Vuonna 2003 yritys päätti mennä isoon ja isännöidä tapahtumaa, johon osallistujat ympäri maailmaa voisivat liittyä. Siitä syntyi ESWC.

Sen jälkeen yritys kasvoi ja muuttui Game-Servicesiksi vuonna 5005. Sen jälkeen se toi vuonna 2009 toisen yrityksen nimeltä Games-Solution, joka myöhemmin hankki omistuksensa brändistään. Vuonna 2012 elektroniseen urheiluun erikoistunut Oxent-niminen virasto osti ESWC:n.

ESWC osallistujat

Ensimmäisessä eSports World Cupissa, joka pidettiin vuonna 2003, osallistui 358 erilaista osallistujaa. Tapahtumaan osallistui yhteensä 37 maata 150 000 euron palkintorahojen voittamiseen. Tapahtumassa pelattiin vain viisi peliä. Osallistujamäärä oli vuoteen 2006 mennessä saavuttanut 547, jotka edustivat 53 eri maata. Myös palkintorahat kasvoivat 400 000 dollariin. Myös pelien määrä nousi seitsemään.

ESWC on järjestetty siitä lähtien joka vuosi, ja osallistujamäärä on kasvanut jatkuvasti joka vuosi. Palkintosummat kuitenkin vaihtelivat molempiin suuntiin, ja joidenkin vuosien poolipalkinto oli pienempi kuin edellisinä vuosina. Joinakin vuosina myös tapahtuman rakenne muuttui sisältämään parannuksia, jotka parantavat pelaajien ja katsojien kokemusta.

Peliominaisuudet ESWC:ssä

Vuonna 2003 ESWC-tapahtumassa pelattiin vain viisi peliä. Näitä olivat Counter-Strike, Unreal Tournament, Warcraft III, Quake 3 ja Counter-Strike Female. Vuonna 2004 Painkiller ja Pro Evolution Soccer lisättiin luetteloon. Jokaisena seuraavana vuonna nähtiin myös joitain uusia pelejä.

Gran Turismo 4, Trackmania Nations, Defence of the Ancients, Special Force, FIFA, Need for speed, Guitar Hero, Super Street Fighter, Dota, Shoot Mania Storm, Tekken, Call of Duty, Just Dance ja League of Legends ovat joitakin muut pelit, joita on koskaan pelattu ESWC:ssä.

Aina kun pelin uudemmat versiot ovat esillä turnaus julkaistiin, ne korvasivat vanhemmat versiot. Esimerkiksi FIFA 10 korvattiin FIFA 11:llä vuonna 2011 ja sitten FIFA 13:lla vuonna 2012. Suurin määrä pelejä, jotka on koskaan esitetty yhdessä tapahtumassa, on kymmenen, vuonna 2010.

Virallisten otsikoiden lisäksi turnaus sisältää yleensä useita muita pelejä. Yleensä lähes kaikkia suosittuja e-urheilulajeja pelataan yleensä, mutta niitä ei esitetä päätapahtumina. Pelit luokitellaan taisteluihin, ensimmäisen persoonan räiskintäpeleihin, moninpelien online-taisteluareenoihin, kilpa-areenoihin, urheiluun, reaaliaikaiseen strategiaan, kolmannen persoonan räiskintäpeleihin ja korttipeleihin.

Mitali Tally

Tällä hetkellä Ranskalla on eniten mitaleja, joista 23 kultamitalia, 14 hopeaa ja 25 pronssia. Yhdysvallat on toisella sijalla 30 mitalilla, jota seuraavat Ruotsi ja Etelä-Korea. Kaikista tapahtumaan koskaan osallistuneista maista vain 32 maata on voittanut mitalia.

Onko Rocket Leaguen mestaruutta?
Vedonlyönti Rocket Leaguesta palveluntarjoajilta

Vedonlyönti Rocket Leaguesta palveluntarjoajilta

Tällä hetkellä ei ole monia vedonlyöntitarjoajia, jotka tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita Rocket Leaguessa. Sellaisen löytäminen voi olla hieman haastavaa. Helppo tapa hankkia sellainen on vierailla kasinon sijoitussivustolla ja käydä läpi luettelo saatavilla olevista kasinoista. Seuraava vaihe sisältää kaikkien mahdollisten vedonlyöntisivustojen vertailun sopivimman sivuston määrittämiseksi.

Tämä prosessi edellyttää, että huomioidaan sivustolla olevien tapahtumien määrä, kertoimet, palveluntarjoajan uskottavuus ja maksujen käsittely muun muassa. Oikean vedonlyöntisivuston löytäminen varmistaa, että pelaaja saa parhaan käyttökokemuksen.

Pelaajien tulee tallettaa rahaa tililleen ennen kuin lyövät vetoa Rocket Leaguesta. Tämä ei koske sivustoja, jotka tarjoavat ja sallivat talletusvapaiden bonuksien käytön pelin panostamiseen. Kaiken tämän setin avulla pelaajat voivat harkita kaikkia saatavilla olevia vedonlyöntivaihtoehtoja ja asettaa asiaankuuluvat vedot.

Tällaisia ovat vedonlyönti voittavasta joukkueesta, tulosten määrästä ja maalin tekevästä pelaajasta. Jotkut vedonlyöntisivustot suoratoistavat pelejä yleensä livenä. Näin pelaajat voivat seurata peliä vedonlyönnin jälkeen. Se myös antaa pelaajille näkemyksiä joukkueista ja pelaajista, mikä voi auttaa heidän myöhempien vedonlyöntipäätösten tekemisessä.

Vedonlyönti Rocket Leaguesta palveluntarjoajilta
Merkittäviä joukkueita Rocket Leaguessa

Merkittäviä joukkueita Rocket Leaguessa

Useat joukkueet ovat tarpeeksi hyviä tullakseen parhaiden joukkoon. Vedonlyönti tällaisista joukkueista antaa yleensä vedonlyöjille paremmat voittomahdollisuudet, vaikka heillä on yleensä alhaisemmat kertoimet. Joukkueiden ranking voi olla hieman haastavaa useiden huomioon ottavien tekijöiden vuoksi. Tällaisia ovat mm:

 • Joukkueen kokonaissuoritus.
 • Joukkueen nykyinen muoto.
 • Kilpailut, joihin joukkueet ovat osallistuneet mm.

Joukkue BDS

Korkein sijoittuva joukkue on nimeltään Team BDS. Joukkue on sveitsiläinen esports-organisaatio, jonka pelaajat ovat M0nkey M00n, MaRc_Tekijä:_8 ja Extra. Heillä on tällä hetkellä sopimus, joka kestää vuoden 2022 loppuun. Joukkueen valmentajana toimii Kael. Joukkue on pelannut satoja otteluita ja kirjannut yli 75 % sarjavoittoja ja yli 64 % voittoja.

Joukkueen elinvoimaa

Toiseksi sijoittuva joukkue on Team Vitality, aiemmin Renault Vitality. Joukkue sijaitsee Ranskassa ja sen tiedetään kilpailevan useissa erilaisissa eSport-peleissä. Sen aktiivisia pelaajia ovat Fairy Peak, Kaydop ja Alpha54. Joukkueen valmentaja on nimeltään Mount. Joukkueen ennätys on yli 67 % sarjavoitoista ja 59 % peleistä.

Dignitas

Kolmas joukkue on nimeltään Dignitas, aiemmin nimeltään Team Dignitas. Tämä joukkue sijaitsee Yhdysvalloissa, ja mukana ovat Joreuz, Apparentlyjack, Scrub Killa ja Jessie. Heillä on ennätys yli 58 % voitoista sarjoissa ja 54 % peleissä.

Misfits Gaming

Neljännellä sijalla oleva joukkue on Misfits Gaming. Amerikkalainen eSports-organisaatio sijaitsee Miamissa. Joukkueen pelaajia ovat Mittaen, Arju, Kash ja ANDYTHEMANDY. Joukkueen suoritus on 70 % sarjavoitoista ja 59 % peleistä. Prosentit ovat melko vaikuttavia, mutta joukkueen pelaamien pelien kokonaismäärä on paljon pienempi kuin muilla huippujoukkueilla.

SMPR eSports

SMPR eSportsia kutsutaan myös nimellä Semper Esports. European Rocket League -joukkueen omistaja on englantilainen eSports-organisaatio nimeltä Semper Fortis Esports. Pelaajina ovat Kassio, Archie, Chausette45 ja RamS. Joukkueen voitto on 52 % sarjavoitoista ja 51 % peleistä.

Muita merkittäviä tiimejä ovat Endpoint CeX, Evil Geniuses, Vodafone Giants, Rix GG, Team Liquid, Guild Esports, Williams Resolve, FC Barcelona, Karmine Corp, Team Queso, SK Gaming ja Natus Vincere. On olennaista huomata, että sijoitukset yleensä muuttuvat ajoittain pelin kilpailuluonteen vuoksi.

Merkittäviä joukkueita Rocket Leaguessa
Hyvät ja huonot puolet

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Peli on viihdytt√§v√§: Ilmeisin plus on, ett√§ peli on varsin viihdytt√§v√§. Autojen ohjaaminen fysiikan lakien mukaan voi toisinaan aiheuttaa riippuvuutta. Grafiikka ja kyky muokata auton estetiikkaa tekev√§t siit√§ my√∂s varsin nautinnollisen.
 • Pelin pelaaminen on helppoa: Peliss√§ on suhteellisen helpot s√§√§nn√∂t ja tavoitteet. Peliohjaimet ovat my√∂s melko yksinkertaisia. T√§m√§n ansiosta kaikkien pelaaminen ja pelist√§ nauttiminen on helppoa, mukaan lukien aloittelijat.
 • **Peli on ilmainen:**Toinen huippuammattilainen on, ett√§ peli on t√§ysin ilmainen. Pelaajien ei tarvitse huolehtia rahojensa erosta p√§√§st√§kseen peliin tai sen ominaisuuksiin.
 • Peliss√§ on yksityiskohtainen autoeditori: Autoeditori on melko yksityiskohtainen, joten pelaajat voivat muokata autojaan √§√§rimm√§isiin yksityiskohtiin. Muutokset eiv√§t vaikuta pelin suorituskykyyn.
 • Peliss√§ on harjoitustila: Pelaajat voivat oppia tai harjoitella parantaakseen peli√§√§n siirtym√§ll√§ harjoitustilaan. Opetusohjelmat ovat melko yksityiskohtaisia ja tehokkaita.

Haittoja

 • Pelin pituus on kiinte√§: Pelin pituutta ei voi muuttaa, sill√§ se on viisi minuuttia.
 • AI-tiimit h√§vi√§v√§t usein liian helposti: Teko√§lytiimi tekee tavallisesti maalin tekemisest√§ vaivatonta, toisinaan jopa saa joukkuetoverinsa tekem√§√§n maalin itselleen
 • Palvelimet voivat hajota usein: Pelaajat kokevat yleens√§ palvelinh√§iri√∂it√§ ajoittain.
Hyvät ja huonot puolet
Rocket Leaguen kertoimet

Rocket Leaguen kertoimet

Useimmat vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat yleensä Rocket League -vedonlyöntikertoimia pelin odotetun tuloksen perusteella. Kertoimien laskemiseen käytetään erityisiä kaavoja, jotka liittyvät suoraan todennäköisyyteen. Esimerkiksi erittäin todennäköisellä joukkueella, joka voittaa pelin, on alhaisemmat kertoimet, mikä johtaa pienempään voittoon. Kertoimet esitetään yleensä samalla tavalla kuin aidon jalkapallon kertoimet.

Vedonlyöntikertoimet myös yleensä muuttuvat pelin jatkuessa sivustoilla, jotka sallivat live-vedonlyönnin Rocket Leaguesta. Esimerkiksi joukkueen voiton todennäköisyys voi laskea varsin merkittävästi, jos joukkue tekee maalin.

Kertoimet voivat vaihdella eri vedonlyöntisivustoilla, vaikka useimmilla niistä on yleensä mitättömiä eroja. Jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat kuitenkin huomattavasti parempia kertoimia kuin muut. Tämän vuoksi on välttämätöntä valita paras sivusto, koska se vaikuttaa suoraan mahdolliseen voittosummaan.

Joillakin sivustoilla on myös erilaisia vaatimuksia koskien kertoimia, joiden aikana pelaajien on panostettava käyttämällä bonuksia. Pelaajien on täytettävä vaatimukset voidakseen muuntaa voittonsa oikeaksi rahaksi. Siksi on tärkeää pitää silmällä kierrätysvaatimuksia, kun käytät bonuksia panostaessasi Rocket Leaguessa.

Rocket Leaguen kertoimet
Kuinka voittaa vedonlyönti parhaiten Rocket Leaguessa

Kuinka voittaa vedonlyönti parhaiten Rocket Leaguessa

Ensinnäkin pelaajien on oltava erittäin valikoivia panoksissaan. Tämä koskee erityisesti pelaajia, jotka ovat uusia Rocket League -vedonlyönnissä. Pelaajien tulee asettaa vain vetoja, joilla on todennäköisemmin toivottava tulos, sen sijaan, että ne johtavat todennäköisimmin korkeimpiin voittoihin.

Joukkueen ja sen pelaajien tutkiminen ennen vedonlyöntiä voi myös auttaa vedonlyöjiä tekemään parempia vedonlyöntipäätöksiä. Joukkueen aiempi suorituskyky, sijoitus ja nykyinen muoto voivat kaikki vaikuttaa odotettuun pelin tulokseen.

Pelaajien tulee myös käyttää oikeutta vedonlyöntitaktiikat ja -strategiat. Tämä voi auttaa vedonlyöjiä olemaan paljon päättäväisempiä vedonlyöntipäätöksiä tehdessään. Tämä johtuu siitä, että he tietävät aina, mitkä vedonlyöntimarkkinat ja vedonlyöntityypit valita kaikille tekemilleen vedoille.

Myös oikea pelikassan hallinta on välttämätöntä. Pelaajien ei tulisi koskaan käyttää rahaa, jota heillä ei ole varaa hävitä mihinkään vetoon.

Pelaajien tulee aina hyödyntää tarjolla olevat bonukset. Useimmat vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat yleensä a tervetuliaisbonus. Tällaisen bonuksen käyttäminen antaa pelaajille mahdollisuuden oppia tai harjoitella peliä ja mahdollisesti voittaa rahaa riskeeraamatta mitään.

Kuinka voittaa vedonlyönti parhaiten Rocket Leaguessa