Paras Rocket League vedonlyöntioppaasi 2023

Rocket League on ajoneuvojalkapallovideopeli, joka julkaistiin vuonna 2015. Peli suunniteltiin alun perin PlayStation 4- ja Microsoft Windows -peleihin. Muutama kuukausi julkaisun jälkeen julkaistiin myös portit Nintendo Switchille ja Xbox Onelle. Pelissä on paljon yhtäläisyyksiä edeltäjäänsä, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Carsiin, vaikkakin muutamalla eroavaisuudella.

Pelaajat pääsevät ohjaamaan rakettikäyttöisiä autoja, joilla he voivat lyödä isoa palloa ja yrittää tehdä maalin samalla tavalla kuin jalkapallopelissä. Ajoneuvot voivat hypätä, kun rakettivoima on aktivoitu iskemään palloa ollessaan vielä ilmassa.

Paras Rocket League vedonlyöntioppaasi 2023
Kaikki mitä sinun tulee tietää Rocket League e-urheilusta

Kaikki mitä sinun tulee tietää Rocket League e-urheilusta

Kentän sisällä on merkittyjä tiloja, joissa pelaajat voivat ohittaa autonsa saadakseen nopeutta. Nopeuslisäyksiä käytetään lisäämään autojen suorituskykyä varsin merkittävästi, ja ne voivat antaa pelaajalle lukuisia etuja pelattavuudessa.

Rocket League julkaistiin muunnelmana Supersonic Acrobatic RPBC:stä. Psyonix kehitti taisteluautoja. Yksi Psyonixin tavoitteista oli saada epätodelliset autot tuntumaan hauskoilta ajaa realistisuudesta tinkimättä.

Battle-Carsin kehittämisen jälkeen Psyonix yritti myydä pelin julkaisijalle jalkapallopelinä rakettikäyttöisillä autoilla, mutta he eivät saaneet kiinnostusta kaikilta julkaisijoilta. Sitten he päättivät julkaista pelin itse PlayStation Networkissa ilman markkinointia.

Peliä on ladattu yli kaksi miljoonaa kertaa. Studio jätti sen kuitenkin hetkeksi aikaa työstämään muita projekteja. Muut hankkeet auttoivat tuottamaan varoja, jotka myöhemmin sijoitettiin Battle-Carsiin, jotta se onnistuisi.

Battle-Cars-projektista peräisin oleva Rocket League -kehitys alkoi vuonna 2013 ja maksoi noin kaksi miljoonaa dollaria. Jotkut Battle-Carsin muuttamisesta Rocket Leagueksi tehdyt säädöt sisälsivät kuvataajuuden lisäämisen 30:stä 60:een, jotta se sopisi uudempaan laitteistoon.

RL eSports

Julkaisun jälkeen Rakettiliiga, siitä tuli suhteellisen suosittu useilla suoratoistoalustoilla, mukaan lukien Twitch. Ensimmäinen Rocket League Championship -sarja pelattiin vuonna 2016, ja sen rahapalkinto oli 55 000 dollaria. Se ansaitsi yli miljoona dollaria tuloja pelin sisäisten kosmeettisten tuotteiden ja laatikoiden myynnistä. Varoja käytettiin pääasiassa muiden kilpailutapahtumien rahoittamiseen, minkä seurauksena pelin suosio eSportina kasvoi.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Rocket League e-urheilusta
Rocket League -vedonlyönti 2023 : kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Rocket League -vedonlyönti 2023 : kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Pelaajat voivat myös törmätä muiden pelaajien autoihin ja tuhota ne. Kolaroituneiden autojen syntymiseen kuluu hetki. Pelaaja voi myös suorittaa lukuisia nopeita väistöjä, kuten pyöriä tiettyihin suuntiin ja tehdä lyhyitä hyppyjä välttääkseen törmäystä saadakseen paremman paikannusedun.

Kaikki ottelut kestävät yleensä viisi minuuttia. Jos molemmat joukkueet tekevät tasan viiden minuutin kuluttua, seuraavan maalin ensimmäinen joukkue voittaa. Pelejä voidaan pelata yksi vastaan neljä neljä vastaan.

Vedonlyönti Rocket Leaguesta on suhteellisen samanlaista vedonlyönti muissa eSport-peleissä. Pelaajien on aloitettava etsimällä sopiva pelisivusto. Pelin suosion vuoksi RL:tä tarjoavan pelisivuston löytäminen eSports-vedonlyöntimarkkinoilta ei ole niin vaikeaa kuin monet hyvämaineiset kasinot tekevät.

Pelaajien tulee kuitenkin ottaa huomioon myös saatavilla olevien tapahtumien määrä. Mitä enemmän Rocket League -tapahtumia vedonlyöntisivusto tarjoaa, sitä enemmän vedonlyöntimahdollisuuksia pelaajalla on. Löytettyään hyvämaineisen vedonlyöntisivuston, joka tarjoaa Rocket League -vedonlyönnin, vedonlyöjien on talletettava varoja vedonlyöntitileilleen ja asetettava asiaankuuluva veto Rocket Leaguesta. Vetotyypit voivat vaihdella tarjottujen markkinoiden mukaan.

Yleisimmät vedot perustuvat yleensä voittavaan joukkueeseen, maalin tekemiseen pelaajaan ja maalien määrään. Rocket League -vedot voidaan myös yhdistää. Vedot voivat koskea myös yksittäisiä otteluita tai koko tapahtumaa. Vedon asettamisprosessi voi vaihdella hieman eri vedonlyöntisivustoilla, mutta periaatteet pysyvät samoina.

Vedonlyönti Rocket Leaguesta on yleensä varsin hauskaa pelin luonteen vuoksi. Pelaajat saavat nauttia pelistä riippumatta pelin tuloksesta. Jokainen ottelu kestää yleensä vain viisi minuuttia, joten vedonlyöjät eivät odota liian kauan tietääkseen vedonlyöntiensä tulokset.

Rocket League -vedonlyönti 2023 : kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
Miksi Rocket League on suosittu?

Miksi Rocket League on suosittu?

Rocket League on yksi suosituimmista ilmaisista peleistä, jotka ovat saatavilla PS4:llä ja monilla muilla alustoilla. On melko suosittua, että sillä on aktiivinen verkkoyhteisö, joka on vuorovaikutuksessa yksinomaan pelistä ja sen ongelmista. Steam Charts arvioi, että pelissä on edelleen yli 150 000 aktiivista käyttäjää. Määrä yleensä kasvaa suurten tapahtumien aikana.

eSports-kilpailut ovat myös merkittävästi lisänneet pelin suosiota. Jotkut eSports-kilpailuista ovat Major League Gaming ja ESL. Psyonixilla on myös Rocket League Championship -sarja, joka auttaa ylläpitämään pelin suosiota.

eSportin pelaaminen verkossa

Rocket League luotiin yleensä ystävien kesken pelattavaksi. Helpoin tapa saada se tapahtumaan on pelata verkossa, vaikka on mahdollista pelata myös offline-tilassa pelikonsolilla. Pelaajat voivat muodostaa yhteyden ja kilpailla verkossa kaikilla alustoilla, joilla RL on saatavilla. Pelaajilla on mahdollisuus poistaa käytöstä eri alustojen välinen peli. Pelaajat voivat muodostaa yhteyden muihin samanlaisella alustalla oleviin pelaajiin vain, kun eri alustojen välinen peli on poistettu käytöstä.

Sujuvan pelin takaamiseksi pelaajat tarvitsevat vakaan Internet-yhteyden. Peli mahdollistaa jopa kahdeksan eri pelaajan yhteyden. Kuitenkin vain neljä eri pelaajaa voi jakaa näytön kerrallaan.

Miksi Rocket League on suosittu?
Big Rocket League eSports -pelaajat

Big Rocket League eSports -pelaajat

Useita esport-pelaajia ovat tehneet itselleen mainetta menestyessään eSportsissa. Näitä arvioidaan yleensä sen mukaan, kuinka paljon rahaa he tienaavat suosituissa peleissä, mukaan lukien Rocket League. Useimmat heistä ovat myös vastuussa joidenkin sellaisten pelien popularisoinnista, joissa he yleensä voittavat.

Johan Sundstein on voittanut yli 7,2 miljoonaa dollaria eSportsista, mikä tekee hänestä kaikkien aikojen eniten ansaitsevan eSportsissa. Seuraava pelaaja on Kyle Giersdorf, jolla on yli 3,2 miljoonaa dollaria voittoja. Muita merkittäviä nimiä ovat Peter Rasmussen, Ian Porter, Lee Sang-Hyeok, Feg ja Joona Sotala.

Miksi pelaajat rakastavat Rocket Leaguea?

Yksi tärkeimmistä syistä Rocket Leaguen suosion takana on pelin rehellisyys. Tämä tarkoittaa, että peli ei käytä algoritmeja määrittämään pelaajien menestystä.

Pelaajien tarvitsee vain luottaa fysiikan lakiin ilman satunnaistamista. Pelissä ei myöskään ole pay-to-win -elementtiä. Kaikki pelin sisäiset tapahtumat ovat vain kosmeettisia, joita pelaajat käyttävät vain saadakseen autonsa näyttämään esteettisesti paremmalta.

Toinen ilmeinen syy on, että peli on varsin viihdyttävä. Pelin grafiikka ja kilpailuluonne ovat tärkeimmät tekijät siihen, kuinka hauskaa se on. Pelin cross-platform-nimi on myös varsin houkutteleva monille pelaajille.

Big Rocket League eSports -pelaajat
Kuinka pelata Rocket Leaguea kuin ammattilainen?

Kuinka pelata Rocket Leaguea kuin ammattilainen?

Rocket Leaguen pelaaminen on suhteellisen helppoa. Kestää vain muutaman minuutin, ennen kuin uusi pelaaja ymmärtää pelin ja pelaa sen. Asiantuntijaksi tuleminen vaatii kuitenkin paljon harjoittelua, koska joitakin liikkeitä voi olla vaikea oppia.

Ensisijainen oppimiskäyrä sisältää pelin ohjaimien tuntemisen. Tämän jälkeen pelaajat voivat alkaa oppia joitain sijoittelupelejä ja temppuja parantaakseen voittomahdollisuuksia. Pelissä on harjoitustila, joka sisältää opetusohjelman, joka auttaa pelaajia oppimaan ja parantamaan peliä.

Perusopetusohjelmat opettavat kaiken koskien autojen hallintaa, väistelyjä ja hyppyjä sekä tehosteiden käyttöä. Edistyneet opetusohjelmat tarjoavat tietoa monimutkaisista liikkeistä, kuten kaksoishyppyistä, rakettien lentämisestä ja etukäännösten tekemisestä.

Rocket Leaguen suurimmat pelaajat ja joukkueet

Luettelo suurimmat pelaajat ja joukkueet Rocket League -sarjan joukot vaihtelevat puolustavista mestareista kuumiin tulokkaisiin. Paras pelaaja on M0nkey M00n, joka pelaa joukkueen BDS:ssä. Hän on tällä hetkellä kolmatta vuotta ammattimaisessa Rocket League -pelaamisessa. 18-vuotias tunnetaan johdonmukaisesta joukkueensa johtamisesta voittoon.

NRG-joukkueessa pelaava Jstn on myös listattu parhaiden joukkoon. Menestyksensä lisäksi hänet tunnetaan siitä, että hän teki pelin kuuluisimman maalin. Hänen pelityylinsä on nopea, räikeä ja erittäin luova. Muita merkittäviä nimiä ovat Team Envyn Turbopolsa, Team BDS:n Extra ja Team Roguen Firstkiller.

Kuinka pelata Rocket Leaguea kuin ammattilainen?
Vedonlyönti Rocket League -mestaruudesta

Vedonlyönti Rocket League -mestaruudesta

eSports World Cup tunnetaan tällä hetkellä nimellä Electronic Sports World Convention (ESWC). Tähän kansainväliseen kilpailuun osallistuu useita eSportseja, joita järjestetään vuosittain. Tyypillisesti kansalliset karsintatapahtumat järjestetään yleensä joukkueiden kesken ympäri maailmaa.

Vain karsinnan voittajat saavat oikeuden edustaa maitaan mestaruussarjassa. Tapahtuman suosio on kasvanut asteittain, mutta tasaisesti. Se houkuttelee tällä hetkellä satoja tuhansia online-katsojia eri puolilta maailmaa.

ESWC:n loi ranskalainen Ligarena-niminen yritys. Yritys tunnettiin aiemmin pienten LAN-tapahtumien järjestämisestä vain Ranskassa. Vuonna 2003 yritys päätti mennä isoon ja isännöidä tapahtumaa, johon osallistujat ympäri maailmaa voisivat liittyä. Se merkitsi ESWC:n syntymää.

Sen jälkeen yritys kasvoi ja muuttui Game-Servicesiksi vuonna 5005. Sen jälkeen se toi vuonna 2009 toisen yrityksen nimeltä Games-Solution, joka myöhemmin hankki omistuksensa brändistään. Vuonna 2012 elektroniseen urheiluun erikoistunut Oxent-niminen virasto osti ESWC:n.

Vedonlyönti Rocket League -mestaruudesta
Kaikki ESWC:stä

Kaikki ESWC:stä

Ensimmäisessä eSports World Cupissa, joka pidettiin vuonna 2003, osallistui 358 erilaista osallistujaa. Tapahtumaan osallistui yhteensä 37 maata 150 000 euron palkintorahojen voittamiseen. Tapahtumassa pelattiin vain viisi peliä. Vuoteen 2006 mennessä osallistujamäärä oli noussut 547:een, jotka edustivat 53 eri maata. Myös palkintorahat kasvoivat 400 000 dollariin. Myös pelien määrä nousi seitsemään.

ESWC on pidetty siitä lähtien joka vuosi, ja osallistujamäärä kasvaa jatkuvasti joka vuosi. Palkintosummat kuitenkin vaihtelivat molempiin suuntiin, ja joidenkin vuosien poolipalkinto oli pienempi kuin edellisinä vuosina. Joinakin vuosina myös tapahtuman rakenne muuttui sisältämään parannuksia, jotka parantavat pelaajien ja katsojien kokemusta.

Peliominaisuudet ESWC:ssä

Vuonna 2003 ESWC-tapahtumassa pelattiin vain viisi peliä. Näitä olivat Counter-Strike, Unreal Tournament, Warcraft III, Quake 3 ja Counter-Strike Female. Vuonna 2004 Painkiller ja Pro Evolution Soccer lisättiin luetteloon. Jokaisena seuraavana vuonna nähtiin myös joitain uusia pelejä.

Gran Turismo 4, Trackmania Nations, Defence of the Ancients, Special Force, FIFA, Need for speed, Guitar Hero, Super Street Fighter, Dota, Shoot Mania Storm, Tekken, Call of Duty, Just Dance ja League of Legends ovat joitakin muut pelit, joita on koskaan pelattu ESWC:ssä.

Aina kun pelin uudemmat versiot ovat esillä turnaus julkaistiin, ne korvasivat vanhemmat versiot. Esimerkiksi FIFA 10 korvattiin FIFA 11:llä vuonna 2011 ja sitten FIFA 13:lla vuonna 2012. Suurin määrä pelejä, jotka on koskaan esitetty yhdessä tapahtumassa, on kymmenen, vuonna 2010.

Virallisten otsikoiden lisäksi turnaus sisältää yleensä useita muita pelejä. Yleensä lähes kaikkia suosittuja e-urheilulajeja pelataan yleensä, mutta niitä ei esitetä päätapahtumina. Pelit luokitellaan taisteluihin, ensimmäisen persoonan räiskintäpeleihin, moninpelien online-taisteluareenoihin, kilpa-areenoihin, urheiluun, reaaliaikaiseen strategiaan, kolmannen persoonan räiskintäpeleihin ja korttipeleihin.

Mitali Tally

Tällä hetkellä Ranskalla on eniten mitaleja, joista 23 kultamitalia, 14 hopeaa ja 25 pronssia. Yhdysvallat on toisella sijalla 30 mitalilla, jota seuraavat Ruotsi ja Etelä-Korea. Kaikista maista, jotka ovat koskaan osallistuneet tapahtumaan, vain 32 maata on voittanut mitalia.

Kaikki ESWC:stä
Löydä täydelliset Rocket League vedonvälittäjät

Löydä täydelliset Rocket League vedonvälittäjät

Tällä hetkellä ei ole monia vedonlyöntitarjoajia, jotka tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita Rocket Leaguessa. Sellaisen löytäminen voi olla hieman haastavaa. Helppo tapa hankkia sellainen on vierailla kasinon sijoitussivustolla ja käydä läpi luettelo saatavilla olevista kasinoista. Seuraava vaihe sisältää kaikkien mahdollisten vedonlyöntisivustojen vertailun sopivimman sivuston määrittämiseksi.

Tämä prosessi edellyttää, että huomioidaan sivustolla olevien tapahtumien määrä, kertoimet, palveluntarjoajan uskottavuus ja maksujen käsittely muiden asioiden ohella. Oikean vedonlyöntisivuston löytäminen varmistaa, että pelaaja saa parhaan käyttökokemuksen.

Pelaajien tulee tallettaa rahaa tililleen ennen kuin lyövät vetoa Rocket Leaguesta. Tämä ei koske sivustoja, jotka tarjoavat ja sallivat ilman talletusbonuksia vedonlyöntiin RL:ssä. Kaiken tämän setin avulla pelaajat voivat harkita kaikkia saatavilla olevia vedonlyöntivaihtoehtoja ja asettaa asiaankuuluvat vedot.

Tällaisia ovat vedonlyönti Rocket League -joukkueen voittamisesta, tulosten määrä ja maalintekijä. Jotkut esport-vedonvälittäjät suoratoistavat pelejä yleensä suorana. Tämän ansiosta pelaajat voivat seurata peliä vedonlyönnin jälkeen. Se myös antaa pelaajille näkemyksiä joukkueista ja pelaajista, mikä voi auttaa heidän myöhempien vedonlyöntipäätösten tekemisessä.

Löydä täydelliset Rocket League vedonvälittäjät
Parhaat Rocket League -joukkueet, joista voit lyödä vetoa

Parhaat Rocket League -joukkueet, joista voit lyödä vetoa

Useat joukkueet ovat tarpeeksi hyviä tullakseen parhaiden joukkoon. Vedonlyönti tällaisista joukkueista antaa yleensä vedonlyöjille paremmat voittomahdollisuudet, vaikka heillä on yleensä alhaisemmat kertoimet. Joukkueiden ranking voi olla hieman haastavaa useiden huomioon ottavien tekijöiden vuoksi. Tällaisia ovat mm:

 • Joukkueen kokonaissuoritus.
 • Joukkueen nykyinen muoto.
 • Kilpailut, joihin joukkueet ovat osallistuneet mm.

Joukkue BDS

Korkein sijoittuva joukkue on nimeltään Team BDS. Joukkue on sveitsiläinen esports-organisaatio, jonka pelaajat ovat M0nkey M00n, MaRc_Tekijä:_8 ja Extra. Heillä on tällä hetkellä sopimus, joka kestää vuoden 2022 loppuun. Joukkueen valmentajana on Kael. Joukkue on pelannut satoja otteluita ja kirjannut yli 75 % sarjavoittoja ja yli 64 % voittoja.

Joukkueen elinvoimaa

Toiseksi sijoittuva joukkue on Team Vitality, aiemmin Renault Vitality. Joukkue sijaitsee Ranskassa ja sen tiedetään kilpailevan useissa erilaisissa eSport-peleissä. Sen aktiivisia pelaajia ovat Fairy Peak, Kaydop ja Alpha54. Joukkueen valmentaja on nimeltään Mount. Joukkueen ennätys on yli 67 % sarjavoitoista ja 59 % peleistä.

Dignitas

Kolmas joukkue on nimeltään Dignitas, aiemmin nimeltään Team Dignitas. Tämä joukkue sijaitsee Yhdysvalloissa, ja mukana ovat Joreuz, Apparentlyjack, Scrub Killa ja Jessie. Heillä on ennätys yli 58 % voitoista sarjoissa ja 54 % peleissä.

Misfits Gaming

Neljännellä sijalla oleva joukkue on Misfits Gaming. Amerikkalainen eSports-organisaatio sijaitsee Miamissa. Joukkueen pelaajia ovat Mittaen, Arju, Kash ja ANDYTHEMANDY. Joukkueen suorituskyky on 70 % sarjavoitoista ja 59 % peleistä. Prosentit ovat melko vaikuttavia, mutta joukkueen pelaamien pelien kokonaismäärä on paljon pienempi kuin muilla huippujoukkueilla.

SMPR eSports

SMPR eSportsia kutsutaan myös nimellä Semper Esports. European Rocket League -joukkueen omistaja on englantilainen eSports-organisaatio nimeltä Semper Fortis Esports. Pelaajina ovat Kassio, Archie, Chausette45 ja RamS. Joukkueen tulos on 52 % sarjavoitoista ja 51 % peleistä.

Muita merkittäviä tiimejä ovat Endpoint CeX, Evil Geniuses, Vodafone Giants, Rix GG, Team Liquid, Guild Esports, Williams Resolve, FC Barcelona, Karmine Corp, Team Queso, SK Gaming ja Natus Vincere. On tärkeää huomata, että sijoitukset yleensä muuttuvat ajoittain pelin kilpailuluonteen vuoksi.

Parhaat Rocket League -joukkueet, joista voit lyödä vetoa
Hyvät ja huonot puolet

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Peli on viihdytt√§v√§: Ilmeisin plus on, ett√§ peli on varsin viihdytt√§v√§. Autojen ohjaaminen fysiikan lakien mukaan voi toisinaan aiheuttaa riippuvuutta. Grafiikka ja kyky muokata auton estetiikkaa tekev√§t siit√§ my√∂s varsin nautinnollisen.
 • Pelin pelaaminen on helppoa: Peliss√§ on suhteellisen helpot s√§√§nn√∂t ja tavoitteet. Peliohjaimet ovat my√∂s melko yksinkertaisia. N√§in kaikkien, my√∂s aloittelijoiden, on helppo pelata ja nauttia pelist√§.
 • **Peli on ilmainen:**Toinen huippuammattilainen on, ett√§ peli on t√§ysin ilmainen. Pelaajien ei tarvitse huolehtia rahojensa erosta p√§√§st√§kseen peliin tai sen ominaisuuksiin.
 • Peliss√§ on yksityiskohtainen autoeditori: Autoeditori on melko yksityiskohtainen, mink√§ ansiosta pelaajat voivat muokata autojaan √§√§rimm√§isiin yksityiskohtiin. Muutokset eiv√§t vaikuta pelin suorituskykyyn.
 • Peliss√§ on harjoitustila: Pelaajat voivat oppia tai harjoitella parantaakseen peli√§√§n siirtym√§ll√§ harjoitustilaan. Opetusohjelmat ovat melko yksityiskohtaisia ja tehokkaita.

Haittoja

 • Pelin pituus on kiinte√§: Pelin pituutta ei voi muuttaa, sill√§ se on viisi minuuttia.
 • AI-tiimit h√§vi√§v√§t usein liian helposti: Teko√§lytiimi tekee tavallisesti maalin tekemisest√§ vaivatonta, toisinaan jopa saa joukkuetoverinsa tekem√§√§n maalin itselleen
 • Palvelimet voivat hajota usein: Pelaajat kokevat yleens√§ palvelinh√§iri√∂it√§ ajoittain.
Hyvät ja huonot puolet
Kaikki Rocket Leaguen vedonlyöntikertoimista

Kaikki Rocket Leaguen vedonlyöntikertoimista

Useimmat vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat yleensä Rocket League -vedonlyöntikertoimia pelin odotetun tuloksen perusteella. Kertoimien laskemiseen käytetään erityisiä kaavoja, jotka liittyvät suoraan todennäköisyyteen. Esimerkiksi erittäin todennäköisellä joukkueella, joka voittaa pelin, on alhaisemmat kertoimet, mikä johtaa pienempään voittoon. Kertoimet esitetään yleensä samalla tavalla kuin aidon jalkapallon kertoimet.

Vedonlyöntikertoimet myös yleensä muuttuvat pelin jatkuessa sallivilla sivustoilla live-vedonlyönti Rocket Leaguessa. Esimerkiksi joukkueen voiton todennäköisyys voi laskea huomattavasti, jos joukkue tekee maalin.

Kertoimet voivat vaihdella eri vedonlyöntisivustoilla, vaikka useimmilla niistä on yleensä mitätön eroja. Jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat kuitenkin huomattavasti parempia kertoimia kuin muut. Tämän vuoksi on välttämätöntä valita paras sivusto, koska se vaikuttaa suoraan mahdolliseen voittosummaan.

Joillakin sivustoilla on myös erilaisia vaatimuksia kertoimille, milloin pelaajien on panostettava käyttämällä bonuksia. Pelaajien on täytettävä vaatimukset voidakseen muuntaa voittonsa oikeaksi rahaksi. Siksi on tärkeää pitää silmällä kierrätysvaatimuksia, kun käytät bonuksia panostaessasi Rocket Leaguessa.

Kaikki Rocket Leaguen vedonlyöntikertoimista
Kuinka voittaa vedonlyönti parhaiten Rocket Leaguessa

Kuinka voittaa vedonlyönti parhaiten Rocket Leaguessa

Ensinnäkin pelaajien on oltava erittäin valikoivia panoksissaan. Tämä koskee erityisesti pelaajia, jotka ovat uusia Rocket League -vedonlyönnissä. Pelaajien tulisi lyödä vetoa vain sellaisiin RL-arvoihin, joilla on todennäköisemmin toivottava tulos, sen sijaan, että ne johtavat todennäköisimmin korkeimpiin voittoihin.

Joukkueen ja sen pelaajien tutkiminen ennen vedonlyöntiä voi myös auttaa vedonlyöjiä tekemään parempia vedonlyöntipäätöksiä. Joukkueen aiempi suorituskyky, sijoitus ja nykyinen muoto voivat kaikki vaikuttaa odotettuun pelin tulokseen.

Pelaajien tulee myös käyttää oikeutta vedonlyöntitaktiikat ja -strategiat. Tämä voi auttaa vedonlyöjiä olemaan paljon päättäväisempiä vedonlyöntipäätöksiä tehdessään. Tämä johtuu siitä, että he tietävät aina, minkä vedonvälittäjän ja vedonlyöntityypin valita kaikille tekemilleen panoksille.

Myös oikea pelikassan hallinta on välttämätöntä. Pelaajien ei tulisi koskaan käyttää rahaa, jota heillä ei ole varaa hävitä mihinkään vetoon.

Pelaajien tulee aina hyödyntää tarjolla olevat bonukset. Useimmat esports-vedonlyönnin tarjoajat tarjoavat yleensä a tervetuliaisbonus. Tällaisen bonuksen käyttäminen antaa pelaajille mahdollisuuden oppia tai harjoitella peliä ja mahdollisesti voittaa rahaa riskeeraamatta mitään.

Kuinka voittaa vedonlyönti parhaiten Rocket Leaguessa