Paras Mortal Kombat vedonlyöntioppaasi 2024

Monet suosituimmista esport-peleistä ovat peräisin melko uusilta franchising-yhtiöiltä. Mortal Kombat -sarja on kuitenkin erilainen, koska kilpailuturnauksia on järjestetty 1990-luvun lopulta lähtien. Tämä tarkoittaa, että se on ennen Internet-pohjaisen urheiluuhkapelin käsitettä. Myöhemmät Mortal Kombat -osat ovat tehneet edistystä grafiikassa ja pelattavuudessa, mutta ydinelementit ovat pysyneet samoina ensimmäisen pelin julkaisusta vuonna 1992 lähtien.

Pelaajat ohjaavat hahmoa, jonka on taisteltava vihollisia vastaan 1v1-otteluissa. Kun joko pelaajan tai vihollisen terveyttä on kulunut riittävästi, heidät voidaan tappaa viimeistelyliikkeellä.

Paras Mortal Kombat vedonlyöntioppaasi 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser
Mikä tekee Mortal Combatista erottuvan?

Mikä tekee Mortal Combatista erottuvan?

Valitusta hahmosta riippuen käytettävissä on sekoitus aseettomia ja aseisiin perustuvia hyökkäystyylejä. Mortal Kombat esport -vedonlyönti on suhteellisen yksinkertaista. Peluri joutuu yleensä ennustamaan, kumpi kahdesta pelaajasta voittaa. Siksi tällä panostustyylillä on laaja vetovoima.

Esportsissa on lukuisia taistelupelejä, joista ihmiset voivat valita. Mortal Kombat on kestänyt vuosikymmeniä, koska se tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen sekä pelaajille että katsojille. Se sijoittuu fantasiauniversumiin, joka on täynnä ikimuistoisia hahmoja.

Scorpionista, Sub-Zerosta ja Johnny Cagesta on tullut videopelifaneille ikonisia hahmoja. Myöhemmät pelit ovat lisensoineet muita populaarikulttuurin hahmoja. Tämä tarkoittaa, että esports-vedonlyöntifanit voivat lyödä vetoa Freddy Kruegerista, Jason Voorheesista, Predatorista, Terminatorista ja Robocopista, vain muutamia mainitakseni.

Sarjasta on tullut myös erottuva tunnetun rajujen viimeistelyliikkeiden ansiosta. Näitä kutsutaan "kuolemantapauksiksi" ja ne ovat yleensä erittäin julmia. Vaikka tämä saattaa hidastaa joitain heikkohermoisempia videopelien vedonlyöntifaneja, näitä sarjoja kunnioittavat ne, jotka nauttivat sisäelinten mediasta. Se tarjoaa pohjimmiltaan samanlaista viihdettä kuin menneisyyden gladiaattoriareenoilla. Se tekee sen kuitenkin digitaalisessa fantasiaympäristössä.

Mikä tekee Mortal Combatista erottuvan?
Vedonlyönti Mortal Kombatista verkossa

Vedonlyönti Mortal Kombatista verkossa

Mortal Kombat -vedonlyönti on paljon yksinkertaisempaa kuin monet muut esport-pelejä siellä otteluiden rajoitusten ansiosta. He kohtaavat kaksi pelaajaa toisiaan vastaan. Jos peluri haluaa vain ennustaa kierroksen voittajan, kertoimet ovat melko oikeudenmukaiset. Jos kilpailijat ovat tasaiset, se voi antaa pelaajille 50/50 mahdollisuuden. Tästä syystä suurin osa Mortal Kombat -vedoista perustuu potentiaalisen ottelun mestarin valitsemiseen.

On kuitenkin muita vaihtoehtoja, jos ihmiset haluavat jotain monimutkaisempaa. Sen sijaan he voisivat panostaa ottelun pituuteen tai kierrosten lukumäärään. Hahmot kuolevat yleensä terveyteensä täysin heikentyneenä tai kuolemaan. Mortal Kombat -veto voidaan asettaa ennustamaan, kumpi niistä tapahtuu.

Ottelun kierrosten määrä voi vaihdella suuresti. Se riippuu pelaajien toimista. Joskus vedonvälittäjä tarjoaa yli/ali-vedon ottelukohtaisten kierrosten kokonaismäärälle. Vaihtoehtoisesti peluri voi lyödä vetoa siitä, kuinka monta kierrosta yksittäinen hahmo voittaa. Jos näin on, heidän on tiedettävä vahvuutensa ja heikkoutensa. On myös tärkeää olla tietoinen mahdollisista reunoista, joita toisella hahmolla voi olla, ennen kuin asetat vedon.

Vedonlyönti Mortal Kombatista verkossa
Miksi Mortal Kombat on suosittu?

Miksi Mortal Kombat on suosittu?

Ei ole sattumaa, että tämä sarja on kestänyt niin kauan. Ensimmäisestä pelistä lähtien kehittäjät ovat onnistuneet luomaan jotain, joka vetoaa moniin eri pelaajiin. Se tarjoaa muiden taistelupelien tutut mekaniikat, mutta tyydyttävällä kierroksella Fatality-ominaisuuden ansiosta.

Se tarkoittaa, että jopa häviäjä voi nauttia sisäelinten animaatiosta hahmonsa lopettamisesta. Säätimet on myös helppo oppia, ja ne ovat pysyneet yhtenäisinä useimmissa peleissä. Suosiota ovat lisänneet franchisingin multimedialisäykset, mukaan lukien useat live-action-elokuvat.

Internet-yhteisö

Siitä asti kun sarja on ollut olemassa 30 vuotta, on järkevää, että siellä on kukoistava fandom. Internet on tuonut yhteen veteraanipelaajia, jotka muistavat vanhemmat erät, ja uuden sukupolven, joka on pakkomielle myöhemmistä. Mitä tulee eSportsiin, on olemassa useita suosittuja foorumeita.

He voivat pitää ihmiset ajan tasalla uusista turnauskehityksistä. Nämä sivustot ovat myös hyviä resursseja mahdollisen voittajan valitsemiseen. Monet Mortal Kombat -ammattipelaajat julkaisevat jopa videoita parhaista suorituksistaan verkossa. Niiden katsominen on loistava tapa tutkia heidän vahvuuksiaan ja heikkouksiaan.

Pelaa Mortal Kombatia verkossa

Aiemmin mikään varhaisista Mortal Kombat -peleistä ei tarjonnut online-peliä. Tämä muuttui uusimpien julkaisujen myötä. Esimerkiksi kun Mortal Kombat 11 julkaistiin vuonna 2019, suositeltiin, että pelaajat pysyvät aina yhteydessä verkkoon. Osa minipeleistä oli pelattavissa vain Internetin kautta.

Tämä seuraa suosittua trendiä koko alalla. Uusimman sukupolven konsolit tarjoavat jatkuvan yhteyden, jotta uusia päivityksiä voidaan asentaa. Tarinatilan ulkopuolella pelaajat voivat haastaa ystävänsä verkossa moninpelien kautta. Tämä tila muodostaa yleensä perustan eSport-turnauksille.

Big Mortal Kombat -pelaajat

Koko tämän franchising-historian ajan mestaruusjärjestäjät ovat suosineet viimeisintä erää käytettäväksi kilpailuissa. Tämä on tällä hetkellä Mortal Kombat 11 (MK11). Siksi pelaajien on tunnettava kyseisen pelin parhaat pelaajat, jos he haluavat lisätä mahdollisuuksiaan panostaa onnistuneesti.

Monissa eSport-peleissä on mestareita erilaisista taustoista. MK 11:n parhaat pelaajat ovat kuitenkin kaikki Yhdysvalloista. Heidän pelaajatunnisteet ovat Wuuuzie, Burninini007, Woolender, Han Rashid ja Fadedsal. On tärkeää huomata, että pelaajan menestys riippuu usein siitä, minkä hahmon hän valitsee.

Miksi Mortal Kombat on suosittu?
Mortal Kombatin maailmancup

Mortal Kombatin maailmancup

Paras esport-vedonlyöntisivusto tarjoaa markkinoita suurimmat turnaukset Mortal Kombat -yhteisössä. Tämä sarja keskittyy kuvitteelliseen kilpailuun, jossa kaikki maailmankaikkeuden suurimmat taistelijat kokoontuvat. Siksi on yllättävää huomata, että esportille ei ole olemassa todellista lopullista tapahtumaa. Tähän on useita syitä.

Kehittäjät julkaisevat säännöllisesti uusia Mortal Kombat -pelejä. Teoriassa tämä ei olisi ongelma. Muut franchising-sopimukset, kuten Turska ja Taistelukenttä itse asiassa hyötyvät päivitetyistä eristä, jotta ne näkyvät korkean profiilin otteluissa. Kuitenkin aina kun uusin Mortal Kombat -peli ilmestyy, se luo nollauksen yhteisössä. Lisäksi kehittäjät lakkaavat tarjoamasta tärkeitä päivityksiä suosittuihin vanhempiin nimikkeisiin.

Näistä ongelmista huolimatta pelaajat voivat edelleen lyödä vetoa Mortal Kombat -pohjaisista mestaruuskilpailuista. He keskittyvät yleensä yhteen paikalliseen alueeseen. Hyviä esimerkkejä ovat Pohjois-Amerikan liiga ja La Liga. InterKontinental Kombat yrittää tuoda yhteen enemmän yhteisöjä.

Se rajoittuu kuitenkin pääasiassa Oseaniaan ja Eurooppaan. Yksi laajimmista turnauksista on ESL Mortal Kombat X Pro League. Voittajaa kutsutaan usein maailmanmestariksi. Tästä huolimatta Mortal Kombat eSports -yhteisöltä puuttuu kaikki, mitä voitaisiin pitää maailmanmestaruuskilpailuina.

Mortal Kombatin maailmancup
Vedonlyönti e-urheilun tarjoajilta

Vedonlyönti e-urheilun tarjoajilta

Sisään Japani, Mortal Kombat -sarjan vedonlyöntimarkkinat ovat kohtuullisen suosittuja. Kuitenkin uhkapelurit lännessä huomaavat, että se on paljon markkinarako. Heillä voi olla vaikeuksia löytää videopelivedonlyöntisovellusta tai -sivustoa, joka palvelisi näitä turnauksia.

Mortal Kombat 11 on sarjan uusin osa. Siksi useimmat vedonvälittäjät keskittyvät siihen. Puntersilla on myös parempi onni löytää markkinoita yhdessä korkean profiilin Mortal Kombat -tapahtumassa. Todennäköisyys, että sillä on vedonvälittäjä, riippuu siitä, kuinka paljon huomiota se saa medialta yleensä.

Vaikka sen löytäminen voi olla vaikeaa online-esport-vedonlyöntisivustot Mortal Kombat -vedonlyönnissä on joitain asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Parhaat palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja. Round Winner -vedot ovat suosittuja monien ihmisten keskuudessa. Jotkut pelaajat haluavat kuitenkin jotain tarkempaa.

On myös hyvä idea valita palveluntarjoaja, joka tarjoaa pääsyn otteluiden live-lähetyksiin. Heidän tulee ainakin antaa ajantasaista tilastotietoa grafiikan muodossa. Jos Mortal Kombat -vedonlyönti tulee näkyvämmäksi esports-yhteisössä, siihen keskittyvien vedonlyöntisivustojen määrä saattaa lisääntyä.

Vedonlyönti e-urheilun tarjoajilta
Merkittäviä MK-joukkueita

Merkittäviä MK-joukkueita

Mitä tulee esports-vedonlyöntiin, se on aina hyvä idea seuraa parhaita joukkueita. Näin pelaajat voivat asettaa panoksia tarkemmin. Ongelmana on, että Mortal Kombat on rajoitettu korkean profiilin turnausten määrässä. Ihmisillä voi siksi olla vaikeuksia määrittää, mitkä joukkueet ovat loistavia. Vuosien varrella useat heistä ovat kuitenkin osoittaneet itsensä.

Näillä organisaatioilla on tapana pelata otteluita lukuisista eri peleistä. On hyvin harvinaista, että ryhmät keskittyvät pelkästään Mortal Kombat -sarjaan. Itse asiassa kymmenen parhaan joukosta vain yksi joukkue on pelannut yli yhdeksän turnausta. Seuraavia ryhmiä mainitaan usein vahvimpina kilpailijoina:

 • Echo Fox
 • NASR eSports
 • UYU
 • pedon rannikko
 • Panda Global
 • Pahat nerot
 • Noble eSports
 • Tumma puoli
 • Pittsburgh Knights
 • Noin eSports

Kun etsit parhaiten suoriutuvia joukkueita, on viisasta valita ne, jotka ovat menestyneet hyvin muissa taistelulajipeleissä. Tämä johtuu siitä, että Mortal Kombat vaatii samoja taitoja. Kun kaksi vaikutusvaltaisinta ryhmää taistelee toisiaan vastaan, on vaikeampaa määrittää potentiaalista voittajaa. Pelaajan on harkittava, kummalla on etu.

Merkittäviä MK-joukkueita
Hyvät ja huonot puolet

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • T√§m√§ on ikoninen pelisarja, jossa on 30 vuoden sis√§lt√∂√§ nautittavaksi.
 • Jokaisen uuden pelin my√∂t√§ grafiikka ja pelimekaniikka paranevat. Pelaajien tarvitsee vain valita potentiaalinen voittaja kahdesta kilpailevasta pelaajasta. T√§m√§ antaa heille hyv√§n mahdollisuuden asettaa voittopanos.
 • Viime vuosina peleihin on otettu hahmoja muista popkulttuurin ikonisista elementeist√§.
 • T√§m√§ on ihanteellinen peli ihmisille, jotka haluavat yksinkertaisen vedonly√∂ntikokemuksen.
 • Viskeraalisen toiminnan fanit nauttivat otteluiden katsomisesta.
 • Monilla vedonv√§litt√§jill√§ on potentiaalia tarjota Mortal Kombat -markkinoita tulevaisuudessa.

Haittoja

 • T√§ll√§ hetkell√§ ei ole olemassa erityist√§ turnausta, joka toimisi maailmanmestaruudena.
 • V√§kivallan √§√§rimm√§inen luonne saattoi saada jotkut uhkapelaajista masentumaan.
 • Kunkin er√§n v√§lill√§ on joitain pelin johdonmukaisuuteen liittyvi√§ ongelmia. T√§m√§ voi tarkoittaa, ett√§ vedonly√∂jien on vaikea saada t√§rke√§ k√§sitys siit√§, mit√§ voittajalta kannattaa etsi√§.
 • Pelaajien on todenn√§k√∂isesti vaikea l√∂yt√§√§ palveluntarjoajaa n√§ille markkinoille.
 • Franchising ei ole saavuttanut samaa eSports-suosiota kuin muut korkean profiilin br√§ndit.
 • Saadakseen vedonly√∂ntiedun, pelaajien on tutkittava kymmenien hahmojen vahvuudet/heikkoudet.
Hyvät ja huonot puolet
Parhaat Mortal Kombat -kertoimet

Parhaat Mortal Kombat -kertoimet

Taitavat pelaajat etsivät pelejä, joissa on mahdollisimman vähän potentiaalisia voittajia. Tällä tavalla he lisäävät mahdollisuuksiaan asettaa onnistuneita vedonlyöntejä. Mortal Kombat on suosittu vedonlyöjien keskuudessa, koska jokaisessa ottelussa on vain kaksi henkilöä, jotka kilpailevat voitosta. Siksi siinä ei ole keskitietä esport-vedonlyöntikertoimet. Ne ovat joko 1:1 tai 2:1. Jos panostus keskittyy siihen, kuka voittaa ottelun, hyvitys voidaan jopa saada tasatilanteessa.

Jos pelaajat etsivät houkuttelevampia kertoimia ja parempia voittoja, he voivat valita tarkemman vedon. Esimerkiksi, he voivat ennustaa kuinka kauan ottelu kestää tai kuinka monta kierrosta tietty hahmo voittaa.

Nämä vedot ovat kuitenkin myös riskialttiimpia. Vedonvälittäjät ovat tietoisia näitä pelejä koskevista tilastoista. Sub-Zeron kaltaisilla hahmoilla on etuja, jotka tekevät niistä todennäköisemmin voittoa. Siksi myös pelaajan valitsemalla hahmolla voi olla vaikutusta kertoimiin. Jotkut vedonvälittäjät ottavat huomioon myös aiemmat suorituksensa.

Parhaat Mortal Kombat -kertoimet
Mortal Kombat vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Mortal Kombat vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Valittavana on useita strategioita, joista jokaisella on erilainen riskitaso. Jotkut vedonlyöjät haluavat tarkoituksella lyödä vetoa altavastaajalle. Syynä on se, että Mortal Kombat -ottelut ovat 1v1. Siksi jopa heikompi voittaa todennäköisesti lopullisen voiton. Ajatuksena on, että kun he tekevät, se kattaa muiden panosten tappiot.

Toinen taktiikka on lyödä vetoa kierroksen kuolleiden määrästä turnauksen keskiarvon perusteella. Tämä on yleensä noin 2,5. Näillä vedoilla on kuitenkin melko alhaiset voitot. Mortal Kombat -vedon luonteesta riippumatta on aina viisasta etsiä tilastoja Mortal Kombat -peleistä.

Mortal Kombat vedonlyöntivinkkejä ja temppuja