Parhaat vedonlyöntisivustot Tekken 2024

Vaikka Tekken on suosittu peli, esports-vedonlyönti ei ole yhtä vankka kuin muiden esports-pelien kanssa. Esimerkiksi Tekken-vedonlyönti ei ole yhtä suosittua kuin muut tuttuja esport-pelejä kuten CSGO, Dota ja LOL. Näin ollen kaikki vedonvälittäjät eivät tarjoa vedonlyöntiä Tekken-otteluissa. Silti jopa paras esport-vedonlyöntisivusto tarjoaa kertoimia ja vedonlyöntimahdollisuuksia suuriin Tekken-turnauksiin. Yleensä Tekken-vedot otetaan kahden taistelijan välisiin otteluihin. Tässä ovat yleiset Tekken-vedot osoitteessa esports-vedonlyöntisivustot:

 • Ottelun voittaja: Pelaaja, joka voittaa 1v1-ottelun. Se on helpoin veto Tekkenille. Pelaajat, joilla on pienempi todennäköisyys, voittaa todennäköisesti
 • Kierroksen voittaja: Pelaaja, joka voittaa kierroksen
 • Kierroksen kesto: Vedonlyöjät lyövät vetoa kierroksen kestosta
 • Turnauksen voittaja: Aseta panos sille, mikä joukkue tai pelaaja voittaa koko turnauksen
 • Kierroksia yhteensä: Panosta kierrosten määrälle, mukaan lukien tietyn luvun alle tai yli.
 • Fighter Total: Vedonlyöjä voi lyödä vetoa taistelijan voittamien kierrosten kokonaismäärästä
 • Tasoitus: Tasoitusvedonlyönnissä peluri voi poistaa pisteitä suosikkipelaajalta ja siirtää pisteet altavastaajalle
 • Pariton tai parillinen: Tämä veto on kierrosten määrä ottelussa, joka osuu parilliseen tai parilliseen numeroon
 • Muut: Erikoisvedot sisältävät, kuka pelaaja hyökkää ensimmäisenä tai kuka aloittaa ottelun ensimmäisen yhdistelmän.
Parhaat vedonlyöntisivustot Tekken 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Miksi Tekken on suosittu?

Tekkenin suosio perustuu siihen, että se on yksi ensimmäisistä peleistä, joka on kerännyt maailmanlaajuisen, usean miljoonan pelaajan seuraajan. Uusien teknologioiden avulla pelin kehittäjät pääsivät markkinoille, jotka ovat innokkaita osallistumaan mukaansatempaaviin peleihin, joilla on mahdollisuus ohjata erilaisia hahmoja.

Internet-yhteisö

Vankan Internet-pohjaisen yhteisön ansiosta Tekken nauttii maailmanlaajuisesta suosiosta. Miljoonat pelaajat nauttivat pelistä. Yhtenä suosituimmista esports-peleistä e-urheiluhistoriassa Tekken-fanit osallistuvat verkkoyhteisöihin ja sosiaalisen median sovelluksiin ollakseen vuorovaikutuksessa samanhenkisten pelaajien kanssa. Jokaisen taitotason pelaajat kokoontuvat keskustelemaan pelistrategioista. Yhteisön jäsenet suunnittelevat paikallisia turnauksia ja tapaavat online-pelejä. Jotkut pelaajat puhuvat haikeutta ja muut tukevat muita pelaajia. Verkkoalustojen, kuten sosiaalisen median jättiläisten Discordin ja Twitterin, nousu kilpailee vanhan koulukunnan peliyhteisöistä. Yksi sivusto, Tekken Zaibatsu, suljettiin vuonna 2021, kun pelaajat siirtyvät suosituimmille sosiaalisen median sivustoille tapaamaan, suunnittelemaan ja keskustelemaan roskakoriin.

Tekkenin pelaaminen verkossa

Kun videopelien pelaaminen kehittyy, Tekken-pelien jakelutapa muuttuu markkinoiden kysynnän mukaan. Tekkenin videopelikilpailut ovat järjestettyjä tapahtumia. Yksin tai joukkueiden kanssa pelattu amatööripelaaminen on väistynyt ammattilaistasolle. Kehittäjä luo aktiivisesti uusia pelejä kehittääkseen turnauksia luodakseen nettifanipohjan.

Miksi pelaajat rakastavat peliä?

Pelaajat rakastavat Tekkenia viidestä monesta syystä, mukaan lukien:

 1. Mielenkiintoiset hahmot ja taistelutyylit houkuttelevat pelaajia, jotka haluavat kokea erilaisia pelikokemuksia
 2. Animaatiot ja tehosteet tekevät pelistä jännittävän ja mielenkiintoisen katsottavan.
 3. Mahdollisuus muokata peliä on houkutteleva pelaajille, varsinkin kun jotkin mukautusvaihtoehdot eivät vaadi ylimääräisiä maksuja.
 4. Pelin helppous tekee pelistä houkuttelevan aloittelijoille, jotka voivat valita pelivaihtoehtoja ja nauttia pelistä yksinkertaisen tekniikan avulla.
 5. Tilat tarjoavat intensiivisen pelin ja riittävän taisteluvalikoiman, jotta pelaajat palaavat hakemaan lisää.

Kuinka pelata sitä?

Kiinnostaako Tekkenin pelaaminen? Lataa vain peli henkilökohtaiselle tietokoneelle. Asenna tiedosto. Pelaajilla tulee olla tarpeeksi kiintolevytilaa ja RAM-muistia. Peli vaatii vähintään 6 Gt toimiakseen sekä 2 Gt RAM-muistia.

Onko Tekken-turnaus?

Tekken 6:n maailmanmestaruuskilpailut on Tekkenin suurin turnaus pelin historiassa tuolloin. Vuonna 2010 Namco Bandai Games sponsoroi turnausta, mukaan lukien pelaajakategoriat: Xbox 360 ja PlayStation 3. Järjestäjät valitsivat Tokion finaalissa kustakin kategoriasta kaksi voittajaa. Virallisesti nimeltään Japan Round, Namco piti finaalin Tokion kansainvälisellä foorumilla.

Vuonna 2022 Namco ja muut turnauksen järjestäjät toteuttavat laajoja terveydellisiä varotoimia turnauksen pelaajien suojelemiseksi pandemian aikana. Mediapelijätti Twitch tekee yhteistyötä Bandai Namco Entertainment America:n kanssa tulevien turnaustapahtumien järjestämiseksi. Kesäkuussa mestaruuskilpailujen kiertueen on määrä alkaa Orlandossa, Floridassa. World Tourin kokonaispalkintopotti on 200 000 dollaria.

Tekken Teams

Suhteellisen uusista pelaajista tiimeihin, jotka ovat kilpailleet ammattimaisesti jo jonkin aikaa, Tekkenin kilpailumaisema on kypsä äärimmäiseen kilpailuun. Tässä ovat a pari joukkuetta katsottavaksi tulevina turnauskausina.

Sertifioimattomat nörtit

The Uncertified Geeks (tunnetaan myös nimellä TUG) sisältää ryhmän itsensä julistautuneita nörtejä, jotka sijaitsevat Etelä-Afrikassa. Nämä intensiiviset pelaajat seuraavat nörttikulttuuria ja pyrkivät parantamaan pelien suorituskykyä pysyäkseen kilpailukykyisinä. Joukkue sai alkunsa, kun eräs ystävä huomasi, kuinka hyvin hänen ikätoverinsa pelasivat, ja ehdotti, että ryhmä liittyisi yhteen kilpailemaan ammattimaisesti. Ystävyydestä ja rakkaudesta pelaamiseen syntynyt ryhmä harjoittelee kovasti saavuttaakseen täyden potentiaalinsa. TUG kilpailee Tekken 7-, Smash Bros- ja EA FIFA -turnauksissa. Joukkueen osaamisen kehittyessä se tähtää kansainväliseen menestymiseen korkeimmalla tasolla.

Vision hyökkääjät

Vision Strikers on korealainen esports-ryhmä, joka harjoittaa taistelua pelikentällä. Rekrytoituaan kolme Tekkenin parasta pelaajaa joukkue odottaa kilpailevansa korkeimmalla tasolla. Vision Strikers pyrkii rakentamaan huipputason esports-organisaation Aasiaan hankittuaan Rox Gaming -joukkueen, joka on legendaarinen menestys Tekken-turnauksissa. Hankinta saa muut Tekken-kilpailijat huomioimaan Vision Strikerin tulevissa turnauksissa.

UYU

UYU on pohjoisamerikkalainen esports-organisaatio, joka on kilpailukykyinen Call of Dutyssa allekirjoitettuaan Skyzin, Proton, Mayhemin, Novan ja Spoofin. CWL Pro Leaguessa kilpailevat eri rostervariaatiot kokivat menestystä esports-kilpailuissa. Organisaation franchising-suunnitelmasta julkistettiin. Pelaajien lista lähti omille franchising-listoilleen. Vuoteen 2019 mennessä UYU julkisti luettelon, johon kuuluvat Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch ja Pentagrxm. Esports-tiimi on yksi Tekken-turnausten parhaimmista kilpailuista.

Team Liquid

Kaikki esporttiin liittyvät ovat tuttuja Team Liquid, monen alueen kattava esports-konserni, joka sijaitsee Alankomaissa. Vuonna 2000 perustajat lanseerasivat Team Liquidin StarCraft II:n julkaisun jälkeen. Vuoteen 2012 mennessä joukkue osti Pohjois-Amerikan joukkueen Dota 2 -peliä varten. Vuonna 2015 fuusio Team Cursen kanssa toi yhteen useita korkeasti arvostettuja pelaajia. Euroopan Dota 2 -joukkue voitti International 2017 -turnauksen voittaen tähän mennessä suurimman palkinnon esports-turnaushistoriassa. Team Liquidin jäsenet ovat voittaneet LCS-tittelin ja 2019 Intel Grand Slam -turnauksen poikkeuksellisesta CS:GO-pelaamisesta. Team Liquid on huippuluokan Tekken-palkintopotin ansainnut.

Talon Esports

Hongkongissa sijaitseva Talon Esports kilpailee kaikkialla Aasiassa. Ryhmän Tekken-tiimi on listattu yhdeksi videopelin parhaista tienaajista. Myös League of Legendsin hyvin pelaamisesta tunnettu joukkue tunnetaan myös nimellä PSG Talon PSG Esports -kumppanuuden vuoksi. Pacific Championship Series on tunnettu liiga, joka toimii Kaakkois-Aasiassa, Taiwanissa, Hongkongissa ja Macaossa.

Joukkueen salaisuus

Vuodesta 2014 lähtien Joukkueen salaisuus on innostanut faneja erinomaisella Dota 2 -pelillä. Esports-tiimi hankki CS:GO-naisjoukkueen vuonna 2016. Se myös laajensi kilpailukykyään Street Fighter -pelimaailmassa ja hankki huipputason Super Smash -pelaajan. Vuoteen 2018 mennessä Team Secret hankki Team TyRanT:n avainjäseniä saadakseen kilpailuetua Age of Empiresissa. Vuonna 2018 joukkue laajeni jälleen, kun se allekirjoitti Rainbow Six Siege Team IDK:n. Team Secret on korkealla Tekken-turnaustuloissa.

Hyvät ja huonot puolet

Jokaisella Tekken-hahmolla on useita etuja ja haittoja, joista pelaajat oppivat pelin aikana. Esimerkiksi jotkut hahmot ovat jatkuvasti lukittuina muiden hahmojen toimesta ja ne ovat epäjohdonmukaisia. Muut ovat nopeita ja hauskoja käyttää. Itse peli saa tunnustuksia ja yhden päävalituksen.

Plussat

 • 3D-animaatio
 • Luovia hahmoja
 • Räätälöinti
 • Pelaamisen helppous

Haittoja

 • Latausajat

Tekken-vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Tekken esportsissa kertoimet edustavat todennäköisyyttä, että joukkue tai yksittäinen pelaaja voi voittaa. On erittäin tärkeää, että pelaajat lyövät vetoa online-urheiluvedonlyönnistä kohtuullisin kertoimin. Niitä on kolme pääasiallista vedonlyöntikertoimien tyypit, mukaan lukien amerikkalainen, murtoluku ja desimaali.

Suurin osa urheiluvedonlyönnistä tarjoaa desimaalikertoimet. Desimaalikertoimella mitä pienempi kerroin tarkoittaa, että vedonlyöjä voittaa todennäköisemmin. Palkkasumma on kuitenkin yleensä pieni. Suuremmilla kertoimilla vedonlyöjä ottaa suuren riskin, mutta voitto on enemmän voittajille. Vedonlyöntikertoimien laskemisen ymmärtäminen on välttämätöntä ennen vedon asettamista.

Tekken esportsin vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Tunne peli

On tärkeää, että pelaajat ymmärtävät Tekken-pelin. Voidakseen voittaa esports-vedon, pelaajan tulee tuntea pelin säännöt. Verkko-opetusohjelmien katsominen, oppaiden lukeminen ja alan uutisten pysyminen ajan tasalla parantavat vedon voittamisen todennäköisyyttä.

Budjetti

Jokainen veto on riski. Siksi vedonlyöjän on tunnistettava panostusbudjettinsa. Budjetissa pitäminen auttaa ylläpitämään turvallisia vedonlyöntitottumuksia aloittelijoille ja kokeneille ammattilaisille. Budjetin asettaminen on välttämätöntä ja älykästä uhkapelikäyttäytymistä. Suunnittelemalla kuinka paljon ja milloin panostaa, se auttaa peluria tekemään tietoisia ja voittavia päätöksiä.

Valitse hyvä vedonvälittäjä

Hyvämaineiset vedonlyöntipelit tarjoavat todennäköisemmin edullisia kertoimia ja luotettavia voittoja. Tutkimus varmistaa, että vedonvälittäjä on asianmukaisesti lisensoitu ja luotettava. Panostatpa sitten verkkosivuston tai esports-vedonlyöntisovelluksen kautta, ehtojen lukeminen varmistaa, että vedonlyöjä ymmärtää, mitä odottaa varoja tallettaessaan ja panostaessaan. Online-arvostelujen tarkastelu voi antaa pelurille käsityksen siitä, kuinka muut kuluttajat ovat menestyneet pelatessaan uhkapelejä tietyissä pelipaikoissa.

Itsevalvonta

Kuten kaikissa uhkapeleissä, on tärkeää itsevalvoa riskialttiita esports-uhkapelikäyttäytymistä, jotta vältytään riippuvuudesta pelatessasi vedonlyöntisivustoilla. Riippuvuutta aiheuttavaan käyttäytymiseen sisältyy kyvyttömyys lopettaa vedonlyönti, vedonlyönti rahalla, jolla ei ole varaa hävitä, sekä ahdistuksen ja masennuksen tunteet. Jos henkilö kokee jonkin näistä oireista, hän voi sulkea itsensä pois. Lisensoidut pelipaikat antavat pelaajalle yleensä mahdollisuuden pitää taukoa valitsemalla tilin pidon tietyksi ajaksi. Paikalliset, kansalliset ja kansainväliset virastot, kuten Anonymous Gamblers, tarjoavat neuvontaa ja muita palveluita auttamaan riippuvuusongelmista kärsiviä.

Namcon Tekken on yksi markkinoiden vanhimmista ja tunnetuimmista videopeleistä. Yksi ensimmäisistä, joka sisältää edistyksellistä animaatiota ja grafiikkaa, peli tarjoaa edelleen mukaansatempaavan pelikokemuksen pelaajille. Peli sisältää useita luovia hahmoja, ja se kiehtoo pelaajat mahdollisuudella muokata hahmoja ja valita erilaisia pelitiloja.

Tekken-turnaukset ovat olennainen osa esports-maailmaa, joten ne lisäävät pelaajien osallistumista ja fanien innostusta pelin jokaisella versiolla. Uudessa vedonlyöntimaisemassa suuret Tekken-turnaukset lyövät vetoa sitä vastaan, kuka haluaa voittaa suuria turnauksia. Suurten e-urheilujoukkueiden pelaajat ovat saavuttamassa lähellä julkkistatusta, kun joukkueet voittavat suuria palkintopotteja ja kasvattavat suosiota.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim