Pelaa Age of Empires verkossa -Suosituimmat 10 eniten maksavaa ESportsä 2022

Age of Empires on palkittu sarja reaaliaikaisia strategisia (RTS) videopelejä, jotka on julkaistu yli kahden vuosikymmenen aikana. Tämä poikkeuksellinen historiallinen RTS on voittanut miljoonien pelaajien sydämet, mukaan lukien esports-vedonlyönnin harrastajat. Age of Empires -ystävien lista on pitkä, ja se kasvaa jatkuvasti. Tämä voidaan selittää sen loistavilla ominaisuuksilla, mukaan lukien kiehtovat historialliset teemat, monet sivilisaatiot, aito pelattavuus ja eeppinen grafiikka.

Mielenkiintoista on, että sarjan tekoälyn (AI) pelaajien kyvyt ovat jossain määrin rajalliset, joten heillä ei ole etulyöntiasemaa ihmispelaajiin nähden. Tämä takaa reilun pelin, josta useimmat jälkimmäiset pitävät.

Age of Empires vuosien varrella

Age of Empires vuosien varrella

Tätä kirjoittaessa (tammikuu 2022) Age of Empires sisältää yhdeksän peliä. Tutustu sen tärkeimpiin PC-käyttöön tarkoitettuihin nimikkeisiin:

Age of Empires (1997)

Tämä oli ensimmäinen Age of Empires -peli, jonka Ensemble Studios julkaisi vuonna 1997. Xbox Game Studios julkaisi tämän pelin, joka hyödyntää Genie-pelimoottoria. Ei niitä montaa ollut RTS pelit saatavilla tuolloin, ja tämä oli ensimmäinen historiallinen teema.

GameSpot, joka tunnetaan yleisesti kattavista peliarvosteluistaan, määritteli Age of Empiresin Blizzard Entertainmentin Warcraft: Orcs & Humansin ja Sid Meier's Civilizationin yhdistelmäksi. Mutta tämä amerikkalainen videopelisivusto kuvaili myös sen suunnittelua hieman hämmentyneeksi. Tästä ja muista kriitikkojen kielteisistä arvioista huolimatta tämä peli sai hyvän vastaanoton ja myi yli kolme miljoonaa kappaletta kolmessa vuodessa.

Microsoft julkaisi Age of Empiresin laajennuspaketin Age of Empires: The Rise of Rome vuonna 1998.

Age of Empires II (1999)

Kuten ensimmäinen Age of Empires -peli, Age of Empires II: The Age of Kings hyödyntää Genie-pelimoottoria. Näiden nimikkeiden pelit ovat myös samanlaisia. Mutta toisin kuin edeltäjänsä, joka tarjoaa pelaajille kaksitoista sivilisaatiota, Age of Kingsillä on käytössään kolmetoista niistä Lähi-idästä, Aasiasta ja Euroopasta.

Vuonna 2000 julkaistiin Age of Kingsin lisäosa The Conquerors. Useimmat pelaajat olivat vaikuttuneita siitä, että sen mukana tuli uusia uusia ominaisuuksia, mukaan lukien viisi muuta sivilisaatiota.

Age of Empires III (2005)

Tämä on Age of Empires -sarjan kolmas pääosa. Age of Empires III sisältää lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten kotikaupunkeja, jotka tarjoavat pelaajille resursseja ja päivityksiä. The WarChiefs, tämän pelin ensimmäinen laajennus, esiteltiin pelimaailmalle vuonna 2006. Vuonna 2007 Microsoft Game Studios julkaisi toisen laajennuksensa, The Asian Dynasties.

Age of Empires IV (2021)

Relic Entertainment teki yhteistyötä World's Edgen kanssa Age of Empires IV:n kehittämiseksi, joka julkaistiin alun perin lokakuun lopussa 2021. Sillä on useita yhteisiä ominaisuuksia Age of Empires II:n kanssa. MobileSyrup, kanadalainen verkkosivusto, joka arvioi erilaisia teknologiatuotteita, jopa kuvaili tätä otsikkoa jälkimmäiseksi, mutta uudella maalikerroksella.

On myös huomionarvoista, että Age of Empiresillä on myös nämä lisäpelit:

 • Age of Mythology (2002)
 • Age of Mythology: The Titans (2003)
 • Age of Empires: The Age of Kings (2006)
 • Age of Empires: Mythologies (2008)
 • Age of Empires Online (2011)
Age of Empires vuosien varrella
Vedonlyönti Age of Empiresista

Vedonlyönti Age of Empiresista

Useimmat videopelien harrastajat haluavat nauttia Age of Empires -vedonlyönnistä. Näihin kuuluvat yritykset, jotka haluavat maksimoida voittonsa. Kyse ei kuitenkaan ole aineellisesta hyödystä. Suuri osa tähän toimintaan osallistuvista osapuolista on lumoutunut sen tarjoamasta jännityksestä.

Lisäksi Age of Empires esport -vedonlyönti on kätevän yksinkertaista. Ensinnäkin vedonlyöjien on tunnistettava vedonvälittäjä etsimiensä ominaisuuksien ainutlaatuisella yhdistelmällä. Sitten heidän on rahoitettava pelitilinsä lyödäkseen vetoa haluamalleen Age of Empires -joukkueelle tai -pelaajille. Se on niin helppoa!

Kuten monet kokeneet vedonlyöjät ovat jo huomanneet, Age of Empires -vedonlyönti on samanlaista kuin monissa muissa urheilutapahtumissa vedonlyönti. Pelaajille tarjotaan monia otteluita, joista valita. Vielä houkuttelevampaa on, että siellä on suuri allas eSport-vedonlyöntisivustot saatavilla, ja kaikki tarjoavat niille erilaisia markkinoita.

On välttämätöntä oppia AoE-vedonlyönnissä käytetyt perustermit, jotta vältytään piittaamattomilta virhearvioinneilta. Esimerkiksi raharajavedon asettaminen edellyttää, että pelaaja ennustaa joukkueen, joka todennäköisesti voittaa tietyn tapahtuman. Jos tätä ei alunperin ymmärrä, voi olla hankalaa lyödä tätä legendaarista e-urheilua.

Vedonlyönti Age of Empiresista
Miksi Age of Empires on suosittu?

Miksi Age of Empires on suosittu?

Age of Empiresillä on epäilemättä yksi maailman suurimmista faneista. Miksi e-urheilun ystävät eivät voi saada tarpeekseen tästä strategiavideopelisarjasta? Seuraavat ovat tärkeimmät syyt.

Age of Empires -verkkoyhteisö

Age of Empires -virtuaaliyhteisö on laaja, ja siihen kuuluu pelaajia joka puolelta maailmaa. Nämä henkilöt eivät liity pelkästään rakkauteensa tätä esports-titteliä kohtaan. He myös valaisevat toisiaan useista aiheista, mukaan lukien:

 • Kuinka navigoida Age of Empires -foorumeilla ja hyötyä niistä mahdollisimman paljon
 • Age of Empires -tapahtumat ja vedonlyöntimahdollisuudet
 • Kuinka hioa AoE-peli- ja vedonlyöntitaitoja
 • Nykyisten Age of Empires -pelien parhaat ominaisuudet ja mitä ne haluaisivat nähdä tulevissa julkaisuissa

Tämän yhteisön yhtenäisyys houkuttelee lisää Age of Empires -faneja joka päivä, mikä tekee tästä pelistä entistä suositumman.

Pelaa Age of Empires verkossa

Age of Empiresin pelaamisen helppous on toinen tekijä, joka kiinnittää edelleen e-urheilusta intohimoisten pelaajien huomion. Tämän pelin pelaamisesta verkossa, kotona, tien päällä tai missä tahansa muussa sopivassa paikassa ei tarvita edes vuosien kokemusta.

Miksi Age of Empires on suosittu?
Kuinka pelata Age of Empires

Kuinka pelata Age of Empires

Jotkut pelaajat pitävät Age of Empiresistä muita videopelejä koska se on vaivaton täyttää järjestelmävaatimukset ja nauttia erilaisista nimikkeistä. Näitä ovat 64-bittinen prosessori, 8 Gt RAM-muistia (muisti) ja NVIDIA® GeForce® GT 420 (grafiikka). Huomaa, että nämä eivät ole kiinteitä; Lisäksi ne voivat vaihdella Age of Empiresin erästä toiseen.

Biggest Age of Empires -pelaajat ja -joukkueet

Huomattavat Age of Empires -pelaajat ovat myös myötävaikuttaneet tämän videopelisarjan suosioon. Useimmiten nuoremmat pelaajat katsovat heitä ylöspäin. He pelaavat tätä peliä usein parantaakseen taitojaan ja toivottavasti ollakseen yhtä hyviä kuin ihailemansa pelaajat.

Suurimmalla osalla tämän päivän Age of Empiresin taitavista pelaajista on faneja, jotka seuraavat jokaista heidän pelaamaansa ottelua. Lisäksi he tukevat näitä pelaajien joukkueita ja kannustavat ystäviään hyppäämään kelkkaan. Tämä on lisännyt valtavasti tämän RTS:n hyväksyntää maailmanlaajuisesti.

Kuinka pelata Age of Empires
Onko olemassa Age of Empires -mestaruutta?

Onko olemassa Age of Empires -mestaruutta?

Joo. On olemassa erilaisia Age of Empires maailmanlaajuiset turnaukset jossa pelaajat ja joukkueet taistelevat toisiaan vastaan voittaakseen tietyn summan. Useimmissa tapauksissa palkintopotti jaetaan osallistuvien joukkueiden kesken, mutta ennalta määrätyssä suhteessa. Koska tällä videopelisarjalla on useita nimikkeitä, muut turnauksen ominaisuudet vaihtelevat.

Esimerkiksi 2v2 World Cup 2020 -turnaus järjestettiin Age of Empires II -joukkueille. Siinä oli 2 vastaan 2, GSL-järjestelmä ja yhden eliminoinnin muoto sekä 28 570 dollarin palkintopotti. Ensimmäiseksi (Kiina A) ja toiseksi (Norja A) sijoittuneet Age of Empires -tiimit saivat 7 200 dollaria ja 5 100 dollaria.

Age of Empires III -pelaajille järjestettiin Global Championship vuonna 2021. Toisin kuin 2v2 World Cup 2020, tässä turnauksessa oli 5 000 dollarin palkintopotti. Voittaja Haitch käveli kotiin 1 500 dollarilla, kun taas toiseksi sijoittunut Mitoe sai 1 000 dollaria.

Erityisesti eri lainkäyttöalueet osallistuvat Age of Empires -maailmanmestaruuskilpailuihin. Näitä ovat Iso-Britannia, Kanada, Suomi, Itävalta, Yhdysvallat, Turkki, Ranska, Alankomaat, Australia, Saksa ja Puola. Kuten odotettiin, näissä turnauksissa kilpailevat pelaajat ja joukkueet käyttävät paljon aikaa valmistautuakseen voittamaan vastustajansa ja tekemään maistaan ylpeitä.

Onko olemassa Age of Empires -mestaruutta?
Vedonlyönti Age of Empiresista palveluntarjoajilta

Vedonlyönti Age of Empiresista palveluntarjoajilta

Pelaajat voivat lyödä vetoa AoE:stä lukemattomilla saatavilla olevilla esports-vedonlyöntisivustoilla. Mutta on aina loistava idea tarkistaa vedonvälittäjän ominaisuudet ennen sen valitsemista. Tutustu joihinkin kysymyksiin, joihin kaikkien tulee vastata ennen kuin rekisteröidyt foorumille, jolla voit panostaa tähän videopelisarjaan:

 • Tarjoaako se edullisia Age of Empires -kertoimia?
 • Mitkä ovat käytettävissä olevat maksutavat talletuksiin ja nostoihin? Ovatko ne turvallisia ja nopeita?
 • Hyväksyvätkö tarjotut talletus- ja kotiutusvaihtoehdot pelaajan paikallista valuuttaa?
 • Onko mahdollista lyödä vetoa Age of Empiresistä mobiililaitteella?
 • Voivatko vedonlyöjät käyttää vedonlyöntisovellusta useilla kielillä?
 • Onko vedonvälittäjän asiakastuki luotettavaa ja käytettävissä kätevin keinoin?
 • Mikä viranomainen on antanut vedonvälittäjälle luvan toimia uhkapelaajan lainkäyttöalueella?
 • Onko vedonvälittäjä ryhtynyt erityistoimiin estääkseen käyttäjien tilien murtautumisen?

Riittävän hyvien vastausten saaminen näihin kyselyihin on tärkeää, koska se määrittää, onko vedonlyöjällä fantastisia Age of Empires -vedonlyöntikokemuksia vai kauheita. Kun he selailevat Internetiä etsiessään parhaita Age of Empires -palveluntarjoajia, tässä on joitain huipputason vaihtoehtoja, joita he voivat miettiä:

 • 22 Bet
 • Casumo
 • 1xBet
 • TonyBet
 • Betsson
 • Välimies
 • 10 Bet
Vedonlyönti Age of Empiresista palveluntarjoajilta
Seuraa parhaita Age of Empires -tiimejä lyödäksesi vetoa tarkasti

Seuraa parhaita Age of Empires -tiimejä lyödäksesi vetoa tarkasti

Jos vedonlyöjä haluaa lyödä vetoa Age of Empiresista, hänen tulee selvittää tämä video pelin parhaat joukkueet ja heidän viimeaikaiset esitykset. Tämä voi auttaa heitä vedonlyöntimatkallaan helpottamalla suosikkien ja altavastaajien ennustamista.

Tässä on joitain merkittäviä Age of Empires -tiimejä, joita kannattaa seurata:

Jälkimmäiset

Tämä joukkue tunnetaan Age of Empires II -turnauksista, joista ensimmäinen on Into the Darkness (2016), jonka se voitti. Tuolloin Aftermath sisälsi MbL:n, Liereyyn ja Heartttin, mutta nyt myös Hera ja Nicov ovat osa tätä joukkuetta.

Team GamerLegion

Tämä saksalainen esports-organisaatio perustettiin vuonna 2017. Vaikka useimmat ihmiset tietävät sen League of Legendsin kokoonpanoista, sillä on myös loistava Age of Empires -tiimi.

Vietnam Legends (VNA)

Alun perin Allin, KoolPixelin ja Binhin perustama Vietnam Legends on osallistunut Age of Empires -turnauksiin lähes kahden vuosikymmenen ajan. Tammikuussa 2022 tämän joukkueen aktiiviseen joukkoon kuuluivat ACCM, SongSong, CooL, saymyname ja BadBoy.

Suomi

Tämän joukkueen perustivat Finnish Age of Empires II:n pelaajat, jotka halusivat kilpailla yhdessä tämän tittelin turnauksissa. Sen aktiivisia pelaajia ovat Jupe, TheMax, Villese, Rubenstock ja Zuppi.

Lisää Age of Empires -pelaamisesta tunnettuja tiimejä ovat Team Secret, Infinity Legends, SalzZ, Tempo Storm, Rulers of Rome, Clown Legion, Dark Empire ja Heresy.

Seuraa parhaita Age of Empires -tiimejä lyödäksesi vetoa tarkasti
Hyvät ja huonot puolet

Hyvät ja huonot puolet

Useimmat Age of Empires -vedonlyönti- tai pelimatkansa aloittamista harkitsevat vedonlyöjät haluavat tietää, mitä se heille tarjoaa. No, nämä ovat odotettavissa olevat edut ja haitat.

Plussat

 • Saatavuus: Useimmat Age of Empires -pelit ovat melko helppokäyttöisiä, koska ne ovat saatavilla Steamissa, Microsoft Storessa ja Xbox Game Passissa. Lisäksi suurin osa eristä on ilmaisia pelattavissa iOS-, Windows- ja Android-laitteilla.
 • Pelattavuus: Kaikki kiinnostuneet pelaajat voivat pelata Age of Empiresiä. Muutaman sitä käsittelevän artikkelin läpikäyminen riittää valaisemaan heitä sen pelattavuudesta ja teemoista, jotta he tietävät tarkalleen, mitä odottaa. Johdonmukainen harjoittelu on kuitenkin pakollista niille, jotka haluavat parantaa taitojaan.
 • Kouluttava: Kiehtovaa, Age of Empires tarjoaa enemmän kuin vain viihdettä. Se antaa pelaajille myös käteviä taitoja, kuten erilaisten resurssien valjastamista, menestymistä erittäin kilpailukykyisessä ympäristössä ja innovaatioita.
 • Laatu: Age of Empires on erinomainen valinta niille, jotka etsivät markkinoiden parhaita esport-pelejä tällä hetkellä. Sen visuaalinen ilme ja grafiikka ovat parantuneet valtavasti vuosien varrella. Sen muissa ominaisuuksissa, kuten sivilisaatioissa, tekoälyssä ja ääniraidoissa, on tehty huomattava parannus.

Con

 • Vaikka tämä pelisarja on melko helppo pelata, se on hieman hankala hallita, etenkin amatööripelaajille.
Hyvät ja huonot puolet
Age of Empires -kertoimien ymmärtäminen

Age of Empires -kertoimien ymmärtäminen

eSport-peleissä, kuten Age of Empires, kertoimet edustavat tietyn tuloksen todennäköisyyttä. Tämä voi olla kuin tietty joukkue voittaa turnauksen tai pelaaja voittaa toisen.

Ne auttavat vedonlyöjien laskemaan mahdolliset tuottonsa panostettuaan useissa Age of Empires -otteluissa. Tyypillisesti ne vaihtelevat vedonvälittäjästä toiseen, ja niitä voi olla eri muodoissa. Puntereiden tulee ymmärtää heitä erottaakseen suosikit altavastaajista ja asettaakseen järkevimmät vedot.

Alla on suosituimmat AoE-vedonvälittäjien tarjoamat kertoimet:

 • Murtokertoimet: Nämä kertoimet ovat suosittuja Yhdistyneen kuningaskunnan esports-vedonlyöntisivustojen keskuudessa. Useimmat vedonlyöjät pitävät niistä, koska ne ovat melko yksinkertaisia. Jos esimerkiksi tietyn Age of Empires -joukkueen kertoimella on 2/5, vedonlyöjät saavat 2 dollaria jokaisesta panoksesta ja voittavasta 5 dollarista.
 • Desimaalikertoimet: Useimpien vedonlyöjien on myös helppo laskea mahdolliset voittonsa desimaalikertoimien avulla. Heidän tarvitsee vain moninkertaistaa panoksensa niillä.
 • Amerikkalaiset kertoimet: Amerikkalaisia kertoimia tarjoavat pääasiassa esports-vedonlyöntisivustot Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Ne voivat olla joko positiivisia lukukertoimia tai negatiivisia lukukertoimia. Edellinen näyttää mahdollisen voiton, kun vedonlyöjä panostaa 100 dollaria, kun taas jälkimmäinen osoittaa, kuinka paljon sinun on panostettava voidakseen voittaa 100 dollaria.
Age of Empires -kertoimien ymmärtäminen
Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Age of Empires -vedonlyöjät voivat hyödyntää muutamia käytännön strategioita nauttiaksesi vedonlyönnistä tässä eSportissa. Voidaan aloittaa valitsemalla vain paras videopelivedonlyöntisivusto, joka hyväksyy pelaajia maistaan. Ihannetapauksessa heidän valitsemansa vedonvälittäjän tulisi sisältää myös mobiiliystävällinen sivusto, monipuoliset maksuvaihtoehdot, tulevat asiakaspalveluedustajat ja kätevät vedonlyöntikertoimet.

Toinen kätevä Age of Empires -vedonlyöntivinkki on tutkia tätä peliä ennen vetojen asettamista. Pelaajien tulee tarkistaa tulevat turnaukset ja osallistuvat joukkueet/pelaajat löytääkseen parhaat vedonlyöntimahdollisuudet.

Amatöörien ei pitäisi miettiä kahdesti neuvoakseen ammattilaisten Age of Empires -vedonlyöjien kanssa. he saattavat oppia yhden tai kaksi siitä, kuinka voittaa.

Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja