Parhaat vedonlyöntisivustot Street Fighter 2024

Street Fighter on yksi tunnetuimmista videopeleistä maailmanlaajuisesti sen ensimmäisen julkaisun jälkeen vuonna 1987. Peli on kulkenut pitkän matkan pelihallista messuhalliin ja moniin peliin kolmessa vuosikymmenessä. Street Fighter 2 antoi franchising-sarjalle sen loistavan nimen ja loi kilpailullisen pelin alun.

2000-luvulla eSport-pelistä tuli tunnetuin vuonna 2004, kun Evo Moment #37 ladattiin. Video oli osa Evolution Championship Series 2004 -sarjan kohokohtaa. Moment #37 on yksi ikonisimmista hetkistä eSport-pelaamisessa. Video herätti pelaajien kiinnostuksen taistelupeleihin ja auttoi mainostamaan Street Fighteria eSport-lajina.

Parhaat vedonlyöntisivustot Street Fighter 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tietoja taistelulajista

Esport-pelit on jaettu yli kymmeneen genreen. Jotkut näistä videopelien genrejä ovat toiminta-, seikkailu-, toiminta-seikkailu-, rooli-, strategia-, simulaatio-, pulma-, urheilu-, kilpa- ja joutopelit. Nämä genret jaetaan edelleen ensimmäisen persoonan räiskintäpeleihin (FPS), taistelupeleihin, rytmipeleihin, selviytymispeleihin, japanilaisiin roolipeleihin (JRPG), massiivisiin monen pelaajan online-roolipeleihin (MMORPG:t) ja moninpelin online-taisteluareenaan (MOBA). ).

Pelkästään pelin nimestä on helppo sanoa, että se on toimintapeli. Mitä ei ole helppo kertoa, on sen alakategorian genre toimintapeleissä. Älä huoli; Tässä on korostettu joitain muita luokituksia pelin pelityylin ja pelaajien kanssa käymisen mukaan.

Street Fighter luokitellaan edelleen taistelupeliksi. Taistelupelejä kutsutaan myös taistelupeleiksi. Tämä peli sisältää taistelun kahden taistelijan välillä. Pelissä on taisteluelementtejä, kuten esto, vastahyökkäys, hyökkäysten yhdistäminen komboksi ja kamppailu.

Street Fighter 5 on paras taistelupeli, vaikka se on ollut olemassa yli viisi vuotta. Street Fighter 5 Champion Edition, joka julkaistiin vuonna 2020, on uusin Street Fighter -peli, jossa on 40 erilaista maailmansoturia ja uusia mekaniikkoja, jotka tarjoavat pelaajille upean pelikokemuksen.

Vedonlyönti Street Fighterista

Capcomin Street Fighter 5 on monille paras taistelupeli pelattavaksi ja katsottavaksi. Franchising luotiin keskittymällä voimakkaasti eSports-skenelle. Tämä on johtanut siihen, että Street Fighter eSports -kilpailuihin osallistuvien pelaajien määrä on lisääntynyt. ELeaguen kaltaisista tapahtumista on tullut valtava voima ESL-pelaaminen näkymä.

Tämän eSport-pelin suosio on tehnyt siitä suuren nimen eSports-vedonlyönnissä. Yksi jännittävimmistä asioista vedonlyönnissä on löytää luotettava eSport-vedonlyöntisivusto tai eSport-vedonlyöntisovellus. Tässä on joitain parhaista eSport-vedonlyöntisivustoista. Näitä eSports-vedonlyöntialustoja voivat käyttää kuka tahansa oikean ikäinen kaikkialta maailmasta.

Bovada

Tämä on Street Fighter 5:n suosituin vedonlyöntipaikka Pohjois-Amerikassa. Tämä online esportsbook tarjoaa eniten vaihtoehtoja Street Fighter 5 -vedonlyönnissä. Bovada on myös helppokäyttöinen. Se tarjoaa myös parhaat kertoimet Street Fighter 5 -vedonlyönnissä.

Bet365

Tämä on kiistatta maailman paras eSport-vedonlyöntisivusto. Kenen tahansa on erittäin helppo navigoida eSports-vedonlyöntivälilehdelle ja lyödä vetoa. Täällä ei ole kilpailua, kun otetaan huomioon laaja valikoima vetoja ja paljon parempia kertoimia kuin muilla eSports-vedonlyöntisivustoilla. Bet365 on oikea tapa kaikille, jotka haluavat lyödä vetoa Street Fighter 5:stä.

Miksi Street Fighter on suosittu?

Street Fighter on tällä hetkellä yksi maailman rakastetuimmista taistelupeleistä. Siitä tuli maailmanlaajuisesti suosittu, kun pelin konsolimuoto esiteltiin vuonna 1992, Street Fighter 2. Pelin suosio nousi huimasti sen jälkeen, kun kilpailusta tehty video levisi vuonna 2004. Se oli pelin kaksi nousevaa tähteä, Daigo Umehara, ja Justin Wong, jotka kilpailevat Evolution Championship Series 2004 -sarjassa. Leike kahden mestarin välisestä ottelusta teki kierroksia Internetissä, mikä lisäsi Street Fighter -fanikuntaa ja -pelaajia. Tässä hieman tietoa pelin suosiosta.

Internet-yhteisö

Internet on nopein tapa ihmisille olla vuorovaikutuksessa mistä päin maailmaa tahansa. Kun uusia keksintöjä tulee joka päivä, Internet näyttää paranevan päivittäin. Nykyään on sosiaalisen median alustoja, joille ihmiset ovat luoneet sivuja auttaakseen heitä olemaan vuorovaikutuksessa yhteisönä.

Street Fighter -harrastajat eri puolilta maailmaa voivat nyt kommunikoida tekstiviesteillä, äänipuheluilla tai videopuheluilla yhdellä napin painalluksella. Sosiaalisen median avulla ihmiset voivat luoda pelihuoneita, joissa he voivat jakaa live-syötteen pelaamastaan pelistä. Street Fighter käyttää tätä tekniikkaa pelatakseen keskenään verkossa, jakaakseen pelivinkkejä ja mikä tärkeintä, mainostaakseen peliä muille pelaajille.

Street Fighterin pelaaminen verkossa

Monissa maissa ympäri maailmaa on uskomattomat Internet-nopeudet, jotka pystyvät tukemaan live-videopelejä. Jokaisen henkilön, joka on kiinnostunut pelaamaan Street Fighteria verkossa, on ensin luotava tili verkossa. Heillä on oltava sähköpostitili, jotta he voivat luoda tilin konsoliin tai henkilökohtaiseen tietokoneeseensa.

Jos haluat pelata verkossa, on tärkeää, että sinulla on nopea internetyhteys, jotta vältytään videon puskuroinnilta pelin aikana. Live-vastustajien pelaaminen parantaa pelitaitoja. Pelaajat ovat myös vuorovaikutuksessa pelin aikana ja jakavat ajatuksia pelistä. Netissä pelaaminen on jännittävää, sillä kenelläkään ei ole aavistustakaan vastustajan vahvuuksista ja seuraavasta siirrosta. Redditin verkkofoorumeille liittyminen on loistava tapa jakaa pelisisältöä harrastajien kanssa ja parantaa taitojaan.

Big Street Fighter -pelaajat

Street Fighteria, Capcomin franchising-sarjaa, pidetään laajalti taistelupelinä, joka on kantanut taistelupeliveljeyttä julkaisustaan lähtien. Street Fighter 2:sta Street Fighter 5:een on ikonisia hetkiä, mahtavia pelaajia ja hulluja paluuta. Daigo Umehar on ylivoimaisesti paras pelaaja, joka on koskaan pelannut Street Fighteria.

Hänen palkintonsa kertovat paljon hänen pätevyydestään. Häntä kutsutaan myös nimellä "The Beast" hänen hallitsevasta asemastaan Street Fighterissa. Lee "Infiltration" Seon-woo on eteläkorealainen Street Fighter -ihmelapsi. Infiltration on yksi harvoista pelaajista, joka on päässyt lähelle The Beastin ennätysten kärkeä.

Onko Street Fighter World Cupissa?

Mainitse Capcom Cup kenelle tahansa Street Fighter -pelaajalle, niin tulet hämmästymään heidän reaktioistaan. Capcom Cup on Street Fighterin maailmancupin kilpailu. Kilpailu perustettiin vuonna 2013. Ensimmäisessä tapahtumassa pääpeleinä olivat Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Street Fighter X Tekken -versio 2013 ja Super Street Fighter 4: Arcade Edition -versio 2012. Jokaisessa pelissä oli kahdeksan karsintaottelua.

Vuonna 2014 pelattiin vain Street Fighter 4:ää. Turnauksessa oli 16 karsintaottelua. Vuonna 2015 Capcom Cupissa oli 32 miehen muoto. Capcom Pro Tour on turnauksen karsintatapahtumasarjan nimi. DreamHack ja Evolution Championship ovat suurimpia ja arvostetuimpia jo olemassa olevia turnauksia, jotka ovat osa Capcom Pro Touria.

Tämän kilpailun menestyneitä maita ovat Yhdysvallat, Etelä-Korea ja Japani. Tämä kilpailu houkuttelee Street Fighter -faneja kaikkialta maailmasta. On aina hauskaa katsella ihmisiä, jotka antavat kaikkensa välttääkseen putoamisen ja saadakseen ensimmäisen palkinnon. Hauskempaa on jännitys, jonka ihminen tuntee panostaessaan. Tämä kilpailu on käytettävissä vedonlyöntiin joillakin parhaista eSport-vedonlyöntisivustoista. Älä missaa jännitystä. Osallistu Street Fighter eSport -vedonlyöntiin.

Vedonlyönti Street Fighterista palveluntarjoajilla

Ennen vedonlyöntiä on löydettävä loistava eSports-vedonlyöntisovellus tai eSports-vedonlyöntisivusto. Saatavilla on monia vedonvälittäjiä, mutta kaikki eivät ole mahtavia. Parhaan Street Fighter eSports -vedonlyöntisivuston valitseminen on tärkeää varmuuden vuoksi. Tässä on joitain parhaita eSports-vedonlyöntisivustoja Street Fighter -vedonlyönnille.

Betway

Street Fighter eSports -vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikki suositut Street Fighter -mestaruuskilpailut. Uudet tilit palkitaan 50 dollarin ilmaisvedolla. Tämän lisäksi sivusto tarjoaa laajasti käteviä maksutapoja. Jotkut käytettävissä olevista maksutavoista ovat PayPal ja Skrill.

1xBet

Tämä on toinen upea Street Fighter eSports -vedonlyöntisivusto. Pelaajat saavat 100 % bonuksen ensimmäisestä talletuksestaan tilin luomisen jälkeen. Tämä sivusto tarjoaa myös lähes kaikki Street Fighter -kilpailut maailmassa. Sivusto tarjoaa yli 60 turvallista ja luotettavaa maksuvaihtoehtoa.

Loot.bet

Sivusto tarjoaa 100 % Street Fighter -bonuksia pelaajan ensimmäiselle talletukselle. Täällä pelaajilla on mahdollisuus lyödä vetoa melkein jokaisesta Street Fighter -mestaruudesta. Pelaajilla on myös pääsy erilaisiin vedonlyöntivaihtoehtoihin. Loot.bet tarjoaa pelaajille upeita maksuvaihtoehtoja talletusten tekemiseen helposti. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden tehdä nopeita talletuksia ja lyö vetoa nopeasti.

Mitkä ovat merkittäviä joukkueita tässä esportissa?

Ollakseen menestyvä peluri, hänen on suoritettava perusteellinen analyysi ennen vetojen asettamista. Ennen panostamista on katsottava pelaajan tietueita. Onko pelaajalla mahdollisuus voittaa peli tai tietty kierros pelissä? Pelaajilla on nyt joukkueita, joissa he yrittävät voittaa turnauksia yhdessä.

Peliorganisaatiot allekirjoittavat mahtavia pelaajia voittaakseen kilpailut ja tuodakseen kunniaa leirilleen. Tarkista ennen päätöksen tekemistä, onko tietyllä joukkueella hyvä menestysprosentti Street Fighterissa. Tässä on joitain menestyneet joukkueet, joista panostaa pelaajiaan asettaessaan vetoja Street Fighterista.

Echo Fox

Tämä on pohjoisamerikkalainen eSports-organisaatio. Se perustettiin vuonna 2015. Echo Fox -tiimillä on erinomainen maine Street Fighter -kilpailujen voittajana. Pelaajien tulee varoa Echo Fox -pelaajia, sillä heillä on taipumus voittaa.

Mouz

Mouzista käytettiin aiemmin nimitystä Mousesports. Ammattimainen peliorganisaatio sijaitsee Hampurissa, Saksassa. He perustivat Street Fighter -joukkueen vuonna 2017, kun he allekirjoittivat Problem X:n ja CCL:n. Vaikka CCL jätti tiimin, Problem X on edelleen suuri uhka Street Fighterissa.

Hyvät ja huonot puolet

Jos Street Fighteria ei koskaan olisi olemassa, taistelupelit olisivat huomattavasti erilaisia. Taistelufranchising on vastuussa muiden taistelupelien luomisesta. Street Fighter on ollut eturintamassa noin kolmen vuosikymmenen ajan muutamista haasteista huolimatta. Tässä on joitain Street Fighterin etuja ja haittoja.

Plussat

  • Upea yhdistelmä uutta ja klassista. Street Fighter 5:ssä on Super Comboja, Focus Attacks, Ultra Comboja, paljon lisäominaisuuksia, uusia haastetiloja, täysin uusia tasoja ja Online Play.
  • Hieno taistelumekaniikka. Street Fighter on kestänyt pitkään moitteettoman taistelumekaniikkansa ansiosta. Olipa pelaaja antamassa hyppypotkua, heittelemässä tulipalloja tai lakaisemassa jalkaa, peli tuntuu hyvältä. Nautipa pelaaja pelistä verkossa tai tietokonetta vastaan, taistelu on niin herkkää ja tiukkaa, että hänen on syytä syyttää itseään, jos hän häviää.
  • Killer Graphics
  • Vaikka Story Mode -leikkauskohtauksissa ei ole hämmästyttäviä visuaalisia ominaisuuksia, grafiikka todellisen pelin aikana on näyttävää. Pelin hurja nopeus ja sujuvuus antavat mahdollisuuden tuntea vaikutuksen jokaisessa tehdyssä hyökkäyksessä.

Haittoja

  • Iffy online-peli
  • Otteluiden löytäminen verkossa on erittäin vaikeaa. Peli kestää kauan löytää pelaajia verkossa.

Street Fighter -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Kertoimet viittaavat tietyn tapahtuman mahdollisuuteen tai todennäköisyyteen. Panokset asetetaan kertoimien perusteella vedonvälittäjien antama. Eri esportsbookit laskevat kertoimet eri tavalla. Valitse hyvämaineinen esportsbook, jolla on hyvät kertoimet. Jotkut erilaisista kertoimien tyypeistä ovat implisiittinen todennäköisyys, amerikkalainen, desimaali ja murtoluku. Desimaalikertoimet ovat eniten käytettyjä

  • Desimaalikertoimet: Nämä ovat helpoimpia kertoimia muuntaa panoksesta palautukseen. Ne ovat myös maailman eniten käytetty kerroinmuoto. Jos pelaaja esimerkiksi asettaa vedon Street Fighter -pelaajalle kertoimella 3,65 ja yhteensä 10 dollaria, vedon tuotto on 36,5 dollaria, jos veto voitetaan, panoksen mukaan lukien.
  • Amerikkalaiset kertoimet: Amerikkalaiset kertoimet esitetään numeroina, joissa on miinus (-) ja etuliite (+). Positiivinen merkki annetaan altavastaajien kertoimille ja näyttää voitettavan summan jokaista panostettua 200 dollaria kohden. Negatiiviset kertoimet osoittavat summan, joka tarvitaan voittaakseen 100 dollaria vedolla.
  • Murtokertoimet: Nämä kertoimet on annettu murtolukuna. Ylempi luku osoittaa, kuinka paljon saa, kun sijoittaa alimman murtoluvun.
  • Implisoitu todennäköisyys: Se on luettavampi tapa kertoa kertoimet. Tämä menetelmä voi kuitenkin olla erittäin epätarkka. Sitä käytetään pääasiassa viitteenä riskiä laskettaessa.

Street Fighter vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Vaikka ihmiset osallistuvat vedonlyöntiin huvin vuoksi, he tarvitsevat silti voittoja jatkaakseen aktiivisuuttaan vedonlyöntikentällä. On suoritettava tilastollinen analyysi menestyäkseen Street Fighter -vedonlyönnissä. Ensinnäkin on tiedettävä, kuinka pelaajat suoriutuivat toisiaan vastaan, kun he tapasivat viimeksi. On myös tärkeää tarkistaa, onko pelaajalla a suosikkiturnaus.

Jotkut pelaajat näyttävät suoriutuvan paremmin tietyissä turnauksissa kuin toiset. Pelaajia kehotetaan aina tarkistamaan pelaajan muoto ennen vedon asettamista. Pelaaja voi olla uransa parhaassa kunnossa ja hänellä voi olla pitkä voittoputki. On suositeltavaa lyödä vetoa pelaajasta, jolla on tällainen sarja.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim