Parhaat vedonlyöntisivustot Smite 2024

Smite on monen pelaajan online-taisteluareena (MOBA), jossa pelaajat lyöttäytyvät yhteen mytologisessa ympäristössä. Se tapahtuu maailmassa, jossa jumalat monista eri kulttuureista taistelevat ylivallasta. Normaalissa valloitustilassa jokainen joukkue koostuu viidestä jäsenestä. Heidän on hyödynnettävä erilaisia kykyjään ja taktiikoitaan taistellakseen vastustavia joukkueita ja NPC kätyriä vastaan.

Jos pelaajat katsovat tarpeeksi tarkasti, he löytävät esports-vedonlyöntisovelluksen, joka sisältää Smiten. Aiemmin tämä olisi ollut käytännössä mahdotonta. Asiat ovat kuitenkin alkaneet muuttua. Peli on nyt saatavilla PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille. Tämä on laajentanut uusien pelaajien määrää. Tämän seurauksena yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita panostamaan Smite-turnauksissa. Jokaisella Jumalalla on neljä erilaista kykyä. Näitä voivat olla aluevauriot, kiillotus tai väkijoukkojen hallinta. Kun pelaaja saa kokemusta ottelun aikana, näitä ominaisuuksia voidaan parantaa. Jumalat voivat saavuttaa maksimitason 20. Kultaa käytetään esineiden ostamiseen tehon ja puolustuksen lisäämiseksi. Se ansaitaan tappamalla vihollisia tai myymällä esineitä.

Parhaat vedonlyöntisivustot Smite 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mikä tekee Smitestä erottuvan?

Siellä on monia MOBA-laitteita. Smite erottuu kuitenkin joukosta kolmannen persoonan näytön ansiosta. Tämä on virkistävä ote genre joka yleensä suosii ylhäältä alas suuntautuvaa ilmettä. Tämän seurauksena pelaajat tuntevat enemmän uppoutuneensa peliin.

Kaikki tämän pelityypin vakiotyypit ovat läsnä. Niihin kuuluvat selkeästi määritellyt tiimiroolit, hahmojen luominen ja äärimmäiset kyvyt. Nämä mekaniikka on kuitenkin asetettu tarinaan, joka vetoaa monenlaisiin ihmisiin. Mytologia on erittäin suosittu teema. Se on edelleen houkutellut enemmän menestyshittien, kuten God of Warin ja Assassins Creedin, ansiosta. Smite-pelaajat voivat hallita suosikkijumaliaan ja oppia uusia.

Vedonlyönti Smitestä

On monia esport-vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat vedonlyöntiä ikonisissa MOBA-peleissä, kuten League of Legends. Pelaajilla voi kuitenkin olla vaikeuksia löytää Smite-faneille sopivaa. On parasta etsiä näitä markkinoita niche-fantasiapelien vedonvälittäjien sivustoilta. Heillä on paremmat mahdollisuudet vuosittaisten Smiten maailmanmestaruuskilpailujen aikana. Punterit voivat tehdä ennusteitaan siitä, mikä joukkue päätyy kärkeen. He voivat myös keskittyä yksittäisiin pelaajiin lyömällä vetoa mahdollisesta MVP:stä.

Vedonvälittäjien tietoisuus pelistä kasvoi vuonna 2015, kun se julkaistiin Xbox One -konsolille. Tämä teki siitä yhden ensimmäisistä MOBA:sta, joka laajeni PC:stä konsolipelaamiseen. Se jatkaa nopeaa kasvuaan. Tämän seurauksena näyttää todennäköiseltä, että se tulee entistäkin tunnetummaksi esport-vedonlyöntiyhteisöjen keskuudessa.

Kilpailutilanteessa Smite pelataan 5v5-otteluissa. Pelaajien on valittava joukkue, jolla on eniten yhteenkuuluvuutta. Jokaisella jäsenellä on erityinen rooli. Näitä ovat AD Carry, Jungler, Mid, Solo tai Support. Kierrokset voivat usein olla kaoottisia, ja niissä painotetaan voimakkaasti toimintaa. Voittavilla joukkueilla on kuitenkin taipumus käyttää taktiikkaa voittaakseen vastustajansa.

Miksi Smite on suosittu?

Avain Smiten suosioon ovat sen innovatiiviset näyttövalinnat. Se, että pelaajat voivat käyttää sisältöä ilmaiseksi, on myös johtanut terveeseen määrään uusia käyttäjiä. Hi-Rez Studios jatkaa pelin päivittämistä ja antaa faneille mahdollisuuden sanoa mielipiteensä verkossa. Pelin kulku ei ole liian monimutkaista. Se on hyvin samanlainen kuin monet muut MOBA-esimerkit. Tämäntyyppiset esport-pelit ovat myös suosittuja pelaajien keskuudessa, koska niitä on jännittävää katsoa ja potentiaalisen voittajan ennustaminen voi olla melko helppoa.

Internet-yhteisö

Smite onnistuu yhdistämään kaksi yhteisöä. Ensimmäinen on MOBA-fanit, jotka etsivät jotain tuoreempaa. Toinen on niitä, jotka nauttivat eri kulttuurien muinaisten mytologioiden oppimisesta. Smiten takana oleva yritys kannustaa pelaajia olemaan aktiivisia online-foorumeillaan.

Esportin pelaaminen verkossa

Smitelle ei ole yhden pelaajan tilaa. Sen sijaan jokainen kierros sisältää yhteydenpidon ystävällisten ja kilpailevien pelaajien kanssa verkossa. Muissa tämän genren peleissä on yleensä viestintäongelmia. Onneksi Smitellä on erittäin vaikuttava tekstikeskustelujärjestelmä. Käyttäjät voivat valita tiettyjen lauseiden luettelosta, jotta tiimi voi tehdä yhteistyötä.

Isot e-urheilupelaajat

Vaikka Smite on varmasti a joukkuekeskeinen peli on useita ammattihenkilöitä, jotka ovat tulleet pelaajien tietoon. Jotkut suurimmista nimistä, joille ihmiset ovat panostaneet (ja heidän roolinsa), ovat:

 • MLCSt3alth (keskikaista)
 • Yammyn (keskikaista)
 • emilitoo (Hunter)
 • Venenu (keskikaista)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (tuki)
 • Jarcorrr (yksin kaista)

Miksi pelaajat rakastavat peliä?

Pääsyy Smiten menestykseen on sen kolmannen henkilön näköalapaikka. Tämän ansiosta se erottuu muista tyylilajeista, jotka perinteisesti valitsevat ylhäältä alas -näytön. Mukana on myös kirkas ja värikäs taidetyyli yhdistettynä kunnolliseen valikoimaan tiloja. Smite on ilmainen pelata, ja kohtuullista maksua vastaan pelaajat saavat pääsyn sekä nykyisiin että tuleviin DLC:ihin.

Kuinka pelata sitä

Ensimmäinen asia, jonka pelaajan tulee tehdä, on päättää, mitä roolia joukkueessa hän haluaa pelata. Tämä vaikuttaa Jumalan luonteeseen, jota he lopulta hallitsevat. Ottelun alkaessa viisi pelaajaa taistelevat yhdessä vastustajiaan vastaan ja puolustavat aluetta. Koko ottelun ajan on mahdollisuuksia ostaa uusia kykyjä ja päivityksiä.

Suurimmat Smite-joukkueet

Seuraavat joukkueet ovat kukin voittanut Smiten maailmanmestaruuden. Siksi pelaajat haluavat pitää heitä silmällä, kun he etsivät vedonlyöntiä:

 • Kognitiivinen alkupää
 • Epsilon eSports
 • NRG eSports
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Pittsburgh Knights
 • Atlantis Leviathans

Smiten maailmancup

Vuodesta 2015 lähtien Smite World Championship (SWC) on järjestetty vuosittain. Se kutsuu 10 parasta pohjoisen joukkuetta Amerikka, Etelä-Amerikka, Kiina ja Eurooppa kilpailemaan 2,6 miljoonan dollarin (ja kasvavasta) palkintopotista. Tämä e-urheilun maailmancup on melko samanlainen kuin perinteisemmissä urheilulajeissa nähty. Turnausmuoto sisältää kaksinkertaisen pudotuksen sijoitusvaiheen, jota seuraa kierros yksittäisiä pudotuksia.

Pohjois-Amerikan joukkueet hallitsevat yleensä. Ne, joiden pääkonttori on sisällä Iso-Britannia ja Saksa ovat myös pärjänneet hyvin viime vuosina. Vuonna 2022 Atlantis Leviathans -joukkueen Jarcorrr valittiin arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kun Hi-Rez Studios isännöi turnauksen ensimmäisen kerran, se oli suhteellisen pieni. Siitä lähtien se on saavuttanut korkeamman tunnustuksen uhkapelialalla. Tämä on kasvanut, kun palkintopotti on jatkuvasti tuottoisampi. Nämä korkeat panokset ovat aiheuttaneet enemmän esport-vedonlyöntisivustot huomioimaan. Melko pieni joukkueiden määrä tarkoittaa myös sitä, että vedonlyöjillä on paremmat mahdollisuudet valita voittaja. Ne, jotka haluavat katsoa tätä eSportin maailmanmestaruutta livenä, voivat tehdä sen käyttämällä online-suoratoistosovelluksia.

Smite-vedonlyöntitarjoajat

Tämä ei ole sellainen peli, jota tavallisesti valtavirran vedonvälittäjiltä löytyy. Kasvavasta suosiosta huolimatta Smite on enemmän kulttipeli. Tämä tarkoittaa, että pelaajien on etsittävä niche-sivustoja. Parhaat esport-vedonlyöntisivustot tarjoavat laajan valikoiman pelejä. Jos ne sisältävät laajan valikoiman markkinoita, Smite saattaa olla yksi niistä.

Tämän pelin tarjoavan palveluntarjoajan etsiminen voi olla aikaa vievää. Hakua voi kaventaa keskittymällä niihin, jotka korostavat moninpeliä online-taisteluareenapelejä. Smite Pro Leaguen ja Smite Console Leaguen alkaessa voi myös avautua uusia markkinoita. Siksi pelaajien tulee pitää silmällä, milloin nämä turnaukset järjestetään.

Parhaat palveluntarjoajat tarjoavat kunnollisen valikoiman uhkapelivaihtoehtoja tämän tyyppisille peleille. Panostusvaihtoehdot, kuten voittavan joukkueen ja korkeimmalle sijoittuneen pelaajan ennustaminen, ovat suosittuja. Vetäjä voi kuitenkin haluta valita tarkempia. Esimerkkejä voivat olla vedonlyönti kierroksen voiton tarkasta olosuhteista tai tappojen määrästä ottelussa.

Seuraa merkittäviä joukkueita

Jos pelaajat haluavat saada etulyöntiaseman ja panostaa tarkemmin, kannattaa seurata tämän esport-yhteisön parhaita joukkueita. Edellä mainitut Smite World Championshipin voittajat ovat ihanteellisia seurattavia. Parhaat joukkueet myös suoratoistavat ottelunsa. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden ymmärtää paremmin vahvuutensa ja heikkoutensa. On myös viisasta analysoida jokainen pelaaja erikseen. Koska jokaisella tiimin jäsenellä on erityinen rooli, pelaajat tietävät, minkä kriteerien perusteella heidät arvioidaan.

 • Viidakoiden tulee olla hyviä lähettämään nopeasti suuria määriä kätyreitä.
 • AD Carryn on selviydyttävä suurimmasta osasta pelistä heikommilla tilastoilla ennen kuin se vie joukkueen voittoon myöhemmissä vaiheissa.
 • Midin on tarjottava runsaasti tukea, kun heitä tarvitaan.
 • Soolot tarjoavat apua joukkuetaisteluissa ja maalinteossa. Siksi niiden on oltava melko monipuolisia.
 • Kuten nimestä voi päätellä, tukipelaaja auttaa muita, jotta joukkue voi menestyä mahdollisimman hyvin.

Kun pelaajat tietävät kunkin pelaajan roolit, se auttaa heitä tietämään, mikä tekee parhaan ammattijoukkueen.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

 • Värikäs ja hauska näyttö vetoaa laajaan valikoimaan pelaajia.
 • Mytologiasta kiinnostuneet saavat varmasti paljon irti pelistä.
 • Pelin takana oleva joukkue päivittää sitä säännöllisesti pitääkseen sen mahdollisimman tasapainoisena.
 • Erilaisten jumalien valikoima pitää ottelut mielenkiintoisina.
 • Smite on virkistävä ote genreen.

Haittoja

 • Otteluiden toiminta voi muuttua melko kaoottiseksi. Tästä syystä yksinkertaisempia esport-pelejä pitävät pelaajat voivat tuntea olonsa hämmentyneeksi ja hämmentyneeksi.
 • Smiten julkaisun jälkeen vuonna 2012 jotkut ihmiset saattavat pitää pelimoottoria jokseenkin vanhentuneena.
 • Ymmärtääkseen peliä paremmin pelaajat voivat valita pelaavansa sitä. Ongelmana on, että kestää kauan oppia sen läpikotaisin.
 • Tasapainon painottaminen tarkoittaa, että voi olla vaikeaa määrittää, millä jumalahahmolla on suurin mahdollisuus voittaa.
 • Peliä ei ole suunniteltu pelaajille, jotka haluavat yksinelämyksen.

Smiten vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

On olemassa useita muuttujia, jotka vaikuttavat Smite-vedon kertoimiin. Merkittävin tekijä on itse vedon luonne. Esimerkiksi suoran voittajan ennustamisella on paljon eri kertoimet uhkapelaamiseen seuraavan rakenteen poistamiseksi tai tappamiseksi.

Suosituin esport-vedonlyöntisivusto tarjoaa ihmisille kunnollisen valikoiman panostusvaihtoehtoja Smitelle. Punterit voivat kohdata useita erilaisia kertoimen vaihtoehtoja. Amerikkalaiset kertoimet ovat yleisimpiä yhdysvaltalaisilla vedonvälityssivustoilla. Nämä esitetään käyttämällä + ja - -merkkejä. Ensimmäinen edustaa altavastaajaa, kun taas jälkimmäinen edustaa todennäköisintä voittajaa.

Smite-pelaajat saattavat myös huomata murto-osien kertoimet. Ne näyttävät mahdollisten voittojen määrän murto-osan muodossa. Esimerkiksi, jos henkilö onnistuu voittamaan vedon kertoimella 5/1, hänen tulonsa ovat viisi kertaa suuremmat kuin panoksensa.

On myös lukuisia sivustoja, jotka voivat tarjota desimaalikertoimia Smite-peleissä. Nämä ovat samanlaisia kuin murtoluvut, mutta käyttävät sen sijaan desimaalipistettä. Jos joku panostaisi 15 dollaria Smite-pelissä 2,0 kertoimella, hänen voittonsa tuplaantuisi 30 dollariin.

Smiten vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Tällaisissa esports-vedonlyönnissä tieto on voimaa. Mitä enemmän pelaaja tietää Smitestä, sitä suurempi on todennäköisyys, että hän asettaa voittopanoksen. Siksi on viisasta pysyä ajan tasalla uusista tapahtumista seuraamalla Smiten pelaajia ja pelin takana olevaa yritystä sosiaalisessa mediassa.

Pelaajat voivat myös itse pelata Smiteä. Tämä tekee heistä tietoisia uusien God-pakettien julkaisemisesta, jotka voivat lopulta muuttaa tulevien turnausten dynamiikkaa. Edun voi saada myös ymmärtämällä avainkäsitteitä. Näitä ovat K/D/A (Kills/Deaths/Assist), kulta per minuutti ja pelaajasyöttö.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim