Panosta: World Electronic Sports Games 2024

Kansainvälinen esports-turnaus nimeltä World Electronic Sports Games (WESG) on Shanghaissa sijaitseva digitaalinen kilpailu, joka perustuu olympialaisiin. Vuodesta 2016 lähtien samojen maiden pelaajat ovat kilpailleet muiden kansallisten pelaajajoukkueiden kanssa. Tämä ainutlaatuinen esports-kilpailu erottaa miehet ja naiset, ja pelaajat kilpailevat muita samaa sukupuolta olevia pelaajia vastaan. Vuonna 2016 ensimmäinen turnaus tarjosi 5,5 miljoonan dollarin palkintopotin.

Tapahtuman ensimmäisenä vuonna vain kansalliset kansalaiset saivat kilpailla maan joukkueessa. Turnauksen säännöt ovat kehittyneet ja sallivat nyt kaksi ulkomaalaista pelaajaa jokaiseen joukkueeseen. Turnauksen kilpailijat ovat, jotka voittavat jatkaa turnauksessa yhden eliminointiprotokollien perusteella.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pelit WESG:ssä

Useita suosittuja pelejä sisältävä WESG-pelaajat kilpailevat korkeimmalla tasolla.

Vastaisku

Counter Strike (CS:GO) on peli, joka sijoittuu eri puolille maailmaa. Pelaajat ohjaavat vastustavia terrorismin vastaisia tai terroristeja militantteja. Jokaisella pelikierroksella joukkueet pyrkivät kukistamaan toisensa saavuttamalla tavoitteet, jotka tuhoavat kaiken vastustajan. Peli mahdollistaa tarvikkeiden ja aseiden mukauttamisen.

Dota 2

Kanssa Dota 2, pelaajat pelaavat viiden pelaajan joukkueissa toista joukkuetta vastaan, joka joko puolustaa tai miehittää tukikohtaa kartalla. Jokainen pelaaja ohjaa sankariksi kutsuttua hahmoa, jolla on voimakkaita kykyjä. Pelaajat voivat valita 122 sankarista hallitakseen sankaria ja kerätäkseen hänelle pisteitä, kun se voittaa vastustajan joukkueen sankarin. Voittaakseen joukkueen on tuhottava toisen joukkueen tukikohdan suuri rakennelma, jota kutsutaan muinaiseksi.

Hearthstone

Hearthstone on digitaalinen korttipeli, jota voi pelata ilmaiseksi. Warcraft-sarjaan perustuva peli käyttää samoja hahmoja ja elementtejä. Vuonna 2014 Blizzard Entertainment julkaisi pelin macOS:lle ja Windowsille. Myöhemmin vuoden aikana yhtiö julkaisi myös Android- ja iOS-versiot.

Platform-teknologian ansiosta peli tukee pelaamista eri laitteilla olevien pelaajien välillä. Kaksi vastustajaa käyttää 30 kortin pakkaa ohjaten sankaria, jolla on ainutlaatuiset voimat. Pelaajat käyttävät kristalleja kutsuakseen kätyreitä hyökkäämään vastustajaa vastaan, mikä lopulta tuhoaa kilpailun sankarin.

Miksi World Electronic Sports Games on suosittu?

Koska WESG perustuu olympialaisiin, fanit kokevat kansallisen ylpeyden tunteen katsoessaan otteluita ja tuloksia. Lisäksi online-vedonlyönti on lisännyt runsaasti kävijöitä olevien digitaalisten tapahtumien suosiota. Monen miljardin dollarin e-urheiluteollisuus houkuttelee vedonlyöjiä ympäri maailmaa.

Vedonlyöntiä ruokkivat ammattipelaajat ja amatöörifanit, jotka haluavat kokea toisen tason jännitystä katsoessaan pelikilpailuja. Matkapuhelinten suosion kasvaessa markkinat antavat pelaajille mahdollisuuden katsoa ja lyödä vetoa kaikista WESG kilpailuja tien päällä. Helppo pääsy, maailmanlaajuinen suosio ja jännittävä peli lisäävät WESG:n suosiota kaikkialla maailmassa.

Edut

Koska ihmiset ympäri maailmaa viettävät enemmän aikaa digitaaliseen pelaamiseen, WESG tarjoaa ainutlaatuisen tavan nauttia e-urheilusta. Katsoitpa, pelaat tai vedonlyöntit, turnaus tarjoaa erilaisia viihdevaihtoehtoja pelin ystäville.

Uusia pelaajia

WESG ruokkii uusien pelaajien osallistumista e-urheiluun laajentamalla pelimahdollisuuksia kilpailuihin osallistuville pelaajille. Turnauksen kasvava suosio nostaa esiin turnauksen pelejä ja houkuttelee uusia pelaajia ympäri maailmaa.

Palkinnot

Monen miljoonan dollarin palkintopottinsa ansiosta WESG tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa huomattavia rahasummia. Kilpailun lisäksi vedonlyöjät lyövät vetoa turnauksesta toivoen valitsevansa voittaneet pelaajat ja joukkueet. Pelin harjoitteleminen ja ymmärtäminen auttaa kilpailijoita voittamaan palkintorahoja. Tutkimalla ja panostamalla älykkäästi, peluri lisää voittomahdollisuuksiaan.

Miksi tämä turnaus on suosittu vedonlyönti?

Yksi syy turnaus on suosittu vedonlyönti on erilaisten kierrätysvaihtoehtojen määrä. Koska tarjolla on niin laaja valikoima elektronisia pelejä, joita voit katsella ja panostaa, pelaajat nauttivat vedonlyönnistä yksittäisistä otteluista tai erilaisista kilpailuista. Koska pelit edistävät kansallista ylpeyttä, kansalaiset ovat usein innokkaita lyömään vetoa oman maansa joukkueessa. Vedonlyönti on toinen tapa lisätä jännitystä kilpailun jännitykseen.

World Electronic Sports Gamesin voittajajoukkueet ja suurimmat hetket

Vuonna 2016 ensimmäinen turnaus järjestettiin karsintakierroksella Shanghaissa. Vaikka paljon palkintorahoja oli saatavilla, monet huippupelaajat eivät osallistuneet avajaisturnaukseen. Sen sijaan useita maailmankuuluja pelaajia päätti mennä suositumpiin tapahtumiin, kuten ELEAGUE Major -tapahtumaan. WESG nautti edelleen vahvasta kilpailusta Ranskan EnVyUs Teamin kanssa, joka voitti puolalaisen Kinguin Teamin CS:GO:ssa ja vei kotiin suuren palkintopotin.

TNC Pro Team voitti Tanskan Cloud9:n Dota 2:ssa ja voitti pääpalkinnon. Ruotsin Alliance Team voitti Perun Infamous Teamin ja voitti pronssia. Korealaiset voittivat StarCraft 2 -kilpailun. Kolmanneksi amerikkalainen Alex Sunderhaft voitti saksalaisen Tobias Sieberin. Finaalissa Hearthstonen mestari Euneil Javiñas Filippiineistä voitti ruotsalaisen Jon Westbergin.

Missä ja miten lyödä vetoa World Electronic Sports Games -peleistä

Panostaakseen ja voittaakseen vedonlyöjän on tutkittava WESG:ssä kilpailevia joukkueita ja yksittäisiä pelaajia. Kuten tavallisista urheiluvedonlyönnistä, on tärkeää tuntea kaikki osallistujat ennen vedonlyöntiä. Kertoimien tarkastelun jälkeen peluri voittaa rahaa arvaamalla oikeat voittajat yksilö- ja joukkuekilpailuissa. Tässä on joitain turnaukseen käytettävissä olevia vedonlyöntimahdollisuuksia.

Esports-yhteisöissä pelaajat tapaavat sosiaalisessa mediassa pelatakseen epävirallisesti ystävien kesken. Nämä vedot koskevat usein todellista rahaa tai muita kohteita, riippuen kahden henkilön tai ryhmän välisistä ehdoista. Sosiaalinen vedonlyönti ei kuitenkaan aina ole hyvä idea. Vedonlyönti ystäviä vastaan voi johtaa erimielisyyksiin ja vedonlyönti tuntemattomien kanssa verkossa on riskialtista.

Vedonlyönti henkilökohtaisesti tai vastakkain antaa pelurille mahdollisuuden lyödä vetoa muiden pelaajien kanssa, jotka lyövät vetoa epävirallisesti keskenään. Pelisivustot tarjoavat myös head-to-head-vedonlyöntiä. Kilpailijat maksavat osallistumismaksun, ja voittaja saa palkintorahan, joka on yhdistelmä maksetuista maksuista.

Todellinen esport-vedonlyönti tarkoittaa rahan sijoittamista henkilölle tai tiimille, jonka odotetaan voittavan online-alustan tai maantieteellisen yrityksen kautta. Jos henkilö ei kuitenkaan ole perehtynyt peleihin ja pelaajien historiaan, on parasta olla tuhlaamatta rahaa. Vain taitavat vedonlyöjät, jotka ymmärtävät esports-strategian, voivat voittaa johdonmukaisia voittoja vedonlyömällä.

Tietenkin pelaajat voivat asettaa myös fantasiavetoja, mikä ei itse asiassa ole vedonlyöntiä. Fantasiajalkapallon tapaan fantasia-esports-joukkueet koostuvat esports-pelaajien luetteloista. Fantasia-e-urheilun harrastajat ennustavat voittajia huvin vuoksi ilman panostamista.

Missä ja miten pelaaja voi vedota tähän turnaukseen?

Hyvämaineinen online-esportsbookit tarjoavat esport-vedonlyöntivaihtoehtoja ja kertoimet faneille lyödä vetoa WESG:ssä. On erittäin tärkeää tarkistaa verkkosivuston lisenssitiedot ja maine ennen panostamista. Vedonlyöjien kokemuksissa korkealaatuisten ja heikkolaatuisten vedonlyöntisivustojen välillä on selvä ero.

Luotetut sivustot tarjoavat selkeät käyttöehdot, näkyvästi näkyvät lisenssitiedot ja hyvät arvostelut. Ei ole turvallista lyödä vetoa satunnaisesta vedonlyönnistä. Vedonvälittäjää valitessaan vedonlyöjien tulee varmistaa, että online-sivustolla on seuraavat ominaisuudet:

  • Urheiluvedonlyönti positiivinen toimintahistoria vakuuttaa vedonlyöjälle, että hän saa maksun voittavasta vedosta.
  • Suosituista urheiluvedonlyönnistä nauttivat yleensä hyvä maine verkossa, jotka houkuttelevat e-urheilun harrastajia.
  • Tekninen luotettavuus tarjoaa kuluttajille lähes 100 prosentin saatavuuden panostuksen tekemiseen.
  • Hyvät bonusrakenteet ovat kilpailukykyisiä markkinoiden muiden verkkosivustojen kanssa.
  • Yksinkertaisten käyttöliittymien avulla vedonlyöjien on helppo navigoida verkkosivustolla.
  • WESG-tapahtuman kattavuus lisää live-vedonlyöntijännitystä
  • Vedonlyöntivaihtoehdot tarjoavat useita tapoja panostaa.
  • Suotuisat kertoimet ovat kilpailukykyisiä muiden urheiluvedonlyöntien kanssa.
  • Kunnioitetut talletustavat tarjoavat luotettavia digitaalisia varojen siirtoja.
  • Nopeat ja yksinkertaiset nostoprosessit takaavat saumattoman kokemuksen.

Online-uhkapelit antavat pelaajille ja faneille mahdollisuuden lyödä vetoa WESG:ssä. Vedonlyönnistä on nopeasti tulossa yksi digitaalisen pelaamisen ja esportin jännittävimmistä puolista. Tarjoamalla faneille uuden tavan nauttia peleistä, online-urheiluvedonlyöntipelit kilpailevat keskenään saadakseen merkittäviä osuuksia esports-vedonlyöntimarkkinoista.

Live-vedonlyönti lisää turnauksen hauskuutta ja jännitystä. Hyödyntämällä Internetin valtaa urheiluvedonlyönti tarjoaa faneille mahdollisuuden pelata uhkapelejä mistä päin maailmaa tahansa. Aasiasta Eurooppaan WESG-harrastajat voivat lyödä vetoa suosikkijoukkueista ja pelaajista mukavasti kotona. Olympialaisten tavoin turnaus herättää esports-faneissa kansallisen ylpeyden tunteen asuinpaikastaan riippumatta.

Mikä on paras strategia panostaa tähän turnaukseen?

Tieto on kuningas esports-vedonlyönnissä. Älykäs vedonlyönti tarkoittaa, että esports-fani tutkii joukkueita ja pelaajia ennen rahan kierrätystä. Joukkueella voi olla etu, jos se on hankkinut parhaan pelaajan ennen turnausta.

Historiallisten tietojen tarkastelu, joka kertoo yksityiskohtaisesti useimmin voittavista pelaajista, auttaa peluria asettamaan hyvän panoksen. Pienellä tiedolla ja suurella onnella esports-harrastajat voivat nauttia vedonlyönnistä joukkueista ja pelaajista, jotka kilpailevat World Electronic Sports Gamesissa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen