Kaikki vedonlyönnistä NewBee

NewBee on paras e-urheilujoukkue, jonka pääkonttori on Kiinassa. Joukkue voitti The Internationalin 2014 ja sijoittui toiseksi The Internationalissa 2017. NewBeella oli divisioonat Dota 2:ssa ja League of Legendsissä. Lisäksi tiimillä oli StarCraft 2-, Warcraft 3- ja Hearthstone-osastot. NewBee vei kotiin 5 miljoonaa dollaria palkintorahoja voitettuaan The Internationalin vuonna 2014. Voiton ansiosta he pääsivät Guinnessin ennätysten kirjaan tuolloin e-urheilukilpailun suurimmassa palkintopotissa.

Valitettavasti tammikuussa 2021 NewBee ja sen pelaajat saivat pysyvän pelikiellon kaikista Valve-tapahtumista sopupelien vuoksi. Kielto koskee myös League of Legendsin (LoL) ja Hearthstonen joukkueita ja pelaajia.

Kaikki vedonlyönnistä NewBee
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

NewBee pelaajat

Dota 2 -joukkueessa on ollut useita pelaajia edustamassa NewBeeä eri turnauksissa. Pelaajien joukossa olivat Xu 'Moogy' Han, Yin Rui alias Aq ja Wen' Wizard' Lipeng. Yan' Waixi' Chao, Zeng Hongda alias Faith ja Lai 'Fonte' Xingyu edustivat NewBeeta useissa Dota 2 -kilpailuissa vuonna 2020.

Vuoden 2014 kansainvälisen joukkueen pelaajat olivat Zhang' xiao8' Ning, Zhang 'Mu' Pan, Chen' Hao' Zhihao ja Wang Jiao alias Banana. Muut joukkueen jäsenet olivat Wang' SanSheng' Zhaohui ja Gong Jian, alias ZSMJ. Kaikki jäsenet olivat kiinalaisia.

LOL

The League of Legends Joukkueessa on ollut useita pelaajia vuosien varrella. Nämä ovat pääasiassa kiinalaisia, mukaan lukien; Fang Qi-Fan alias Skye, Bao' V' Bo, Hong Hao alias HanXuan ja Zhu Yong-Quan alias Quan. Muita pelaajia ovat Lei' Corn' Wen, Zhang Hong-Wei alias Mor, Li' Dream6' Xiang ja Lin Wei-Xiang alias Lwx.

Muita joukkuetta edustaneita huippupelaajia olivat Liu Qing-Song, alias Crisp, Yu 'Happy' Rui, ja Li Wei-Jun, alias Vasili monien muiden kiinalaisten pelaajien joukossa, jotka lähtivät listan hajoamisen jälkeen.

Hearthstone

Divisioonalla on ollut vähemmän pelaajia edustamassa NewBeetä kuin League of Legendsissä. Wu 'Wayne' Wei Han 'Prince' Xiao ja Feng Jianbin, alias Hulk, ovat mukana pelaajia. Muut ovat Shen Yang, alias God Slayer, Zhang' lovelychook' Bohan ja Luo Siyuam, alias Kismet, jotka myös edustavat NewBeeä Hearthstone kilpailuja. Muut jäsenet olivat Hu' NaiGoD' Chao, Jiang Xu alias Bubble, Song Ming alias LonelyGod ja Sung' Richard Knight' Bing. Kaikki listan pelaajat olivat kiinalaisia.

StarCraft 2

The StarCraft II lista oli pieni, ja siinä oli vain viisi pelaajaa. Baek Dong Jun alias Dear (eteläkorealainen) ja Sasha' Scarlett' Hostyn (kanadalainen) olivat jäsenten joukossa. Loput jäsenet olivat kiinalaisia; Wang Yu lun alias Shana, Li' TIME' Peinan ja Hu' Top' Tao. Joukkue hajotettiin MAALISKUU 2020.

Warcraft

The Warcraft lista luotiin vuonna 2018, mutta hajotettiin myöhemmin huhtikuussa 2020. Tiimin jäseninä olivat Guo' eer0' Zixiang (kiina), Jo Ju Yeon alias LawLiet ja Park 'Lyn' Joon, molemmat eteläkorealaisia.

NewBeen vahvimmat pelit

Dota 2

NewBee nousi parrasvaloihin vuoden 2014 alussa. Tämä tapahtui kiinalaisen järjestelyn aikana ennen kilpailun alkua Kansainvälinenneljäs turnaus. Joukkueen nimi oli silloin "Dream Team 2". Huhut uudesta peliasusta sai alkunsa kapteeni xiao8:n viestistä QQ:ssa, jossa hän sanoi: "Uusi alku vuonna 2014 kolmen vuoden LGD:ssä, forever Dream 5:ssä."

Vain muutamassa viikossa joukkue ilmoitti osallistuvansa Sina Cupin kolmanteen kauteen. Ilmoitushetkellä vielä salainen lista paljasti myöhemmin Mu, ChuaN, Hao ja Faithin muina jäseninä Xiaon rinnalla. Viimeksi mainitut neljä olivat entisiä Invictus Gamingin ja TongFun jäseniä.
League of Legends

Joukkue voitti kuusi kertaa ja hävisi kymmenen kertaa ja sijoittui neljänneksi 2017 LPL:n kevätkauden ryhmässään. He saivat silti pudotuspelipaikan, jossa he voittivat 3-1 Invictus Gamingia vastaan. Sitten EDward Gaming voitti heidät 3-0 neljänneksillä.

Demancia Cupissa (2017) he sijoittuivat surkeasti 13:ksi kaatuttuaan Young Glorylle 1-2. Asiat eivät juuri parantuneet kesällä, kun he voittivat yhdeksän ja hävisivät seitsemän ja sijoittuivat kolmanneksi ryhmävaiheessa. 3-0-voitto Snake esportsista pudotuspeleissä tuhoutui jälleen 0-3-tappiolla Team WE:lle neljänneksissä.

Miksi NewBee on suosittu?

Ennen kieltoa NewBee oli yksi menestyneimmistä ja suosituimmista e-urheilujoukkueista Dota 2. Organisaatio sijoittui ensimmäiselle sijalle The International 4:ssä ja toiseksi The International 7:ssä. International eli TI on Dota 2 -kilpailun huippu.

NewBee nousi tunnetuksi Dota 2 -asunsa ansiosta. Huippusijoitukset useissa tapahtumissa, joissa he voittivat tunnettuja vastustajia, ovat lisänneet heidän mainettaan. Fanit seurasivat NewBeen pyrkimystä voittaa International 2014 -tapahtumassa, joka oli yksi jännittävimmät turnaukset. Silloin he nousivat tunnetuksi todistamalla olevansa kauden paras synkkä hevonen kukistamalla Vici Gamingin.

Turnauksen päätapahtumassa kilpaili 16 joukkuetta, joista 11 sai suoran kutsun. Samanaikaisesti neljän muun täytyi karsiutua erillisten alueellisten karsintojen kautta, jolloin karsinnan toiseksi jääneillä oli mahdollisuus pelata pääturnauksen lopullisesta paikasta. NewBee oli yksi niistä parhaat e-urheilujoukkueet saada suoria kutsuja, ja heidän palkintorahansa loivat uuden ennätyksen. Tämä perusti tiimin maailmanlaajuiseksi kotitalousryhmäksi Dota 2 -joukkueeksi.

NewBeen palkinnot ja tulokset

Dota 2

Dota 2 on edelleen yksi tunnetuimmista esport-joukkueista maailmanlaajuisesti. Joukkue voitti yli kolmetoista miljoonaa dollaria erilaisista kilpailuista, joihin he osallistuivat. Kansainväliset 2014 ja 2017 versiot olivat merkittävimmät tulokset. Joukkue voitti vuoden 2014 versiot ja ansaitsi ennätykselliset 5 025 029 dollaria.

NewBee sijoittui toiseksi hävittyään Team Liquidille, mutta sai ennätysmäärän $3 950 067 palkintorahaa. Joukkue ansaitsi myös 686 602 dollaria palkintorahoja The International 2019 -tapahtumasta huolimatta sijoituksesta 11.

NewBee on voittanut useissa turnauksissa, mukaan lukien ESL One Genting 2018, jossa he tienasivat 160 000 dollaria. He saivat my√∂s 150 000 dollaria ja 69 000 dollaria Perfect World Mastersin ja Galaxy Battlesin voittamisesta. NewBee voitti Dota 2 Professional League Season 2 ‚Äď Top ja Nanyang Dota 2 Championships kauden 2, jossa he ansaitsivat 238 000 dollaria ja 100 610 dollaria.

Joukkue voitti World Cyber Arenan 2014 ja ansaitsi 326 257 dollaria. Myöhemmin The Manila Major 2016 -tapahtumassa NewBee sijoittui kolmanneksi, mutta sai 315 000 dollaria palkintorahoja.

League of Legends

League of legends -divisioona ei ole yhtä menestyvä kuin Dota 2 -joukkue, mutta sillä on ollut kunnollisia tuloksia. NewBee sijoittui kuudenneksi LPL 2017 Summer Playoffsissa ja ansaitsi 30 400 dollaria. Joukkue ansaitsi 29 000 dollaria sijoittuessaan kuudenneksi LPL 2017 -kevään pudotuspeleissä.

StarCraft II ja Warcraft

Joukkue ei saavuttanut näissä kilpailuissa suurta kaupallista menestystä. StarCraft II:ssa NewBee voitti NeXT 2019 Springin, mutta sijoittui toiseksi NeXT 2019 Syksyllä. NewBee sijoittui kahdeksanneksi China Team Championship 2019 -kaudella 2 ja neljänneksi The China Team Championship 2019 -kaudella 1.

NewBee voitti Penguin Sky Cupin ja sijoittui kolmanneksi Super WGL 2019 (Team) Warcraft -kilpailuissa. Molemmilla oli myös pieni kaupallinen menestys.

NewBeen parhaat ja suosituimmat pelaajat

Chen Zhihao

Hao, joka tunnetaan usein nimellä General Hao kiinalaisessa peliyhteisössä, on yksi kohtauksen innokkaimmista pelaajista. Hao on kokenut LAN-kilpailuissa, ja hän on osallistunut esport-joukkueille, kuten NewBee, TongFu, Nirvana.cn, Pandarea, TyLoo, Invictus Gaming ja Vici Gaming. Hänen innostuksensa otteluiden aikana on legendaarista. Hänellä on vahva halu tappaa kantavana pelaajana, mikä on osoituksena hänen lukuisista tapposukelluksistaan.

Hänen vaaralliset liikkeensä luonnehtivat hänen persoonallisuuttaan, ja hänen aggressiivisuudestaan johtuvat jakavat palkinnot tai takaiskut voivat hyödyttää tai vahingoittaa joukkuetta, johon hän osallistuu. Hao on kilpaillut jokaisessa The Internationalin versiossa sijoittuen 9-12:nneksi vuonna 2011 TyLoolla, 7-8:ksi vuonna 2012 (TongFu), neljänneksi vuonna 2013 (TongFu), 1:ksi vuonna 2014 NewBeessa ja neljänneksi vuonna 2015 (Vici Gaming). ja neljäs vuonna 2016 (NewBee).

Mu

Zhang Pan on ammattimainen Dota 2 -soitin Kiinasta. Mu kilpaili Tongfun kanssa vuosien 2012 ja 2013 kansainvälisissä kilpailuissa ja sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon ja neljän parhaan joukkoon. Hän allekirjoitti NewBeen vuoden 2014 alussa, voitti The Internationalin 2014:n ja oli tiimin jäsen The Internationalissa 2015 ja The International 2016. 14. syyskuuta 2016 hän ilmoitti lähtevänsä.

Xiao8

Zhang Ningin kerrottiin sitten olevan "kiinalaisen unelmatiimin" jäsen. Myöhemmin paljastui, että NewBee osti hänet yhdessä Haon kanssa noin 100 000 USD:lla liittymällä KingJ ZSMJ:n ja Mu:n joukkoon. Xiao8 aloitti tukipelaajana, kunnes Banana ja Sansheng korvasivat ZSMJ:n ja KingJ:n, luovuttaen offlanen Xiao8:lle. Huolimatta siitä, että tämä joukkue oli melkein hävinnyt lohkovaiheissa, tämä joukkue saisi sitten The Internationalin 2014:n. Xiao8 ilmoitti lopettavansa ammattilaispelaamisen Weibon 29. heinäkuuta.

Missä ja miten lyödä vetoa NewBeesta

Tarjolla on useita vedonvälittäjiä esports-vedonlyöntikertoimet. Laillisen vedonlyöntiikäiset pelaajat voivat lyödä vetoa tällaisissa peleissä, jos esports-uhkapelit ovat laillisia heidän maassaan. Pelaajat valitsevat vedonlyönnissä skinien (virtuaaliesineet peleissä) ja oikean rahan välillä. Skin-uhkapelaaminen on nyt huomattavasti suositumpaa kuin käteisvedonlyönti. Peliskinit ovat suosituin valuutta skin-vedonlyönnissä, ja niiden osuus kaikesta vedonlyönnistä on yli puolet.

GGBet, 1Xbet ja Betway ovat eliittien esports-vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat joitain kilpailukykyisimpiä NewBee esports -vedonlyöntikertoimia. Marketeissa on Dota 2 ja League of Legends sekä muita esports-tarjouksia. GGBet tarjoaa edelleen kilpailukykyisimmät esports-vedonlyöntimarkkinat.

Strategiat panostaa NewBee

Yksi paras strategia on lyödä vetoa minkä tahansa NewBee-kilpailun voittajasta parhaat esportin vedonlyöntisivustot. Oikea Pisteet -vedonlyönti ja tasoitusvedonlyönti Match Winner -markkinoilla ovat toteuttamiskelpoisia valintoja. Käyttäjät voivat myös lyödä vetoa siitä, kuinka monta karttaa NewBee voittaa sarjassa ja kuinka monta kierrosta he voittaa karttatasoituksella. Vaikka ne ovatkin hieman monimutkaisia, Game Draw-, Overtime- ja Under/Over-vedot pelattujen karttakierrosten kokonaismäärästä ovat myös saatavilla.

Pelaajien on aina tutkittava aiempia joukkuesuorituksia, uutisia ja yleisiä alan trendejä ohjatakseen vedonlyöntistrategioitaan.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen