Esports-vedonlyöntiopas

Oletetaan, että aiot aloittaa vedonlyönnin eSports-suosikkipeleistäsi, kertoimien toiminnan ymmärtäminen on onnistuneiden vedonlyöntien edellytys. Olisi turhaa lyödä vetoa peleistä pohtimatta kummalla on suuremmat mahdollisuudet voittaa. Mutta joskus voi olla mahdotonta määrittää, kummalla joukkueella on suurempi todennäköisyys voittaa. Tässä kohtaavat kertoimet.

Vedonvälittäjät käyttävät kertoimia kuvaamaan tapahtuman todennäköisyyttä. Kertoimet auttavat myös vedonlyöjien määrittämään pelit, joilla on suurempi voittotodennäköisyys. Kun paremmat pelaajat panostavat joukkueissa, jotka haluavat voittaa, he voivat määrittää mahdolliset voittonsa.

CSGO-vedonlyönti on nykyään melko suosittua. Yksi suuri syy siihen, miksi csgo-vedonlyönti on niin suosittua, on se, että itse peli on erittäin suosittu. CSGO:lla on myös valtava esports-skene, jossa on järjetöntä hypeä ja palkintopotteja, jotka ylittävät säännöllisesti puoli miljoonaa dollaria. CS: GO-kilpailut ovat jännittävimpiä urheilutapahtumia, ja ihmiset rakastavat lyödä vetoa niistä.

Näytä lisää

Kun puhumme ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä, luultavasti ensimmäinen peli, joka tulee mieleen, on Call of Duty. Monet ihmiset pitävät tätä esport-peliä ensimmäisen persoonan ammuntapelien edelläkävijänä. COD on myös yksi suosituimmista peleistä, ja miljoonat pelaajat ympäri maailmaa pelaavat säännöllisesti Call of Dutya. Tonneittain enemmän pelaajia tulee Call of Dutyyn, kun uusi peli julkaistaan joka vuosi.

Näytä lisää

Muutaman viime vuoden aikana ihmisten määrä on lisääntynyt valtavasti, jotka ovat alkaneet lyödä vetoa e-urheilupeleistä, kuten League of Legendsistä. Yksi suurimmista tähän vaikuttaneista tekijöistä oli säännöllisten urheilutapahtumien sulkeminen Covid 19:n takia.

Näytä lisää

Dota 2 on kiistatta suosituin e-urheilupeli, jolla on useita miljoonia aktiivisia pelaajia. Aktiivisten pelaajien ohella on paljon muita ihmisiä, jotka olivat tavallisia Dota 2 -pelaajia, mutta nyt katsovat vain Dotan esports-tapahtumia. Ihmiset molemmista näistä yhteisöistä ovat alkaneet osallistua esports-vedonlyöntiin, koska se on jännittävää.

Näytä lisää

Jos olet pelannut videopelejä jonkin aikaa tai jos olet perehtynyt urheilusimulaatiovideopeleihin, tiedät todennäköisesti, mikä FIFA on. FIFA on kiistatta suosituin urheilusimulaatiopeli, ja sadat tuhannet pelaajat pelaavat peliä säännöllisesti.

Näytä lisää

Valorant lanseerattiin yhdellä parhaista markkinointistrategioista, joita kukaan on koskaan nähnyt. Se oli niin menestyvä, että miljoonat pelaajat aloittivat pelin pelaamisen jo ennen kuin se pääsi ulos beta-vaiheesta. Eteenpäin tähän päivään, Valorantin pelaajakunta on edelleen vahva. Pelissä on myös valtava esports-skene, jossa on valtavia tapahtumia joka vuosi.

Näytä lisää

Jos olet pelannut FPS-pelejä koko elämäsi, et todennäköisesti ole kuullut tästä pelistä. Olisit kuitenkin yllättynyt kuullessani, että Age of Empires on erittäin suosittu videopeli. Age of Empiresillä on myös oma e-urheiluskenee, jossa järjestetään säännöllisesti esport-tapahtumia.

Näytä lisää

Rainbos Six Siegen julkaisu ei ollut vähintäänkin mahtava. Peli on kuitenkin muuttunut paljon julkaisunsa jälkeen. Se on onnistunut saamaan tonnia pitoa. Nyt on tullut siihen pisteeseen, että R6:lle on omistettu valtava esports-skene.

Näytä lisää
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Kaikki mitä sinun tulee tietää esports-vedonlyönnistä

Mutta sinun ei tarvitse huolehtia, jos olet hämmentynyt. Tämä opas auttaa sinua ymmärtämään, kuinka esports-vedonlyöntikertoimet toimivat, jotta voit varmistaa, että teet tietoon perustuvan päätöksen vedonlyönnissä.

Kun esports-pelaamisesta tulee suosittua, pelaajien on ymmärrettävä, kuinka lyödä vetoa eri joukkueista. Onnistunut vedonlyönti olisi kuitenkin mahdollista vain, jos he tietävät joitain esports-vedonlyöntivinkkejä. Yksi kriittisimmistä vinkeistä on ymmärtää, miten esports-vedonlyöntikertoimet toimivat.

Esports-vedonlyöntikertoimet auttavat paremmin määrittämään tapahtumat, joilla on suuri todennäköisyys. Tässä sinulla on kaksi peliä, joissa on kaksi mahdollista tapahtumaa pelaamisen jälkeen. Asia on siinä, että yksi joukkue voittaa ja toinen häviää. Vaikka molemmat joukkueet voivat voittaa ottelun, jollakin on suurempi mahdollisuus voittaa.

Miten esportsin kertoimet lasketaan?

Esports-vedonvälittäjät käyttävät kertoimien laskemiseen erilaisia tekijöitä, kuten joukkueiden historiaa, muotoa, käytettävissä olevia hahmoja.

Varmista kuitenkin, että käyt läpi useita esports-vedonlyöntivinkkejä oppiaksesi käyttämään kertoimia onnistuneiden vetojen asettamiseen. Jos mahdollista, vieraile muilla esports-vedonlyöntisivustoilla nähdäksesi kertoimet, jotka ne ovat antaneet joukkueille, joista olet kiinnostunut.

Line shopping auttaa sinua tietämään, mitä muut vedonvälittäjät ennustavat pelistä, ja voit käyttää näitä tietoja onnistuneiden vetojen asettamiseen. Voit myös etsiä verkkokaupan esports-vedonlyöntisivustot joka tarjoaa sinulle parhaat maksut, jos voitat. Katsotaanpa nyt, kuinka esports-vedonlyöntikertoimet toimivat.

Esports-vedonlyöntikertoimet selitetty

Miten eSportsin vedonlyöntikertoimet toimivat?

Kun vedon e-urheilupeleihin, kertoimien tarkastelu voi auttaa antamaan hyödyllistä tietoa. Vedonlyöntikertoimet perustuvat todennäköisyyteen määrittääkseen, mikä joukkue todennäköisesti voittaa.

Jos kertoimet suosivat tietyn joukkueen tulosta, joukkueella on suuri todennäköisyys voittaa. Toisaalta, jos kertoimet eivät suosi joukkueen tulosta, joukkueella on alhainen todennäköisyys voittaa.

Voimme esimerkiksi käyttää numeroita määrittääksemme joukkueen voiton todennäköisyyden. Oletetaan, että sinulla on kaksi joukkuetta, A ja B, joissa joukkueella A on 1/2 ja joukkueella B on 2/1.

Vedonlyöntiä tehdessäsi tiedät, että joukkueella A on suurempi todennäköisyys voittaa kuin joukkueella B. Joukkueella A on 66,7 %:n todennäköisyys voittaa, kun taas joukkueella B on 33,3 %:n todennäköisyys voittaa. Kertoimet vaikuttavat kuitenkin suuresti siihen, kuinka paljon voitat, kun lyöt vetoa tietyn joukkueen voitosta.

Vedonvälittäjät käyttävät hyväkseen vedonlyöjiä, jotka eivät ole kovin kiinnostuneita siitä, kuinka kertoimet auttavat määrittämään todennäköisyyttä. Suosikkijoukkueesi voi olla altavastaajia, joten vedonlyönti vedonlyöjien voitosta olisi etu. Todennäköisyys on, että joukkueellasi on suurempi mahdollisuus hävitä kuin voittaa. Keskustelemme lisää kertoimien lukemisesta ja ymmärtämisestä, jotta voit lyödä vetoa viisaasti.

eSports-kertoimien tyypit

Kun liityt eSports-vedonlyöntisivustoille, kohtaat todennäköisesti kertoimia, jotka näytetään eri muodoissa. Alue ja kertoimien suosio määräävät nämä muodot. Esimerkiksi useimmat vedonvälittäjät näyttävät kertoimensa kolmessa eri muodossa. Kolme muotoa ovat:

  • Desimaalikertoimet
  • Murtokertoimet
  • Amerikkalaiset kertoimet

Useimmat vedonvälittäjät haluavat käyttää desimaalikertoimet koska vedonlyöjien mielestä ne on helppo ymmärtää useimmissa osissa maailmaa. Vedonlyöntisivustot Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa eivät kuitenkaan käytä desimaalikertoimia. Jos olet toiselta alueelta ja vierailet Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, sinun on tutustuttava heidän vedonlyöntikertoimiinsa asettaaksesi vetoja.

Murtolukukertoimet tehdä vanhin tapa näyttää kertoimet. Murtolukukertoimia käytettiin hevoskilpailuissa, ja ne ovat edelleen suosittuja Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Käytettäessä esports-peleissä vedonlyöntiin murtokertoimia, molemmilla joukkueilla on eri murto-osuudet, jotka edustavat voiton todennäköisyyttä. Sinun on suoritettava laskelmasi hyvin tunteaksesi suosikkijoukkueesi ja voittaaksesi, jos panostat siihen.

Amerikkalaiset kertoimet esiintyy Amerikka, mutta saatat joskus löytää niitä käytettynä Kanadassa. Amerikkalaiset kertoimet saattavat hämmentyä, varsinkin jos tulet muilta alueilta. Kuitenkin, kun ymmärrät kuinka ne toimivat, saatat yllättyä huomatessasi, että ne ovat helpoimpia käyttää.

Otetaan nyt selvää, kuinka lukea ja ymmärtää kolme eSports-vedonlyöntimuotoa. Opit myös käyttämään kertoimia määrittääksesi suosikkijoukkueet ja voiton määrän vedonlyönnin jälkeen.

Kuinka lukea eSportsin vedonlyöntikertoimet

Mitkä ovat desimaalikertoimet?

Kun käytät desimaalikertoimia vedonlyöntiin, sinun tulee kertoa panostamasi summa kertoimella. Sanokaamme suosikkijoukkueesi A:n kertoimet näkyvät muodossa 2.1. Kun lyöt vetoa siitä, että joukkue A voittaa 10 dollarin panoksella, voittosi on yhteensä 21 dollaria.

Voit laskea voittotodennäköisyytesi laskemalla molempien joukkueiden prosenttiosuuden. Pääset prosenttiosuuteen jakamalla yhden joukkueen kertoimella, joka kerrotaan 100:lla. Joukkueen A voittoprosentti on (12,1) x 100=47,6%.

Murtolukukertoimet

Jos suosikkijoukkueesi kertoimella on 1/2 ja asetat 10 dollarilla vedon joukkueen voittamisesta, kokonaisvoittosi on (2÷1) x 10 dollaria = 20 dollaria. Löytääksesi suosikkijoukkueesi voittoprosentin ottamalla osoittajan ja jakamalla osoittajan ja nimittäjän summalla ja kertomalla tulokset 100:lla. Esimerkiksi suosikkijoukkueesi voittoprosentti on (1÷3) x 100=33,3 %

Kuinka American Odds toimii?

Amerikkalaisten kertoimilla on positiivisia tai negatiivisia parittomia lukuja. Esimerkiksi joukkueesi kertoimella voi olla +200. Tämä tarkoittaa, että jos lyöt vetoa 100 dollarilla, saat 200 dollarin voiton, kun joukkue voittaa.

Epäsuotuisilla kertoimilla näytetyt numerot tarkoittavat summaa, jonka panostat voittaaksesi 100 dollaria. Esimerkiksi, jos joukkueesi kertoimella oli -200, panossumma on 200 dollaria voittaaksesi 100 dollaria.

Kuinka erilaiset eSports-kertoimet toimivat genren mukaan

Kun opettelet lyömään vetoa esportsissa, sinun on ymmärrettävä, miten eSportsin kertoimet toimivat. Analysoidaan erilaisia pelejä selvittääksemme, kuinka niiden kertoimet toimivat.

MOBA

MOBA (Multiple Online Battle Arena) -peleissä on kolme merkittävää kerroinnäyttöä. Kertoimet voivat näkyä vedonlyöntisivustoilla desimaali-, murto- tai amerikkalaisessa muodossa. Varmista sinulle ymmärtää turnauksen ja osallistujat ennen vetojen asettamista.

Eri kertoimien näyttämiseen käytetyt muodot vaikuttavat siihen, miten lyöt vetoa. Jos käytät amerikkalaista versiota, sinun on ymmärrettävä ero kahden kertoimen välillä, jotka näkyvät positiivisella ja negatiivisella merkillä. Voit käyttää kolmea muotoa määrittääksesi joukkueesi voiton todennäköisyyden.

Battle Royale

Kun lyöt vetoa Battle Royalesta, sinun tulee kehittää strategia, joka auttaa sinua voittamaan. Pidät joukkuetta tai pelaajaa, jolla on kokemusta useiden pelien voittamisesta. Saatavilla olevat kertoimet auttavat sinua selvittämään, kummalla joukkueella tai pelaajalla on suurempi voittoprosentti. Täältä löydät kertoimet, jotka näytetään kolmessa muodossa – desimaali-, murto- ja amerikkalaismuodossa.

Battle Royale -pelit ovat CoD: Warzone ja PUBG.

Jos olet Isossa-Britanniassa lyömässä vetoa Battle Royalesta, kertoimesi näkyvät murto-osissa. Jos esimerkiksi lyöt vetoa a Call of Duty: Warzone pelissä kahden joukkueen kertoimet näytetään murto-osissa. Alueestasi riippuen voit myös saada kertoimet näkyviin desimaali- tai amerikkalaismuodossa.

FPS

First Person Shooter (FPS) -pelien kertoimet näkyvät kolmessa muodossa. Kun lyöt vetoa FPS-peleistä, harkitse sellaisten pelien etsimistä, joissa on parhaat kertoimet ja korkea voittoprosentti. Voit lyödä vetoa FPS-peleistä, kuten Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, Rohkea, useiden muiden joukossa.

Urheilupelit

eSports-urheilupelien vedonlyönnissä suosituin peli on eSports FIFA -peli. Hyvä asia on, että jos olet FIFA-harrastaja, voit nauttia eFIFA-vedonlyönnistä, koska outo näyttö on samanlainen kuin todellisessa jalkapallossa. Kun vedot, etsi joukkueita, joilla on kilpailukykyisiä ominaisuuksia.

Tulet huomaamaan, että kertoimet näytetään kolmessa muodossa alueestasi riippuen. Jos haluat tietää, millä joukkueella on suurempi mahdollisuus voittaa, pariton näyttö opastaa sinua hyvin. Voit myös laskea, kuinka paljon voitat vedonlyönnin jälkeen tietylle joukkueelle.

RTS

Real-Time Strategy (RTS) sisältää useita pelejä, mukaan lukien Age of Empires II tai Starcraft II. Kerroinnäyttö riippuu peleistä ja alueista, joilla vedonlyöjät voivat käyttää niitä.

Vedonlyöjät voivat löytää kertoimet, jotka näytetään desimaali-, murto- tai amerikkalaismuodossa. Kertoimet pitäisi olla kiinnostuneita, koska he voivat tuntea joukkueet tai pelaajat suurella todennäköisyydellä voittaa. Kertoimet auttavat myös parempia määrittämään voittonsa siinä tapauksessa, että heidän suosikkinsa voittaa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen