Kaikki vedonlyönnistä Gambit Esports

Gambit Esports on paras eSports-tiimi Venäjältä. Venäläisen teleyrityksen MTS:n omistama joukkue tunnettiin alun perin nimellä Gambit Gaming. Gambit perustettiin tammikuussa 2013, kun Moscow Fiven vanha League of Legends -joukkue ostettiin. Apex Legends, Dota 2 ja Valorant ovat niitä pelejä, joissa Gambitin parhaat eSports-joukkueet kilpailevat. Sillä oli League of Legends -pelissä joukkue, joka kilpaili koko European League of Legends Championship -sarjan ajan. Joukkue on osallistunut aiemmin myös League of Legends Continental League -sarjaan.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward ja Genja olivat ensimmäisiä pelaajia Gambitin League of Legends -joukkueessa. Tämä kuuluisa joukkue voitti IEM Global Challenge Katowicen alle viikko perustamisensa jälkeen. Gambit Esports oli ensimmäinen joukkue Aasian mantereen ulkopuolella, joka voitti kaksi Etelä-Korean parasta joukkuetta matkalla mestaruuteen.

Kaikki vedonlyönnistä Gambit Esports
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
BonusJopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Sähköisen urheilun maailma voi olla hyvin hämmentävä niille, jotka eivät ole tottuneet siihen. Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää, että se on myös erittäin jännittävää ja mielenkiintoista. Sama asia voidaan sanoa nettikasinoista.

BonusJopa 600 dollaria
Show less...Näytä lisää
  • Suuri peli
Show less...
Näytä lisää
  • Suuri peli

22Bet on ollut toiminnassa vuodesta 2017. Sen omistaa TECHSOLUTIONS NV, Curacaolainen organisaatio. Curacaon uhkapelilisenssin ansiosta, joka on voimassa 23. marraskuuta 2023 asti, useimmat online-pelaajat pitävät sitä turvallisena, koska Curacaon hallitusta arvostetaan korkeasti verkkopelaamisessa.

BonusHanki 100 € talletusbonuksesi
Show less...Näytä lisää
  • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
  • Suuri valikoima urheilulajeja
  • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset
Show less...
Näytä lisää
  • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
  • Suuri valikoima urheilulajeja
  • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset

Loot.bet on poikkeuksellinen e-urheilun tarjoaja, jota suositellaan sen luotettavuuden ja erinomaisen palvelun vuoksi. Pitkäaikaisena ESports -vaihtoehtona tämä palveluntarjoaja on ansainnut hyvän maineen pelaajien keskuudessa sen perustamisesta lähtien vuonna 2016 . Huippuosaamiselle ja parhaan mahdollisen e-urheilukokemuksen tarjoamiseen sitoutuneena Loot.bet on tullut pelaajien paras valinta maailmanlaajuisesti.

Gambit Esports -pelaajat

Joukkue sijoittui kolmanneksi maaliskuussa 2020 IEM-maailmanmestaruuskilpailuissa, jotka pidettiin Saksassa, häviten vain yhden ottelun. Gambit päätyi kahdesti kolmen parhaan joukkoon LCS Euroliigassa, joka järjestettiin Saksan Kölnissä. Joukkueen debyyttivuosi päättyi voittoon IEM Kölnissä. Vuosien saatossa Gambit on kehittynyt yhdeksi maailman suosituimmista eSports-joukkueista.

Dota 2 -tiimi pelaa tähtien täyttämää listaa erilaisissa kilpailuissa. Tämä kansainvälinen joukkue koottiin vuoden 2021 lopussa, ja se kilpailee tällä hetkellä DPC EEU:n toisessa divisioonassa. Pelaajat ovat Aleksey Sviridov, alias Smiling CARRY (Valko-Venäjä), ja Maksym' Mellojul' Pnov (Ukraina).

Loput Dota 2:n jäsenet ovat kaikki venäläisiä, mukaan lukien Vasilii Shishkin, alias AfterLife. Muut ovat Oleg 'sayuw' Kalenbet ja Nikita Balaganin alias pantomem. Joukkueen päävalmentaja on Timur' Ahilles'in Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov on toimitusjohtaja ja Ivan Karpov alias ivan_4sv on johtaja.

Gambitilla on myös lista Apex Legendsissä, johon kuuluu kolme pelaajaa ja manageri Alexander 'Sweetypotz' Scherbakov. Muut pelaajat ovat Leonid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko ja Konstantin Kozlov alias Hardecki. Kaikki pelaajat ovat venäläisiä paitsi Artyco, joka on ukrainalainen.

Valorant-listalla on seitsemän venäläistä jäsentä. Pelaajia ovat muun muassa Vladimir 'Kayos' Ivanovic, joukkueen manageri. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin ja Nikita' d3ffo' Sudakov ovat myös Valorant-pelaajia Gambit Esportsissa. Bogdan' Sheydos' Naumov ja päävalmentaja Andrey Sholokhov, alias Engh, täydentävät listaa.

Section icon
Gambit Esportsin vahvimmat pelit

Gambit Esportsin vahvimmat pelit

Tällä hetkellä joukkueella on kolme ottelua. He ovat kiinnittäneet paljon huomiota näihin kolmeen, mikä on tehnyt niistä vahvempia.

Dota 2

Gambit muodosti a Dota 2 osa toukokuussa 2017. Dota 2 -kokoonpano voitti kakkosmitaleita Katowicessa ja Hampurissa ESL One -maailmanmestaruuskilpailuissa. Gambit Esports sijoittui kolmanneksi ja voitti siten pronssia Singaporessa ONE eSportsissa. Joukkue pääsi melkein vuoden pääkilpailuun, The Internationaliin Shanghaissa. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun he sijoittuivat alaikäisille Kiovassa ja Bukarestissa. DPC:n kauden 2018-19 Majorissa Moskovassa joukkue pääsi kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon.

Apex Legends

Gambit Esports aloitti Apex Legends -konttorin elokuussa 2019. Joukkue menestyi tässä lajissa loistavasti ensimmäisessä LAN-ottelussaan ja saavutti Krakovassa järjestetyn turnauksen finaaliin. Vuoteen 2020 mennessä Gambit Esports oli mantereen kolmen parhaan eurooppalaisen joukkueen joukossa. Gambitin Apex-tiimi oli 18 viikon ajan paras Euroopan joukkue.

Rohkea

Syyskuussa 2020 Gambit aloitti Rohkea jako. Joukkue voitti IVY-kisoissa kaksi osakilpailua ja voitti pronssia. Valorant-ryhmä oli ensimmäinen IVY-joukkue, joka voitti VCT Mastersin maaliskuun 2021 lopussa. Gambit Esports voitti VCT EMEA Challengersin elokuussa. Samoin syyskuussa joukkue saavutti ensimmäisen sijan VCT Mastersissa Berliinissä. Joukkue sijoittui toiseksi Valorant Champions -tapahtumassa joulukuussa.

Gambit Esportsin vahvimmat pelit
Miksi Gambit Esports on suosittu?

Miksi Gambit Esports on suosittu?

The eSports joukkue on kerännyt miljoonia seuraajia eri puolilta maailmaa. Gambit Esports on onnistunut solmimaan kumppanuuksia tunnettujen tuotemerkkien kanssa, mikä on auttanut heidän etenemistään.
Yhteistyökumppaneita ovat WASD.TV ja Abios. Interaktiivinen mediaalusta WASD.TV on suoratoistopalvelu, jonka pohjalta MTS kehittää erilaisia päätöksiä pelaamisen, ammattimaisen eSportin ja multimediasisällön osalta. Gambit Esports on alustan tärkein kumppani.

Abios on ollut merkittävä eSports-tietojen ja -tilastojen B2B-lähde vuodesta 2013. Niiden API tarjoaa yksityiskohtaisimmat tiedot ja laajimman kattavuuden otteluista, joten se sopii ihanteellisesti kaikkiin tietovaatimuksiin.

Miksi Gambit Esports on suosittu vedonlyönti?

Huolimatta avainpelaajien menetyksestä ja kielen vaihdosta, Gambit Esports -tiimi LoL:ssa voitti IEM Kölnin toisena vuonna peräkkäin. Tämä oli joukkueen kuudes peräkkäinen kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen IEM-tapahtumassa, mikä ansaitsi liigajoukkueelle epävirallisen "Masters of Intel Extreme Masters" -tittelin

Gambit Esports on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se pelaa useissa kuuluisissa eSport-joukkueissa, mikä tekee Gambit Esports -vedonlyönnistä helppoa löytää verkossa. Se on helppo löytää vedonlyöntikertoimet Dota 2-, Apex Legends- ja Valorant-tiimeissään. Lisäksi joitain jännittäviä eSports-kilpailuja, joihin osallistuu Gambit-tiimejä, kuten Valorant Champions, on pian saatavilla.

Miksi Gambit Esports on suosittu?
Gambit Esportsin palkinnot ja tulokset

Gambit Esportsin palkinnot ja tulokset

Rohkea

Joukkue on voittanut yli 450 000 dollaria eri kilpailuista. 2021 oli erittäin menestyksekäs vuosi joukkueelle, kun he voittivat 150 000 dollaria ja 225 000 dollaria Rohkeat mestarit 2021 ja VCT 2021: Stage 3 Masters Berlin, vastaavasti. Gambit Esports voitti VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs ja VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports voitti neljä VCT 2021 -turnausta vuoden alussa. Nämä olivat CIS Stage 1 Challengers 2, CIS Stage 1 Masters ja CIS Stage 2 Challengers 2, vastaavasti.

Apex Legends

Ennen ensimmäistä maailmanmestaruutta tässä lajissa, Gambit Apex Legends kokoonpano julkaistiin elokuussa 2019. Gambitin joukkue kilpailee rutiininomaisesti kansainvälisten turnausten finaaleissa ja on ensimmäinen ja ainoa eurooppalainen joukkue, joka on voittanut kolme ALGS:n Euroopan karsintaa. Joukkue on voittanut yli 160 000 dollaria eri kilpailuista. Tänä vuonna joukkue sijoittui kolmanneksi ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA:ssa, jossa se sai 25 000 dollarin palkinnon.

Heillä oli kuitenkin ristiriitaisia tuloksia vuonna 2021. He aloittivat voittamalla ALGS Winter Circuit #4 – Europen ja päättivät vuoden voittamalla ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA. Viime turnauksessa he voittivat 30 000 dollaria. Kuitenkin vuoden välissä he sijoittuivat kahdeksanneksi ALGS Championship 2021 -EMEA-sarjassa voittaen 15 025 dollaria GLL Masters Spring -Show Matchin voittamisen jälkeen. He sijoittuivat myös toiseksi ja kolmanneksi GLL Master Spring -Euroopassa ja ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA-kilpailuissa. Vuonna 2020 joukkue voitti ALGS Online #3 -Europe- ja ALGS Summer Circuit #1 -EMEA-kilpailut.

Dota 2

Joukkue on menestynein Gambit-asu. Dota 2 -tiimi on voittanut yli 700 000 dollaria eri kilpailuista. Tämä kansainvälinen joukkue koottiin vuoden 2021 lopussa, ja se kilpailee tällä hetkellä DPC EEU:n toisessa divisioonassa. Gambit ei ole vielä kelpuutettu Kansainvälinen, IVY-maiden suosituimman MOBA:n päätapahtuma, mutta joukkue tähtää siihen.

Huolimatta siitä, että turnauksen päämääriä on vähemmän, joukkue on saavuttanut kaupallista menestystä samoissa turnauksissa. He voittivat 54 000 dollaria ja 42 000 dollaria StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 3:ssa ja WePlayssa! Bukovel! Vähäinen 2020 vastaavasti. Aiemmin he voittivat yhteensä 470 000 dollaria eri turnauksista. Suurin osa oli The Bukarest Minorista ja StarLadder ImbaTV Dota 2 Minorin kaudesta 1, jossa he voittivat kumpikin 70 000 dollaria sijoittuessaan toiseksi.

Gambit Esportsin palkinnot ja tulokset
Gambit Esportsin parhaat ja suosituimmat pelaajat

Gambit Esportsin parhaat ja suosituimmat pelaajat

Hymyilevä ritari

Virallisesti Aleksei Sviridovina tunnettu 20-vuotias valkovenäläinen pelaaja on ahkera, rauhallinen ja järkevä. Hän näyttelee Carryn roolia Dota 2:ssa, mikä vaatii pelaajilta oikean päätöksen, ja hän on menestynyt tässä suhteessa tähän mennessä.

Mellojul

21-vuotias ukrainalainen pelaaja tunnetaan virallisesti nimellä Maksym Pnov. Mellojul on joukkuepelaaja, joka ei pelkää ottaa vastuuta. Hänen syvä sankarivalikoimansa ja kykynsä tuntea olonsa mukavaksi erilaisissa Dota 2 -tiimin strategioissa tekevät hänestä erottuvan kollegansa joukosta. Hän on kerännyt tuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa ja Twitchissä.

AfterLife

25-vuotias Vasilii Shishkin on hiljainen eikä puhelias IRL. Afterlife on yksi IVY:n kokeneimmista offlanereista. Hän pelasi ensimmäisessä Dota 2 majorissaan vuonna 2016, vuotta ennen kuin Gambitin ensimmäinen Dota 2 -joukkue perustettiin.

Redgar

Lahjakas ihminen, joka on kaiken asiantuntija. Igor saavutti Grandmaster-tason League of Legendsissä EUW:llä ja 100 parhaan joukkoon Hearthstonessa ja voitti yliopistoliigan mestaruuden Moskovassa Counter-Strike: Global Offensivessa. 24-vuotias venäläinen tunnetaan virallisesti Igor Vlasovina.

Gambit Esportsin parhaat ja suosituimmat pelaajat
Missä ja miten lyödä vetoa Gambit Esportsista?

Missä ja miten lyödä vetoa Gambit Esportsista?

On jännittävä hetki pelata Gambit Esports -tiimejä vastaan, kun he kilpailevat alan parhaita vastaan. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet ja Betfair ovat parhaat eSports-vedonlyöntisivustot Gambit Esports -kertoimien löytämiseksi.

Kun pelaajat lyövät vetoa jostakin Gambitin eSports-joukkueesta voittaakseen, heillä on mahdollisuus ansaita rahaa. Jotkut joukkueet ovat kuitenkin parempia kuin muut ja voivat olla turvallisempi vaihtoehto. Gambitilla on tehokas Dota 2 -joukkue. Maaliskuussa 2021 Gambit Apex sijoittui myös Euroopan rankingissa.

Gambit Valorant oli ensimmäinen IVY eSports League -joukkue, joka voitti VCT Mastersin. Ilja "Toose" Chernyshov, Gambit Fortnite -pelaaja, oli myös osa voittajaduoa DreamHack auki Fortnite Duo -kilpailu.

Mikä on paras strategia panostaa Gambit Esportsiin?

Pelaajilla on valittavanaan useita vedonlyöntivaihtoehtoja, joita kaikkia voi testata ilmaiseksi. Käyttäjien on kuitenkin oltava valmiita käyttämään aikaa tiettyjen vedonlyöntitekniikoiden tutkimiseen ja kehittämiseen. Strategia hyödyttää epäilemättä pelaajien eSports-vedonlyöntiä pitkällä aikavälillä.

Ottelua edeltävä vedonlyönti on yksi parhaista tavoista lyödä vetoa jokaisesta Gambit Esports -joukkueesta. Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa tietyillä markkinoilla ennen eSports-ottelun alkamista. Tavallisten otteluvoittajien markkinoiden lisäksi jotkut vedonvälittäjät antavat pelaajille mahdollisuuden panostaa myös muihin pelikohtaisiin tapahtumiin.

Missä ja miten lyödä vetoa Gambit Esportsista?

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close