Kaikki vedonlyönnistä G2 Esports

G2 eSports, entinen Gamers2, on eurooppalainen eSports-franchising, joka osallistuu useisiin eSports-turnauksiin ja -tapahtumiin. Organisaatio sijaitsee Berliinissä, Saksassa. Sen perustivat helmikuussa 2014 League of Legendsin ammattipelaaja Carlos Rodriguez Santiago ja sijoittaja Jens Hilgers. Gamers2 nimettiin uudelleen G2 eSportsiksi lokakuussa 2015.

Organisaatio julisti myös perusarvonsa luovuuteen, päättäväisyyteen, kunnianhimoon, innovatiivisuuteen, osuvuuteen ja visionsa tulla globaaliksi viihdebrändiksi, joka perustuu eSportsiin.

Kaikki vedonlyönnistä G2 Esports
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

G2 eSports -joukkueiden listat

Järjestössä on kahdeksan huippuluokan esport-joukkueet, joista jokaisella on joitain maailman parhaista eSports-ammattipelaajista. G2 eSports -tiimit pelaavat useita pelejä, mukaan lukien League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite ja Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSportsilla oli useita muita divisioonaa, jotka lopetettiin eri syistä. Divisioonat olivat Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins ja PlayerUnknown's Battlegrounds.

Jokainen G2:n eSports-joukkue keskittyy vain yhteen eSports-peliin. Counter-Strike: Global Offensiven joukkueluetteloon kuuluvat Nikola Kovac, Aleksi Virolainen, Ilja Osipov, Nemanja Kovac ja Audric Jug. Joukkueen voittoprosentti oli viime vuonna 63%, mikä on varsin vaikuttavaa ottaen huomioon, kuinka kova kilpailu pelissä on.

League of Legends G2 eSports -joukkueen kokoonpanoon kuuluvat Marcin Jankowski, Raphael Crabbe ja Dylan Falco. Viime vuonna joukkueen voittoprosentti oli melko alhainen, mutta nyt sen odotetaan palautuvan tänä vuonna. G2 eSports Rainbow Six -tiimiin kuuluvat Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen ja Fabian Hailsten. Valorant-tiimiin kuuluvat Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell ja Pipson. Rocket League -joukkueen muodostavat JKnaps, Atomic ja Chicago. Fortnite-pelaajia ovat jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss ja Smqcked. Halo Infinite -tiimissä on Sabinater, Tusk, Str8 Sick ja Gilkey.

G2 eSports -pelaajat tulevat useista eri maista, joista useimmat sijaitsevat Euroopassa. Myös joukkueiden listat vaihtuvat tyypillisesti säännöllisesti, jotta organisaatio varmistaa, että joukkueilla on paremmat mahdollisuudet menestyä hyvin.

G2:n yhteistyökumppaneita

G2 eSportsilla on monipuolinen yhteistyökumppaniluettelo. Organisaatio tekee tiivistä yhteistyötä kumppaneiden kanssa varmistaakseen, että he tarjoavat äärimmäisiä eSports-elämyksiä ja viihdettä. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa vedonlyöntiyhtiöt, digitaaliset lompakkoyhtiöt ja suoratoistopalvelut. Muut yritykset voivat silti tulla kumppaneiksi nopealla ja yksinkertaisella prosessilla, joka on korostettu G2 eSportsin virallinen verkkosivusto.

G2 eSportsin vahvimmat pelit

League of Legends

G2 eSportsilla on yksi parhaista eSports-joukkueiden kokoonpanoista League of Legends joka on koskaan luotu Euroopassa. Sen ansiosta joukkue on pärjännyt viime aikoina hyvin. Suorituksen lisäksi G2-pelaajat tarjoavat faneille hyvää viihdettä. Heidän menestyksensä voi johtua heidän pelin luonteesta ja innovatiivisista strategioista, jotka pitävät fanit aina paikoillaan.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

The CS: GO joukkue koostuu uusista ja vanhoista tähdistä, jotka yhdistävät laajat taidot ja kokemuksen tuottaakseen erinomaisia tuloksia useimmissa turnauksissa, joihin he osallistuvat. Eräitä ykkösturnauksia, joissa joukkue on menestynyt hyvin, ovat Blast Premier ja ESL Pro League.

Rakettiliiga

Rakettiliiga on toinen peli, jossa G2 eSports toimii jatkuvasti, etenkin viime aikoina. Ryhmä käyttää tyypillisesti laskettua koordinaatiota, mutta tulista aggressiota, mikä on osoittautunut erittäin tehokkaaksi. Viimeisin huippusuoritus oli tammikuussa 2022, jolloin he voittivat RLCS Fall Regional Event 2 -tapahtuman.

Rainbow Six Siege

G2 eSports -joukkueet ovat dominoineet Rainbow Six Siege tapahtumia ja turnauksia melko pitkään, osallistuen tunnetuimpiin turnauksiin. Eräitä viimeaikaisia huippusuorituksia ovat Euroopan liigan ja GSA-liigan voitto.

Miksi G2 eSports on suosittu?

G2 eSports -tiimi nauttii maailmanlaajuisesta suosiosta erityisesti vedonlyöjien keskuudessa. Useimmat eSports-vedonlyöjät lyövät yleensä vetoa joukkueesta, etenkin yllä olevista vahvimmista peleistä. Tärkein syy joukkueen suosioon uhkapelipiireissä on se, että se toimii jatkuvasti hyvin korkeimmalla tasolla. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät voivat lyödä vetoa luotettavasti joukkueen voittoon ja heillä on suuret mahdollisuudet vedon onnistumiseen.

G2 eSportsilla on myös erittäin kattava verkkosivusto, jota päivitetään yleensä säännöllisesti. Tämä tarkoittaa, että pelaajat löytävät tietoa joukkueesta helposti ja kätevästi. Vedonlyöjät voivat käyttää tietoja vedonlyöntipäätösten tekemiseen. Tämä tekee tiimistä suositumman kuin monet muut, että pelaajien on vaikea päästä käsiksi tietoihinsa. Myös miljoonat sen fanit jakavat yleensä tietoja G2 eSportsista.

Toinen syy, miksi G2 eSports on suosittu vedonlyöjien keskuudessa, on se, että useimmat eSports-vedonlyöntisivustot kattavat vedonlyöntimarkkinansa. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät voivat löytää vedonlyöntimarkkinat joukkueelle helposti. Heidän tarvitsee vain valita sopiva vedonlyöntisivusto.

Toinen ilmeinen syy on se, että joukkueen pelaaminen on yleensä viihdyttävää. Pelaajat voivat nauttia otteluiden suoratoistosta vedonlyönnin jälkeen nauttiakseen viihdearvosta. Pelaajat voivat jopa harkita live-vedonlyöntiä, koska he nauttivat otteluiden katsomisesta.

G2 eSports -palkinnot ja tulokset

E-Sports Awards 2020

G2 eSports voitti Vuoden eSports Organisation -palkinnon E-sports Awards 2020 -palkintogaalassa. Se oli yksi joukkueen suurimmista saavutuksista, joka saavutettiin pitkän vuoden vaikuttavien suoritusten jälkeen kaikissa e-urheilulajeissa. Järjestön perustaja voitti saman tapahtuman aikana myös E-urheilun Vuoden persoonallisuus -palkinnon.

Se ylsi joukkueen saavutuslistalle sinä vuonna entisestään. Organisaatio oli ehdolla kymmeneen muuhun tehtävään, mikä osoittaa, kuinka hyvin se oli menestynyt kyseisenä vuonna. Tapahtuma järjestettiin verkossa ilmeisistä syistä, mutta se ei estänyt G2 eSports -faneja kaikkialla maailmassa juhlimasta saavutusta.

G2 eSports tulokset

Jokaisella G2 eSports -joukkueen kahdeksasta divisioonasta on ollut useita vaikuttavia suorituksia vuoden aikana. Vuosien mittaan vaikuttamattomia suorituksia tehneet divisioonit lakkautettiin, mikä teki organisaatiosta vahvemman ja paremman. Alla on joitain erottuvia suorituksia G2 eSport -tiimeiltä, jotka ovat ansainneet joukkueelle paikan suosituimpien esports-joukkueiden joukossa.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

G2 eSports CS: GO -tiimi voitti vuoden 2017 DreamHack Open Tours ja DreamHack Masters Malmo. Se voitti myös ESL Pro League Season 5 ja eSports Championship Series 1:n. Pelin parhaat suoritukset ovat ansainneet joukkueelle yli 3,3 miljoonaa dollaria.

League of Legends

G2 eSports League of Legends -tiimi voitti 2020 LEC Summer Championshipin, 2020 LEC Spring Championshipin, 2019 Mid Season Invitationalin, 2019 LEC Spring Splitin, 2017 EU LCS Springin ja 2015 LCS Promotionin. Nämä ovat niiden kymmenien muiden joukkueen voittamien palkintojen joukossa. Muitakin on satoja turnauksia jossa G2 eSports sijoittui toiselle tai kolmannelle sijalle, mikä on edelleen vaikuttava suoritus.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege -joukkueen parhaisiin tuloksiin kuuluvat Euroopan liigan 2020, GSA League 2020 ja Kuusi kutsua 2019. Muita mainitsemisen arvoisia huippusuorituksia olivat Six August 2020 Major, European League Season 1, European Open Clash ja Pro League Season 11.

Rohkea

G2 eSports Valorant -joukkueen suorituskyky on epäilemättä yksi vaikuttavimmista kaikista organisaation divisioonoista. Se voitti useita Valorant Ignition -sarjoja, mukaan lukien Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational ja Mandatory.gg Cup. Viimeisin huippusuoritus oli vuonna 2021 Berliinissä pidetyssä Stage 3 Mastersissa.

Rakettiliiga

G2 eSports Rocket League sisältää joukkueen viimeisimmän pokaalin, joka voitti tammikuussa 2022 RLCS Winter NA Regional Event 2:n voittamisesta. Muita huippusuorituksia on turnauksissa, kuten RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series Season 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit ja RLCS:n kauden 7 maailmanmestaruuskilpailut.

Parhaat ja suosituimmat G2 eSports -pelaajat

Marcin Jankowski

Marcin, joka tunnetaan myös nimellä Jankos, on vuonna 1995 syntynyt puolalainen pelaaja. Hän pelaa League of Legends -peliä viidakkona. Jankos on ansainnut noin 492 000 dollaria siitä lähtien, kun hän on ollut aktiivinen ja auttanut joukkuetta voittamaan useita turnauksia. Hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien kaksi MVP-titteliä. Hän oli myös ensimmäinen pelaaja, joka on voittanut yli 300 peliä League of Legendsin EM-kisoissa.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, joka tunnetaan paremmin nimellä Kennys, pelaa Counter-Strike: Global Offensivea G2 eSports -joukkueessa. Ranskalainen pelaaja on syntynyt vuonna 1995. Hän pelasi useissa muissa joukkueissa ennen liittymistään G2 eSportsiin, mikä tarkoittaa, että hän liittyi joukkueeseen paljon kokeneena. Hän on voittanut useita palkintoja, ja yksi hänen tärkeimmistä saavutuksistaan on The Game Awards -palkinnon vuoden eSports Player -nimitys.

Rasmus Winther

Rasmus tunnetaan yleisesti nimellä Caps. Hän näyttelee Mid Laner -roolia pelissä League of Legends. Tanskalainen pelaaja aloitti pelaamisen ammattilaisena vuonna 2016, mutta liittyi G2 eSportsiin ennen vuoden 2019 kautta. Hänet valittiin League of Legendsin Euroopan mestaruuden MVP:ksi vuonna 2020.

Ben McMillan, joka tunnetaan myös nimellä CTZN, on brittiläinen eSPorts-ammattilainen, joka on erikoistunut Rainbow Six Siege -peliin. CTZN voitti MVP-tittelin ensimmäisessä ykköstapahtumassaan R6:ssa.

Missä ja miten lyödä vetoa G2 Esportsista?

Missä lyödä vetoa G2 Esportsista

Online eSports -vedonlyöntisivustot tarjoavat helpoimman tavan lyödä vetoa G2 eSportsista. Sadat vedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita useimmille turnauksille, joihin G2 eSports yleensä osallistuu. Vedonlyöjien on valittava yksi näistä vedonlyöntisivustoista ja rekisteröidyttävä vedonlyöntipalveluntarjoajan vaatimusten mukaisesti.

Vedonlyöntisivustoa valitessaan vedonlyöjien on otettava huomioon useita näkökohtia saadakseen parhaan eSports-vedonlyöntialustan. Valitulla vedonlyöntisivustolla on olennainen rooli vedonlyöjien vedonlyöntikokemuksen määrittämisessä.

Esimerkkejä huomioista ovat lisenssit, käytettävissä olevat maksutavat ja bonustarjoukset. Helppo tapa tehdä se on tarkistaa hyvämaineinen sijoitussivusto, joka listaa parhaat eSports-vedonlyöntisivustot. Ranking-sivusto voi tarjota hyödyllistä tietoa ja ehdotuksia oikean verkkosivuston valitsemisesta yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kuinka lyödä vetoa G2 Esportsista

Vedonlyöjien on ensin talletettava varoja vedonlyöntitililleen, jota he käyttävät panosten asettamiseen. Useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat useita maksutavat, jolloin pelaajat voivat valita heille sopivimman. Seuraava vaihe on G2 eSports -ottelun ja oikeanlaisen vedon valitseminen. On syytä huomata, että eri vedonlyöntimarkkinoilla on erilaiset kertoimet.

Lisäksi jokaisen voittohaluisen vedonlyönnin tulee aina lyödä vetoa G2:n parhaissa esports-joukkueissa. Sen lisäksi, että keskitytään kuuluisaan esport-tiimiin, joka toimii korkeimmalla tasolla, vastuullinen pelaaminen on korvaamaton arvo pelistä nauttimisessa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

The Road to Glory: Inside the Fierce Battle for 2024 League of Legends Mid Season Invitational
2024-04-02

The Road to Glory: Inside the Fierce Battle for 2024 League of Legends Mid Season Invitational

Tärkeimmät takeawayt: