Kaikki vedonlyönnistä FaZe Clan

FaZe Clan, joka tunnettiin aiemmin nimellä FaZe Sniping, on Los Angelesissa toimiva eSports-yritys, joka perustettiin vuonna 2010. Se tarjoaa kilpailukykyisiä joukkueita laajassa valikoimassa nimikkeitä, mukaan lukien Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FIFA, FIFA, Halo, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Fortnite, Call of Duty ja PUBG: Battlegrounds. Tämä huippu e-urheilujoukkue liittyi pelimaailmaan Call of Duty -joukkueena, johon kuuluivat Jeff "House Cat" Emann, Ben "Resistance" Christensen ja Eric "CLipZ" Rivera.

Sitten nämä pelaajat sijoittuivat parhaiden Call of Duty: Modern Warfare 2 -snipereiden joukkoon, mikä herätti paljon huomiota, koska peli oli vielä lapsenkengissään. Tämän organisaation suosio nousi entisestään, kun se allekirjoitti Ted "Fakien"

Kaikki vedonlyönnistä FaZe Clan
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

FaZe Clanin pelaajat

Muihin e-urheilujoukkueisiin verrattuna FaZe Clan oli kaukana arkipäiväisestä. Sen YouTube-sisältö oli enemmän fanien viihdyttämistä kuin pelaajien kyvykkyyden esittelyä turnauksissa. Tämä näkökohta lisäsi valtavasti sen sosiaalisen median seuraamista. Vuonna 2012 FaZe Clanin YouTube-kanava saavutti miljoona tilaajaa. Kirjoittaessaan se on kerännyt 7,69 miljoonaa tilaajaa lisää ja 1 141 865 761 katselukertaa.

Nykyään FaZe Clanissa asuu yli 90 eSport-urheilijaa. He ovat kaikki poikkeuksellisen lahjakkaita pelaamaan erilaisia videopelejä ja luomaan huipputason pelisisältöä.

Katso tämä kattava erittely FaZe Clanin nykyisestä aktiivisesta listasta joidenkin näiden pelaajien pelaamien pelien perusteella:

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

 • sade (Norja), broky (Latvia), Twistzz (Kanada), ropz (Viro), karrigan (Tanska), olofmeister (Ruotsi), RobbaN (Ruotsi) - P√§√§valmentaja, innersh1ne (Ven√§j√§) - Assistant Coach

Fortnite Battle Royale

 • Megga (USA), Nate Hill (USA), Dubs (USA), Bizzle (USA), Mongraal (Yhdistynyt kuningaskunta), Martoz (Alankomaat), Cented (Kanada)

Rohkea

 • babybay (US), supamen (US), POACH (USA), dicey (USA), POISED (Kanada), jdm (US) - p√§√§valmentaja, zecK (US) - apuvalmentaja

Rainbow Six Siege

 • cameram4n (Brasilia), soulz (Brasilia), Bullet1 (Brasilia), Astro (Brasilia), cyb3r (Brasilia), Ramalho (Brasilia) - p√§√§valmentaja

Rakettiliiga

 • Allushin (Kanada), AYYJAYY (USA), Firstkiller (USA), Moopy (US) - p√§√§valmentaja

PUBG: Battlegrounds (PC)

 • Aitzy (Ven√§j√§), D1gg3r1 (Suomi), Fexx (Britannia), Gustav (Tanska), Didz (Kanada) - P√§√§valmentaja

PUBG: Battlegrounds (mobiili)

 • Vintorez (Thaimaa), Korpaii (Thaimaa), sOup77 (Thaimaa), TonyK (Thaimaa), BulShark (Thaimaa), MR5 (Thaimaa), MaFia (Thaimaa) - P√§√§valmentaja

FIFA

 • Tass (Iso-Britannia), Jas (Iso-Britannia)

FIFA verkossa

 • Michael04 (Thaimaa), TDKeane (Thaimaa), JubJub (Thaimaa)

Joskus FaZe-klaani voi tuoda yhden tai kaksi poikkeuksellisen taitavaa pelaajaa vaihtoehkäisiksi täyttämään listansa, jos tietyt joukkueen jäsenet eivät ole käytettävissä suuria esport-tapahtumia. Tämä voi johtua useista syistä, kuten viisumihaitoista ja -kielloista.

FaZe Clanin vahvimmat pelit

Katso nimikkeet, joissa FaZe Clanin pelaajat ovat vahvimpia:

CS: GO

Vuonna 2022 FaZe Clan syrjäytti CS: GO:n maailmanlistan kärjessä Natus Vincere. Tämä moninpeli ensimmäisen persoonan räiskintäpeli julkaistiin alun perin elokuussa 2012, ja se on neljäs nimike Valven Counter-Strike-sarjassa. Sitä voi pelata monilla alustoilla, kuten Microsoft Windows, macOS, Play Station 3, Linux ja Xbox 360.

Velvollisuuden kutsu

Jotkut FaZen jäsenistä ovat myös osoittaneet merkittäviä taitoja pelaaessaan tätä suosittua ensimmäisen persoonan räiskintävideopelisarjaa. Tällä yrityksellä on joukkueita, jotka kilpailevat eri nimikkeissä, mukaan lukien Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: WWII ja Call of Duty: Advanced Warfare.

Fortnite

Fortnite ansaitsee kuulua FaZen vahvimpien tittelien joukkoon, sillä sen jäsenet ovat keränneet yli 2 miljoonaa dollaria pelaamalla sitä kilpailukykyisesti. Epic Games julkaisi tämän Battle Royale -pelin vuonna 2017 lukuisille alustoille, mukaan lukien macOS, Windows, iOS, Android ja PlayStation 4 ja 5.

PUBG: Battlegrounds

Toinen FaZen parhaista peleistä on PUBG: Battlegrounds. Tällä yrityksellä on PC- ja mobiililuettelot kilpailukykyisten pelaajien kanssa, jotka ovat osallistuneet yli 45 turnaukseen tähän mennessä.

Miksi FaZe Clan on suosittu?

FaZe on epäilemättä ansainnut paikkansa listalla suosituimmat e-urheilujoukkueet. Monet vedonlyöjät nauttivat siitä vedonlyönnistä, koska sen jäsenet ovat uskaltaneet pelata 10+ peliä, mikä tarkoittaa, että he eivät rajoitu lyömään vetoa vain yhteen peliin.

Lisäksi tämä esport-organisaatio on vakiinnuttanut asemansa melko hallitsevana tiiminä, joka on kuollut olla paras. Sen pelaajat ovat loistaneet useissa paikallisissa ja kansainvälisissä peliturnauksissa ja voittaneet monissa niistä ensimmäisen.

Jotain muuta, mikä tekee FaZe Clanista erittäin houkuttelevan pelaajille, on sen inklusiivisuus. Ensinnäkin sen jäsenet ovat yli 20-vuotiaita maat, mukaan lukien:

 • Yhdysvallat
 • Ranska
 • Ruotsi
 • Kanada
 • Ranska
 • Belgia
 • Slovakia
 • Iso-Britannia
 • Portugali
 • Kazakstan
 • Espanja
 • Korea

Lisäksi FaZe Clan teki vuonna 2019 vaikutuksen moniin videopelimaailman ihmisiin allekirjoittamalla ensimmäisen naispelaajansa Soleil "Ewok" Wheelerin (ennen kuin hän tuli ulos transsukupuolisena). Ja hän oli tuolloin vasta 13-vuotias, mikä osoitti tämän joukkueen omistautumista nuorten pelikykyjen kasvattamiseen.

Lisäksi tämä joukkue on monien intohimoisten esport-vedonlyöjien suosikki, koska saatavilla on lukemattomia FaZe Clan -vedonlyöntisivustoja. Se antaa heille mahdollisuuden löytää mahdollisimman monet näistä vedonvälittäjistä, kunnes he löytävät sellaisen, joka vastaa heidän odotuksiaan.

FaZe Clanin palkinnot ja tulokset

Kukaan ei voi kiistää sitä, että FaZe on yksi parhaista esport-tiimeistä kilpaillisessa pelimaailmassa. Vaikka se ei ole vielä saanut palkintoa, se on saanut huippusijoituksia lukemattomissa esport-mestaruuskilpailut. Tutustu joihinkin tämän joukkueen uskomattomiin tuloksiin eri nimikkeissä.

R6

FaZe voitti kolmannen sijan Kuusi kutsua 2022. Six Sweden Major 2021 -tapahtumassa se sijoittui ensimmäiseksi ja käveli kotiin 200 000,00 dollarilla. Sen Rainbow Six -lista päihitti joukkueita, kuten Ninjas in Pyjamas, DAMWON Gaming ja Rogue.

CS: GO

FaZe on hallinnut CS: GO -maailmaa pisimpään. 2022 on tuskin puolivälissä, ja se on voittanut jo kaksi pokaalia, kiitos sen 1. sijan Intel Extreme Masters -kaudella XVI ja ESL Pro League -kaudella 15.

Tämän yrityksen CS: GO -lista on sijoittunut 1. ja 2. sijalle yli 25 kilpailussa vuosina 2016-2022.

FIFA verkossa

FaZe FIFA Online-lista on kerännyt 70 000,00 dollaria voittamalla kaksi turnausta vuonna 2022. Vuonna 2021 tämä joukkue sijoittui 1. ja 2. sijalle neljässä kilpailussa, mukaan lukien EACC Summer, EA Champions Cup Autumn ja FIFAe Continental Cup.

Velvollisuuden kutsu

FaZe Call of Duty: Warzone -lista on ansainnut yli kolmesataa tuhatta dollaria kilpailluilla pelipaikoilla vuosina 2020‚Äď2022 yli kahdellakymmenell√§ parhaalla sijalla. Esimerkiksi t√§m√§ joukkue voitti ensimm√§isen palkinnon Hitch Hide 'n' Seek (Hiders) 2022, Mountain Dew Showdown (2021), Twitch Rivals: Doritos Bowl | Warzone (2021) ja 2021 World Series Of Warzone (Captains Cup (NA Duos)).

PUBG: Battlegrounds

FaZe sijoittui kolmanneksi PCS6: Europe 2022 -kilpailussa tuoden 27 000,00 dollaria. Vuonna 2021 se oli myös saman turnauksen parhaiden joukkueiden joukossa ja sijoittui toiseksi. Tämä esport-yritys osallistui kahdeksaan PUBG-kilpailuun vuonna 2020, mutta saavutti vain ensimmäisen sijan PCS2:ssa: Europe, Toby's Tryhard Torstai - Viikko 1 ja Toby's Tryhard Torstai - Viikko 3.

Overwatch

FaZe oli koti uskomattoman kilpailukykyiselle Overwatch-listalle vuosina 2016 ja 2017. Edellinen näki sen kilpaillessa kahdeksassa turnauksessa, jotka sijoittuivat ensimmäiseksi ja toiseksi neljässä ja kolmessa turnauksessa.

Vuonna 2017 FaZe osallistui seitsemään Overwatch-turnaukseen, mutta sijoittui vain toiseksi kahdessa.

PUBG Mobile

FaZe PUBG Mobilen lista oli melko aktiivinen vuosina 2020 ja 2021. Se menestyi heikosti jälkimmäisessä, mutta sijoittui 1. ja 3. sijalle GamelinG Nations Cup 2020 ja Suphanburi City Championship 2020 -kilpailuissa.

FaZe Clanin parhaat ja suosituimmat pelaajat

FaZe Clanin pelaajilla on erilaisia taitotasoja, minkä ansiosta he ovat saavuttaneet erilaisia saavutuksia. Nämä ovat joitain tämän kuuluisan esport-joukkueen arvostetuimmista jäsenistä:

Håvardin "sade" Nygaard

rain on FaZe Clanin Counter-Strike: Global Offensive -tiimin jäsen. Kirjoittaessaan hän on tuonut sisään 896 795,87 dollaria pelatessaan 112 CS: GO -peliä tälle yritykselle ja paljon muuta osana aiempia joukkueitaan, mukaan lukien LGB eSports ja G2 Esports.

Suomalainen "karrigan" Andersen

Kuten sade, karrigan on myös erittäin taitava CS: GO -soitin. Hän on pelannut Counter-Strikea kilpailukykyisesti 16-vuotiaasta asti. Vuodesta 2022 lähtien hän on ansainnut $1 153 938,78 207 peliturnauksesta.

Andrej "vauva" Francisty

babybaylla on loistava pelikyky, joka on nähnyt hänen ansaitsevan tuhansia dollareita kilpailemalla. Ennen liittymistään Faze Clanin Valorant-tiimiin hän oli Overwatchin ammattipelaaja.

Chris "Simp" Lehr

Simp on myös saanut tunnustusta yhtenä FaZen parhaista jäsenistä. Hänellä on ollut valtava rooli Atlanta FaZe Call of Duty -luettelon menestyksessä monien turnausvoittojensa ansiosta.

Simp voitti yli kymmenen paikallista LAN-turnausta ennen 18-vuotiaana, mikä teki hänestä inspiraation monille nuorille COD-pelaajille.

Missä ja miten lyödä vetoa Faze Clanista

FaZe Clanissa on ammattilaistiimejä, jotka pelaavat monia videopelejä, joten se on yksi parhaista esport-tiimeistä vedonlyönnissä. Vedonlyönnistä kiinnostuneiden pelaajien on ensin etsittävä Internetistä huippuluokan Faze Clan esports-vedonlyöntisivustot.

Näiden vedonvälittäjien pitäisi tarjota laaja valikoima markkinoita, kuten useimmat tappot, suorat vedot, tasoitukset, pisteen leviäminen, raharaja ja MVP-veto/huippupelaaja. Lisäksi heidän on tarjottava kilpailukykyiset kertoimet varmistaakseen, että oikealla rahalla vedonlyövät pelaajat saavat kaiken irti tästä yrityksestä. Toinen tärkeä huomioitava seikka on esport-kattavuus. Jotkut vedonvälittäjät keskittyvät suuriin turnauksiin, joihin FaZe Clan osallistuu, kun taas toiset tarjoavat kertoimia vain pienempiin tapahtumiin.

Vedonlyönti FaZe Clanissa on helppoa parhailla esports-vedonlyöntisivustoilla. Vedonlyöjien tulee lyödä vetoa vain ottelusta, jota heidän pelaajat pelaavat, ja lyödä kätensä ristiin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että heidän pitäisi sukeltaa pää edellä.

Aloittelevien vedonlyöjien on aloitettava tutkimalla Faze Clan. Ketkä ovat tämän joukkueen parhaiten suoriutuvia pelaajia, ja mitä pelejä he pelaavat? Tämä antaa heille vihjeen siitä, kenelle kannattaa panostaa, jos he aikovat asettaa MVP-vedon. Bonusten nappaamista suositellaan myös pelikassan kasvattamiseksi.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

Akeksib johtaa Natus Vinceren voittoon PGL Copenhagenissa ja varmistaa toisen Counter-Strike Major Triumphin
2024-04-01

Akeksib johtaa Natus Vinceren voittoon PGL Copenhagenissa ja varmistaa toisen Counter-Strike Major Triumphin

PGL Copenhagen Majorissa sähköistäväksi pidetyssä yhteenotossa Natus Vincere (NAVI) voitti toisen Counter-Strike Major -tittelinsä, sekä fanien että asiantuntijoiden suureksi iloksi ja yllätykseksi. Suomalaisen kapteeni Aleksibin ammattitaitoisen johdon alaisuudessa NAVI voitti FaZe Clanin 2-1-sarjassa ja vahvisti asemansa yhtenä Counter-Strike-maailman eliittitiimeistä.

FaZe-klaani ja SteelSeries-kumppani lanseeraavat eksklusiivisia yhteisbrändättyjä pelivarusteita Best Buylla
2023-11-07

FaZe-klaani ja SteelSeries-kumppani lanseeraavat eksklusiivisia yhteisbrändättyjä pelivarusteita Best Buylla

Pohjois-Amerikan esports-brändi FaZe Clan on tehnyt yhteistyötä pelien oheislaitteiden brändin SteelSeriesin kanssa esitelläkseen innovatiivisen valikoiman yhteisbrändättyjä pelivarusteita. Tämä kokoelma sisältää tietokoneen hiiren, hiirimaton, kuulokkeet ja näppäimistön, joissa kaikissa on näkyvästi FaZe Clanin ikoninen logo ja värimaailma. Yhteistyön tavoitteena on palvella omistautuneiden fanien ja pelaajien mieltymyksiä, jotka haluavat linjata itsensä suosikki e-urheiluorganisaationsa kanssa.