Kaikki vedonlyönnistä Cloud9 Esports

Cloud9 on yksi suosituimmista, suurimmista ja menestyneimmistä e-urheiluorganisaatioista maailmassa. Vuodesta 2013 lähtien Santa Monicassa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa sijaitseva organisaatio on tehnyt aaltoja eri tieteenaloilla eri puolilla e-urheilua. Se on menestynyt niin kilpailussa kuin liiketoiminnassakin ja siitä on tullut vuoden 2020 toiseksi arvokkain e-urheiluasu.

Nykyisen huipputiimin syntymä alkoi vuonna 2013. Kun Quantic Gaming katkaisi suhteet kaikkiin viiteen League of Legends (LoL) -pelaajaansa, he muodostivat yhdessä joukkueen nimeltä NomNom. Pian sen jälkeen he nimesivät sen uudelleen Cloud9:ksi. Quantic Gaming osti joukkueen takaisin pian sen jälkeen. Toisessa nopeassa käänteessä Jack Etienne ja Pauline Etienne ostivat näiden pelaajien sopimukset noin 20 000 dollarilla. Tämä merkitsi ammattijärjestön syntyä. Jackia ja Paulinea pidetään siksi Cloud9:n perustajina.

Kaikki vedonlyönnistä Cloud9 Esports
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Cloud9-divisioonat ja pelaajat

Organisaatiolla on yhdeksän vuoden olemassaolonsa aikana ollut lukuisia divisioonaa esport-alalla. He pääsevät yleensä sisään ja pois joistakin nimikkeistä tarpeen mukaan. Heidän läsnäolonsa on tuntunut Overwatchissa ja League of Legendsissä, joissa heillä on franchise-ryhmiä. Muut ei-franchise-ryhmät toimivat alaisuudessa Cloud9-tuotemerkki sisältävät Call of Duty, Battle Royale, Apex Legends, Fortnite, Halo, Dota 2, Hearthstone, Counter-Strike, Valorant, Smite, World of Warcraft ja Teamfight Tactics.

Ammattimaisesti johdetussa organisaatiossa on joukko pelaajia, jotka tulevat ja lähtevät koko ajan. Heillä on akatemia, joka tuottaa jatkuvasti uusia kykyjä. Ammattilistan suosituimpia nimiä ovat Skadoodle (Tyler Latham), N0thing (Jordan Gilbert), Stewie2k (Jakey Yip), EternaLEnVy (Jacky Mao), autimatic (Timothy Ta) ja b0ne7 (Pittner Armand). Nämä ovat huippupelaajia ja tärkeimpiä tienaajia listassa, joka sisältää yli 100 pelaajaa ja suosituimmat e-urheilujoukkueet. Yhtiö maksaa pelaajille yli 1 600 000 dollaria vuodessa.

Kasvua ja laajentumista

Ensimmäisen LoL-divisioonan välitön menestys rohkaisi Cloud9:ää laajentumaan muihin divisioonoihin. Vuonna 2014 he liittyivät Smite esportsiin. He perustivat yhdeksän uutta divisioonaa vuonna 2014. Sisäiset ongelmat johtivat sen hajoamiseen vuonna 2014, mutta se perustettiin uudelleen vuonna 2015. Organisaation johtava kosketusnäytöllinen esport Vainglory perustettiin vuonna 2015. Organisaatio perustettiin syyskuussa 2016 ja siitä tuli nykyinen Cloud9 Esports, Inc.

Tämän kasvun myötä Cloud9:stä tuli kuuluisa e-urheilujoukkue, jolla on yli miljoona fania, jotka seurasivat kokoonpanon pelaajia yhteensä 15 miljoonaa tuntia. Nettovaikutus oli sponsorien tulva. Vuonna 2017 yhtiö hyötyi 28 miljoonan dollarin rahoituksesta Alex Ohanianin, Hunter Pencen ja Craft Venturesin kaltaisilta tahoilta.

The Rakettiliiga divisioona perustettiin vuonna 2017. Riot Games raportoi, että Cloud9 hankki LoL Championship Series -kolikkopelin noin 10 miljoonalla dollarilla samana vuonna. Vuonna 2018 tehdyssä merkittävässä kumppanuudessa Red Bullin kanssa Cloud9-pelaajat käyttivät Red Bull -paitoja muiden sopimusten ohella. He saivat myös 50 miljoonaa dollaria toisella rahoituskierroksella. He perustivat 30 000 neliömetrin pääkonttorin ja koulutuskeskuksen Los Angelesiin, minkä ansiosta he saivat e-urheiluyrityksen MVP-arvon Forbesilta. Yhtiön arvo oli 350 miljoonaa dollaria vuonna 2020.

Cloud9:n vahvimmat pelit

League of Legends

Tämä ei ole yllättävää, koska koko organisaation syntymä keskittyy tähän peliin. Tämän divisioonan menestys kannusti laajentumiseen ja kasvuun tähän asti. Divisioonan perustamisen jälkeen vuonna 2013 Ballsista, Haista, LemonNationista, Meteoksesta ja Sneakystä koostuva tiimi riehui. He voittivat 13 peliä peräkkäin tehdäkseen vuoden 2013 NA LCS Summer Split -ennätyksen ja tehdäkseen ilmoituksen. Heillä oli myös ennennäkemätön 750 päivän juoksu samalla kokoonpanolla.

Divisioona pelasi semifinaalin vuonna 2018 LoL MM ja samanlainen juoksu 2019 LCS Spring Splitissä. Heidän muotonsa on hieman heikentynyt vuonna 2021, mutta heidän loistopäivänsä ovat edelleen valtavat.

Rakettiliiga

Yksi Cloud9:n merkittävimmistä voitoista oli Rocket League Championship Series Season 6 World Championship. Se oli loistavan vuoden kohokohta, kun he pyyhkäisivät kolme maailmanmestaruutta.

Overwatch

Jälleen vuonna 2018 he voittivat Overwatch League Suuret finaalit. Se erottuu joukosta loiston meressä, jossa heillä on huippukunnioitus One Nation of Gamers Overwatch Invitationalissa, Alienware Monthly Melee- ja Overkillissä. Cloud9 EU on ollut Contenders Europen välierissä, kun taas Cloud9 KongDoo sijoittui kolmanneksi Overwatch APEXin neljännellä kaudella.

Miksi Cloud9 on suosittu?

Joukkue on laajalti suosittu sekä fanien että vedonlyöjien keskuudessa, ja siihen on hyviä syitä.

  • Laaja toiminta: Vaikka Cloud9 syntyi ja kasvatti Yhdysvalloissa, se on levinnyt laajalti, enimm√§kseen Eurooppa ja Aasia. Useimmat fanit voivat k√§ytt√§√§ Cloud9-tiimi√§, johon he voivat samastua. Lukuisat pelaajat tarkoittavat, ett√§ on monia kilpailuja, joihin Cloud9-divisioonat osallistuvat. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ vedonv√§litt√§jill√§ on monia markkinoita, joihin ne voivat sis√§llytt√§√§ Cloud9-markkinat.
  • Erinomainen hallinta: J√§rjest√∂n omaisuus on kasvanut tasaisesti sek√§ kilpailussa ett√§ liikevaihdossa. Kyky houkutella rahoitusta auttaa sit√§ rakentamaan parhaan infrastruktuurin ja houkuttelemaan parhaat pelaajat. Parhaat pelaajat merkitsev√§t ehdottomasti menestyst√§ kilpailussa ja puolestaan vedonly√∂nnin harrastajien vetovoimaa.
  • Lukuisat divisioonat: Cloud9 ei pys√§htynyt vain League of Legendsiin. Heist√§ tuli paras esport-tiimi luomalla yhdeks√§n divisioonaa vain toisen toimintavuotensa aikana. He ovat s√§√§t√§neet ja parantaneet kaikkia n√§it√§ jakoja sek√§ luoneet uusia sanoja. Akatemian perustaminen tarkoittaa, ett√§ n√§ille osastoille on jatkuvasti tarjolla uusia kykyj√§. T√§m√§ osallistuminen tarkoittaa, ett√§ aina on jotain esport-toimintaa, jossa fanit voivat nauttia Cloud9-tiimien toiminnasta.

Cloud9:n palkinnot ja tulokset

Organisaationa Cloud9 on saanut useita palkintoja. Forbes on luokitellut sen ensimmäiseksi ja toiseksi Esportin MVP:ksi kahdesti. Se tuli ensimmäiseksi vuonna 2018 ja putosi toiselle sijalle vuonna 2020. Se sai myös yhteisen finalistipalkinnon parhaasta pilvipohjaisesta kaupankäyntiympäristöstä TradingTech Insight 2020 USA Awards -kilpailussa. Heidät on tunnustettu 1 prosentin parhaaksi työpaikaksi ja paljon muuta, mikä tekee siitä yhden parhaat e-urheilujoukkueet.

Myös kilpailussa eri divisioonat ovat menestyneet erinomaisesti. 2018 oli heille loistava vuosi, sillä Overwatch, Rocket League ja Counter-Strike: Global Offensive voittivat Overwatch Leaguen finaalit, Championship Seriesin kauden 6 ja Boston ELEAGUE Majorin.

Hearthstone

Kolento on ollut massiivinen Hearthstone-divisioonalle. Sen luomisen jälkeen Jubessa 2014 hän voitti ViaGame House Cupin #1 saman vuoden lokakuussa. Syyskuussa hänet kruunattiin DreamHack Hearthstone Championshipin voittajaksi. Vuonna 2015 hän voitti CN vs EU Sn 2 -kilpailun. Vuonna 2019 hän voitti StarLadder Hearthstone Ultimate Series Winter -kilpailun.

Super Smash Bros

Cloud9's Mango voitti Mew2Kingin Grand-finaalissa ja voitti divisioonan lokakuussa 2014. Pitkän huonon suoritusjakson jälkeen Mango voitti Get on My Level -palkinnon toukokuussa 2019.

Overwatch

Edellä mainitun kansainvälisen kunnian lisäksi maaliskuussa 2016 perustettu joukkue voitti useita kutsuturnauksia muodostumisvaiheessaan. Overkillin ja lähitaistelun jälkeen he voittivat Team Liquidin ja ottivat Agents Rising -turnauksen, heidän ensimmäisen suurturnaus voittaa.

Monien vuosien menestyksen jälkeen Cloud9-tiimit eivät ole onnistuneet saavuttamaan suurta kunniaa vuoden 2018 jälkeen, vaikka niissä on jäljellä voimia, joihin he osallistuvat jokaisessa kilpailussa. Heillä on ollut useita läheltä piti -tilanteita, joissa he sijoittuivat toiseksi tai kolmanneksi. Cloud EU oli Contenders Europe Season One -kauden semifinalistit, jossa Misfits Europe voitti sen. London Spitfire oli semifinalistissa kolmesti kilpailuissa, joihin osallistui vuonna 2018.

Cloud9:n parhaat ja suosituimmat pelaajat

Tämän osion parhaat ja useimmat pelaajat voivat poiketa muista osioista. Tämä johtuu käytetyistä erilaisista mittareista. Esimerkiksi LoL-soittimen suosiota on vaikea mitata Dota 2 -soittimen suosioon. Myöskään tuloja ei voida mitata, kun otetaan huomioon turnauspalkintojen ja pelaajasopimusten erot.

  • Mango (Joseph Marquez): Mangolla on eniten kunniaa Cloud9:lle, joka on p√§√§osassa l√§hitaistelukilpailuissa ja tuonut mukanaan kolme otsikkoa. H√§n on ollut divisioonassa nyt l√§hes seitsem√§n vuotta, ja h√§n on aina valaisenut faneja ja vedonly√∂ji√§ aina, kun h√§n laskeutuu toimintaan. H√§n on k√§ynyt 11 huippukokouksessa ja oli t√§h√§n menness√§ paras, kun h√§n tuli ensimm√§iseksi hein√§kuussa 2021.
  • Robert "Blaber (Robert Huang): League of Legends -ammattilainen Blaber on ehdottomasti legenda Cloud9:n fanien keskuudessa. H√§n liittyi C9-akatemiaan vuonna 2017. H√§n ei ollut silloin aloittelija, mutta vaikuttavissa akatemian√§yt√∂ksiss√§ h√§n p√§√§tyi p√§√§listapaikalle kes√§n 2018 Splitiss√§. H√§n sai vakituisen ty√∂paikan vuonna 2020, ja h√§n on tehnyt vaikutuksen siit√§ l√§htien, voittaen MVP-arvot ja nimens√§ All-Pro A-tiimiin.

Muita Cloud9-veljeskunnan fanien suosikkeja ovat Jazzyk1ns (JasmieManankil ‚Äď VALORANT), Hai, Balls, SneakyMeteos ja LemonNation.

Missä ja miten lyödä vetoa Cloud9:stä

Valtava määrä divisioonaa ja pelaajia Cloud9:ssä tarkoittaa, että niille on tarjolla monia kilpailuja. Parhaat esports-vedonlyöntisivustot, joista voit löytää Cloud9-pelejä vetoa varten, ovat bet365, Betway, 1XBet, Vulkanbet ja Pinnacle. Nämä ovat hyvämaineisia sivustoja, joilla on upeat verkkosivustot ja ihanat kertoimet.

Kuten mikä tahansa muu vedonlyönti, esports-vedonlyönti vaatii jonkin verran pelien perustiedot.

Aloittelijoille, joilla ei ole tällaista tietoa, paras veto on kuitenkin ottelun tai sarjan voittaja. Jotta tilastot auttavat sinua, on suositeltavaa seurata Cloud9:ää ja sen pelaajia sosiaalisessa mediassa. Pysy myös ajan tasalla esports-uutissivustoista.

Muut vedot vaihtelevat e-urheilulajin mukaan. Esimerkiksi veto League of Legendsiin, MOBA-peliin, eroaa Rocket Leaguen, ajopelin vedosta. Valitse yksi tai muutama peli ja tutustu niihin.

Vedonlyöntiä varten sinun on löydettävä esport-vedonlyöntisivustot ja kirjauduttava niille. Yllä mainitut sivustot ovat mahtavia. Valitse valikosta esports. Valitse tai etsi Cloud9-joukkue/pelaaja, josta haluat lyödä vetoa, ja tarkista kertoimet. Jos he tyydyttävät sinua, napsauta Aseta veto ja vahvista. Odota sitten vedon tulosta. Voit seurata joukkueen toimintaa samalla kun odotat vedonlyöntituloksiasi.

Esport-vedonlyönti vaatii samoja itsehillintää ja strategiatoimenpiteitä kuin muu urheiluvedonlyönti. Ota riski, jolla sinulla on varaa hävitä, sinulla on kiinteä vedonlyöntibudjetti ja varo aina riippuvuuden merkkejä.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen