Parhaat vedonlyöntisivustot Heroes of the Storm 2024

Heroes of the Storm (HotS) on Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) -peli. Tyypillisessä ottelussa on kaksi viiden hengen joukkuetta, jotka taistelevat satunnaisella taistelukentällä. Jokaisella joukkueella on sama tavoite, tuhota vastustajansa tukikohta. Mukana olevat tiimit käyttävät taktisia ja arcade-elementtejä päätavoitteen saavuttamiseksi.

Epäilemättä Heroes of the Storm uhmaa suurimman osan odotuksistaan. Sen yhteydessä käydään nopeatempoisia taisteluita eri taustoista, joista jokainen palvelee ainutlaatuista tarkoitusta. Kuten nimestä voi päätellä, Heroesilla on merkittävä vaikutus pelin lopputulokseen. Toisin kuin perinteiset MOBA-kokemukset, pelaajien ei tarvitse huolehtia satunnaisten tavaroiden ostamisesta tai hitaasta pelaamisesta kuluttaakseen päättäväisyyttään.

Parhaat vedonlyöntisivustot Heroes of the Storm 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ainutlaatuisia ominaisuuksia

Pelin aikana pelaajien on taisteltava lujasti ja nopeasti. Ja mikä tärkeintä, heidän odotetaan työskentelevän joukkueena vastustaakseen vihollisen edistymistä ja suunnittelevan strategioitaan. Tässä on kuitenkin neljä Heroes of the Stormin ominaisuutta, jotka nostavat sen pykälän korkeammalle MOBA pelit.

Sankarivalinta ja roolit

HoTS yhdistää joukon sankarillisia hahmoja Blizzardin peliuniversumeista. Nämä sankarit luokitellaan sotureiksi, tukijoiksi, salamurhaajiksi tai asiantuntijoiksi. Pelaajien tulee tutustua jokaiseen näistä sankareista, mikä auttaa ymmärtämään, kuinka heidän ainutlaatuiset ominaisuudet synergistyvät kartalla.

Joukkueen tasoitus

Ryhmätyö on avainasemassa, jotta jokainen tiimi voi toimia tehokkaasti tehtävässään. Jokainen pelaaja osallistuu yhteiseen kokemuspankkiin, joten joukkueen tasoituksella on keskeinen rooli sen varmistamisessa, että pelaajat hyötyvät ponnisteluistaan.

Talent järjestelmä

Jokaisella tässä MOBA-pelissä esiintyvällä sankarilla on ainutlaatuiset taidot, jotka paljastuvat pelin edetessä. Ihannetapauksessa nämä kyvyt korvaavat sen, mitä usein tarjotaan konvektiopelien "tuotekaupassa".

Dynaaminen taistelukenttä

Jokainen Heroes of the Stormin taistelukentistä tarjoaa ainutlaatuisen pelattavuuden ja tavoitteet. Pelaajien on varottava kiinnostavia kohteita ja konflikteja ansaitakseen taistelukentällä asuvien palkkasoturien uskollisuuden.

Vedonlyönti Heroes of the Storm -pelistä

Kuten muutkin MOBA-pelit, HotS nauttii valtavasta seuraajamäärästä esports-peleissä. Vaikka Heroes of the Storm ei ole pelatuimpien esports-pelien joukossa, jotkut pelaajat ovat edelleen aidosti kiinnostuneita panostamaan tässä pelissä.

Kuten minkä tahansa muodon kanssa online-esport-vedonlyönti, pelaajat voivat hukkua vedonlyöntivinkkeihin, jotka kattavat erilaisia HotS-tapahtumia. Tärkeintä on kuitenkin ymmärtää Heroes of the Storm -vedonlyönnistä kiinnostuneiden vedonlyöjien käytettävissä olevat erilaiset vedonlyöntityypit.

Ottelun voittaja

Klassinen otteluvoittaja-veto on epäilemättä yleisin vedonlyöntitapa esports-peleissä. Tämä veto edellyttää, että vedonlyöjät ennustavat ottelun voittajan. Kuten odotettiin, suosikkijoukkueella on alhaisemmat kertoimet kuin altavastaajilla.

Kartan voittaja

Kartan voittajan veto edellyttää, että joukkue voittaa tietyn kartan. Kokeneet HotS-vedonlyöjät pitävät tätä vetoa erityisen houkuttelevana live-vedonlyönnissä. Ihannetapauksessa tietyn kartan lopputulos on helppo ennustaa tarkastelemalla valittuja sankareita.

Tasoitusvedonlyönti

Pelaajat, jotka haluavat minimoida riskejä, tekevät hienoja tasoitusvetoja. Ihannetapauksessa tämä veto on samanlainen kuin ottelun voittajan panos, vain se, että vedonlyöjälle joukkueelle on lisätty joitakin voittoja joukkueen tulokseen.

Ensimmäiset verivedot

Kuten nimestä voi päätellä, ensimmäinen veri viittaa ensimmäiseen tappamiseen. Tämä veto voi olla osuma tai epäonnistuminen, koska se edellyttää, että pelaajat ennustavat joukkueen, joka tekee ensimmäisen maalin. Ihannetapauksessa ensimmäisen veren vedonlyöntiä suositellaan enimmäkseen kokeneille, jotka ymmärtävät pelin dynamiikan.

Miksi Heroes of the Storm on suosittu?

Heroes of the Storm on jatkuvasti tulossa suosituksi alkuperäisen synkistä näkymistään huolimatta. Yksi tärkeimmistä syistä sen tasaiseen kasvuun on se, että pelien kehittäjät ovat siirtäneet painopisteensä tarjoamaan pelaajille äärimmäisen tasapainon. Lisäksi HotS tarjoaa enemmän elinkelpoisia blindeja, hauskoja kykyjä ja mikä tärkeintä, fantastisia sankarivuorovaikutuksia.

Vaikka sisällön julkaisut ovat olleet suhteellisen hitaita, HotS-kehittäjät ovat kompensoineet tämän tarjoamalla pelaajille säännöllisiä saldopäivityksiä, uusintoja, pelin säätöjä ja joitain kausitapahtumia. Pelaajille tarjotaan laaja kirjo eeppisiä hetkiä, joten tässä pelissä on kaikkea mitä rakastaa. Lisäksi vauhdikkaat joukkuetaistelut, rakastetut hahmot ja ylivoimainen grafiikka ovat riittäviä syitä, miksi tämä esports-peli jatkaa menestystä.

Internet-yhteisö

HotS-internetyhteisö on kutsuvampi kuin muut MOBA:t, etenkin pelaajat, jotka ovat uusia pelin parissa. On kuitenkin tunnettu tosiasia, että online-yhteisö voi joskus muuttua vihamieliseksi, koska se on täynnä kaikenlaisia pelaajia. Tämä tarkoittaa, että pelaaja ei voi millään ennustaa kokemuksiaan yhteisössä. Mutta kaiken kaikkiaan HoTS-pelaajat ovat yleensä anteeksiantavaisempia ja kekseliäisempiä uusille pelaajille.

Pelaa Heroes of the Storm verkossa

Pelaajat, jotka haluavat pelata HotS:ia verkossa, saattavat olla kiinnostuneita katsomaan numeroa. Epäilemättä monet MOBA-pelaajat kerääntyvät verkkoon pelatakseen tätä peliä, mutta tarkka määrä kulloinkin voi olla harhaanjohtavaa. Kuitenkin, jos yleiset tilastot ovat jotain, HotS: n maailmanlaajuisen määrän arvioidaan olevan noin 7 miljoonaa.

Big Heroes of the Storm -pelaajat

Suurin osa parhaista HotS esportin pelaajia ovat olleet olemassa jonkin aikaa ja esiintyneet muissa Blizzard-nimikkeissä. Jos pelien kokonaisvoitot laskevat, seuraavat pelaajat voidaan luokitella pelin näkyvimmiksi pelaajiksi.

 • Jeong, Won Ho
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae Won
 • Minä, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung

Miksi pelaajat rakastavat HoTSia?

Mitä tulee MOBA-peleihin, Heroes of the Storm on epäilemättä yksi rakastetuimmista peleistä. Ja tässä on joitain syitä, miksi yhä useammat esports-pelaajat pitävät sitä houkuttelevana:

 • On enemmän karttoja tai taistelukenttiä nautittavaksi
 • Se tarjoaa joukkuekeskeisen pelin
 • Siinä on tavoitteellinen muotoilu

Kuinka pelata HotS

HoTS on joukkuepeli. Pelaaja aloittaa valitsemalla pelitilan. Pelitiloja on viisi: Versus AI, Quick Match, Unranked, Ranked ja Brawl. Ennen kuin yrittävät kokeilla muita tasoja, uusia pelaajia kehotetaan aloittamaan Versus AI:sta, alimmasta tasosta. Tason 50 tili oikeuttaa kaikki pelaajat pelaamaan ranking-otteluita.

Mitä tulee peliin, tavoitteena on tunkeutua vastustajan tukikohtaan ja tuhota heidän yhteys.

Pelin suurimmat pelaajat ja joukkueet

HotS Global Championships -kilpailujen jälkeen useimmat franchising-tiimit, kuten Cloud9, Gen.G ja Team liquid, hajotettiin. Muut onnistuivat kuitenkin pysymään kiinni, ja sen seurauksena he ovat saavuttaneet valtavan menestyksen pelissä. Tässä on kuitenkin luettelo kukoista, jotka ovat saavuttaneet suurta menestystä Heroes of the Storm -turnauksissa:

 • Yksinkertaisuus
 • WildHeart Esports
 • Väkijoukon hallinta
 • Oxygen Esports

Onko olemassa Heroes of the Storm -mestaruutta?

Tunnetaan myös nimellä esports World Convention (ESWC) on ammattilaisten mestaruus, jossa on mukana joitakin parhaista pelaajista ja joukkueista. Karsintojen muotoon ryhmitelty joukkueet, jotka selviävät karsintaotteluista, ansaitsevat paikan edustaa maitaan ESWC:n maailmancupissa.

Mikä on HotS-maailmancup?

HotS World Cup, joka tunnetaan myös nimellä Heroes of the Storm World Championship, pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Tämä turnaus järjestettiin ensimmäisen kerran BlizzConissa vuonna 2015. Turnauksessa kahdeksan joukkuetta taisteli 500 000 dollarista. Vuonna 2016 palkintopotti kaksinkertaistui, mikä merkitsi Heroes of the Storm Global Championship Circuitin alkua. Vuoden 2018 lopulla Blizzard ilmoitti kuitenkin aikovansa supistaa HotS-tapahtumaa.

Heroes of the Storm MM-vedonlyönti

Pelaajat, jotka haluavat panostaa maailmanlaajuisiin eSports-tapahtumiin, saattavat olla innokkaita lyömään vetoa Heroes of the Storm World Cupista. Alunperin parhaalla e-urheiluvedonlyöntisivustolla suurena asiana pidetty HotS-vedonlyöjien edessä on nykyään vain globaaleja tapahtumia supistamisen jälkeen.

MM-kisoista tai mistä tahansa muusta maailmanlaajuisesta mestaruudesta kiinnostuneiden HotS-vetäjien tulee olla erittäin kiinnostuneita joukkueista tai maista, jotka ovat jatkuvasti menestyneet suurella näyttämöllä. Esimerkiksi Pohjois-Korean ja USA:n joukkueet ovat globaaleissa tapahtumissa yleensä muiden yläpuolella.

Vedonlyönti Heroes of the Storm -pelistä palveluntarjoajilla

Heroes of the Stormin suosion kasvaessa eräät parhaista esports-vedonlyöntisivustoista ovat erittäin kiinnostuneita urheilusta. Vaikka jotkut esports-vedonlyöntisovellukset saattavat olla hieman haluttomia käsittelemään urheilua, useimmat alan "isot pojat" ovat jo ilmoittaneet aikeistaan. Tässä on kuitenkin joitain esport-vedonlyöntisivustoja, jotka kattavat HotS-esport-vedonlyönnin:

Välimies

Välimies on nopeasti saamassa läsnäolonsa tuntumaan Heroes of the Storm esport -vedonlyöjien keskuudessa. Tämä vedonvälittäjä kattaa monia esports-tapahtumia ympäri maailmaa. Mikä tärkeintä, Betwinner tarjoaa lisämarkkinoita tietyille tapahtumille.

22 Bet

22 Bet on toinen vaihtoehto HotS-vedonlyönnissä. Tämä vedonvälittäjä on kattanut esport-tapahtumia jo jonkin aikaa. Anteliaiden kertoimien ja monien vedonlyöntimarkkinoiden ansiosta 22Betin pitäisi olla HotS-vedonlyöjien paras valinta.

1xBet

1xBet on yksi suosituimmista operaattoreista perinteisessä vedonlyönnissä. Tämä operaattori erottuu myös esports-vedonlyönnistä loistavan asiakaspalvelunsa, anteliaiden kannustimien, edullisien kertoimien ja erilaisten vedonlyöntimarkkinoiden ansiosta.

Seuraa parhaita Heroes of the Storm -joukkueita ja vedä tarkasti

Minkä tahansa esport-tapahtuman vedonlyönti vaatii jonkin verran huolellisuutta. Tästä syystä on tärkeää seurata maailman parhaita Heroes of the Storm -tiimejä, jotta oikeita ennusteita voidaan tehdä usein.

Gen G

Etelä-Korean Gen G on luokiteltu yhdeksi parhaista esports-joukkueista. Tämä joukkue on voittanut kahdeksan Heroes of the Storm -turnausta ja ansainnut valtavat $1 360 000.

Team Dignitas

Team Dignitas on toinen joukkue, jota jokaisen HoTS-vetäjän tulisi seurata mielellään. Tämä Newarkissa, New Jerseyssä sijaitseva joukkue tuottaa harvoin pettymyksen suurella näyttämöllä. Sen Heroes of the Storm -tiimi on kerännyt kumulatiivisesti 1 178 555 dollaria 30 kilpailusta.

MVP

MVP on jälleen yksi eteläkorealainen joukkue parhaiden joukkueiden listallamme. Vaikka on raportoitu, että sen joukkueet eivät enää näy Heroes of the Storm -kilpailuissa, se on aina paras valinta missä tahansa HoTS-e-urheilutapahtumassa.

Kun pelaaja ymmärtää kilpailun luonteen, hänen on helppo tehdä oikeita ennusteita. Lisäksi jokaisen vedonlyöjän on pysyttävä ajan tasalla urheilua ympäröivistä ajankohtaisista tapahtumista ja dynamiikasta, koska erilaiset muutokset ajan myötä.

Hyvät ja huonot puolet

Ei tarvitse paljon ymmärtää, mitä Heroes of the Storm tarjoaa. Tässä on luettelo HotS:n osumista ja epäonnistumisista, jotka voivat kiinnostaa pelaajia ja vedonlyöjiä, jotka asettavat panoksia peliin.

Plussat

Peli on nopeatempoinen, ja siinä on lyhyitä ja jännittäviä taisteluita. Keskimääräinen HoTS-peli on noin 20 minuuttia, mikä riittää sijoittamaan pelaajan ilman, että se tyhjenee.

 • Sankareissa ei ole staattisia ominaisuuksia
 • Siinä on erilaisia sankareita huippublizzard-peleistä
 • Pelaajille tarjotaan paljon kaivattua karttavalikoimaa arvokkaan pelikokemuksen takaamiseksi.
 • Yksinkertaista ja siistiä visuaalista
 • Pelaajat palkitaan paremmalla sijoituksella
 • Peli antaa pelaajille 30 päivää aikaa tarkastella aiempia pelejään ja löytää parempi tapa kilpailla
 • Uudet pelaajat voivat testata peliä ennen kuin päättävät kuluttaa peliin

Haittoja

 • Kokemus voi olla hidasta, jos sankarit ja hullut jäävät taakse
 • Pelaajilla ei ole mahdollisuutta pelata suosikkikarttojaan
 • Pelaajat kohtaavat toisinaan joitain etenemiseen perustuvia esteitä, jotka ovat ottelun ulkopuolella
 • Käyttäjän välivaihe ei ole muokattavissa

Heroes of the Storm -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Jokaisen esports-vedonlyöjän pitäisi ymmärtää kertoimet minkä tahansa tietyn esports-vedonlyöntisovelluksen käyttämä. Ensinnäkin korkeat HotS-vedonlyöntikertoimet tuovat eniten arvoa. Panostajien, jotka haluavat panostaa HotS:ssä, tulisi ymmärtää eri vedonvälittäjien tarjoamat kertoimet. Tässä on joitain yleisiä Heroes of the Storm -todennäköisyyksiä.

 • Amerikkalaiset kertoimet: Kuten nimestä voi päätellä, amerikkalaisia kertoimia käytetään yleisesti Amerikassa. Erottuvaan ominaisuuteen on yleensä kiinnitetty plus (+) ja miinus (-) merkit. Ihannetapauksessa miinusmerkillä varustettu numero ilmaisee usein summan, joka on panostettava 100 dollarin voittamiseen.
 • Desimaalikertoimet: Useimmiten eurooppalaisilla vedonlyöntisivustoilla käytetyt desimaalikertoimet ovat helpoimpia käsitellä. Pelaajan tarvitsee vain kertoa kertoimet panoksella.
 • Murtokertoimet: Useimmat vedonvälittäjät tarjoavat murto-osia. Kuten desimaalikertoimet, niiden ymmärtäminen on melko yksinkertaista. Kertomalla murto-osuuden panoksella saadaan voitto tai saatu summa.

Kuinka voittaa vedonlyönti Heroes of the Storm -pelissä

Nyt kun kaikkea Heroes of the esportista on käsitelty pitkälle, on myös tärkeää tarkastella tapoja tai lähestymistapoja, jotka voivat auttaa pelaajia maistamaan menestystä pelissä. Tässä on joitain arvokkaita vinkkejä HotS-vedonlyöjille.

 • Katso kuinka kokeneet vedonlyöjät lyövät vetonsa ymmärtääksesi perusasiat nopeasti
 • Kiinnitä huomiota tilastoihin ja ota yhteisö mukaan
 • Keskity enemmän META-trendeihin
 • Aseta vetoja korkeimmalla mahdollisella kertoimella maksimiarvon saavuttamiseksi
 • Varmista, että harjoitat vastuullista pelaamista
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim