Kaikki vedonlyönnistä Dignitas

Dignitas on vuonna 2003 perustettu kuuluisa esporttiimi. Joukkue on yksi tunnetuimmista ja tunnistetuimmista yrityksistä asiantuntevalla pelialalla. Heillä on joitain suurimmista ja suosituimmista esports-joukkueista. Kumppaneille, jotka etsivät suoraa porttia peli- ja esports-markkinoille, Dignitasin ainutlaatuinen ja erottuva brändiasema tarjoaa kerran elämässä -mahdollisuuden. NBA:n Philadelphia 76ers osti Dignitasin syyskuussa 2016.

Harris Blitzer Sports & Entertainment -perheeseen luovia ja menestyviä yrityksiä, jotka tukevat Dignitasta, kuuluvat NHL:n New Jersey Devils ja Prudential Center, monitoimilaitos Newarkissa, NJ:n toimitusjohtajat Josh Harris ja David Blitzer johtavat sijoittajaryhmää, joka omistaa kaikki näistä. Dignitas loi New Meta Entertainmentin (NME), digitaalisen urheilu- ja viihdeyrityksen, joka toimii kolmella keskeisellä toimialalla. Nämä kolme toimialaa ovat esports-tiimit, investoinnit, sisältö ja markkinointi. Yritys perustettiin syyskuussa 2019 ja Michael Prindiville on konsernin toimitusjohtaja.

Kaikki vedonlyönnistä Dignitas
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dignitas pelaajat

League of Legends -divisioona on varsin lahjakas. Viiden miehen pelaajaluetteloon kuuluvat Dongwoo 'River' Kim (eteläkorealainen), Ersin Gören alias Blue (Belgia), Toàn 'Neo' Trần (Vietnam) ja Vincent 'biofrost' Wang (kanadalainen). Dignitasilla on myös League of Legends -akatemiaosasto. Jäseniä on kuusi: Trevor 'Spawn' Kerr-Taylor ja Isaac 'Darkwings' Chou, Yujie 'Eclipse' Wu Lawrence 'eXyu' Lin Xu, Juan 'JayJ' Guibert ja Mervin-Angelo Lachica alias Dayos. Eclipse on joukkueen ainoa amerikkalainen. Loput ovat kanadalaisia.

Dignitasin CS: GO -divisioonassa on kuusi pelaajaa. Viisi pelaajista on ruotsalaisia, mukaan lukien Adam 'friberg' Friberg (Ruotsi) ja Faruk 'Pita' Pita. Muita pelaajia ovat Ludvig Alonso alias HEAP (Ruotsi), Patrik 'f0rest' Lindberg (Ruotsi) ja Jonas 'Lekr0' Olofsson (Ruotsi). Vain Håkon 'hallzerk' Fjærli on Norjasta.

Muut pelaajat

Vain kolme pelaajaa edustaa Dignitasta Fortnite kilpailuja. Nämä ovat Matthew 'Mero' Faitel (Yhdysvallat), Piero Ramirez alias Pgod (Peru) ja Lucas Cardenas alias Dukez (Meksiko).
Juliana Maransaldin alias 'showliana' (Brasilia) ja Amanda 'rain' Smith (kanadalainen) kuuluvat viiden jäsenen Valorant Female -divisioonaan. Kolme muuta amerikkalaista pelaajaa ovat Emmalee 'EMUHLEET' Garrido, Melisa 'heidän' Mundorff ja Stefanie 'Stefanie' Jones.

Rocket League -divisioonassa on neljä pelaajaa, mukaan lukien Jack 'ApparentlyJack' Benton (Englanti) ja Joris 'Joreuz' Robben (hollanti). Kaksi muuta ovat Kyle 'Scrub Killa' Robertson (Skotlanti) ja Boston Scott alias Boston (USA).

Dignitasin vahvimmat pelit

Joukkueella on vahva kilpailuhistoria. Dignitas on voittanut useita kilpailuja ja kilpailuja, joissa he ovat kilpailleet. Esports-skenelle tultuaan fanit ja muut kansainväliset organisaatiot tunnustivat nopeasti Dignitaksen kyvyt. Vuosien varrella ryhmä on tehnyt paljon. Counter-Strike ja Rakettiliiga listat ovat olleet joukkueen suosituin ja tehokkain kaikista peleistä. Näin ollen fanit voivat odottaa mahtavia tuloksia näiltä joukkueilta.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

Joukkue tuli sisään Vastaisku lokakuussa 2004 allekirjoitettuaan Darkien, Equxin, Intactin, Sylin ja Zenonin. Myöhemmin joulukuussa Sylin ja Darkien tilalle tuli RaZiel ja GoldPush. Dignitas nautti suuresta menestyksestä vasta vuosia myöhemmin. Joukkue on saavuttanut vaihtelevia tuloksia vuosien varrella. Ensimmäinen merkittävä voitto saavutettiin ESL Pro Series Germany Season IX -Finalsissa, offline B-Tier -turnauksessa.

Joukkue ei saanut uutta suurta voittoa ennen kuin CGS 2007: UK Combine, offline-A-tason turnaus. Näistä voitoista huolimatta joukkueella ei ollut suurta palkintorahaa ennen kuin ESL Major Series One Katowice 2014. Joukkue voitti vahvemman pyjama-ninjan 2-0 ja voitti 22 000 dollarin palkintorahaa. Sen jälkeen joukkue vakiinnutti itsensä yhdeksi parhaista esports-joukkueista.

Heidän ensimmäinen merkittävä voittonsa oli S-tason turnauksessa RLCS Season 5 -Finals. He voittivat NRG Esportsin tiukassa finaalissa voittaen 4:3. Dignitas Rocket League -divisioona on voittanut yli 700 000 dollaria ja on pelin parhaiden nimien joukossa.

Rakettiliiga

Divisioona perustettiin tammikuussa 2018, kun Dignitas osti Applesaucen. Zol, Turtle ja Chicago. Mutta toukokuussa Dignitas osti koko Gale Force eSportsin listan. Turtle, zol ja Chicago siirtyivät ei-aktiiviseen listaan. Joukkueen lista on kokenut suuria muutoksia ja kuuluu pelin kuuluisimpiin esport-joukkueisiin.

Miksi Dignitas on suosittu?

Yksi niistä asioista, joista Dignitas on ollut viime vuosien aikana tunnettu, on ollut nousemassa joukkueita tai pelaajia kilpailullisen pelin alkuvaiheessa. Varhain organisaatio harrasti Smiten, Trackmanian ja Hearthstonen kaltaisia pelejä, mutta osallistui myös tunnetumpiin peliin.

Dignitas ei ennen välittänyt peleistään. Joukkue ei seurannut vain kuuluisia henkilöitä, vaan he menivät parhaisiin eSports-peleihin, koska he pitivät pelistä. Dignitas yritti pysyä kärjessä viime vuosina etsimällä uusia ja suosittuja pelejä, jotka tulevat pian kuulumaan parhaiden e-urheilujoukkueiden kilpailuihin. Esports-tiimi on etsinyt tapoja päästä sisään aikaisin ja rekrytoida joukkueita.

Miksi tämä joukkue on suosittu vedonlyönti?

Dignitasin divisioonat osallistuvat erilaisiin online- ja offline-kilpailupeleihin. He ovat tehneet itselleen nimeä maailmanluokan peliyhtiönä. Pelaajien on valittava heille sopiva sivusto. Niiden pitäisi sitten hyödyntää bonukset. Jotkut näistä vedonlyöntisivustoista tarjoavat esports bonus kannustimia sekä uusille että vanhoille pelaajille. Nämä kannustimet lisäävät kassavaroja. Tämän seurauksena ne antavat pelaajille mahdollisuuden pelata enemmän oikeaa rahaa, mikä parantaa heidän voittomahdollisuuksiaan.

Dignitas Esportin palkinnot ja tulokset

CS: GO

Team Dignitas Counter strike -divisioona on ansainnut yli 1 000 000 dollaria palkintorahoja useissa turnauksissa. Dignitas voitti EPICENTER 2016, WESG 2016 Euroopan finaalit ja DreamHack European Minor at Tours 2016. Näissä kolmessa turnauksessa joukkue tienasi 250 000 dollaria, 29 960 dollaria ja 30 000 dollaria. TeamDignitas voitti myös CS: GO Champions Leaguen kauden 2 kukistaen HellRaisersin ansaitaen 25 000 dollaria.

Dignitas sijoittui kuudenneksi Esports Championship Series Season 2-finaalissa ja viidenneksi ELEAGUE Season 2:ssa. Joukkue ansaitsi 45 000 dollaria ja 50 000 dollaria palkintorahoilla kahdessa turnauksessa. Valitettavasti Dignitas hävisi Team EnVyUsille Global eSports Cupin kaudella 1, mutta ansaitsi 50 000 dollaria.

Rakettiliiga

Divisioonalla on ollut kiitettävä menestys Rocket League -turnauksissa. He voittivat RLCS:n 2021-22 - Syksy: EU Regional Event 2 - BMW Rocket League Open ja RLCS Season 9 -Europe. He saivat 30 000 dollaria ja 96 397 dollaria palkintorahana.

Team Dignitas voitti myös DreamHack Pro Circuit: Leipzig 2019, RLCS Season 6-Europe, Northern Arena: Rocket League Invitational 2 ja RLCS Season 5 -finaalit. Voittamalla nämä turnaukset Team Dignitas tienasi 50 000 dollaria, 38 531 dollaria, 15 000 dollaria ja 100 000 dollaria.

Yksi heidän suurimmista voitoistaan palkintorahojen suhteen oli RLCS:n kauden 6 finaalissa. Vaikka Dignitas hävisi finaalissa 4-1 Cloud9:lle, hän tienasi 120 000 dollaria.

League of Legends

LoL-divisioonalla ei ole viime aikoina ollut juurikaan menestystä. Joukkue sijoittui neljänneksi NA LCS Summer 2017 -kilpailussa ja ansaitsi 20 000 dollaria. Team Dignitas hävisi Team SoloMidille kauden 2 aluefinaalissa – Pohjois-Amerikka 2012, mutta ansaitsi 30 000 dollaria. Dignitas ansaitsi myös 20 000 dollaria sijoittuessaan toiseksi IEM Season VI -World Championship -sarjassa vuonna 2012. Vuoden 2012 kauden 2 maailmanmestaruuskilpailuissa Team Dignitas sijoittui sijalle 12, mutta ansaitsi 25 000 dollaria.

Rohkea

Naisten sarja on voittanut kolme turnauksia. Team Dignitas voitti TSM X:n Missharvey Invitational 2021 -tapahtumassa ja voitti myös AIMPUNCHin Fly High Invitationalin finaalissa. Dignitas sijoittui kolmanneksi VCT 2022: Game Changers North America Series 1:ssä häviten Shopify Rebellionille 2-1.
Päädivisioonalla oli vähemmän menestystä ennen sen hajoamista vuonna 2020. He sijoittuivat neljänneksi Pop Flash 2010 -tapahtumassa ja toiseksi Pittsburgh Knights Before Christmas-2020 -kilpailussa.

Dignitasin parhaat ja suosituimmat pelaajat

Mero

Matthew Faitel teki ennätyksen useimpien NA-E FNCS -voittojen osalta. Hänen itsevarma ja ylimielinen tapansa, joka on viisinkertainen FNCS-mestari, herättää kauhua vastustajissa, kun he suunnittelevat, kuinka välttää hänet. Hän päihitti yksin kaikki muut trio/joukkueet luvun 2 kauden 4 Grand Finalsissa ja voitti Pohjois-Amerikan parhaan fraggerin tittelin, ja yhteisö äänesti hänet vuoden 2021 parhaaksi pelaajaksi.

Mero, joka on 17-vuotias, on tällä hetkellä paras pelaaja vuonna 2022 ja yrittää voittaa peräkkäin FNCS-mestaruuden.

Pgod

Piero Ramirez on Fortniten ammattipelaaja, joka on 21-vuotias. Hän löysi Fortniten vuoden 2018 alussa ja vakiinnutti itsensä nopeasti yhdeksi pelin suurimmista tähtäjistä. Pgod kasvoi kilpailevana pelaajana ja vaikuttajana kauan odotetun paluunsa aikana Twitchiin, ja hänestä tuli yksi Pohjois-Amerikan suurimmista räjähdyssoittajista samalla, kun hän sai miljoonia seuraajia. Hän laajensi Twitch-yleisöstään yhdeksi aktiivisimmista ja kannustavimmista, mikä johti satoihin fanisivustoihin, innokkaaseen seuraamiseen muotirakkaudestaan ja valtavaan haluun IRL-sisältöön.

Dukez

Lucas Cardenasin varhainen menestys Fortnitessa tuli luovista pelitiloista, kuten vyöhykesodasta ja laatikkotaisteluista, joissa hänen visuaalisesti kaunis pelinsä kiinnitti välittömästi yhteisön tärkeiden jäsenten huomion. Kilpailutilanne kyseenalaisti Dukezin kyvyn muuntaa häikäisevää pelaamistaan turnauspaikoiksi, kun hän osoitti edelleen mekaanista taitoaan Creativessa. Dukez hyväksyi roolinsa altavastaajana ja järkytti kaikkia voittamalla ensimmäisen FNCS-mestaruutensa luvussa 2, kaudella 7.

Missä ja miten lyödä vetoa Dignitas Esportsista?

Dignitas-otteluista kiinnostuneet voivat löytää ainutlaatuisia vedonlyöntivaihtoehtoja jokaiselta esport-vedonlyöntisivustolta, mikä takaa ainutlaatuisen vedonlyöntikokemuksen, erityisesti vaihtelevissa mestaruuskilpailuissa. Vedonlyöjien pitäisi tuntea olonsa mukavaksi lyödessään vetoa Dignitas Esportsista, koska heidän joukkueissaan on erittäin taitavia pelaajia.

The parhaat esport-vedonlyöntialustat joukkueen vedonlyöntiin ovat GGBet Rivalry, ArcaneBet ja Betway. Joukkue on loistava valinta niille, jotka haluavat pelata CS: GO:ta tai Rocket Leaguea pelatessaan. Heidät tunnustetaan yhdeksi maailman parhaista Counter-Strike-joukkueista, ja he voivat helposti kukistaa jopa pelottavammat vastustajat. Vedonlyönnillä suorista peleistä ja otteluiden voittajista on aloittelijoille hyvä mahdollisuus voittaa.

Strategiat panostaa Dignitas Esportsiin

Muut joukkueet ovat hieman vaarallisempia, lähinnä siksi, että ne eivät näytä saavan jalansijaa. Ottelun voittajapanoksia tulee käyttää vain, kun joukkue pelaa heikompaa tai tasavertaista vastustajaa vastaan, kun taas suorat vedot ovat erinomaisia pienissä kilpailuissa.

Punterit voivat oppia lisää Dignitas Esports -joukkueista katsomalla syötteitä ja aiempia otteluita. On jännittävää seurata heidän menevän The Internationalin finaaliin, ja se tarjoaa myös yksilöille runsaasti tietoa Dignitas-tiimistä. Tärkein asia vedonlyöjien tekemiselle ennen vedonlyöntiä on suorittaa kotitehtävänsä. Rocket League ja Counter-Strike ovat sen sijaan kohtuullisen turvallisia valintoja.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

Zvenin rohkea liike: liittyminen Dignitaksen 2024 LCS Summer Splitiin
2024-05-09

Zvenin rohkea liike: liittyminen Dignitaksen 2024 LCS Summer Splitiin

Jesper "Zven" Svenningsen, joka on tulossa yhdeksi vuoden kiehtovimmista listaliikkeistä, tekee paluun League of Legends Championship Seriesiin (LCS) ja pukeutuu tällä kertaa Dignitas-paidan AD-kantaan. 2024 kesäjako. Tämä kehitys, jonka Sheep Esports raportoi ensimmäisenä, merkitsee Zvenin joukkueiden vaihdoksen lisäksi myös paluuta juurille AD-sarjan rooliin lyhyen kokeilun jälkeen tukena vuonna 2023.