Kaikki aiheesta Valorant Betting Odds

Valorant lanseerattiin yhdellä parhaista markkinointistrategioista, joita kukaan on koskaan nähnyt. Se oli niin menestyvä, että miljoonat pelaajat aloittivat pelin pelaamisen jo ennen kuin se pääsi ulos beta-vaiheesta. Eteenpäin tähän päivään, Valorantin pelaajakunta on edelleen vahva. Pelissä on myös valtava esports-skene, jossa on valtavia tapahtumia joka vuosi.

Tämän suosion kasvun perusteella näyttää vain siltä, että esports-vedonlyöjät alkaisivat siirtyä Valorant-vedonlyöntiin. Jos olet Valorant-fani, joka pitää vedonlyönnin jännityksestä, haluat todennäköisesti myös osallistua Valorant-vedonlyöntiin. Ennen kuin astut Valorant-vedonlyöntimaailmaan, sinun on opittava hieman sen toiminnasta. Sinun on myös opittava ja ymmärrettävä joitain perusvedonlyöntiehtoja.

Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
BonusJopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Sähköisen urheilun maailma voi olla hyvin hämmentävä niille, jotka eivät ole tottuneet siihen. Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää, että se on myös erittäin jännittävää ja mielenkiintoista. Sama asia voidaan sanoa nettikasinoista.

BonusJopa 600 dollaria
Show less...Näytä lisää
  • Suuri peli
Show less...
Näytä lisää
  • Suuri peli

22Bet on ollut toiminnassa vuodesta 2017. Sen omistaa TECHSOLUTIONS NV, Curacaolainen organisaatio. Curacaon uhkapelilisenssin ansiosta, joka on voimassa 23. marraskuuta 2023 asti, useimmat online-pelaajat pitävät sitä turvallisena, koska Curacaon hallitusta arvostetaan korkeasti verkkopelaamisessa.

BonusHanki 100 € talletusbonuksesi
Show less...Näytä lisää
  • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
  • Suuri valikoima urheilulajeja
  • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset
Show less...
Näytä lisää
  • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
  • Suuri valikoima urheilulajeja
  • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset

Loot.bet on poikkeuksellinen e-urheilun tarjoaja, jota suositellaan sen luotettavuuden ja erinomaisen palvelun vuoksi. Pitkäaikaisena ESports -vaihtoehtona tämä palveluntarjoaja on ansainnut hyvän maineen pelaajien keskuudessa sen perustamisesta lähtien vuonna 2016 . Huippuosaamiselle ja parhaan mahdollisen e-urheilukokemuksen tarjoamiseen sitoutuneena Loot.bet on tullut pelaajien paras valinta maailmanlaajuisesti.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Valorant-vedonlyöntikertoimista

Kaikki mitä sinun tulee tietää Valorant-vedonlyöntikertoimista

Yksi Valorant-vedonlyönnin yksinkertaisimmista vedonlyöntiehdoista on Valorant-vedonlyöntikertoimet. Onneksi tässä on kattava katsaus kaikesta, mitä sinun tulee tietää Valorant-kertoimista.

Pohjimmiltaan Valorant-vedonlyönti ei ole niin vaikea ymmärtää. Se alkaa kirjaimella a Loistava e-urheilutapahtuma. Oletetaan, että kahden Valorantin huippujoukkueen välinen esports-ottelu on meneillään. Luuletko, että tietty joukkue voittaa todennäköisimmin. Tai luulet, että jokin muu tulos todennäköisimmin tapahtuu. Joten asetat panoksen tulokseen.

Tämä on kuitenkin vain liian yksinkertaistettu selitys. Ongelma syntyy, kun avaat online-vedonvälittäjän ja aloitat vedonlyönnin. Jos olet aloittelija Valorant-vedonlyönnissä, on helppo hämmentyä.

Saatat yllättyä kuullessani, että et saa samaa tuottoa lyömällä vetoa eri tuloksista. Juuri sen Valorant-kertoimet auttavat sinua selvittämään. Tämän videopelin vedonlyöntikertoimet auttavat sinua myös selvittämään vedon voittamisen todennäköisyyden.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Valorant-vedonlyöntikertoimista
Valorant Esport -vedonlyöntikertoimet selitetty

Valorant Esport -vedonlyöntikertoimet selitetty

Kuten olemme jo maininneet, Valorant-kertoimet kertovat vedonlyönnistä kaksi asiaa. Ensinnäkin Valorant-vedonlyöntikertoimet kertovat sinulle tarkan tuoton, jonka saat panostamallasi summalla. Jos asetat esimerkiksi 200 dollarin panoksen, tiedät tarkasti, saatko vastineeksi 400 dollaria, 500 dollaria vai 300 dollaria.

Seuraava asia, jonka saat tietää lukemalla Valorant esportsin vedonlyöntikertoimet, on todennäköisyys, että voitat vedon. Oletetaan esimerkiksi, että lyöt vetoa siitä, että joukkue A voittaa Valorant-ottelun. Jos kertoimet viittaavat siihen, että saat enemmän kuin kaksi kertaa panossummasi palautuksen, joukkue A ei todennäköisesti voi voittaa.

Kuitenkin, jos kertoimet viittaavat siihen, että saat pienemmän kuin kaksi kertaa panossummasi, joukkueen A voiton todennäköisyys on paljon suurempi. Lyhyesti sanottuna, mitä pienempi tuotto, sitä suurempi on tapahtuman todennäköisyys.

Jotta voit poimia nämä tiedot Valorant-vedonlyöntikertoimista, sinun on osattava lukea ne. Vedonlyöntikertoimia voi lukea eri tavoin riippuen käytetystä formaatista, mikä selitetään yksityiskohtaisesti seuraavassa osiossa.

Valorant Esport -vedonlyöntikertoimet selitetty
Valorant-vedonlyöntikertoimien tyypit

Valorant-vedonlyöntikertoimien tyypit

Sinun on opittava lukemaan kolme yleisimmät vedonlyöntikertoimet tai parittomat muodot Valorant-vedonlyöntiin. Näitä muotoja ovat desimaalimuoto, murtoluku ja amerikkalainen muoto. Vaikka kaksi ensimmäistä ovat yleisempiä, saatat törmätä alustoihin, joissa on mahdollisuus esittää kertoimet amerikkalaismuodossa.

Desimaalikertoimet

Desimaalikertoimet ovat ylivoimaisesti yksinkertaisin ymmärtää. Desimaalikertoimet käyttävät desimaalilukua, kuten 5,5 tai 3,2. Saadaksesi vastineeksi saamasi summan, kerro desimaalikertoimet vedollasi. Jos esimerkiksi panostat 100 dollarilla tulokseen, jonka kertoimella on 3,2 ja voitat, saat 3,2 kertaa 100, mikä on 320 dollaria.

Murtolukukertoimet

Murtolukumuoto on erittäin suosittu. Käytämme murtolukuja kertoimien esittämiseen murtolukumuodossa, kuten 4/1 tai 3/2. Tässä muototyypissä toinen numero edustaa panossummaasi ja ensimmäinen numero edustaa tuottoa, jonka saat siitä. Joten jos panostat 100 dollaria tulokseen, jonka kertoimet ovat 4/1, saat 400 dollaria vastineeksi.

American Odds

Lopuksi meillä on amerikkalainen pariton muoto. Amerikkalainen muoto ei ole niin suosittu Valorant-vedonlyönnissä. Se on myös hieman monimutkaista ymmärtää. Amerikkalaisessa muodossa kertoimet esitetään numerolla, jonka vieressä on positiivinen tai negatiivinen merkki.

Todennäköinen lopputulos on ristiriidassa negatiivisen merkin kanssa. Toisaalta vähiten todennäköisimmin tapahtuvalla lopputuloksella on positiivinen merkki. Oletetaan esimerkiksi, että joukkue on dominoinut turnauksen kaikkia otteluita. The todennäköisyys, että joukkue voittaa toisella ottelulla on negatiivinen merkki, kuten -150.

Tämä numero kertoo, että sinun on panostettava 150 dollaria voittaaksesi 100 dollaria. Toisaalta +150 tarkoittaa, että voitat 150 dollaria panostamalla 100 dollaria.

Valorant-vedonlyöntikertoimien tyypit
Mistä löytää parhaat Valorant Odds

Mistä löytää parhaat Valorant Odds

Internetin avulla voit helposti vaihtaa alustasta toiseen yhdellä hiiren napsautuksella. Tästä syystä sinun ei pitäisi joutua tyytymään alustoihin, jotka eivät anna sinulle kunnollista tuottoa. Itse asiassa sinun tulee aina etsiä alustoja, jotka antavat sinulle parhaan tuoton. Se pätee myös Valorant-vedonlyöntikertoimiin.

Koska jokaisella alustalla on erilaiset vedonlyöntikertoimet samalle tulokselle Valorant esports -tapahtumassa, ei ole järkevää pysyä alustassa, jonka kertoimet eivät anna sinulle korkeinta tuottoa. Sen sijaan sinun tulee etsiä alustoja, joilla on parhaat Valorant-kertoimet.

Löytääksesi parhaat Valorant-kertoimet, saatat joutua tutustumaan muutamaan alustaan ennen kuin pääset sellaiselle, jolla on itse asiassa parhaat Valorant-kertoimet. Se voi kuitenkin tuntua vaikealta ja aikaa vievältä tehtävältä. Onneksi voit yksinkertaisesti tarkistaa esportranker.com, joka on alusta, joka arvioi online-vedonlyöntisivustoja.

Esportranker.com-sivustolta löydät vedonlyöntisivustoja parhaille Valorant-vedonlyöntikertoimille.

Mistä löytää parhaat Valorant Odds
Parhaat Live Valorant -vedonlyöntikertoimet

Parhaat Live Valorant -vedonlyöntikertoimet

Tiesitkö, että voit itse lyödä vetoa Valorant esports -ottelusta livenä, kun se pelataan reaaliajassa? Toisin sanoen voit seurata Valorant esports -ottelua livenä sen tapahtuessa ja lyödä vetoa kyseisestä ottelusta samaan aikaan.

Koska ottelun tilanne kuitenkin muuttuu lähes joka minuutti, myös kertoimet muuttuvat ja päivittyvät jatkuvasti. Nämä muuttuvat kertoimet live-vedonlyönti niitä kutsutaan live-vedonlyöntikertoimiksi, jotka tässä tapauksessa ovat live-vedonlyöntikertoimia Valorant.

Jos olet kokenut vedonlyöjä tai tiedät paljon siitä, miten Valorant esportsin ottelut etenevät, sinun tulee aina pitää silmällä Valorantin live-vedonlyöntikertoimia. Et koskaan tiedä, milloin saatat löytää todennäköisyyksiä, jotka saavat sinulle mielettömän tuoton. Jos seuraat tarkasti live-kertoimia, pystyt tarttumaan tilaisuuksiin, jotka tuovat sinulle kohtuullisen tuoton pienellä riskillä.

Parhaat Live Valorant -vedonlyöntikertoimet
Lyö vetoa Valorantista oikealla rahalla

Lyö vetoa Valorantista oikealla rahalla

Ihmiset jotka pitävät Rohkea e-urheilu ja vedonlyönti oikealla rahalla olisi helpottunut kuultuaan, että heillä on mahdollisuus lyödä vetoa Valorantista oikealla rahalla.

Asia on siinä, että Valorant esportsin kasvavan suosion myötä monet online-vedonvälittäjät ovat alkaneet tarjota vedonlyöntimarkkinoita Valorant esportsille. Valittavanasi on paljon vaihtoehtoja. Ei vain sitä, vaan Valorant-vedonlyöntiprosessi on myös todella yksinkertainen.

Kuinka voit kuitenkin päättää, onko Valorant-vedonlyönti oikealla rahalla hyvä idea sinulle? Se on myös itse asiassa melko yksinkertaista. Kysy itseltäsi joitain yksinkertaisia kysymyksiä. Oletko seurannut Valorant esportsia jonkin aikaa? Oletko hyvä Valorant-pelaaja? Oletko hyvä ennustamaan Valorant esports -tapahtumien tuloksia?

Jos vastaus on kyllä kaikkiin näihin kysymyksiin, sinun tulee ehdottomasti yrittää lyödä vetoa Valorantista oikealla rahalla.

Lyö vetoa Valorantista oikealla rahalla
UKK

UKK

Mitkä ovat Valorant-vedonlyöntikertoimet?

Loistavat vedonlyöntikertoimet auttavat vedonlyöjiä selvittämään tuoton, jonka he saavat panostettuaan tietyn summan ja voitettuaan vedon. Kertoimet auttavat heitä myös analysoimaan voiton todennäköisyyttä. Nämä molemmat asiat voivat auttaa vedonlyöjiä määrittämään, onko tietyn tuloksen vedonlyöminen riskin arvoista.

Mitkä ovat parhaat Valorant-vedonlyöntikertoimet?

Yksinkertaisesti sanottuna parhaat Valorant-vedonlyöntikertoimet antavat sinulle eniten tuottoa vedonlyöntisummallesi. Esimerkiksi kertoimet 3,3 ovat parempia kuin kertoimet 3,2, jos tulos on sama.

Voitko lyödä vetoa Valorantista oikealla rahalla?

Kyllä, voit lyödä vetoa Valorantista oikealla rahalla. Itse asiassa tuhannet ihmiset tekevät niin säännöllisesti, ja monet online-vedonvälittäjät tarjoavat vedonlyöntimarkkinoita Valorantille.

Onko Valorant-vedonlyönti laillista?

Niin kauan kuin olet uhkapelaamisen laillisen ikärajan sisällä ja olet maassa, jossa rahapelaaminen on sallittua, Valorant-vedonlyönti on sinulle täysin laillista. On kuitenkin hyvä idea tarkistaa maasi lait ennen kuin osallistut vedonlyöntiin.

UKK

Tuoreimmat uutiset

Ainoa tarvitsemasi rohkea vedonlyöntiopas
2023-01-12

Ainoa tarvitsemasi rohkea vedonlyöntiopas

Riot Gamesin uusin peli, Valorant, näkee paljon toimintaa kilpailevalla pelikierroksella. Vedonlyöntiharrastajat ovat todennäköisesti nähneet esports-markkinoiden kasvun haluamallaan vedonvälittäjällä, ja Valorant on todennäköisesti yksi saatavilla olevista peleistä.

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close