Kaikki vedonlyönnistä Team Envy

Envy Gaming on Pohjois-Texasissa toimiva viihde- ja eSport-yritys. Envy Gaming sulautui OpTic Gamingiin vuonna 2021 ja muodosti yhden suosituimmista eSports-joukkueista. Nämä joukkueet ovat OpTic Texas Call of Duty Leaguessa, Dallas Fuel Overwatch Leaguessa, huippusijoitetut Halo Championship Series, Valorant ja Rocket League -joukkueet. Joka päivä miljoonat fanit katsovat yrityksen peli- ja elämäntapasisällön luojia YouTubessa, Twitchissä ja muilla sosiaalisen median alustoilla.

Team Envy perustettiin vuonna 2007 ammattitaitoisella Call of Duty -listalla. Omistaja ja toimitusjohtaja Mike Rufail on sittemmin muuttanut Dallasissa toimivan organisaation yhdeksi maailman suurimmista eSports-joukkueista. Post Malone, Rufail, Hector Rodriguez, Gray Television ja eSportsin pioneeri Hector Rodriguez ovat Envyn omistajia.

Kaikki vedonlyönnistä Team Envy
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Tietoja Team Envystä

Rufailia avustaa Ken Hersh, strateginen sijoituskumppani, joka omistaa Hersh Interactive Groupin. Toinen joukkueen kumppani on ammattimainen pokerinpelaaja. On olemassa joitain lisäsijoituksia merkittäviltä Texasin perheiltä, paikallisilta sijoittajilta ja eräiltä kansallisilta sijoittajilta. Team envyllä on kumppanuuksia suurten tuotemerkkien, kuten Acer's Predator Gamingin, Corsairin, Jack in the Boxin, Jack's Linksin ja Acerin Predator-pelilinjan, kanssa.

Pelaajat

Valorant-listaa johtaa toimitusjohtaja Talespin, salanimellä Ronnie DuPree. Joukkueen päävalmentaja on Chet Singh. Tiimin jäsenet ovat Jimmy Nguyen, alias Marved, Jaccob Whitaker, alias Yay, Victor Wong ja alias Victor. Austin Roberts, joka tunnetaan myös nimellä Crashies, ja FNS, jonka koko nimi on Pujan Mehta, ovat hänen pelaajiaan.

Hector "H3CZ" Rodriguez, nykyinen OpTic Gaming -johtaja, vastaa Call of Dutysta. Seth "Scump" Abner johtaa joukkuetta usean FPS:n mestarien Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castron, Indervir "Illey" Dhaliwalin ja Brandon "Dashy" Otellin avustamana.

Lunchbox ja valmentaja Jason Brown muodostavat Team Halo Envyn. Lucid, oikealla nimellä Tom Wilson, iGotUrPistolan virallinen nimi Justin Deese, Joey Taylor, alias TriPPPeY, ja Brad Laws, alias aPG, ovat pelaajia.

Dallas Fuelissa on myös useita Overwatch-pelaajia, joita valvovat Wolf ja Clint Petrzelka pelaajapäällikköinä. Joukkueen jäseniä ovat Mat' Tazmo' Taylor, Helen' Dear' Jang, Taehun' Edison' Kim ja Eui-Seok Lee, joka tunnetaan myös nimellä Fearless. Hyeonseok "ChiYo" Han, Yeong-Han Kim, joka tunnetaan myös nimellä SP9RK1E, ja Han-Been Choi, alias Hanbin, ovat muita pelaajia. Kokoonpanoa täydentävät Jun Kwon, Minseo "Griyo" Kang ja Dong-Ha Kim, alias Doha.

Rocket Leaguen listalla ovat Nick "mist" Costello, joka tunnetaan myös nimellä Andreas Jordan, ja Pierre Silfver, kansanomaisesti Turbopolsa.
Seth Manfield on Team Envyn ainoa edustaja Magic: The Gatheringissä. Super Smash Brosissa Justin Hallet ja Allias Wizzrobe edustavat Team Envyä.

Team Envyn vahvimmat pelit

Team Envy kilpailee, suoratoistaa ja luo sisältöä erilaisiin videopeleihin. Franchisingilla on eSport-joukkueet Rocket Leaguessa Call of Duty, Overwatch, Valorant ja Super Smash Bros. Envy Gaming nimettiin Forbesissa maailman kahdeksanneksi arvokkaimmaksi eSports-organisaatioksi vuonna 2019.

Velvollisuuden kutsu

Team Envy on ehkä pisimpään toiminut ja näkyvin ammattilainen Velvollisuuden kutsu tiimi. Joukkueella on kuitenkin viime aikoina ollut kohtalaisen osan ongelmista. Envy ei ole onnistunut kehittämään kokoonpanoa, joka voi johdonmukaisesti tuoda kotiin palkintoja ja samalla tarjota johdonmukaisuutta, jota brändin edustaminen edellyttää. Tämä johtuu toistuvista listan liikkeistä, kollektiivisista alisuorituksista ja arvostettujen pelaajien menetyksestä.

Halo

Kun Halo Infinite paljastettiin, Envy oli yksi yhdeksästä franchising-joukkueesta, jotka tulivat liigaan sen uudestisyntymisessä. Jokainen yhdeksästä joukkueesta sai spartalaisen ihonsa sekä erottuvan aseen ihon ja tunnuksen. Envy rohkaisi faneja ostamaan joukkueensa "rajoitetun erän" skinin.

Rohkea

Envy, pohjoisamerikkalainen eSports-organisaatio, on muuttanut tuotemerkkinsä Rohkea joukkue kilpailemaan OpTic Gaming -bannerin alla. Joukkue on voittanut yli 250 000 dollaria turnauksissa vuosien varrella.

Rakettiliiga

Kun ostettiin Northern Gaming -kokoonpano vuonna 2017, Team Envy liittyi Rakettiliiga. Yritys julkaisi listansa vuonna 2018, mutta palasi vuonna 2020 Vanguardin ostettuaan sen.

Miksi Team Envy on suosittu?

OpTic on voittanut 47 titteliä ja sillä on yli 24 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa. OpTic Gaming sulautui Envy Gamingiin vuonna 2021, ja H3CZ:stä tuli organisaation omistajaryhmän jäsen. OpTic Texas kilpailee Call of Duty League -kaudella 2022 yrittäen saada takaisin Dallas Empiren vuonna 2020 ansaitseman tittelin.

Team Envy kilpailee erilaisissa eSports-peleissä, jotka tarjoavat pelaajille laajan valikoiman vedonlyöntivaihtoehtoja. Parhaat Team Envy -vedonlyöntisivustot tarjoavat kilpailukykyiset kertoimet meneillään oleviin ja tuleviin otteluihin.

Team Envyllä on ollut useita erinomaisia kausia ja uskomattomia saavutuksia useissa eSports-kategorioissa. Heitä pidetään yhtenä CS: GO:n ja Call of Dutyn historian menestyneimmistä eSports-organisaatioista. Joukkue on ensimmäinen Pohjois-Amerikan eSports-joukkue, joka on nimetty Korea Overwatch Champions -mestariksi. Team Envyllä on myös pisin voittosarja Overwatchin Guinnessin maailmanennätyksessä.

Team Envyn palkinnot ja tulokset

Esports on tällä hetkellä uskomattoman suosittu kaikkialla maailmassa. Tapahtumissa ovat mukana parhaat eSports-tiimit tarjoten hyvän kokemuksen hienoimmille pelaajille. Maailmalla on jo satoja suuria eSports-tapahtumia, joissa on suuria palkintopotteja.

Suuri ja monipuolinen valikoima eSports-turnauksia on eSports-alan keskiössä. Ne ovat eSports-alan sykkivä sydän, jotka luovat pohjan huippuluokan eSports-tiimipelaamiseen ja esports-vedonlyöntiin. Esports-turnaukset olivat ennen pieniä, paikallisesti isännöityjä tapahtumia. Nyt yksi turnaus voi olla arvoltaan kymmeniä miljoonia dollareita.

Huomattavia tuloksia

Call of Duty -tiimi voitti CWL-mestaruuden 2016, jossa he saivat 800 000 dollarin palkinnon. He voittivat myös MLG Online National Championship 2010. CWL Championship 2017 -sarjassa joukkue voitti 200 000 dollaria sijoittuen toiseksi. Joukkue oli myös toiseksi CWL Pro League Stage 2 -pudotuspeleissä 2017 voittaen 120 000 dollaria. Joukkue on noussut kakkossijalle myös kolmessa suuressa tapahtumassa. Nämä sisältävät Call of Duty -mestaruus 2014 & 2013 ja MLG Online National Championship 2010. Vuosien varrella joukkue on voittanut yli 1,8 miljoonaa dollaria.

Halo-tiimi voitti huikeat 200 000 dollaria Halon maailmanmestaruuskilpailuissa 2017 ja sijoittui toiseksi. He voittivat myös 100 000 dollaria samassa turnauksessa vuonna 2018. Joukkue voitti HCS Pro League NA 2017 Fall: Regular Season ja UMG Daytona 2017. Team Envy on myös voittanut HCS Pro League NA 2016 Fall: Finals, ME Las Vegas 2016. ja HCS Pro League NA 2016 Syksy: Runkokausi.

Muut tulokset

The Valorant voitti VCT 2021: North America Stage 1 Challengers 2 ja Cloud9 To The Skyes. Joukkue voitti 125 000 puntaa VCT 2021: Stage 3 Masters-Berliinissä samana vuonna. Joukkue sijoittui kolmanneksi VCT 2021: North America Stage 3 Challengers Playoffsissa voittaen 15 000 dollaria.

Rocket League on voittanut lukuisia voittoja. Se voitti WePlay Esports Invitationalin, jossa mukana Rocket League - Pohjois-Amerikka. He voittivat my√∂s RLCS Season X - Spring: Lamborghini Open -NA Regional Event 3 ja RLCS Season X - Winter: NA Regional Event 2. Team Envy voitti RLCS Season X - Fall: NA Regional Event 3. He ovat olleet toiseksi RLCS 22. 2021 ‚Äď Syksy: NA Regional Event 3 ‚Äď Fall Classic ja Gfinity the United Kingdom Elite Series ‚Äď Kausi 3.

Palkinnot

  • Game Awards 2015 - Vuoden eSports Player
  • SXSW Gaming Awards 2016 ‚Äď arvokkain esports-tiimi
  • eSports Industry Awards 2016 - Vuoden eSports Team

Team Envyn parhaat ja suosituimmat pelaajat

JKap

Call of Dutyssa joukkuetta edustaa Jordan Kaplan. Amerikkalainen on maailmanlaajuisesti sijalla 193 ja Yhdysvalloissa sijalla 26. 28-vuotias pelaaja on voittanut lähes 400 000 dollaria 97 turnauksesta. Näissä kilpailuissa Jordanilla on 57,73 prosentin voittoennätys.

Apatia

Toinen Team Envyssä tunnettu Call of Duty -pelaaja on Brayan Zhelyazkov. Niissä 71 kilpailussa, joissa hän on kilpaillut, pelaajan voittoprosentti on 54,44 prosenttia. Näiden kilpailujen kautta pelaaja on kerännyt yli 300 000 dollaria tuloja. Hän on 253. sijalla maailmanlaajuisesti ja 39. Yhdysvalloissa.

Onnellinen

Vincent Schopenhauer on ranskalaissyntyisen Valorant-pelaajan virallinen nimi. Huippupelaaja on voittanut yhteensä yli 400 000 dollaria palkintorahoja yli 130 turnauksesta. Hän on tällä hetkellä sijalla 310 maailmanlistalla ja 10 kotimaassaan. Hänellä on 82,08 prosentin voittoennätys kaikista tapahtumista.

Atomi

Rocked League -pelissä 18-vuotias pelaaja on hyvin pidetty. Massimo Franceschin, pelaajan koko nimen, voittoprosentti oli 74,57 55 turnauksessa. Näillä tapahtumilla hän on ansainnut yli 100 000 dollaria.

Missä ja miten lyödä vetoa Team Envystä

Loot.bet, Pixel.bet ja 1xBet ovat parhaita eSports-vedonlyöntisivustoja. Nämä verkkosivustot palvelevat laajaa valikoimaa markkinasegmenttejä pienille ja merkittäville Team Envy -tapahtumille. Live-chat-vaihtoehto on yleensä käytettävissä suoratoiston aikana, ja muiden ihmisten kommenttien lukeminen voi kertoa, mitä muut ajattelevat joukkueen suorituksesta ja joukkueen nykytilasta. Näitä sivustoja suositellaan Valorant-vedonlyöntiin, Haloon, Rocket Leagueen ja muihin aktiviteetteihin.

Mikä on paras vedonlyöntistrategia Team Envyyn panostamiseen?

Ennen kuin pelaajat alkavat panostaa Team Envyyn, on yleensä järkevää asettaa budjetti ja tietää, kuinka paljon he ovat valmiita käyttämään. On tärkeää tallettaa vain sellaisia summia, joiden häviäminen on mukavaa, koska jotkut panokset asetetaan panoksille, jotka eivät todennäköisesti voi voittaa.

Aiempien Team Envy -otteluiden katsominen on erinomainen tapa tutustua joukkueeseen. Se auttaa määrittämään mikä eSports pelit ne ovat loistavia ja missä pelaajat voivat löytää parempia vedonlyöntimahdollisuuksia. Tämä on myös erinomainen tapa tutustua yksittäisiin pelaajiin ja heidän panokseensa joukkueen kokonaissuoritukseen.

On tärkeää tarkistaa saatavilla olevat vedonlyöntimarkkinat useilla eSports-vedonlyönnillä riippuen siitä, missä eSports-pelissä pelaajat haluavat panostaa. Tämä mahdollistaa vetojen asettamisen, jotka todennäköisemmin voittaa. Ottelun voittajat, kierroksen voittajat ja kokonaisvoittajat ovat yleisimmät eSports-markkinat, joita uusien tulokkaiden tulisi harkita.

Suorat tai tulevaisuuden vedot, tasoitusvedot, yli/alle vedot, parittomat vedot, tasoitukset ja suojausvedot ovat joitain muita vedonlyöntimarkkinoita. Vaikka niitä on lukuisia eSports-vedonlyöntisivustot, on yleensä hyvä idea tutustua alueisiin, jotka ovat tuttuja.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen