Kaikki vedonlyönnistä SK Gaming

SK Gaming on tunnettu organisaatio ja yksi tunnetuimmista esport-tiimeistä ammattivideopelaamisessa maailmanlaajuisesti. Schroet Kommando (SK), kukoistava e-urheiluyritys, jolla on toimistot Kölnissä ja Berliinissä, Saksassa, perustettiin vuonna 1997 omistautuneiden ystävien toimesta. Viimeisten kahden ja puolen vuosikymmenen aikana SK Gaming on menestynyt suurissa turnauksissa. He ovat myös voittaneet miljoonia dollareita palkintorahoja eri urheilulajeissa. Kunnianhimoisena kilpailijana ja laatikoiden ulkopuolella ajattelevana yrityksenä SK on noussut e-urheilun historian tunnetuimpiin henkilöihin ja näyttänyt tietä monella rintamalla.

SK Gaming on aina korostanut kansainvälistä ilmapiiriä jäsentensä keskuudessa huolimatta voitoistaan kentällä ja sen ulkopuolella. Ryhmän perustamisesta lähtien se on yrittänyt rakentaa ystävyyssuhteita eri etnisistä ja uskonnollisista taustoista tulevien pelaajien ja henkilökunnan välille.

Kaikki vedonlyönnistä SK Gaming
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

SK Gamingin pelaajat

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas "Ekon" Chenel ja Kérian Candolfi, joka tunnetaan yleisesti nimellä Kérian, edustavat SK Gamingia Rakettiliiga kilpailuja. Ensimmäinen on Tanskasta, kun taas kaksi muuta ovat tanskalaisia.

Neljä saksalaista pelaajaa edustaa SK Gamingia Clash Royale -kilpailuissa. Nämä ovat Justus von Eitzen, alias Flobby, ja Morten Mehmert, joka tunnetaan yleisesti etunimellään Morten. Kaksi muuta ovat Samuel "xopxsam" Klotz ja Lucas Nageler, alias BigSpin.

SK Gamingilla on myös joukkue Brawl Starsissa. Se on yksi suosituimmista esports-joukkueista. Nämä ovat Pedro Guijarro, Bekri "Symantec" Tahiri ja Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben 'Ikaoss' Exposito ja Sergio Iglesias alias Kiwii täydentävät viiden miehen listaa. Symantec on ainoa saksalainen huippuluokan e-urheilujoukkueessa; loput ovat espanjalaisia.

SK Gamingin FIFA-lista koostuu vain kahdesta saksalaisesta pelaajasta. Nämä ovat Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo, ja Tim "TimLatka" Schartmann.

League of Legends -pelaajia

Mukana on kaksi joukkuetta League of Legends. Nämä ovat ensimmäinen vuonna 2010 perustettu SSK Gaming -tiimi ja vuonna 2014 perustettu SK Gaming Prime. Primen lista osallistuu pääasiassa paikallisiin turnauksiin. Pääryhmään kuuluu seitsemän pelaajaa, mukaan lukien Erberk "Gilius" Demir ja Janik Bartels, alias Jenax, molemmat Saksasta. Muita pelaajia ovat Jean "Jezu" Massol (Ranska), Erik Wessén alias Treatz (Ruotsi) ja Thomas "Tom" Diakun Iso-Britanniasta. Kaksi muuta ovat Daniyal Gamani, joka tunnetaan nimellä Sertuss, Saksasta ja Simon' Swiffer' Papamarkos Australiasta.

Prime Team koostuu myös seitsemästä pelaajasta. Kaksi on hollantilaisia pelaajia; Alois Nelissen, joka tunnetaan yleisesti nimellä Alois, ja Max' Raqo' Temminck. Georgia Paras alias TroubleInc (saksa), Edgaras' Eckas' Strazdauskas (Liettua) ja Sven Vidović alias Dehaste (Kroatia) ovat myös parhaita esports-tiimin jäseniä. Muut kaksi ovat Ilya Makavchuk (Valko-Venäjä) alias Gadjet ja Patryk "Mystiq" Piórkowski Puolasta.

SK Gamingin vahvimmat pelit

Brawl Stars

Tämä on SK Gamingin vahvin peli. Brawl Stars -tiimi perustettiin vuonna 2022, ja se koostuu tällä hetkellä 5 tähden pelaajista, ja se on kuuluisa SK Gamingin esport-joukkue. Joukkue on voittanut useissa parhaissa Brawl Stars -kilpailuissa. Huolimatta erilaisia turnauksia voittoja, tämä joukkue on huomattava matkastaan Brawl Stars World Finals 2020 -finaaliin.

Valmistuminen oli Supercellin vuoden viimeinen tapahtuma. Myös vuoden 2020 kilpailukauden MM kuului Supercellin järjestämiin turnauksiin. Turnaukseen kelpuutetut joukkueet ovat parhaita esports-joukkueita maailmanlaajuisen karsintakampanjan kautta ympäri vuoden. SK Gaming -tiimi sijoittui kolmanneksi ja voitti 125 000 dollarin palkinnon.

Clash Royale

Neljä tähteä edustaa joukkuetta kansainvälisissä kilpailuissa. SK Gaming perusti tämän joukkueen vuonna 2018 ja on voittanut yli 190 000 dollaria palkintorahoja. Heidän viimeisin menestys oli Clash Royale League 2020 World Finals. Joukkue sijoittui kilpailussa toiseksi ja voitti 70 000 dollarin palkinnon. Joukkue voitti Clash Royale League 2019 West Fall -kauden.

League of Legends

Joukkueella on SK Gamingin laajin lista. Pääjoukkueessa ja SK Gaming Primessa sijaitseva joukkue on menestynyt useissa kilpailuissa. Osa menestyksestä on ollut voitettuja palkintoja, kun taas toiset ovat olleet siinä asemassa, johon he sijoittuivat.

Miksi SK Gaming on suosittu?

SK Gaming on legendaarinen organisaatio, jolla on pitkä ja maineikas historia. Team on vakiinnuttanut asemansa erottuvana esports-brändinä. Ne ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, perustettiin vuonna 1997! Vanhemmat pelaajat ja esport-fanit muistelevat noita aikoja, mutta vuosia myöhemmin heidän julkisuuskuvansa ja kunnioituksensa kasvoivat.

Useimmissa peleissä hitaasti kehittynyt SK Gaming lopulta vakiinnutti asemansa e-urheilualalla. League of Legends, CSGO, Quake ja muut pelit kantavat organisaation jäljen.

Organisaatio on kasvanut ja osallistuu nyt erilaisiin peleihin ja esports-kilpailuihin. Se on hyvin arvostettu ja kannattajien tukema maailmanlaajuisesti, vaikka sillä ei ole samaa vetovoimaa kuin ennen. Heidän pelaajilla on edessään valoisa tulevaisuus, ja kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Miksi tämä joukkue on suosittu vedonlyönti?

Brawl Stars on vedonlyöjien ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto. SK Gaming on hallinnut ammattilaiselämää uskomattomilla voitoilla. Heillä on vahva ennätys muita vahvoja joukkueita vastaan ja he toimivat jatkuvasti hyvin. Koska Brawl Stars ei ole niin kuuluisa kuin jotkut muita esport-pelejä, jotkut vedonvälittäjät eivät sisällytä sitä "luetteloonsa".

SK Gamingin palkinnot ja tulokset

SK Gaming oli arvostettu joukkue 2000-luvulla, ja sen fanikunta kasvoi 2010-luvulla. Ryhmässä ei kuitenkaan ole enää globaalisti hallitsevia voimia. Asiat ovat menneet etelään SK:n kanssa pitkään, mutta näyttää siltä, että he ovat vihdoin saaneet otteen asioista.

Vaikka heidän tulokset eivät ole parhaita, SK Gaming Esportsin läsnäolo tunnustetaan jatkuvasti. Vuosien saatossa joukkue on saavuttanut merkittäviä tuloksia. He ovat vertaansa vailla, kun kyse on vähemmän urheilupeleistä, kuten Brawl Stars tai Clash Royale.

Brawl Stars

Joukkue on voittanut kuusi peräkkäistä kilpailua muutaman viime vuoden aikana. He voittivat Brawl Stars Championship 2022: March EMEA-finaalit, jotka järjestettiin verkossa Euroopassa. SK Gaming voitti Gamestars League Season 2: International Finalsin, joka pidettiin verkossa eri puolilla Eurooppaa vuonna 2021. Team voitti neljä muuta tapahtumaa samana vuonna, mukaan lukien ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

Verkkoturnauksessa oli mukana Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan joukkueita. Brawl Stars Championship 2021: lokakuun EMEA-finaalit, Brawl Stars Championship 2021: syyskuun EMEA-finaalit ja ESL Mobile Challenger 2021 Kevät: EU-MENA ovat muiden voitettujen turnausten joukossa. Vuonna 2020 Team sijoittui kolmanneksi Brawl Stars World -finaalissa. He voittivat huomattavan 125 000 dollarin palkinnon.

Clash Royale

Sitten joukkue sijoittui toiseksi kahdesti vuonna 2020. SK Gaming hävisi Clash Royal League 2020 -finaalin, mutta sai 70 000 dollarin palkinnon toisesta sijastaan. Samoin he saivat 54 000 dollaria kakkospaikastaan Clash Royale League 2020 West Fall -kaudella.

Vuonna 2019 Team voitti kaksi kertaa; Clash Royale League 2019 West Fall Season ja QLASH League 2. He voittivat 60 000 dollaria edellisessä turnauksessa. SK Gaming -joukkue sijoittui toiseksi Clash Royale League 2019 West Spring -kaudella, jossa se ansaitsi 40 000 dollaria. Joukkue tienasi saman summan, 40 000 dollaria, saadakseen samanlaisen sijoituksen, 2., Clash Royale League 2018 Europen syyskaudella.

Muut tulokset

SK Gaming voitti FUT 19 Champions Cupin tammikuun finaalit. Heidän voittonsa FIFA-turnauksessa toi heille 50 000 dollaria. Tason 2 turnaukseen osallistui FIFA 19 -peliversio.

Viime aikoina joukkue ei ole saavuttanut merkittävää menestystä Rocket Leaguessa. He sijoittuivat kolmanneksi RLSC Season X-Spring: EU Majorissa, jossa he voittivat 10 000 dollaria.

League of Legends -joukkueella ei myöskään ole viime aikoina ollut merkittävää menestystä. He sijoittuivat kuudenneksi LEC:n kevään 2021 turnauksessa.

SK Gamingin parhaat ja suosituimmat pelaajat

SK Gamingia edustaa useita pelaajia useissa kilpailuissa. Mutta kaikki eivät ole yhtä suosittuja. Nämä ovat kuuluisia pelaajia joukkueessa:

BIGSPIN

Virallisesti Lucas Nägelerinä tunnettu pelaaja on ollut SK Gaming Clash Royale -joukkueen jäsen lokakuusta 2019 lähtien. Pelaajalla on valtava seuraaja sosiaalisen median sivuilla. BigSpinillä on yli 400 000 seuraajaa. Suurin osa niistä on suoratoistopalvelusta Twitch.

MORTEN

Morten Mehmert liittyi Clash Royale -joukkueeseen kesäkuussa 2018. Pelaaja on suosittu fanien keskuudessa esports-skenessä. Hänellä on yli 400 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa. Suurin osa seuraajista on Twitchin esports-suoratoistopalvelussa, jossa hänellä on yli 269 000 seuraajaa.

IKAOSS

SK Gaming osti Ruben Expositon tammikuussa 2022. Brawl Stars Prolla on yli 140 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa. Suurin osa seuraajista on Instagramissa ja suoratoistopalvelussa Twitchissä.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro liittyi SK Gaming Brawl Stars -tiimiin kesäkuussa 2020. Hänellä on yli 10 000 seuraajaa suoratoistopalvelussa Twitch. Muut seuraajat leviävät Instagramin, Twitterin ja YouTuben kautta.

Missä ja miten lyödä vetoa SK Gamingista

Tämä on yksi niistä oudoista esports-joukkueista, jotka ovat loistavia pienissä peleissä, mutta kamppailevat suuremmissa peleissä. Näin ei aina ollut; SK on esittänyt aiemmin uskomattomia suorituksia, jopa niissä peleissä, joita he eivät enää pelaa. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick ja Dafabet ovat eräitä suosituimmista SK Gamingeista esports-vedonlyöntisivustot.

Vedonlyöjien on kuitenkin oltava valmiita ottamaan riskejä, jos he suunnittelevat vetoa SK:sta. Tämä johtuu siitä, että SK Gamingin listat ovat alttiita heikommin suoriutumaan, kun heillä ei ole siihen varaa. He voivat kuitenkin päihittää jopa tehokkaimmat joukkueet ja antaa tyrmäyksiä. Lopuksi vedonlyöjien on tarkasteltava SK:n historiallisia tuloksia kaikissa peleissään.

Mikä on paras strategia panostaa tähän joukkueeseen?

Vedonlyöjät voivat asettaa laajan valikoiman vetoja SK Gamingista kaikissa sen kilpailevissa peleissä. Suorat voitot ovat kuitenkin turvallisimpia SK Gaming -vetoja yleensä. Kun on kyse niiden yhdistämisestä älykkäästi, niiden kanssa ei voi mennä pieleen. Panostaminen SK Gamingissa parhailla esports-vedonlyöntisivustoilla on riskialtista, mutta se voi maksaa komeasti. Brawl Stars on ainoa peli, jossa useimmat panokset ovat voittajia. Kaikki muut pelit vaativat huolellista suunnittelua ja tutkimista, jotta vedot maksavat itsensä takaisin.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen