Parhaat vedonlyöntisivustot King of Glory 2024

Useimmat esports-pelaajat ovat kuulleet King of Glorysta, lyhennettynä KoG. Joten mikä se tarkalleen on? King of Glory on MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) -peli, jonka on kehittänyt Tencent Holdings Ltd, yksi maailman suurimmista peliyrityksistä. Peli tunnetaan useilla nimillä maantieteellisestä sijainnista riippuen.

Jotkut näistä nimistä ovat Wangzhe Rongyao ja Kuninkaiden kunnia. Tämä esports-peli kerää valtavasti seuraajia hajallaan, etenkin Kiinassa. Tämä tarkoittaa, että se on yksi Aasian pelatuimmista esport-peleistä. Yksi asia, joka tekee KoG:sta suositun e-urheilun harrastajien keskuudessa, on ehkä sen samankaltaisuus toisen legendaarisen pelin, League of Legendsin (LoL) kanssa. Kun KoG julkaistiin vuonna 2015, jälkimmäinen oli jo suuri hitti, joten näiden kahden nimikkeen välisten rinnakkaisuuksien odotettiin toimivan edellisen hyväksi.

Parhaat vedonlyöntisivustot King of Glory 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Mistä pelissä on kyse?

League of Legendsin tapaan KoG toimii hyvin mobiililaitteilla, jolloin pelaajat voivat nauttia kokemuksesta mistä tahansa kosmoksesta: toimistosta, bussista, kotona jne. Nykyisen (vuodelta 2022) esports-pelaajien suosion ansiosta Näin ollen on turvallista sanoa, että KoG on voittanut miljoonia sydämiä ja tekee niin edelleen, ainakin lähitulevaisuudessa.

Edeltäjänsä LoL:n tavoin KoG's on peli, jossa voimakkaat hahmot kohtaavat joukkue vastaan joukkue -ympäristössä. Tämän tarkoituksena on tuhota vastustajan kristalli, tukikohta ja tornit. Tämän pelin sankareilla on erilaisia vahvuuksia. Tarvitset refleksejä, strategiaa ja jopa hermoja voittaaksesi vihollisen. Näet pelin sankareita hallussaan sellaisia asioita kuin etäisyysaseita, lähitaistelua ja loitsuja. Muita kykyjä ovat taikahyökkäykset.

Vedonlyönti King of Glorysta

Vaikka KoG:ta ei ehkä mainita samassa hengessä kuin Dota 2:ta, LoL:a ja CS: GO Mitä tulee vedonlyöntisuosioon, tosiasia on, että hyvä määrä esports-vedonlyöjiä sijoittaa tähän peliin. Mobiililaitteille suunniteltu peli on suunnattu miljoonille pelaajille, jotka rakastavat vedonlyöntiä liikkeellä.

Eikä KoG-vedonlyönnissä ole mitään niin monimutkaista. Kuten mikä tahansa muu e-urheilu, sinun tarvitsee vain löytää luotettava esports-pelisivusto; Rekisteröidy, kirjaudu sisään, valitse KoG-turnaus, josta haluat panostaa, ja aseta veto. Sinun on kuitenkin ensin ymmärrettävä, miten peli toimii. Google-haku auttaisi sinua tässä paljon.

Mistä löytää King of Glory

KoG:n suosion kasvaessa sadat urheiluvedonlyönnit ovat nähneet tämän erinomaisena tilaisuutena ansaita rahaa pitäen samalla vedonlyöjien viihdykettä. Vedonvälittäjät eivät ole samoja; ne eroavat monilta osin, mukaan lukien tarjotut kertoimet ja bonukset.

Vedonvälittäjät eroavat toisistaan myös vedonlyöntimarkkinoiden suhteen. Jotkut tarjoavat laajan valikoiman tällaisia, kun taas toiset tarjoavat vain pienen valikoiman, mikä rajoittaa vedonlyöjien lyömiä vetoja. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota näihin ominaisuuksiin, kun etsit esports-vedonlyöntisivustoa, johon voit luottaa.

Miksi King of Glory on suosittu?

King of Glory ei ehkä ole yleinen nimi Yhdysvalloissa, mutta se on valtava menestys Kiina. Se on saavuttanut valtavan suosion maassa ja sillä on miljoonia kuukausittaisia aktiivisia pelaajia. Nykyään KoG:sta on tulossa suosittu mobiilipeli, ja muut maat ottavat sen todennäköisesti vastaan.

On monia syitä, miksi King of Glory on niin suosittu e-urheilu Kiinassa. Ensinnäkin se, että se on itse tehty, kertoo paljon pelin suosiosta maassa. Mutta on paljon muutakin, mukaan lukien runsaat palkintopotit.

King of Glory on myös helppo pelata matalilla pääsyn esteillä. Pelaajat voivat oppia pelin minuuteissa, jolloin pelaajat voivat päästä peliin odottamatta liian kauan. Olitpa aloittelija tai edistynyt pelaaja, huomaat pystyväsi pelaamaan ja suorittamaan tasoja hetkessä. Sieltä voit luoda mukautetun sankarin valitsemalla heidän sukupuolensa, hiuksensa, ihonvärinsä ja pukeutumisensa. Astu sitten taistelukentälle ja murskaa vastustajasi kahdenkeskisissä taisteluissa.

Internet-yhteisö

KoG:n Internet-yhteisö koostuu faneista, jotka katsovat esport-turnauksia, vedonlyöjistä ja ammattilaispelaajista, jotka kunnioittavat KoG-turnauksia. Yhteisö kasvaa jatkuvasti nopeasti Kiinassa ja leviää nopeasti muihin maihin. Tämä on myös osoitus siitä, kuinka suosittu KoG on tullut julkaisunsa jälkeen.

Pelaa King of Glorya verkossa

KoG:n pelaaminen verkossa on yksinkertaista ja sisältää seuraavat vaiheet:

 • Pelin lataaminen TapTapista
 • Tilin luominen ja sisäänkirjautuminen
 • Taistelutilan valinta ja kartan valinta
 • Valitse suosikkisankarisi, järjestä taitosi ja valitse joukkuetoverit.
 • Taistelee voitosta

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee tietää aloittaessasi KoG:n:

 • Tunne kartta hyvin: Jos haluat olla hyvä pelaaja King of Gloryssa, sinun on tunnettava kartta hyvin ja opittava käyttämään jokaista taitoa eri tilanteissa.
 • Harjoitella: Harjoittelu on avain menestykseen, ja tämä pätee King of Gloryn pelaamiseen, joten sinun on varmistettava, että käytät tarpeeksi aikaa taitojen ja strategioiden hiomiseen ennen varsinaiseen otteluun tai turnaukseen ryhtymistä.
 • Nojaa muista: Paranna taitojasi katsomalla videoita muiden pelaajien pelaamisesta. Niiden liikkeiden ja tekniikoiden tarkkaileminen auttaa sinua parantamaan taitojasi hetkessä.

Suurin King of Glory -pelaajat ja -joukkueet

Vuodesta 2022 lähtien KoG:n merkittävimmät pelaajat ovat pääasiassa kiinalaisia, mukaan lukien Wang Tao, Yang Tao, Huang Yaoqin ja Xu Bicheng, monien muiden joukossa. Joukkueiden osalta tässä ovat merkittävimmät:

 • AG Super Play
 • eStar Gaming
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • Huippu e-urheilu
 • Dynamite Gaming
 • EDward Gaming
 • Royal Älä koskaan anna periksi
 • Invictus Gaming
 • KT Rolster
 • G2 Esports
 • Pilvi 9
 • Fnatic
 • Team Liquid

Onko King of Glory World Cupia?

Joo. Se tunnetaan Honor of Kings World Champions Cupina. Tämä on kansainvälinen turnaus jossa parhaat pelaajat kilpailevat Honor of Kingsin maailmanmestaruudesta. Kilpailun järjestää Tencent Games, ja siinä on kahdenlaisia turnauksia: joukkue- ja yksinturnauksia. Aasian pelaajat ja joukkueet osallistuvat tähän turnaukseen voittaakseen miljoonia dollareita palkintorahoja.

On huomattava, että vaikka Honor of Kings World Championship on kuvattu maailmanlaajuisena turnauksena, tosiasia on, että se on edelleen Aasian tapaus, ainakin toistaiseksi, jos turnauksen osallistujat, kuten Kiina, Malesia, Macao ja Hing Kong, ovat mitä tahansa mennä. Osallistujamäärä kuitenkin kasvaa joka vuosi.

Voi olla vain ajan kysymys, että turnaus houkuttelee osallistujia muilta mantereilta, mukaan lukien Euroopasta ja Amerikasta. Kiina on kuitenkin ollut pelin paras joukkue, koska maan joukkueet ovat saaneet leijonan osan turnauksesta voittojen suhteen.

King of Glory World Cupin parhaat joukkueet ja pelaajat

Parhaisiin King of Glory -pelaajiin kuuluvat eStar Pro, QG Happy ja Turnso Gaming, jotka ovat voittaneet turnauksen avajaisista 2018 lähtien. QG Happy on voittanut turnauksen kahdesti, kun taas muut ovat saavuttaneet tämän sopivuuden vain kerran. Toistaiseksi parhaat pelaajat ovat Fly, Cat ja NuanYang, ja Fly on ainoa pelaaja, joka on noussut parhaaksi useammin kuin kerran.

Vedonlyönti King of Glorysta

Saatat haluta lyödä vetoa KoG:sta, mutta et voi toteuttaa toivettasi ilman luotettavaa esports-vedonlyöntialustaa. Kyllä, vedonlyönnistä tästä pelistä voi tulla hieman monimutkaista, varsinkin jos etsit tiettyä pelin inkarnaatiota. Siksi sinun on varmistettava, että valitsemasi urheiluvedonlyönti tarjoaa erityisiä suosikkejasi. Vuodesta 2022 lähtien eräitä parhaista KoG-vedonlyöntisivustoista ovat Loot.bet, Bet365, GGBet ja Rivalry.

Loot.bet

Siitä ei ole epäilystäkään, että sillä on maine Dota2-pioneerina Loot.bet on yksi parhaista tarjoamassa vedonlyöntiä muissa e-urheilulajeissa, mukaan lukien KoG. Makeutusaineena vedonvälittäjä tarjoaa sinulle yli satojen dollareiden bonuksia.

1xBet

Vain muutama, ellei yksikään, tulee lähelle 1xBet. Noin puolen vuosisadan miljoonan käyttäjän käyttö tarkoittaa, että se on yksi suurimmista vedonlyöntimarkkinoista. Ja tarjolla on myös runsaita bonuksia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun KoG:n kanssa.

GGBET

Mikä vankka vedonlyöntialusta! GGBet on yksi turvallisimmista vedonlyöntisivustoista, joihin olet koskaan törmännyt. Vaikka sillä ei välttämättä ole yhtä suurta seuraajaa kuin Bet365:llä, sillä on ansaittu maine yhtenä parhaat esport-vedonlyöntisivustot.

Seuraa parhaita King of Glory -joukkueita ja vedä tarkasti

Vedonlyönti King of Glorysta on suosittu ajanviete Kiinassa. On monia tapoja asettaa vetoja, mutta paras tapa on seurata huippujoukkueita ja panostaa tarkasti. Jos etsit hyvää joukkuetta, paras vaihtoehtosi olisi Team WE, AG Super Play, EDward Gaming, Top Esports, Turnso Gaming, Dynamite ja monet muut, kuten aiemmin tässä viestissä on kuvattu. Jotkut näistä joukkueista ovat voittaneet niin monta turnausta, että olisi vaikea olla huomaamatta niitä. Siten he tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden panostaa ja heillä on mahdollisuus voittaa.

Hyödynnä Internetiä

Vedonlyöntimaailma on muuttunut dramaattisesti viime vuosina. Internetin avulla luodaan joka päivä satoja uusia liigoja, tapahtumia ja tuloksia. Samassa Internetissä on paljon tietoa joukkueista/pelaajista, joiden avulla voit seurata joukkueita ja panostaa tarkasti, jotta sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa. Internet-gadgetin, kuten älypuhelimen, avulla voit etsiä tiimiä Internetistä, ja tärkeimmät tilastot näkyvät näytölläsi napin painalluksella.

Hyvät ja huonot puolet

King of Glory on yksi Kiinan suosituimmista peleistä. Sillä on satoja miljoonia pelaajia ja siitä on tullut kulttuurinen ilmiö. Kuitenkin, kuten muilla esport-peleillä, KoG:lla on omat hyvät ja huonot puolensa.

Plussat

 • Se on mobiiliystävällinen. Peli on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttäjille, joten kukaan ei jää kokemuksen ulkopuolelle vain siksi, ettei hänellä ole kannettavaa tietokonetta tai pöytäkonetta. Tämä tekee pelaamisesta kätevää tien päällä.
 • Peli muuttuu jatkuvasti päivityksissä, joten on aina hauskaa kokeilla uusia asioita.
 • King of Gloryssa on monia sosiaalisia puolia, jotka tekevät ihmisten pelaamisesta hauskaa ystävien tai tuntemattomien kanssa

Haittoja

 • Peli on erittäin kilpailuhenkinen, joten saatat masentua, jos et voita.
 • Saatat joutua viettämään paljon aikaa pelaamiseen saadaksesi hyvää
 • King of Glorya on kritisoitu sen koukuttavasta luonteesta ja pelin väkivallasta, joka voi joidenkin mielestä johtaa huonoihin tapoihin. Pelissä on myös 18+ ikäraja, mutta monet lapset pelaavat sitä joka tapauksessa, koska heidän on liian vaikea vastustaa kiusausta pelata ystäviensä kanssa verkossa.
 • King of Glory ei sovi kaikille, koska se vaatii taitoa, ryhmätyötä ja strategiaa. Vain taitavilla pelaajilla, jotka osaavat työskennellä muiden kanssa menestyäkseen, on mahdollisuus.

King of Glory -vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Todennäköisyyksien ymmärtäminen King of Gloryssa voittaminen on tärkeää onnistuneiden vetojen tekemisessä.

Esportin vedonlyöntikertoimet ovat saatavilla joillakin esports-vedonlyöntisivustoilla. Löydät ne desimaalien tai murtolukujen muodossa. Mitä korkeammat kertoimet ovat, sitä epätodennäköisempää on, että voitat vedon. Tässä on joitain avaintekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun tarkastellaan King of Glory esport -vedonlyöntikertoimia:

 • Joukkueen suorituskyky viimeaikaisissa kilpailuissa - Joukkueen suoritus muita saman liigan tai ryhmän joukkueita vastaan.
 • Joukkueen nykyinen muoto tai vauhti
 • Kertoimet muita saman liigan tai ryhmän joukkueita vastaan

Löydät paljon vedonlyöntineuvoja verkosta, ja jotkut urheiluvedonlyönnistä tarjoavat jopa KoG-ennusteita, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun. Älä kuitenkaan tee sitä virhettä, että unohdat yhden asian: kertoimet suunnitellaan aina talon hyväksi. Joten, kun lyöt vetoa tästä pelistä, sinun on tehtävä se tietäen, että häviäminen on todellisempaa kuin voit kuvitella.

Vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

KoG-panijat tarvitsevat vinkkejä ja temppuja auttaakseen heitä voittamaan talon tai minimoimaan tappiot. Jos haluat viedä vedonlyöntisi seuraavalle tasolle, nämä vinkit ovat hyödyllisiä.

Ymmärrä peli

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on oppia pelin perusteet ennen kuin aloitat vetojen asettamisen. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitkä joukkueet ovat vahvempia tai heikompia.

Analysoi joukkueita ja pelaajia

Auttaisi analysoida mikä joukkueet ja pelaajat on suurempi mahdollisuus voittaa ottelu toista joukkuetta tai pelaajaa vastaan. Tällä tavalla voit tehdä parempia päätöksiä panostaessasi. Pidä silmällä tiettyjä tiimejä koskevia uutisia ja valitse aina hyvä joukkue.

Muita harkitsemisen arvoisia vinkkejä ovat:

 • Varo kertoimia ja vältä korkean riskin vetoja
 • Älä käytä uhkapelaamista tapana käsitellä ongelmia
 • Älä unohda onnea
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
e-urheilu
About

Jun-ho Kim, Etelä-Korean dynaaminen Esports-maestro, on EsportRankerin tiedon majakka. Jun-ho yhdistää analyyttisen kyvyn ja luontaisen rakkauden pelaamiseen, ja se paljastaa verkkokilpailujen monimutkaisen kuvakudoksen ja varmistaa, että pelaajat pysyvät ajan tasalla ja inspiroituvat.

Send email
More posts by Jun-ho Kim