Oppaat

March 23, 2023

Rainbow 6 -vedonlyönti: Ultimate Guide

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rainbow Six Siegen mahdollinen esport-menestys näytti väistämättömältä. Ensimmäisen persoonan ammuntapelinä se houkutteli varmasti taitavimmat pelaajat ympäri maailmaa. R6S, kuten ihmiset sitä kutsuvat, lähestyi FPS-genreä taktisemmin kuin muut ensimmäisen persoonan ammuntapelit.

Rainbow 6 -vedonlyönti: Ultimate Guide

Vaikka pelit, kuten Call of Duty, keskittyvät voimakkaasti väkivaltaiseen juoksemaan ja aseeseen, R6S oli ainutlaatuinen peto. Taktiikka, strategiset liikkeet ja hyvin koordinoitu tiimityö olivat tärkeitä voittoon. Useimmissa tapauksissa häviät jokaisen kierroksen välittömästi, jos sukeltaisit mielettömästi ympäristöön.

Tämän pelikentän ennennäkemättömän puolen vuoksi kilpailu on kovaa, ja sen mukana on mahdollisuus voittaa huomattavia rahallisia voittoja.

Mikä on Rainbow Six?

Tom Clancy's Rainbow Six on a videopelisarja Ubisoftin julkaisema Rainbow Six on ensimmäinen osa. Vuoden 2015 debyyttistään lähtien Rainbow Six Siege on ollut suosittu peli e-urheilukilpailuissa, ja Rainbow Six: Siege -vedot ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Viiden hengen joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan Attacker vs. Defender -otteluissa, ja strategisella tiimityöllä on ratkaiseva rooli lopputuloksessa. Pelaajat kulkevat useiden alueiden läpi taistelussa, ja kullakin tasolla he voivat purkaa tiettyjä rakenteita lisätäkseen taktisia vaihtoehtojaan. Se on ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa keskitytään strategiaan.

Rainbow Six Siege tarjoaa laajan valikoiman pelitiloja, joista jokaisella on oma erillinen pelityylinsä:

  • Vuonna Panttivanki kilpailutilassa hyökkääjien tavoitteena on vapauttaa panttivanki, kun taas puolustajien tavoitteena on pysäyttää heidät. Voittaaksesi kierroksen puolustajana, sinun on joko tapettava kaikki hyökkääjät tai pidettävä panttivanki turvassa pelin ajan. Hyökkääjien on oltava varovaisia pelastaakseen vangin vaarantamatta heitä, tai he saattavat menettää skenaarion.
  • Vuonna Pommi Pelitilassa pelaajien on etsittävä ja purettava yksi kahdesta piilotetusta räjähteestä. Jos puolustajat voivat pyyhkiä pois hyökkääjät ja tuhota defuserin, he voittavat kierroksia. Jos puolustajat eliminoivat hyökkääjät onnistuneesti jälkikäteen, kun defuser on asennettu, mutta eivät pysty purkamaan sitä ajoissa, puolustajat kärsivät tappion.
  • Vuonna Turvallinen alue -tilassa puolustajat vartioivat kammiota, jossa on biologisen vaaran säiliö, kun taas hyökkääjät yrittävät suojella sitä. Molempien pelaajien on pudotettava pelin päättymiseen, tai hyökkäävän joukkueen on varmistettava biologisen vaaran säiliö, kun puolustajia ei ole havaittavissa.

Rainbow Six eSports -vedonlyöntivaihtoehdot

Nämä Rainbow Six Siege -vedonlyöntimarkkinat keräävät usein suurimmat poolit parhailla Rainbow Six -vedonlyöntisivustoilla, koska useimmat vedonlyöjät keskittävät rahansa sinne.

Finalisti/turnauksen voittaja

Ottelun voittajavedot, joissa valitset yksittäisen pelin voittajan tai sarjan voittajan ilman muita rajoituksia, ovat alkeellisinta esport-vedonlyöntitapaa. Vedonlyöjien pitäisi odottaa laaja valikoima arvaamattomia ja kertoimia näillä markkinoilla. Vaikka vakiintuneiden liidien suorituskyky on yleensä ennustettavissa, joillakin altavastaajilla on aina mahdollisuus voittaa.

Kartan voittaja

Yksi "suoraan voittajan" markkinoista, tämä veto perustuu siihen, kuka tulee turnauksen ykköseksi tietyllä kartalla. Vedonlyöjien tulisi välttää valitsemasta turnaustaulukon nykyistä johtajaa mahdolliseksi karttavoittajaksi. Ei ole harvinaista, että kartalla oleva ottelu riippuu yhden tai kahden pelaajan suorituksista tietyssä joukkueessa.

Oikea pistemäärä

Tämä on pitkälti sama kuin edellinen osio, paitsi että Rainbow Six -vedon tulosennusteen on oltava mahdollisimman tarkka. Se on korkean panoksen uhkapeli, joka sisältää laajan tutkimuksen kaikista joukkueista ja peleistä, mutta mahdollinen voitto on huomattava, jos voitat. Tämä vetotyyppi vaatii paras Rainbow Six -vedonlyöntistrategia ennustaa oikein.

Yli alle

Vedonlyöjä ennustaa, että R6-esports-turnauksen tai sarjan pituuden kumulatiiviset pisteet jäävät tietylle alueelle. Peluri menettää panoksensa, jos hän ylittää asetetut numerot. Korkein mahdollinen pistemäärä sisältää suurimman mahdollisen riskin ja harvoissa tapauksissa eniten oikean rahan Rainbow Six -vedonlyöntiä.

Useimmat Tapot

Vedonlyöjän tehtävänä on ennustaa, kuka kerää eniten tappoja ottelussa tai turnauksessa. Se on yleisin Rainbow Six -vedonlyöntityyppi, koska se on niin suoraviivaista: monet joukkueet nimeävät parhaat pelaajansa "erikoistuhoilijoiksi" e-urheilussa ja varustavat heidät pelin tappavimmilla hyökkäyksillä.

Erikoisvedot

Eri vedonvälittäjät voivat tarjota myös monia muita erikoisvetoja. Yksi tällainen vedonlyönti sisältää sen ennustamisen, ottaako joukkue onnistuneesti käyttöön defuserin, loukkaantuuko panttivanki vai ei, ja niin edelleen.

Parhaat Rainbow Six -turnaukset, joista voit lyödä vetoa

Jos etsit ammattimaiset Rainbow Six Siege -turnaukset, Ubisoft, pelin julkaisija, isännöi kolmea niistä, ja ne ovat kaikki yhteydessä toisiinsa - Six Invitational, Six Major ja Pro League. 

Pelitapahtumien, kuten Gamers8:n, esports-skenessä on usein mukana R6 Siege. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, yhteisön jäsenet voivat odottaa kourallista vuosittaisia e-urheilukilpailuja, joita pelinkehittäjät isännöivät ja joita alan sponsorit rahoittavat. Joistakin niistä tulee vankat kiinteät yksivuotiset, kun taas useimmat ovat vain kertaluonteisia.

Kuusi kutsua

Six Invitational on Ubisoftin ensisijainen Rainbow Six Siege esports -turnaus. Joka vuosi 20 parasta joukkuetta kilpailee kansainvälisissä e-urheilutapahtumissa. Nämä joukkueet ovat alueotteluiden mestareita ja kiistattomia johtajia e-urheilussa. Rainbow Six Siege Invitationalin pääpalkinto on 1 000 000 dollaria ja kokonaispalkintopotti 3 000 000 dollaria. Kymmenet juontajat ja striimaajat välittivät näytelmät kansainväliselle yleisölle mahtavan analyyttisen henkilöstön tukemana.

Taistelu on julmaa, viihde jännittävää ja vedonlyöntitulokset odottamattomat. Onnelliset vedonlyöjät voivat voittaa elämää mullistavia summia alhaisista vedonlyöntikertoimista huolimatta nuoremmat joukkueet voittivat yllättäen suoran mestarin, ja epäselvistä pelaajista tulee tähtiä päivässä.

Kuusi majuria

Rainbow Six: Siege's Six Major -turnaukset on hieman pienempi, mutta tunnettu tapahtuma, joka järjestetään kahdesti vuodessa, touko- ja marraskuussa, ja jonka otsikko on isäntäkaupunki, kuten Six Major Paris. Ubisoft myös isännöi sitä, ja sen 16 joukkuetta on jaettu neljään ryhmään: kahdeksan Pro League -alueen mestaruutta, kuusi joukkuetta, jotka ovat edenneet suurten ja pienempien karsintojen kautta, edellisen vuoden turnauksen mestari ja isännän suosikki. Korkeimman tason pelaajat vedetään edelleen turnauksen 500 000 dollarin palkintorahastoon.

Maailmanlaajuinen liiga ja tiukka karsintakierros avaavat suuren vedonlyöntitilan. Ei ole helppoa ennakoida jokaista Rainbow Six Siege -ottelun lopputulosta, kuten sitä, ovatko alueen mestarit toistensa arvoisia vai eteneekö kustantajan valinta välieriin. Tämän hyödyntämiseksi vedonvälittäjät tarjoavat laajan valikoiman suhteellisen tarkkoja vaihtoehtoja, joista jokaisella on paljon korkeammat vedonlyöntikertoimet ja riskit.

Pro League

Jos etsit seuraavaa suurta nimeä e-urheilussa, älä mene pidemmälle kuin Pro League. Kaksi kertaa vuodessa, ennen jokaista Six Majors -sarjaa, on Pro League -kausi. Pro-liigassa on neljä erilaista alueellista mestaruutta: Eurooppa, Latinalainen Amerikka, Pohjois-Amerikka sekä Aasia ja Tyynenmeren alue. Voittajat etenevät viimeiselle kierrokselle ja heidät valitaan kilpailemaan Major Championshipissä. Pro-liigan ottelusarjat kestävät yleensä muutaman kuukauden, joten pelaajalla on riittävästi aikaa voittaa ja analysoida suosikkijoukkueita.

Pro League -vedonlyönti on sekä alan haastavin että yksinkertaisin. Se on kohtauspaikka harvoille kokeneille joukkueille, joilla on laaja lista voittoja, ja monille nouseville joukkueille, joiden nimissä on vain vähän, jos ollenkaan, tällaisia saavutuksia. Lopullinen voitto on yleensä varma, mutta ihmeitä tapahtuu. Altavastaavat seurat voivat kuitenkin voittaa suuria voittoja vedonlyöjille eri peleissä ja vuodenaikoina.

Rainbow Six vedonlyöntivinkkejä

Olet melkein valmis aloittamaan Rainbow Six Siege -vedonlyönnin nyt, kun ymmärrät saatavilla olevat erilaiset markkinat ja kerroinmuodot. Lisää mahdollisuuksiasi voittaa vetoja Rainbow Six Siege -pelissä noudattamalla alla olevia neuvoja.

1. Tunnista mahdollisuudet tukea suosikkia tai altavastaajaa

Kun tiedät, kumpi puoli on suosikki ja altavastaaja jokaisessa R6-esports-kohtaamisessa, auttaa sinua tekemään vedon. R6-vedonlyönnissä ilmeisten suosikkien tukeminen liian usein saattaa heikentää voittomahdollisuuksiasi.

2. Tunne pelin säännöt

Rainbow Six Siegen yksityiskohtien tunteminen operaattoreista (käytettävistä hahmoista) ja heidän taidoistaan standardimenetelmiin ja pelattamiseen on ratkaisevan tärkeää vedonlyöntien voittamiseksi. Pelaajien tulee hallita haluamansa operaattorin ainutlaatuiset hyökkäys-, puolustus- ja tukikyvyt. Kun tunnet avainpelaajat ja kuinka he ovat vuorovaikutuksessa suosikkijoukkueidesi kanssa, saat etulyöntiaseman ja voit tutkia vivahteikkaampia vedonlyöntimarkkinoita.

3. Osallistu isompaan R6-yhteisöön ja tee läksysi

Monet ihmiset pelaavat Rainbow Six Siegeä, ja he kaikki haluavat jutella keskenään ja jakaa ajatuksiaan. Useimmat ammattimaiset R6-pelaajat, erityisesti Twitterissä ja Twitchissä, löytyvät sosiaalisessa mediassa. Voit tehdä R6:n oppimisesta hauskempaa luomalla vahvan yhteyden tiimeihin, joita haluat tukea seuraamalla heidän suoria lähetyksiään ja pysymällä heidän sosiaalisessa mediassa. Livenä katsomiesi pelaajien operaattorit ja yleinen pelityyli voivat kertoa sinulle paljon pelistä ja joukkueesta, jota tuet.

Lopulliset ajatukset

Turnauksia ja muita Rainbow Six Siegen tapahtumia järjestetään usein ympäri vuoden. Laaja uhkapelimaisema odottaa sinua Rainbow Sixissä. Tutustu joihinkin eSportsbooks-kirjoihin olemme arvioineet eSportRankerissa ja ala lyödä vetoa, jos kaipaat päästä mukaan toimintaan.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

Raging Bolt: Pokémonin uusi kuningas VGC:n metagame
2024-04-10

Raging Bolt: Pokémonin uusi kuningas VGC:n metagame

Uutiset