Kuinka lyödä vetoa Esportsista: Ultimate Knowledge Guide

Tästä eSports-vedonlyöntioppaasta saat selville kaiken sähköisen urheilun vedonlyönnistä. Pysy kuulolla myös saadaksesi selville, mitkä ovat parhaat videopelilajit ja videopelien lyönnit, sekä eSports-vedonlyöntivinkkejä. Ei ole epäilystäkään siitä, että eSports-ala kasvaa eksponentiaalisesti. Pandemian tullessa eSports-vedonlyönti kukoisti, ja nykyään se on nopeimmin kasvava vedonlyöntimuoto.

Las Vegasissa toimivan rahapelialan yrittäjän Chris Groven vuonna 2019 julkaiseman raportin mukaan eSportsin eSportsin suurimpien eSports-pelien ympärillä panostetut rahasummat olivat vuoteen 2020 mennessä maailmanlaajuisesti noin 12,9 miljardia dollaria, kun taas eSports-vedonlyöjien määrä maailmanlaajuisesti oli noin 6,5 miljoonaa. Pandemian tuleminen ja sen seurauksena live-otteluiden keskeyttäminen on täytynyt räjäyttää lukuja.

Kuinka lyödä vetoa Esportsista: Ultimate Knowledge Guide
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Kuinka lyödä vetoa esportsista 2024

Ennen kuin jaat luettelon parhaista eSports-videopelilajit lyödä vetoa, tässä on aloittelijan opas eSports-vedonlyöntiin. Opi eSports-vedonlyönnin perusteet aina parhaan sivuston löytämisestä vedonlyöntikertoimiin, markkinoihin, strategioihin ja moneen muuhun.

Kuinka esports-vedonlyönti toimii

Esports-vedonlyönti on yksinkertaisesti vetoa sähköisistä urheilulajeista, joita pelataan kilpailutasoilla. Vaikka ne ovat melko samanlaisia kuin virtuaaliset ja simuloidut pelit, eSportsilla on inhimillistä kosketusta aivan kuten perinteisessä urheiluvedonlyönnissä, jossa ammattilaisurheilijat taistelevat, eivät tekoäly ja tietokonesimulaattorit. Ammattijoukkueet houkuttelevat jo nyt parhaita kykyjä ympäri maailmaa, joten eSports on yhtä kilpailukykyinen kuin mikä tahansa muu urheilulaji.

Kuinka lyödä vetoa esportista

Vedonlyönti eSportsissa on melko yksinkertaista. Vedonlyöjien on kuitenkin tiedettävä muutamia asioita.

Ensin pelaajien on päätettävä peli, jossa he haluavat panostaa. Tässä artikkelissa jaetaan joitain parhaista genreistä, joista voit panostaa, ja eSports-skenen suosituimpia pelejä kustakin genrestä.

Kuinka löytää parhaat esports-vedonlyöntisivustot

Kun pelaaja päättää tietyn pelin, hänen tulee löytää vedonvälittäjät, jotka tarjoavat pelin markkinoita. Muistaakseni kaikilla vedonvälittäjillä ei ole eSports-vedonlyöntiä.

Toinen olennainen tekijä vedonvälittäjää valittaessa on lisensointi ja sääntely. Pelaa vain rekisteröidyillä ja tunnetuilla eSports-vedonlyöntisivustoilla.

Lue seuraavaksi vedonvälittäjien arvosteluja ja tee tutkimusta löytääksesi vedonvälittäjät, jotka tarjoavat nopeaa ja turvallista pankkitoimintaa ja mikä tärkeintä, kattavan luettelon talletus- ja kotiutusvaihtoehdoista. Pelaajat haluavat ehdottomasti päästä oikean rahan vedonlyöntiin nopeasti. Harkitse myös transaktiomaksuja, läpimenoaikaa ja, mikä tärkeintä, hyväksytyt valuutat.

Tärkeitä huomioitavia näkökohtia ovat asiakastuki, kielet, suoratoisto, sivuston navigointi ja mobiilivedonlyönti.

Kolmas huomioitava näkökohta ovat eSports-vedonlyöntimarkkinat ja kertoimet. Joillakin vedonvälittäjillä on laajat vedonlyöntimarkkinat, kun taas toiset tarjoavat vain perusvaihtoehdot. Ensin mainittu on se, mitä eSports-vedonlyönnin harrastajien tulisi olla tarkkana. Mitä tulee kertoimiin, on kaksi asiaa. Liity ensin vedonlyöntisivustoille, joilla on korkeimmat kertoimet. Toiseksi pelaajien tulee varmistaa, että heille tuttua kerroinmuotoa tuetaan.

On myös tärkeää harkita tarjouksia. Parhailla eSports-vedonvälittäjillä on ei-talletusbonuksia ja talletusbonuksia muun muassa. Kun etsit vedonlyöntibonuksia, muista tarkistaa kierrätysvaatimukset. Mitä pienempi kerroin, sitä suuremmat mahdollisuudet saada vedonlyöntibonuksesta kaikki irti.

Esports-vedonlyöntistrategiat

Perinteisten urheiluvedonlyöntien tavoin myös eSports-vedonlyöntistrategioita vaihtelevat pelilajin mukaan. Arbitraasi vedonlyönti on suosituin strategia. Yleisesti "arb"-vedonlyöntistrategiana tunnettu vedonlyönti tarkoittaa yksittäisen eSports-ottelun kaikista mahdollisista tuloksista.

MOBA-vedonlyöntiopas

Multiplayer Online Battle Arena, joka tunnetaan yleisesti nimellä MOBA, on yksi parhaista videopelityypeistä vedonlyönnissä. Tämä strategiavideopeli sisältää kaksi joukkuetta, jotka taistelevat ennalta määritetyllä taistelukentällä, joka tunnetaan nimellä kartta.

MOBA-pelit ovat huippuluokkaa, etenkin Aasiassa. Suosio johtuu siitä, että he ovat seurallisia nyt, kun pelaajat joutuvat yhdistämään ystävien kanssa voiton saavuttamiseksi. Jotkut parhaista MOBA-peleistä, joista voit panostaa, ovat League of Legends, DOTA 2 (Defense of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang ja Smite.

Kuinka lyödä vetoa MOBA-peleistä

MOBA-vedonlyönnistä on tulossa yhä suositumpi nyt, kun on olemassa joitain arvostettuja MOBA-turnauksia ja -kilpailuja, kuten The International ja LoL MM. Lisäksi? MOBA-pelejä on vetoa lähes koko vuoden. Mielenkiintoista on, että MOBA-pelit houkuttelevat huippujoukkueita ja kykyjä ja lisäävät kilpailukykyä strategiapeliin.

MOBA-pelien vedonlyönnin selkäranka on eri vedonlyöntimarkkinoiden ymmärtäminen. Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa yksittäisistä MOBA-ottelumarkkinoista, MOBA-turnausten/kilpailujen/liigan voittajien markkinoista tai karttamarkkinoista. Joitakin parhaita vetoja ovat ottelun voittaja, kartan voittaja, karttasummat, ensimmäinen tappo, kierrosten määrä, tappojen/kertoimien kokonaismäärä tai jopa tasoitus jne. Kaikkien näiden tapahtumien todennäköisyys on esitetty kertoimella.

Jos haluat lyödä vetoa MOBA-peleistä, etsi ensin vedonlyöntisivusto MOBA eSports -markkinoilta ja pysy ajan tasalla tulevista MOBA-kilpailuista. Vedonlyöjien tulee myös olla tietoisia MOBA-peliturnauksissa käytetyistä erilaisista muodoista.

Lopuksi pelaajien tulisi tehdä tutkimusta saadakseen selville, mitkä ovat paras MOBA eSports joukkueet. Tällä hetkellä tunnetut nimet ovat muun muassa Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming ja Team Secret. On myös viisasta tarkistaa joukkueen viimeaikainen muoto, johon vedonlyöjät laittavat rahansa.

Battle Royalen vedonlyöntiopas

Battle Royale -pelit ovat loistavia online-moninpelejä, joissa on viimeisen miehen pelattavuus ja selviytymis-, tutkimis- ja raivaustaktiikat. Niissä on mukana kymmeniä tai satoja pelaajia, jotka taistelevat kunniasta jatkuvasti kutistuvalla kartalla. Muodosta riippuen pelaajat voivat olla yksin tai ryhmissä.

Nykyään battle royale -pelit hallitsevat eSports-skenettä. Jotkut suurimmista battle royale -peleistä sisältävät Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Battlegrounds, ja Fall Guys Ultimate Knockout vain muutaman mainitakseni.

Kuinka lyödä vetoa Battle Royale -peleistä

Vedonlyönti battle royale -peleissä on yksi suosituimmista eSports-vedonlyönnistä. Näiden pelien suosio johtuu siitä, että battle royale -pelit houkuttelevat satoja huipputason kilpailuja ja huomattavia palkintorahoja. Kaksi merkittävimmistä battle royale -turnauksista ovat Apex Legends Global Series (Apex Legends) ja The Fortnite World Cup (Fortnite). Mielenkiintoista on, että vuoden 2019 Fortnite World Cup keräsi 30 miljoonan dollarin palkintopotin.

Panostaminen battle royale -peleissä on melko helppoa, kunhan vedonlyöjät löytävät parhaat battle royale eSports -vedonlyöntisivustot ja ymmärtävät pelattavuuden, markkinat ja kertoimet toimivat. Vedonlyöntialueita on useita vedonlyöntisivustosta ja tietysti kyseisestä Battle Royale -pelistä riippuen.

Joitakin yleisiä markkinoita, jotka pelaajien tulisi tuntea, ovat suorat ottelun voittajat, turnauksen voittajat, erikoisvedot, kasautumiset, yhteissummat, karttavoittajat, karttapisteet ja jopa pelin sisäiset vedot, joita kutsutaan myös live-vedoksi.

Vedonlyöntimarkkinoiden ja kertoimien lisäksi pelaajien tulee tuntea eSports-skene Battle Royale -pelissä, jossa he haluavat lyödä vetoa. Selvitä Fortniten parhaat joukkueet, Apex Legendsin parhaat joukkueet ja niin edelleen. Katso myös heidän viimeaikainen muotonsa tehdäksesi parhaan vedonlyöntipäätöksen.

FPS-vedonlyöntiopas

Ei ole epäilystäkään siitä, että FPS (First-Person Shooter) on suosittu videopelilaji. Se perustuu aseisiin ja muihin asepohjaisiin taisteluihin ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Pelaajat ohjaavat päähenkilöä 3D-tilassa. FPS-pelit ovat suosittuja, koska ne tuovat sisään aidon taistelukentän tunnelman mukaansatempaavan grafiikan ja äänen ansiosta. Ne myös edistävät ryhmätyötä ja solidaarisuutta.

FPS-pelit ovat suosittuja kaikkialla maailmassa. Battlefield V ja Counter-Strike: Global Offensive ovat kaksi tämän hetken suurimmista FPS-peleistä. Muita suosittuja FPS-pelejä eSportsissa ovat Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant ja Overwatch.

Kuinka lyödä vetoa FPS-peleistä

FPS-pelit eivät ole vain suuria kumulatiivisissa palkintopoteissa; ne hallitsevat myös eSportsin vedonlyöntitaulukoita. Uusimpien tilastojen mukaan CS: GO johtaa vedonlyöntimäärissä nyt, kun niitä on paljon turnauksia läpi vuoden. On myös helppoa lyödä vetoa FPS-peleistä, ja vedonlyöntivaihtoehtoja on laaja valikoima.

Kuten kaikissa muissakin videopelityypeissä, myös FPS-peleihin vedonlyövien pelaajien on ymmärrettävä peruspelit ja säännöt voidakseen tehdä tietoisia vedonlyöntipäätöksiä. On myös tärkeää ymmärtää FPS eSports -skenen nykytila. Varaa aikaa tutkiaksesi, mitkä ovat parhaat FPS-joukkueet. Tällä hetkellä parhaat FPS-joukkueet ovat Astralis, SEN Sentinels ja San Francisco Shock. On myös tärkeää tarkistaa kaikki tulevat turnaukset ja kilpailut.

Toinen tärkeä asia, joka vedonlyöjien on oltava tietoisia, ovat käytettävissä olevat vedonlyöntimarkkinat. FPS-peleillä voi olla erilainen pelattavuus ja tavoitteet, mutta useimmat vedonlyöntivaihtoehdot ovat samanlaisia kuin mitä pelaajat voivat löytää MOBA- ja Battle Royale eSports -vedonlyönnistä. Joitakin parhaita vedonlyöntimarkkinoita ovat turnauksen voittaja, ottelun voittaja, karttavoittaja, ensimmäinen veri ja live-vedonlyönti.

Urheilusimulaatiovedonlyöntiopas

Varten perinteinen urheiluvedonlyönti harrastajat, urheilusimulaatiot eSports-pelit tarjoavat äärimmäisen kokemuksen, kun ne seuraavat perinteistä urheiluvedonlyöntiä. Kuten nimestä voi päätellä, urheilusimulaatiopelit perustuvat oikeisiin urheilupeleihin, kuten jalkapallo, jääkiekko, moottoriurheilu, koripallo ja amerikkalainen jalkapallo. Urheilusimulaatiopelejä ei pidä sekoittaa virtuaaliurheiluun, sillä todelliset ihmiset pelaavat niitä.

Urheilusimulaatiopelit ovat suosittuja maailmanlaajuisesti. Kohteessa on huippuluokan ammattilaisjoukkueita, joista osa on ammattilaisseurojen sponsoroimia. Ne kuvaavat suuria liigoja ja kilpailuja ja käyttävät huippuluokan pelimoottoreita tarjotakseen realistisen pelin ja henkeäsalpaavan grafiikan. Jotkut parhaista urheilusimulaatiopeleistä, joista voit panostaa, ovat FIFA, NBA2K, PES, Madden jne.

Kuinka lyödä vetoa urheilusimulaatiopeleistä

Urheilusimulaatiopelit houkuttelevat monia vedonlyöjiä, enimmäkseen perinteisten urheiluvedonlyönnin harrastajia. Tämä johtuu siitä, että ne ovat vedonlyöntimekanismiltaan samanlaisia kuin perinteinen urheiluvedonlyönti. Toistaiseksi hyvin, FIFA 21 -vedonlyönti johtaa urheilusimulaatioiden lajia vedonlyöntimäärän suhteen. Mitä pelaajien tulee siis tietää urheilusimulaatiovideopelien vedonlyönnistä?

Ensimmäinen asia on löytää luotettavia vedonlyöntisivustoja FIFA:n, PES:n ja NBA2K markkinoilla. Muista, että kaikilla vedonlyöntisivustoilla ei ole näitä markkinoita. Mitä tulee vedonlyöntikertoimiin ja markkinoihin, kertoimet ovat edustettuina yhdessä kolmesta vedonlyöntimuodosta tai kaikissa muodoissa, kun taas markkinat pysyvät samoina kuin tavallisessa urheiluvedonlyönnissä.

Ero tulee kuitenkin niissä joukkueissa, joille panostaa. Perinteisessä vedonlyönnissä parhaat joukkueet vedonlyöntiin ovat viime aikojen menestyneimmät joukkueet. eSports-vedonlyönnissä pelaajien ei kuitenkaan pitäisi katsoa näkyvimpiä joukkueita tosielämässä. Sen sijaan heidän pitäisi katsoa eSports Pro -pelaajan ennätystä. Esimerkiksi ammattipelaaja, jolla on PSG:n kaltainen superjoukkue, jossa on kaikki tähdet, saattaa hävitä paremmalle ammattilaispelaajalle, joka pelaa keskimääräisen joukkueen kanssa Ranskan alemmista liigoista.

RTS vedonlyöntiopas

RTS, joka tunnetaan myös reaaliaikaisena strategiapelinä, on toinen suosittu videopelilaji, johon voi panostaa. Yksi näkökohdista, joka tekee näistä peleistä suosittuja, on yleensä nopeatempoinen luonne. Ero RTS-pelien ja vuoropohjaisten strategiapelien (TBS) välillä on, että RTS-peleissä pelaajat voivat osallistua toimintaan samanaikaisesti.

RTS-pelejä on monia, mutta vain kourallinen ominaisuus kilpailevassa eSports-maailmassa. Reaaliaikaisia strategiapelejä ovat StarCraft II, WarCraft ja Age of Empires sarja.

Kuinka lyödä vetoa RTS-peleistä

Vaikka RTS-videopelityylilajin suosio on hiipumassa, pelit ovat edelleen aktiivisia eSports-kentällä. Mitä pelaajien pitäisi tietää RTS-pelien vedonlyönnistä?

Ensimmäinen asia on löytää vedonlyöntisivustoja RTS-pelien vedonlyöntimarkkinoilta, kuten StarCraft II ja WarCraft-markkinoilla mm. Rekisteröidy sitten vedonvälittäjiin, joissa on paljon tapahtumia ja korkeimmat kertoimet. Pelaajien tulee myös pyrkiä pysymään ajan tasalla kaikesta RTS-pelimaailman kehityksestä. Ymmärrä ensin RTS-pelien pelattavuus ja perussäännöt. Tärkeää on, että tutustu erilaisiin käytettyihin turnausformaatteihin.

Tarkista lopuksi sijoitukset löytääksesi parhaat joukkueet ja pelaajat, joille voit laittaa rahaa. Tiedoksi, että joukkueet vaihtavat jatkuvasti listauksia, joten muista tarkistaa joukkueen viimeaikainen muoto tehdäksesi oikean vedonlyöntipäätöksen.

Käärimistä

Se siitä; opas eSports-vedonlyöntiin. Muista, että on olemassa eSports-vedonlyöntivinkkejä ja -strategioita, jotka lisäävät voittomahdollisuuksia. Muista myös tarkistaa, mitä asiantuntijat sanovat ennusteissaan ennen vetoa!

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

Mitä tietää esports-vedonlyönnistä online-kasinoissa
2023-02-09

Mitä tietää esports-vedonlyönnistä online-kasinoissa

Ei ole monia asioita, jotka tarjoavat samanlaista jännitystä ja jännitystä kuin esports-vedonlyönti. Esports-vedonlyönti on vielä jännittävämpää kuin tavallisten urheilutapahtumien urheiluvedonlyönti, koska e-urheilu on paljon arvaamattomampaa kuin tavallinen urheilu. Ei ole harvinaista nähdä altavastaavan joukkueen voittavan yhtä esports-skenen huippujoukkuetta vastaan.

eSports-ehdot ja Lingo, jotka sinun on tiedettävä
2023-01-19

eSports-ehdot ja Lingo, jotka sinun on tiedettävä

Sett on pelottava myöhäisessä pelissä. Tämä tankkauspotentiaalin taso yhdistettynä niin korkeaan DPS-tehoon voi olla tuhoisaa joukkueille, joilla ei ole AoE-joukkohallintaa. Hänen kantopotentiaalinsa on lumipallo, jos hän voi jälleen varastaa Red Buffin.

Kuinka lyödä vetoa Apex Legendsistä vuonna 2022
2022-03-31

Kuinka lyödä vetoa Apex Legendsistä vuonna 2022

Apex Legends -vedonlyönti alkaa pikkuhiljaa saada vetoa, kun yhä useammat battle royale hero -räiskintäpelin fanit lyövät vetoa sadoissa turnauksissa ja kilpailuissa maailmanlaajuisesti. Jos vedonlyönti kuulostaa idealta, tämä on oikea paikka. Opi kaikki Apex Legends -vedonlyönnistä 2022 alkaen sen perusteista Apex Legends online-vedonlyönti suurimpiin kilpailuihin ja joukkueisiin.