Aloittelijan opas Fortnite eSports -vedonlyöntiin

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Tervetuloa Fortnite eSports -vedonlyönnin adrenaliiniladattavaan maailmaan! Olitpa pelien harrastaja tai kokenut vedonlyöjä, tämä aloittelijaopas on passi, jonka avulla ymmärrät Fortnite-kilpailujen vedonlyönnin läpikotaisin. Pelaajatilastojen tulkitsemisesta strategisiin vedonlyöntivinkkeihin – meillä on kaikki tiedot. Oletko valmis parantamaan pelikokemustasi? Ota askel ja tutustu suositeltuihin kasinovaihtoehtoihimme eSportsRankerin toplistalla – missä Fortniten vedonlyönti odottaa!

Aloittelijan opas Fortnite eSports -vedonlyöntiin

Kuten Beatles ja Beyonce, Fortnitesta on tullut kansainvälinen pakkomielle. Peli sijoittuu maapallolle, jossa kummallinen sääilmiö on pyyhkinyt pois lähes koko ihmiskunnan, ja 100 pelaajaa kilpailee keskenään (joko yksittäin tai ryhmissä) yhdellä kartalla. Tavoitteena on eliminoida kaikki muut pelaajat pelistä.

Fortniten urheiluvedonlyönti ei ole tällä hetkellä yhtä yleistä kuin suurille pelaajille, kuten CS: GO, Dota 2 ja League of Legends. Monet pelaajat ovat varovaisia ​​hyppäämästä Battle Royale -peliin, koska yleinen käsitys siitä, että pelikenttä ei ole tasainen. Esimerkiksi aseiden synty ja pudottaminen ovat erittäin satunnaisia. Tämän seurauksena tietyillä pelaajilla on luontainen etu muihin verrattuna, jos he laskeutuvat paikkaan, jossa on runsaasti hyödyllisiä aseita ja varusteita.

Vielä yksi asia on se, että Battle Royalessa jopa parhaat pelaajat voidaan sopia taistelukentän toiselta puolelta ilman selviytymismahdollisuuksia. Tämä voi tehdä tietyistä ammattipelaajien analyyseistä hyödyttömiä, sillä huono onne voi jäädä heistä parhaimpiinkin.

Fortniten mekaniikka ja pelattavuus

Fortniten mekaniikka eroaa huomattavasti muista Battle Royale -peleistä, kuten PUBG.

 • Sata ihmistä nousee bussiin ja suuntaa saarelle – pelin "kartalle"
 • Pelin tavoitteena on hankkia tarvikkeita, aseita ja ammuksia hyppäämällä ulos bussista ja laskeutumalla valittuun paikkaan.
 • Pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan ​​kartan yli päästäkseen kärkeen. Pelaajilla on mahdollisuus tehdä se yksin tai muodostaa joukkueita.
 • Yksi Fortniten erottuvimmista ominaisuuksista on pelaajien mahdollisuus rakentaa ainutlaatuisia konstruktioitaan pelin sisäisten materiaalien avulla. Rakenteiden käyttö voi olla aggressiivista tai puolustavaa. Taitava rakentaja voi heilauttaa minkä tahansa taistelun tasapainoa.
 • Voit poimia 25 kilpiä kartalla hajallaan olevista pienistä sinisistä pulloista ja 50 suuremmista.
 • Pelialuetta pienentää ajoittain (muutaman minuutin välein) Myrskysilmä. Tämä pakottaa pelaajat liikkumaan ja osallistumaan toimintaan sen sijaan, että he piiloutuisivat jatkuvasti.
 • Lopulta se, joka on edelleen pystyssä, on voittaja.

Epic Gamesin viikoittainen päivitysaikataulu varmistaa, että Fortnite-meta muuttuu aina. Aina kun peliin lisätään uusi ase, optimaalinen rakennus- ja voittotekniikka vaihtuu vastustamaan sitä. Uudet sisältöpäivitykset tuovat syvyyttä pelin edistymiseen antamalla pelaajille ja faneille pääsyn erilaisiin voittostrategioihin.

Pelaajat voivat valita useista Fortniten pelitiloista, mukaan lukien:

 • Solos-tilassa käyttäjä kilpailee jopa 99 muun henkilön kanssa. Voittaja on viimeisenä pystyssä.
 • Kaksi pelaajaa voi työskennellä yhdessä "duo"-ottelussa. Viisikymmentä kahden pelaajan joukkuetta on mahdollista duopelissä, mutta ei pakollista. Pareina olevilla yksilöillä on kuitenkin myös mahdollisuus toimia yksin.
 • Squads-pelityypissä pelaajat voivat muodostaa enintään neljän hengen joukkueita. Neljän hengen ryhmiä voi olla enintään kaksikymmentäviisi. Toisin kuin sooloissa, jos kolme joukkuetoveriasi putoaa, neljäs voi silti herättää heidät henkiin.
 • Team Rumble -tilassa kaksi 20 pelaajan joukkuetta kohtaavat toisiaan vastaan. Joukkue voittaa, jos se saavuttaa ensimmäisenä 125 tappoa ottelussa.
Fortnite

Fortniten vedonlyöntityypit

Tärkeä askel Fortniten vedonlyönnin ymmärtämisessä on saada selville, mitä vetoja on saatavilla. Fortniten vedonlyöntikertoimet ovat verrattavissa NFL:ään ja muita urheilulajeja. Karkea erittely Battle Royale -tapahtuman kertoimista voisi näyttää tältä:

Rahalinja

Käyttämällä tätä vetoa voit lyödä vetoa siitä, kenen uskot pääsevän Battle Royale -kilpailun kärkeen. Tämä on korkean panoksen uhkapeli, sillä Battle Royale -peleissä on usein häiriöitä, eikä yksittäinen lahjakkuus usein riitä voittoon 100 hengen ryhmässä. Jopa lahjakkain pelaaja voi joutua epäonnekseen joutua ammutuksi tietämättä kuka ampui. häntä. Alla on esimerkki Fortniten rahalinjan kertoimista.

Kaikki osallistujat saavat omansa omat ainutlaatuiset kertoimet. Katso alla olevaa esimerkkiä:

 • Tfue +1350
 • Ninja +1600
 • MrSavage +1600
 • Dubit +1700
 • Mongraal +1800

Koska Tfuen kertoimet ovat alhaisimmat, hän on selvä suosikki tässä ottelussa. Kaikki muut sen alapuolella ovat altavastaajia. Kertoimet voivat muuttua kilpailun lähestyessä, jos vedonvälittäjät päättävät, että toinen pelaaja on heitossa.

Duon ainutlaatuisen luonteen vuoksi vedonlyöntivaihtoehtona tällaisten vedonlyöntien kertoimet ovat alhaisemmat kuin soolojen kertoimet. Sinun ei tarvitse voittaa vetoja 99 muuta joukkuetta vastaan, jos vetosi pelataan vain 49:ää vastaan.

Vaikka Stompyn kertoimet ovat +1600 käytettäessä yksin, ne paranevat +800:aan, kun ne yhdistetään Tschinkenin kanssa.

Futuurit / suora veto

Tämän vedon tarkoituksena on määrittää, kuka selviää voittajana koko kilpailusta. Suorat vedot ovat yhtä riskialttiita kuin Moneyline-vedot, elleivät enemmänkin. SM-sarjan kolme parasta voidaan myös pelata.

Prop-vedot

Nämä vedot keskittyvät joidenkin pienempien, ei-voittajatapahtumien tulosten ennustamiseen, jotka tapahtuvat koko ottelun ajan. Yleisiä prop-vedonlyöntejä ovat muun muassa se, kuka saa ensimmäisen tappon, eniten tappoja, ottelun kesto tai kuka sijoittuu kolmen parhaan joukkoon vankka Fortnite-vedonlyöntistrategia.

Fortnite-kilpailuissa ei ole niin paljon mahdollisuuksia kilpailla kuin aiemmin. Ensimmäinen Fortnite World Cup järjestettiin vuonna 2019 ja nousi otsikoihin tarjoamalla ennätykselliset 30 miljoonan dollarin palkintorahat. Vastaavaa esitystä ei ole sen jälkeen nähty, ja kannattajat menettävät uskonsa siihen, että se palaa jokaisen uuden vuoden myötä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Epic Games ei tue e-urheilun kasvua muilla alueilla.

Tällä hetkellä Fortnite Championship Series on Fortnite-universumin merkittävin esports-liiga. Tämä on Fortnite-pelimaailman suurin ja tärkein kilpailu, joka esittelee tuhansien pelaajien taitoja maailmanlaajuisesti. Vuosittainen miljoonan dollarin mestaruusturnaus järjestetään avoimessa liigassa, ja kuka tahansa voi yrittää karsintaa kilpailemalla sitä edeltävissä tapahtumissa.

Voit kuitenkin asettaa panoksia Fortnitessa useilla muilla tavoilla.

Turnaussuunnittelijat kehittyvät järjestämällä yksittäisiä kilpailuja suurilla rahapalkinnoilla ja laajalle levinneelle altistukselle joka vuosi. Vedonlyönti esportissa on luonnollinen osa tätä kattavuutta. Esimerkiksi kesällä 2022 Riad isännöi Gamers8-kilpailua 2 miljoonan dollarin palkintorahastolla. Tämä kertaluonteinen turnaus oli esports-yhteisön puheenaihe, ja se on vain yksi esimerkki monista improvisoiduista Fortnite-kilpailuista, joita saattaa esiintyä.

On hyvä idea seurata esports-kanavia sosiaalisessa mediassa tai seurata Fortniten virallista verkkosivustoa nähdäksesi milloin seuraava iso turnaus on. Vaihtoehtoisesti voit vierailla usein EsportsBets.com-sivustolla, jossa tarjoamme kattavia suosituksia parhaista ja suurimmista Fortnite-kilpailuista ja selitämme, kuinka voit maksimoida panoksesi.

Fortniten vedonlyöntivinkkejä

Jos haluat lyödä vetoa Fortnitessa etkä tiedä miten pääset alkuun, tämä osio auttaa sinua.

1. Onko sinulla aavistustakaan Fortnitestä

Ennen kuin asetat vetoja Fortniten vedonlyöntisivustoille, sinun on tutustuttava peliin. Vaikka olisit itse pelissä taitava, pelin omituisuuksien tunteminen antaa sinulle etua vedonlyönnissä.

Sinun on oltava perehtynyt pelin perusteisiin, nykyiseen metaan, pelityylien monimuotoisuuteen ja pelin määrällisten, mitattavissa olevien elementtien yksityiskohtaisiin yksityiskohtiin. Sinun täytyy luottaa pelkästään sattumaan, jos sinulla ei ole tätä tietoa. Tämä on valtava ei-ei, kun osallistut online-urheiluvedonlyöntiin.

2. Katso mitä ammattilaiset tekevät

Kun olet oppinut pelin säännöt, joudut viettämään loputtomasti tunteja tarkkailemaan ammattilaisten suoritusta. Emmekä vain ehdota, että katsot satunnaista peliä.

Voittaaksesi Fortniten vedonlyöntisivustoilla, sinun on pysyttävä suurten joukkueiden mukana. Tutki heidän viimeisimmät ottelunsa, heidän turnauksen valmistelunsa, heidän näyttämänsä pelityylit ja kaikkea muuta mitä voit ajatella. Jos voit ennustaa, kuinka tietty pelaaja osallistuu otteluun, voit asettaa panoksen suurella voitolla yhdelle parhaista Fortniten oikean rahan vedonlyöntisivustoista.

3. Luo Fortnite-vedonlyöntistrategia

Lopuksi sinun täytyy tyytyä järkevään strategiaan online-vedonlyönnissäsi. Tämän seurauksena saavutuksesi nousevat uusiin korkeuksiin. Vaikka palkinnot voivat olla suuria, vedonlyöntistrategian kehittäminen tyhjästä on työlästä ja aikaa vievää. Onneksi tässä asiantuntijaoppaassa on sinulle kerrottu perusasiat, joiden avulla voit kehittää suunnitelmaasi tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Parhaan vedonvälittäjän valitseminen

Voit pitää tämän itsestäänselvyytenä. Heidän valitsemansa vedonvälittäjän standardit rajoittavat saavutuksia. Jos olet vasta aloittamassa, katso ympärillesi paljon löytääksesi vedonvälittäjän, joka täyttää kaikki vaatimukset.

Kun olet harkinnut kaikkia valintojasi, valitse tarpeitasi vastaava – upeat bonukset, avulias asiakaspalvelu, mahdollisuus käyttää suosikkimaksutapaasi, ja mikä tärkeintä, laaja valikoima esports-markkinoita, joilla panostaa. Älä rajoita vedonlyöntivaihtoehtojasi vain Fortniteen. Sinun pitäisi myös kokeile muita pelejä ja vedonlyöntivaihtoehtoja, koska et koskaan tiedä, mistä voi tulla uusi suosikkisi.

Lopulliset ajatukset

Fortnite-vedonlyönti tuskin katoa pian, sillä peli on edelleen suosituin battle royale -peli, vaikka sekä AL:n että PUBG:n kilpailijat ovat kovassa kilpailussa. Se on itse asiassa parasta, että tämä on tapahtunut. Tämä nouseva genre voi hyötyä suuresti terveestä kilpailusta. Tämä koskee sekä ammattilaiselämää että vedonlyöntialaa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen
8 parasta esports-vedonlyöntivinkkiä parempiin kertoimiin

8 parasta esports-vedonlyöntivinkkiä parempiin kertoimiin

Tervetuloa esports-vedonlyönnin jännittävään maailmaan! Jos olet aloittelija, tämä kattava opas on räätälöity sinulle. Se on täynnä käytännön vinkkejä ja oivalluksia, jotka auttavat sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja parantamaan todennäköisyyksiäsi esports-vedonlyönnissä. Ennen kuin sukellamme, tässä on toimintakehotus: Vieraile eSportRankerissa ja tutustu heidän suosituimpien eSports-kasinoiden luetteloon. Tämä foorumi on loistava lähtökohta soveltaa täällä saamaasi tietoa.

Esports vs. Sports Betting: kattava vertailu

Esports vs. Sports Betting: kattava vertailu

Tervetuloa vedonlyönnin jännittävään maailmaan, jossa intohimo urheiluun ja e-urheiluun kohtaa odotuksen ja strategian jännityksen. Jos olet aloittelija astumassa tähän eloisaan maailmaan, sinulla on edessäsi valaiseva matka. Tämä opas on räätälöity auttamaan sinua ymmärtämään esports-vedonlyönnin ja perinteisen urheiluvedonlyönnin välisiä vivahteita. Kun tutkit tätä opasta, muista käydä EsportsRankerissa saadaksesi mukaansatempaavan kokemuksen ja alan parhaat vinkit. Heidän suosituimmat sivustonsa ovat loistava lähtökohta sukeltaaksesi toimintaan.

Esports-vedonlyönti vs. online-kasinopelaaminen: selkeä vertailu

Esports-vedonlyönti vs. online-kasinopelaaminen: selkeä vertailu

Nykyajan Internet-uhkapelien todellisuus on, että se tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Pelaajat voivat panostaa urheilu- ja kasinopeleihin huomattavan helposti. Myös rahapelien harrastajilla on aina enemmän kuin tarpeeksi käsiään. 

Kattava opas vedonlyöntiin Valorant eSports -kilpailuissa

Kattava opas vedonlyöntiin Valorant eSports -kilpailuissa

Riot Gamesin uusin peli, Valorant, näkee paljon toimintaa kilpailevalla pelikierroksella. Vedonlyöntiharrastajat ovat todennäköisesti nähneet esports-markkinoiden kasvun haluamallaan vedonvälittäjällä, ja Valorant on todennäköisesti yksi saatavilla olevista peleistä.

Kryptovaluuttojen käytön edut ja haitat esports-vedonlyönnissä

Kryptovaluuttojen käytön edut ja haitat esports-vedonlyönnissä

Kryptovaluutat ovat olleet monien ihmisten huulilla jo jonkin aikaa. Mitä enemmän ihmiset oppivat näistä digitaalisista valuutoista, sitä enemmän he innostuvat käyttämään niitä liike- ja henkilökohtaisissa asioissa. Kuitenkin, kuten mikä tahansa muu hyvä asia, kryptovaluuttojen vedonlyönti niillä on pimeä puolensa, varsinkin kun niitä käytetään eSports-vedonlyöntiin. 

Mitkä ovat suosituimmat eSports-sarjat, joihin sinun pitäisi panostaa?

Mitkä ovat suosituimmat eSports-sarjat, joihin sinun pitäisi panostaa?

Esports-maailma laajenee päivittäin, kun yhä useammat ihmiset katsovat pelejä ja osallistuvat niihin. Esports-tapahtumien laajentumisen vuoksi toinen yritys on kuitenkin sopeutunut pysymään viimeisimpien trendien mukana. Esports-vedonlyönti on juuri ollut saatavilla vedonlyöntialalla, joten innokkaat pelaajat, pelaajat ja vedonlyöjät voivat ansaita rahaa suosikkitapahtumiltaan. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan käsiäsi esports-vedonlyönnissä, seuraava on luettelo parhaista eSporteista, jotka ovat tällä hetkellä suosituimpia tällä alalla.

Mitkä ovat suosituimmat esports-pelit Aasiassa?

Mitkä ovat suosituimmat esports-pelit Aasiassa?

Tervetuloa Aasian esportsin jännittävään maailmaan, dynaamiseen ja jännittävään universumiin, jossa videopelien jännitys kohtaa vedonlyönnin strategisen kentän. Jos olet intohimoinen pelaamiseen ja innokas tutkimaan vedonlyöntimahdollisuuksia, olet tullut täydelliseen paikkaan. Esports ei ole vain viihteen muoto; se on kehittyvä maisema, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän sitoutumista ja mahdollisuuksia sekä kokeneille vedonlyöjille että uusille tulokkaille. Kun astut tähän eloisaan maailmaan, harkitse EsportsRankerin suosituimpien kasinoiden käyntiä aloittaaksesi matkasi. Valmistaudu tutustumaan parhaimpiin esports-peleihin, jotka valloittavat vedonlyöjien kaikkialla Aasiassa 2024!

Mitä Overwatch-vedonlyönti on: Kätevä opas aloittelijoille

Mitä Overwatch-vedonlyönti on: Kätevä opas aloittelijoille

Online-esports-vedonlyönnillä on kohtalainen haasteensa. Voi olla vaikeaa määritellä Overwatch-vedonlyöntiä, mitä useiden operaattoreiden ja kaikkien täytyy tarttua eri pelitilojen ja mahdollisuuksien laukaisupisteisiin.

Mitä eSport Coaches ovat ja mitä he tekevät?

Mitä eSport Coaches ovat ja mitä he tekevät?

Jos olet kiinnostunut e-urheilusta, olet ehkä huomannut valmentajan virkaan yliopistoon tai pienempään ruohonjuuritason organisaatioon. Saatat ihmetellä: "Mitä ovat esports-valmentajat tai esports-valmennus, ja miksi ne ovat niin tärkeitä peliteollisuudelle?"

Mitä ovat Online Esports -sivustot ja miksi sinun pitäisi vierailla niillä?

Mitä ovat Online Esports -sivustot ja miksi sinun pitäisi vierailla niillä?

Tervetuloa esports-vedonlyönnin dynaamiseen maailmaan, jossa kilpailupelaamisen jännitys yhdistyy strategisten vedonlyöntien jännitykseen. Aloittelijana, joka navigoi tässä innostavassa maisemassa, olet avautumassa mahdollisuuksien maailmaan. Esports-vedonlyönti, erityisesti online-kasinoiden kautta, on saanut huomattavaa vauhtia tarjoten ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan tavan uppoutua suosikkipeliesi virtuaalisiin areenoihin.

Mitä ovat parhaat Esports-vedonlyöntibonukset?

Mitä ovat parhaat Esports-vedonlyöntibonukset?

Esport-ala kasvaa jatkuvasti. Kun kaikki indikaattorit osoittavat positiivista tulevaisuutta, tämä ala on herättänyt suurta huomiota eri tahoilta, joista keskeinen on online-vedonlyöntiala.

Parhaat eSport-vedonlyöntivinkit CS:GO:lle

Parhaat eSport-vedonlyöntivinkit CS:GO:lle

Oletko valmis sukeltamaan CS:GO-vedonlyönnin jännittävään maailmaan? Se on matka, joka lupaa sekä jännitystä että haasteita, ja se on täydellinen kaikille, jotka haluavat lisätä eSports-kokemukseensa ylimääräistä jännitystä. Olitpa kokenut pelaaja tai uusi eSports-maailmassa, tämä artikkeli on kattava opas CS:GO-otteluiden tietoisten vetojen tekemiseen. Jotta pääset alkuun oikealla jalalla, suosittelen vierailemaan EsportsRankerin parhaiten arvioidulla sivustolla. Tämä antaa sinulle vankan perustan ja ajantasaista tietoa vedonlyöntimatkasi aloittamiseen.