Kaikki hyvä tietää: Esports Live Streaming

Nykyaikaisen suoratoistotekniikan ansiosta voit nyt katsoa elektronisia suosikkiurheilulajejasi ja lyödä vetoa niistä tapahtumien kehittyessä missä tahansa. Koska useimmat e-urheilun suoratoistomahdollisuudet ovat ilmaisia ja helposti saatavilla, otteluiden tai pelejä pelaavien live-lähetysten katsomisesta ja vedonlyönnistä on tullut yksi tämän päivän suurimmista trendeistä maailmassa.

Parhaiden pelien vedonlyöntisivustojen tiedetään tarjoavan live-lähetyksiä, jotta pelaajat voivat katsella otteluita ja lyödä vetoa samaan aikaan poistumatta sivustolta. Mutta mitä muuta sinun tulee ottaa huomioon, kun haluat uskaltaa tämän massiivisen e-urheilutrendin? Onneksi olemme laatineet yksityiskohtaisen oppaan kaikesta, mitä sinun tulee tietää sähköisten urheilusuoratoistojen maailmasta ja muusta. Tämän lisäksi tässä ovat tähän mennessä parhaat esports-live-vedonlyöntisivustot:

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Esportsin suoratoisto selitettynä

Esports-live-vedonlyönti on pohjimmiltaan sama kuin tavallinen urheiluvedonlyönti, paitsi että perinteisen urheiluvedonlyönnin sijasta lyöt vetoa kilpaileviin sähköisiin urheilulajeihin, kun se tapahtuu live-striimin kautta. Päästäksesi alkuun, sinun on valittava vedonlyöntimarkkinat, joilla haluat lyödä vetoa e-urheilusta, valittava urheilulajisi ja kertoimet ja asetettava veto. Vedonlyöntiin tarvitset urheiluvedonlyönnin, ja koska olemme tekemisissä e-urheilun kanssa, käytät vedonlyöntiin online-vedonlyöntiä.

Kuinka tietää, voiko vedonlyöntisivustoon luottaa

iGamingin, live-suoratoiston ja sähköisen urheiluvedonlyönnin yleistyessä on nyt olemassa useita sivustoja, jotka tarjoavat online-pelaamista live-esport-suoratoistotapahtumiin. Tästä syystä on tärkeää tietää, mitä pitää huomioida ja mitä pelaajat tarvitsevat osallistuakseen turvallisesti ja menestyksekkäästi live-e-urheilun live-vedonlyöntiin. Katsotaanpa joitain turvaominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota:

  • Varmista, että käytät hyvämaineista sivustoa, jolla on yksi tai useampi voimassa oleva lisenssi, jonka maasi asiaankuuluvat hyvämaineiset sääntelyelimet ovat myöntäneet.
  • Varmista, että käytettävällä alustalla on maksujärjestelmä, joka varmistaa luotettavat ja turvalliset talletus- ja nostotapahtumat.
  • Positiiviset arvostelut aiemmilta käyttäjiltä.
  • Secure Sockets Layer (SSL) ja Transport Layer Security (TLS) -sertifikaatit.

Esports Live Stream -vedonlyöntikertoimet

Kertoimien toiminnan ymmärtäminen on onnistuneiden vedonlyöntien edellytys. Olisi turhaa lyödä vetoa esports-suoratoistopeleissä ottamatta huomioon, kummalla on suuremmat mahdollisuudet voittaa. Mutta joskus voi olla mahdotonta määrittää, millä joukkueilla on suurempi todennäköisyys saada nämä voittopisteet. Tässä kohtaavat kertoimet.

Olemme listanneet alla kaksi suosittua sähköisen urheilun live-vedonlyöntikerrointa. Jos kuitenkin etsit tarkempaa opasta kunkin esports-pelin vedonlyöntikertoimista, lue meidän vedonlyöntiopas.

Suosituimmat Esports Live Stream -vedonlyöntikertoimet

Desimaalikertoimet

Miljoonat vedonvälittäjät suoratoistoalalla haluavat käyttää desimaalikertoimia. Tämä johtuu siitä, että pelaajien on helppo ymmärtää ne useimmissa osissa maailmaa. Vedonlyöntisivustot Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa eivät kuitenkaan käytä desimaalikertoimia. Jos olet toiselta alueelta ja vierailet Amerikan yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, sinun on tutustuttava niiden vedonlyöntikertoimiin asettaaksesi vedon.

Murtolukukertoimet

Tällaiset kertoimet ovat olleet olemassa jo vuosia ja tekevät niistä vanhimman tavan kertoa kertoimet. Kun käytät murtokerrointa vetoa sähköisissä urheilulähetyksissä, molemmilla joukkueilla on eri murto-osuudet, jotka edustavat voiton todennäköisyyttä. Sinun on suoritettava laskelmasi hyvin tunteaksesi suosikkijoukkueesi ja voittaaksesi, jos panostat siihen.

Kuinka lyödä vetoa Esports-livelähetyksistä verkossa

Ennen kuin pelaajat voivat lyödä vetoa esports-suoratoistosivustoista, pelaajien on varmistettava, että valitset vedonvälittäjän asettamien erityisvaatimusten kaikki ruudut. Jokaisella suoratoistosivustolla on erilaiset vaatimukset, joten muista tarkistaa ne etukäteen. Tässä on kuitenkin joitain vakioehtoja, joita pelaajien tulee noudattaa ennen kuin heidän esports-live-vedonlyöntimatkansa alkaa:

Luo vedonlyöntitili

Ensinnäkin pelaajien on luotava tili voidakseen nauttia vedonlyönnistä tietyn vedonvälittäjän livelähetyksistä. Kun pelaajat ovat luoneet ja vahvistaneet tilinsä, pelaajien on talletettava varoja tilille voidakseen käyttää suoratoistopalvelua.

Flash tai HTML5

Useimmissa parhaissa online-vedonvälittäjissä pelaajat tarvitsevat flash- tai HTML5-pohjaisen järjestelmän suoratoistaakseen urheilutapahtumia. Pelaajia voidaan jopa vaatia asentamaan flash-laajennus. Useimmissa tämän päivän laitteissa on kuitenkin nämä esiladatut.

Internet-yhteys

Pelaajien on oltava yhteydessä Internetiin, jotta he voivat katsoa livelähetyksiä. Internet-nopeutesi tulee olla vähintään 5 Mbps, jotta yhteys olisi saumaton useimmilla live-vedonlyöntisivustoilla.

Kun olet täyttänyt kaikki yllä mainitut vaatimukset, voit jatkaa alla olevan luettelon vaiheiden mukaisesti lyödäksesi vetoa esports-suoratoistosta verkossa:

  1. Valitse an esportsin live-vedonlyöntisivusto suosituimpien vedonlyöntisivustojemme luettelosta.
  2. Avaa tili heidän kanssaan ja suorita asiakkaan vahvistusprosessi. Tähän sisältyy erilaisten henkilöllisyystodistusten toimittaminen.
  3. Lisää rahaa tilillesi.
  4. Siirry live-vedonlyöntiosioon ja napsauta otteluita tai kilpailuja.
  5. Rakenna vetokuponki.
  6. Ja vetoa pois!

Suositun Esports Live Stream -vedonlyöntiohjelmiston ainutlaatuiset ominaisuudet

Valittavana on monia erilaisia suosittuja sivustoja, joilla on ainutlaatuisia tarjontaa e-urheilun live-lähetyksissä. Tässä on kaksi ainutlaatuista ominaisuutta, joita voidaan tarjota pelaajille:

Otteluiden katsominen ja vedonlyönti samaan aikaan

Monet suositut esports-live-vedonlyöntisivustot varmistavat, että voit katsella sisältöä ollessasi kirjautuneena vedonlyöntisivustolle. Esimerkki siitä, kuinka tämä voidaan tehdä, on kunkin ottelun jaetun näytön näkymä, johon pelaajat pääsevät erityisen suoratoistovalikon kautta.

Live-chat-ikkuna

Suosituilla sivustoilla tiedetään myös olevan live-ryhmäkeskusteluikkuna otteluvideon reunassa tai alaosassa, jotta voit nauttia keskustelusta muiden online-pelaajien kanssa.

Kuinka valita parhaat online-live-vedonlyöntisivustot

Koska useat esports-palvelut tarjoavat nyt live-vedonlyöntilähetyksiä, voi olla ylivoimaista päättää, mitä alustaa käyttää. Parhaan sivuston valitseminen on kuitenkin ratkaisevan tärkeää, jotta varmistetaan positiivinen kokemus ja että pelaajat minimoivat riskit vedonlyönnin aikana. Tässä ovat suosituksemme siitä, mitä tekijöitä on otettava huomioon tätä päätöstä tehdessä:

Laaja valikoima live-urheilulähetyksiä ja pelivaihtoehtoja

Kaikki live-vedonlyöntisivustot eivät tarjoa samoja e-urheilupelejä, tapahtumia tai urheilulajeja. Jotkut saattavat olla kiinnostuneita vain yhdestä lajista, kun taas toiset voivat tarjota useita. Varmista, että valitsemallasi alustalla on laaja valikoima tarjouksia sekä sinua kiinnostava e-urheilu.

Varastotila

Useimmat vedonvälittäjät käyttävät sovellusta palveluidensa toimittamiseen. Jotkut ladattavat sovellukset saattavat vaatia paljon tilaa. Pidä tämä mielessä ja varmista, että laitteessasi on tarpeeksi tilaa näiden sovellusten sujuvaan suorittamiseen.

Käyttäjäkokemus

Se voi olla erittäin turhauttavaa, kun käytetään alustaa, jota ei ole suunniteltu hyvin sujuvaan ja helppoon kokemukseen. Koska pelaajat haluavat keskittyä vedonlyöntiin ja olla häiritsemättä huonoa UX-suunnittelua, varmista, että valitsemasi alusta on helppo ymmärtää ja käyttää.

Pankkivaihtoehdot

Tilin avaamiseksi ja vedon asettamista varten pelaajat tarvitsevat tilin, joka on liitetty tiliisi. Siksi sinun tulee varmistaa, että käyttämäsi alusta tukee pankkiasi ja varojen siirtotapasi.

Eri urheilulajit vetoa varten

Suoratoistosta on tulossa yhä tärkeämpää viihteen, elokuvien ja mikä tärkeintä urheilun maailmassa. On olemassa paljon urheilutapahtumat voit nyt suoratoistaa verkossa ja lyödä vetoa. Alta löydät luettelon yleisimmistä urheilulajeista, joista voit suoratoistaa live-lähetyksiä ja tehdä live-vetoja:

FIFA

Jos olet pelannut videopelejä jonkin aikaa tai jos olet perehtynyt urheilusimulaatiovideopeleihin, tiedät todennäköisesti, mikä FIFA on. FIFA on kiistatta suosituin urheilusimulaatiopeli, jossa sadat tuhannet pelaajat pelaavat peliä säännöllisesti.

Velvollisuuden kutsu

Kun puhumme ensimmäisen persoonan räiskintäpeleistä, ensimmäinen peli, joka tulee todennäköisesti mieleen, on Call of Duty. Monet pelaajat pitävät tätä esport-pelikanavaa ensimmäisen persoonan ammuntapelien edelläkävijänä. Velvollisuuden kutsu on myös yksi suosituimmista peleistä, ja miljoonat pelaajat ympäri maailmaa pelaavat säännöllisesti Call of Dutya.

League of Legends

Muutaman viime vuoden aikana ihmisten määrä on lisääntynyt valtavasti, jotka ovat alkaneet lyödä vetoa e-urheilupeleihin, kuten League of Legends. Yksi suurimmista tähän vaikuttaneista tekijöistä oli säännöllisten urheilutapahtumien sulkeminen Covid 19:n takia.

CS:GO

CS:GO-live-vedonlyönti on nykyään melko suosittua. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi CS:GO-vedonlyönti on niin suosittua, on se, että itse peli on erittäin suosittu. CS:GO:lla on myös valtava e-urheiluskene, jossa on järjetöntä hypeä ja palkintopotteja, jotka ylittävät säännöllisesti puoli miljoonaa dollaria. CS:GO-kilpailut ovat jännittävimpiä urheilutapahtumia, ja pelaajat lyövät niistä mielellään vetoa.

Dota 2

Dota 2 on kiistatta suosituin e-urheilupeli, jolla on useita miljoonia aktiivisia pelaajia. Aktiivisten pelaajien ohella on paljon muita ihmisiä, jotka olivat tavallisia Dota 2 -pelaajia, mutta nyt katsovat vain Dotan esports-tapahtumia. Pelaajat molemmista näistä yhteisöistä ovat alkaneet osallistua esports-vedonlyöntiin sen jännittävyyden vuoksi.

Esports Live Stream -vedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Auttaaksesi kasvusi ja menestyksesi matkaasi esports-suoratoistosisällön vedonlyönnillä, tässä on useita vinkkejä ja temppuja johon voit hakea heti:

Tee kotitehtäväsi

Ennen kuin aloitat live-vetojen asettamisen esports-live-ottelusta, sinun tulee tehdä laaja tutkimus koskien tapahtumassa kilpailevia pelaajia. Sinun pitäisi tietää, mihin joukkueisiin he kuuluivat ennen liittymistäsi tähän joukkueeseen ja mikä heidän suorituskykynsä oli viimeaikaisissa otteluissa. Tämän lisäksi sinun tulee tarkastella muita tekijöitä, kuten sitä, millaiset suhteet pelaajalla on joukkueeseensa, onko heillä kommunikaatioongelmia vai puuttuuko heiltä oikea johtajuus. Huolimatta korkeasta taidosta, jos pelaajalla ei ole hyviä suhteita joukkueeseensa, hän ei ehkä pysty voittamaan ottelua.

Katso ottelu huolellisesti

Vaikka tämä kohta saattaa tuntua itsestään selvältä joillekin, aloittelijat tekevät usein sen virheen, etteivät keskity laajasti suoratoistootteluun. Joskus suoratoisto-ottelut ovat erittäin arvaamattomia, ja tulokset voivat muuttua muutamassa sekunnissa.

Lyö vetoa vain peleistä, joista olet hyvin perillä

Saattaa olla houkuttelevaa lyödä vetoa erilaisista e-urheilulajeista, joista sinulla ei ole paljon tietoa. Parasta on kuitenkin pysyä niissä peleissä, joista tiedät eniten, varsinkin jos olet aloittelija. Aloittelijana et halua lyödä vetoa siellä, missä kertoimet eivät ole sinun puolellasi.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mitä esports-live-vedonlyönti sisältää?

Esport-vedonlyönti on pohjimmiltaan sama kuin tavallinen urheiluvedonlyönti, paitsi että pelaajat lyövät vetoa perinteisen urheilun vedonlyönnistä live-suorakilpailuun sähköisessä kilpailussa.

Missä lajissa on helpoin panostaa?

On olemassa useita esports-pelejä, joista voit lyödä vetoa livenä, kuten CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League ja Overwatch. Sinun tulisi kuitenkin lyödä vetoa vain pelistä, josta tiedät eniten.

Onko esportsin live-vedonlyönti laillista?

Joo. Jos uhkapeli on laillista maassa, jossa olet, esports-live-vedonlyönti on laillista. Ainoa vaatimus on, että käyttämäsi uhkapeli- tai pelisivusto on lisensoitu.

Laskuttavatko suoratoistosivustot sinua?

Ei. Voit suoratoistaa monenlaisia urheilutapahtumia monilta sivustoilta ympäri maailmaa ilmaiseksi. Useimmat vaativat käyttäjiä luomaan tilin ja rahoittamaan vedonlyöntitilinsä ennen kuin he voivat käyttää suoratoistotoimintoa.

Mikä on optimaalinen Internet-nopeus suoratoistoon?

Suoratoisto nopealla ja HD-laadulla edellyttää vähintään 5 Mbps:n nopeutta. Hyvälaatuisen suoratoiston nopeus riippuu kuitenkin myös käyttämästäsi vedonvälittäjästä.