Kaikki vedonlyönnistä Team MVP

Team MVP on kuuluisa eteläkorealainen esport-joukkue, jolla oli listat Overwatchissa, Counter-Strike: Global Offensivessa, Player Unknown's Battlegroundsissa ja League of Legendsissä. Joukkueen MVP isännöi aiemmin Dota 2-, Heroes of the Storm- ja StarCraft II -turnauksia. MVP:n Competition of Legends -joukkue kilpaili aiemmin Division of Legends Champions Koreassa (LCK), Etelä-Korean johtavassa ammattilaisliigassa, ennen kuin putosi Challengers Korea -liigaan vuoden 2018 lopulla. (CK).

Joukkue oli ensimmäinen korealainen joukkue, joka pääsi kansainväliseen IV-pudotuspelien ensimmäiseen vaiheeseen. Joukkue hävisi Team Liquidille voitettuaan Virtus.pron. Huolimatta siitä, että he olivat ainoa eteläkorealainen Dota 2 -joukkue turnauksessa, heidän osallistumisensa Seattleen sai suorat SpoTV-lähetykset yleisön kanssa.

Kaikki vedonlyönnistä Team MVP
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Joukkueen MVP-pelaajat

Dota 2

Vuonna 2013 Jimmy' DeMoN' Ho (USA) liittyi joukkueeseen. TI4-joukkueeseen kuuluivat vuonna 2014 eteläkorealaiset Park Tae-won alias March, Kim Seon-yeob alias QO ja Lee Sang-don alias Forev. Muut pelaajat listalla olivat Lee 'Reisen' Jun-Yeong ja Lee Seung-gon alias Heen. Kaksi pelaajaa lähti joukkueesta samana vuonna. Nämä olivat Kim 'DuBu' Doo-young ja Jung Har alias Solara, molemmat korealaisia.

Vuonna 2015 TI5-joukkueeseen lisättiin uusia pelaajia poistuneiden tilalle. Damien' kpii' Chok (australialainen) liittyi joukkueeseen Wong Jeng Yihin alias NutZ (Singapore) rinnalla. Seuraavana vuonna listalle lisättiin Pyo No-a alias MP. Kim Tae-sung, alias Velo liittyi tiimiin vuonna 2016. Tiimi kehittyi yhdeksi maailman parhaat e-urheilujoukkueet. Valitettavasti MVP Phoenix lakkautettiin vuonna 2017.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

Mitä tulee CS:GO, hajotettu joukkue koostui pääasiassa eteläkorealaisista. Lee Hyun-pyo alias Xign, Kim' HSK' Hae-sung, Jeon Jung-Hyeon alias rindA. Muut olivat Kwon' Argency' Soon-woo ja Jung Soo-Yong alias kAyle. Joukkueen valmentaja Ronald 'Rambo' Kim oli Yhdysvalloista.

Joukkueessa on ollut myös muita pelaajia, kuten Ahn Ho-kyeong alias Timon, Nam Hyeong-Ju alias Sound, Park' zwff' Min-Seok ja Pyeon Seon-ho alias Termi, joka oli valmentaja. Kim Kee-Suk, alias suckle, oli myös merkittävä tilapäinen joukkueen MVP:n sijainen.

League of Legends

The League of Legends lista koostui pääasiassa eteläkorealaisista, kuten Park SU-Hyeon alias Beware, Kim Byeong-jun alias Carrot ja Kim Seon-Gyu alias Crow. Muut pelaajat listalla olivat Cho' Motive' Se-hee, Kim Jae-jin alias Neulbo, Seo 'Garden' Jeong-won ja Lee Ho-Seong alias Edge. Kim Kyu-Seok ja Kim' Iffy' Hyeon-jun ovat myös olleet MVP:n LoL-listalla.

Vuonna 2015 joukkueeseen liittyi viisi pelaajaa. Kang 'ADD' Geon-mo, Oh Hyun-sik alias MaHa ja An Jun-hyeong alias Ian. Na Woo-Hyung alias Pilot ja Jeong' Max' Jong-bin olivat muut listan jäsenet, kaikki eteläkorealaisia. Cha In-Myeong alias ChaResh ja Lee Jong-won alias Saroo ovat olleet MVP:n joukkueen jäseniä.

Joukkueen MVP:n vahvimmat pelit

Dota 2

1. syyskuuta JeeF liittyi tiimin johtajaksi. MVP loi toisensa Dota 2 joukkue seuraavana kuukautena, nimeltään MVP Phoenix, 21. marraskuuta. Samassa kuussa MVP Phoenix lisäsi American DeMoNin listaonsa. Joulukuussa DeMoN jätti tiimin voitettuaan NSL:n kauden 2.

Helmikuussa 2014 MVP Phoenix -joukkue pelasi KDL:n kaudella 1, kun DuBu pelasi joukkueessa. Toukokuussa Phoenix ansaitsi onnistuneesti pelipaikan The International 4 -sarjaan sijoittuessaan toiseksi TI4 Kaakkois-Aasian karsinnoissa. Joukkueessa oli paljon toimintaa vuonna 2015. Phoenix-joukkue jaettiin helmikuussa, jolloin Heen ja Forev siirtyivät MVP Hot6ix:ksi. Febby ja Kpii liittyivät MVP Phoenixiin täyttämään avoimia paikkoja. Reisen lopetti toimintansa maaliskuussa, ja sen tilalle tuli NutZ.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

Joukkue menestyi useissa turnauksissa ennen sen hajoamista vuonna 2020. Joukkueen MVP pudotti ALPHA:n_Punainen joukkue matkalla voittamaan Cobx Masters Phase 2:n. He voittivat myös NASR:n_eSports eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 -finaalissa. ZOTAC Cup Masters 2018 -tapahtumassa Team MVP esport -joukkueet tyrmäsivät Signature Gamingin finaalissa.

Miksi Team MVP on suosittu?

Etelä-Korean monipelijoukkue koostui pääosin MVP-klaanin pelaajista. Joukkue aloitti StarCraft II -joukkueena loppuvuodesta 2010. GSL:n edetessä Team MVP tuli Dota 2 -skenelle syyskuussa 2013. Se oli samana päivänä, kun Team MVP:n StarCraft II -tiimi lähti eSports-organisaatiosta liittyäkseen KeSPA:han. MVP-tiimillä on tuhansia seuraajia Twitter- ja Facebook-tileillään.

Miksi Team MVP on suosittu vedonlyönti?

Joukkueen MVP on kilpaillut erilaisia esport-pelejä, joka tarjosi pelaajille laajan valikoiman vedonlyöntivaihtoehtoja. Parhaat Team MVP -vedonlyöntisivustot tarjosivat pelaajille kilpailukykyiset kertoimet joukkueen nykyisiin ja tuleviin peleihin.

Team MVP Dotalla on ollut useita erinomaisia kausia ja uskomattomia saavutuksia useissa esports-kategorioissa. Heitä pidettiin yhtenä menestyneimmistä e-urheiluorganisaatioista Dota 2- ja CS: GO -suurturnauksissa. Heidän juoksunsa klo Kansainvälinen turnaukset ovat auttaneet Team MVP:tä keräämään uusia faneja, mikä on saavuttanut suosiota.

Joukkueen MVP:n palkinnot ja tulokset

Dota 2

Joukkue on menestynyt erittäin hyvin erilaisissa kilpailuissa, joissa se on voittanut yli 2 000 000 dollaria palkintorahoja. Joukkue saavutti valtavan menestyksen The Internationalissa 2016 ja The International 2015:ssä. Joukkueen MVP sijoittui kuudenneksi ja seitsemänneksi, vastaavasti $934 761 ja $ 829 333 kussakin turnauksessa. Joukkue voitti myös 255 000 dollaria sijoittuessaan neljänneksi The Shanghai Major 2016 -tapahtumassa ja 202 500 dollaria kuudennesta sijasta The Manila Major 2016 -tapahtumassa.

Team MVP on voittanut useita turnauksia, mukaan lukien Pro Gamer League 2016 - Summer ja WePlay Dota 2 League Season 3. He voittivat myös Dota Pit Leaguen kauden 4 ja World Cyber Arena 2015 - SEA Pro Qualifiers ja Korea Dota League Season 3. Joukkueen MVP:n ensimmäinen merkittävä voitto saavutettiin Nexon Sponsorship LEAGUE Season 2 -kaudella, jossa he voittivat kilpailun ja ansaitsivat 75 605 dollaria.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

Team MVP:n Counter-Strike-tiimi on voittanut useita turnauksia, kuten Cobx Masters Phase 2:n, jossa he voittivat 60 706 dollaria. He voittivat myös eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 ja ZOTAC Cup Masters 2018- Asia. He ansaitsivat 40 000 dollaria ja 10 000 dollaria vastaavissa turnauksissa. MVP ansaitsi 30 000 dollaria voitettuaan CS: GO Asia Summitin.

ZOTAC Cup Masters 2018 -kilpailussa MVP voitti 20 000 dollaria neljännestä sijasta. He voittivat samanlaisen palkinnon sijoittuessaan sijalle 14 ESL Pro Leaguen kauden 7 finaalissa. Joukkueen MVP sijoittui toiseksi kahdesti vuonna 2018 ja ansaitsi 20 000 dollaria ja 6 859 dollaria kahdessa WESG 2017 Asia Pacific Finalsissa ja ZEN Esports Network League 2017 - Finalsissa.

Overwatch

The Overwatch joukkue ei ole menestynyt kuten CS: GO ja Dota 2. He sijoittuivat kuudenneksi Overwatch Contenders 2018 Season 3: Koreassa ja kahdeksanneksi Overwatch Contenders 2019 Season 1: Koreassa. Molemmissa kilpailuissa Team MVP voitti 14 419 dollaria ja 11 600 dollaria. Joukkueen MVP voitti 14 162 dollaria Overwatch CONTENDERS 2018 -kaudella 2: Koreassa.

League of Legends

Joukkueella ei ollut massiivista menestystä Dota 2 -joukkueena. He sijoittuivat toiseksi Rift Rivals 2017: LCK vs. LPL vs. LMS -kilpailussa, jossa he voittivat 10 000 dollaria. He voittivat myös 17 596 dollaria sijoittuessaan neljänneksi LCK:n keväällä 2017. Toinen merkittävä menestys oli LCK:n kesällä 2016, jossa he ansaitsivat 9 040 dollaria sijoittuessaan kuudenneksi, ja LCK keväällä 2018 he sijoittuivat yhdeksänneksi ja ansaitsivat 9 348 dollaria.

PUBG

The PUBG jako ei ole my√∂sk√§√§n ollut kovin menestynyt. He sijoittuivat kolmanneksi PUBG Warfare Masters 2018 - Pilot Season -tapahtumassa ansaitsemalla 11 221 dollaria palkintorahoja. Joukkueen MVP sijoittui toiseksi AfreecaTV PUBG League ‚Äď Pilot Seasonissa, jossa he voittivat 18 630 dollaria.

Joukkueen MVP:n parhaat ja suosituimmat pelaajat

DuBu

Kim Doo-young on eteläkorealainen Dota 2 -pelaaja, joka pelasi joukkueen MVP:ssä. Hän auttoi joukkuetta voittamaan Pro Gamer League 2016 - Summerin, WePlay Dota 2 League Season 3 ja Dota Pit League Season 4. DuBu on suosittu pelaaja, jolla on yli 100 000 seuraajaa hänen sosiaalisen median sivuillaan, mukaan lukien Twitch.

Stax

Virallisesti Kim Gu-taek-nimellä tunnettu pelaaja on eläkkeellä oleva Counter-Strike-ammattilainen. Pelaajalla on tuhansia seuraajia sosiaalisen median sivujen kautta. Eteläkorealainen on tunnettu Riflerin roolistaan, jossa hän on voittanut noin 23 000 dollaria. Staxilla on yli 29 seuraajaa Twitch-profiilissaan ja tuhansia seuraajia Instagramissa ja Twitterissä.

Kim Kyu-Seok

Tämä on Etelä-Korean League of Legends -pelaaja ja -valmentaja. Hänet tunnetaan viidakon roolistaan ja vaihtoehtoisista henkilöllisyystodistuksistaan; Revenger tai Yondu.

QO

Kim Sun Yeob on Dota 2 -pelaaja Etelä-Koreasta ja Australiasta. Australiassa ollessaan QO pelasi DotAa huvin vuoksi RoastedKimchin kahvan alla, kun hän oppi peliä. Kun pelin jatko-osa, Dota 2, julkaistiin, hän jatkoi sen pelaamista. Tammikuussa 2017 hän jätti Team MVP:n vain muutama päivä ennen sen purkamista.

Motiivi

League of Legends -pelaaja tunnetaan virallisesti nimellä Cho Se-hee. Pelaaja on tunnettu tukitehtävistään. Motive liittyi Team MVP:hen huhtikuussa 2018 ja lähti seuraavan vuoden joulukuussa.

Missä ja miten lyödä vetoa joukkueen MVP:stä

Pelaajat voivat nähdä Team MVP:n joukkueen kertoimet Unibetissä, ArcaneBetissä, 1xBetissä ja Betwinnerissä. Joukkueen MVP-tapahtumat löytyvät myös GGBetistä, Pixel.betistä, Casumosta ja 22BET:stä parhaat esportin vedonlyöntisivustot. Nämä sivustot tarjoavat erilaisia markkinoita esports-turnauksille, mutta pelaajien on aina verrattava niitä ja valittava markkinoitavin vaihtoehto.

Vedonlyöntistrategia joukkueen MVP:stä

Lisätutkimus kaikista huippujoukkueista ja heidän pelaajistaan on tärkeää. Pelaajat voivat havaita edulliset vedonlyöntimahdollisuudet keräämällä hyvää tietoa joukkueen nykymuodosta ja avainpelaajista.

Joukkueen MVP:llä on toisaalta suuri etu useimpiin tapahtumiin menevissä vastakkaisissa otteluissa. Ne ovat melkein aina selkeitä suosikkeja, varsinkin kun pelataan Dota 2:ta ja CSGO:ta parhaimmillaan. He olivat aikoinaan yksi suosituimmista esports-joukkueista Dota 2 -turnauksissa. Joukkueen MVP on äskettäin voittanut kuusi isot turnaukset, mukaan lukien The International 2017, hintaan 934 761 dollaria. He ovat epäilemättä maailman parhaita esports-joukkueita, joista voi lyödä vetoa parhailla esports-vedonlyöntisivustoilla.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen