Kaikki vedonlyönnistä PSG Esports

PSG Esports on Pariisissa toimiva ammattimainen videopeliasu. Se on ranskalaisen jalkapallojättiseuran Paris St-Germainin divisioona. Lokakuussa 2016 pidetyssä lehdistötilaisuudessa seuran presidentti Nasser Al-Khelaifi paljasti heidän tulonsa lupaavalle videopelien alalle. Heistä tuli ensimmäinen eurooppalainen ammattilaisseura, joka kehitti esports-divisioonan. Huippu e-urheilujoukkue teki yhteistyötä online-vedonvälittäjän Betwayn kanssa sen pääsponsorina.

Vedonlyöntiyritys toimittaa paitoja ja takkeja joukkueelle tämän sopimuksen kautta. Lisäksi ne tarjoavat ainutlaatuista sisältöä sosiaalisessa mediassa.

Kaikki vedonlyönnistä PSG Esports
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PSG Esportsin pelaajat

Julkaisun jälkeen PSG Esports aloitti FIFA esportilla ja laajeni sitten muihin peleihin. Klubista on kasvanut yksi tunnetuimmista pelimaailmasta. Se on vakiinnuttanut asemansa ja vahvistanut paikkansa osana huippuasuja. Lisää pelejä on esitelty, mukaan lukien Dota 2, League of Legendsja Brawl Stars. Kaikkea tätä ovat edistäneet monet strategiset suhteet suurten ryhmien kanssa erityisesti Aasiassa.

Heidän FIFA lista koostuu kolmesta pelaajasta: Qatarin AF5, Maniika ja Nkanteem (molemmat Ranskasta). Alkuvuodesta 2019 AF5 on ollut heidän yksinoikeudella pelaamisen streameri. Hän seuraa seuran FIFA-pelaajia heidän kilpailuissaan ja tuottaa eksklusiivista sisältöä heidän hyökkäyksistään ja saavutuksistaan.

Maniika on kokenut pelaaja ja supertähti e-urheilun sosiaalisessa mediassa Twitchissä. Lisäksi hän on loistava valmentaja ja palvelee useissa tehtävissä seurassa. Hän on myös tekninen johtaja eSports Academyssa ja ammattipelaaja. Ranskan FIFA-skenessä nouseva tähti Nkantee on nuorekas 18-vuotias pelaaja, joka liittyi asuun huhtikuussa 2021. Yhdessä Maniikan kanssa he kilpailevat seuran kaikissa virallisissa kilpailuissa.

Brawl Stars

Helmikuusta 2019 alkaen PSG-joukkue on ollut osa Supercell-mobiilipeliä Brawl Stars. Tammikuussa 2020 PSG vahvisti ranskalaisen Brawl-joukkueensa keskinäisen lähdön, mutta myöhemmin, maaliskuussa, seura päätti perustaa uuden joukkueen. Uusi tiimi oli aasialainen ja sijaitsi Singaporessa. Joukkueen jäsenet olivat CoupdeAce, Relyh, Scythe (vaihtopelaaja), kaikki Singaporesta ja Jordon (japanilainen).

LOL

Kesäkuussa 2020, kuuluisa esport-joukkue vahvisti paluunsa League of Legendsiin ja teki yhteistyötä hongkongilaisen Talon Gamingin kanssa perustaakseen PSG Talonin. Pelaajia ovat mm. Hanabi (Su Chia-Hsiang, Taiwanista), joki (Kim Dong-woo, Etelä-Koreasta), Vaahtera (Huang Yi-Tang Taiwanista), Unified (Wong Chun Kit Hong Kongista), Kaiwing (Ling Kai Wing Hongkongista) -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang Hongkongista).

PSG:n ja Talon eSportsin yhteisyritys kilpailee Tyynenmeren mestaruuskilpailuissa Taiwanissa, Hongkongissa, Macaossa, Thaimaassa, Singaporessa, Malesiassa ja Filippiineillä. PSG.LGD-joukkueen pelaajat ovat Ame (Wang Chunyu, kiina), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, malesia), Faith_bian (Zhang Ruida, kiina), XinQ (Zhao Zixing, kiina) ja y' (Zhang Yiping, myös kiina)

PSG Esportsin vahvimmat pelit

Ryhmällä on ollut vaikuttava kilpailuennätys. He ovat voittaneet useita kilpailuja ja kilpailuja, joihin he ovat osallistuneet. Fanit ja muut maailmanlaajuiset organisaatiot tunnistivat nopeasti PSG:n kyvyt pian sen jälkeen, kun he tulivat esports-skenelle. Joukkue on saavuttanut paljon vuosien varrella. Dota 2 -lista on menestynein ja tehokkain kaikista peleistä, joten voit odottaa erinomaisia tuloksia milloin tahansa.

LGD, kiinalainen Dota 2 -jättiläinen, teki yhteistyötä PSG:n kanssa vuonna 2018. Pian tämän yhteistyön luomisen jälkeen lista voitti kaksi kilpailua maailman parhaiden e-urheilujoukkueiden joukkoon. He sijoittuivat toiseksi vuoden 2018 kansainvälisessä kilpailussa. Ja vaikka nykyinen lista ei ole vielä saavuttanut yhtä paljon kuin edellinen, he ovat varmasti osoittaneet olevansa päteviä. Joukkue on voittanut OGA Dota PIT Invitationalin ja WePlay AniMajorin. Team Spirit voitti heidät vuoden 2021 kansainvälisessä finaalissa, mutta he sijoittuivat silti vahvalle toiselle sijalle.

Pacific Championship Series (PCS) on korkeimman tason League of Legends -kilpailu Taiwanissa, Hongkongissa, Macaossa ja Kaakkois-Aasiassa. Joukkueella on kolme PCS-titteliä, joista viimeisin on voitettu 29.8.2021.

Miksi PSG Esports on suosittu?

Useat ammattilaisseurat eri puolilla maailmaa ovat osallistuneet pelaamiseen FIFA-liigojen kautta, mutta PSG meni enemmän ja enemmän. Sillä on tuore lähestymistapa vuorovaikutukseen kannattajiensa kanssa ja myös uusien houkuttelemiseen merkittävissä kasvumaissa. Joulukuussa 2020 alkanut aktiivinen nuorisopelaajajärjestelmä on yksi sen merkittävimmistä piirteistä. Divisioonalla on ilo tarjota houkuttelevia näkymiä sekä nuorille että aloitteleville ammattilaisille. Tämä nuorisojärjestely perustuu pääasiassa Ranskaan, mutta sitä löytyy kaikkialta maailmasta.

PSG:n FIFA-joukkueessa on eräitä maailman huippupelaajia, ja seura uskoo, että FIFAan osallistuminen on hyvä markkinointistrategia, koska FIFA on Ranskan, Euroopan ja mitä todennäköisimmin koko maailman suosituin peli. Tavoitteena on integroida esports jalkapallojoukkueeseen sekä seuran supertähdet. Neymar on kuuluisa supertähti isäseurassaan, PSG:ssä, ja on FIFA:n pelien lähettiläs. Siksi hänen on erittäin helppo vaikuttaa faneihin tukemaan joukkuettaan samalla kun hän mainostaa sitä maailmanlaajuisesti. Tällainen markkinointi on tehnyt PSG:stä yhden alan suosituimmista esports-joukkueista.

PSG on myös lisännyt sitoutumistaan mobiilipeleihin. Siitä tuli PSG.RRQ sen jälkeen, kun se sijoitti Rex Regum Qeoniin, indonesialiseen pelijoukkueeseen, joka kilpailee Mobile Legends: Bang Indonesia Professional Leaguessa. Tämä on auttanut joukkueen läsnäoloa alalla sekä houkutellut uusia faneja heidän franchisingensa. Kaikkien esports-vedonlyöntifanien tulee olla PSG Esports mielessään kaikkina vedonlyöntiaikoina.

PSG Esportin palkinnot ja tulokset

Alalle tullessaan yksi ensimmäisistä peleistä, joihin he osallistuivat, oli Rocket League. RLCS Season 4: Europe oli heidän debyyttinsä Rocket League -kilpailu, ja he sijoittuivat neljänneksi. Seurojen Esport Rocket League -taso tunnustettiin päteväksi ja suurjoukkueille uhkaavaksi.

Voittettuaan G2:n finaalissa joukkue voitti DreamHack Open Leipzig 2018:n. Esports-joukkueella oli vaikea ensimmäinen puolisko seuraavana vuonna, mutta he sijoittuivat jotenkin kolmanneksi RLCS Season 7-Europe -tapahtumassa. DreamHack Pro Circuit: Valencia 2019 voitti myös joukkue. Sen jälkeen PSG:n Rocket League -joukkue luovutti.

Dota 2

PSG.LGD perustettiin sen jälkeen, kun organisaatio yhdistyi LGD Gamingin, a Dota 2 suurvalta. Vanha LGD-joukkue säilyisi, mutta joukkue käynnistettäisiin siten uudella nimellä ja kaikella sen jälkeisellä nimellä. EPICENTER XL olisi heidän ensimmäinen tapahtumansa uudella identiteetillä, ja he voittivat sen nopeasti. He voittivat myös seuraavan, MDL Changsha Majorin. Changsha Majorin jälkeen joukkue oli lähellä The International 2018:n voittoa, mutta putosi finaalissa 2-3 OG:ta vastaan ja sijoittui kolmanneksi The International 2019 -turnauksessa seuraavana vuonna.

Dota 2:n kilpailukausi vuonna 2021 alkaisi vähemmällä COVID-19-rajoituksella, ja asiat palaisivat normaaliksi. Joukkue voitti OGA Dota PIT Invitationalin ja WePlay AniMajorin. Tämän seurauksena heidän kansainväliset kampanjansa ovat olleet erittäin onnistuneita.

LOL

Joukkueen League of Legends -kampanja on ollut kohtalaisen onnistunut. Heidän ensimmäinen turnaus uuden identiteetin alla oli PCS Spring 2020, jossa he voittivat Machi Esportsin finaalissa. He saavuttivat myös ensimmäisen sijan 2020 Mid-Season Showdownissa.

Parhaat ja suosituimmat pelaajat PSG Esportsilta

Videopelien alalla turnausvoitot eivät ole kaikki kaikessa. Useat kilpailijat ovat keränneet paljon seuraajia yksinkertaisesti lähettämällä sisältöään suorana pelin aikana. PSG Talonia edustava Hanabi on yksi maailman suosituimmista pelaajista. Pelaajan voittoprosentti on 83,33 prosenttia. Toukokuussa 2021 hän sijoittui kolmanneksi vuoden 2021 Mid-Season Invitational -kilpailussa.

Maniika (Johann Simon) on FIFA-pelaaja, joka tällä hetkellä edustaa seuraa Xboxilla. Hän on kokenut pelaaja, jolla on kasvava seuraaja Twitchissä. Hän on myös eSports Academyn tekninen johtaja. Työhön kuuluu kaikkien Akatemian ohjelmien valvonta, mukaan lukien joukkueen 25 valmentajan opettaminen varmistaakseen, että seuran toimintatapa välitetään. Hän sertifioi monia koulutusohjelmia, jotka järjestetään sen jälkeen Studio PSG:ssä joko etänä tai jopa työpajojen aikana.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) on Ranskan FIFA-pelialan huippupelaaja. H√§nell√§ on sopimus PSG:n kanssa kauden 2021‚Äď2022 loppuun ja kaudelle 2021‚Äď2022 asti. H√§nest√§ tuli joukkueen j√§sen, mik√§ antoi h√§nelle ensimm√§isen ammattilaissopimuksen.

Missä ja miten lyödä vetoa PSG Esportsista

Luokasta riippuen jokainen vedonvälittäjä tarjoaa joko yleisiä tai mukautettuja vetoja. Näin tekemällä ei ole kahta samanlaista vedonlyöntikokemusta, varsinkin kun on kyse eri peleistä. Siitä huolimatta ihmisten pitäisi tuntea olonsa luottavaiseksi PSG Esports -vedonlyönnissä, koska heillä on joukkueissa erittäin taitavia pelaajia.

Rivalry, Betway, GGBet, ArcaneBet ja Dafabet ovat parhaat esports-vedonlyöntisivustot joukkueen vetojen asettamiseen. Sivu on hyvä valinta ihmisille, jotka suunnittelevat vedonlyöntiä pelatessaan Dota 2:ta tai League of Legendsiä. Heitä pidetään yhtenä maailman parhaista joukkueista Dota 2:ssa, ja heillä ei ole vaikeuksia kukistaa jopa valtavia vastustajia. Aloittelijoille Dota-vedolla ja otteluiden voittajilla on hyvät mahdollisuudet voittaa.

League of Legends on hieman riskialtisempi, koska kansainväliset joukkueet, etenkään LCK- ja LPL-alueet, eivät näytä löytävän jalansijaa. Suorat vedot ovat ihanteellisia pieniin turnauksiin tai PCS-turnauksiin, kun taas ottelun voittajavetoja tulee käyttää vain, kun joukkue pelaa tilastollisesti heikompaa tai tasavertaista vastustajaa vastaan.

Kaiken kaikkiaan suoratoistojen tai VOD:iden katsominen voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin Paris Saint-Germain Esports -tiimejä. On hauska nähdä heidän pääsevän Internationalin finaaliin, ja se antaa myös paljon tietoa joukkueesta. Varmista joka tapauksessa, että teet kotitehtäväsi ennen panostusta, mutta Dota 2 ja League of Legends ovat suhteellisen turvallisia vetoja.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen