Kaikki vedonlyönnistä Evil Geniuses

Evil Geniuses on yksi suosituimmista esports-joukkueista, jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa. Se on yksi vanhimmista tunnetuista videopelilaitoksista. Pitkän historiansa ansiosta Evil Geniuses on muokannut pelimaailmaa sen perustamisesta vuonna 1999 lähtien. Niiden menestys on ollut riippuvainen heidän pelaajiensa kyvystä valita matkansa ja olla rohkeita ilman, että vaatimuksia rajoittavat.

Tämän strategian tehokas soveltaminen on johtanut heidän jatkuvaan menestykseen ammattipelaamisen maailmassa, jättäen pitkäaikaisen jäljen heidän historiaansa.

Kaikki vedonlyönnistä Evil Geniuses
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Joukkueen usko

Joukkue edustaa myös laajaa valikoimaa taitavien menneiden tähtien saavutuksia. Nämä historialliset perinteet ja suuret kumppanuudet ovat auttaneet houkuttelemaan huippulahjakkuuksia. Lisäksi nämä ovat auttaneet tiimiä rakentamaan ja keksimään uudelleen.

Joukkue tekee rohkeita strategioita, koska he luottavat siihen, että voitto on enemmän valmistautumista kuin pokaalin nostamista. Se on nostanut rimaa jatkuvasti valitsemalla sen, mikä on oikein pelialan normien sijaan. Joukkueen jäsenistä, myös pelaajista, välittämisen ja kunnioittamisen ammattitaso on ollut erinomaista. Esports-huipputiimi on myös esitellyt uusia tapoja palkita katsojia ja faneja.

Nämä toimet ovat parantaneet joukkueen yleisiä menestymismahdollisuuksia. EG-tiimi on siirtynyt pelimaailmaan ottamalla käyttöön uusia pelivisuaaleja vuosien varrella. Joukkue on edistynyt menestyksekkäästi sisällyttämällä taistelulajit pelimaailmaansa. Yhdessä uusien pelaajien rekrytoinnin kanssa nämä sitoumukset ovat auttaneet joukkuetta pysymään kilpailukykyisenä uudessa ympäristössä.

Rekrytoinnit tehdään satunnaisesti tiimissä ja niissä keskitytään aina säilyttämään lahjakkaita työntekijöitä. Potentiaaliset pelaajat saavat yhtäläiset mahdollisuudet kilpailla ja saada mahdollisuus liittyä joukkueeseen. Tämän tiimin johto pitää intohimoa ja lahjakkuutta parempana kuin sukupuolen, etnisen taustan tai suuntautumisen kaltaisia nimikkeitä. He pyrkivät tunnistamaan kaikki pelaajat.

Pelit, jotka kuuluisa esport-joukkue hyviä ovat Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant ja Fighting Games.

Evil Genius -pelaajat

Joukkueen Dota 2 -listalla on useita kykyjä. Arteezy (Artour Babaev Carry, kanadalainen), JerAx (Jesse Vainikka, suomi) ja Nightfall (Egor Grigorenko, venäjä) ovat joukkueen kokeneita pelaajia. Cr1t (Andreas Nielsen, Tanska) ja Filippiinien Abed (Abed Yusop) täydentävät 5 pelaajan joukkueen.

League of Legends -joukkueen muodostavat taitava Contractz (Juan Arturo Garcia, meksikolainen) ja Svenskeren (Dennis Johnsen, tanskalainen). Jiizuke (Daniele Di Mauro, italialainen) ja Danny (Kyle Sakamaki, amerikkalais-japanilainen) ovat myös kokeneita ja lahjakkaita jäseniä. Kaksi eteläkorealaista, Impact (Jeong Eon Young) ja IgNar (Lee Dong-Geun) muodostavat kuuden hengen joukkueen.

LCS Academyn joukkueeseen kuuluu neljä pelaajaa. Jojopyun (Joseph Pyun, kanadalainen) ja TeamLuke (Luke Wasikowski, amerikkalainen) ovat kokeneita tämän joukkueen jäseniä. Mystiques (Patryk Piórkowski, Puola) ja Tony Top (Zheng Fen, kiina) ovat myös taitavia ja kokeneita.

Pelaajat edustavat Pahat nerot in CS: GO ovat kaikki amerikkalaisia. He ovat Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) ja CeRq (Cvetelin Dimitrov), joka on bulgarialaista alkuperää.

Rocket Leaguen pelaajia on kolme kanadalaista: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) ja Shoryu (Quentin Perera). Kaksi amerikkalaista, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) ja australialaistaustainen Srtty (Jett Joye) täydentävät 5-henkisen joukkueen.

Temperature (Nolan Pepper) ja Boostio (Kelden Pupello) ovat molemmat amerikkalaisia.

Rocket League -pelaajilla on kaksi pelaajaa; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, saksa) ja Catalysm (Leonardo Christ Ramos, saksalais-kuubalainen).

Taistelupelien pelaajia ovat Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) ja SonicFox (Dominique McLean), kaikki amerikkalaiset.

Evil Geniusin tehokkaimmat pelit

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

Alun perin Counter-Strike-tiimi koostui kokonaan kanadalaisista. Nyt ensisijaisena tavoitteena on, että joukkue koostuu paljon kokeneista ja lahjakkaista pelaajista. Cerqin ominaisuudet ovat saaneet hänelle tunnustusta kansainvälisissä tapahtumissa, kuten ESL One Year York 2019. Se oli hänen ensimmäinen turnaus EG-bannerin alla. Heidän pelejään tarjoavat aina parhaat e-urheiluvedonlyöntisivustot markkinoilla.

Brehze on ollut joukkuetoverinsa Cerqin kanssa yli kaksi vuotta. Hänen listansa johdonmukaisuus laajentaa myös hänen vahvuuksiaan pelin sisällä. Molemmat ovat vakiinnutuneet suureksi uhkaksi esittämällä jatkuvasti suuria lukuja. Jaken ja Willin kokemus on myös hyödyttänyt joukkuetta valtavasti. Will oli viettänyt suurimman osan urastaan kilpaillen Euroopan korkeimmilla tasoilla. Keväällä 2020 hän voitti BLAST Spring Finalsin.

Tim tarjoaa myös runsaasti kokemusta tälle ryhmälle. HLTV nimesi hänet vuoden 20 parhaan pelaajan joukkoon sen jälkeen, kun hän voitti ESL Major Bostonin vuonna 2018. Upeiden pelaajien yhdistelmän ansiosta Epic Geniusesin Dota 2 -tiimistä on tullut yksi vaarallisimmista suurissa mestaruuskilpailuissa. Ainutlaatuisella taitavien ja kokeneiden pelaajien yhdistelmällä joukkue on voittanut useita titteleitä.

League of Legends

Tammikuussa 2013 EG-yksikkö päätti liittyä League of Legends -skeneen. Tällä hetkellä League of Legendsillä on valtava määrä kykyjä. Contractz on viidakko, joka tunnetaan pelintekokyvyistään ja kantamistyylistään.

Impactia pidetään myös yhtenä pelin historian parhaista huippulanereista. Hän on voittanut lukuisia alueellisia mestaruuksia Koreassa ja Pohjois-Amerikassa. Lisäksi hän voitti myös Maailman mestaruus vuonna 2013. Svenskeren aloitti kilpasarjauransa 15-vuotiaana. Hän on vuosien varrella tehnyt nimeä huipputason viidakkopelaajana lähes vuosikymmenen ajan.

Danny on 17-vuotias ADC-pelaaja, joka on kehittynyt yhdeksi NA:n parhaista kyvyistä liittyessään Amateurista keväällä 2021 LCS-listalle.

IgNar on kokenut tukipelaaja, joka on aiemmin edustanut Misfitsia ja FlyQuestia kolmella eri alueella, ansaiten useita huippusijoituksia ja kaksi esiintymistä maailmassa. Hänet tunnetaan yhtenä pelin parhaista pelintekijöistä. Hänen kihlauksensa tunnettujen mestareiden kanssa ovat herättäneet pelkoa vastustajissa.

Näiden massiivisten kykyjen yhdistelmä Legendsin alla on voittanut joukkueelle palkintoja.

Miksi Evil Geniuses on suosittu

EG-tiimi on osoittanut olevansa vaikuttava vuosien varrella. Nykyään sitä pidetään yhtenä alan vahvimmista. Pelimenestyksen seurauksena syntyneet kumppanuudet ovat tehneet joukkueen suosituksi. Community, on pelien monipuolistamista edistävä ryhmä. He ovat sitoutuneet työskentelemään yhdessä lisätäkseen vähemmistöjen nuorten osallistumista pelaamiseen ja pelialaan.

Lisäksi he rohkaisivat monimuotoisuutta joukkueen sisällä ja fanien keskuudessa. He väittävät, että et koskaan tiedä, kuka on toisella puolella pelatessasi verkossa. Siksi ei ole väliä keitä he ovat, miltä he näyttävät tai puhuvatko he samaa kieltä, kunhan heillä on hulluja taitoja. He ovat kaikki yhdessä ja tulevat voittamaan.

Wolverhampton Wanderers ja Monster Energy ovat kumpikin seurakumppaneita. Nämä ovat kaksi valtavaa brändiä, jotka tunnetaan hyvin ympäri maailmaa. Seurauksena on, että he ovat auttaneet Evil Geniuses -pelin suosimista edelleen yhtenä parhaista esports-joukkueista.

LG UltraGear on myös ollut merkittävä kumppani. Heillä on ammattitason pelinäytöt, jotka on tarkoitettu vakavaan pelaamiseen. Tämä kumppani on kehittänyt korkean suorituskyvyn ominaisuuksia, jotka reagoivat kaikkiin Evil Geniuses -peleihin. Lisäksi ne antavat jokaiselle pelille selkeimmän visuaalisen kuvan, nopeimman virkistystaajuuden ja terävimmän selkeyden. Nämä antavat joukkueen pelata pelejä ja samalla jutella fanien kanssa ympäri maailmaa.

Evil Geniuses voittaneet joukkueet ja ikimuistoisimmat hetket

CS: GO

EG aloitti Counter-Striken pelaamisen 2000-luvun alussa. Vuonna 2009 he saavuttivat menestystä liittyessään Complex Gamingin lakkautettuun listaan. He voittivat IEM IV:n American Championship -finaalin tämän seurauksena. Siitä huolimatta he lopettivat Counter-Strike-divisioonansa vuonna 2012. NRG Esports -luettelon ostaminen vuonna 2019 on auttanut EG-tiimiä saamaan takaisin jalansijansa.

EG CSGO -yksikkö on saavuttanut vahvoja tuloksia viimeaikaisissa kilpailuissa. Heidän voittonsa tuli elokuussa klo ESL One: Köln 2020 Online-Pohjois-Amerikan turnaus. Kesäkuussa heidät nimettiin BLAST Premier: Spring 2020 American Finalsin mestareiksi. He sijoittuivat myös CS: Summit 6 Online: North America -kilpailussa vuonna 2020.

Dota 2

Vuoden 2011 j√§lkeen Kansainv√§linen, Evil Geniuses ilmoitti uudesta Dota 2 -divisioonasta lokakuussa 2011. EG osti Kurtis 'Aui 2000' Lingin vuonna 2014 Cloud9:lt√§ ja Sumaililta. Joukkue voitti The International 2015 -kilpailun ja vei kotiin 6 616 014 dollaria palkintorahoja. Se oli suurin koskaan e-urheilun historiassa annettu pelipalkinto. Joukkue sijoittui toiseksi kolmessa suuressa turnauksessa vuonna 2021. Turnaukset olivat Dota Pro Circuit 2021: S2 ‚Äď NA Upper Division ja ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Ennen kuin Evil Geniuses muutti Pohjois-Amerikkaan vuonna 2014, se liittyi League of Legendsiin vuonna 2013 ja pelasi kaksi splittiä EU:n LCS:ssä. He kamppailivat Pohjois-Amerikassa ja joutuivat myymään paikkansa liigassa Winterfoxille. He palasivat NA LCS:ään vuonna 2019 saatuaan Echo Fox -franchising-paikan. He voittivat LCS 2021 Rookie of the Year -palkinnon. Lisäksi he voittivat LCS 2021 Coaching Staff of the Split -palkinnon sekä LCS 2021 Summer Split All-Pro Team -palkinnon. He sijoittuivat toiseksi LCS 2020 Spring Splitissä.

Missä ja miten lyödä vetoa Evil Geniusista

Käyttäjien tulee olla täysi-ikäisiä ja täysin tietoisia rahapeleihin liittyvistä riskeistä. Heitä ei myöskään olisi pitänyt kieltää vedonlyönnistä aiemmin. The parhaat esportin vedonlyöntisivustot Markkinoiden löytämiseksi Evil Geniuses -tiimeistä ovat GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet ja BetDSI. Turnauksen voittajat, raharajan vedot, yli/alle-, ensimmäinen kartta- ja tasoitusvedot ovat vain muutamia näillä sivustoilla käytettävissä olevista vedonlyöntivaihtoehdoista. Mutta silti Evil Geniuses -vedonlyöntiin, kuten kaikkiin muihinkin uhkapeleihin, liittyy riski.

Joukkueet kilpailevat erilaisissa kilpailevissa verkkopeleissä, ja he ovat vakiinnuttaneet asemansa laajalti tunnetuksi johtavana peliyhtiönä. Tämän seurauksena pelaajien on valittava heille sopiva sivusto. Sen jälkeen heidän pitäisi hyödyntää bonukset. Esports-bonustarjoukset ovat saatavilla joillakin näistä vedonlyöntisivustoista sekä uusille että vanhoille pelaajille. Nämä bonukset lisäävät kassavaroja. Siten ne antavat vedonlyöjien lyödä vetoa enemmän oikeasta rahasta, mikä lisää menestymisen mahdollisuuksia.

Myös selkeä vedonlyöntistrategia vaaditaan. Ottaa karkea käsitys pelin vedonlyöntistrategia käytät auttaa sinua menestymään. Se myös suojaa sinua tekemästä irrationaalisia uhkapelejä tunteidesi perusteella.
Pysyäksesi ajan tasalla joukkueesta ja sen pelaajista tulee seurata joukkueen sosiaalisen median tilejä ja verkkosivujen ilmoituksia. On tärkeää olla tietoinen erilaisista vedonlyöntimarkkinoista ja alkaa vertailla eri vedonlyöntisivustojen tarjoamia kertoimia. Tämä auttaa pelaajia hyödyntämään tarjolla olevia upeita vedonlyöntimahdollisuuksia, mikä lisää heidän voittomahdollisuuksiaan.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

Pahojen nerojen huhuttiin jättävän esports-alan: mahdolliset vaikutukset ja taloudelliset haasteet
2023-11-23

Pahojen nerojen huhuttiin jättävän esports-alan: mahdolliset vaikutukset ja taloudelliset haasteet

Viime aikoina on esitetty väitteitä, jotka viittaavat siihen, että Evil Geniuses, näkyvä e-urheiluorganisaatio, saattaa valmistautua poistumaan alalta. Nämä "teollisuuden sisäpiiriläisten" esittämät väitteet raportoitiin Sports Business Journal -lehdessä. Spekulaatio syntyi sen jälkeen, kun Evil Geniuses päätti vetäytyä LCS:stä (League of Legends Championship Series). Organisaation on kerrottu aktiivisesti yrittäneen myydä esports-divisioonaa, mutta toistaiseksi yksikään ostaja ei ole osoittanut kiinnostusta.

Pahat nerot antavat lähes varmoja vetoja
2022-07-28

Pahat nerot antavat lähes varmoja vetoja

Evil Geniuses on esports-joukkue Pohjois-Amerikassa. Tämä esports-tiimi on yksi maailman vanhimmista esports-franchising-yhtiöistä. Se perustettiin Victoriassa, British Columbiassa, vuonna 1999. Joukkueessa on kokoelma pelaajia ja joukkueita eri genreistä.