Kaikki vedonlyönnistä Astralis

Astralis, joka tunnetaan myös nimellä AST, on epäilemättä yksi maailman parhaista eSports-joukkueista. Tanskalainen asu on skaalatanut korkeuksia tullakseen hallitsevaksi voimaksi eSports-turnauksissa ja -kilpailuissa. Tässä yhteenvedossa saat selville kaikki yksityiskohdat Astraliksesta sen perustamisesta erilaisiin peliluetteloihin. Ota myös selvää joukkueen saavutuksista ja saavutuksista maailmanlaajuisella eSports-areenalla ja mikä tärkeintä, kuinka Astraliksesta lyödään vetoa.

Astralis on kuuluisa eSport-tiimi, joka perustettiin vuonna 2019 sen jälkeen, kun sen perustajat ostivat Nikolaj Nyholmin ja Jakob Lund Kristensenin vuonna 2016 perustaman RFRSH Entertainmentin eSports-yrityksen. RFRSH Entertainmentilla oli joukkueita kahdessa divisioonassa, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) ja League of Legends. RFRSH Entertainmentin hankinnan jälkeen joukkueet alkoivat pelata Astralis-brändin alla. Tämän seurauksena myös vastaavien joukkueiden pelaajat sekä avainhenkilöt muuttivat Astraliksiin.

Kaikki vedonlyönnistä Astralis
Flag

No matches found, please try:

fi Country FlagCheckmark

1xBet

fi Country FlagCheckmark
BonusJopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Show less...Näytä lisää
Lunasta bonuksesi
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Näytä lisää
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

Sähköisen urheilun maailma voi olla hyvin hämmentävä niille, jotka eivät ole tottuneet siihen. Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää, että se on myös erittäin jännittävää ja mielenkiintoista. Sama asia voidaan sanoa nettikasinoista.

BonusJopa 600 dollaria
Show less...Näytä lisää
 • Suuri peli
Show less...
Näytä lisää
 • Suuri peli

22Bet on ollut toiminnassa vuodesta 2017. Sen omistaa TECHSOLUTIONS NV, Curacaolainen organisaatio. Curacaon uhkapelilisenssin ansiosta, joka on voimassa 23. marraskuuta 2023 asti, useimmat online-pelaajat pitävät sitä turvallisena, koska Curacaon hallitusta arvostetaan korkeasti verkkopelaamisessa.

BonusHanki 100 € talletusbonuksesi
Show less...Näytä lisää
 • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
 • Suuri valikoima urheilulajeja
 • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset
Show less...
Näytä lisää
 • Poikkeuksellinen valikoima Esport-pelejä
 • Suuri valikoima urheilulajeja
 • Arvokkaat tarjoukset ja bonukset

Loot.bet on poikkeuksellinen e-urheilun tarjoaja, jota suositellaan sen luotettavuuden ja erinomaisen palvelun vuoksi. Pitkäaikaisena ESports -vaihtoehtona tämä palveluntarjoaja on ansainnut hyvän maineen pelaajien keskuudessa sen perustamisesta lähtien vuonna 2016 . Huippuosaamiselle ja parhaan mahdollisen e-urheilukokemuksen tarjoamiseen sitoutuneena Loot.bet on tullut pelaajien paras valinta maailmanlaajuisesti.

Tietoja Astraliksesta

Tietoja Astraliksesta

Astralis Group Management ApS:n omistama Astralis on ensimmäinen julkisesti listattu eSports-franchising-ennätys sen jälkeen, kun se listattiin Nasdaq First North Growth Marketiin joulukuussa 2019. Yhtiön viimeisimpien taloudellisten raporttien mukaan Astralis-yhtiön nettoliikevaihto vuodelta 2021 tilikaudella oli noin 10 miljoonaa dollaria, mikä on 45 % enemmän kuin edellisenä vuonna.

Nykyään Astralis on yksi suosituimmista eSports-joukkueista. Se tekee yhteistyötä joidenkin maailman johtavien tuotemerkkien kanssa, kuten GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading ja Bang & Olufsen, vain muutamia mainitakseni.

Tietoja Astraliksesta
Astralis-joukkueet

Astralis-joukkueet

Vaikka Astralis aloitti CS: GO:n parhaana esports-joukkueena, se on laajentunut muihin divisioonoihin. Vuodesta 2022 lähtien eSports-asussa on listat Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA ja Rainbow Six: Siege.

Kuten aiemmin mainittiin, kaksi edelläkävijäjoukkuetta osallistuivat CS:ään: GO ja League of Legends. Välittömästi kahden RFRSH Entertainment -joukkueen hankinnan jälkeen Astralis aloitti ja perusti FIFA-joukkueen, joka tunnettiin aiemmin nimellä Future FC, ja myöhemmin lanseerasi Rainbow Six: Siege -luettelon, joka tunnettiin aiemmin nimellä Disrupt Gaming. Toisaalta Astralis Fortnite -tiimi perustettiin vuonna 2021 sen jälkeen, kun 'Th0masHD', yksi parhaista ammattilaispelaajista, allekirjoitettiin. Battle Royale peli tällä hetkellä.

Nykyään kaikki viisi joukkuetta pelaavat Astralis-sateenvarjon alla joukkueen virallisissa väreissä, mustassa ja punaisessa, ja Astralis-logolla.

Astralis-joukkueet
Astraliksen vahvimmat pelit

Astraliksen vahvimmat pelit

Vaikka Astraliksilla on joukkueita viidessä eSports-divisioonassa, sen hallitseva asema on Counter-Strike: Global Offensive. Joukkueen menestys CS: GO:ssa johtuu RFRSH Entertainmentin listan hankinnasta, joka sisälsi joitain ensimmäisen persoonan räiskintäpelaajia, mukaan lukien René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce" " Reedtz ja Peter "dupreeh" Rasmussen. Rikkaan listan lisäksi joukkueen valmentajan Danny "zonic" Sørensenin roolia ei voida jättää huomiotta. Entinen CS: GO -ammattilainen on ollut avainasemassa Astralis CS: GO -joukkueen menestyksessä. Hän voitti "Best Esports Coach" -palkinnon The Games Award 2020 -palkinnossa.

Neljällä CS: GO Majors -palkinnolla ja yli 20 muun mestaruuden ansiosta Astralis on kiistatta paras CS: GO -joukkue. Valven ja Hidden Path Entertainmentin moninpelin ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, CS: GO, on kuitenkin Astraliksen vahvin peli.

Muut parhaat Astralis-joukkueet

Yksi muista katsottavista on Astralis FIFA -joukkue. Just äskettäin Stephanie "Teca" Luanasta tuli ensimmäinen nainen, joka kelpuutettiin himoituun FIFA:n Challenger-tilaan. Se on merkki siitä, että Astralis FIFA -joukkue on valmis suuruuteen. Andrei "Xerxe" Dragomirin paluu Astralis League of Legends -listalle ja Kiss "Vizicsacsi" Tamásin allekirjoittaminen tarkoittaa myös, että Astralis on joukkue, jota seurataan LoL-turnauksissa.

Astraliksen vahvimmat pelit
Miksi Astralis on suosittu?

Miksi Astralis on suosittu?

Astralis on yksi niistä suosituimmat eSport-joukkueet että vedonlyöjien vetoa. On useita syitä, miksi tämä joukkue on kuuluisa eSports-vedonlyönnissä.

Ensimmäinen on joukkueen hallitseva asema Counter-Strike: Global Offensive -turnauksissa. Tiimi on kunnostautunut neljässä CS: GO Majorsissa, joka päihitti tunnetut nimet, kuten FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid ja Natus Vincere. Astralis on ollut mukana myös useissa muissa huippuluokan CS: GO -turnauksissa. Ehdottomasti tämä dominanssi tekee joukkueesta suositun vedonlyöntikentällä, sillä vedonlyöjät lyövät aina vetoa tuotteliaimmille voittajille ja pelaajille.

Toinen syy Astraliksen suosioon on laaja sosiaalisen median kattavuus. Ryhmällä on miljoonia seuraajia sosiaalisen median kanavillaan: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube ja Instagram. Laaja yleisö tekee siitä suositun eSports-joukkueen vedonlyöntikentällä.

Viimeisenä on sen kumppanuus UNIBETin kanssa, joka on yksi parhaista eSports-vedonvälittäjistä. Tiimi aloitti yhteistyön UNIBETin kanssa, mikä asettaa sen vedonlyönnissä etulinjaan. Tämä tarkoittaa, että useimmat UNIBET-vetäjät lyövät vetoa Astraliksesta kuin mikään muu eSports-asu.

Miksi Astralis on suosittu?
Astralis-palkinnot ja tulokset

Astralis-palkinnot ja tulokset

Astralis on yksi palkituimmista eSports-joukkueista, erityisesti Counter-Strike: Global Offensivessa. Joukkue on kerännyt yhteensä $9 347 284,71 127:stä turnauksia. Alla on joitain tanskalaisen asun suurimmista voitoista.

 • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Astralis poistui ELEAGUE Major: Atlanta 2017 -pokaalista 10. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship -turnauksessa ja voitti muut 15 joukkuetta ja pääsi 500 000 dollarin palkintorahaan. Astralis oli ensimmäisessä finaalissaan, jossa koko tanskalainen joukkue kohtasi Virtus.pron. Kiihkeän taistelun jälkeen AST voitti Virtus.pron kolmannessa paras kolmesta -finaalin ottelussa voittaakseen ensimmäisen Majorin.

 • FACEIT Major: Lontoo 2018: Astralisin toinen Major tuli 13. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship -turnaukseen, johon osallistui 24 joukkuetta. Päättyään FaZe Clanin ja Team Liquidin ohi Astralis tapasi Natus Vinceren, joka oli voittanut BIGin neljänneksissä ja MIBR:n välierissä. Vaikka ottelun odotettiin olevan adrenaliinia täynnä, Astralis onnistui ohittamaan Natus Vinceren voittaen Ukrainan joukkueen saadakseen toisen Major-mestaruuden ja 500 000 dollarin palkintorahat.

 • Intel Extreme Masters -kausi XIII: Katowice Major 2019: Kolmas Astralis Major tuli 14. Counter-Strike: Global Offensive Major Championshipiin, jossa oli myös 24 joukkuetta. Astralis osoitti jälleen kerran hallitsevansa CS: GO:ssa voittamalla Ninjat in Pyjamas ja MIBR:n pudotuspeleissä ja kohtaamaan ENCE:n, joka yllätti maailman voittamalla Team Liquidin ja Natus Vinceren päästäkseen finaaliin. Mutta kuten kaikki odottivat, ENCE ei vastannut Astralista. Tanskalaiset menivät kotiin kolmannella Major-mestaruudellaan ja 500 000 dollarilla tullakseen kolmanneksi peräkkäisen Major-voittajana.

 • StarLadder Major: Berliini 2019: 15. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship -turnauksessa Astralis meni eteenpäin todistaakseen maailmalle, että se oli paras CS: GO -joukkue, päihittämällä muut 23 joukkuetta säilyttääkseen tittelinsä maailmanmestarina. Useiden kävelykierrosten jälkeen Astralis voitti vakuuttavasti Kazakstanin eSports-tiimin AVANGARin ja voitti neljännen Major-kilpailunsa. Voitto Saksassa oli monumentaalinen, sillä Astraliksesta tuli ainoa joukkue, joka on voittanut neljä Majoria, mikä teki siitä lopulta historian parhaan Counter-Strike: Global Offensive -joukkueen.

Yllä olevat ovat Astralis-ohjelman merkittävimpiä saavutuksia. Joukkue on voittanut yli 20 muuta mestaruutta, mukaan lukien IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals ja BLAST Pro Series: São Paulo 2019, vain muutamia mainitakseni.

Astralis-palkinnot ja tulokset
Parhaat ja suosituimmat Astralis-pelaajat

Parhaat ja suosituimmat Astralis-pelaajat

Yksi Astraliksen menestyksen avaintekijöistä on sen lahjakkuus. Joukkue on panostanut merkittävästi lahjakkuuksien hankintaan tuoden mukanaan maailman parhaat pelaajat eri divisioonoihin. Alla on joitain parhaista Astralis-pelaajista.

 • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh on ollut avainasemassa Astralisin CS: GO -luettelon menestyksessä auttaen tanskalaista joukkuetta saavuttamaan neljä Major-sarjaa sekä monia muita mestaruuksia. Onnistuneen Astralis-työskentelyn jälkeen Dupreeh liittyi Team Vitalityyn vuonna 2022.
 • Andreas "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): Toinen hotshot on ''Xyp9x''joka oli myös osa joukkuetta, joka voitti Astralisin neljä Major-kilpailua. Entinen Team Solomidin ja Team Dignitasin pelaaja äänestettiin yhdeksi parhaista CS: GO -pelaajista vuonna 2018, ja hän jatkaa vastustajien lyömistä Astraliksella.
 • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander on myös yksi parhaista ja suosituimmista Astralis-pelaajista. Hän voitti myös neljä Majoria ja jatkaa kauppaa Astraliksin kanssa.
 • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis on äskettäin allekirjoittanut takaisin "Xerxen" vahvistaakseen LoL-listaansa. Viidakko tuo mukanaan runsaasti kokemusta ja on varmasti tärkeä osa vuoden 2022 LEC Summer Splitissä.
 • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Tultuaan ensimmäisenä naispelaajana FIFA:n Challengers-tilaan, "Tecasta" tulee todellakin fanien suosikki.
Parhaat ja suosituimmat Astralis-pelaajat
Missä ja miten lyödä vetoa Astraliksesta

Missä ja miten lyödä vetoa Astraliksesta

Niille, jotka pitävät eSports-vedonlyönnistä, Astralis on yksi parhaista joukkueista vedonlyöntiin. Mutta on muutamia asioita, jotka pankkien on tiedettävä.

Ensimmäinen on se, mikä on paras Astralis-tiimi, johon voit luottaa. Kuten aiemmin mainittiin, Counter-Strike: Global Offensive on divisioona, jossa Astralis on hallitseva. Vedonlyöjillä, jotka haluavat lyödä vetoa Astraliksesta, on kuitenkin paremmat mahdollisuudet panostaa Astralis CS: GO -joukkueeseen. Astralis-listalla on joitain parhaita CS: GO -pelaajia. Mutta se ei tarkoita, että vedonlyönti muissa Astralis-joukkueissa ei olisi hyvä idea. Tämä on niin kauan kuin vedonlyöjät huomioivat vastustajan ja mikä tärkeintä, kertoimet. Nyrkkisääntönä on, että mitä korkeammat kertoimet, sitä pienemmät voittomahdollisuudet ja päinvastoin.

Seuraava näkökohta on löytää parhaat eSports-vedonlyöntisivustot. Pelaa vedonlyöntisivustolla ilman talletusta ja talletusbonuksia kasvattaaksesi pelikassaa. Hyvämaineisen vedonlyöntiviranomaisen tulee myös lisensoida sivusto. Lopuksi tarkista käytettävyysominaisuudet; esimerkiksi live-lähetykset eri eSports-otteluista ja -turnauksista. Tämän fantastisen ominaisuuden avulla vedonlyöjät voivat seurata toimintaa suoraan vedonlyöntisivustolta.

Missä ja miten lyödä vetoa Astraliksesta

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close