Kaikki vedonlyönnistä Astralis

Astralis, joka tunnetaan myös nimellä AST, on epäilemättä yksi maailman parhaista eSports-joukkueista. Tanskalainen asu on skaalatanut korkeuksia tullakseen hallitsevaksi voimaksi eSports-turnauksissa ja -kilpailuissa. Tässä yhteenvedossa saat selville kaikki yksityiskohdat Astraliksesta sen perustamisesta erilaisiin peliluetteloihin. Ota myös selvää joukkueen saavutuksista ja saavutuksista maailmanlaajuisella eSports-areenalla ja mikä tärkeintä, kuinka Astraliksesta lyödään vetoa.

Astralis on kuuluisa eSport-tiimi, joka perustettiin vuonna 2019 sen jälkeen, kun sen perustajat ostivat Nikolaj Nyholmin ja Jakob Lund Kristensenin vuonna 2016 perustaman RFRSH Entertainmentin eSports-yrityksen. RFRSH Entertainmentilla oli joukkueita kahdessa divisioonassa, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) ja League of Legends. RFRSH Entertainmentin hankinnan jälkeen joukkueet alkoivat pelata Astralis-brändin alla. Tämän seurauksena myös vastaavien joukkueiden pelaajat sekä avainhenkilöt muuttivat Astraliksiin.

Kaikki vedonlyönnistä Astralis
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Tietoja Astraliksesta

Astralis Group Management ApS:n omistama Astralis on ensimmäinen julkisesti listattu eSports-franchising-ennätys sen jälkeen, kun se listattiin Nasdaq First North Growth Marketiin joulukuussa 2019. Yhtiön viimeisimpien taloudellisten raporttien mukaan Astralis-yhtiön nettoliikevaihto vuodelta 2021 tilikaudella oli noin 10 miljoonaa dollaria, mikä on 45 % enemmän kuin edellisenä vuonna.

Nykyään Astralis on yksi suosituimmista eSports-joukkueista. Se tekee yhteistyötä joidenkin maailman johtavien tuotemerkkien kanssa, kuten GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading ja Bang & Olufsen, vain muutamia mainitakseni.

Astralis-joukkueet

Vaikka Astralis aloitti CS: GO:n parhaana esports-joukkueena, se on laajentunut muihin divisioonoihin. Vuodesta 2022 lähtien eSports-asussa on listat Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA ja Rainbow Six: Siege.

Kuten aiemmin mainittiin, kaksi edelläkävijäjoukkuetta osallistuivat CS:ään: GO ja League of Legends. Välittömästi kahden RFRSH Entertainment -joukkueen hankinnan jälkeen Astralis aloitti ja perusti FIFA-joukkueen, joka tunnettiin aiemmin nimellä Future FC, ja myöhemmin lanseerasi Rainbow Six: Siege -luettelon, joka tunnettiin aiemmin nimellä Disrupt Gaming. Toisaalta Astralis Fortnite -tiimi perustettiin vuonna 2021 sen jälkeen, kun 'Th0masHD', yksi parhaista ammattilaispelaajista, allekirjoitettiin. Battle Royale peli tällä hetkellä.

Nykyään kaikki viisi joukkuetta pelaavat Astralis-sateenvarjon alla joukkueen virallisissa väreissä, mustassa ja punaisessa, ja Astralis-logolla.

Astraliksen vahvimmat pelit

Vaikka Astraliksilla on joukkueita viidess√§ eSports-divisioonassa, sen hallitseva asema on Counter-Strike: Global Offensive. Joukkueen menestys CS: GO:ssa johtuu RFRSH Entertainmentin listan hankinnasta, joka sis√§lsi joitain ensimm√§isen persoonan r√§iskint√§pelaajia, mukaan lukien Ren√© "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" H√łjsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce" " Reedtz ja Peter "dupreeh" Rasmussen. Rikkaan listan lis√§ksi joukkueen valmentajan Danny "zonic" S√łrensenin roolia ei voida j√§tt√§√§ huomiotta. Entinen CS: GO -ammattilainen on ollut avainasemassa Astralis CS: GO -joukkueen menestyksess√§. H√§n voitti "Best Esports Coach" -palkinnon The Games Award 2020 -palkinnossa.

Neljällä CS: GO Majors -palkinnolla ja yli 20 muun mestaruuden ansiosta Astralis on kiistatta paras CS: GO -joukkue. Valven ja Hidden Path Entertainmentin moninpelin ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, CS: GO, on kuitenkin Astraliksen vahvin peli.

Muut parhaat Astralis-joukkueet

Yksi muista katsottavista on Astralis FIFA -joukkue. Just äskettäin Stephanie "Teca" Luanasta tuli ensimmäinen nainen, joka kelpuutettiin himoituun FIFA:n Challenger-tilaan. Se on merkki siitä, että Astralis FIFA -joukkue on valmis suuruuteen. Andrei "Xerxe" Dragomirin paluu Astralis League of Legends -listalle ja Kiss "Vizicsacsi" Tamásin allekirjoittaminen tarkoittaa myös, että Astralis on joukkue, jota seurataan LoL-turnauksissa.

Miksi Astralis on suosittu?

Astralis on yksi niistä suosituimmat eSport-joukkueet että vedonlyöjien vetoa. On useita syitä, miksi tämä joukkue on kuuluisa eSports-vedonlyönnissä.

Ensimmäinen on joukkueen hallitseva asema Counter-Strike: Global Offensive -turnauksissa. Tiimi on kunnostautunut neljässä CS: GO Majorsissa, joka päihitti tunnetut nimet, kuten FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid ja Natus Vincere. Astralis on ollut mukana myös useissa muissa huippuluokan CS: GO -turnauksissa. Ehdottomasti tämä dominanssi tekee joukkueesta suositun vedonlyöntikentällä, sillä vedonlyöjät lyövät aina vetoa tuotteliaimmille voittajille ja pelaajille.

Toinen syy Astraliksen suosioon on laaja sosiaalisen median kattavuus. Ryhmällä on miljoonia seuraajia sosiaalisen median kanavillaan: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube ja Instagram. Laaja yleisö tekee siitä suositun eSports-joukkueen vedonlyöntikentällä.

Viimeisenä on sen kumppanuus UNIBETin kanssa, joka on yksi parhaista eSports-vedonvälittäjistä. Tiimi aloitti yhteistyön UNIBETin kanssa, mikä asettaa sen vedonlyönnissä etulinjaan. Tämä tarkoittaa, että useimmat UNIBET-vetäjät lyövät vetoa Astraliksesta kuin mikään muu eSports-asu.

Astralis-palkinnot ja tulokset

Astralis on yksi palkituimmista eSports-joukkueista, erityisesti Counter-Strike: Global Offensivessa. Joukkue on kerännyt yhteensä $9 347 284,71 127:stä turnauksia. Alla on joitain tanskalaisen asun suurimmista voitoista.

  • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Astralis poistui ELEAGUE Major: Atlanta 2017 -pokaalista 10. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship -turnauksessa ja voitti muut 15 joukkuetta ja p√§√§si 500 000 dollarin palkintorahaan. Astralis oli ensimm√§isess√§ finaalissaan, jossa koko tanskalainen joukkue kohtasi Virtus.pron. Kiihke√§n taistelun j√§lkeen AST voitti Virtus.pron kolmannessa paras kolmesta -finaalin ottelussa voittaakseen ensimm√§isen Majorin.

  • FACEIT Major: Lontoo 2018: Astralisin toinen Major tuli 13. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship -turnaukseen, johon osallistui 24 joukkuetta. P√§√§tty√§√§n FaZe Clanin ja Team Liquidin ohi Astralis tapasi Natus Vinceren, joka oli voittanut BIGin nelj√§nneksiss√§ ja MIBR:n v√§lieriss√§. Vaikka ottelun odotettiin olevan adrenaliinia t√§ynn√§, Astralis onnistui ohittamaan Natus Vinceren voittaen Ukrainan joukkueen saadakseen toisen Major-mestaruuden ja 500 000 dollarin palkintorahat.

  • Intel Extreme Masters -kausi XIII: Katowice Major 2019: Kolmas Astralis Major tuli 14. Counter-Strike: Global Offensive Major Championshipiin, jossa oli my√∂s 24 joukkuetta. Astralis osoitti j√§lleen kerran hallitsevansa CS: GO:ssa voittamalla Ninjat in Pyjamas ja MIBR:n pudotuspeleiss√§ ja kohtaamaan ENCE:n, joka yll√§tti maailman voittamalla Team Liquidin ja Natus Vinceren p√§√§st√§kseen finaaliin. Mutta kuten kaikki odottivat, ENCE ei vastannut Astralista. Tanskalaiset meniv√§t kotiin kolmannella Major-mestaruudellaan ja 500 000 dollarilla tullakseen kolmanneksi per√§kk√§isen Major-voittajana.

  • StarLadder Major: Berliini 2019: 15. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship -turnauksessa Astralis meni eteenp√§in todistaakseen maailmalle, ett√§ se oli paras CS: GO -joukkue, p√§ihitt√§m√§ll√§ muut 23 joukkuetta s√§ilytt√§√§kseen tittelins√§ maailmanmestarina. Useiden k√§velykierrosten j√§lkeen Astralis voitti vakuuttavasti Kazakstanin eSports-tiimin AVANGARin ja voitti nelj√§nnen Major-kilpailunsa. Voitto Saksassa oli monumentaalinen, sill√§ Astraliksesta tuli ainoa joukkue, joka on voittanut nelj√§ Majoria, mik√§ teki siit√§ lopulta historian parhaan Counter-Strike: Global Offensive -joukkueen.

Yllä olevat ovat Astralis-ohjelman merkittävimpiä saavutuksia. Joukkue on voittanut yli 20 muuta mestaruutta, mukaan lukien IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals ja BLAST Pro Series: São Paulo 2019, vain muutamia mainitakseni.

Parhaat ja suosituimmat Astralis-pelaajat

Yksi Astraliksen menestyksen avaintekijöistä on sen lahjakkuus. Joukkue on panostanut merkittävästi lahjakkuuksien hankintaan tuoden mukanaan maailman parhaat pelaajat eri divisioonoihin. Alla on joitain parhaista Astralis-pelaajista.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh on ollut avainasemassa Astralisin CS: GO -luettelon menestyksess√§ auttaen tanskalaista joukkuetta saavuttamaan nelj√§ Major-sarjaa sek√§ monia muita mestaruuksia. Onnistuneen Astralis-ty√∂skentelyn j√§lkeen Dupreeh liittyi Team Vitalityyn vuonna 2022.
  • Andreas "Xyp9x" H√łjsleth (CS: GO): Toinen hotshot on ''Xyp9x''joka oli my√∂s osa joukkuetta, joka voitti Astralisin nelj√§ Major-kilpailua. Entinen Team Solomidin ja Team Dignitasin pelaaja √§√§nestettiin yhdeksi parhaista CS: GO -pelaajista vuonna 2018, ja h√§n jatkaa vastustajien ly√∂mist√§ Astraliksella.
  • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander on my√∂s yksi parhaista ja suosituimmista Astralis-pelaajista. H√§n voitti my√∂s nelj√§ Majoria ja jatkaa kauppaa Astraliksin kanssa.
  • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis on √§skett√§in allekirjoittanut takaisin "Xerxen" vahvistaakseen LoL-listaansa. Viidakko tuo mukanaan runsaasti kokemusta ja on varmasti t√§rke√§ osa vuoden 2022 LEC Summer Splitiss√§.
  • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Tultuaan ensimm√§isen√§ naispelaajana FIFA:n Challengers-tilaan, "Tecasta" tulee todellakin fanien suosikki.

Missä ja miten lyödä vetoa Astraliksesta

Niille, jotka pitävät eSports-vedonlyönnistä, Astralis on yksi parhaista joukkueista vedonlyöntiin. Mutta on muutamia asioita, jotka pankkien on tiedettävä.

Ensimmäinen on se, mikä on paras Astralis-tiimi, johon voit luottaa. Kuten aiemmin mainittiin, Counter-Strike: Global Offensive on divisioona, jossa Astralis on hallitseva. Vedonlyöjillä, jotka haluavat lyödä vetoa Astraliksesta, on kuitenkin paremmat mahdollisuudet panostaa Astralis CS: GO -joukkueeseen. Astralis-listalla on joitain parhaita CS: GO -pelaajia. Mutta se ei tarkoita, että vedonlyönti muissa Astralis-joukkueissa ei olisi hyvä idea. Tämä on niin kauan kuin vedonlyöjät huomioivat vastustajan ja mikä tärkeintä, kertoimet. Nyrkkisääntönä on, että mitä korkeammat kertoimet, sitä pienemmät voittomahdollisuudet ja päinvastoin.

Seuraava näkökohta on löytää parhaat eSports-vedonlyöntisivustot. Pelaa vedonlyöntisivustolla ilman talletusta ja talletusbonuksia kasvattaaksesi pelikassaa. Hyvämaineisen vedonlyöntiviranomaisen tulee myös lisensoida sivusto. Lopuksi tarkista käytettävyysominaisuudet; esimerkiksi live-lähetykset eri eSports-otteluista ja -turnauksista. Tämän fantastisen ominaisuuden avulla vedonlyöjät voivat seurata toimintaa suoraan vedonlyöntisivustolta.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen