Kaikki vedonlyönnistä Alliance

Käyttäessään esports-vedonlyöntisivustoja, käyttäjän on valittava oikea joukkue panostaakseen. On parasta valita sellainen, jolla on pitkä historia voittoturnauksista. Näin on varmasti Alliancen tapauksessa. He sijaitsevat Ruotsissa ja ovat olleet osa ammattilaispelaamista vuodesta 2013 lähtien. Organisaatiota valvoo viiden henkilön johtoryhmä. Aiemmin he keskittyivät StarCraft II:een ja League of Legendsiin.

Viime vuosina he ovat kuitenkin siirtyneet muihin suosittuihin nimikkeisiin. Siksi vedonlyöjien, jotka etsivät voittavia joukkueita näistä kahdesta pelistä, on etsittävä muualta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Alliancesta olisi tullut merkityksetön. He ovat yksinkertaisesti vaihtaneet turnauksia, joista on tullut vähemmän täynnä kilpailevia joukkueita.

Kaikki vedonlyönnistä Alliance
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Allianssin pelaajat

Alliancen omisti alun perin GoodGame-toimisto. Tämä oli Amazonin hallinnassa olevan pelien suoratoistopalvelun Twitchin tytäryhtiö. Vuonna 2016 Alliance ilmoitti päätöksestään jättää GoodGame ja siirtyä kokonaan pelaajan omistukseen. Tämä tarkoittaa, että joukkueen jäsenillä on ylimääräinen taloudellinen kannustin otteluiden voittamiseen. Tämä joukkue on saanut esports-vedonlyöntisivustojen huomion korkean profiilin voittojensa ansiosta. Esimerkiksi vuonna 2013 he voittivat Internationalin ja saavuttivat e-urheilun historian suurimman voiton.

Parhaissa esports-joukkueissa on oltava erittäin taitavia jäseniä, jotka pystyvät päihittämään kilpailijansa. Heidän ilmaantumisensa jälkeen Alliance on värvännyt useita suuria nimiä. Esimerkiksi vuonna 2013 StarCraft-pelaaja Naniwa liittyi heidän riveihinsä. Vuotta myöhemmin eports journalismin sivustot raportoivat, että Armada oli liittynyt tiimiin. Tämä oli merkittävää, koska heitä pidettiin yhtenä piirin parhaista Super Smash Bros. -pelaajista.

Loppuvuodesta 2013 joukkue päätti lopettaa kilpailemisen European League of Legends Championship -sarjassa. He julkaisivat myös SortOfin, viimeisen Starcraft II -soittimensa. Tämä johtui pääasiassa uusista säännöistä, jotka estivät virastoja omistamasta useita tiimejä. Se oli merkittävä tekijä Alliancen jättämisessä GoodGamesta ja heidän pelaajiensa autonomian lisäämisessä. Esports-vedonlyöntifanien on otettava tämä asia huomioon panostaessaan Allianceen. Heillä on kokemusta loistavista tietyissä nimikkeissä ennen kuin he jättävät ne kokonaan.

He voivat joskus pudottaa pelaajia ulkopuolisten vaikutusten vuoksi. Samaan aikaan monet nousevat pelaajat ovat kiinnostuneita liittymään Allianceen, koska he eivät ole suuren viraston hallinnassa. Näillä muuttujilla voi olla suora vaikutus Alliancen otteluiden vedonlyöntikertoimiin.

Alliancen vahvimmat pelit

Tämä esport pelijoukkue menestyy useissa erilaisissa pelikilpailuissa. Heillä on pelaajia Hollannista, jotka ovat liittyneet Trackmanian ammattilaispiiriin. Se on ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda omia ratojaan. Useimmissa Trackmania-turnauksissa on aika-ajomuoto. Siksi Allianssin jäsenillä on oltava nopeat refleksit.

Ajaminen ei ole ainoa pelilaji, jossa Alliance loistaa. He ovat panostaneet paljon battle royale -genreen. Tähän sisältyy suosittu nimi Apex Legends. Ammattiotteluiden aikana kahdesta kolmeen pelaajaa tulee ryhmitellä ja valita hahmoja, joilla on tietyt kyvyt. Alliancen jäsenten on keksittävä hyvä hahmokokoonpano ja myös toimittava hyvin yhdessä voittaakseen ottelun. Samaa voidaan sanoa myös Fortnitesta, toisesta Battle Royale -tittelistä, joka on hallinnut e-urheilua viime vuosina.

Alliance on myös laajentunut taistelulajiksi hankkimalla Super Smash Bros. Meleen pelaajia. Tässä pelissä on melko epätavallinen taistelujärjestelmä. Pelaajien on tutkittava sitä, jos he haluavat tehdä tarkkoja ennusteita turnauksen tuloksista. Heikentävän terveyspalkin sijaan vahinkoprosentit lasketaan laskurilla, joka kasvaa ajan myötä.

Miksi Alliance Esports on suosittu?

Taitava vedonlyöjä ottaa huomioon useita tekijöitä valitessaan kuuluisan esport-joukkueen. Yksi tärkeimmistä on johdonmukaisuus. Vaikka Alliance on kärsinyt joitain tappioita vuosien varrella, ne ovat myös onnistuneet menestymään hyvin, kun se lasketaan. Kun kaikki heidän ottelunsa lasketaan yhteen, käy selväksi, että Alliance on menestynyt suuresti vuodesta 2013 lähtien.

Monet esport-joukkueet haluavat liittyä monenlaisiin erilaisia esport-turnauksia. Ongelmana on, että ne voivat päätyä leviämään liian ohuiksi. Sitä vastoin Alliance päättää keskittyä kouralliseen nimikkeisiin. Tämä tarkoittaa, että he voivat käyttää energiansa suorituskyvyn parantamiseen. Tästä on tullut voittostrategia.

Alliancella on myös melko valittu joukko pelaajia listassaan. Pinnalla tämä saattaa saada heidät näyttämään vähemmän korkean profiilin joukkueelta. Kuitenkin käyttämällä vain parhaita ihmisiä Alliance on vakiinnuttanut asemansa eliittiorganisaationa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vedonlyöjillä on vähemmän valinnanvaraa, kun he asettavat Alliance-pohjaista vetoa. Jos pelaajia olisi enemmän, voittoennusteen tekemisen mahdollisuudet pienenevät.

Alliancen palkinnot ja tulokset

Suosituimmilla esports-joukkueilla on oltava voittohistoria. Bookies huomasi, kun Alliance Dota 2 -tiimi saavutti vuoden 2013 pääpalkinnon Kansainvälinen. He päätyivät voittamaan entisen mestarin Natus Vinceren finaalissa. Tilanne oli 3 - 2. Alliance sijoittui lohkovaiheissa lukemiin 14 - 0, mikä on täydellinen ennätys tälle kilpailulle. He kuitenkin hävisivät kahdesti Na'Ville ja kerran Team DK:lle.

Heidän suorituksensa oli heikompi seuraavana vuonna. Alliance epäonnistui puolustamaan kruunuaan. He jakoivat 11. sijan vähemmän kuin loistavalla ennätyksellä 6-9. Tämän seurauksena heidän listansa hajosi ja Alliance siirtyi muihin peliturnauksiin.

Kun Alliance liittyi European League of Legends Championship -sarjaan vuonna 2013, se sijoittui kolmanneksi luvuin 16‚Äď12. He j√§iv√§t kilpailijoidensa SK Gamingin ja Fnaticin taakse. Pelaaja Froggen valittiin Spring Splitin MVP:ksi. Pudotuspelien aikana he putosivat 4. sijalle ja h√§visiv√§t v√§lieriss√§ Fnaticille. Kes√§jaon j√§lkeen joukkue p√§√§tyi enn√§tykseen 21-7. Heid√§n vuoden kohokohtansa oli voitto League of Legends -maailmanmestaruus voiton j√§lkeen 3 - 1 Fnaticia vastaan.

Raha voitti

Esport-tiimien menestys perustuu usein rahamäärään, jonka ne päätyvät saavuttamaan ajan myötä. Vedonvälittäjät ottavat tämän yleensä huomioon päättäessään voittomahdollisuuksistaan. Perustamisestaan lähtien Alliance on kilpaillut yli 360 turnauksessa. Ansaittujen palkintorahojen kokonaismäärä ylittää 6 846 000 dollaria. Tämä tekee heistä erittäin korkean profiilin joukkueen, jota kannattaa varoa.

Suurin osa näistä varoista voitettiin Dota 2 -pelin otteluissa. Itse asiassa 84 % niistä kertyi. Tämä johtuu kahdesta asiasta: Dota-turnausten suuresta määrästä ja Alliancen pelaajien poikkeuksellisesta suorituksesta tässä otsikossa. Sen sijaan muista yksittäisistä peleistä ansaittu rahamäärä on marginaalinen. Vaikka 115 647 dollarin ansaitseminen Apex Legendsistä kuulostaa vaikuttavalta, tämä vastaa vain 1,70 % Alliancen palkinnoista. Viime aikoina joukkue on laajentanut ulottuvuuttaan taistelulajiin. Tähän mennessä tämä on johtanut siihen, että he voittivat 301 124 dollaria. Tämä on 4,40 % niiden kokonaismäärästä.

Kun pelaajat ottavat huomioon kaikki nämä tilastot, käy selväksi, että suurin osa Alliancen onnistumisista johtuu yhdestä pelistä: Dota 2:sta. Siksi vedonlyöjä saattaa haluta keskittyä tähän otsikkoon panostaessaan. Ongelmana on, että Alliance ei enää kilpaile Dota-tapahtumissa. Kuitenkin, kun tiimi laajentaa kattavuuttaan, tämä voi muuttua lähitulevaisuudessa.

Alliancen parhaat pelaajat

Huippu e-urheilujoukkue on yhtä hyvä kuin sen yksittäiset pelaajat. Koska Alliancen kotipaikka on Ruotsi On järkevää, että myös heidän parhaat jäsenensä ovat kotoisin tästä maasta. Jos ihmiset perustavat esports-menestyksen kriteerit ansaitun rahan määrään, seuraavat Alliancen pelaajat voidaan katsoa kymmenen parhaan joukkoon:

  • Gustav Magnusson (s4)
  • Jonathan Berg (Loda)
  • Jerry Lundqvist (EGM)
  • Joakim Akterhall (Akke)
  • Henrik Ahnberg (AdmiralBulldog)
  • Simon Haag (Handsken)
  • Linus Blomdin (Limmp)
  • Nikolai Nikolov (Nikobaby)
  • Adam Lindgren (Armada)
  • Artsiom Barshak (fng)

Näitä pelaajia tukevat esports-pelaajat huomaavat, että heillä on tiettyjä yhteisiä asioita. Heillä on laaja tietämys pelistä ja he keksivät taktiikoita saavuttaakseen ykköspaikan. Joskus Alliance valitsee pelaajan tietyn taidon vuoksi. Esimerkiksi Trackmanian parhaat pelaajat ovat nopeita ja tarkkoja ohjaamaan ajoneuvoja.

Parhailla battle royale -pelaajilla on taitoja, jotka ovat päällekkäisiä ensimmäisen persoonan ammuntapelien kanssa. Nopeus on välttämätöntä niille, jotka haluavat kilpailla taistelupelikilpailuissa. On huomattava, että Alliancella on johtoryhmä, joka päättää, mitkä pelaajat lähetetään tiettyihin turnauksiin. Siksi heidän päätökset vaikuttavat suuresti koko joukkueen menestymiseen.

Missä ja miten lyödä vetoa Alliancesta

Parhaat esports-vedonlyöntisivustot antavat käyttäjille pääsyn mahdollisimman monille pelimarkkinoille. Jos ei, asiantuntijoiden löytäminen on vaikeampaa. Hyvä uutinen on, että Alliance on tunnettu ja valtavirtainen esport-organisaatio. Jos vedonvälittäjällä on videopelitapahtumille omistettuja osioita, tämä joukkue todennäköisesti esiintyy.

On kuitenkin epätodennäköistä, että Alliancea nähdään näillä markkinoilla ympäri vuoden. Sen sijaan vedonlyöjän on odotettava oikean turnauksen alkamista. Erityisesti heidän tulisi varoa tapahtumia, jotka perustuvat Fortniteen, Super Smash Brosiin, Apex Legendsiin ja Trackmaniaan.

Oikea panostusstrategia riippuu tietystä pelistä. Alliancea arvostetaan turnausten viimeiseen vaiheeseen pääsemisestä. Siksi peluri saattaa haluta odottaa semifinaaliin asti. Näin he voivat katsella Alliancen toimintaa ja analysoida vahvuuksiaan. Battle Royal -pelit ovat aina riskialttiita vetoja, koska kartalla on niin paljon pelaajia. On parempi valita kilpa-otsikot, koska huomioon otettavia muuttujia on vähemmän. Tiimipohjaisten tapahtumien aikana Alliancen menestys perustuu siihen, kuinka hyvin kukin jäsen täydentää toisiaan.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen